joi, 25 ianuarie 2018

SA CEREM DE LA DUMNEZEU ,SANATATE SI MÂNTUIRE !


                                                         24 Ianuarie 2018,ora  7,30 !

                                             Dragii mei, 

În aceasta dimineata fiind zi libera,am stat puţin mai mult în pat. Si astfel, aud glas care vorbeste cu un altul asa:

                 "Ai uitat sa ceri! 
                Ai cerut de la DOMNUL ?

Iar celălalt glas îi răspunde printre lacrimi si durere sufleteasca asa:
                     Ce să cer ?
                Usturătate?"


           Related image.Image result for maica domnului

Prieteni dragi, noi sa cerem bunatate,mila si dragoste faţă de Aproapele nostru. Sa multumim din inima PREA SFINTEI TREIMI si MAICII DOMNULUI pentru toate câte avem; sa multumim si pentru faptul ca suntem in viata şi avem pe cei dragi langa noi  si sunt sanatosi si frumosi.
Sa cerem de la BUNUL DUMNEZEU ,de la PREA SFANTA TREIME dragilor,sa cerem sanatate,dragoste si mantuire.
Pentru că daca avem toate acestea,avem de toate fratilor ,absolut de toate.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,Amin!
                                      Cu dragoste,Maria.

45 de comentarii:

  1. Multumim Tie DOAMNE pentru toate Binefacerile Tale !!!
    Iarta-ne, miluieste-ne, binecuvanteaza-ne si ne mantuieste !!! Amin ! Amin ! Amin !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara, d-na Maria. Credeti ca inundatiile din Paris si periferie pot avea o legatura cu premonitia dumneavoastra? http://mariaghiorghiu.blogspot.fr/2018/01/paris-ceva-rau-se-va-intampla-in-paris.html

    Unde locuiesc eu in Paris nu e risc de inundatie insa suntem informati ca exista risc de alunecare de teren, caci Parisul e construit pe cariere de gips

    RăspundețiȘtergere
  3. Un frumos meteor deasupra Argeșului...

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este doamna Maria daca avem sanatate si mantuire nu mai avem nevoie de nimic. Multumim Domnului pentru tot si s-a dea Bunul Dumnezeu sanatate la toata lumea dragoste de Dumnezeu si rabdare. Cu fra doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne Iisuse Hristoase te rugam iartă păcatele noastre .Doamne done sanatate mîntuirea sufletelor si tot poporul român să aibe credința în tine că numai așa vom reuși să ne salvăm sufletul .Sa iubim aproapele ca toți sîntem frați ân Domnul nostru Iisus Hristos care a renunțat la viață pentru salvarea noastră tuturor Doamne ajută Amin .Slăvit să fie numele Domnului nostru Iisus Hristos în vecii vecilor Amin.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună dimineata doamna Maria vă urmăresc cu mare atentie vă mulțumesc pentru tot ce ne spuneti că vine știe poate poporul român va asculta o dată pentru totdeauna că singura nădejde este la Dumnezeu și că doar el ne poate salva nimeni altul .Slăvit să fie numele Domnului nostru Iisus Hristos în vecii vecilor Amin .Frați românisă ne rugăm la Dumnezeu pentru mîntuire sufletelor noastre săi cerem sănătate și multă credință să putem să trecem peste toate necazurile așa cum ne sfătuiește doamna Maria .Nu fiți necredincios vă rog să aveți respect și credință mare și să ne rugăm la Dumnezeu Amin.

    RăspundețiȘtergere
  7. La mantuire nu poti ajunge decat prin suferinta......si prin smerenie,nu o sa ajunga nimeni ,daca o sa judece pe altii.....doar cu rabdare si cu smerenie sa primim de la D-zeu si bune si rele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua,
    ati scris cu ceva tip in urma despre un possibil incident feroviar.

    https://it.yahoo.com/notizie/milano-deraglia-treno-due-morti-slideshow-wp-080941280.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Voi chiar nu intelegeti cum functioneaza sistemul asta cu nevoile si cerintele adresate Divinitatii!!!

