miercuri, 10 ianuarie 2018

PROTESTE ! MARI PROTESTE CU OAMENI EXTREM DE REVOLTATI !


                                             10 Ianuarie 2017,ora 15,13 !

                                         Dragii mei,

În aceasta după amiaza,în timp ce scriam aici pe blog mi se arata dragilor înspre Sud, o multime de oameni nemultumiti,oameni care stateau sub Cerul liber lipiti unul de altul,incat, daca am fi aruncat un ac,cu siguranta nu ar fi cazut jos. 
Erau ca la o adevarata Revolutie.

Image result for PROTESTE IMAGINI.

Multimea de oameni nu era deloc pasnică. 
Toti aveau câte ceva în mâini,toti priveau spre ceva anume si amenintau cu obiectele din mâini.
                               Image result for PROTESTE IMAGINI

Dragii mei,vom trai zile de neliniste ;zile de cosmar in care, nu vom putea pune capul pe pernă din pricina PROTESTELOR violente, PROTESTE cu sute de mii de oameni adunati numai intr-un singur loc, si nu numai. 
Cerul era de noapte,iar oamenii stateau in strada dragii mei; oamenii isi strigau nemultumirile. 
Prieteni dragi, din păcate,vom trai din nou inca o REVOLUTIE.
Si nu va fi o REVOLUTIE precum cea din 1989,ci va fi una ADEVARATA! 
În 1989 s-au impuscat unii  pe altii. 
Nimeni nu stia ce are de facut concret, si nici de cine sa se păzeasca. 
Sa nu uitam dragii mei, nici de acest articol :


Dumnezeu există - Mărturii.: ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!!

mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/.../adevarata-mare-revolutie.ht...

Translate this page
Sep 13, 2016 - ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!! 13 Septembrie 2016,ora 5,45 dimineața ! Dragii mei, Astazi dimineață în zori de zi ,ma trezesc în niste urale covârsitoare , urale de bucurie dragilor. Era ca un adevara

             13  Septembrie 2016,ora 5,45 dimineața !

                                          Dragii mei,

Astazi dimineață în zori de zi ,ma trezesc în niste urale covârsitoare , urale de bucurie dragilor.
Era ca un adevarat zumzet de albine, atât de intense erau aceste strigari,aceste urale, de la multimea făra de margini ale oamenilor.
Auzeam un rasunet asurzitor,ce venea din toate părtile Cerului si ale Pământului.
 Image result for revolutie
Toti oamenii strigau la unison asa:
                  ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
               Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !
               Trăiascăăăăăăăă!”
Dragii mei,si vedeam cât puteam cuprinde cu ochii,cum din toate părtile veneau câtă frunză si câtă iarbă,multime de suflete ;multime de oameni.
 Image result for revolutie
Toata suflarea era in mers,toata suflarea striga :
                
          ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
               Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !”
Dragilor, după cum vedeti, REVOLUTIA  MARE ne bate pe la usile noastre.
Ce pot sa mai spun?
Sa ne intareasca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI,ca sa putem face față la tot ceea ne asteapta.
Să ne rugam, pentru pacea si linistea noastra, sa ne rugam fratilor, pentru pacea si linistea Lumii intregi, precum si pentru a fi ocrotiti de tot felul de DEZASTRE naturale ,sau intentionate.
                                          Cu dragoste ,Maria, 
                      

30 de comentarii:

  1. trebuie curatat parlamentul din temelie--dar cine s-o faca daca sunt infiltrati din alte state care conduc din umbra!?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu va inteleg de ce sunteti asa de pesimista daca va fi o Revolutie Adevarata si oamenii stiu ce vor fata de 89... ?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar trebui in locul stemei sa punem o cruce ! Cu crucea in mana am biruit imperii de a lungul istotiei !

    RăspundețiȘtergere
  4. https://ro.wikipedia.org/wiki/Drapelul_Greciei

    RăspundețiȘtergere
  5. 20 ianuarie se anunță proteste masive

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai pe 20 ianuarie iar vor sa faca #rezist tam-tam in toata tara :(((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mona tie iti place situatia de acum din tara? Iti place ca se vor scumpi iar toate, mancare si toate celelalte? Acum a spus la stiri. Cei care ies in strada au curaj si s-au saturat de atata incompetenta,furtisag, minciuni gogonate, scumpiri in lant si transformarea tarii in raiul infractorilor! Sa inteleg ca tu esti multumita daca te delimitezi cu asa dispret de cei din strada!

