duminică, 4 martie 2018

UN CUTREMUR PUTERNIC ?


                          Noapte de 3 -4 Martie 2018,ora 0,34 !

                                      Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior,desi eram cu ochii pe monitor am chiar in faţa o imagine vie ,cu un posibil mijloc de transport, sau ,putea fi o incapere ingusta in care erau multe scaune.
Oamenii stateau atat in picioare ,cat si pe scaune.
Vad un barbat care incearca sa spuna ceva ,si chiar doreste ca sa se prinda de ceva de deasupra capului său, deoarece,simtise ca se clatinase tare.
Am vazut dragii mei si miscarea seismica care ,venise precum valurile marii care se sparg la mal ,si-apoi se retrag.
A fost ceva scurt si foarte puternic.
Dragii mei, ceea ce mi s-a aratat in aceasta noapte, poate fi si din pricina faptului ca maine 4 martie 2018,se implinesc 41 de ani de la Cutremurul devastator din 1977. Dar,poate fi vorba si de un posibil Cutremur intens care asa se produca, departe de Romania.
Noi stim fratilor ca, Romania este GRADINA MAICII DOMNULUI si va fi VIITORUL al DOILEA NOU IERUSALIM.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ocroteste Romania si pe Poporul Său ales.
Vom auzi de un astfel de Cutremur,dar sa nu ne temem. Sa avem CREDINTA puternica in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI, si nimic rau nu ni se poate intampla.
Sa incercam fratilor, ca sa fim mai ingaduitori unii cu ceilalti, sa facem fapte bune,fapte de milostenie si a ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Iata fratilor si un link cu Seismul din 1977:

Cutremurul din 4 martie 1977 ~ Cutremur.net

www.cutremur.net/2014/03/cutremurul-din-4-martie-1977.html

Translate this page
Mar 4, 2017 - Cutremurul a avut magnitudinea de 7,2 grade pe scara Richter (7,4 grade pe scara bazata pe moment seismic). Miscarea seismica a fost resimtita puternic in Romania, mai violent in Oltenia si Muntenia, dar si in sudul Moldovei. De asemenea, cutremurul a fost resimtit si in tarile vecine (Serbia, Bulgaria, ..

                                                                     Cu dragoste,Maria.

29 de comentarii:

  1. Cu cit subtineti dumneavoastra ca nu o sa fie cutremur la noi de u va spun ca o sa fie cu siguranta aveti sa vedeti dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu cât întârzie acel cutremur în România cu atat va fi mai devastator, este România păzită însă este poziționată într-o zona seismica iar un cutremur peste 6 Mw este posibil oricând, doar Dumnezeu știe,.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,mentalul colectiv pare ''copt''.Nu e deloc intamplator ca oamenii sunt ''bombardati'' zilnic cu stiri negative,pe toate canalele mass-media,toate acestea genereaza un stres intens ( nu intotdeauna la nivel constient ) si deci degajari masive de energie negativa (''hrana''pentru anumite entitati ).Lumea nu-si da seama de puterea gandului,mai ales de forta adunata din gandurile ( negative )ale unei multimi de oameni.In acest mod pot fi declansate mari catastrofe,dar pot fi si ...evitate ( prin acelasi mecanism,dar invers,adica MULTUMIND Tatalui Ceresc pentru protectie divina,prin credinta puternica,curata,pozitiva ).Da,avem ceva liber arbitru,ceva putere,depinde si de noi...

      Ștergere
    2. 15:28 Multumim frumos pentru inspiratia pozitiva.
      Mult adevar a-ti grait.
      Gandurile noastre bune cumulate ,formam un FRONT DE ENERGIE POZITIVA ,astfel indepartam negativul in afara sferei noastre ,a granitei,

      Ștergere
  3. Doamna Maria stiu ca este un mesaj si cu luna Martie.
    Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu si Maivuta Domnului de tot raul si uecazul. Cu drag doamna Maria si sanatate multa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ieri anunta la Tv ca au fost in Vrancea mai multe cutremure exact in locul si la adincimea celui din 1977,a fost si o avalansa in Muntii Vrancei care a omorit o femeie,si care se presupune a fi fost declansata tot de aceste mici cutremure.

