miercuri, 25 ianuarie 2017

VERGURĂ CURATĂ ! IISUS PE CRUCE , STRALUCIND CÂT O MIE DE SORI !


                                         

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ... 
                                   
                              23  Ianuarie  2017,ora 17,20 !

                                         Dragii mei, 

În aceasta după amiaza dragilor, in timp ce scriam aici pe blog,
aud un glasuri de Îngeri,care cântau pur si simplu asa:

                 "Vergură curată!
                Vergură curată!
               Totul aşa pare.
              Si IISUS se leagă!
              Totu-i parcă un Soare.
            Vergură curată!
            Vergură curată!"

În aceasta clipă dragilor, vad Muntele Golgota cu iarba verde pe el,si cu un drum batatorit pe care mergeau cei care ÎL bateau si-l scuipau pe IISUS HRISTOS.
Când au ajuns pe varful Muntelui Golgota, vedeam pe IISUS rastignit pe Cruce,in carne si oase.
Maica Lui IISUS, Pururea Prea Curata Fecioara Maria,plângea cu râuri de lacrimi si întindea Mâinile Sale Prea Sfinte,către Fiul Ei care suferea pe Cruce.
AM FOST LUATĂ DIN TRUP ,SI DUSĂ ÎN URMĂ CU 2000 DE ANI , CA SĂ VĂD PĂTIMIRILE , RĂSTIGNIREA , ŞI ÎNVIEREA LUI IISUS HRISTOS !..

Trupul Lui IISUS HRISTOS dragii mei,  stralucea ca un Soare.
Iar Maica Pururea Prea Curata Fecioara MARIA, era si este VERGURA CURATA,asa cum cantau INGERII DOMNULUI.
Dragii mei,sa ne rugam BUNULUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI,ca sa ne ierte pentru toate cate gresim cu voie sau fara de voie, si sa ne daruiasca doar, sanatate,Credinta ,Dragoste si Mântuire.
                                        Cu dragoste,Maria.

                                                    

206 comentarii:

  1. MA TEM CA DACA VINEEE,IL RASTIGNIM DIN NOU LA CAT DE RAI SUNTEM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai apucam,de data asta ne arunca direct in Iad

      Ștergere
    2. Da, Unknow 12:03!

      Ștergere
    3. in capul tau de new age sigur ca e , nu cumva esti martor a lui Iehova?

      Ștergere
    4. Unknown 26 ianuarie 2017, 12:03, l-ai vazut?

      Ștergere
  2. A doua oară nu se va mai întâmplă așa sigur!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 25 ianuarie 2017, 23:28, umanitatea este denaturata. Suntem si mai rai/diaboloci decat in trecut.

      Ștergere

  3. JAN
    23
    Pe data de 24 Ianuarie 2017, se va arăta pe Cer o Stea mare și luminoasă, așa cum s-a arătat magilor când s-a născut Fiul lui Dumnezeu Iisus.
    Această stea va fi văzută de țările din jurul României și din interiorul României. Steaua va fi văzută prima data în Nordul României și se va vedea de la Apus și va merge spre Răsărit. Steaua se va plimba deasupra României și va fi văzută de multe persoane. Steaua va lumina Cerul și-l va călăuzi pe Cel ce va veni în România s-o scape de cei corupți,hoți, criminali și cei ce conduc țara rău.

    El va veni pe cal de fier, ca mesager al lui Dumnezeu să unească gândurile pământenilor care vor supraviețui și vor scăpa România de rele. Acest tânăr s-a născut în Nordul Germaniei, și data este în cărțile Georgetei Florea. Lumina din Cer îl va călăuzi și în noaptea de 24.ianuarie 2017 se va face unirea celor drepți care vor face ca România să fie Țara Credinței Creștine, țara care va uni toate neamurile din toate țările.

    Centrul Credinței Creștine va fi România care va fi din temelii refăcută. Va dispărea minciuna, hoția și răul. Poporul român va fi pe culmi ale desăvârșirii din această lume.

    România este țara care are misiune planetară,iar Steaua Luminoasă va fi protejată de Dumnezeu la fel și pe cel ce l-a ales Dumnezeu să conducă România și să o scape de cei răi. Cel ce va vedea Steaua, bine va fi de el. Steaua va apare în jurul orei zero adică 24 noaptea de luni spre marți 24 ianuarie 2017. Primiți Steaua cu gânduri curate și rugați pe Dumnezeu să fiți printre cei ce o vor vedea, și li se vor uni gândurile într-un viitor luminos.

    Dumnezeu să ne ajute să supraviețuim și să vedem minunea de mult așteptată.
    Iudita.
    Spre deosebire de dumneavoastra Georgeta Florea a postat pe 23 ianuarie. Trebuie sa fiti mai activa si sa scrieti exact atunci cand aveti viziunea.Trebuie sa fiti credibila altfel va ia lumea-n ras.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bate câmpii de rupe.Auzi şi tu la îngerilă luminosul de coroană că la prima apariție a lui i-a cerut să creadă în credința lui şi a ei(deci înşelare),că dacă era un ÎNGER DUMNEZEIESC)ar fi spus: să crezi în ceea ce te-nvață Biserica(CAPUL LUI HRISTOS)şi să nu te abați de la învățătura SFINȚILOR PĂRINȚI ,deci întotdeauna pui BISERICA şi SFINȚII PĂRINȚI înaintea ta,că nu eşti tu cu îngerilă ăla al tău mau presus decât Biserica şi SFINȚII PĂRINȚI...aşa n-ați făcut decât ca tu şi luminosul să fiți în centrul atenției,exact ce vrea satana. Deci prima dată trebuia să recunoască credința Bisericii şi a SFINȚILOR PĂRINȚI. S-a dus ea la Sfinx şi a coborât lumina divină şi dumneaei a făcut poze!!! Să ne lase cu astfel de caterinci de la tot felul de draci care se afișează în tot felul de îngeri luminoși.Peeeeeniiibiiil.

      Ștergere
    2. Ramona, iti dau de citit Evangheliile lui Lorber, eu nu le-am citit,ca-s lungi,te las pe tine sa descoperi diferentele, cele scrise de Lorber au fost dictate de IIsus. Dar trebuie sa le citesti, ca ai gura mare si critici Biblia, fara sa o citesti. Stii ce a zis Otroc Veaceslav?(un copil rus cu capacitati paranormale, cauta pe net, ti-l recomand si pe el). Ca-ti trebuie ani sa citesti biblia.mimi

      Ștergere
    3. Cum poti sa crezi cea ce spui cand un preot cere bani pentu botez,nunta,inmormantare etc daca erau ADEVARATII PREOTII NU CEREAU BANI O FAC DE BINEFACERE A OMULUI SI OMUL RESPECTIV MULTUMESTE DUPA PUTINTA LUI FIE BANI FIE AJUTOR.SI IISUS A SPUS LA APOSTOLI CAND AU SPUS CA SAU INTALNIT CU CINEVA CARE PROORUCEA CUVANTUL DOMNULUI SI IISUS A SPUS CINE NUI IMPOTRIVA TA ESTE PRIETEN.

      Ștergere
    4. Sii Iisus cand apostoli au spus ca sau intalnit cu cineva care proorocea cuvantul Domnului ce a SPUS IISUS??( CAUTA IN BIBLIE SI AI SA GASESTI. CUM DE ASEMENEA A MAI SPUS CAUTA SI VEI GASI.BATE SI TI SE VA DESCHIDE.

      Ștergere
    5. Nu citi vangelia lui lober ci biblia a biserici cea cu vechiul si noul Testament la Noul testament la apistoli scrie nu iti spun sa o citesti toata doar 2-3 fraze cea ce nu cred ca e mult timp.CAUTA SI VEI GASI.

      Ștergere
    6. Ramona Pit25 ianuarie 2017, 23:37 esti tare proasta
      scrii pe 25 ian ca pe 24 ian se va arata o stea care se va da peste cap in 5 culori??? esti eliberata temporar din camasa de forta ?

      Ștergere
    7. Ramona Pit ai luato pe aratura cu ce cuvantezi acolo, apoi daca o mai citezi saut te iei dupa indracita de Georgeta Florea e clar.

      Ștergere
    8. Anonim26 ianuarie 2017, 17:55 --daca madam georgeta a postat acelasi lucru pe 23.01.2017 si Maria a postat pe :
      24 Martie 2014 ora 6,20 dimineaţa !

      Trează fiind , admiram Cerul cu ochii închişi, dar un glas apare din adâncul Cerului şi spune :

      "Noaptea asta , toţi să se bucure !
      O să redaţi.
      O să se bucure doar Globul, nu doar Cuvânt "!

      Clipă în care ,văd cu ochii închişi un Cer de noapte albastră ,şi pe Cer, ca si dincolo de plafon, a apărut o STEA mare în şapte colţuri.
      La partea de jos ,în interiorul STELEI ce avea contur alb ,orbitor de stralucitor,se afla DUHUL CEL PREA SFÂNT , sub CHIP de Porumbel alb orbitor de stralucitor.
      La partea de sus, din interiorul STELEI în şapte colţuri, era DUMNEZEU TATĂL şi DUMNEZEU FIUL !

      CINE ARE VIZIUNEA PRIMA ?
      daca citeai cu atentie intelegeai ca acesta-i lucrul pe care voiam sa-l scot in evidenta ,mascariciule .

      Anonim26 ianuarie 2017, 19:14 -- Georgeta Florea si Maria Ghiorghiu sunt prietene bune :) ,sti proverbul ala vechi ? *spune-mi cu cine esti prieten ca sa-ti spun cine esti*

      Ștergere
    9. Ramona, tu trăiești in lumea ta!
      Cum sa fie prietene cele doua?
      Nu mai du lumea in eroare, nu îți merge.

      Ștergere
    10. Ramona nu a vrut decât să scoată în evidență faptul că madam Florea a furat o previziune a Mariei din 2014.Multumim Ramona acum ştim cu ce se ocupă madam Florea.

      Ștergere
    11. Si una si alta sunt ALESELE lui Preabunului DUMNEZEU DE A FACE NEAMUL ROMAN de a se intoarce la credinta.pentru ca si D.GEORGETA SI MARIA VORBESC ACELASI LUCRU: ROMANIA VA FI NOUL IERUSALIM.PILDA NUNITI CAND REGELE A CHEMAT CEILANTI REGI SI NU AU VENIT CE A FACUT A CHEMAT TOTII LOCUITORII IMPARATIEI LUI SARACI SI BOGATI SI SA VINA CU HAINE CELE BUNE.CEI CHEMATII AU FOST EVREII CARE NU AU VENIT LA CREDINTA SI ACUM SIA ALES ALTII SA VINA.NOI SUNTEM ALESII LUI DUMNESEU ca simbol tara noastra este un peste. Si pestele este simbolul credintei.

      Ștergere
  4. Cand o iei in freza scbimbi placa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Despre spovedanie. Ea trebuie facuta in public si nu privat de frica oamenilor.Astzi este frica de semeni si nu frica de pacatele pe care facem in fata lui Dumnezeu.LA INCEPUT SFANTUL IOAN SPOVEDEA IN PUBLIC INAINTEA BOTEZULUI.ASTZI ESTE INVERS.BOTEZUL INTAI SI SPOVEDANIE.EL A SPUS "EU VA BOTEZEZ CU APA IAR CEL CE VINE DUPA MIE VA BOTEZA CU DUHUL SFANT SI FOC"un exempu bun MARIA MAGDALENA sa spovedit in public,totii stiau pacatele ei si au spus ca trebuie sa fie omorata cu pietre( judecata oamenilor) si ce a spus IISUS cel fara se pacat sa arunce primul si totii au plecat numai IISUS a ramas find fara de pacat .PRIN SPOVEDANIA PUBLICA RECUNOASTEM GRESELILE FATA DE CEI DE FATA SI PACATELE FATA DE DUMNEZEU SI INVATATURA PENTRU CEI DE FATA PRIN FERIREA LOR DE PACATE.BOTEZUL LA SFANTUL IOAN ERA NOUL OM FARA PACAT SI SPOVEDANIA MARTURISIREA PACATELOR.BOTEZUL DOMNULUI a fost in public si fara spovedanie fiind fara de pacat.Noul BOTEZ CARE SPUNE SFANTUL IOAN EL VA BOTEZA CU DUHUL SFANT SI FOC( ESTE IMPARTASANIA Noul legaman).SI SFANTUL ARSNIE FACEA SPOVEDEA IN PUBLIC.ASADAR SA NU NE FIE FRICA CE JUDECATA OAMENILOR CI DE JUDECATA DIVINA ASTAZI SE SPUNE CA DUMNEZEU TE PEDEPSESTE,DUMNEZEU FACE DREPTATE PRIN CEA CE FACI AIA PRIMESTI CE SEMENI ACEA CULEGI NU TE PEDEPSESTE DECAT TU INSUSI.DUMNEZEU ESTE IUBIRE NU PEDEPSIRE( RAZBUNATOR).ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  6. In Biserica se vorbeste de frica LUI DUMNEZEU SI NU A PACATELOR CARE LE FACEM.E ca si cand un parinte cheama copiii cu ton aspru(tipa urla zbiara la ei)copiii vin cu frica si teama.Dar daca parintele ai cheama cu ton bland copiii vin cu DRAG SI RESPECT la el. Acelas parinte dar cu ton diferit asa sunt si preotii pe cant Tatal Nostru Ceresc ai atottiitor este cel iubitor tuturor.si ne cheama cu blandete dar graba sa venim.Ganditi ca un copil cand greseste fata de parinte( mama tata) si isi marturiseste greseala asteapta si reactia lor si pedeapsa lui.parinti sunt cei care pot indrepta multe de la greseala( fie din nestinta fie fara sa vrea)sfat{ sa nu sa mai repete} pedeapsa[fapta spusa find pe jumatate iertata sau toata daca este la primul caz( greseala) si comportamentul lui in cazul celui parintelui sever. Cea ce va rog sa ganditi ca si noi am fost copii si suntem copiii Tatalui ceresc sai luam exemplu lui IISUS CAT DE MULT NEA IUBIT PANA SA SI JERFIT PENTRU CA NOI SAI LUAM EXEMPUL PRIN IUBIREA DUJMANULUI SI IERTARE DUJMANULUI SI NUUUU RAZBUNARE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stef, n-ai inteles. Trebuie sa te gandesti la frica de "Lege" si aci: "Lege"= "Dumnezeu" , "Lege"= "Iubire; Moralitate; Dreptate"; Armonie" = DUMNEZEU

      Toate cele bune !

      Ștergere
    2. Si Isus este copil al lui Dumnezeu atunci cand a venit in acest plan a fost alegerea Lui si nu a fost jerfa a fost incheierea unui ciclu .Prin alegerea Lui sa facut asa zisa iertare . Vechiul Testament, ar fi rezultatul activității a circa 100-150 scriitori diferiți, provenind din cărturarii aflați în serviciul conducătorilor politici și clericali din regatele Israelului și Iudeei antice.Cărțile acestea au fost adunate în secolele I-II d.Hr. pentru a forma prima Biblie ebraică, Tanach sau Hamikrá iar mai târziu, cu adăugirea Evangheliilor și a unor cărți suplimentare, Biblia creștină, sau Sfânta Scriptură, care conține atât Vechiul Testament, cât și Noul Testament.
      Prin urmare :cat adevar este in biblie daca a fost scrisa de *cărturarii aflați în serviciul conducătorilor politici și clericali din regatele Israelului și Iudeei antice*.

      Ati venerat mii de ani o carte care nu are treba cu adevarul 100% si Isus cand a vazut cat de blocati a venit sa va arate adevarul dar in prostia voastra ati ales sa ramaneti tot prosti dar in alt fel.

      Ștergere
    3. Ramona, acum te dai bine pe lângă doamna Maria.
      Tot eretica ești!

      Ștergere
    4. Tot ceea ce este revelat in Sfanta Scriptura este ADEVARUL LUI DUMNEZEU, fara drept de tagada. Intradevar aceasta cuprinde "Cartile"- prin fenomenul adunarii "Cartilor Sacre"- "San Scritele"- asta si inseamna "Sfanta Scriptura", insa ADEVARUL lui DUMNEZEU, nu inseamna adevarul oamenilor care-si dau cu parerea, gen Ramona Pit 08:25, care are o "varza" in mintiuca.

      Ștergere
    5. Da, asa-i Anonim 08:00. Iata: " LEGEA CAUZEI ŞI EFECTULUI
      Orice cauză are efectul său; orice efect are cauză să, totul se întâmplă conform Legii. Hazardul este un nume dat unei legi necunoscute. Sunt numeroase planuri ale cauzalităţii, însă nimic nu scapă Legii."

      Ștergere
    6. Pai,parca Isus a spus ca nu schimba niciun corn de litera.

      Ștergere
    7. Legeile sunt PORUNCILE.CAUZA SI EFECT ESTE CE SEMENI AIA CULEGII.CINE SAPA GAURA ALTUIA CADE SINGUR IN EA.

      Ștergere
    8. Iisus se scrie cu doi de I nu cu unu ca pocaiti, esti pocaita sau in curs de a trece la o secta, ramona pit.

      Ștergere
    9. Iisus Hristos este Dumnezeu, ca si Tatal ca si Duhul Sfânt! Amin.

      Ștergere
    10. stef26 ianuarie 2017, 16:08
      Legeile sunt PORUNCILE.CAUZA SI EFECT ESTE CE SEMENI AIA CULEGII.CINE SAPA GAURA ALTUIA CADE SINGUR IN EA.

      raspuns :
      SERIOS ? ia sa vedem SFINTUL PAVEL CITIRE si culmea a devenit SI APOSTOL ... UPSSSSS ... SFINTA SCRIPTURA CITIRE

      19.Dar ştim că cele câte zice Legea le spune celor care sunt sub Lege, ca orice gură să fie închisă şi ca toată lumea să fie vinovată înaintea lui Dumnezeu.
      20.Pentru că din faptele Legii nici un om nu se va îndrepta înaintea Lui, căci prin Lege vine cunoştinţa păcatului.

      intrebare simpla
      CE FACE LEGEA ????
      bravo acum stiti si LASATI LEGEA ca ea nu face nimic IN MANTUIRE .... E SIMPLU pentru astia care se cred '' in lege '' SA IA AMINTE ca sunt pe araturaaa rau de tot ... dur adevar stiu....