      Ștergere
    2. Scumpirile le fac comerciantii si corporatistii,nu guvernul sau parlamentul! Special se măresc prețurile! Ca să întoarcă populația prostită împotriva guvernului și parlamentului!Si ca sa obțină profituri pe baza acestor scumpiri.Puteți da jos căte guverne vreți,căte partide vreți!Atăta timp căt prețul petrolului,apei,energiei electrice sunt stabilite din afară și sunt la latitudinea corporațiilor(gen OMV),cu toate revoluțiile din lume nu veți reuși decăt să dați jos PSD-ul+parlamentul+guvernul, și să aduceți la putere alții mai răi,care nu numai că vă vor lua bruma de binefaceri ale actualului regim,ci chiar vă vor tăia pensiile și salariile spunându-vă că ,chipurile,creșterea lor(mică e drept)"nu e sustenabilă" de către buget și"a fost făcută de PSD ca o pomană electorală"
      Furtișagurile,crimele,le facem noi între noi,nu guvernul.Atunci cănd s-a dorit introducerea unui cod de legi mai dur și drept,tot noi am iesit în stradă(manipulați,prostiți că ar scăpa corupții de închisoare)cu #rezist ca să-l oprim!Si pe urmă tot noi ne plăngem că e criminalitate pe străzi,și că judecătorii dau achitări pe bandă rulandă infractorilor pe baza vechilor legi pe care noi în stradă cu revolte le-am apărat,deci le-am dorit neschimbate!
      Trebuie să înțelegem și să nu ne lăsăm manipulați de către cei care doresc ieșirea noastră la revoluție folosind-ne ca pe o simplă masă de manevră politică,ca pe niște pioni pe o tablă de șah,cu scopul de a pune măna pe putere,după care,nemaipăsăndu-le de noi(pentru că nu vor mai avea nevoie),vor da acele legi dure(au învățat lecția)împotriva cărora va-ți revoltat și nu veți mai putea ieși la nici o revoltă viitoare, ptr că vă vor împușca.
      Mai puneți și faptul că,dacă vor izbuti să pună măna pe putere cu forța străzii(fără alegeri democratice)vor începe pe față planul de dezmembrare al Transilvaniei,ptr că vor considera că au legitimitate să facă asta"ptr că așa a vrut poporul"care a ieșit în stradă sătul de"nenorocitul de guvern și parlament".Va fi prea tărziu pt voi!

      Ștergere
    3. 09:32 daca ai creier de ce il folosesti sa debitezi enormitati? Tu te auzi ce spui? Mai ai putin si spui ca PSD e sfant, sa ne inchinam partitudului! Una din doua care sunt trei, ori esti din PSD si furi cot la cot cu ei, ori esti masochist si orice ti-ar face astia tu tot te incapatanezi sa crezi ca sunt albi si nu negri, ori incep sa te suspectez de prostie. Stai acasa si indura tot, dar tot,pana iti va ajunge cutitul la os, de teama ca nu cumva sa fii „manipulat” nepricepand ca deja esti manipulat grav de tot chiar de partitul in care crezi pana la prostie si de televiziunile lui.

      Ștergere
    4. 20:38 Păi tocmai asta e!Am prea mult creier!Sunt supradotat!Văd lucruri pe care cei mulți nu le văd și percep.Sunt supradotat,inventator,cercetător în științe.Am puterea de a vedea de sus și a sintetiza totul.Am premoniții și vise prevestitoare(am visat moartea prințesei Diana cu 1 lună înainte,executarea soților Ceaușescu cu 10 ani înainte.etc)
      Din păcate vin zile grele ptr România,iar soarta i-a fost deja stabilită de elitele ce conduc lumea,și anume:dezmembrarea.I-am visat pe cei ce trasau granițele,pe unde erau și vărsările de sânge.Dezmembrarea urmează să o facă profitând de slăbiciunea țării cauzată de revolte,indiferent dacă aceste revolte sunt justificate din punctul dvs de vedere.Dacă această revoluție ar fi fost mai devreme,acum cățiva ani,ar fi fost mai eficiente,dar în acest moment miroase a praf de pucioasă,praf și pulbere de război și corbii s-au adunat în jur.