    RăspundețiȘtergere
  5. buna dimineata..... doamne apara aceasta tara si tot poporul roman de toate relele.....si iartane doamne pacatele pe care le facem cu voie si fara de voie..doamne indreapta lumea aceasta cu fata cu fapta spre credinta ...milueste si mintuieste pe tot poporul tau

    RăspundețiȘtergere
  6. E MARIE cit de multi se indoiesc Maria Ciobanu cica ar fi suferit un accident rutier si este in coma . Dumezeu doar stie da o sa mai o lase pe la noi sa ne incinte auzul.El e singurul doctor care o mai scapa de necaz.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna draga Maria scriati cindva un articol ca vom pierde o artista draga noua cu initialele C.M.

    RăspundețiȘtergere
  8. se cam pare ca tv cam desinformeaza bine nu gluma

    RăspundețiȘtergere
  9. Bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza SA pe noi toti, oriunde ne-am afla. Multumim lui Dumnezeu ca ne mai avertizeaza prin dvs, dna Maria, ca asa poate, poate ne-om mai schimba gandurile si comportamentul ... ca poate ne-om ruga mai mult...ca poate macar incercam sa fim mai buni... ca poate ne mai aducem aminte sa-I multumim pentru tot ce avem: bucurii dar si necazuri datorita pacatelor noastre. Doamne, TE rog, invata-ne sa te iubim pe TINE, pe fiul TAU scump Domnul nostru IIsus Hristos, pe Sfanta SA Maica si pe toti Sfintii ! AMIN
    Un gand bun, de pace in suflete, tuturor!
    Cu drag, Daniela

    RăspundețiȘtergere
  10. Romania Subjugata De Stapanii Lumii

    https://www.youtube.com/watch?v=gCKNGxA3tSw

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim Daniela, ai un suflet frumos si Dumnezeu sa te ocroteasca.

    RăspundețiȘtergere
  12. Numai Dumnezeu ne apara Maica Domnului nu e deocamdata inviata.Dupa revenirea Domnului pe norii cerului cand mortii vor invia atunci sa vorbim.In cer Biblia ne spune ca e Enoh Moise Ilie si D zeu ne invata ca El ne aude ne vede si ne apara dupa voia Lui si nu sfintii caci sfintii tot lui D zeu se inchinau si sfintii ne spun in Apocalipsa ferestete sa mi te inchini mie inchinate Celui ce a facut Cerul si pamantul.Mesajele de la D zeu vi sunt date doamna Maria cred asta si odata si odata tot trebuie sa se intample peste tot catastrofe si dupa aceea Domnul vine pe nori invierea mortilor va fi si judecata dupa poruncile lui D zeu se va tine si va incepe viata vesnica fara boala fara moarte cu ramasita care se lupta sa tina poruncile lui D zeu si credinta lui Iisus.Si Iisus tine poruncile Tatalui si intra in ziua sambetei in sinagoga si ne zice Cine zice ca ramane in El trebuie sa traiasca si el cum a trait Iisus.Sa tinem ziua sambetei ca Iisus cu celelalte porunci caci nu e nimic rau in asta si nu obicee traditii sarbatori pomeni icoane petreceri caci nu cu astea ne invata D zeu.EL ne cheama de poruncile lui sa ascultam ca sa avem parte de viata vesnica nu cum face lumea porc miel oua rosii astea sunt pagane.Faptele firii pamantesti sunt vrajmasie cu D zeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te mai cazni ca nu vei avea viata vesnica in trup niciodata. Iar cu ziua sambetei te lasam in ale tale ..........

      Ștergere
    2. "Viata vesnica" se poate trai si in trup fizic.

      Ștergere
  13. Doamna maria adica sa fie vre n cutremur mare in luna martie

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa speram ca nu va fi la noi .

