duminică, 15 ianuarie 2017

UN SOARE CARE EXPLODEAZĂ , PUR SI SIMPLU !


                                     15 Ianuarie 2017,ora 11,08 dimineaţa !

                                          Dragii mei,

Tot la Sfanta Biserică fiind încă, vad dragilor în spatele meu înspre Rasarit,sus pe Cer,vad un SOARE normal la inceput.
Dar în următoarea clipă,văd un SOARE ce avea un spatele ca un bolovan rotund;iar partea din faţă a acestui SOARE avea un cerc roşu intens , şi-n mijlocul Cercului roşu de foc, SOARELE galben orbitor,a explodat pur si simplu.
Prieteni dragi,asa cum ies aburii dintr-o oala sub presiune,de o mie de ori mai puternic, se revarsau razele Soarelui care explodase; formase o gaura galbena la partea din faţă,in timp ce partea din spate rămăsese ca un bolovan.
SOARELE curgea,se revarsa in aer,si de acolo în jos pe Pământ.
Era ca si cum dragilor, cineva ar fi taiat SOARELE in două: partea la care noi privim, era galbena si se revarasa aburind spre si pe Pământ.
Partea nevazuta de noi,partea din spate, arata ca un bolovan gri intens,ca un Asteroid:
                .Image result for asteroizi

Dragii mei,ceea ce vedeam as putea sa spun că arăta precum IADUL ,numai ca nu era vorba de foc, ci era vorba despre Soarele care explodase. 
Oare să fie vorba dragilor, de vreun ASTEROID care sa treaca la mică distanţă  de SOARE,si să provoace un astfel de fenomen ?
Iata si un articol scris de mine,inca din vara anului trecut:


UN ASTEROID VA CĂDEA PE PĂMÂNT ! UN ASTEROID VA CĂDEA ...

https://plus.google.com/.../itvWPuWt2Ub

Translate this page
Jul 19, 2016 - UN ASTEROID VA CĂDEA PE PĂMÂNT ! UN ASTEROID VA CĂDEA PE PĂMÂNT !

                                                          Cu drag,Maria.

66 de comentarii:

  1. Da sigur e asteroid,cei mari sint periculosi cind cad pe pamint,in apa e mai simplu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta explica raul de lacrimi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Părintele grec Elpidie, un om care susține că a vorbit cu Dumnezeu, are o teorie a conspirației incredibilă cu privire la al Treilea Război Mondial :


    Părintele Elpidie este de părere că al Treilea Război Mondial nu va semăna cu celelalte două. Războiul nu va fi între popoare, ci împotriva lui Iisus Hristos. Ceea ce vrea să spună părintele este că al Treilea Război Mondial va fi defapt Apocalipsa, a doua venire a Mântuitorului, scrie razbointrucuvant.ro.

    “Acest razboi care a inceput la nivel mondial nu este un razboi intre state, nu este un razboi ca altele, ci este un razboi pe care l-a pregatit Antihristul pentru a se gasi intr-o confruntare directa cu Fiul meu”, asa ne graieste Sfanta Nascatoare de Dumnezeu. Tot acest sistem care se construieste la nivel mondial este ceva ce a fost creat de diavol cu multa maiestrie, veti vedea in curand, pentru a se razboi cu Iisus si ca sa ne castige inimile

    Preotul mai spune că Lucifer vrea să creeze un Guvern Mondial și o singură religie.

    Prin aceasta ordine mondiala, Lucifer doreste sa faca un Guvern mondial si o religie mondiala, unind toate religiile intr-una. Vrea sa faca cea mai rea cu putinta forma de religie. Va lua chipul unei biserici care chipurile Il iubeste pe Mesia si, in numele iubirii, va uni toate bisericile, si pe cele pagane si pe cele pseudo-crestine si pe cei care nu cred in Dumnezeu.

    Cand veti vedea aceste lucruri sa fie spuse din gura unor oameni chipurile duhovnicesti, patriarhi, preoti sa stiti ca venirea lui Lucifer este aproape si mai ales este aproape ultima confruntare dintre diavol si Hristos. Cand veti vedea acestea, sa stiti ca au inceput a doua oara prigoana, patimile Domnului nostru. Pentru ca sa inceapa aceasta prigoana diavolul a pregatit terenul inrobind constiintele, natiunile, conducatorii statelor lumii, sa inrobeasca insasi supravietuirea oamenilor, care va fi in mainile lui. Cand un om nu are ce manca, ar face orice ca sa aiba putina mancare.

    Ceea ce nu au inteles conducatorii nostri este ca acest razboi nu este in primul rand impotriva oamenilor si a statelor, este in principal impotriva lui Hristos. Veti vedea in curand ca vor vrea sa faca cat mai multe moschei si vor incerca sa stearga semnul crucii chiar si de pe steagul nostru. Tot ce va aminti de numele lui Hristos si de dragostea Lui va fi distrus si sa stiti ca atunci va incepe marea prigoana.

    Veti vedea cum musulmanii, ateii, budistii vor fi lasati sa faca ce vor dori. Ce fac musulmanii? Ce religie spune sa omori oameni? Oare Dumnezeu cel milostiv vrea asa ceva? Vor fi lasati sa ne distruga bisericile, sa violeze femei crestine, vor distruge satele crestine. Veti vedea in curand ca se vor intampla acestea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Al trei-lea război mondial a început.CREATORUL PĂMÂNT versus oameni.sunteți în război cu creatorul vostru.până când nu o să vă integrați cu EL războiul nu va înceta.aveți în voi puterea de ai potoli furia.de a opri furtuni,cutremure ,dezastre naturale.aveti puterea sa traiti in armonie cu EL.ISUS CRISTOS a facut minuni prin rugaciune nu pt ca a avut mâinile fermecate.dar a stiut cui să ceară toate aceste minuni.CREATORUL PĂMÂNT are conştiință trebuie doar sà învatati sa ajungeti la ea.DUMNEZEU BINECUVÂNTEAZĂ ROMÂNIA.

      Ștergere
  4. 2.
    Europa va fi distrusă Elpidie are o previziune sumbră și pentru Europa. Acesta spune că Europa va fi distrusă, iar statele membre vor intra în conflict din cauza unei crize masive în zona euro.
    Copii, vine o asemenea distrugere economica in zona euro, incat Uniunea Economica isi traieste ultimele zile…; nici nu trebuie sa fii profet ca sa intelegi asta. Si totusi, va spun ca este si o profetie: Europa va fi distrusa. Planul conducatorilor luciferici a fost urmatorul: mai intai sa stranga toate statele intr-unul singur, apoi sa le dea bani ca sa faca o multime de lucruri, sa construiasca case, sa cumpere masini, de toate. Apoi, cand toti au fost indatorati, au declansat o asa zisa criza economica si au inceput sa ceara banii inapoi. Oamenii au inteles atunci ca nu au de unde sa plateasca, tot asa s-a intamplat si la nivelul statelor: nu au de unde sa plateasca. Cine are atate miliarde ca sa poata sa imprumute Italia, Franta, Spania, Portugalia, Grecia, Cipru pana si Germania, veti vedea in curand cum se va intoarce ca un bumerang aceasta criza si impotriva Germaniei, …cine are atatea miliarde ca sa imprumute statele lumii si acum le cere inapoi? Adica azi toate statele sunt indatorate la cineva. Acest cineva cine este? Cu multa indemanare ascund acest adevar. De ce?

    Aceasta elita luciferica care a strans multi bani, multa bogatie, ia acum toate resursele naturale ale popoarelor; acestia, care sunt foarte putini ca numar, ii putem numara pe degetele de la o mana, in curand vor aduce toata lumea intr-o prima faza a celui de al treilea razboi mondial. Care este aceasta faza? Aceasta prima faza este decadere morala totala a oamenilor si distrugere economica generala. Vor face ca in aceasta Europa “unita” un stat sa se razboiasca cu altul. Acum pare sa fie unita, dar aceasta nu este realitatea… cati cunosc, inteleg aceste lucruri: unul se afla in conflict cu celalalt. Se va crea o stare generala de conflict in interiorul Europei astfel incat un stat va spune altuia: “tu traiesti pe spatele meu”; un stat va acuza pe altul si aceasta asa zisa Europa unita va avea de suferit prima lovitura (razboi): distrugere, disperare, foamete. Acest razboi economic va fi prima faza a celui de al treilea razboi mondial. Este ciudat acest razboi mondial. Nu va fi asa cum a fost primul si cel de-al doilea razboi mondial.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Cineva din Oculta vrea distrugerea ordinii germane. Sa speram ca Merkel (si natiunea germana) va constientiza ca este "lucrata" , ca "albii nordici" au picat in plasa, adica , asa cum zicea cineva: "i-au lucrat la mare clasa".

