joi, 8 martie 2018

S- A ADEVERIT DIN PĂCATE ! ELICOPTERUL S -A PRABUSIT !

                                                Dragii mei,

Scriam in urma cu doar sase zile ,un articol cu titlul :

UN ELICOPTER CARE SURVOLEAZA ,PREA APROAPE DE PĂMANT !

Din nefericire dragilor, ELICOPTERUL militar despre care scriam, s-a prabusit. Toti pasagerii au murit.
Iata:

Dumnezeu există - Mărturii.: UN ELICOPTER CARE SURVOLEAZA ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../un-elicopter-care-survoleaza-prea....
Translate this page
6 days ago - În aceasta noapte dragilor,in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre Sud un Cer de ziuă (încă), iar foarte aproape de Pămant ... Dragii mei,vom auzi de un astfel de Elicopter, căreia i se va intampla ceva,sau, va avea o misiune nu tocmai spre binele oamenilor,de indeplinit.

                               Noapte de 1 -2 MARTIE 2018,ora 2,17 !

                                   Dragii mei,

În aceasta noapte dragilor,in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre Sud un Cer de ziuă (încă), iar foarte aproape de Pămant zbura un Elicopter.
Acesta putea sa zboare chiar deasupra unei ape; eu  nu am vazut si partea de jos;partea deasupra careia survola Elicopterul.
Cert este faptul că ,era ceva in neregula cu acel Elicopter.
Daca la inceput zbura in linie dreapta,intr-o clipă Elicopterul parea ca zboara cu botul aplecat spre in faţă si tot mai aproape de Pămant.
Elicopterul nu părea unul obisnuit, ci părea unul al armatei.
Avea culoarea nisipului ud.
Dragii mei,vom auzi de un astfel de Elicopter, căreia i se va intampla ceva,sau, va avea o misiune nu tocmai spre binele oamenilor,de indeplinit.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa fim ocrotiti si păziti ,de tot ce inseamna necaz si suferinta,Amin.
                                        Cu dragoste,Maria.

Iata si trista Informatie :
Data: 07 Mar. 2018, Ora publicării:14:38

Un elicopter s-a prăbuşit. Care este numărul victimelor:


O nouă tragedie aviatică. Cel puţin opt persoane au murit după ce un elicopter s-a prăbuşit. Un elicopter Mil MI-8, aparținând cel mai probabil serviciilor  speciale ruse de graniță, s-a prăbușit în Republica Cecenia din Federația Rusă.
„Potrivit informațiilor preliminare, opt persoane ar fi murit în accident”, a declarat agenției TASS un purtător de cuvânt al serviciului local pentru situații de urgență.

Din primele informaţii, 8 persoane au murit

Elicopterul de tipul Mil Mi-8 ar fi aparţiunut Serviciului de Frontieră al Rusiei. Conform agenţiei Ria Novosti, la bordul elicopterului se aflau nouă persoane.
„Continuă verificările privind numărul victimelor”, a adăugat sursa.
O nouă tragedie aviatică a avut loc duminică dimineața, la o săptămână după tragedia aviatică din Rusia. Nu există supraviețuitori.

Un elicopter cu 9 oameni la bord s-a prăbuşit în... - Romania TV

https://www.romaniatv.net/un-elicopter-cu-9-oameni-la-bord-s-a-pr...
Translate this page
1 day ago - Un elicopter de tip Mi-8, aparţinând serviciilor de securitate ruse, s-a prăbușit miercuri într-o zonă montană din sudul Ceceniei, omorând cel puțin cinci persoane.

Un elicopter cu 9 oameni la bord s-a prăbuşit în munţi. Cel puţin 5 dintre ei au murit

Publicat: Miercuri, 07 Martie 2018 13:58 // Actualizat: Miercuri, 07 Martie 2018 13:58 // Sursa:romaniatv.net
Un elicopter de tip Mi-8, aparţinând serviciilor de securitate ruse, s-a prăbușit miercuri într-o zonă montană din sudul Ceceniei, omorând cel puțin cinci persoane.
În elicopter se aflau nouă persoane. Aparatul de zbor a căzut într-o zonă rurală la aproximativ 1,5 kilometri de un post de control frontalier.

Agenţiile de presă ruse au relatat că două dintre cele nouă persoane aflate în elicopter au supravieţuit impactului. Din primele cercetări se pare că vremea potrivinică ar fi principala cauză a producerii accidentului. Tragedia s-a produs la ora locală 10.59 (ora 11.59, ora României).

Conceput în perioada sovietică, elicopterul Mi-8, de mărime medie, este unul dintre modelele produse în cel mai mare număr la nivel mondial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu