joi, 17 mai 2018

DUMNEZEU NE GRAIESTE ! PORUNCĂ DIVINĂ !


                               22  August 2017,ora 6,23 dimineata !

                                       Dragii mei,

Astazi dimineata,treaza fiind aud glas Divin care dă PORUNCĂ întregii omeniri.
Glasul răsuna atât în Cer, cât si pe Pămant, si striga precum Sfantul Ioan Botezatorul în pustie.
Citez:
                    " Începând de azi Omenire, tu nu te vei mai schimba !
                 Vei face VOIA DOMNULUI !
            Numai VOIA  DOMNULUI vei face, tu Omenire !"


          Image result for SFANTA TREIME.Image result for MAICA DOMNULUI
.
Dragii mei, cred că acestea sunt Semne concrete care dovedesc cea de-a Doua Venire a Lui IISUS HRISTOS,în NOUL SĂU IERUSALIM - ROMÂNIA  DUHULUI SFÂNT.
OMENIREA dragilor, nu mai are timp pentru a se schimba în bine. Omenirea va face de-acum incolo numai VOIA DOMNULUI.
OMENIREA, nici nu vrea ca să se schimbe în bine.
Măcar în al 12 lea ceas fratilor, sa ne intoarcem la HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru,precum si la MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA.
Să mergem la SFANTA BISERICA,sa ne spovedim si sa ne invrednicim a primi SFANTA si DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTĂSANIE.
Să fim mai buni la inimă si la suflet, sa iubim pe Aproapele nostru,sa daruim din puţinul nostru si celor care nu au.
Sa nu fim deloc indiferenti faţă de cei care,sunt în necazuri si-n suferinţă.
Daca eu nu v-as fi dezvaluit din toate câte am primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa va spun,păcat nu ati avea.
Dar eu am scris din toate câte mi s-a poruncit a scrie,si chiar cu ocarile si jignirile de care am avut si am parte din partea unor cititori,eu tot am continuat si voi continua ca sa va povatuiesc si sa va aduc pe CALEA LUI HRISTOS, si-n bratele LUI HRISTOS.
Nu este greu fratilor ! DUMNEZEU ne cere doar DRAGOSTE si IUBIRE!
Iar pentru a dărui DRAGOSTE si IUBIRE,trebuie sa ajutam pe APROAPELE nostru,atunci când este la necaz si suferinta.
Atunci cand ne asezam la masă,sa ne gandim si la cei sarmani,cunoscuti sau necunoscuti,daca si ei au un colt de pâine pe masa.
Iar daca este aproape de noi, sa nu ne apucam de mâncat pana nu hranim mai intai si pe cel de langa noi.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin!
                                   Cu dragoste,Maria.

46 de comentarii:

 1. HRISTOS S-A ÎNĂLȚAT! DOAMNE AJUTA LA TOATĂ LUMEA ȘI MIE PĂCĂTOASA! AMIN! DEV

  RăspundețiȘtergere
 2. De data asta ai auzit sau ai inteles gresit. Si cati au facut voia Domnului? Toti au facut voia domnului, dar care domn? Ca sunt 2 domni. Unul e in Ceruri si e Domnul LUMINII si altul e pe pamint si e domnul INTUNERICULUI.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cum să ajutam pe alți când nu ne permitem să trăim noi

  RăspundețiȘtergere
 4. Da,Cuvântul va fi vazut si va cobora peste toți .(Sfânta Treime) a spus aceste cuvinte...toata lumea va da inchinare Dumnezeului PreaInalt..Acum este timpul lui Dumnezeu sa ii se dea inchinarea cuvenita in Duh si in Adevăr. Acest lucru este mentionat si la inceputul versetului Apocalipsei 19:1. Aliluia! A Domnului ,Dumnezeului nostru,este mântuirea,slava,cinstea,si puterea ! Si Apocalipsa 19:6 Aliluia ! Domnul,Dumnezeul nostru Cel Atotputernic,a inceput sa împărătească ..legat de titlul articolului data de porunca lui Dumnezeu ,Omenire de azi vei face numai Voia Domnului.El ne îndeamnă la pocainta si inchinare.
  Monica Meryah.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 03:01Sa luam atitudine impotriva acelui nebun care l-a"confiscat pe parintele nostru Sfantul Romaniei nu numai al Ardealului prArsenie Boca.Acest tradator si vanzator ungur in intelegere cu obraznicii de englezi si-a permis sa-l "confiste"pe sf.nostru si noi romanii tacem?Vorbiti !Doamne pedepseste-i pe tradatori!