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT ....


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  7. Nu te teme, caci de venit va veni, si la cat de rai suntem nu-L vom mai rastigni si de aceasta data. O data L-am rastignit si asta cu voia Tatalui si cu voia Lui si nu am invatat nimic din acest sacrificiu si acest exemplu de iubire suprema pe care L-a facut pentru noi, si nu a meritat toate chinurile si batjocura la care S-a supus de buna voie. Dar noi le meritam pe toate caci acum dupa 2000 de ani suntem mai smintiti, mai pacatosi si mai rai decat au fost stramosii nostri. Acum cand va veni, nu i-L vom mai rastigni noi pe El, ci noi vom fi cei rastigniti, vom plati fiecare pentru tot si pentru toate cate am facut in lumea aceasta si pe toate le meritam a le primi. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si a Lui este Imparatia si toata puterea, marirea, slava, cinstea si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam! Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu noi l-am răstîgnit pe Iisus și cei care au trăit în vremea aceea,dar noi avem un păcat la fel de mare că ne-am omorît președintele în ziua de Crăciun.

      Ștergere
    2. Da, ai punctat perfect, Anonim01:54. Insa, si cei care au manipulat poporul roman ca sa-si tradeze si sa-si omoare conducatorii, de-a lungul vremii, au pacat neiertator.

      Doamne iarta-ne pe toti!

      Ștergere
  8. Nu se va putea.Cred ca va veni rindul nostru sa dam socoteala pentru ceea ce am facut...

    RăspundețiȘtergere
  9. Mesajul Mariei ne anunta ca este prezenta pe planeta "Vergura"(Divina Mama) si ca suntem in plin "proces de restaurare a Creatiei lui Dumnezeu", din toate punctele de vedere, pe toate planurile. Semnul ca lucrurile merg inspre bine si ca sunt rezultate, este schimbarea ce s-a petrecut in USA, cu alegerea Presedintelui Trump. Are o echipa exceptionala, Vicepresedintele si toti cei din jurul lui, toti sunt oameni exceptionali, drepti, onesti, cinstiti, patrioti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragi cuviosi credinciosi,intreb si eu;cum veti recunoaste domniile voastre pe Iisus "atunci cand v-a veni"????
    Daca voua va place sa-L vedeti rastignit pe cruce,mie imi place sa-L simt cum straluceste in inima mea.

    Oare cine or fi cei carora le face o placere deosebita sa ne arate frecvent viziuni cu Iisus batjocorit si chinuit pe cruce??

    Draga dna Maria habar nu aveti cine va arata aceste lucruri!Sunteti atat de orbita de "lumina "acestor viziuni incat nu ati accepta in veci ideea ca insusi Iisus ar veni in fizic si v-ar imbratisa!
    Va amintesc,Dumnezeu se manifesta prin oameni si prin tot ce ne inconjoara,nu numai prin viziuni.Dvs respingeti oamenii in care se afla insusi Dumnezeu si va incredeti acestor viziuni care sunt imagini strict create de credintele dvs.Trebuie sa fie mare cutremur in Fiinta dvs,o lupta teribila intre lumina si intunericul interior.
    Va rog sa intelegeti ca,daca nu va treziti pana la momentul in care veti pleca din acest corp, aceste framantari interioare le veti lua cu dvs de cealalta parte
    si chiar daca nu credeti in reintrupare,o veti face iar si iar pana va veti recunoaste Sinele Divin pe care in aceste momente il negati vehement!!Stiti expresia aceea "pana la rasaritul soarelui ma vei nega de trei ori"!

    Daca nu ati inteles pana acum din tot ce am scris aici,adevar va spun, sunt aici in special pentru dvs.
    Si am tot repetat,respect orice alegere ati face, fiindca CINE CE SUNTETI IN INTERIOR are drept de creatie si alegere,indiferent ce decideti.
    Va doriti Mantuirea,dar o tineti la distanta prin alegerile pe care le faceti.Incercati sa cititi aceste comentarii cu inima si nu veti mai vedea atata "venin, fiere si pietre"!Toti cei care sunt aici va sunt prieteni.
    Dvs ii iubiti, dar nu stiti aceasta fiindca nu va permiteti sa stiti.Va agatati de lucruri care stau in iluzie si nu vedeti realitatea care va imbratiseaza.
    Daca veti citi doar cu mintea nu veti intelege nimic ca si pana acum.Eu va vad dincolo de corpul fizic si mintea care exprima tot ceea ce afisati pe blog si recunosc CEEA ce vad,pacat ca dvs stati in afara A CEEA CE SUNTETI!
    Dorinta mea este sa constientizati nu sa va suparati!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim26 ianuarie 2017, 09:24
      BRAVO !FELICITARI!
      EXTRAORDINAR AI PUS PUNCTUL PE I
      In sfarsit un spirit deschis spre ADEVAR.

      Ștergere
    2. Ramona, D nu e anonim, D este D

      Ștergere
    3. Eu zic sa pleci cu tot cu reincarnarea ta.

      Ștergere
    4. Anonim 14:11 cuvantul reincarnare inseamna a taia o bucata de carne si isi revine singura bucata de carne taiata ca un nou corp.ex ti-ai taiat o mana si mana isi reface corpul pierdut.INSA REINTRUPARE DAA.EXISTS IN CAZUL INVIERII.SI CELOR DECLARAII MOARTE CLINICA.

      Ștergere
    5. Anonim26 ianuarie 2017, 13:15 - D -este o litera din alfabet:)
      Anonim26 ianuarie 2017, 14:11 - Ma voi ivi si in visele tale ;)

      Ștergere
    6. Bravo, "eu sunt D" ! Dai dovada de o persoana cu o larga documentare. Iti sustii raspunsul ( mesajul) cu argumente irefutabile, in fata orcui. Lofos.

      Ștergere
    7. Eu sunt D cred ca ai probleme la mansarda sau faci tot felul de practici care nu sunt ok, ai multe notiuni spirituale dar corupte spre intuneric pe care tu le ignori si crezi ca sunt bune tie, uite ca sfaturile tale sunt o ciorba de new age care nu prinde si nu va prinde bine la un ortodox autentic care isi cunoaste bine religia si are credinta dreapta in Iisus Hristos

      Ștergere
    8. D, stai cuminte. Nu sari gardul!
      Ramona, ești sigura ca poti sa bântui visele cuiva? Cu ce putere? Cu a stăpânului tău, satan?
      Nu îți este îngăduit de Dumnezeu sa mai induci in eroare suflete nevinovate! E valabil pt Ramona si D. Grija mare!

      Ștergere
    9. Ramona,D este o"DOAMNA",cu state vechi pe aici,e foarte inteleapta,poti sa-i spui simplu D,ca stim la cine te referi

      Ștergere
    10. Anonim26 ianuarie 2017, 21:44 - asta te invata religia ? ameninti cu nerusinare ? voi sunteti cei care lucreaza in vibratie joasa ,ma atacati si eu ma apar este simplu.

      Ștergere
    11. Da, ati pus punctul pe "i", Anonim 19:22 si Anonim 21:44. Este plin net-ul de acesti "spiritualisti new age", care propovaduiesc doctrina aceasta si ei sunt convinsi ca-i ok asa, din pacate.

      Ștergere
    12. Ramona Pit, reincarnare=metempsihoza. Daca crezi in asta o sa vezi tu dupa CE mori.

      Ștergere
    13. Cine te ataca Ramona? Ești paranoica!
      Tu ai venit pe blog atacând-o si acuzând-o pe doamna Maria!
      Nu te da victima, ești ditamai călăul!
      Asta te învață șeful religiei tale: discreditează si tipa ca are cineva cu tine!
      Nu se vede deloc iubire in limbajul tău!

      Ștergere
    14. TOȚI SUNTEȚI D (divini).Creatorul Pământ a pus în fiecare dintre voi o părticică din puterea lui de creație.dacă vreți să nu vă "radă" după minunatul lui chip trebuie să să fiți în tandem cu el.mai întâi vă ìntegrați cu Creatorul Pământ şi prin el cu cel al universului.

      Ștergere
    15. Madus,ai citit Pamintul si Luna,de Lorber? Acolo scrie ca Pamintul e creatorul animalelor.mimi

      Ștergere
    16. Şi ț-i se pare cą oamenii nu sunt animale?

      Ștergere
    17. Au trup de animal.Spiritele au vrut sa experimenteze viata de animal si s-au inchis in trup de animal.mimi

      Ștergere
    18. Madus, nu, oamenii nu sunt animale. Esti intr-o eroare.

      Ștergere

  11. Anonim8:00 lege este poruncile date.Singura lege universala DATA DE DUMNEZEU ESTE CEA A IUBIRII SI DE A ICI SE RETRAGE CELELANTE 9.din iubire iese multe cuinte ca paca rabdare respect ajutor si multe altele.

    RăspundețiȘtergere
  12. Iubirea este DUMNEZEU si ura( toate cuvintele care se trag dr aici,dujmanie gelozie barfa si multe altele) este satana.

    RăspundețiȘtergere
  13. Iubirea este DUMNEZEU si ura( toate cuvintele care se trag dr aici,dujmanie gelozie barfa si multe altele) este satana.

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamne și când mă gândesc că aveți drept de vot. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hiponotiq Hipno,care sunt mai nebuni?cei care fac experimente pe oameni fără aprobarea nimănui,ori cei care vorbesc de Dumnezeu? Dacă tu eşti pesimist şi nu crezi în ceea ce faci, asta nu înseamnă că toți suntem la fel.Fii un pic mai optimist şi vei vedea cum se va schimba viața ta!Dar nu uita,oameni suntem toți,toți avem dreptul la viață!

      Ștergere
    2. Daa fiecare este liber sa traiasca cum vrea.IISUS NU LEA IMPUS NIMANUI SA TRAIASCA INTRUN FEL.SINGURUL LUCRU CARE A FACUT A FOST SA NE ARATE FELUL DREPT DE A TRAI,PRIN FELUL CUM SA COMPORTAT EL.Nu tia impus.doar tea sfatuit si tu ai liberul albitraj.de a urma ex.Lui sau nu.

      Ștergere
    3. Da, Hipno. Si ne mai intrebam: de ce Romania este pe treapta de jos.

      Ștergere
    4. Da, pt ca se voteaza fara ajutor de la Dumnezeu. Se voteaza pt o punga de mălai!

      Ștergere
    5. Aici nimeni nu este nebun ci dorm TOTI:)

      Ștergere
    6. Bine ca ești tu treaz! De fapt dormi cu ochii larg deschiși, adică ești in transă hipnotica, o stare in care ești lesne de manipulat.

      Ștergere
    7. Ai pus punctul pe i, anonim 09:31.

      Ștergere
  15. Il asteptam pe Iisus sa vina...vine pt ce anume?...
    Care a fost rolul Lui in urma cu 2000 de ani?.
    Acelasi rol il va avea si acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 12.11 acum 2000 de ani a venit să UCIDĂ MOARTEA pe care Adam și Eva au băgat-o în lume pt neascultare.Răstignirea nu a fost o întîmplare ci plan Divin pt invierea noastră după moarte.A doua oară nu mai vine ca un mielușel de sacrificiu, ci vine ca STĂPÎN să judece lumea toată de la Adam și Eva pînă la noi ăștia deștepți care îl neagă pe Dumnezeu.Cine crede că vine să fie răstignit iar e naiv rău, acum vine să dea plățile și judecățile. ACUM VINE CU MARE CUTREMUR PT SUFLETE OILE LA DREAPTA ȘI CAPRELE LA STÎNGA. JUDECATA DE APOI VA FI! băieți și fete băgați la cap nu e de joacă sau hulă.

      Ștergere
    2. Sa faca dreptatea si judecata ca prin 2000 de ani nea aratat( invatat)calea mantuiri si acum este examenul.SI IARE VA SA VIE CU SLAVA SA JUDECE VII SI MORTIII.

      Ștergere
    3. subscriu la ce ai spus anonim, sunt in asentiment cu tine.

      Ștergere
    4. Nu are cum sa vina pentru ca nici nu a plecat e o legenda,un mit.seby

      Ștergere
    5. Seby, sa te văd ce vei face cand vei da nas in nas cu legenda si apoi vei arde in iad o vesnicie! Dumnezeu nu se lasă batjocorit!

      Ștergere
  16. Dna Maria, va rog publicati sau nu, dar doresc si ma rog, ca tuturor celor care au intrat pe acest blog doar ca instigatori, sa jignesca si sa vorbesca urat, platiti sau nu, atei, Dumnezeu sa le arate adevarul, sa le indrepte/corecteze pasii, sa vada, CALEA ADEVARUL SI VIATA, sa se arate lor! AMIN
    Neluta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neluta eu zic sa te rogi sa fi tu luminata de Domnul ca poate noi astia cu instigatul sau cu criticatul suntem mult in fatza si vedem cu altii ochii aceste subiecte dezvaluite pe acest blog, noi care criticam ne rupem din timp sa va dam voua o invataru superiora de ce puteti voi duce in momentul de fatza.

      Ștergere
    2. Neluta, totul este numai in capul tau. In schimb la jicnit esti prima.

      Ștergere
    3. Anonim26 ianuarie 2017, 19:27
      Nu stiu de care "voi" spuneti, eu am spus strict "instigatori, sa jignesca si sa vorbesca urat, platiti sau nu, atei"; este prea mult, cel putin pentru mine ce am citit aici, chiar si sub protectia anonimatului, remarcile jignitoare, triviale aduse de catre semenii nostrii. Critii,observatii da. dar sub o forma normala, discutii...
      Si cred ca am spus suficient.
      Multumesc
      Neluta

      Ștergere
  17. Oare pe acesti copii nevinovati cine poate sa-i ajute???http://lumearomaneasca.ro/index.php/2017/01/25/orfanii-detinutii-nevinovati-pe-care-guvernul-nu-i-gratiaza/

    RăspundețiȘtergere
  18. Ramona Pish , spui ca noi crestinii veneram o carte "care nu are treaba cu adevarul 100% (asta in mintea ta ), dar tu care carte o venerezi , cumva pe cea cu crucea intoarsa?
    Din postarea ta asata reiese.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim26 ianuarie 2017, 14:53 - de unde provine biblia ,fraiere ,apropo esti analfabet? ;)
      Ce simbolistica are crucea ?

      Ștergere
    2. SF. Cruce este USA prin care trec doar cei care o îmbrățișeaza si o duc pana la capăt, pt meritele rănilor Mântuitorului scump. E singura care ne izbăvește.
      Ai grija la limbaj! E de neacceptat pe blogul Mariei! Daca nu vrei sa te mântuiești, pleacă! Suntem sătui de eretici, erezii si insultători. Nu mai jigni pe cei care il urmează pe Hristos ca vei da seama de fiecare cuvânt!

      Ștergere
    3. Te izbaveste crucea???? Scuze dar esti prost de dai in gropi.

      Crucea este un vechi simbol cosmic (mult anterior aparitiei crestinismului) care reprezenta soarele si armonia contrariilor. Punctul de intretaiere a bratelor ei simboliza centrul universului. Cele 4 brate indicau cele 4 puncte cardinale. „Cruce“ vine de la cuvantul latin crux,-ucis. Termenii stauros (in greaca) si crux (in latina) inseamnau insa numai stalpul vertical (crux simplex) de lemn, pe care multi condamnati la moarte erau rastigniti. „Cuvantul grec pentru cruce, stavros, insemna in sens propriu tot un stalp vertical sau un element al unui gard, de care se putea atarna vreun lucru oarecare, sau care se putea folosi pentru a imprejmui o bucata de pamant. (...) Si la romani termenul crux (din care deriva cuvantul «cruce») pare sa fi avut la origine sensul de stalp vertical“ (The Imperial Bible Dictionary). Romanii au preluat metoda executiei pe cruce de la cartaginezi.

      Nu am intrebat despre simbolistica crucii in religie.

      Simbolul si adanca semnificatie a crucii sunt prezente in spiritualitatea si religiile umanitatii din vechi timpuri, anterioare crestinismului. Vazuta adeseori drept o impartire a lumii in cele patru elemente primare (apa, focul, aerul si pamantul) sau puncte cardinale, crucea este considerata si ca o reprezentare a uniunii dintre lumea pamanteana (linia orizontala) si cea divina (linia verticala).

      Ștergere
    4. Nu te scuz! Nu meriți! Ești recidivista in violenta in limbaj!
      Vrei, nu vrei SF Cruce e singura cale de ați salva sufletul. Restul sunt povesti de adormit fraierii ca tine!