      Ștergere
    3. Kendra de unde ai această informație și în ce zonă s-au închis granițele.Si eu am auzit ceva de genul,dar cînd am spus că va fi mai bine așa pentru o vreme,lumea mi-a sărit în cap.Înțeleg că tu stai în Italia și situația e tensionată și acolo.Știu că imigranții au făcut prăpăd peste tot,am văzut imagini cutremurătoare cum au distrus totul în jur.DS

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    6. Cred ca Europa este cucerita "pas cu pas" de musulmani . Este nefiresc ce se întâmpla. Cei mai multi imigranți sint bărbați , tineri , si nu familii care fug de război. Era normal sa fi fost primiți de țările arabe - Iran , Arabia saudita , Qatar. Italia este invadata de africani, Grecia de arabi . Si Europa( nemții , francezii , țările nordice) nu au nici o soluție . Închid granițele ...si se spală pe mâini . Singura noastra sansa este sa fim uniți cu vecinii nostrii .

      Ștergere
    7. kendra, sunt adusi cu un scop aici, va incepe o anarhie enorma in ioropa asta batrana sa vezi numai.
      Eu sper totusi sa se intample ca poate,se trezesc orbii astia care au ochii si nu vad.

      Ștergere
    8. Kendra același lucru am văzut și eu pe filmare,majoritatea sunt țineri în putere,sunt de-o violență feroce și au o forță deosebită.Nu mi-a venit să cred cum numai cîteva persoane au rasturnat mașina poliției și au incendiat-o.Să vezi cum scoteau bordurile și piatra cubică din asfalt și spărgeau vitrinele magazinelor.Oamenii erau plini de sânge în urma loviturilor și alergau disperați pe străzi.Aceste lucruri se vor întîmpla în toate țările din Europa atîta vreme cît granițele sunt deschise și sunt lăsați să intre. Acest lucrul este ca atuci cind eu îmi las ușa descuiată și invit hoțul la furat.Cam așa a făcut Angela Merkel invitînd imigranții în Germania că-i așteaptă cu brațele deschise.Pe ea nu a interesat-o că a distrus viața germanilor cum nici pe ceilalți nu-i va interesa de cetățenii țării lor,ei se supun Ocultei Mondiale,care dirijează totul din umbră.DS

      Ștergere
    9. Total de acord. Madam Merkel a hotarat in numele nostru sa primeasca refugiati, i-a selectat pe spranceana , pe cei acre erau probabil mai educati, sau mai putin problematici. Ceea ce este un mare mister,de unde au acesti oameni atatia bani, min 7-8 mii de euro pe caciula sa vina in Europa. Nu au cum...

      Ștergere
    10. Eu cred ca prin venirea imigrantilor, nu ma refer la sirieni care fug de razboi,la cei din afghanistant, pakistan sau alta tara musulmana care vin aici , vin cu scopul de a produce anarhie, de asta i lasa Merkel sa inceapa razboi civil sipoate sa justifice un razboi cu musulmani.
      Am auzit ca la urma cei mai mari dusmani ai ortdoxiei se vor distruge reciproc fara nici o satisfactie,cei mai mari dusmani ai ortdoxiei sunt protestanti si musulmani, dar nici atei si catolici nu ne sunt prieteni.

      Ștergere
    11. Anonim 17 ian 13:44 eu am spus de unde au bani și de cine sunt finanțați,dar probabil că nu ați crezut.Cînd a avut loc atacul cibernetic în SUA asupra serverelor lui Hilary,acolo au fost găsite documente din care reieșea că a finanțat rețelele teroriste împreună cu Arabia Saudită și Casa Regală din Qatar.Nu își pune nimeni întrebarea de ce nu merg acești imigranți intr-o țară arabă bogată,unde au aceiași religie și nu ar mai umbla așa în derivă prin Europa? Păi nu se vrea asta pentru că scopul lor e de a destabiliza și de a islamiza Europa.Există multe dovezi,dar nu le voi scrie aici mai bine să se documenteze fiecare in parte și să vadă cu ochii lor adevărul.Oricum săptămîna asta e decisiva pentru Romania în special ziua de vineri.Sper sa nu fie vinerea neagră,așa cum le place americanilor să spună.DS

      Ștergere
  5. 3.
    Cel de al Treilea Război Mondial va fi împărțit în trei etape, spune preotul: distrugerea economică, distrugerea credinței si etapa sângeroasă.