   Ștergere
  2. 03:01Sa luam atitudine impotriva acelui nebun care l-a"confiscat pe parintele nostru Sfantul Romaniei nu numai al Ardealului prArsenie Boca.Acest tradator si vanzator ungur in intelegere cu obraznicii de englezi si-a permis sa-l "confiste"pe sf.nostru si noi romanii tacem?Vorbiti !Doamne pedepseste-i pe tradatori!

   Ștergere
  3. Maine - poimaine o sa vina sa ia si trupul Sfantului Părinte ARSENIE BOCA; va spune ca are toate drepturile aspra lui.
   Îi va veni rasplata din Cerul Sfant !!!SFANTULUI PĂRINTE nu-i place deloc acest lucru. AUTORITATILE ROMANE ar trebui sa intervina in aceasta situatie. Deocamdata, acel individ are toate drepturile pe hartie si nimeni nu are cum sa i se opună. AUTORITATILE Romane insa, ar putea face cercetari si cu siguranta ceea ce vor descoperi îi vor uimi.Vor vedea ca ceea ce scrie pe hartie,nu e tocmai legal.

   Ștergere
  4. 00:33Cum sa fie legal D-na Maria cu ce drept o tara straina dicteaza asupra drepturilor noastre.Ce tupeu are msgarul asta de ungur care nu este nivi macar roman sa-si atribuie drepturi asupra sf.romani.Ce ar fi sa cerem aceleasi drepturi asupra stramosilor lor unguri si eglezi!Da sa cumparam si noi romanii aceste drepturi !Autoritatile romane sa ia urgent atitudine contra acestor excroci pana nu se va mania Dumnezeu si pr.Arsenie asupra lor caci va fi vai si amar de ei toti.Amin!

   Ștergere
  5. 00.20

   Ne-au fost luate padurile si pamanturile si mana de lucru, acum vor fi sfintii din morminte . Ce categorie de romani a mai ramas in tara asta ? Lepre , monstrii , paraziti !

   Ce face biserica ma intreb , Patriarhia de nu ia atitudine ?

   Ștergere
  6. Ma intreb de unde vine lovitura? Interesant: un ungur merge la Londra si inregistreaza o marca purtand numele Parintelui Arsenie Boca. Apoi ungurul ii vinde acest drept unui roman (asa am inteles din presa). Cine l-a pus pe ungurul acela sa faca asta? Nu-i ciudata aceasta actiune?
   Maine-poimaine ne trezim si cu alte marci inregistrate in strainatate prin care ne fura/confisca numele de roman si Romania. Ceva nu-i ok.
   Trebuie data o lege de unde sa reiasa ca nimic ce este din aceasta tara sa nu poata fi inregistrat in afara decat la OSIM (parca asa ii spune unde se inregisreaza marcile)... deci trebuie protejata Romania si valorile ei, caci se pare ca apar interese straine care pun in pericol valorile acestui neam romanesc.

   Ștergere
  7. 00:45Ar trebui dati in judecata si ungurul si cel l-a pus sa faca asta si englezii care si-au permis sa faca acest lucru.Cine stie ce tribunal international poate sa ia acest caz.Pana atunci trebuie sa se ocupe procuratura romana.Este un caz fff grav.Nu taceti caci aceasta tacere ne poate costa mult in viitor.Cine stie ce le mai trece prin cap ,dar vai de ei ca se apropie Marele Judecator!Vino Doamne Iisuse Hristoase si judeca pe acesti talhari care nu se gandesc decat la bani uitand ca sunt muritori si vor da socoteala !Doamne Iisuse Hristoase apara poporul roman de dusmanii nostri
   stiuti si nestiuti si plateste-le dupa faptele lor!Amin!
   .