      Ștergere
    5. Ramona Pit 22:26, in scrierile tale, am observat cum te incadrezi perfect intr-un "sablon", care-i la moda si care-i foarte periculos. Faci parte dintre cei care au lansat "concepte despre lume", panteista. In conceptia acestora sunt adunate tot felul de influente sectare crestine si necrestine dar si nihilismul de tip cioroian, evoluand in "fenomenul new age" si in "ateism", Dumnezeu fiind confundat adesea cu propria sa opera si nimic mai mult, crezandu-se ei insisi Dumnezei si vin cu "daruri ambalate crestineste" ca si cum ar fi " Invatatorii" lumii crestine si necrestine. Dumnezeul lor este doar un "zeu" care face atatea suflete cate trupuri face, deci nu este Dumnezeu Adevarat Slavit in Sfanta Treime, ci "o parere de-a lor". Un exemplu relevant este "mantuitorul propus de unii necrestini: Krasnamurti. Acesta afirma ca: "omul este un animal superior". Va reamintesc faptul ca Mari Intelepti ai lumii, de-a lungul vremurilor, atat necrestini, cat si crestini, ne-au lasat si lasa mostenire intelepciunea si invatatura dupa care sa ne ghidam, aceea ca "Omul este opera expresa si unica a lui Dumnezeu".
      Atentie la neatentie, mai ales la cei care spun ca "nu exista judecata finala", ci sufletul se "pierde in Nirvana", asa cum stropul de apa "se contopeste cu imensitatea oceanului". Contopirea aceasta aduce dupa sine desfiintarea fiintei umane, sufletul nu mai este vesnic, fiind absorbit in "Spiritul cosmic", este depersonalizat si implicit desfiintat. Asa explica acesti adepti si "depersonalizarea omului" , inca de aici, despartindu-l de social si inglobandu-l in "spirala" sectei" si nu mai au nicio responsabilitate morala. Atentie, oameni buni, reincarnarea exclude responsabilitatea morala a persoanei umane intregi, care este dihotomica, adica suflet si trup si nu esti un suflet cu mai multe trupuri, ca sa poti sa-ti faci de cap". Exista judecata finala, nu cum zic unii ca nu exista "nicio judecata".

      Ștergere
    6. Crucea = unirea masculinului cu femininul. Este un simbol foarte puternic. Crucea= simbolul vietii si a unimii intr-unul. "Cei doi vor fi un sibgur trup".

      Ștergere
    7. 13.09 multumim , foarte corect.

      Ștergere
    8. multa prostie pe aici si despre cruce NU STITI NIMIC ....DECI ABTINETI-VA sau MA DISTREZ CU ORICARE DINTRE VOI .... dur adevaR stiu DAR REPET daca mai vad PROSTII CU CARUL SCRISE AICI incepe DISTRACTIA ... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT ... femeile LA CRATITA ca fara cap SUNTETI ... DECI LUATI SFATUL MEU si ABRTINETI/VA de a vorbi despre CRUCE care este CALEA , ADEVARUL SI VIATA CA LA FINAL CIND TERMIN CU VOI TOATE SI TOTI va fi vai si amar de voi ... ha ha ha ha hha ha ha ha ...

      stiti cine sunt deci cei care stiti spuneti/le si alora care nu stiu .... sau continuati SI SA NE DISTRAM (* AM FACUT/O in trecut o fac si acum ) ... deci CRUCEA ESTE SFINTA SI ASA RAMINE iar demonii SE TEM DE EA stim bine asta ca II ARDEM ..... HA HA HA .... TACERE DESPRE CRUCE cei si cele parerologi si pareroloage ... capisici , da


      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      crestin ortodox

      Ștergere
    9. Ortodoxule, dar cine spune ca nu-i sfanta unimea dintre masculin si feminin? Spune tu? Asa cum iubirea este sfanta asa si crucea, simbolul iubirii si al vetii.

      Ștergere
    10. SFINTA SCRIPTURA CITIRE

      8.Pentru aceea zice: "Suindu-Se la înălţime, a robit robime şi a dat daruri oamenilor".
      9.Iar aceea că "S-a suit" - ce înseamnă decât că S-a pogorât în părţile cele mai de jos ale pământului?
      10.Cel ce S-a pogorât, Acela este Care S-a suit mai presus de toate cerurile, ca pe toate să le umple.
      11.Şi el a dat pe unii apostoli, pe alţii prooroci, pe alţii evanghelişti, pe alţii păstori şi învăţători,
      12.Spre desăvârşirea sfinţilor, la lucrul slujirii, la zidirea trupului lui Hristos,
      13.Până vom ajunge toţi la unitatea credinţei şi a cunoaşterii Fiului lui Dumnezeu, la starea bărbatului desăvârşit, la măsura vârstei deplinătăţii lui Hristos.
      14.Ca să nu mai fim copii duşi de valuri, purtaţi încoace şi încolo de orice vânt al învăţăturii, prin înşelăciunea oamenilor, prin vicleşugul lor, spre uneltirea rătăcirii,
      15.Ci ţinând adevărul, în iubire, să creştem întru toate pentru El, Care este capul - Hristos.
      16.Din El, tot trupul bine alcătuit şi bine încheiat, prin toate legăturile care îi dau tărie, îşi săvârşeşte creşterea, potrivit lucrării măsurate fiecăruia din mădulare, şi se zideşte întru dragoste.
      17.Aşadar, aceasta zic şi mărturisesc în Domnul, ca voi să nu mai umblaţi de acum cum umblă neamurile, în deşertăciunea minţii lor,
      18.Întunecaţi fiind la cuget, înstrăinaţi fiind de viaţa lui Dumnezeu, din pricina necunoştinţei care este în ei, din pricina împietririi inimii lor;
      19.Aceştia petrec în nesimţire şi s-au dat pe sine desfrânării, săvârşind cu nesaţ toate faptele necurăţiei.

      AVIY AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    11. Anonim27 ianuarie 2017, 16:45
      Ortodoxule, dar cine spune ca nu-i sfanta unimea dintre masculin si feminin? Spune tu? Asa cum iubirea este sfanta asa si crucea, simbolul iubirii si al vetii.

      RASPUNS :
      nu cind e raspuns de lemn ... deci nu mai incerca pe viitor astfel de raspunsuri .... dur adevar stiu , dar joaca de-a CE NU STITI incercati in alta parte SAU VA ASUMATI ce va urma IN PROSTIA voastra ... e a doua avertiZARE .... deci ABTINETI/VA de ce nu stiti, SA COMENTATI .... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT.....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    12. Anonim27 ianuarie 2017, 13:09 -- ESTI PE LANGA RAU DE TOT ,
      VI-AM DAT MURA-N GURA SI TOT DE POMANA .INCERCATI SA VA EXPLICATI DAR CAUTATI ERONAT,DREPT URMARE SI RASPUNSUL ESTE ASEMENI.

      Ștergere
    13. Anonim dc sf cruce este singura care imi asigura mantuirea.
      De maine ma apuc sa imi fac cruce dar ma apuc de fumat,de baut,de furat,de injurat ,de toate relele.
      Imi mai asigura sf cruce mantuirea???? Nu 100%.
      Deci inima sa fie curata si sincera si apoi faptele noastre

      Ștergere
    14. Ma Ortodoxule, mergi mai in profunzime daca poti. Daca nu, asta este, treaba ta.

      Ștergere
    15. Adyna, semnul crucii are intr-adevar putere mare. 100% experimentat. Insa sufletul trebuie si el ingrijit, curatit.

      Ștergere
    16. Va spun eu de unde vine crucea,ca am fost la sapa si puneam un tarus ca sa stiu unde aveam porumb. Asa era si acum mii de ani,oameni sapau si mai mult si puneau tarusi si nu mai stiau care e tarusul lor si unul a avut ideea sa lege un bat orizontal cu ata din coaja de copac,sa vada de departe tarusul. Lucrurile s-au complicat cind toata lumea a facut asa,si apoi iar au folosit tarusi,dar a ramas ca erau buni si la vampiri ca au fost mai intai picior de cruce.mini

      Ștergere
    17. Adyna27 ianuarie 2017, 21:14

      Imi mai asigura sf cruce mantuirea???? Nu 100%.
      Deci inima sa fie curata si sincera si apoi faptele noastre

      raspuns
      DAAAAA 1000 LA 100 CA sfinta cruce este PUTEREA LUI DUMNEZEU caci PACATELE AU FOST PLATITE PE CRUCE deci CRUCEA E PLATA pacatelor tale , fara cruce PACATE CITE VREI AI si NU UITA SI ASTA pe linga ce am scris mai sus
      34.Şi chemând la Sine mulţimea, împreună cu ucenicii Săi, le-a zis: Oricine voieşte să vină după Mine să se lepede de sine, să-şi ia crucea şi să-Mi urmeze Mie.


      IA/TI CRUCEA este CRUCEA si nu altceva .. deci INIMA ESTE IN CRUCE IN CORPUL TAU CA E IN SISTEMUL CIRCULATOR ... DECI CIND ATACI CRUCEA iti ataci INIMA SI SISTEMUL CIRCULATOR (deci pe net POTI VEDEA SISTEMUL CIRCULATOR IN MARE CA ESTE CRUCEEEEE si cind faci cruce faci pe siStemul circulator SI INIMA ESTE MIJLOCUL CRUCII acolo unde e capul LUI HRISTOS ... ALTE TAINE DEZVALUITE ... DECI CRUCEA MANTUIESTE SI IMPREUNA CU SFINTELE TAINE ORTODOXE TE IMBRACA IN HRISTOS =BOTEZ , TE IMPARTASESTE CU sangele lui IISUS HRISTOS SI trupul LUI =sfinta IMPARTASANIE IN CRUCEA SISTEMULUI TAU CIRCULATOR DECI IN TOT TRUPUL VA FI HRISTOS IISUS ... TAINE MARI la VEDERE dar ORBII E ORBI SI OARBELE LA FEL ... femei FARA CAP si prostie INTRUCHIPATA acum simplu concluzionam

      INIMA + SISTEM CIRCULATOR= CRUCEEEE
      SANGELE LUI HRISTOS SI INIMA LUI ESTE CRUCE PE CRUCE deci CRUCEA DE LEMN ESTE SFINTITA DE CRUCEA SANGELUI LUI HRISTOS

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      capisci FEMEILOR FARA CAP , daaaa ??? ha ha ha ha ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      PS eu cind spui CA NU STITI credeti/ma pe cuvint .... si astea sunt adevaruri MICI despre CRUCEA SFINTA DE CARE LA cresa se invata ... asadar TACERE ca e mai bine PENTRU VOI si la momentul potrivit afalti adevaruri MAI MARI , dar usor ca AM RABDARE dar gurita INCHISA ( SCRIERE PUTINA )


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    18. Anonim27 ianuarie 2017, 23:35
      Ma Ortodoxule, mergi mai in profunzime daca poti. Daca nu, asta este, treaba ta.

      RASPUNS :
      MAI IN PROFUNZIME zici ??? ha ha ha ha ha
      NU MAI STA LA SUPRAFATA ca NU E ADEVARUL ACOLO .... dur adevar stiu


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps stai pe aproape ca ai de invatat multeeee ....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    19. Anonim28 ianuarie 2017, 07:26
      Va spun eu de unde vine crucea,ca am fost la sapa si puneam un tarus ca sa stiu unde aveam porumb. Asa era si acum mii de ani,oameni sapau si mai mult si puneau tarusi si nu mai stiau care e tarusul lor si unul a avut ideea sa lege un bat orizontal cu ata din coaja de copac,sa vada de departe tarusul. Lucrurile s-au complicat cind toata lumea a facut asa,si apoi iar au folosit tarusi,dar a ramas ca erau buni si la vampiri ca au fost mai intai picior de cruce.mini


      raspuns :
      sigur ca da DAR E SI TOIAGUL cu care se mina oile si caprele la ciobani si UNDITA la pescari si multe alte ADEVARURI ... DECI CRUCEA e IISUS HRISTOS ... DUR ADEVAR stiu ...

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    20. Ma Ortodoxule, dar tu stai la suprafata daca ti-am cerut sa mergi mai in profunzime. Cunoasterea presupune a intelege.

      Ștergere
    21. Iata cel mai potrivit raspuns pentru tine, Crestinule Ortodox:

      Sorin T 28 ianuarie 2017, 13:36

      "Putini in lume i-l cunosc pe Isus . Putini ...
      Sunt scrieri lasate de el ce nu au fost niciodata publicate in intregime . Acolo este un alt Isus , intim ....necunoscut voua ...necunoscut Papei de la Roma sau arhiepiscopului Rusiei ...
      "Ma vor face sa apar ca amant al durerii si al suferintei . Aud zicindu-se peste tot , ca lumea este o vale de lacrime si ca omul e nascut pentru a suferi . Nimic mai fals . Doar pentru prostia sa si pentru viziunea limitata , ca omul se inconjoara de suferinta . Eu am venit intre voi pentru a va arata strada bucuriei . Jugul Meu e dulce ca o ghirlanda de flori , iar autoritatea Mea e dulce . De ve-ti urmarii drumul ce Eu va arat , ve-ti gasi o fericire ce este ca un copac mereu verde "
      Nimeni aproape nu-l cunoaste ...nimeni .
      E trist ...voi imaginati-va ...ca in viata a-ti facut ceva anume , iar dupa moartea voastra ...se vorbeste despre voi nepomenind ce a fost facut ..dar altceva , intr-o alta lumina ...cum va-ti simtii ? De acolo de sus ....Asta este si cu Ieshua ...caci asa-l chema Maica Sa ...Ieshua ...
      TOT ce voi dati de definitiv , neschimbabil ..va fi , reinoit , spalat ....adevarul va fi UNUL fara interpretari , contaminari , interventii ale omului pe teste dictate motamo ...si nu ma refer la biblie , ci la evanghelii nerecunoscute (Marea Moarta , apocrife etc ) . Biblia e o povestire istorica rece...tradusa exact din textul original ebraic . Utila tare , cartea cea mai sfinta pt cei ce au nevoie de LEGE ! Neaparat de urmat pas cu pas !!!
      Pt fii in lumina ...ai Tatalui si ai marii Mame , cum spunea Ieshua ...ei au o alta lege :
      " Toma , universul naste din dragostea dintre Tata si Mama . Gindul viu patrunde tot cosmosul ; noi venim din lumina acestui Gand etern si care este Tata si Mama . Venim de acolo , unde lumina insasi se creaza, singura . Si tu Toma , ar trebui sa arati la toti , realitatea acestei lumini de viata .
      Asa , chiar de ti-o vor cere , sau daca nu vor sa stie , tu trebuie sa spui mereu la toti , ca faci parte din Fii cei ai Lumini , si a acelora ce Tatal viu a ales si care Marea Mama iubeste "
      "Da , Invatatorule , dar cine este acest Mare Tata ? Si cine este aceasta Mare Mama ? "
      Atunci Ieshua raspun-se :
      "E miscare . E pace "

      Intelegeti voi oare ce va tot spun eu aici ? Intelegeti ...sensul secret la ce va impartasesc ? Cit este de minunat ....pricepeti voi ? De plin de speranta pt om ...pt toti fii ce se credeau...pierduti , parasiti poate ...? Sa aveti inimile pline de nadejde ...pline sa dea pe dinafara . E minunata viata , cu ce ascunde ea ...!!!"

      Ștergere
    22. Anonim28 ianuarie 2017, 14:48
      Ma Ortodoxule, dar tu stai la suprafata daca ti-am cerut sa mergi mai in profunzime. Cunoasterea presupune a intelege.

      raspuns
      serios ??? mai ai mult sa ajungi in profunzime la ce spun eu SI STAU LA SUPRAFATA ca VOI acolo sunteti TOTI SI TOATE .... deci pina sa urci TREPATA INTAI se calca BINEEEEE ... dur adevar stiu ...

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT


      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    23. Anonim29 ianuarie 2017, 00:25
      Iata cel mai potrivit raspuns pentru tine, Crestinule Ortodox:

      Sorin T 28 ianuarie 2017, 13:36


      RASPUNS :
      pentru ca nu e textul TAU ci a lui sorin T imi permit SA NU RASPUND , dar daca sorin T te lasa SA II FOLOSESTI TEXTUL ca argument LA CE SPUN EU atunci IL DESFINTEZ .... e simplu de tot ... deci CERERE PERMISIUNEA lui SORIN t SI APOI revino aici cu raspunsul LUI si daca E DA IL DESFINTEZ ... daca e NU , nu il iau in calcul ... alegerea e a lui sorin T care L/A SCRIS .... capisici anonimule ???? ha ha ha ha

      DUR ADEVAR STIU dar nu vorbiti cu alte texte cind cei care l-au scrIS NU SI/AU DAT ACORDUL ... dar daca esti anonim egal sorin t atunci e ok si raspund ....


      deci repetam simplu
      anonim esti sorin t ATUNCI raspund
      anonim NU ESTI sorin T \, cere permisiunea LUI ca sa raspund CA NU TU ESTI AUTORUL

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    24. Nu mai spune ma Ortodoxule! Te pomenesti ca tu esti sfantul iar restul toti si toate "e prosti" ?!? Vai de tine biet omulet.