    RăspundețiȘtergere
  15. La o postare anteriore, erau facute comenti cu privire là picturile facute de Arsenie Bocca, cineva a comentat Ca' picturile se fac dupa un Canon bisericesc. Eu intreb , cine a dat acest Canon, Dumnezeu sau preoti ?, In Biblie am vazut scris asa ceva, inafara de atunci cind CHIVOTUL LEGII, care contiene : -tablele LEGII din piatta, date lui Mouse, toiagul lui Aron, si putine Mana (piine) cu care sa-u hranit evreii timp de 40 de ani in deserto, si se mai spune Ca' SF. Evanghelist Luca a pictat-o per Fecioara Maria , si atit.Deci pe CHIVOTUL LEGII ,Dumnezeu a dat indici de a sculpta doi Heruvimi cu aripile deschise facuti din aur.
    Vreau sa va povestesc o intimplare din parochia mea, in ani 2003 s-a pictat biserica , pictorul era din Dej, cind a ajuns cu picturile aproapea la terminare, veneau persoane si se certau ci pictorul , spunind, ex (sub aceasta pictura trebuia sa scrii Este donata de familia.....x) deci la fine sa ajuns la cearta, pt ca pe o pictura erau si 5 - 6 familii care au donat Bani pt aceeasi pictura, deci preotul a luat Bani de la mai multi pe aceeasi pictura. Deci si aceasta metoda Este Canon ? La fel preotul avea o fata si un baiat majori, trecut Ca' salariati, dar nu ii vedea nimeni in biserica, in schimb , in biserica lucrau doua persoane nacajite (sot si sotie, care faceau toate lucrurile care sint necesare la o biserica (diac, clopotit, taiat lemne, facut curat , vinzari luminari , etc.., farà ca sa fie salariati) ci se multumeau ci ceva pomana, in schimb , preotul are doua vile din care una cu lift, Masini de 50 de Mii de euro, SI ATUNCI INTREB PE CEI CE CRITICA PICTURILE SF. ARSENIE BOCA

    CELE DE MAI SUS SINT CANOANE BISERICESTI????????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amestecati lucrurile; daca tot aveti internet, cautati ce inseamna cuvantul "canon", dar in pictura. Oricum, nu are importanta, pentru ca evident, nu aveti cum sa intelegeti, mai ales pentru ca nu doriti sa o faceti,

      Ștergere
    2. An.21:37,asa e peste tot la noi in Ro.pictura unei Biserici e o afacere f.buna pt.popi si pt.mai mari lor,aduna bani de la enoriasi dublu cat costa,ii imparte intre ei,dar cel mai multi merg la IPS.

      Ștergere
  16. cum sa nu fie cutremur daca a inceput eruptia unui vulcan in Japonia de circa 5 zile?

    RăspundețiȘtergere
  17. Es Perú..
    https://www.facebook.com/hercolubus.po/videos/1816568545084344/
    Mișcarea în eșec geologic din cusco / Turcia, distruge casele, centrul de sănătate și un drum
    ---
    Pământul trece prin schimbări majore geofizice periodic, în cazul în care totul este reînnoit. Există gheaţă, căldură insuportabilă, cutremure violente, vulcani, etc... următoarea schimbare va avea loc în curând, vom vedea semnele în natură. Află mai multe despre această schimbare, cere-ţi cartea gratuită la: https://www.hercolubus.tv/po/
    ---
    În zorii de joi, 1 Martie a fost o mişcare de teren în "Cerro doliu", în districtul llusco din cusco, Peru. Primarul din llusco, ezequiel mallma cusi, a declarat că fenomenul a avut loc în jur de 03:00 de ore şi a cauzat prăbuşirea a 37 de case, centru de sănătate, o întindere de 300 de metri de santo Tomas-Llusco-Quinota-Apurimac-apurimac şi apurimac-Quinota-Apurimac-Apurimac-Apurimac-Quinota-Quinota-quinota Ameninţă o şcoală primară şi secundară.
    Unele zone au fost evacuate, cu rezistență din partea populației pentru a părăsi reşedinţe lor, care sunt destul de vulnerabile, și terenuri.

    RăspundețiȘtergere
  18. https://www.youtube.com/watch?v=Py2FK78vSSc
    aici aveti previziunile astrologului Alexandru Nicolici pentru anul 2018 ... bine ar fi sa urmariti pana la capat

    RăspundețiȘtergere
  19. În fiecare an aceași poveste in luna martie. Cutremur și iar cutremur.nu v-ati plictisit de atâtea știri de 2 lei? Hai sa fiti iubiti

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu o să fie prea departe.în Italia...

    RăspundețiȘtergere
  21. Daca s-ar fi adeverit toate cutremurele pe care le-au spus aceste "voci" , ar fi trebuit ca DUMNEZEU sa mai faca inca odata Pamantul.

    RăspundețiȘtergere