   Ștergere
 5. Un mesaj imperativ care lasa impresia ca Dumnezeu nu mai poate lasa omenirea sa decida si este nevoit sa intervina cu mana forte. Cred ca vazandu-se de catre cei de sus faptul ca omenirea se indreapta spre autodistrugere a ei si a planetei, au luat aceasta decizie de a nu mai lasa sa se manifeste inconstienta oamenilor. Oare cum va reusi Duhul Sfant sa indrume si sa oblige omenirea sa faca voia Domnului?. Bine ar fi ca Domnul sa intervina si sa opreasca nebunia oamenilor care isi inchipuie ca daca au bani si putere, lumea este a lor si pot face ce vor cu ea si vietuitorii ei. Doar Dumnezeu mai poate opri dezastrul creat de omenire pe pamant. Oamenii sunt doar calatori pe aceasta planeta creata de Dumnezeu si uita ca toate sunt ale lui Dumnezeu care este creatorul lor.

  RăspundețiȘtergere
 6. Doamna Maria si cam cear insemna aceste cuvante

  RăspundețiȘtergere
 7. Priviti la Fasia GAZA,cata dragoste manifesta evreii fata de palestinieni!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. " Fii recunoscător celui care te-a vătămat, căci ţi-a oţelit voinţa. Fii recunoscător celui care te-a înşelat, căci ţi-a lărgit orizontul cunoaşterii. Fii recunoscător celui care te-a abandonat, căci astfel te-a învăţat că nu trebuie să depinzi de nimeni şi de nimic. Fii recunoscător celui care te-a doborât, căci astfel ţi-a întărit capacităţile. Fii recunoscător celui care te-a dojenit, căci astfel ţi-a sporit înţelepciunea. Fii recunoscător tuturor celor care te-au întărit şi te-au desăvârşit. " - Lin Kaiting

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Frumoase invataminte dar si mai frumos este omul care le si face, multumind Domnului pentru toate.

   Ștergere
  2. Adica, capul taiat sabia nu-l taie, adica intoarce si celalalt obraz cand primesti o palma,adica -iti fura portofelul -:conform lin kaiting -tu ii dai si cheia de la casa sa fure tot, ....Poate la el acasa la Beijing se practica indoctrinarea de la varsta frageda -spalarea creierului de A FI SUPUS (iar cand te scuipa cineva -TU ii spui Multumesc Frumos)
   Hai sa fim seriosi

   Ștergere
  3. An.03.46. de acord cu tine.Din nefericire,aceste idei nocive le sunt insuflate,cu mult sarg,romanilor,manipulandu-i sa fie obedienti si sa nu cracneasca orice li se intampla.Religiozitatea excesiva si misticismul exagerat,NU e totuna cu credinta adevarata ( aceasta inalta pe om,nu-l coboara in necunoastere si intunericul fricilor de tot felul ).Tatal Ceresc nu ne vrea prosti si obedienti,ne vrea demni,curajosi si intelepti,de aceea ne-a dat RATIUNE,LOGICA,CUNOASTERE...Dumnezeu ne da,dar nu ne baga in traista...

   Ștergere
 9. (1) Să nu ai alţi dumnezei afară de Mine.

  (2) Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor şi să nu le slujeşti; căci Eu, Domnul, Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc neleguirea părinţilor în copii până la al treilea şi la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc, şi Mă îndur până la al miilea neam de cei ce Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele.

  (3) Să nu iei în deşert Numele Domnului, Dumnezeului tău; căci Domnul nu va lăsa nepedepsit pe cel ce va lua în deşert Numele Lui.

  (4) Adu-ţi aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfinţeşti. Să lucrezi şase zile şi să-ţi faci lucrul tău. Dar ziua a şaptea este ziua de odihnă închinată Domnului, Dumnezeului tău: să nu faci nici o lucrare în ea, nici tu, nici fiul tău, nici fiica ta, nici robul tău, nici roaba ta, nici vita ta, nici străinul care este în casa ta. Căci în şase zile a făcut Domnul cerurile, pământul şi marea şi tot ce este în ele, iar în ziua a şaptea s-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă şi a sfinţit-o.

  (5) Cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta, pentru ca să ţi se lungească zilele în ţara, pe care ţi-o dă Domnul, Dumnezeul tău.

  (6) Să nu ucizi.

  (7) Să nu preacurveşti.

  (8) Să nu furi.

  (9) Să nu mărturiseşti strâmb împotriva aproapelui tău.

  (10) Să nu pofteşti casa aproapelui tău; să nu pofteşti nevasta aproapelui tău, nici robul lui, nici roaba lui, nici boul lui, nici măgarul lui, nici vreun alt lucru, care este al aproapelui tău.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. DUMINICA=DUM+IN+IC
   DUM=DUMNEZEU(CREATOR)
   IN=ÎN(INTERIOR)
   I.C.=Iisus Cristos
   DUMINICA=DUMNEZEU ÎN IISUS CRISTOS=IISUS CRISTOS ESTE UNUL CU TATĂL...