    Cand ceri mantuire si sanatate ai cumva impresia ca vei primi asaaa...cade din cer mantuirea si o galeata de sanatate...!Oh.. nu asa funtioneaza treaba.Va voi explica,dar vor intelege numai unii caci pe aici nu sunt prea multi care sa aiba o minte sanatoasa cat sa-i conduca spre mantuire.Scuzeeeee, fara suparare dar asta constat eu!
    Deci; in momentul in care tu ceri sanatate inseamna ca credinta ta nestramutata, este ca nu o ai,iar Divinitatea iti respecta cu dragoste aceasta credinta si iti va da ceea ce tu crezi despre tine.Deci, vei avea in continuare ceea ce crezi ca "NU AI".Dar Divinitatea in marea sa iubire vine in ajutor aratandu-ti cum sa dobandesti ceea ce crezi ca ai avea nevoie,si-ti creaza oportunitatea ca tu sa dobandesti ceea ce ai cerut.Va dau un exempu;eu consider ca nu am suficienta rabdare si intelegere pentru semenii mei ,si atunci ma rog lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare si intelegere.Si atunci ce face Dumnezeu! Imi creaza tot felul de situatii in care eu sa dezvolt aceste abilitati.Adica imi trimite o gramada e oameni care ma enerveaza "la culme" pana cand eu voi invata "lectia",cum sa devin rabdatoare si voi accepta pe fiecare asa cum este.Deci,nu vom primi nimic gratis,daca nu intelegem lectia.

    Retineti! Nici-un eveniment nu v-a aparea in fata voastra fara ca acesta sa nu fi fost cerut de voi,dar probabil facut pe nivelul inconstient!Si nici un om nu v-a veni in viata voastra fara sa va ofere un dar,darul fiind lectia sau intelegerea de care aveti nevoie.Daca cineva va spune ceva si voi cosiderati ca v-a jignit,nu trebuie sa va suparati ci sa va intrebati ce anume aveti de inteles din acea situatie!

    ASA LUCREAZA DUMNEZEU! PRIN OAMENI,fiindca EL ESTE IN FIECARE dintre noi.Ajutandu-ne intre noi IL manifestam pe EL.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Total de acord cu tine D . M-as bucura sa inteleaga cat mai multi,dar ptr. asa ceva trebuie sa aprofundezi nu numai sa crezi orbeste sau sa pupi icoane!

      Ștergere
    2. Bine ai revenit,D!

      Ștergere
    3. 13,44. Da, pare mult mai logic asa! De multe ori ne rugam pentru ceva si in loc de implinire a dorintei ne trezim cu si mai multe piedici. Oare de ce?

      Ștergere
    4. Didona, scrii de parcă Dumnezeu nu e conștiință, ci un robot care nu știe nimic ci doar ascultă rugăciuni. De parcă Dumnezeu nu e viu ci o mașinărie care nu înțelege și nu gândește.
      Continui să citești aceleași bloguri new age - nu există Dumnezeu, noi suntem Dumnezeu.
      Mai caută și poate îL vei cunoaște și tu pe Dumnezeul adevărat, cel viu.

      Ștergere
  10. Didona, ce mai stii de Oculta mondiala?

    RăspundețiȘtergere
  11. Didono, Didono , lasa-te de ezoterism , si treci la adevarata credinta ORTODOXA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:17 Ia te uita cum rasar adevaratii „crestini” de pe blog si cum vin ei sa corecteze pe cei rataciti! Of, of, ce ne faceam fara voi? Muuulta iubire mai aveti in suflet! New Age, Soros,tinerii frumosi si liberi, multinationalele, Bruxell, Statul Paralel, sasul,„tehnocratii sunt de vina” si asa mai departe... :))

      De ce??? Pentru ca putem! (Codrin Stefanescu)

      Ștergere
    2. 01:24, nu amesteca spiritualitatea cu politica. Iar te folosesti de parghii?

      Ștergere
    3. 11:10 dar tu de ce amesteci crestinismul cu habotnicia?
      Nu am amestecat nimic, asta e imaginea adevarata a „crestinului” de pe acest blog, asta e schema lui de gandire. Nu-ti place aceasta oglinda, te simti cumva cu musca pe caciula? Multi se cred „crestini adevarati” pe aici si se ingrijoreaza pentru altul ca nu se va mantui. Ipocrizie si vanitate la un loc.

