sâmbătă, 5 mai 2018

UN AVION VA LUA FOC IN ZBOR , SI SE VA PRABUSI !


                                                   4  Mai 2018,ora 16,23 !

                                          Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog vad in spatele meu înspre Sud - Est,desi eram cu ochii pe monitor,vad un Cer de ziua sau as putea spune,un CER ca un amurg, iar la mica inaltime vad cum zboara un Avion in flacari.
                 

Image result for AVION  IN FLACARI .

Dragii mei,vedeam cum avionul care scotea fum la spatele său si flacari aproape de coada lui,vedeam cum cadea cu o viteza uluitoare; ca un bolovan cadea înspre Pămant cu botul în jos.
Focul si fumul ieseau numai de la coada lui,de la spatele lui si ramaneau dârele de fum si foc în aer, ca la Avioanele cu reactie.
Dragii mei, din nefericire vom auzi de un astfel de Avion care va avea grave probleme in timpul zborului.
Nu vedeam culoarea Avionului,nu vedeam marimea lui deoarece ,era in flacari si fum.
Unde anume sau cand se va produce o astfel de tragedie,nu mi s-a descoperit. 
Ne putem ruga insa ,la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa -i apere pe toti cei care se vor afla atunci in acel Avion ,precum si pe cei de la sol,de la locul unde va cadea Avionul.
                               Cu dragoste,Maria.
                                                                   

3 comentarii:

  1. Pare tot un avion lovit in lupta,in razboi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un avion rusesc a fost interceptat de avioanele englezesti si obligat sa se retraga,spunea la tv dar nu am auzit unde era locul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Draga Maria sper ca acest mesaj sa nu mai fie gresit ca si cu 33 dar un avion a luat foc in zbor de la un smatphone si au pierit 66 de pasageri pare a fi pubicat totusi 13 mai 2018, 15:41

    Citeste mai mult: adevarul.ro/international/in-lume/avionul-egyptair-prabusit-marea-mediterana-66-persoane-bord-luat-foc-zbor-cauza-unui-iphone-ipad-1_500fdac0c4409d7a0732a217/index.html

    RăspundețiȘtergere