   Ștergere
  2. Madus,bine ai revenit...

   Ștergere
 10. Voia lui Dumnezeu s-a facut mereu.Chiar si Saul care a omorat crestini a fost transformat in Paul, unul dintre cei mai mari apostoli. Toate se fac cu voia Tatalui.Asa ca stai linistita, nu esti tu Dumnezeu sa te tot lauzi atata cu credinta ta care vine de la extraterestri.Fii mai umila ,iar banii pe care i-ai cheltuit sa editezi carti ca sa iesi in lumina ar fi trebuit sa-i dai la saraci daca esti asa buna. Te vaiti mereu ca esti ocarata, lucru pe care Isus nu l-a facut desii a suferit cu adevarat. El stia totul dinainte dar nu facea previziuni ca tine pt ca era sfant.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si religiile vin tot de la ET,crestinismul fiind aproape de adevar,pentru ca popii nu spun tot adevarul,ca altfel ar ramine fara clienti si ar trebui sa munceasca,sa vinda ceva(si e atit de greu sa produci si sa vinzi ceva).

   Ștergere
  2. Anonim 22:51 - esti in mare inselare.DUMNEZEU sa te Lumineze!
   Staretul Antonie: "(...) Iată încă un rău pricinuit de stăpânii televiziunii – faptul că îi deprind pe oameni cu chipurile dracilor! Această învăţătură se desfăşoară din plin: din toate părţile oamenii sunt priviţi de monştri! Îi numesc acum extraterestri sau nu mai ştiu cum, dar aceştia sunt draci. Va trece timpul şi ei se vor arăta liber oamenilor, fiind în slujba anti-HRISTULUI şi a slugilor lui. Cu mult mai greu va fi atunci de luptat cu ei!"

   https://www.aparatorul.md/din-toate-partile-oamenii-sunt-priviti-de-monstri-ii-numesc-acum-extraterestri-sau-nu-mai-stiu-cum-dar-acestia-sunt-draci/

   Ștergere
  3. Asa ti se pare tie ca crestinismul (de exemplu) vine de la ET si nu de la Iisus Hristos?.

   Ștergere
  4. Nu mi se pare. Ce spun e luat din doua carti. Amindoua prezinta aparitia vietii pe Pamint,doua variante diferite,dar au in comun faptul ca oamenii de pe Terra au venit de pe alte planete si ca Isus a fost un trimis al ET. Acum,ET spun ca au gresit,religiile fiind considerate un mare rau pt.omenire. Cartile sint gratis pe net: Design inteligent(cu un mesaj greu de acceptat,insa cuprins si in biblie si in religia ortodoxa). A doua carte este mai incurajatoare pentru omenire(sustine ca exista suflet) si se numeste: Profetia de pe Thiaoouba.

   Ștergere
  5. Isus a fost fiul unui extraterestru(Yahve). El a primit misiunea de a spune oamenilor cine sint creatorii lor. Acum, Isus traieste pe planeta tatalui sau,unde e,de fapt,raiul. Ultimul profet e Rael,la fel ca Isus. Biblia e dovada ca Rael nu minte.Din nefericire,nu exista nimic dupa moarte,asa cum spune si biserica ortodoxa,care a preluat doar o parte a mesajului lui Isus,ca altfel raminea fara clienti. Poate cineva sa infirme argumentele preluate de Rael din biblie?

   Ștergere
  6. 08:12Bati campii si nu te temi de Dumnezeu Creiatorul lumii vazute si nevazute"Alfa si Omega"Teme-te si numai debita idiotenii ca sa nu te ajunga curand mania lui Dumnezeu pt aceste invataturi demonice!

   Ștergere
  7. Iisus Hristos NU a fost fiul lui Yahwe ( "dumnezeul" Vechiului Testament,cel care era un criminal insetat de sange,jertfe,razbunator si partinitor.Citeste cu atentie Biblia si vei intelege ).De ce crezi ca a fost crucificat ? Si cine erau cei care au cerut cu insistenta asta ?...Exact...cei care il adorau pe...Yahwe ! P.S. Cat despre ceea ce ne asteapta dupa moartea fizica...o sa aflam...dupa ce murim aici ! An.08.12...P.S. 2 Cred ca e bine sa ne folosim si inima,dar si ratiunea,in fond,doar doua certitudini avem,ne-am nascut,deci vom si muri la un moment dat.Tot ce exista intre aceste doua certitudini ( nastere si moarte ),adica viata noastra,as pune sub semnul...incertitudinii...parerea mea,doar...