    Cel de-al treilea razboi mondial va avea trei forme: prima va fi distrugerea economica, care va face ca oamenii sa se supuna si sa faca ce li se va impune de catre dusmanii lor, a doua va fi distrugerea credintei si impunerea deciziilor elitei luciferice, adica a pan-religiei, si a treia forma va fi cea sangeroasa. Acest razboi sangeros va avea doua-trei faze: mai intai se vor isca razboaie locale intre state invecinate cum ar fi Coreea de Nord si Coreea de Sud, China cu Japonia, Turcia cu noi, o multime de razboaie locale in toata lumea. Si ce s-a intamplat in Orientul Apropiat, in Libia, Egipt si acum in Siria, ce credeti ca este? Toti sunt amestecati. Acestia le-au declansat. Si in Coreea de Nord tot acestia sunt implicati.

    Dupa ce se vor intampla aceste lucruri, toate aceste razboaie intre state, prabusirea economica, imposibilitatea supravieturii, apoi va avea loc si izbucnirea unui mare conflict la care vor participa toate marile puteri ale lumii, precum este Rusia, China, Japonia si America. Atunci raul va deveni foarte mare. Atunci oamenii vor trai disperarea

    Oamenii, implantați cu cipuri fără de care nu vor putea trăi Elipide mai spune că se va inventa un tip de cip, care va fi implantat în oameni. Viața lor va depinde de acest cip, care va controla totul.
    Ceea ce va urma va fi foarte greu. Va urma multa violenta impotriva noastra, a celor ce vor sa ne transforme in niste pioni. Prin intermediul controlului alimentelor, a aerului, a apei, chiar si a gandurilor noastre si a sentimentelor noastre si a creierului nostru…si spun asta pentru ca ceea ce ne pregatesc satanistii este ceva ce nu isi poate imagina nimeni, si totusi acesti satanisti si-au imaginat si vor sti cum sa manipuleze si sa controleze mintea oamenilor. Cum ne vor controla? Si nu ma refer acum la controlul exercitat acum prin televizor sau internet, sau la controlul prin telefonul mobil… (…) ci ceea ce va veni va fi ceea ce spune si Apocalipsa, pecetluirea oamenilor cu cipuri. Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, astea nu inseamna nimic… acestea sunt doar o prefigurare a cipului pe care il va pune Antihristul cui va accepta. Nu vor obliga pe nimeni, dar vor sti ca nu vom putea supravietui fara ele.

    Acest semn cum va fi? Aceasta pecete va fi o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele.

    Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem sa receptionam programe la televizor. Prima oara vor incerca sa ne dea aceasta antena, pe cai ocolite, in special prin asa zise “vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano-echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.

    RăspundețiȘtergere
  6. 4.
    “………Nu vor putea exista in noi ceea ce satanistii vor incerca sa ne introduca prin inselaciune, acele nano- dispozitive(n.t. primul nivel de care vorbeste parintele). Sfanta Impartasanie va avea o asemenea putere incat va anihila puterea a ceea ce vor sa implanteze (n.t. nano-dispozitivele pe care vor sa le implanteze fara stirea noastra, nu pecetea).

    Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte, un nano-cip (nu ca cele pe care le stim acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru si care vor functiona ca un tot unitar, ca un computer si vor transmite informatii. Acest dispozitiv va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului, cu creierul si cu sistemul nervos, astfel incat nimeni nu va putea sa-l mai scoata. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist. Si cine va intelege ca ceva nu e in regula nu-l va mai putea scoate. Cine va incerca sa il scoata va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii.