      Ștergere
    25. Sunt de acord ca anonim sa preia un rasphns mai ve hi al meu , pt a-ti raspunde fanaticule .
      Pt ca tu esti un fanatic ....
      De mii de ori , in istorie , am avut exemple , la ce anume duce fanatismul . Recent ..jinadisti statului islamic . Vorbesc la fel ca si tine aceia ...E doar o constatare , nimic altceva ...
      E imposibil ca un fanatic sa ,, stea " in Dumnezeu ...imposibil . Nu e viu ...e mort si repeta la nesfirsit o ...,, placa " .
      Deci tu ...robotule ...vrei sa comunici cu "Viul "? Pt ca eu sunt viu ...prezent , in spirit ....
      Cuvintele de mai sus sunt ale lui Isus , in cea mai vechie evanghelie unoscuta pe pamint (anul 60d.C., analiza carbon 14)
      Oviu ca nu-l intelegi pe El ...nu ai putea .
      "Vedeti voi acest drumet ce duce dupa el o capra? De ce o poarta vie , cu el ?
      -Pt a o minca mai tirziu " , raspunse-ra ucenicii .
      "Luati aminte , pt a o minca trebuie mai intai sa o ucida . Cit timp e vie , nimeni nu o poate minca .
      Ceia ce in voi e viu , va v-a salva , astfel incit moartea sa nu va gaseasca "
      Deci ...tu esti mort spiritual . Lipsa vietii in tine (caci tu refuzi viata , refuzi jumatatea feminina a vietii ce intregeste ) te-au condamnat deja , iar tu nu stii .
      Totusi ...e deajuns jn act de curaj din partea ta ...mina mea este intinsa si tie ....prinde-o ! Vom merge pe un drum nou , caci toate le inoiesc eu ...un drum de acceptare , predare ...Tatalui ....O cale usoara ..nimic va trebui sa faci ...doar sa-mi tii mina , cu incredere .
      TOTUL este perfect asa cum este ...acum ! Linisteste-te ...asteapta in pace , iar apa tulbure ce este in tine , se va limpezi , nisipul se va aseza ...iar tu vei vedea clar ...
      De nu vei gasii curajul ...atunci te las destinului tau ....dar nu te vei intregi in Tatal niciodata , pt ca drumul trebuie strabatut in copie (ce tu refuzi ) ...eu doar iti pot indica ...dar tu trebuie sa faci pasii .
      De acei rataciti ca tine , Isus spunea ca
      "Patul nuptial a ramas gol , iar de atunci Mirele e singur "
      Singur in durere neputincioasa ...
      Religiile au avut intotdeauna o mare frica de feminin . De ce ? Pt ca e unica strada ce duce la reintregire . Omul reintregit nu mai putea fi dominat , speriat , sclavizat ...si asa ..au inpartit omul in doua , luind jumatate din Dumnezeu ca fiind buna , iar cealalta ca fiind gresita . Asa au reusit sa supuna pe mii de ani omul , si sa se ajunga la realitatea de astazi ...realitate fara posibilitate de intoarcere . Ma doare adevarul asta ....pt ca include o condamnare .
      In cartea lui Enoch e scris :
      "Dumnezeu a creat lumina si a vazut ca era un lucru bun . Apoi a creat tenebra si a vazjt ca era buna si aceasta "
      Cine e fariseul ce poate si are obraznicia sa contrazica cuvintul Sau ?
      Ramai cu bine ...si lasa in pace fii cele mele .

      Ștergere
    26. Sorin T29 ianuarie 2017, 21:08

      raspuns :
      serios ??? prostie INTRUCHIPATA
      am evitat cit am putut PROSTIILE TALE dar acum GATA , SI BAGA LA CAP

      1 daca ne intilneam in tren FI COVINS ca SAREAM cu tine de git PE GEAM
      2. tu ai facut pe smecehrul CU TRENUL GOL ca daca ERAM EU IN TREN iar tu te luai de cei 3 CU CARE TE/AI LUADAT Fi CONMVINS din nou CA CU TINE DE GIT MUREAM
      3. asadar CAPISCI ca CU MINE nu iti MERG VRAJELILE politistiule DE DOI LEI .... capisici DAAAA ??

      acum REPETAM discutia

      LIMBA ROMANA PE care AI DENIGRAT/O in nenumarate rinduri CA TREBUIE SIMFLIFICATA ACUM ITI SPUN EU ,.... TU NU O STII nici la nivel de semnificatie NICI LA NIVEL DE PRICEPEREA EI SI VEZI BINE ca nu ma iau de scrisul tau CA GRESELILE ACELEA POT FI GRESELI DIN NEATENTIE ETC ETC ETCV ... dur ADEVRA STIU dar m/am abtinut destul timp CU PROSTIILE TALE si am raspuns in trEcut BLIND dar cu astia ca tine NU MERGE BLINDETEA ... deci fuguta la studiu ORTODOXIEI si apoi POATE DISCUTAM IN CONTINARE

      si stai linistit Ca sunt calm ... mor de rassss prostie intruchipata ... SI LASA AMENINTARILE pe care le ai in cap CA S/AR PUTEA SA TI LE SCOT ..... DAR EU MERG PE FINAL unul din noi MOARE ... deci NU MA AMENINTA CA DACA SCOTI SABIA de ea mori ( si ai destule recidive in ceea ce MA PRIVESTE si textele tale AMENINTATOARE m/am facut mult timp ca NU LE VAD ... ACUM LE VAD SI ABTINE/TE cu COMENTARII IN AFARA SUBIECTULUI ca O SA MA DISTREZ DE ACUM INCOLO SI CU TINE .... caposici DAAAAA ????

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps deci AI RETINUT sorin T CA IN TREN NU ERAM EU SI TE.A PROTEJAT DUMNEZEU SA NU FIE NICI ALTII cind tu te/ai dat mare CU TRENUL GOL .... deci ai priceput , da CA SA NU REPET DIN NOU


      aviz amatorilor si amatoarelor


      crestin ortodox

      ha ha ha ha HA

      Ștergere
    27. Sorin T29 ianuarie 2017, 21:08
      Sunt de acord ca anonim sa preia un rasphns mai ve hi al meu , pt a-ti raspunde fanaticule .
      Pt ca tu esti un fanatic ....
      De mii de ori , in istorie , am avut exemple , la ce anume duce fanatismul

      Raspuns :
      si acum ca am rezolvat cu '' amenintarile tale '' SA LE REZOLV si cu textul tau ....

      am mai folosit cuvintul fanatic EXPLICAT si ia sa REPET si pentru tine CA FANATIC e orice OM care BATE IN TREN PE UNII care SPUN ALTCEVA decit EL CREDE ca e corect ... il cunosti ?????? upsssss ...HA HA Ha . dupa cum declara FANATICUL a folosit VIOLENTA FIZICA impotriva UNOR CUVINTE ca el e smecher si iubitor de dumnezeu NUUUU ???? inca mai sustii fanatismul meu , sfintule ???? mai vrei sa continui ??? alege SA NU O FAC SI PRICEPE din primele scrieri CA TEXTE DE DOI LEI nu le analizez TOCMAI CA E PIERDERE de timp si RAMINE STABILIT ce am spus .... ADEVARUL E INGUST , CLAR SI UN DRUMul VIETII vesnice SI SE NUMESTE IISUS HRISTOS .... eu NU ATAC PE NIMENI dar MA APAR ORCIND de cei care o fac LA VIATA MEA .... DECI REPET ATACI ADFEVARUL , eU il apar ... simplu ca buna ziua ... ai scrierile MELE CU ADEVARURILE SFINTEI SCRIPTURI , cu glume cu ris si altele ... deci FANATIC ZICI ? SA FI TU CA MINE si FI CONVINS CA LUMEA AR FI MULTTTTTTTT MAI BINE .... asta asa ca mi/au murit laudatorii si daca mor de mina ta fiind provocat de tine SA PREIEI TU STAFETA LUMII BUNE .HA HA HA HA HA HA .. DECI AI CAPISCI , DAAA???? DUR ADEVRA STIU

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      deci care e fanaticul CARE OMOARA pentru '' credinta '' lui ????? BINE SPUS si raspuns corect ... o lectie de viata pe care m/am abtinut sa o scriu CA POATE TE PRINZI SINGUR dar NIMIC SI NIMIC .... asadar acum e clar da ???? italianule care comentai despre capisci ??? ACUM ROMANESTE ESTE ai priceput ???? DUR ADEVRA STIU .... CE SA FACEM UNII NU SE POT ABTINE si orcit eviti NU AI CUM ... ATUNCI DIRECT ....

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    28. Anonim29 ianuarie 2017, 16:25
      Nu mai spune ma Ortodoxule! Te pomenesti ca tu esti sfantul iar restul toti si toate "e prosti" ?!? Vai de tine biet omulet.

      RASPUNS :
      serios ??? ai gindit/o mult ??


      ai vreun text de al meu UNSDE AFIRM CA EU SUNT SFINT ca sa ma acuzi PE DREPT ??? daca nu ATUNCI TE IERT CA ASA FACE UN CRESTIN ORTODOX '' TE IERT CA NU STII CE FACI ''

      DUR ADEVAR STIU

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    29. sorin t
      ha ha ha ha ha
      ia de aici ca sa vezi cine sunt si mai gindeste cind ma analizezi ... ha ha ha .....
      https://www.youtube.com/watch?v=y3E5ypY7LlI

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    30. sorin t
      ha ha ha ha ha
      ia de aici ca sa vezi cine sunt si mai gindeste cind ma analizezi ... ha ha ha ..... ai inteles MATADORULE ???
      https://www.youtube.com/watch?v=y3E5ypY7LlI

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    31. Asculta tu "Ortodoxule": nu te tine destept, caci esti departe. Nu ai nici cea mai mica farama de credinta adevarata in tine. Biet omulet ce esti tu.

      Ștergere
    32. Anonim30 ianuarie 2017, 16:33
      Asculta tu "Ortodoxule": nu te tine destept, caci esti departe. Nu ai nici cea mai mica farama de credinta adevarata in tine. Biet omulet ce esti tu.

      RASPUNS :

      serios ???? ha ha ha
      tu esti asta care i/ai folosit textul ??? NU DE ALTA DAR nu te baga in discutie ACUM ... CAPISCI ? deci repet NU TE BAGA IN DISCUTIE .... daca nu esti tu acela atunci vorbesti timpenii si nu are rost sa continuam dar stai pe aproape ca ai multe de invatat DEPSRE ADEVAR ... DUR ADEVRA STIU

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    33. Nu . Nu ai fi outut sa te opui , ar fi fost imposibil ...fizic . Tu si alta jumatate de tren . E un fapt . Nici inarmat .
      Eu nu am folosit violenta , pt ca o iubesc ...ci pt ca javra aia scuipa ura , vulgaritate din haznaua de gura ...deci el a fost violent asupra urechilor mele (violenta fizica=verbala=psihologica) deci o reactie a fost la ceva suportat .
      Eu ...niciodata am folosit altceva decit cuvintele lui Isus . Niciodata ...Ah , ca tu nu cunosti acele manuscrise ...e altceva . Deci ..tu nu latri impotriva mea ..ci a celor zi-se de El .
      Sincer ma gindeam ca poate pot sa-ti fiu de folos ...dar nimic . Urasti prea mult femeia ..De ce ? Ce ti-a facut ? Pt ca odata ai iubit si tu ...ce ti-a facut ? Esti prea urit si te-au refuzat toate ? Sau ...poate iubita ta a fugit cu tractoristul ? De cemsa o invinuesti pe ea , si sa nu te intrebi ..de nu a avut dreptate ? Ce-i dadea tractoristul in plus decit dadeai tu ?
      Fii cinstit macar cu tine insuti ...
      E ultima oara cind ma cobor sa am un fel de dialog cu tine ...esti oribil ...cea mai spurcata rasa de om ...rau si arogant , pe linga faptul ca ai capul nelocuit decit de demoni . In incneiere , ca sa stii ce te asteapta (nu te-am amenintat niciodata eu ...cum as putea sa -ti dau atita atentie , ti s-a urcat la cap de crezi asta ) , deci ...ca sa stii ce te asteapta pe lumea aialalta si pe asta ..iti pun cuvintele lui Isus apropo de aceia ca tine (asa se explica si nesuferinta mea ..atunci in tren) .Serveste condamnatule :
      "Eram cu Isus la asfintit de soare , in virful unui munte. Deodata devenii trist si-mi zi-se cu voce melanconica :
      "Mama mea Mare de prea mult timp sufera din cauza prostiei oamenilor ! Cind vor inchioda pe lemn , membrele mele , adevarata crocefixa va fi Ea . Asculta si ia aminte Tauma : celui ce injura Tatal , i se va face milostenie , aceluia ce blesteama Fiul , va fi iertat . Dar aceluia ce chinuieste Mama nu va gasi iertare nici in cer si nici pe pamint . Si stii de ce ? Pentru ca Ea nu se apara si totul primeste "
      Inocenta feminina ....inocenta feminina ce totul primeste si nu se apara ....Asa ca, poate nu e tirziu sa te intorci din calea ta strimba ..altfel doar pt ce am auzit eu de la tine ...nu vei fi iertat . Nu exista iertare pt cei ca tine ...SCHIMBA-TE ...nefericitule !!! Scimba-te ....nu exista crima mai josnica decit ce faci tu ...Schimba-te ...De esti sub influenta dracilor , cere ajutor intr-un moment de luciditate ! Nimeni in viata asta a ta amarita ...a facut ceva mai folositor pt tine , decit fac eu acuma ...lasa orgoliul asta prostesc deoparte ...si accepta minace ti-o intind ...pt a te smulge din infernul in care te-ai bagat ....Pleaca capul pt un moment ....lasa ambitiile ...si accepta ajutorul !
      De tine depinde ...si a ta e viata data inprumut de catre Tatal meu ...tu esti raspunzator ce alegi sa faci cu ea ...De nu acum ..si peste 10 ani ...adu-ti aminte de mina asta intinsa ...si jntoarce-te inapoi din drumul asta sinucigas ce par urgi astazi ...poate nu e tirziu nici atunci ...peste 10 , 15 ani ...Eu sunt sincer in ce spun , sa stii ...nu mint ...NICIODATA .
      Cum sa-mi iau ramas bunde la tine ? Acum reprezinti prototipul dusmanului meu ...ce vrea omul despartit ....dar ....viata este incredibil de surprinzatoare deseori ...cine stie de un maine nu vei fii de aceiasi parte cu mine ...Cine stie ....
      Tu alegi ...doar tu .

      Ștergere
    34. Ortodoxule, tu scoti fum pe nari. Nici sa gandesti nu mai poti. Ti-am spus ca esti departe de adevar. Demonstrezi aceasta.

      Ștergere
    35. Sorin T30 ianuarie 2017, 18:11
      Nu . Nu ai fi outut sa te opui , ar fi fost imposibil ...fizic . Tu si alta jumatate de tren . E un fapt . Nici inarmat .
      Eu nu am folosit violenta , pt ca o iubesc ...ci pt ca javra aia scuipa ura , vulgaritate din haznaua de gura ...deci el a fost violent asupra urechilor mele (violenta fizica=verbala=psihologica) deci o reactie a fost la ceva suportat .
      Eu ...niciodata am folosit altceva decit cuvintele lui Isus . Niciodata ...Ah , ca tu nu cunosti acele manuscrise ...e altceva . Deci ..tu nu latri impotriva mea ..ci a celor zi-se de El .

      RASPUNS
      serios ?? NU AS FI PUTUT ?ai auzit de DAVID ca la omorit pe GOLIAT ??? asta care il iubeste pe dumnezeu si pe fiul lui iisus hristos ZICI ??? deci cind iti spun ce am spus FI COVINS CA PE GEAM ERAM AMINDOI .... asadar GOLIAT stai linistit ca ESTI COPIL daca crezi ca ma impresionezi ... esti copil .... marimea NU MA SPERIE ba din contra SE FOLOSESTE INTELIGENTA LA EA ... deci LAS/O JOS CA MACANE .... daca vrei sa impresionezi niste gagici pe net spune si ma las batut si nici o problemA CA asa FAC BAIETII tari DAR ASTA CU juma de tren si tu '' asuperman in chiloti '' E FILMEEEEEE ... ca e multe EPISOADE ... ha ha ha ha

      deci capisici DAAA ?? LASA /O JOS CA MACANE ... DECI PROSTIA TA ma sacaie la urechi si atunci IUBESC VIOLENTA , ca asa zice unu FANATIC ... CE ZICI o folosdesc desigur argumentat CA ASTA FANATICUL e guraliv rau de tot .... ha ha ha ha ha ha ... argumentele SUNT VIOELENTA pentru AIA PROSTI si PROASTE care NEINTELEGINDU/LE isi arata MUSCHII si asa devin FANATICI ... ERA UN MAI DEMULT IN TREN CARE era FANATIC de VIOELTN ca IUBEA .... multa prostie intruchipata


      SA CONTINUAI sau o lasam balta CA AI PRICEPUT LIMBA ROMANA CARE NU SE MODIFICA ??? capsici da CA ASTA CICA E PE LIMBA TA ???? DUR ADEVRA STIU dar intai VEZI TRATAMENTUL TAU IMPOTRIVA VIOLENTEI FIZICE si dupa ce te tratezi POATE DISCUTAM SI DE AJUTORUL tau IN continuare ....VIOLENTUL vrea SA AJUTE ... eu cind spun ca prostie intruchipata TEXTELE TALE sunt VAI DE CAPUL LOR , ACUM ARAT .... DECI TACERE ca e MACANITOARE care imi violentteaza inteligenta si fac urit CA ASA ZICE UNU FANATIC CA E BINE .... cica asa reactioneaza el ....dumnezeu doreste asta , nu e asa ???

      mor de rassssss ... dar continuma ca acum e timpul tau SI TI/L ACORD ca pina acum am tot evitat CA CCA E BINE sa NU RASPUNZI LA VIOLENAT CU VIOLENATA DAR unii fanatici le place violenta .... capisici , da

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    36. Cum sa-mi iau ramas bunde la tine ? Acum reprezinti prototipul dusmanului meu ...ce vrea omul despartit ....dar ....viata este incredibil de surprinzatoare deseori ...cine stie de un maine nu vei fii de aceiasi parte cu mine ...Cine stie ....
      Tu alegi ...doar tu .

      RASPUNS :
      DECI ITI ALEGI moartea TA ... ok .. da inregistreaza cererea la notar CU SANGELE TAU scrisa si PACTUL E VALABIL ... nu de alta dar SA NU PLINGI apoi CIND AJUNGI DINCOLO ca nu ai avut timp sa te intrepti FIIND DUSMANUL LUI IISUS HRISTOS si al dreptei credinte ORTODOXIA ... e simplu SE,MNEZI CU SANGELE TAU pactul si ASA SA FIE ..... tu alegi ?