   Ștergere
  8. 06:41Dar...de Sf.EVANGHELIE nu ai auzit?Iisus a venit cu aceasta invatatura nu cu ...cartile"gratuite"de pe internet!

   Ștergere
 11. Bine ar fi ca omenirea sa asculte indemnul Divinitatii...am fi fericiti cu totii. Doamne ajuta!Asa sa fie !

  RăspundețiȘtergere
 12. Asa este doamna Maria nu stiu daca se va schimba oamenii.
  Zice asa cine s-a sfintit sa se sfinteasca mereu cine a facut rau va face rau mereu si credeti-ma ca asa este cine e bun bun ramane iar cine a facut rau rau face mereu.
  Pacat ca pentru o viata scurta aici pierdem o vesnicie un infinit cand ma gandesc am momente ca nu mai vreau nimic aici vreau sa fiu cu Dumnezeu sus in ceruri.i-mi este tare dor. Nu vreau sa fiu inteleasa gresit sunt un om sanatos si la trup si la cap, dar cand vezi atata rautate,nepasare nu vrei sa mai faci parte dintre acei oameni.
  Am vazut multe prea multe si parca nu a fost niciodata ca acum doamna Maria.Multumesc Bunului Dumnezeu pentru sanatate credinta si rabdare.
  Cu mult drag doamna Maria si
  HRISTOS SA INALTAT!!

  RăspundețiȘtergere
 13. Cu adevarat te-ai INALTAT!

  Doamne,am inteles mesajul Tau.
  Faca-se voia Ta,
  Precum in cer,asa si pe pamant.
  Si tot poporul Roman,pe Tine te va urma.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bine ar fi ca ultima propozitie (Si tot poporul Roman,pe Tine te va urma.) sa se implineasca, dar din pacate prea multi nu mai vor sa fie crestini (in fapte si cuvant).

   Ștergere
 14. Dar cam cear insemna mai exact acele cuvinte doamna Maria?

  RăspundețiȘtergere
 15. oamenii nu se schimba -ce le este scris se va intampla-de ce se spune in biblie CEI DE PE URMA VOR FI CEI DIN-TAI-asta insemnand ca doar cei ce vor face voia DOMNULUI vor fi in lumina=mantuire

  RăspundețiȘtergere
 16. 8.12

  Asta e raspunsul la intrebarea care te macina ??! Sigur faci parte din unul din intervievati .

  https://www.youtube.com/watch?v=VaGRtk9MeCA


  Mare e gradina !


  https://www.youtube.com/watch?v=B9qvPMa13p4

  RăspundețiȘtergere
 17. CINE LA OMORÂT PE IISUS!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=VETjN9rpOyA


  Ascultati si va cruciti !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vai de capul meu ....oameni batrani care merg la biserica, dau raspunsuri halucinante !!!!

   Ștergere
 18. Ce s-a intamplat de Rusalii ? :


  https://www.youtube.com/watch?v=VN6JvX7tMSM

  RăspundețiȘtergere
 19. Oamenii astia nu stiu unde locuiesc , dar ....voteaza

  https://www.youtube.com/watch?v=SMEZCpsC1DQ

  RăspundețiȘtergere
 20. Pentru 18 lei o mama tanara face puscarie . Altii fura cu milioanele de euro si fac puscarie la domiciliu . Rusine , in ce tara suntem ? Ce justie avem ? Ce fac institutile statului, biserica , unde sunt drepturile unei mame si ale unui copil condamnati la saracie lucie ? Fata a furat o bucata de gard ca sa aibe ce manca . Doamane fereste ! Ce oameni amarati are tara asta !

  https://www.youtube.com/watch?v=-VncqmC8aY4

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa este, an.19:51!!!! Si inca cati sunt in situatia tinerei mame!!! Iar cei cu milioane fac puscarie acasa. Astia nu mai au rusine. Nu le este frica nici de Dumnezeu!!!!!!!!

   Ștergere