joi, 17 mai 2018

ÎNALTAREA DOMNULUI ! AM VAZUT ÎNALTAREA DOMNULUI LA CERUL SFANT !


                        20  Mai  2015 , ora 3,07 zori de zi !

                                           Dragii mei, 

                               HRISTOS  S - A  ÎNĂLŢAT !

                     17  Mai 2018, ÎNALTAREA  DOMNULUI  ! 

Astăzi  în zori de zi, o Lumină  albă orbitor de stralucitoare, asa ca un fulger mă trezeste sau ca la un soc electric, iar ceea ce vedeam dragilor, m-a uimit si am plâns de bucurie.
                                    Dragii mei, 
De la Învierea Domnului nostru Iisus  Hristos, au trecut deja 40 de zile, şi iată dragilor cum astăzi 21 Mai 2015 sarbatorim cu mare dragoste Înălţarea Sa la Cerul Sfânt.
Deci , vedeam cu ochii închişi dragii mei un vârf de munte , iar aici în vârful muntelui ÎL văd pe IISUS  HRISTOS îmbracat in vesmant alb ca Lumina.
Era un varf de munte plin cu, copaci de maslin.

Aici dragii mei, în mijlocul multimii  de  credinciosi , IISUS  HRISTOS  Îşi întinde Mâinile Sale lateral,şi aşa de pe Pământ se înălţa  la Cer sub privirile uimite ale multimii de oameni.
Cu Mâna SA dreaptă si cu cele trei degete în timp ce se urca la CER, Iisus binecuvânta pe cei care-L priveau de jos. 
Aşa în carne şi oase, IISUS  HRISTOS  Se înălţa la Dumnezeu Tatăl Cel Ceresc, la TATĂL SĂU si DUMNEZUL nostru , se înalta tot mai mult .
Si tot înalţându-se precum frunza  în vânt, la un moment dat ,văd un Nor alb orbitor de stralucitor, din care se auzea un Cor de Îngeri , NOR care -L cuprinde  pe Mântuitorul şi-L ridică până la Bolta Cerească , după  care, dispare în Cerul Sfânt.
 
Dragii mei, în mod cu totul uimitor au apărut în faţa multimii de oameni, doi bărbaţi îmbrăcaţi în veşminte albe stralucitoare , care vorbeau asa multimii de credinciosi:

                 "Bărbaţi  Galileeni !
           De ce staţi privind la Cer ?
            Acest Iisus,care S-a înălţat de la voi la Cer, tot astfel va şi veni precum L-aţi văzut mergând la Cer."  
Da ! Tot la fel Îl veti vedea venind din nou pe Pământ.

Şi văd dragii mei, cum Norul alb orbitor de stralucitor, cu IISUS  HRISTOS în mijlocul lui, se contopeste pur si simplu cu Cerul senin.
În clipa urmatoare, Cerul se inchide la loc si totul dispare.
Iar eu dragii mei,cu lacrimi de bucurie îmi notez in caietul meu de suflet toate cele văzute si auzite, după care, cu multa dragoste sufleteasca le-am scris aici si pentru voi. 
Acum ,veţi fi ferm convinsi că DOMNUL nostru IISUS  HRISTOS  S-a înălţat cu adevărat, şi că asa cum S-a înălţat, tot aşa va si veni în România, în Noul Său IERUSALIM. 
Să ne plecăm genunchii fratilor, să ne închinăm Domnului si Mântuitorului Iisus Hristos si Maicii Sale Pururea Prea Curatei Fecioarei Maria, si sa aducem Rugaciune curată, cinste si slavă, acum şi pururea şi-n vecii  vecilor, Amin ! 
                                          Cu dragoste, Maria. 

9 comentarii:

 1. HRISTOS S-A ÎNĂLȚAT! DEV

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Adevarat s-a ínaltat! Sfanta treime s-aí tina ín pace si lumina pe toti bunií nostríí.Introduceți răspunsul dvs...

   Ștergere
 2. 00:30Adevarat S-a Inăltat!

  RăspundețiȘtergere
 3. ADEVARAT S-A INALTAT !!!

  RăspundețiȘtergere
 4. ADEVARAT S-A INALTAT!. Fericita esti Maria ca tu vezi si stii ceea ce este mai presus de firesc si sunt mari taine ale divinitatii. Domnul si Maicuta Domnului sa fie cu noi toti.

  RăspundețiȘtergere
 5. Amin.Vino Doamne Iisuse !

  RăspundețiȘtergere
 6. Înălţarea Domnului - hram la M-rea Neamţ

  https://www.youtube.com/embed/D3fyv1hmKyY?ecver=2

  RăspundețiȘtergere
 7. adevarat a naltat domna juta si ne iarta

  RăspundețiȘtergere
 8. "Domna juta si te iarta" an.16;29! Analfabeta, dar cu acces la informatii(i-net). Chiar nu ai curiozitatea sa arunci un ochi pe site-urile care ofera gratuit lectii la Limba Romana?!?

  RăspundețiȘtergere