      SMECHERI DIN ASTIA SUNT MULTI SI MULTE SI DINCOLO in IADDDDD cer RUGACIUNI SI ALTELE ... lasa/o jos ca macane DIAVOLE si ESTI DUSMANUL FIULUI LUI DUMNEZEU . ADDVARUL CARE S/A FACUT TRUP ESTI DUSMANUL MEU ... simplu .... moartea va decide CINE A AVUT DREEPTATE SI CREDE/MA CA NU ESTI TU ALA ... ESTI MINTIIT DE '' MANUSCRISELE DEMONILOR '' si multi viteji sunt in iad CA LUPTATORI NEINFRICATI .... dupa moarte DE ACOLO SA ITI VAD VITEJIA ..... DUR ADEVRA STIU


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    37. Sincer ma gindeam ca poate pot sa-ti fiu de folos ...dar nimic . Urasti prea mult femeia ..De ce ? Ce ti-a facut ? Pt ca odata ai iubit si tu ...ce ti-a facut ? Esti prea urit si te-au refuzat toate ? Sau ...poate iubita ta a fugit cu tractoristul ? De cemsa o invinuesti pe ea , si sa nu te intrebi ..de nu a avut dreptate ? Ce-i dadea tractoristul in plus decit dadeai tu ?
      Fii cinstit macar cu tine insuti ...

      raspuns :
      serios ??? prostie intruchipata cred ca am explicat astea de n ori si pun pariu cu tine CA SUNT MULTI CARE AU PRICEPUT ca MA ACUZI PE NEDREPT DE N ORI DAR CRESTINUL ORTODOX te iarta CA ASA FACE DUMNEZEU AL SFINTEI TREIMI ...SI CA SA NU DAU EU COPY PASTE DESPRE expliactiile mele CERE AJUTORUL CELOR CARE CITESC SI ITI EXPLICA EI ca ESTI PE ARATURAAAAA RAU DE TOT .... sigur ai fost crescut de mama , tatal a plecat , nu??? SI NU AI PRICEPUT MASCULINITATEA cum se manifesta SI TE/AI FACUT politist CA CICA ARMATA TE FACE BARBAT , nu ??? deci lasa/o jos ca MANACane ... IN LUME SUNT DOUA TIPURI DE BARBATI :
      unii care fac armata si unii care nu o fac
      Primii cu armata se numesc barbati si cei care nu o fac se numesc DESTEPTI ... deci era UN MIRACOL tu ASTA din armata sa fi reactionat FARA BRAND ca te deziceai de confratii tai FARA CAP ( armata e plina de barbati fara cap si cred ca nu ma poti contrazice , sau totul e posibil cind minciunile sunt la libera alegere ) ..... dur adevra stiu DAR ASTA CU SA MA AJUTI PE MINE mai ai mult de parcurs SA PRICEPI ce spun eu dar NU DE LA BRAND se dezvolta creierul SI SALA NU TE AJUTA LA INTELIGENTA ... stiu e dur adevarul ca tu printre ORTACII tai esti un '' erou '' si femeile sunt in limba dupa tine ce UNIFORMA militara ai sau acoperit sau descoperit tot DRACUL ala e ... deci ce spui ??? GOLIAT ... capisci ce spun eu , dusmane ??? ce sa facem MOARTEA NE DESPARTE deci NU SCOATE SABIA ca de ea mori ... e simplu si sa vezxi dusmanul MOARTEA INSASI CE DE SABII SI ARME ARE ... o SA URLI in fata EI , tu asta CAPIATN DE VAS .... MOR DE RASSS pe bune daca cumva crezi CA IN PROSTIA TA ce spui CA AI CITIT e s adevarat ... CA LA ARMATA .... dur adevar stiu ... DAR TI/AM SPUS mult timp a trecut si M/AM ABTINUT ca asa mi se parea corect SA IMI VAD DE DRUM SI cine doreste SA CITEASC si cine nuuuu dar ce sa facem daca UN PRIETEN DE/A TAU TI/A FDOLOSIT TEXTUL asta este ....nu ma sperii mai ostas ...

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      eu NUMAI PENMTRU HRISTOS MOR si TARA poate sa te FOLOSEASCA pe tine ca sa fi si tu erou LUMESC... HA HA HA


      dur adevar stiu

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    38. Sorin T30 ianuarie 2017, 18:11
      Nu . Nu ai fi outut sa te opui , ar fi fost imposibil ...fizic . Tu si alta jumatate de tren . E un fapt . Nici inarmat .


      RASPUNS :
      asta cu '' juma de tren '' E TARE ... erau femei pe care le/a imresionat '' atitudinea ta masculina '' ... ceva numere de telefon ai reusit sa iei ??? MOR DE RASSSSS serios .... eu asa dusmani nu am cum sa am pe bune ... puicutele ADORA '' barbatia ta '' si eu nu o stibesc ca poate reusesti si tu cu vreo fata ... dur adevra stiu ... nu mai incerca vrajeli din astea ... ceva nou ca deja ma plictiseste subiectul '' de luptator neionfricat '' al tau ... ma ca ma ca ma ca ... deci sa reevenim la SERIOZITATE ca asa o sa discutma la iunfinit si CREDE/MA CA AM RABDARE PENTRU ORICE PROSTIE DE A TA .... dDUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      aviz amatorilor si amataorelor

      ps hai ca stiu ca duci lipsa de exclusivitate si poate iti cresc cota eu si vreo femeiusca te ia si pe tine ... ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      PS HAI FETELOR consolati/l de oamenii rai ca duce lipsa de MAMA ....upssss ... nu te enerva ca cine stie ce iti plesneste SI NU EU AM FOST .... ha ha ha

      dur adevra stiu dar am spus ca MA OCUP un pic de tine CA AVEM O IUBIRE VECHE si nu pot sa UIT cit de mult te/ai ocupat de mine si EU INTORC Favorul ... UPSSSS ... DECI ATENTIE soldat ......PE LOC REPAUS


      HA HA HA

      dur adevra stiu

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    39. Sorin T30 ianuarie 2017, 18:11
      ''prototipul dusmanului meu''

      RASPUNS :
      SERIOS ??? ai gindit/o mult ???

      iti fac cadou un DUS,MAN apa ajuta LA CURATAREA SUFLETEASCA ca ea E PROTOTIPUL OMULUI DIN RAI DE UNDE eva +femeia DECAZUTA ne/a scos ... nu te chinui ca e greu ADEVARUL SI PUTINI SUNT CEI CARE IL POT DUCE ... nu faci parte dintre ei .... poate in viitor cine stie , daca TE IAU EU prin preajma mea ... DUMNEZEU DECIDE .. dur adevra stiu

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    40. Oameni buni CRUCEA ESTE DRUMUL VIETI.CU RELE SI BUNE.TREBUIE SA ITI DUCI CRUCEA LA FINAL LA MOARTE CUM A DUS SI IISUS. SI SA NU TE DAI BATUT NICIODATA SI CAND NUMAI POTI CERE AJUTORUL TATALUI CERESC.CE CREDETI CA IISUS CAND A AUZIT CA O SA FIE RASTIGNIT A CEDAT.NU SIA CONTINUAT DRUMUL UNDE DUCE EL SA SUPUS VOINTEIIIII TATALUIIII NU A LUI CA SE SI SPUNE IN RUGACIUNEA DIN GHESIMANI" TATA SA TREACA PAHARUL ACESTA AMAR DE LA MINE,SI NU CUM VOIESC EU CI FACASE VOIA TA"IISUS NU ESTE INSUSII DUMNEZEU ESTE FIUUUL LUI CE ARE ACEASI DREPT CU TATAL(un tata invata un copil tot ce stie El si dupa care si copilul este asemanator cu tatal in vorbe si fapte.Nu este fiul Tata ci TATA SI FIU.)credinta,mila,iubirea,rabdarea,spovedania,IMPARTASANIA SI BOTEZUL SUNT caile mantuiri.prin SFANTA CRUCE ACEPTAM PE DUMNEZEU PRIN FIUL SAU IISUS.DAR SI FACEREA EI SA FIE CORECTA.DEGETUL MARE DUPA CARE CEL ARATATOR UN PIC MAI JOS SI CEL MIJLOCIU UN PIC MAI JOS DE ARATATOR SI CELE 2 DEGETE( inelar-diavolul{iadul} mic- rai) stranse ca un pumn.si se atinge corpul frunte deasupra buriculi si sus UMARIII.cine NU O FACEcorect este omul diavolui ca el se fereste de crucea dreapta ai nu invers(uitativa in oglinda cum o faceti!!!) sau stramba.

      Ștergere
  19. Ramona pune-te în fața unei oglinzi mari să te vezi toată.Apoi întinde-ți brațele spre lateral și vei constata că trupul tău este o cruce,apoi sigur vei primi răspunsul a ceia ce este crucea.Nu mai huli credința altora că nu îți aduce nici un folos,din cîte am mai citit pe net chiar și în ce crezi tu tot iubire cere de la om.Tu de ce nu respecți ceia ce, cere ,,DIRECTIVILE DIVINE,,?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 09:56, daca RAMONA se aseaza in fata oglinzii, o acopera in intregime ! Deci, nu mai are unde sa-si intinda bratele, ca iese din decor...

      Ștergere
  20. Un ortodox/a, care s-a trezit din indobitocire va spune ce reprezinta semnul crucii facut pe el/pe om.De fiecare data cand va faceti semnul crucii,executati de fapt un ritual care are urmatoarea semnificatie;"EU ACCEPT DE BUNA VOIE ACEASTA ROBIE.EU SUNT SI ACCEPT SA FIU SCLAVUL VOSTRU SUPUS"
    Acesta este motivul pentru care peste tot vedem crucea,care are ca scop sa ne aminteasca de angajamentul si juramantul nostru de sclavie.
    Cabala (care nu este de natura umana) a inteles exact modul in care functioneaza mintea umana.Ea a stabilit nenumarate moduri de a ne controla mintea si prin diferite tehnici ne-a facut sa acceptam starea de robie ca pe o "sfanta indatorire".
    In realitate, religiile nu sunt decat modalitati de subjugare a mintilor prin frica de Dumnezeu,dumnezeul lor

    CUM POTI PROMOVA NUMELE LUI ISUS VENERAND CRUCEA PE CARE A FOST UCIS,IGNORAND PE CEL CARE L-A INVIAT? CUM POTI PROMOVA NUMELE LUI ISUS MESTESUGIND REPREZENTATII CARE VARASC OAMENILOR IN SUBCONSTIENT IMAGINEA UNUI MANTUITOR MORT SI INVINS DE FORTELE LUMII ACESTEIA,CAND HRISTOS ESTE VIU,CONDUCE ACEASTA PARTE DE UNIVERS SU NU A MURIT NICIODATA? Nu functioneaza sub nicio forma acest sistem de a percepe lucrurile.El va disparea si nu va mai exista niciodata,cu tot cu cei care l-au urmat si inventat.

    Si ce a promovat Isus din Nazaret, cel pe care cu totii spunem ca-l urmam?A promovat eliberarea sufletelor,adica ASCENSIUNEA,cea pe care unii dintre noi o tot neaga,sau in termeni cunoscuti MANTUIREA! Ce promoveaza toate religiilede pe Pamant? Inchisoarea sufletelor prin controlul asupra mintii!Iar temnita mintii sufletelor este MINTEA CARE LE CONTROLEAZA.

    Stiu...acest mesaj va poate bulversa ,asa cum a facut-o si cu mine,dar va asigur ca daca nu-l veti cerceta pe nivelul fiecaruia pentru a gasi adevarul vostru nu va veti INALTA sau ASCENSIONA sau MANTUI ori ELIBERA!
    MANTUIREA V-O ADUCETI SINGURI prin intelegere la nivel inalt.

    Nu ma voi semna, stiti voi de ce,dar sunt sigur/a ca unii dintre voi stiu cine sunt!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbesti prostii. Se vede ca faci parte dintre cei rataciti, sectaristii.

      Ștergere
    2. Nu te semnezi,pentru ca nu iti asumi ceea ce spui si asta se numeste LASITATE.
      Daca Sf.CRUCE,este robie pentru cei ce cred in puterea ei ,atunci Bivolarul ce este pentru voi sau alt asa zis maestru?
      Voi sunteti mai inrobiti si mai dogmatici decat crestinii ortodocsi!
      Mesajul tau poate ii va bulversa pe cei slabuti si necunoscatori...Bulversata si confuza e mitea ta!
      Vio

      Ștergere
    3. Va rog sa-l ascultati cu atentie pe acet om-dupa minutul 14(caci inainte este multa vorbarie...

      https://www.youtube.com/watch?v=S215JVuwkBE&t=2975s

      Vio

      Ștergere
    4. Anonim27 ianuarie 2017, 10:31 -- RESPECT,BRAVO.

      Ștergere
    5. Vio,domnul Alexandru Antonie crede în reîncarnare.Într-adevăr are dreptate în legătură cu crucea şi cu rugăciunea,cu cât stăm mai mult în rugăciune cu atât ne conectăm la Divin,iar rugăciunea coboară la inimă,adică mai mult de 40 de minute.Multumesc!Te pup!

      Ștergere
    6. Ai drepatate anonim 10.31 desi nu stiu cine esti.
      Ca ne facem semnul crucii nu ne asigura mantuirea aia e clar.
      Mantuirea depinde de noi de inima noastra,de faptele noastre ,Iisus a zis ia.ti crucea si urmeaza.Ma ,noi trebuie sa.L urmam pe El asa cum ne invata El

      Ștergere
    7. http://portalspiritual.com/maestri-si-invatatori-spirituali/omraam-mikhael-aivanhov/justitia-divina-tine-cont-de-ceea-ce-noi-infaptuim-cu-insusirile-ce-le-posedam/

      Ștergere
    8. Anonim 10:31, poti sa te poleiesti cu aur si sa scrii "cate-n luna si stele', ca se vede/simte/percepe si se intelege in ce "film" ai primit un rol. ;)

      Ștergere
    9. Anonim 10.31.închinarea cu mâna prin semnul crucii înseamnă pur şi simplu să iei din constiință şi să dai trupului.aceasta închinare trebuie sa îți amintească de post.prin post ,gândul sau rugăciunea ta poate sa se exterioreze.atunci când nu ți post creierul se concentrează pe digestie nu pe gândul(rugăciunea ta) tău.

      Ștergere
    10. Anonim27 ianuarie 2017, 10:31 -- stiu cine esti C
      te lupti cu morile de vant ,astia nu au capacitatea sa inteleaga.

      Ștergere
    11. Reancarnarea este propriia iluzie a Egoului,datorita iluziei el supravietuieste in emisfera stanga mintindu-se cu afirmatia "ca va fii REANTRUPAT/RENASCUT in plan fizic din nou" ca o sa fie" ca o sa traiasca chiar daca este mort cerebral" pe cand Emisfera Dreapta traieste intens ca "Este " Exista" este cel ce este","traieste" in a fii in comuniune cu Dumnezeu. Si diferenta este ca Egoul spune ca va fii Dumnezeu o data si odata prin "n" reancarnari care nu vor fii niciodata.Dar se minte/
      Deci,sa nu ne luam dupa Egou ca se va renaste din nou in trup pentru ca se zbate in propriia minciuna si asemenea este dusa in eroare mintea umana creandu-se confuzie ca este corecta afirmatia.Asa sunt foarte multe persoane duse in minciuna din cauza Egoului foarte mare.Sa speram ca nu ve-ti cade in plasa multor "initiati"care se dau drept atotstiutori precum este EU SUNT D. Nici macar nu stie ce spune ducand in confuzie enorma pe multi oameni.

      Ștergere
    12. A mai spus cineva pe blog,daca reincarnare nu e pentru toti sau alta forma de existenta dupa moarte,ce rost mai are sa discutam de Dumnezeu,de satana,de biserica,etc. Biserica sustine ca nu existam dupa moarte,ca Dumnezeu ne tine in memoria Lui ca ADN si va recreea citiva dupa ce lumea va fi distrusa,cum a mai fost distrusa de Dumnezeu,prin potop. Ce prostie,si va mai duceti sa pupati mina la popi,poate veti(nu ve-ti) fi printre cei putini alesi.mimi

      Ștergere
    13. Nu va acsati pe simbolistica . Isus ...se intelege cine este din cuvintele sale , si nu din miracole , vindecari , mers pe ape ...sunt irilevante astea ..Trebuie sa-l intelegeti intim , profund ...sa-i urmati pasii ...
      "Acela ce gaseste sensul secret a acestor cuvinte , nu va gusta moartea "
      Inteles ...inteles in profund . Pe ce se ckncentreaza omul azi ? Pe sensul de sacrificiu ...doar asta .
      Ok ...elibereaza porcaria lasata de scriiturile evreiesti precedente , in care omul e condamnat de la nastere ...Nu e posibil sa fie un om intreg , plin ...cu un sens de vina ...El ..Isus va eliberat de acest sens de culpa ...luind totul pe El ....
      Dar nu e sfirsitul drumului ce trebuie facut ...ce doar inceputul !
      Acum ..eliberati de vina ...puteti sa va reintregiti in el . In spirit ..
      Nu temeti ...viata de dinafara custii in care se afla omil azi ...zbarele ...va inprizoneaza , dar va dau si un sens de protectie ....De viata voastra este grea ...e mereu vina altcuiva ...poate Dumnezeu nu a fost rugat indeajuns , sau nu a fost milostiv ...
      Eu va zic ....gratiile voastre nu exista !!!
      Niciodata au fost ....
      Nu va comportati ca acea pasare la care i sa deschis usa custi sale ...iar ea s-a retras intr-un colt ...speriata de perspectiva libertatii ...Cum ar mai putea trai fericita , acolo inchisa , cind stie ca odata a avut posibilitatea de a fi libera ? Cum ?
      E periculos afara ...dar numai asa puteti fi fericiti ...gustind libertatea ...
      Asta este mesajul lui Isus ...va arata calea inspre libertate ...fericire ce altfel nu o puteti gasi . Doar iluzie de fericire ...
      Cum ? Fiind Unul in El ! El devenind voi ...iar voi El . Asta e invatatura Sa ...nu alta ...nu jertfa , ura sacrificiul de tot ce este viu !
      Poate in timp ...am sa va dezvalui sensul cuvintelor sale , din texte vechi , contemporane cu El ...sa intelegeti toti , fara urma de indoiala ...calea sa . Sa devina a voastra ...
      Nu ma intereseaza eventuale polemici ...pt ca stiu ce zic .
      As vrea sa va reinoiesc mesajul sau ...azi , proaspat ...asa cum nu l-ati cunoscut , intim inimii sa-l simtiti , un alt fel de Invatator ...surazator ...
      Vom vedea ....