      Ștergere
    5. Anonim 23:40 INTERESANT,FOARTE INTERESANT !!! Dacă aveți premoniții ,vedeți și reântregirea ??? Mă interesează răspunsul dv.Multumesc anticipat.

      Ștergere
    6. 23.40
      Felicitari , Maestre ! Minte lucida, coerenta, exprimare impecabila , analitica . Multa sanatate , stimabile !

      Ștergere
  7. Oamenii deja se strang din toata țara sa vină la București pe data de 20 ianuarie pentru mitingul numit de ei si "Revoluția generației noastre". Dumneavoastra ati vazut si o cifra de 25, este un articol aici pe blog, sa nu fie 25 ianuarie!

    RăspundețiȘtergere
  8. In sud poate sa fie Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt

    RăspundețiȘtergere
  9. 13 morti in alunecarea de teren la ora 3,4 intr-o suburbie de lux in Santa Barbara California-SUA,aveati o previziune cu alunecare de teren

    RăspundețiȘtergere
  10. Ascultati-l cu atentie pe Dungaciu. Aici ne aflam si asta e realitatea. Nu-l simpatizez pe Rares Bogdan dar a meritat sa-l ascult pe Dungaciu.
    https://www.youtube.com/watch?v=Axelcha2_K4

    RăspundețiȘtergere
  11. DOAMNE,POPORUL ROMAN TE IUBESTE!

    Izbaveste-ne,Doamne,de ademenirea marsavului si vicleanului,antihrist,timpul caruia se apropie,si ma adaposteste de mrejele lui in pustia tainica a mantuirii Tale.Da-mi tarie si putere neclintita sa marturisesc numele Tau cel Sfant,sa nu dau indarat de frica diavoleasca,sa nu ma lepad de Tine,Mantuitorul si Rascumpatorul meu,de Sfanta Ta Biserica!
    Doamne,da-mi,rogu-te,ziua si noaptea,plangere si lacrimi pentru pacatele mele si fii milostiv in ceasul Strasnice Tale judecati! Amin.

    Doamne,indrepteaza-ne,precum o mama duioasa isi indrepteaza copii sai mici.
    Da fiecarui suflet sa cunoasca bucuria mantuirii Tale si putere ajutorului Tau.
    Da usurare sufletelor chiniute ale poporului Tau si pe noi,pe toti,ne invata prin Duhul Sfant,sa Te cunoastem pe Tine.
    Se chinuieste sufletul omenesc pe pamant,Doamne,si nu poate sa se intareasca cu mintea intru Tine,pentru ca nu Te cunoaste pe Tine,nici bunatatea Ta.
    Mintea noastra este intunecata de grijile lumesti si nu putem pricepe bunatatea dragostei Tale.Tu ne lumineaza.
    Milostivirii Tale toate ii sunt cu putinta.
    Tu ai spus in Sfanta Evanghelie,ca mortii vor auzi glasul Fiului lui Dumnezeu si vor invia.Asa fa acum: ca sufletele noastre moarte sa auda glasul Tau si sa invie,intru bucurie,si pace pe pamant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos an.9,50 ! Frumos exprimat si adevarat!Ar trebui fiecare s-o spuna macar o data pe zi.

      Ștergere
    2. Subscriu 09:50 !!!!