    Dar asta nu se va intampla acum. Generatia noastra nu va trai aceste vremuri. Urmatoarea generatie va vedea aceste lucruri.

    https://www.dcnews.ro/teorie-incredibila-a-conspiratiei-cum-descrie-un-preot-grec-al-treilea-razboi-mondial-batalia-dintre-iisus-si-lucifer-este-aproape_385086.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Profeţia Părintelui Elpidie despre noul papă, antihrist şi puterea malefică a cipului – fragment

    http://www.atitudini.com/2013/04/profetia-parintelui-elpidie-despre-noul-papa-antihrist-si-puterea-malefica-a-cipului-fragment/

    RăspundețiȘtergere
  8. ,,Vin vremuri atât de grele, vremuri de tulburare, când suferinţa va stăpâni viaţa întregii lumi, pentru că pacea va dispare din lume şi seninătatea din inimile oamenilor.
    Să nu vă înspăimântaţi atunci când veţi vedea focul arzând în jurul Greciei! Să nu vă înfricoşaţi când oamenii politici se vor omorî între ei şi se vor prăbuşi statele.
    Nu se vor mai respecta înţelegerile şi va fi mare dezbinare între ţări.
    Veţi vedea focuri mari aprinzându-se în jurul ţării noastre. Să vă înfricoşaţi însă, atunci când nu veţi mai avea credinţă în Dumnezeu!
    Aceasta a îngăduit Dumnezeu pentru nepăsarea noastră, pentru necuviinţa şi necredinţa noastră .
    Să nu vă îngrijorați când veți vedea asasinarea unui mare politician al statului nostru.

    Şi aceasta va aduce iarăşi tulburare. Nu vreau să vă spun prea multe, dar acestea se vor întâmpla.

    Actualul patriarh ecumenic, rog pe Dumnezeu să nu moară cu sânge.

    Răul se va apropia până și de capul Bisericii Ortodoxe.
    Va fi asemenea tulburare, încât cei care iubiți Patriarhia Ecumenică va trebui să vă rugați mult pentru ea şi pentru ceea ce vine asupra ei.
    Vor trece prin mari necazuri acești oameni, încât porţile Patriarhiei vor fi pătate cu sânge.
    Dacă există însă, oameni care să se roage pentru ei, acest mare rău poate fi înlăturat.
    Încă şi actualul patriarh, rog pe Dumnezeu să nu moară cu sânge. Numai aceasta vă voi spune; nu știu cum o vor înțelege, dar dacă nu se vor ruga, acest patriarh nu va muri de moarte bună.

    Va avea mare suferinţă. Dar dacă se va ruga mult, se va îndepărta de la el acest atentat.
    Nici unul dintre profeții noştri, după cum a fost părintele Paisie și alții, nu au îndrăznit să spună adevărul pur ca să nu panicheze poporul. Însă adevărat vă spun vouă că toate acestea se vor întâmpla cu multă asprime.
    Va fi foamete mare, epidemii, boli, care nu vor veni în mod firesc, ci vor fi provocate şi induse cu multă dibăcie.
    Va fi mare agitaţie din cauza războiului în care vom intra, fără ca să fim omorâţi, pentru că vom muri din alte cauze, dar va fi atât de mare tulburare şi atât de mare foamete din cauza războiului, încât va fi de neconceput pentru nivelul nostru de înţelegere.

    Vor fi multe tulburări regionale. Satana va încerca să omoare diferiţi lideri şi oameni de vază, pentru a înlesni înfăptuirea marilor evenimente (planuri).''

    http://www.atitudini.com/2013/04/profetia-parintelui-elpidie-despre-noul-papa-antihrist-si-puterea-malefica-a-cipului-fragment/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate aiureli, nimic nu se va intampla din aceasta profetie! Faca-se dupa credinta voastra!!!