      Ștergere
  21. Ramona,intradevar D este o litera dar semnatura mea este mai mult decat o litera care reprezinta doar partea umana.
    Permite-mi un sfat!Nu lasa pe unii din prietenii nostrii sa te supere,fiindca ei, chiar nu stiu ce fac.Sunt convinsa ca va veni si momentul lor.Sunt foarte multi care se uita la Soare cu felinarul.

    Cat despre Anonim 01/54, iti spun din surse sigure,ca tot noi am fost cei care L-au rastignit pe Isus in acele vremuri.Daca am fi reusit sa invatam lectiile pe care ni le-a adus nu mai bantuiam Pamantul ACUM in aceste vremuri,in care EL s-a intors si foarte putini sunt cei care IL recunosc.Bine,recunosc acum sunt venite si spirite inalte, care nu au mai fost pe Pamant, tocmai pentru a incerca sa trezeasca sufletele adormite care nu vor si pace sa renunte la culcusul lor.Priviti la copii vostri,sunt cu mult peste ce v-ar spune mintea voastra!
    Copii nostrii vor da cu noi de Pamant, daca cu frumosul nu intelegem misiunea ce au a o face..Au venit sa distruga sistemul inrobirii- politico-religios.Exact ce a venit sa faca Isus atunci.Totul pe Pamant va fi intors cu susul in jos,va fi un balamuc neimaginabil,dar asta fiindca noi parintii"credinciosi sistemului" care ne-au educat, tinem cu dintii de el,altfel totul ar decurge lin, fara probleme.Noi parintii "dreptcredinciosi" stam cu ochii pe cer asteptand mantuirea, cand ea se afla in copii nostrii in IUBIREA cu care ei au venit.
    Oameni buni,priviti unde NU trebuie!

    Iti voi raspunde si tie draga Anonim 00/48! Si daca,ce spun eu te va salva de aici, din inchisoarea ingerilor!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "ACUM in aceste vremuri,in care EL s-a intors si foarte putini sunt cei care IL recunosc."
      Despre ce sau cine vorbesti D. ?!Chiar nu am intels,ce ai vrut sa spui.
      Vio

      Ștergere
    2. Anonim27 ianuarie 2017, 11:06 -EU SUNT D --

      DIN PARTEA MEA MULT RESPECT

      Ștergere
  22. Eu cred ca nu icoanele, crucile etc ceea ce este in afara,exreriorul nostru ne va mintui.Ne ajuta doar ce este in interiorul nostru, reflectarea, simbolistica din icoane in inima noastra, caldura iubirea mingierea bucuria,linistea,pacea etc
    pe care le primim in interior, ne ajuta pe drumul mintuirii. Si eu am icoane si cruci,medalioane etc in casa, dar daca m-am limitat doar la a le privi si inchina lor am pierdut ff mult timp din apropiere de Domnul.....Cind am inceput sa ma raportez in interior, sa-l primesc pe Domnul ininima mea, sa-i simt prezenta linistitoare etc.....atunci s-a schimbat viata mea. Rog pe Domnul sa ne lumineze si ajute pe noi toti sa nu pierdem mintuirea cistigata
    de catre ISUS pe cruce .
    Deci D ai dreptate...

    A! eu cred ca toti absolut toti avem acces la acest blog, si cu cit vor fi mai diverse opiniile cu atit vom fi mai bogati , cu atit discernamintul va fi pus la treaba...
    Isus a acceptat, tolerat IUBIT totul....mai ales pe pacatosi, saraci cu duhul.. Noi de ce nu facem la feL ???????
    Observatiile trebuie sa fie binevenite, dar facute in limita bunului simt.
    Har si pace pentru noi toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12.35 Ce frumos ai exprimat parerea ta chiar si diferita de a altora ! Nu e nevoie sa ne scuipam intre noi .

      Ștergere
    2. In sfarsit o persoana înțeleaptă.Sunteți notă 10.Bravo!

      Ștergere
    3. Daa foarte frumos ai zis si adevarat.

      Ștergere
    4. Anonim27 ianuarie 2017, 15:50
      12.35 Ce frumos ai exprimat parerea ta chiar si diferita de a altora ! Nu e nevoie sa ne scuipam intre noi .

      RAspuns :
      serios ? dar cei si cele CARE IL SCUIPA PE HRISTOS cu MINCIUNILE LOR DEMONICE care le scot pe gura sub forma de ciori CE SPUI ? cu blindete tratati . zici nu asa ??? ei bine amice BLINDETEA uneori E BUNA PENTRU CEI SENSIBILI dar pentru BATUTI IN CAP SI BATUTE IN CAP , blindetea este IN TRADUCEREA LOR SLABICIUNE, LASITATE SI ALTELE iar eu unu sunt satul de astfel de interpretari si ORICINE e binevenit SA MA COMBATA .... dar daca mai vad SCUIPELI pe ADEVAR . CALE SI VIATA adica pe IISUS HRISTOS , FIUL LUI DUMNEZEU traduc simplu asta : ati SCOS SABIA , de sabie MURITI ... E SIMPLU ... cuvintul E TRUP si minciunile VOASTRE SUNT TRUPURILE VOASTRE iar PACATUL ESTE MOARTEEEEE sub diferite forme : DEZASTRE , INCENDII , RAZBOAIE , ATROCITATI ETC ETC ETC iar eu unul daca SCUIPATI pe adevar O LUATI ... simplu ca buna ziua .... taceti si traiti fericiti DAR NU VENITI SI SCUIPATI iar apoi va victimizati CA NU SUNTETI TRATATI '' crestineste '' .... SABIA O SCOTI , mori de EA ... DUR ADEVAR STIU ... FEMEILE FARA CAP sunt primele la astfel de prosteli si exemple sunt cu carul incepind cu EVA ... deci evismele LASATI-LE sau mortul viu TOT MORT E SI NU E NICI O PAGUBA .... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT



      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    5. Crucea este arma popilor,ei plecau la lupta cu crucea,ca sa nu fie omoriti cu sabia

      Ștergere
    6. S-a comentat exprimarea unei pareri diferite , ortodoxule , felul in care poti sa nu scuipi, sa nu jignesti pe celalalt . Dar tie iti place violenta verbala in care imbraci ortodoxia . de fapt ei ii stirbesti demnitatea, valoarea, nu noua .

      Ai ajunge altfel la sufletul si mintea celorlalti daca te-ai limita doar la explicatii , fara malizie, polemica , fara sa ,,tai capete'' , fara sa te demonstrezi a fi ceea ce poate nu esti .

      Ștergere
    7. Anonim28 ianuarie 2017, 19:28
      S-a comentat exprimarea unei pareri diferite , ortodoxule , felul in care poti sa nu scuipi, sa nu jignesti pe celalalt . Dar tie iti place violenta verbala in care imbraci ortodoxia . de fapt ei ii stirbesti demnitatea, valoarea, nu noua .

      Ai ajunge altfel la sufletul si mintea celorlalti daca te-ai limita doar la explicatii , fara malizie, polemica , fara sa ,,tai capete'' , fara sa te demonstrezi a fi ceea ce poate nu esti .

      raspuns :
      SERIOS ??? mor de rasss
      daca inca nu te/ai prins, DESI AM SPUS DE MULTE ORI nu e vorba despre mine aici CI ADEVARUL , CALEA SI VIATA = IISUS
      HRISTOS... ai atacat adevarul CU PARERI FALSE , MINCINOASE CALOMNIOASE , FRUMOASE . LINGUSIOTARE ETC ETC ETC L/AI ATACAT INSUSI PE IISUS HRISTOS si TRUPUL LUI BISERICA ... deci SCUIPI PE ADEVAR cu MINCIUNI SI ALTE BAZACONII , scuipi pe iisus hristos .... CACI E SCRIS clarrrrrrr

      36.Vă spun că pentru orice cuvânt deşert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteală în ziua judecăţii.
      37.Căci din cuvintele tale vei fi găsit drept, şi din cuvintele tale vei fi osândit.

      sa ai tu parte de judecata AICI din cuvintele SFINTEI SCRIPTURI pe care eu le tot spun SI NU DE LA MINE DUPA CUM VEZI MEREU SI MEREU SI DINCOLO SA FI mai alb ca zapada ( nu alba ca zapada .... personaj care spune multe desi de basm ) si sa intri nu in rai ci in IMPARATIA CERURILOR .... dur adevra stiu dar DIAVOLUL nu doarme SI ADORMITILOR SI ADORMITELOR NU VA AJUTA VRAJELILE .... adevarul este asa :
      37.Ci cuvântul vostru să fie: Ceea ce este da, da; şi ceea ce este nu, nu; iar ce e mai mult decât acestea, de la cel rău este.

      deci CINE este adevarul ???? iar restul este ???? ha ha ha ha

      bravo ai raspuns corect

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
  23. Hopa...sa vezi acum, cum sar controlorii in capul nostru sa ne faca sa ne scoatem ochii!
    Mi-ar placea sa vad argumente si contraargumente, dar pe un nivel inalt spiritual si nu jicniri de mahala! Sper c-ati mai evoluat intretimp!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inseli amarnic, 16:18. Totu-i ca sa fii ajutata, doar ca tu din cauza Ego-ului umflat, in "preaplinul tau", nu intelegi. Vei intelege candva, undeva...

      Ștergere
    2. Ha ha ha!
      Nu sare nimeni in cap, ci va arătam vouă, celor care credeți ca le știți pe toate ca sunteți intr-o mare eroare.
      Nu poti evolua fara a îmbrățișa Sf. Cruce a Mântuitorului.
      Iubirea spiritualistilor este falsa. Iubirea lui Dumnezeu este VIATA!

      Ștergere
    3. Draga D,dar poate ca noi vrem sa ne reincarnam,nu sintem obligati,ne place aici ca putem sa ne pipaim,ceea ce in lumea spiritelor nu putem. Iar controlorii ne ajuta sa traim aici,curata mizeria noastra.mimi

      Ștergere
    4. Si eu sunt spirituala si il iubesc pe Dumnezeu oare sunt falsa?

      Ștergere
    5. Draga mimi dar te poti reancarna de cate ori vrei,cand toti vor manca si bea si sta langa Stapan in cer tu vei plange amar pe aici ca nu ai ajuns si tu unde trebuie te vor tavali astia in mocirla cat vrei.Da stai aici reancarneaza-te ca are Satan grija sa nu scape niciunul pricopsit in suferinta,si dupa aia sa te reancarnezi iar ca ti-a placut.

      Ștergere
  24. Crestinule,te-ai procopsit deprostie si nu mai ai argumente cu care sa combati ceea ce a fost scris,ca sa nu zic dictat de Divinitate? Divinitatea cea reala nu a ta cea care hahaie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim27 ianuarie 2017, 16:39
      Crestinule,te-ai procopsit deprostie si nu mai ai argumente cu care sa combati ceea ce a fost scris,ca sa nu zic dictat de Divinitate? Divinitatea cea reala nu a ta cea care hahaie!

      Raspuns :
      serios ???? ha ha ha
      deci ma fac din nou CA NU AM VAZUT .... e a treia AVERTIZARE ..... deci luati/va unii dupa altele si altii si TACERE despre ce nu stiti sau O LUATI TOTI SI TOATE care veti comenta despre SFINTA CRUCE .....DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT .... tic tac .. timpul se scurge ..... deci linistiti/va DESPRE CE NU STITI ca daca NU atunci sa NE DISTRAM .... eu am rabdare dar apoi SA NU PLINGETI ca nu ati stiut si nu ati fost avertizati ... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT ....pridikitsch e mic copil fata de ce se va intimpla cu voi ... ha ha ha ha ha ha ha ha ha .... cu toti si toate FARA EXZCEPTIE ca parerologi si pareroloage isi ASUMA PROSTIILE dupa .... deci repet NU MAI COMENTATI DESPRE CE NU STITI .... dur adevar STIU ....


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps si cu acelasi ras o sa o luati , credeti/ma pe cuvint .... ha ha ha ha ha ha ha ha ... deci TACEREA E DE AUR pentru voi .....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      creestin ortodox

      Ștergere
  25. .......Sper c-ati mai evoluat intretimp.....(te-am citat D de la diavolu )
    Da , da , ai evoluat mult si puliendric , de te inalti asa mult peste muritorii de rand.

    Am mai citit si eu despre cei cu adevarat evoluati spiritual , dar acestia nu se considerau inaltati in evolutie spirituala , ci din contra , cautau sa fie cat mai smeriti fata de aproapele , evlaviosi , piosi si iubeau mult Crucea lui IISUS.
    Dar tu D (D de la diavolu) , Crucea , Smerenia , Spovada , Impartasania , acestea tie iti fac rau , te arde daca incerci sa le practici , pt ca nu te lasa cel rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce jignesti 16.43 , nu ti-e rusine putin ? Tu cu mama ta sau cu prietenii tai cand nu esti de acord te apuci sa faci misto , sa iei in deradere ideile lor . Da'tu cine te crezi , Arhanghelul Mihail ?

      Ștergere
    2. Anonim 27 ianuarie 2017, 16:43, esti un obsedat.

      Ștergere
    3. Da, asa este, Anonim 16:43.

      Ștergere
    4. Daca vrei un înălțat spiritual, mergi la mormântul lui Iustin Pârvu. Acolo vei primi pe viu o lecție de înălțare prin smerenie.

      Ștergere
    5. 16.43 e crestinul ortodox,e popa si face ce stie,ameninta cu pedeapsa lui Dumnezeu pe cei care nu i se supun.mimi

      Ștergere
  26. Crucea reprezinta proiectia divinului vertical asupra orizontalului pamantean,relatia si interventia divina pentru restaurarea adamica.

    RăspundețiȘtergere
  27. Hristos este Domnul si Pastorul turmei,perfectiunea modelului hristic nu poate fi atinsa,dar putem tinde spre imbunatatirea conditiei noastre umane fizice si spirituale urmandu-I invataturile.Alte religii si tendinte religioase nu pot sa nu admita,si de fapt recunosc persoana divina a Lui si impactul asupra umanitatii.Indiferent de propriile noastre fluctuatii si slabiciuni in credinta pe parcursul vietii,profilul moral instituit de Hristos ramane reperul ce nu poate fi inlocuit.

    RăspundețiȘtergere
  28. CRESTIN ORTODOX--SA-TI SPUN CEVA DOCUMENTAT STIINTIFIC --DESPRE CRUCE--IN RUSIA UN MARE CERCETATOR SI-A PROPUS SA FACA CRUCE PE- UNA-
    DIN DOUA PLANTE IDENTICE--CEA PE CARE S-A FACUT CRUCE A CRESCUT IN ACELASI TIMP DE LA PLANTARE DE 7 ORI MAI REPEDE--- DEASEMENEA S-A PUS APA IN 2 PAHARE--PE UNUL S-A FACUT CRUCE SI NU S-A STRICAT IN CELALALT APA S-A STRICAT--ASADAR PANA SI STIINTA ESTE DE ACORD CU CREDINTA SI METODELE DE SFINTIRE--CRED CA ESTI DE ALTA CONFESIUNE CARE CREDE CA SF CRUCE ESTE OBIECTUL DE TORTURA SI NU DE SFINTIRE ---PACE TIE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De sapte ori nu are cum,dsca crestea macar cu 25%,ar fi angajat rusii zilieri sa faca cruci la porumb sau legume. De ce n-ai repetat experienta,n-ai unde sa pui niste rosii?

      Ștergere
  29. O fi avut crucea simbolistica ei in antichitate. Însă, dupa răstignirea Mântuitorului ea a primit o alta semnificație. E calea pe care fiecare creștin trebuie sa meargă pana la sfârșit. Așa cum a facut Mântuitorul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim27 ianuarie 2017, 21:57 -- mergi tu pe calea crucii ,Isus intra in meditatie cand se ruga si avea viziuni .Mariuca le are in timp ce toaca ceapa ,cine stie o fi mai evoluata spiritual decat toti ceilalti. Am observat eu in privirea ei ca este in transa continua. Stiu Marie ca poate o sa postezi ,sau nu .

      Ștergere
    2. Anonim27 ianuarie 2017, 19:24
      CRESTIN ORTODOX--SA-TI SPUN CEVA DOCUMENTAT STIINTIFIC --DESPRE CRUCE--IN RUSIA UN MARE CERCETATOR SI-A PROPUS SA FACA CRUCE PE- UNA-
      DIN DOUA PLANTE IDENTICE--CEA PE CARE S-A FACUT CRUCE A CRESCUT IN ACELASI TIMP DE LA PLANTARE DE 7 ORI MAI REPEDE--- DEASEMENEA S-A PUS APA IN 2 PAHARE--PE UNUL S-A FACUT CRUCE SI NU S-A STRICAT IN CELALALT APA S-A STRICAT--ASADAR PANA SI STIINTA ESTE DE ACORD CU CREDINTA SI METODELE DE SFINTIRE--CRED CA ESTI DE ALTA CONFESIUNE CARE CREDE CA SF CRUCE ESTE OBIECTUL DE TORTURA SI NU DE SFINTIRE ---PACE TIE

      RASPUNS :
      hai sa explic cum CRUCEA este si SFINTIRE si TORTURA .... DECI IISUS HRISTOS A FOST RASTIGNIT PE CRUCE ... bun, deci CRUCEA ESTE TORTURA PACATELOR .... apoi pacatele LE PUI PE CRUCE si CRUCEA DEVINE SFINTIRE .... deci repetam si retinem

      IISUS HRISTOS ESTE FARA DE PACAT dar A LUAT PACATELE SI LE/A PUS PE CRUCE fiind CRUCEA TORTURA ( ASA CREDEAM ROMANII , EVREII si oamenii PROSTI inclusiv DIAVOLUL ) si apoi crucea S/A SFINTIT de sangele si trupul FARA DE PACAT AL FIULUI LUI DUMNEZEU =IISUS HRISTOS

      deci repet

      cruce =tortura=sfintire ( pacatele tortureaza , crucea le sfinteste prin rastignirea PACATELOR ) ... INCA O TAINA DEZVALUITA .... dur adevar stiu , dar SANGELE SI TRUPUL LUI HRISTOS AU FACUT DIN CRUCEA DE TORTURA , CRUCE DE SFINTIRE , asta E GREU DE PRICEPUT pentru prosti si proaste ...


