joi, 23 noiembrie 2017

NORI APOCALIPTICI ÎNSPRE SUD ,SAU UN TSUNAMI APOCALIPTIC ?

                             
                                            22 Noiembrie 2017,ora 23,14 ! 

                                           Dragii mei, 

În aceasta noapte,tot in timp ce scriam aici pe Blog,vad dragilor inspre Sud,vad un Cer de noapte senin,iar la un moment dat ,vad cum ceva înspăimântător se întampla.
Precum am inchide o CARTE voluminoasa,  tot la fel dragii mei, de-a stanga si de-a dreapta Cerului senin de noapte, au inceput a se ridica de jos in mare viteza nori mari, nori negri de furtuna,nori înspaimântători care, au acoperit în cateva clipe Cerul senin de noapte si Pămantul.


Image result for nori negriImage result for nori negri.

Să ne închipuim dragii mei, că suntem afara si privim Cerul senin de noapte înspre Sud,iar brusc, vedem cum, atât din stanga cât si din dreapta se ridica de jos de la Pămant,  precum un Tsunami urias,(un Tsunami apocaliptic îmi spune chiar acum un glas), ceva ce păreau a fi NORI  negri care acopereau tot Cerul senin si tot Pămantul in acel loc.
Dragii mei, vom auzi de astfel de evenimente ingrijoratoare,vom auzi (posibil)de un TSUNAMI apocaliptic, asa cum mi-a spus un glas in timp ce scriam aici pe blog.
Sa nu ne pierdem CREDINTA dragii mei, oricat de mult am suferi trupeste sau sufleteste.
Să rămînem buni si milostivi, sa ne iubim Aproapele ca pe noi însine , sa facem dragilor fapte bune, sa nu ne mâniem pe cei care ne gresesc,ci sa ne rugam pentru ei si sa-i indreptam cu duhul blandetii.
Fratilor,sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la MAICUTA DOMNULUI ca sa nu moara oameni, si sa fim cu totii păziti si ocrotiti de tot răul si de toata suferinta,Amin!
                                        Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. S-a auzit si este cunoscut faptul ca se foloseste tehnologia HARP cu multiple functionalitati, pentru influentarea climei pe regiuni extinse sau nu, influentarea comportamentului uman...si tot ceea ce este biologic...iar indemnul sa intoarcem si celalalt obraz...este o manipulare a religiei...daca esti atacat..ce faci?...asa s-a vandut si tara noastra...fiind fricosi, buni, milostivi...si multi manipulabili..

    RăspundețiȘtergere