      Ștergere
  12. Doamna Maria ma cutremur numai la gandul ca nu o sa fie liniste in tara. Am trait in 1989 avea revolutie si stiu ce inseamna cei dtept am fost acasa cu cel mic care a venit pe lume la revolutie si ma cutremuram numai ce vedeam la tv. Sotul lucra si cand venea acasa povestea ce este in oras si duceam mare grija. Ma gandesc ca toate sunt de la Dumnezeu. Bunul Dumnezeu da ocroteasca acest popor incercat si sa le dea minte si intelepciune celor care ne conduc sa fie uniti di cu dragoste de tara si de popor,numai ada vom ajunge la un tel propus si la un trai mai bun. Bunul Dumnezeu sa ocroteasca aceasta tara minunata. Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Masinca,aceste proteste arata ca Dumnezeu se trezeste in fiecare si-si cere dreptul de a trai asa cum isi doreste! La cum arata realitatea in aceasta tara,daca ar fi liniste inseamna ca ne complacem in aceasta realitate.Dumneavoastra va place cum suntem guvernati ,caci am ajuns sa nu mai avem identitate? Stiti macar ca noi nu mai avem tara? Tara noastra este cumparata bucata cu bucata de la fiecare roman care si-a vandut bucata de pamant celui care nu este roman.Am dat Romania la bucata.Suntem vinovati cu totii nu numai guvernantii caci noi am permis aceasta din inconstienta care ne-a cuprins si prostia in care stam asteptand sa vina nustiu cine sa ne salveze.A venit vremea trezirii,si nu ne va placea ce vom vedea fiindca noi am adus aceasta planeta in aceasta stare nu altcineva.Noi, doar noi putem schimba,nimeni nu va muncii in locul nostru.Nu mai strigati la Dumnezeu, caci el nu este surd si nici orb, ci doar iubitor si intelegator cu tot ce noi alegem sa facem!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:51 esti sigur ca aia care urla in piata stiu ce vor? Sau actioneaza ca urmare a unei manipulari viclene? Din pacate nu stiti din cate " paturi" este placinta. Se cere intelepciune inainte de toate. Dar cine o are dintre cei care urla in strada? Toti se comporta manati de instinctul de turma iar cineva profita, ala este "ciobanul" lor din umbra.

      Ștergere
    2. 18:51 dar tu bagi mana in foc ca ideile din capul tau reprezinta adevarul gol-golut? In tara asta, unde traiul a deveni aproape insuportabil din taxelor si impozitelor aberante, a scumpirilor in lant, a scandalurilor si murdariilor din politica, chiar nu mai poate protesta nimeni ca eeste pe loc catalogat manipulat? Ori tu esti orb si nu vezi toate astea? De ce au plecat si pleaca atatia din tara, de trai prea bun? Oare nu cumva mintea ta e manipulata in interesul celor care jefuiesc tara de ani de zile? Eram 22 de milioane, acum suntem 19 milioane, unde vom ajunge cu asemenea conducere? Tu in ce realitate traiesti de nu vezi adevarul limpede?

      Ștergere
  14. Marioaro, mai vine revolutia aia sau nu, ca mi-am pierdut rabdarea ???

    RăspundețiȘtergere
  15. superb an 09:50 11 ian-dumneata ai scris?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu,sunt rugaciuni din cartile ortodoxe,de la manastiri.

      Ștergere
  16. Atunci când mai mulți profeți prezic același lucru este clar că au avut (au) acces la o sursa de informație care transcede timpul și spațiul.
    Pe scurt, timpul așa cum îl percepem noi este o dimensiune care se desfășoară liniar, are un început, cuprins și un celălalt capăt unde, bineînțeles că se termină.
    Dacă se întâmplă ceva în aceasta dimensiune (mai mult sau mai puțin semnificativ) acel ceva se imprimă pe axa timpului, ca și cum o camera video ar înregistra întamplarea respectivă (fenomenul este mult mai complex, dar aici discutăm la nivel de principiu).
    Ce îi deosebește pe acești profeți de oamenii obișnuiți?
    Îi deosebește capacitatea de a accesa această informație. Unii mai bine, alții mai puțin, percepând uneori doar frânturi din “filmul” respectiv.
    Cu cât capacitatea de acces crește, cu atât profeția este mai precisă, atât ca localizare în timp și spațiu cât și dpdv al faptelor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ne-ati spus de luni de zile ca premierul va fi schimbat si acum este teren favorabil pt asa ceva.Insa uitati ce declara PM pe facebook: "refuz orice dialog legat de autonomia unei părți a României" "Daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag". Pai, cu asa declaratii ar trebui aplaudat la scena deschisa.
    Anumite surse confirma in "spatiu public" ceea ce doamna Maria ne spune de ani de zile, inclusiv violente la protestatii si amenintarile de dezmembrare a Romaniei.
    Despre "fratii nostri" "ortodocsi" de la rasarit chiar nu mai trebuie adaugat nimic, dupa o lunga istorie de confruntari.

    RăspundețiȘtergere