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps despre cruce pot scrie MULTE ADEVARURI dar dupa ce le duceti pe astea de cresa poate o sa continui .... deci REPET

      NU STITI NIMIC DESPRE SFINTA CRUCE

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  30. INTREBA CINEVA CE INSEAMNA --VERGURA==FECIORIE ,FECIORELNIC--CINE S-A SINTIT SA SE SFINTEASCA IAR CINE SE SPURCA ASA SA FACA--LA DUMNEZEU ESTE O SINGURA CALE--RECTILINIE=DREAPTA--CELELALTE OCOLITOARE TOT ACOLO DUC DAR CU DIFERITE SUFERINTE ASA SPUNEA SI SF ARSENIE BOCA PACE VOUA

    RăspundețiȘtergere
  31. https://www.youtube.com/watch?v=h26Yfm6Arcc

    Fie ca PUTEREA SFINTEI CRUCI sa va atinga la toti sufletele!
    AMIN

    RăspundețiȘtergere
  32. Reancarnarea este propriia iluzie a Egoului,datorita iluziei el supravietuieste in emisfera stanga mintindu-se cu afirmatia "ca va fii REANTRUPAT/RENASCUT in plan fizic din nou" ca o sa fie" ca o sa traiasca chiar daca este mort cerebral" pe cand Emisfera Dreapta traieste intens ca "Este " Exista" este cel ce este","traieste" in a fii in comuniune cu Dumnezeu. Si diferenta este ca Egoul spune ca va fii Dumnezeu o data si odata prin "n" reancarnari care nu vor fii niciodata.Dar se minte/
    Deci,sa nu ne luam dupa Egou ca se va renaste din nou in trup pentru ca se zbate in propriia minciuna si asemenea este dusa in eroare mintea umana creandu-se confuzie ca este corecta afirmatia.Asa sunt foarte multe persoane duse in minciuna din cauza Egoului foarte mare.Sa speram ca nu ve-ti cade in plasa multor "initiati"care se dau drept atotstiutori precum este EU SUNT D. Nici macar nu stie ce spune ducand in confuzie enorma pe multi oameni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iona, daca erai tu Aleasa ai fi stiut ca exista reincarnare.
      Sau poate inca nu esti pregatita pentru aceasta revelatie?

      Ștergere
  33. FIE CA HARUL DUHULUI SFANT SA SE REVERSE PESTE OAMENI.ACUM SI IN VECI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii s a n t Iona inconjurati continuu de suflul lui Dumnezeu- asa zis Duh sfant, eu ii mai spun Raiul, dar numai cine il reprezinta il poate vedea !

      Ștergere
  34. CRESTIN ORTODOX TE ROG FF MULT NU MAI FOLOSI CUVANTUL -PROST--AM SPUS SI REPET DUMNEZEU NU A FACUT -PROSTI CA N-AR FI AVUT CU CINE LUCRA--ASA ESTE NU PREA STIM DE SF CRUCE--FIECARE STIE CEVA -EU STIU DE LA DUHOVNICUL MEU PE CARE IL PUN IN BALANTA CU SIINTA TA --ASADAR CRED CA TE INTRECE--FIECARE INTERPRETEAZA DUPA CUM INTELEGE--DAAAAR NU MAI FI ASA -AGRESIV CA ESTI CREATIA LUI DUMNEZEU SI TU N-AI CREAT MACAR O FURNICA PE LUMEA ASTA SCUZE DAR NU VREAU SA TE SUPAR DAAAR FII OM SI ORIGINAL CUM NE-A CREAT DUMNEZEU ASA A SPUS SI DUHOVNICUL MEU PACE TIE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim28 ianuarie 2017, 16:56
      CRESTIN ORTODOX TE ROG FF MULT NU MAI FOLOSI CUVANTUL -PROST--AM SPUS SI REPET DUMNEZEU NU A FACUT -PROSTI CA N-AR FI AVUT CU CINE LUCRA--ASA ESTE NU PREA STIM DE SF CRUCE--FIECARE STIE CEVA -EU STIU DE LA DUHOVNICUL MEU PE CARE IL PUN IN BALANTA CU SIINTA TA --ASADAR CRED CA TE INTRECE--FIECARE INTERPRETEAZA DUPA CUM INTELEGE--DAAAAR NU MAI FI ASA -AGRESIV CA ESTI CREATIA LUI DUMNEZEU SI TU N-AI CREAT MACAR O FURNICA PE LUMEA ASTA SCUZE DAR NU VREAU SA TE SUPAR DAAAR FII OM SI ORIGINAL CUM NE-A CREAT DUMNEZEU ASA A SPUS SI DUHOVNICUL MEU PACE TIE

      RASPUNS :
      daca asa a spus, ASCULTA-L .... CIND O SA VORBESC CU DUHOVNICUL TAU poate ma intrece SAU POATE NU .... deci ORICIND accept provocarea ORICARUI DUHOVNIC si fi convins ca daca e cum e MA BUCUR , daca nu e MA BUCUR de om , dar multi chemati , putini alesi .... spre SLAVA SI LAUDA SFINTEI TREIMI nu ma sperie NICI O PROVOCARE si ORICIND , retine ORICIND astept '' confruntari '' ca asa E RELIGIA ORTODOXA IN CREDINTA TAREEEEEE ... dur adevar stiu dar si fariseii se laudau cu PARINTELE AVRAAM si stii ce replica au primit nu ???? asta E LAUDA TA cu duhovnicul tau PE CARE NU IL CUNOSC si pe care NU AM DE CE SA IL BAG IN DISCUTIA ASTA decit IN MOMENTUL IN CARE E PREZENT sa te ajute sau sa ITI SPUNA CE SPUN SI EU , asta DUMNEZEU STIE .... deci prostie INTRUCHIPATA AM SPUS/O SI O REPET DAR LA LECTIA ASTA ai lipsit .... deci cind spun PROSTIE intruchipata VEZI LA CE MA REFER EU nu la ce INTERPRETEZI TU si intreaba in dreapta si stinga ca sunt altii INAINTEA TA care au avut aceeasi prostie intruchipata .... nu mai raspund ca am raspuns destul despre asta .... il poate ajuta cineva ???? ha ha ha ha ha


      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR


      crestin ortodox

      Ștergere
  35. crestin ortodox ai grija la cuvant =Hristos Domnul ti-ai facut un obicei sa consideri femeia fara cap--de ce trebuie sa fii catalogat MITOCAN--ITI FACE PLACERE? PAI DUHURILE RELE FAC ASA TU ESTI OM DIN CARNE OASE SI SUFLET PACAT POTI FI UMAN DACA VREI SI NU TE MAI BATE IN CUVINTE CA CINE RIDICA SABIA----CONTINUAREA O STII PACE TIE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fapt real: acum citiva ani,un student rus,care era si crestin ortodox,s-a urcat pe un bloc si a spus: Dumnezeu ma iubeste asa de mult ca nu ma va lasa sa mor. Si a sarit. Daca ar fi asa,atunci oamenii ar putea sa zboare. Ce a facut acel biet student? A ajuns in cer, dar a provocat suferinta celor care-l iubeau(familie,Dumnezeu). Vedeti unde duce religia? Desigur ca pe lumea cealalta nu a fost apreciat,asa cum nu vor fi apreciati nici popii,ca au trait pe spinarea celorlalti,vinzind sfaturi si santajind cu pedeapsa divina. Ce sfaturi? Fiti cuminti,cinstiti,darnici. Stim si noi,nu trebuie sa ne invete ei toata viata,de ce nu s-au facut tractoristi si sa ne dea exemplu personal cum se traieste cinstit cu citiva banuti,din care sa mai dai si la biserica,si la doctori si la cine mai vrea sa se imbogateasca. Atentie mare,popilor,Dumnezeu o sa va pedepseasca pe voi cel mai tare,nu o spun eu,a spus-o El,in diferite ocazii(dicteu divin). Schimbati-va meseria,ca sa va mintuiti.mimi

      Ștergere
    2. Anonim28 ianuarie 2017, 17:06
      crestin ortodox ai grija la cuvant =Hristos Domnul ti-ai facut un obicei sa consideri femeia fara cap--de ce trebuie sa fii catalogat MITOCAN--ITI FACE PLACERE? PAI DUHURILE RELE FAC ASA TU ESTI OM DIN CARNE OASE SI SUFLET PACAT POTI FI UMAN DACA VREI SI NU TE MAI BATE IN CUVINTE CA CINE RIDICA SABIA----CONTINUAREA O STII PACE TIE


      RASPUNS :
      serios ??? ia sa vedem SABIA DOMNULUI ce spune e bine sa o ridici sau nu ???? SABIA DOMNULUI se numeste SFINTA CRUCE ... alta taina dezvaluita SI NU NUMAI CA TREBUIE SA O RIDICI DAR O SI DUCI si bineinteles CA SFINTA SCRIPTURA , DUHUL SFINT VORBIRE :

      12.Căci cuvântul lui Dumnezeu e viu şi lucrător şi mai ascuţit decât orice sabie cu două tăişuri, şi pătrunde până la despărţitura sufletului şi duhului, dintre încheieturi şi măduvă, şi destoinic este să judece simţirile şi cugetările inimii,

      si ce face SABIA lui DUMNEZEU ???
      raspuns :
      ''judece simţirile şi cugetările inimii,''


      deci POT JUDECA cu SABIA LUI DUMNEZEU , SFINTA CRUCE totul ????? DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA si e chiar FFFFFFFFFFFF BINE.... dur adevar stiu DAR JUDECATA LUI DUMNEZEU nu e ca judecata oamenilor si DUHULUI LUMII nu ii place JUDECATA DOMNULUI ca e confuz si VICLEAN , dar ARDEM TOT ... acum intelegi sau iti fac mai marunt ???? deci nu orice judecata nu e corecta ci aia CU DUHUL LUMII e INCORECTA si SE APLICA DUHULUI LUMII '' NU JUDECA ca sa nu fi judecat '' .... deci pot JUDECA cu DUHUL LUI DUMNEZEU , duhul lumii FARA NICI O PROBLEMA ca scris este :

      SFINTII VOR JUDECA LUMEA ... vrei si versete sau ma crezi pe cuvint ???? ha ha ha ha ha

      deci acum e clar sau o sa mai repet pentru prostie INTRUCHIPATA ???

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  36. ANONIM 28 IANUARIE 20:04---oare ce probleme sufletesti crezi ca a avut sinucigasul?pai asa vine cineva si-ti zice dumitale arunca-te in prapastie daca esti credincios!nimeni nu ne indeamna la fapte reprobabile - oricum sinucigasii au probleme emotioanle grave sau sunt psihopati--sa-i lasam pe popi ca nu-i nevoie sa le dai asta este optional si cine vrea gaseste preoti cu dar si har mare care n-au nevoie decat de haina monahala--am mai intalnit persoane care urasc pe preoti--mare pacat care vine tot din mandrie--cum ca suntem mai buni ca ei!sa avem grija de sufletul nostru cu el plecam la cer si la judecata particulara---pace tie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i urasc pe popi,cum nu urasc pe nimeni,stiu ca ura m-ar imbolnavi,dar nu de frica asta nu urasc. Doar le dau sfaturi,cum ne dau si ei. Accept insa ca preotia e o meserie de unde cistiga si ei cele necesare traiului,dar mai mult stimez clasa muncitoare(tractoristi,strungari).mimi

      Ștergere
  37. CRESTIN ORTODOX -DUHOVNICUL MEU ACUM ESTE LA CER---ITI DAI SINGUR CU PUMNII IN CAP--URASTI FEMEIA IAR EU DETEST PROSTIA PE CARE O PROLIFEREZI LA FIECARE MESAJ--DACA DUHOVNICUL MEU TRAIA SI-L CUNOSTEAI CRED CA TE RUSINAI PT CUVINTELE SI VIOLENTA LOR---TACI CACI TACEREA SPUNE MAI MULTE DECAT INSULTEL TALE ----FII OM SI CRESTIN PACE TIE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim30 ianuarie 2017, 09:46
      CRESTIN ORTODOX -DUHOVNICUL MEU ACUM ESTE LA CER---ITI DAI SINGUR CU PUMNII IN CAP--URASTI FEMEIA IAR EU DETEST PROSTIA PE CARE O PROLIFEREZI LA FIECARE MESAJ--DACA DUHOVNICUL MEU TRAIA SI-L CUNOSTEAI CRED CA TE RUSINAI PT CUVINTELE SI VIOLENTA LOR---TACI CACI TACEREA SPUNE MAI MULTE DECAT INSULTEL TALE ----FII OM SI CRESTIN PACE TIE

      raspuns :
      pai si de acolo nu te invata ????? ha ha ha .... daca e la cer ROAGA-TE sa iti raspunda si RASPUNDE ca sa pricepi CA ESTI RAU PE ARATURA in ceea ce ma priveste .DAR TE IERT CA NU STII CE SPUI SI FACI .. ia vezi STRADUIESTE-TE si vino cu raspuns ... dur adevra stiu , dar mortii vii NU POT AUZI vii DAR AU IMPRESIA CA STIU DESPRE VII sa raspunda ....


      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
  38. crestin ortodox poate ai fi vrut sa ai asa duhovnic ca al meu am si acum raspunsuri la problemele mele de la el--dar dumneata esti o persoana obtuza care calca pe cadavre--te pierzi in explicatii nimic constructiv de suflet --stii doar ha ha ha--de parintele arsenie boca stii si dumneata deeeeci el face minuni si acum la cei ce se roaga lui---esti irecuperabil pacat--daca ai sotie sau sot e vai si amar de el sau ea pace tie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim30 ianuarie 2017, 23:33
      crestin ortodox poate ai fi vrut sa ai asa duhovnic ca al meu am si acum raspunsuri la problemele mele de la el--dar dumneata esti o persoana obtuza care calca pe cadavre--te pierzi in explicatii nimic constructiv de suflet --stii doar ha ha ha--de parintele arsenie boca stii si dumneata deeeeci el face minuni si acum la cei ce se roaga lui---esti irecuperabil pacat--daca ai sotie sau sot e vai si amar de el sau ea pace tie

      raspuns :
      serios ???? ha ha ha ha ha
      si aveai multe probleme ??? daca ti-a raspuns e bine ... ti-am mai spus si tie dar repet si pentru altii si altele
      NU VA MAI LAUDATI cu duhovnici renumiti CA IN ORTODOXIE sunteti vai si amar LUATI LA BANI MARUNTI ... deci repet
      faptul ca tu sau oricine are un duhovnic renumit si asta NU CONTEST nu te face PE TINE sa fi priceput ce a facut acel duhovnic ... PRICEPI prostie INTRUCHIPATA ??? asta cu ARSENIE BOCA , daca am auzit de el e ca O INJURATURA pentru mine ....deci NU O MAI FOLOSI CA DACA NU TE/ai PRINS PINA ACUM semnez CRESTIN ORTODOX ....

      Oare am auzit de Arsenie Boca ???? ha ha ha

      el face minuni ,LA CEI CARE SE ROAGA lui IISUS HRISTOS , FIUL LUI DUMNEZEU SA II MILUIASCA PE EI , PACATOSII SI DECI ROAGA/TE si apoi incepe sa pricepi ce si cum de LA MINE .... nu te chinui acum CA NU SARI ETAPE ....DUR ADEVRA STIU


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere

    2. Anonim30 ianuarie 2017, 23:33
      crestin ortodox poate ai fi vrut sa ai asa duhovnic ca al meu am si acum raspunsuri la problemele mele de la el--dar dumneata esti o persoana obtuza care calca pe cadavre--te pierzi in explicatii nimic constructiv de suflet --stii doar ha ha ha--de parintele arsenie boca stii si dumneata deeeeci el face minuni si acum la cei ce se roaga lui---esti irecuperabil pacat--daca ai sotie sau sot e vai si amar de el sau ea pace tie

      raspuns
      SERIOS ??? ia de aici despre DUHOVNICUL TAU si INTREABA PE MAMA TA daca asa a facut si iti spun eu CA NUUUUU .... de ce ? simplu .... CA scrii timpenii ....deci de la MAMA TA ti se trage ... DUR ADEVAR STIU .....DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT ...


      Despre NASTEREA lui ARSENIE BOCA :

      „Mama mea când a rămas însărcinată cu mine s-a uitat la icoana Maicii Domnului şi a pictat-o în inima ei. A pictat-o rugându-se la Maica Domnului, cum se rugau Sfinţii Ioachim şi Ana: „Maica Domnului, îţi cer un copil, fie parte bărbătească, fie parte femeiască, care să îţi slujească ţie, Maicii Domnului şi Domnului Iisus Hristos. Nu pentru mine îl cer". După ce-am terminat studiile, mama credea că am să mă stabilesc ca orice om la casa lui. Când a aflat ce intenţii aveam (să se călugărească - n.n), mi-a luat capul în mâini, m-a sărutat şi m-a binecuvântat zicându-mi: - O, dragul meu şi scumpul meu, de când mă rog eu pentru asta!". De aceea a fost Părintele Arsenie omul lui Dumnezeu, pentru că a fost cerut prin rugăciune, crescut cu rugăciune.