      Ștergere
  12. In aceasta viata trecatoare dam examene in fata lui Dumnezeu.Asa ne ridicam treapta cu trepta pina ajungem un crestin practicant al bibliei cuvintul lui Dumnezeu.Multumim Doamne pentru toate.Multumim si doamnei Mariei Gheorghiu care iso sacrifica timpul ei liber ca sa ne arate calea cea dreapta a lui Dumnezeu
    Cu stima si respect va pup doamna Maria Gheorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Avem ceele mai mici salarii din Uniunea Europeana, inainte de mutarea contributiilor sociale de la angajator la angajat.
    Niste bani cum cerem?
    Si cum primim?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intentionat este tinuta Romania in ham de cei din afara. Romanul nu are voie sa castige, el trebuie sa saraceasca si astfel va fi mai usor de stapanit. Au strategie strainii, stiu ce trebuie facut ca sa ne aduca in stare de obedienta totala.
      Intotdeauna am avut salarii mai mici decat altii din UE. Este o tactica asta. Doar nu credem ca am fost primiti in UE de drag ce le-a fost de noi... nicidecum. Au anumite interese in Romania. Populatia nu conteaza, ea trebuie ingenunchiata, tinuta in obedienta si stapanita de la Bruxelles. De aceea este atat de important pentru ei ca cei care conduc sa fie pioni de-ai lor care executa toate ordinele fara cracnire.
      Daca s-ar ridica un roman adevarat si ar vrea sa faca ceva pentru tara asta, o sa-l saboteze din toate partile, caci nu le convine. Mai au inca de luat din aceasta tara. Pacat ca am ajuns la mana strainilor. Poate ar trebui sa luam exemplul englezilor, daca suntem in stare sa-i infruntam pe stapanii de la Bruxelles. Dar Romania trebuie sa fie o tara independenta, nu colonie. Pana cand?

      Ștergere
    2. Salariile sunt mici și țara devalizată din cauza HOȚILOR care s-au perindat la putere ,mulți au avut CONSILIERI EVREI !!!! Cap ai minte ce-ți mai trebuie!!!

      Ștergere
    3. 23:31 serios? Pai Dragnea si Tariceanu ce sunt, nu sunt „romani adevarati”? :))))))))
      Am uitat de „eroul” Ghita!

      Ștergere
    4. 09:41, mai lasa-ne cu obsesiile tale. Deja ne-ai obosit. Tu asta ti-ai pus in cap? Esti obositor si plictisitor cu postarile tale, in egala masura. Parca esti o placa stricata care numai o piesa cu note false stie sa redea.

      Ștergere
    5. 16:23 ma faci sa rad, de unde stii ce-am postat eu? „Ne-ai” obosit? Sunteti mai multi sau ai dubla personalitate?
      Si tu obosesti pe altii cu fixurile din creierul tau spalat. M-am saturat sa aud aceeasi placa, copiata cuvant cu cuvant de la activistii psd si de la antena 3. Ajungeeeee cu atata prostie si minciuna, opreste-te!

      Ștergere
    6. 22:23, esti obositor si plictisitor cu postarile tale, in egala masura. Parca esti o placa stricata care numai o piesa cu note false stie sa redea.

      Ștergere
    7. 23:26 pe tine nu te intrece nimeni, te certi pentru PSD si le cauti tot felul de scuze pentru faptul ca duc tara de rapa. Ma inteb daca in Dumnezeu crezi la fel de mult ca in PSD!

      Ștergere
    8. Mai 14:30, certaretul blogului esti tu. O sa primesti locul 1 la asta. De dimineata buna, asta faci. Pesemne ca altceva nu ai de facut.

      Ștergere
    9. 20:21 eu vad ca tu esti persoana care sare in sus mereu. Poate n-ai altceva de facut.

      Ștergere
    10. 22:54, reciteste postarile. Ai sa vezi cine sare tot timpul, inca dis de dimineata. Te inteleg ca ceva nu iti convine din viata politica si sociala. Nici altora nu convin multe... Dar pentru asta nu trebuie sa jignesti si sa dai cu barda in stanga si in dreapta, pentru o idee/parere care iti apartie. Te-ai gandit vreodata ca pot fi multi care au idei diferite decat a ta? Nu este corect sa sufoci blogul numai si numai cu ceea ce tu crezi. Ti-ai spus parerea, ti-am inteles-o. Nu trebuie sa repeti nonstop acelasi lucru, caci nu suntem handicapati incat sa nu intelegem ce vrei sa transmiti. Cred ca mai sunt si alte subiecte mult mai interesante de discutat si mult mai serioase decat politica. Pana la urma politica apartine acestei lumi cu framantarile ei, dar ce conteaza este vesnicia, nu-i asa? Cand plecam dincolo, lasam toate. Viata spirituala sa fie prima, iar restul sunt oricum trecatoare. De multe ori traiul indestulat poate fi o piedica in calea mantuirii. Gandeste-te si la asta.
      Vrem traiul occidentalilor. Insa chiar asta poate fi capcana in calea mantuirii. Te-ai gandit unde ajunge omul din prea multa imbuibare? Uita-te in State in ce hal de indobitocire spirituala sunt multi, chiar daca au un trai mai bun. Oare asta sa fie planul pentru Romania? Dumnezeu ne vrea puri, dezlegati de tot ceea ce ne tine inrobiti. Cu cat esti mai legat de lume cu atat vei fi mai deaprte de Dumnezeu.