      Ștergere
    2. anonim,15 ian.,23,49,ai auzit de nanotehnologie,esti pe blogul unei fiinte care prooroceste si te mai indoiesti de alt prooroc sfant,ai spus bine la sfarsit

      Ștergere
  9. Sau mai lovit asteroizi,meteoriti de soare dar nu la afectat cu nimic pentru ca este mult prea mare si cand un asteroid sau meteorit se loveste de soare este pulverizat pur si simplu.Am vazut ozn-uri de marimea planetei pamant intrind direct in el,extraterestrii folosesc stele si vulcanii pe post de porti stelare calatorind prin spatiu.Adica cand un ozn intra cu mare viteza in stele si vulcani ies din alte stele in alte parti ale universului calatorind mult mai repede.Viziune dumneavoasta ar putea prevesti o explozie solara ce ar putea afecta pamantul de exemplu pene de curent masive,daca este vorba de ceva catastrofal cu siguranta speciile extraterestre benefice ne vor apara.Doamna Maria Ghiorghiu as avea o intrebare,in cartea dumneavoastra despre extraterestrii veti scrie lucruri despre ei care nu sunt pe Blog?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce asteroizi,ia vezi ce a fost cometa de-i spunea ISON,IN URMA CAREIA A FOST SCOASA A TREIA PARTE DIN NUCLEUL SOARELUI

      Ștergere
  10. Probabil va fi asa numitul "stranut al soarelui" de care se vb mult si care va marca trecerea in noua era cu consecinyele de rigoare. Doamne ajuta si ne ocroteste! Ps. Cei din oculta se retrag in buncarele lor de lux pentru a se apara de radiatii

    RăspundețiȘtergere
  11. PARINTELE ARSENIE BOCA despre PREOTIE: “Vreţi preoţi buni? Naşteţi-i! Toată decăderea e de la părinţi începătură”; “Iubiţi pe preoţi acum, până-i mai aveţi în mijlocul vostru, căci va veni o vreme când nu-i veţi mai avea!”

    RăspundețiȘtergere
  12. Parintele Adrian Fageteanu-Despre Vremurile de pe Urma

    https://www.youtube.com/watch?v=Os6tr0FXbKc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 15 ian 20:16 Părintele Adrian Făgeteanu a fost unul dintre cei mai mari duhovnici pe care i-a avut Romania,dar puțini l-au cunoscut și-i știu povestea de viață chinuitoare. Îti trimit un link unde povestește cit de chinuit a fost de Patriarhul Daniel,cum la bătut și i-a crăpat capul cu cirja la Biserica Antim din Bucureși,unde slujea atunci.DS

      Ștergere
    2. https://www.youtube.com/watch?v=0tiekrq3-uA Te rog sa dai sonorul tare și să urmărești cu atenție tot.DS

      Ștergere
  13. Si la noi la biserica a spus protul ca vrea sa ne adune pe toti sa ne faca doar o religie ne zis sa ne rugam mult sa nu ne pierdem credinta in dumnezeu si maicuta domului ca sa nu se intimple

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista un simgur Dumnezeu la care umanitatea yrbuie sa-i respecte legile...

      Ștergere
    2. Rugaciunea trebuie facuta la7,14 si21,concentrata,focalizata,cand vrei sa ridici ceva greu,fiecare ridica atunci cand ai vine cheful,nu,cand ridica mai multi,se sicronizeaza,ai la fel si cu rugaciunea,chiar asa de greu de inteles,nu-i mai suflete dragi.religie=separare,credinta crestina=adunare.Oamenii nu stiu,cabiserica le-a oferit vechiul si noul testament ,ce este falsificat si facut de biserica,pentru a manipula si indoctrina oamenii.De faptele pe care le-ai facut,nu scapi decat platind.Numai asa este iertarea,sa ai posibilitatea sa platesti pentru greselile pe care le-ai savarsit,ca nu este iertare asa cum credeti voi,asa cum va imaginati voi,ca daca intrati intr-o biserica si va spovediti ,si uneori tot unui pacatos ca si voi,iti poti spala pacatele,iar dupa ce va spovediti,sunteti liberi sa va intoarceti si sa faceti in continuare alte pacate .Azi,valorile sunt rasturnate cu susul in jos,mai bine spovedeste-te la un copac pe gratis si nu le mai face si nu te va mai stii tot satulsi,mai ales,,le vei spune pe toate,ca io ma fac popa CATOLIUC,DACA TOTI CEI CE CITESC,LE-AU SPUS PE TOATE,IO LE-AM SPUS BATRANULUIO PARINTE,DE O TREBUIT SA-I DAU UN SCAUN SA SE ASEZE,DAR ERAM DOAR NOI DOI IN BISERICA.