      ACUM E CLAR despre CE VORBESC EU cu DIFERENTA dintre FEMEIE si evismele feminine de azi ???? dur adevAR STIU ....


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  39. DACA TE SEMNEZI--AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR CRESTIN ORTODOX NU INSEAMNA CA ESTTI DESTEPT SI REPETI--DUR ADEVAR -ESTI DUR LA SUFLET--EA ESTE REPREZENTATA DE MAICA DOMNULUI IAR DACA SPUI DE FEMEI CA NU AU CAP O DENIGREZI PE INSASI MAICA DOMNULUI--CA DE ACEEA A LASAT UMNEZEU FEMEIE SI BARBAT CA SA INCUNUNEZE CREATIA SA-SA TE IERTE DUMNEZEU CA TARE MAI ESTI LIPSIT DE SUFLET--ESTI TARE IN GURA DAR O SA RAMAI FARA DINTI AM AVUT NEVOIE DE DUHOVNIC SI CINE NU ARE SE CONSIDERA FARA PACAT---PACE TIE SI RAMAI ASA CA DREPTATEA E LA DUMNEZEU NU LA TINE

    RăspundețiȘtergere
  40. ANONIM 31 IANUARIE 2017 21,27--DREPATEA NU ESTE LA MINE CI DOAR LA DUMNEZEU-- DAAAR ACELA CARE SEMNEAZA--AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR CRESTIN ORTODOX ESTE ORI -MISOGIN ORI MISOGINA--PT CA DETESTA CREATIA LUI DUMNEZEU- JIGNIND LA ORICE MESAJ PACE LUMII

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim1 februarie 2017, 01:17
      ANONIM 31 IANUARIE 2017 21,27--DREPATEA NU ESTE LA MINE CI DOAR LA DUMNEZEU-- DAAAR ACELA CARE SEMNEAZA--AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR CRESTIN ORTODOX ESTE ORI -MISOGIN ORI MISOGINA--PT CA DETESTA CREATIA LUI DUMNEZEU- JIGNIND LA ORICE MESAJ PACE LUMII


      raspuns :

      SERIOS ??? mor de rassss ALTUL sau ALTA repetent si repetenta

      DECI repetam iar si iar si pentru astia INTIRZIATI SI INTIRZIAte si bineinteles SFINTA SCRIPTURA CITIRE primul CAPITOL ( creed ca am dat versetele astea DE N ori dar astia si astea au lipsit decit SCUZE celor care pricep REPEDE ca astia e MAI GRELE DE CAP deci

      MAICA DOMNULUI E FEMEIE
      REESTUL SUNT EVELLLLLLEEEEEEEEEEEEEE....

      DE CE ? IA SA vedem DIFERENTA INTRE FEMEIE SI EVA si UITE AICI DUMNEZEU CITIRE
      geneza CAPITOLUL 2
      22.Iar coasta luată din Adam a făcut-o Domnul Dumnezeu femeie şi a adus-o la Adam.

      deci COASTA =FEMEIE din ADAM ....

      dupa cum vezi BANUIESC ca NU ESTI ORB SAU OARBA , da??? PINA AICI E CLAR ??? ok

      MAI DEPARTE

      aceasta FEMEIE a fost ispitita de SARPE si bineinteles CITIRE DUHUL SFINT AL SFINTEI SCRIPTURI

      2. Iar femeia a zis către şarpe: "Roade din pomii raiului putem să mâncăm;
      3. Numai din rodul pomului celui din mijlocul raiului ne-a zis Dumnezeu: "Să nu mâncaţi din el, nici să vă atingeţi de el, ca să nu muriţi!"
      4. Atunci şarpele a zis către femeie: "Nu, nu veţi muri!

      DECI FEMEIA LUI DUMNEZEU a discutat cu sarpele si DUMNEZEU I/A SPUS SA NU MANINCE dar FEMEIA ce a facut ???? a MINCAT incalcind CE A SPUS DUMNEZEU SA NU FACA ... e corect , da???

      BUNNNN

      repetam ca la prostia INTRUCHIPATA

      femeia DIN coasta luata
      femeie ASCULTA DE SARPE si maninca

      PINA AICI E CLAR DA ???
      si ia sa vedem in continuare

      CIND O CHEAMA PE FEMEIE EVA ???
      CINE II PUNE FEMEII , NUMELE ?

      si raspunsul
      ADAM =BARBATUL ii pune NUMELE FEMEII EVA DUPA CE FEMEIA A CAZUT FIIND FARA CAP DE DUMNEZEU SI LUIND CAP DE SARPE PRIN ASCULTATREA DE EL .... ddur adevar stiu ...

      si versetele DESIGUR ca PROSTIA E MARE SI GURALIVA dar O INCHIDDDD( MEREU SI MEREU FAC ASTA dar astia CA VOI ori nu pricepieti ORI NU AVETI CUM SA PRICEPETI dar SIGUR NU STITI

      20.Şi a pus Adam femeii sale numele Eva, adică viaţă, pentru că ea era să fie mama tuturor celor vii.


      DECI CONCLUZIONAM REPETIND LA INFINIT CA LA CRESA
      1. ADAM =OM
      2.COASTA LUI ADAM =FEMEIE
      3/ FEMEIA NEASCULTAOARE DE DUMNEZEU CI DE SARPE adica FARA CAP devine EVAAAAAAAAAAAAA


      acum MAICA SFINTA , FECIOARA MARIA ESTE FEMEIE , NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU EVAAAAAAAAA..... DECI NU O MAI COMPARATI PE FECIOARA MARIA FEMEIEEEEEEEEEEEEEEEEEE cu toate purtatoarele de sex feminin CA E MARE GRESEALAAAAAAA SI pacat ... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT


      dur adevar stiu DAR EVELE NU SUNT FEMEI ... ACUM TU RAMINDind in prostia ta pricepi CA TOATA GLOATA CA EU SUNT MISOGIN desigur , NUUUU???? mor de rasssssssssssssssss


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      si CE I/A SPUS EVEI sa faca ?????EXACT sa ASCULTE DE BARBAT CA EL O VA STAPINI ... SI NU SARPELE CU CARE ELE SE MINDRESC ACUMA ... deci FECFIOARA MARIA A ASCULTAT , ASCULTA SI VA ASCULTA DE DUMNEZEU TATAL AL SFINTEI TREIMI SI ESTE PRIMA SI UNICA FEMEIE BINECUVITATA INTRE FEMEI .....DECI EVELE SA STEA LINISTE CA MAI AU multttttttttttttttttt pina sa devina FEMEI si CHIAR SI ATUNCI TOT SUB FEMEIA FECIOARA MARIA sunt CA EA , FECIOARA ESTE SINGURA SI UNICA NASCATOARE DE DUMNEZEU ....


      sper sa nu mai repet dar o fac LA INFINIT daca e nevoie ca asa se aplica ce spune PARINTELE CLEOPA '' RABDARE , RABDARE , RABDARE , RABDARE , RABDARE

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      aviz amatorilor si amatoalelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    2. Ce faci...RAMONA PIT?
      Acum continui sa jignesti sub anonimat?

      Cateva citate:
      "SERIOS ??? mor de rassss ALTUL sau ALTA repetent si repetenta"
      "BANUIESC ca NU ESTI ORB SAU OARBA , da???"
      "...TU RAMINDind in prostia ta"
      "repetam ca la prostia INTRUCHIPATA"

      Imi pare rau pt. d-na Maria, ca reusesti sa o pacalesti (sau poate nu ti-a citit postarea), dar pe MINE, niciodata ! Te dau de gol jignirile care-ti sunt déjà specifice, rod al unei minti efectiv bolnave, dezechilibrate, care si cand vrea sa le bage altora in cap fixatiile ei o face tot cu ajutorul jignirilor.
      Pai, asa vrei tu sa “convingi” oamenii de adevarul (?) spuselor tale ?!

      Cred ca daca ai fi fost invatatoare, ii “treceai” prin toate jignirile posibile pe bietii copii, basca niste “labe” dupa ceafa…

      Ștergere
    3. Anonim1 februarie 2017, 20:02
      Ce faci...RAMONA PIT?
      Acum continui sa jignesti sub anonimat?

      Cateva citate:
      "SERIOS ??? mor de rassss ALTUL sau ALTA repetent si repetenta"
      "BANUIESC ca NU ESTI ORB SAU OARBA , da???"
      "...TU RAMINDind in prostia ta"
      "repetam ca la prostia INTRUCHIPATA"

      Imi pare rau pt. d-na Maria, ca reusesti sa o pacalesti (sau poate nu ti-a citit postarea), dar pe MINE, niciodata ! Te dau de gol jignirile care-ti sunt déjà specifice, rod al unei minti efectiv bolnave, dezechilibrate, care si cand vrea sa le bage altora in cap fixatiile ei o face tot cu ajutorul jignirilor.
      Pai, asa vrei tu sa “convingi” oamenii de adevarul (?) spuselor tale ?!

      Cred ca daca ai fi fost invatatoare, ii “treceai” prin toate jignirile posibile pe bietii copii, basca niste “labe” dupa ceafa…

      raspuns :
      serios ??? MORRRRR DE RASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
      hai sa raspund simplu PROSTIE INTRUCHIPATA care SIGURRRR esti femeie fara cap si DOAMNE FERESTE sa fie femeia profesoarA ca am vazut '' INVATATURILE LOR '' DE FEMEIE .... la cresa , la scoala , E PLIN TV DE '' FEMEI FARA CAP -PROFESOARE DE BATAIE '' .... UPSSSSS .... barbati care bat copii LA CLASA nu apar la tv .OARE DE cE , FEMEIE FARA CAP ??? bravo CA BARBATII NU SUNT isterici DE AIA .... DACA TACEAI , filozoafa ramineai ...

      ramona Pit ATACA CRUCea , EU O APAR ... oare suntem la fel ???? deci ANALIZA GRESITA ca de obicei DAR TE IERT ca nu stii ce spui si faci ... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
      auzi la ea '' esti ramona pit si pe mine nu ma pacalesti '' ....ai gindit/o mult pe asta ???? ha ha ha ha ha ha .. ESTI DEJA PACALITA DE TINE deci simplu NUUUUU SUNT .... si tu in prostia ta intruchipata FARA ARGUMENTE vei ramine asa ca NU CERCETEZI CA RAMONA PIT e NOUAAAAAAAAAA aici si eu demult DISCUTAM ASA pe net .... martori si martore sunt DESTULE CARE SA ATESTE ca ESTI PE ARATURA FEMEIE FARA CAP ....DECI REPET nu sunt ramona pit SI FI CONVINSA ca nici nu pot fi ... ha ha ha ha ha ha

      aviz amatorilor si amtoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  41. ortooxule esti limitat la biblie--dar misogin si tare in gura tot esti, nu mai repeta ca esti ca o moara hodorogita ESTI LIMITAAAAAAT SI GATA SA SARI LA GATUL ORICUI ---LASA- ESTI TU DESTEPT SI NU FACI VOIA LUI DDUMNEZEU CARE ESTE IERTARE SI IUBIRE PT TOTI tu n-ai neVoie De duhovnic ca ESTI FARA DE PACAT--DOAR ARUNCI CU VORBE URATE SI EXPRESII CARE NU-TI ADUC ONOARE--NU MAI CITESC NIMIC DE LA TINE CA N-ARE ROST--PACE TIE SI SANATATE PER TOTAL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim1 februarie 2017, 19:33
      ortooxule esti limitat la biblie--dar misogin si tare in gura tot esti, nu mai repeta ca esti ca o moara hodorogita ESTI LIMITAAAAAAT SI GATA SA SARI LA GATUL ORICUI ---LASA- ESTI TU DESTEPT SI NU FACI VOIA LUI DDUMNEZEU CARE ESTE IERTARE SI IUBIRE PT TOTI tu n-ai neVoie De duhovnic ca ESTI FARA DE PACAT--DOAR ARUNCI CU VORBE URATE SI EXPRESII CARE NU-TI ADUC ONOARE--NU MAI CITESC NIMIC DE LA TINE CA N-ARE ROST--PACE TIE SI SANATATE PER TOTAL

      raspuns :
      raspuns :
      serios ??? ha ha ha ha

      sunt limitat de PROSTIA TA INTRUCHIPATA ...

      Dumnezeu PE CARE NU IL CUNOSTI SI NU IL PROPOVADUIESTI este iubire si iertare ???? PE BUNE ???? E DREPTATE si ORICE PACAT E MOARTE pentru cel CARE VORBESTE PROSTII CA TINE SI NU SE LASA DE ELE ... deci cuvintul DUH OVNIC amice e cel care DUHUL TI/L FACE TAREEEEEEE ca sa rezisti DUHULUI LUMII ASTEA care e conbdusa de CEL RAU ... nu ma impresionezi DIAVOLE cu astfle de texte chiar de te crezi '' ortodox '' CA DACA AI FI ORTODOX AUTENTIC ai pricepe CA ORICE PACAT , DAR ORICE PACAT indiferent de cit de mic e E UN MARE PACAT ... deci repet


      femeia FARA CAP =EVA= femeia cu cap DE SARPE

      desigur ca IN PROSTIA TA dupa ce AI VAZUT SCRIEREA SFINTEI SCRIPTURI si nu mai ai nici un fel de replica SI AI LUAT/O in loc sa MA STUDIEZI tot IN PROSTIA TA INTRUCHIPATA CU '' ESTI MISOGIN '' AI RAMAS ..... NUMAI FEMEILE FARA CAP si LIPSA LOGICII DE CRESA pot ramine asa .... dur adevra stiu dar pe viitor cind vrei sa ma combati PREGATESTE-TE INAINTE sau TACIIII ca o iei

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJODCORIT

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      PS normal ca toata lumea CA DUHUL LUMII e toata LUMEA pe care tu si oricine O SUSTINeti si EU O COMBAT ... deci MIA STUDIAZA CA E VAI SI AMAR DE CAPUL TAU '' ORTODOXULE CU DUHOVNIC mare '''..... ha ha ha ha ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      çrestin ortodox

      Ștergere
  42. Anonim1 februarie 2017, 19:33
    ortooxule esti limitat la biblie

    RASPUNS :
    SERIOS ??? HA HA HA
    limitat zici ?? DIAVOLE .. ia sa vedem DUHUL SFINT CITIRE ca sa LIMITEZI SA TACI sau ma distrez in continuare CU TINE ...

    4.Iar cuvântul meu şi propovăduirea mea nu stăteau în cuvinte de înduplecare ale înţelepciunii omeneşti, ci în adeverirea Duhului şi a puterii,
    5.Pentru ca credinţa voastră să nu fie în înţelepciunea oamenilor, ci în puterea lui Dumnezeu.( CORINTENI 2 )

    Sfinta SCRIPTURA citire =cuvintul DUHULUI SFINT pe care il hulesti cu '' limitele '' TALE ... Te iert CA HABAR NU AI dar PE VIITOR nu o mai face CA DUREREA e cea mai buna INVATATURA ..... dur adevAR stiu ... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT
    PROSTIE INTRUCHIPATA baga la cap despre SFINTA SCRIPTURA

    Propovaduirea Evangheliei nu sta in maiestria cuvintelor, nici in intelepciunea lumeasca, ci in intelepciunea cea dupa Dumnezeu.

    1. Si eu, fratilor, cand am venit la voi si v-am vestit taina lui Dumnezeu, n-am venit ca iscusit cuvantator sau ca intelept.
    2. Caci am judecat Propovaduirea Evangheliei nu sta in maiestria cuvintelor, nici in intelepciunea lumeasca, ci in intelepciunea cea dupa Dumnezeu.

    1. Si eu, fratilor, cand am venit la voi si v-am vestit taina lui Dumnezeu, n-am venit ca iscusit cuvantator sau ca intelept.
    2. Caci am judecat sa nu stiu intre voi altceva, decat pe Iisus Hristos, si pe Acesta rastignit.

    CONCLUZII
    Pavel ''nu stiu intre voi altceva, decat pe Iisus Hristos, si pe Acesta rastignit.'' AI RETINUT , DA si interbarea acum

    DECI PAVEL LIMITAT si el, NU ??? mor de rasss cita prostie intruchipata exista dar gura LUMII cu DUHUL EI o inchid CA ARDEM TOT DEMONILOR ... ABSOLUT TOT ..... dur adevar stiu dar la final toti se vor inchina ADEVARULUI , CAII SI VIETII unii spre slava altii SP[RE OSINDA .... caisici , da ???? dur adevra stiu dar parerologi si pareroloage de serviciu MULTI SI MULTE dar POATE fac unul din voi toti si toate ... ha ha ha


    AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

    CRESTIN ORTODOX

    PS astept noi confruntari DAR PREGATESTE/TE INAINTE sau O IEI daca nu taci ... deci ACCEPT ORICE CONFRUNTARE cu ORICXARE DIN VOI indiferent de sex DAR VRAJELILE NU LE FOLOSITI ca se vor intoarce IMPOTRIVA VOASTRA ....


    AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

    CRESTIN ORTODOX



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Strict dupa felul agitat si complet dezlanat in care debitezi lucruri, ca sa nu zic isteric (daca ai avea si..."sonor"), ca sa nu mai vorbesc de jignirile grosolane proferate, TU nu esti decat un biet subiect de studiu pt. o anumita specialitate medicala !

      Nu provoci nici un interes intelectual, doar COMPASIUNE si parere de rau ca inca "circuli" liber, chiar si in spatiul virtual...

      Ștergere
  43. corect anonim 2 februarie2017 19.12 persoana este dezaxata are probleme mari de constiinta

    RăspundețiȘtergere