      Ștergere
  14. sunt ANONIM 5-AM SA VA SPUN UN FAPT REAL PETRECUT IN ROMANIA-MOLDOVA SI SPUS DE UN PREOT CU MARE HAR-CA SA NU MAI SPUN DUHOVNIC CA SE SUPARA UNELE PERSOANE DE PE BLOG -asadar intr-un sat De pe langa ROMAN a trait un om casatorit pe nume VASILE care avea 10 COPII-nicioata nu i-a reprosat sotiei lui de ce i-a nascut desi traiau in saracie-barbatul injura ,bea si fuma -i-a venit ceasul sa plece la cer si a ajuns la judecata in fata DOMNULUI SI A MAICII DOMNULUI-i s-au pus in fata toate pacatele-doar unul era cel drept -MAICA DOMNULUI I-A INTINS OMULUI O SALBA DE BANUTI DIN AUR dar omul s-a retras spunandu-i -EU N-AM AVUT NICIODATA AUR SI NICI N-AM DAT DE POMANA IAR MAICA DOMNULUI I-A ZIS-VASILE IA SALBA CA ACESTI BANUTI SUNT CEI 10 COPII AI TAI PRIN CARE TE-AI MANTUIT--asaar dragii mei sa stiti ca mantuirea e coplicata si se poate infaptui si prin altii DUMNEZEU SI MAICA SA SA VA DARUIASCA SANATATE,FAPTE BUNE SI PACE IN SUFLET SI IN LUME

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E fapt real sau e poveste, de unde stim ce a patit Vasile in cer?

      Ștergere
    2. 16:13Ne-a povestit !Ce-ntrebare...!


      Ștergere
  15. Anonim 01'01,mantuirea nu se va intampla decat daca constiinta ta se trezeste, ca Spiritul care tu esti sa devina constient de sine,de cine este el.Voi chiar nu intelegeti ce inseamna sa te mantuiesti.Poti sa faci o suta de copii,sa mergi in genunchi viata dupa viata,caci nu atingi mantuirea in starea de inconstienta.Mantuirea inseamna inceputul calatoriei in sens invers,adica intoarcerea in dimensiunile inalte de unde ai venit cu milioane de ani in urma.Mantuirea este la indemana oricui,trebuie doar sa intelegi ce inseamna aceasta,fiindca invatura care ti-a fost inoculata te va tine departe de o atinge. Cei care sunt interesati sa te tina in ignoranta, stiu exact cine esti tu si au nevoie de tine pentru ca ei sa supravietuiasca,doar tu n-o stii si te agati de ei.Dar este alegerea ta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09:13 explica mai adanc despre cum vezi tu mantuirea. Ce inseamna trezirea constiintei? Ce inseamna Spirit care devine constient? Nu-i destul sa pomenesti despre asta, trebuie sa explici ce este si cum se ajunge acolo. Altfel unii inteleg (caci stiu de dinainte) altii nu pricep nimic si trec mai departe.

      Ștergere
  16. 29 ian 2018 09:13-nu sunt deloc ignorant si sunt constient de menirea mea pe pamant, iar d-stra nu a-ti trait fapte concrete de inaltare si adevarate minuni-nimeni pe pamant nu poate sa sara ETAPELE vietii pe pamant -NASTERE VIATA SI MOARTE FIZICA ca sa nu spun ca mai trecem si prin traume fizice si emotionale de care nu suntem scutiti--dar iata ca sunt anumite explicatii pe care mi le-au dat acele persoane CU MARE HAR pe care daca i-ai fi cunoscut nu mai pomeneai de IGNORANTA si ca mantuirea sta la DUMNEZEU daca d-tra credeti in divinitate si nu in puterea mintii prefer sa vad mantuirea ca o curatire a sufletului decat sa -mi asum cunostinte new age sau alte credinte care sa ma iluzioneze-EU AM VAZUT CONCRET TAMADUIRI TRUPESTI SI SUFLETESTI PE CARE NU ORICINE LE POATE FACE---nu sunteti obligat sa cititi mesajul meu pt ca este adresat CRESTINILOR iar acei preoti cu mare har nu aveau nevoi materiale absolut deloc- aveau doar 2 randuri de haine si mancau f putin -dar te citeau de prima data--va doresc sanatate si credinta in CREATOR

    RăspundețiȘtergere
  17. 20.19 Acum o saptamana, intr-un moment greu , am trimis un acatist la Sihastria Raraului , Suceava . Cu cuvintele mele , am spus ce am pe suflet si am pus inauntru un banut . La expeditor am trecut adresa mea completa. Azi de la parintele de acolo , de la arhimandritul ...personal , scrisa de mana , am primit o scrisoare cu cateva randuri din partea dansului . Nu va pot spune ce frumusete de cuvinte , cata omenie, caldura , bucurie in tot ce am citit. Eu, un nimeni, primeam raspuns de la un asa OM. Ma asigurase ca a primit banii si ca mi-a citit acatistul . Era un scris caligrafiat , cum era odata si semnat de domnia sa .
    Flacara ortodoxiei arde , dragi cititori , sfintii parinti se roaga pentru noi , sunt prezenti , ne aud, ne asculta si ne raspund . Nu as fi crezut vreodata ca as putea trai o asa minune . Sanatate va doresc tuturor . Dumnezeu este cu noi si nimeni impotriva !

    RăspundețiȘtergere
  18. 26 ian 22:33 sa va tina DUMNEZEU SI MAICA SA SANATOS /A IMPREUNA CU FAMILIA SI SA AVETI TOATA VIATA BUCURII SI DUHOVNICESTI-mie mi-e dor de parintii mei vazatori in duh care nu trebuiau decat sa-mi spuna cuvantul SI TOTUL SE INDEPLINEA-ei mi-au spus fiecare inainte de plecare la cer- ca si PR ARSENIE BOCA--sa stiti ca trebuie sa ridicati o rugaciune scurta si va voi ajuta si mai mult si asa si este vadoresc tot binele din lume-CUVANTUL ESTE LA IISUS HRISTOS DOMNUL

    RăspundețiȘtergere
  19. 20.14 Mantuirea nu e un cuvant , e o stare , un drum personal in care sufletul strabate pe jos, in piciorele goale drumul Golgotei -Calvariae Locus in latina .
    sandy

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Sandy asa este. Mantuirea este o chestie personala. Corect!!!
      Este corect tot ce spune 09:13, dar termenii nu sunt pe intelesul multora. Eu ii inteleg dar multi nu stiu ce inseamna trezirea constiintei. Vor incadra gresit asta la curentul new age, desi nu este asa. Te salut!(20:14)

      Ștergere
  20. pt 27 ian 22:59-cu constiinta te nasti -drumul ti-l alegi-iar eu am catalogat credinta ca apartinand unor culte cu vechi radacini spirituale-nu cele ale bioterapeutilor de azi -desi unii pastreaza legaturile cu religia in care au fost botezati -si bine fac-iar intelegerea unor TERMENI depind de cultura fiecaruia-eu am explicat clar - CE AM SCRIS IN 26 IAN 20:19 NU SUNT FABULATII CI VIZIUNEA IN ASTRAL A UNOR PREOTI CU MARE HAR-pt Sandy-va doresc sa aveti parte de asemenea experiente in viata aceasta-pt mine au fost unice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 02:56, asa-i, cu constiinta te nasti insa putini sunt constienti de constiinta, nu inteleg ce este aceea constiinta. Daca le spui ca trebuie sa se trezeasca nu inteleg ce inseamna aceasta.

      Ștergere
  21. 22:03-sa stiti ca DUMNEZEU cauta la constiinta omului care trebuie sa coboare in inima-poti cauta toata viata sa-ti explici totul prin constiinta dar sa fii rece ca gheata-marii savanti in genetica au descoperit -mai nou -ca INIMA ARE CONSTIINTA PROPRIE=creier asadar cu cat mai mult se vor contopi cele 2 vor ajunge in lumina DOMNULUI-si iata cum credinta unita cu religia(nu cu DOGMELE) si cu stiinta moderna isi dau mana-pace tie si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:29, intotdeauna am considerat ca in inima este adevarata constiinta.
      Mintea este cea care conduce la dualitate. De aceea ea trebuie sa fie doar un instrument, nu cea care hotaraste. Te salut!:)

      Ștergere
  22. si eu va salut 29 ian 13:16 asa consider si eu-mintea e alunecoasa si te duce -cum spune romanul -cu vorba-e bine sa le imbinam pe ambele ca sa fim OAMENI ADEVARATI-DUMNEZEU IISUS HRISTOS A FOST SI OM SI DUMNEZEU-a simtit durerile pe cruce trupesti ca altfel nu spuea:DUMNEZEULE,DUMNEZEULE DE CE M-AI PARASIT-disperarea l-a cuprins si pe EL-pt ca durerile trupesti te fac sa le simti si pe cele ale constiintei-trebuie doar sa ne amintim ca avem un CREATOR caruia sa-i multumim vesnic

    RăspundețiȘtergere