      Ștergere
    3. Asa e,nu biserica da iertarea, nici Dumnezeu nu o da,daca primesc o palma, eu trebuie sa iert si daca am aceasta insusire Dumnezeu imi va da putere, caci nu o voi folosi sa fac rau.
      Mm

      Ștergere
    4. Mm, iertarea sa fie in natura ta. Sa fie felul tau de a fi, adica ceva natural. Ne intrebam: sigur iertam oare sau doar credem ca iertam... Pa!:)

      Ștergere
  14. Dumnezeu ne-a dat constiinta ca s-o gandim,si nu ca s-o gandeasca altii in locul nostru,sa ne folosim de ea,si sa punem mintea la bataie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iona ti-am lăsat un mesaj la previziunea făcută de D-na Maria despre Sebastian Ghiță și dosarele nedezvăluite.DS

      Ștergere
    2. Ok,mersi.Si eu ti-am scris ceva.

      Ștergere
  15. Acest soare a fost creat pentru a hrani cu energia sa sacra si plina de iubire orice fiinta vie care simte si are compasiune pentru semenul sau care este creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu.Daca soarele a explodat lumea s-a impartit in doua.In capre si oi asa cum mentioneaza biblia si Iisus Hristos.Pentru judecata de apoi.Este aproape acel timp.
    Este vremea cea de pe urma care este profetita de milenii,de sfinti si de prooroci.

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamna Maria,v-ati pus vreodata intrebarea daca pamantul este rotund sau plat?Ce informatii ati aflat in acest sens?Care este parerea dvs personala?Unii teoreticieni spun ca ar fii plat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai am aflat indirect astazi, cee ce tu m-ai intrebat.
      Citeste acest articol,si vezi daca PĂMANTUL e rotund:
      OCULTA MONDIALĂ !!! OCULTA MONDIALĂ !!!

      https://plus.google.com/.../L6C8SNKk2ge
      Translate this page
      Maria Ghiorghiu
      18 hours ago - OCULTA MONDIALĂ !!! OCULTA MONDIALĂ !!!

      Ștergere
    2. Pamantul este precum o portocala,cu fructul foarte subtire sub coaja si in rest,are mari si oceana ca si la suprafata si la poli are doua deschideri circulare,sa poata circula energia sub forma toroidala,de dedesubt vine apa dule la poli si deschiderile au doar 30 km in diametru,ceDOAMNE IARTA-MA NICI ATATA LUCRU NU STII CA MAI LIPSESTE SA CREZI CA NE TRAGEM DIN MAIMUTE,NU DIN MOSU ADAM SI MOASA EVA,nu mai fa pe prostul,ca nu tine,suflete drag.

      Ștergere
    3. Asa e, dar de unde sti, de la Lorber?

      Ștergere
  17. http://www.crestinortodox.ro/editoriale/felurile-viselor-vise-dumnezeiesti-vise-firesti-vise-dracesti-70163.html

    RăspundețiȘtergere
  18. 20.23 ne-a dat liberul arbitru,asa ca sa nu mai dam vina decit pe noi

    RăspundețiȘtergere
  19. Toti suntem putin luati

    https://www.youtube.com/watch?v=prSCGIMW_BU

    RăspundețiȘtergere
  20. In fiecare om salasluieste un soare,totul e sa-l lasam sa arda... (Socrate)

    RăspundețiȘtergere
  21. Asa-i anonim 23/02, fiecare din noi este un soare, dar nu-l vedem din cauza ignorantei care l-a acoperit!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai scris asta odata ...Imagineaza-ti ...Soarele , si 100 de galeti ...
      Fiecare galeata are reflectata soarele in ea ...iar atunci galeata " ..se ia prea in serios . Trebuie cautata .."raza" ce este inauntrul ...ce conduce la Unicul adevarat "Soare". Niciuna dintre calitatile ,, galetii " pot fi altceva decit o reflexie ....Intelegi ce spun ?
      Deci ...cum sa ajungi la acea raza ? Abandonind ...tot ce tine de ,, galeata " ...totul ..nu sunt jumatati de masura ....
      Doar atunci vei simti ....puterea acele...i mici , fragile lumini ...ce te unesc cu ,, soarele " adevarat ...
      "Micul vine absorbit de catre mare ..asta este legea Tatalui meu " spunea Ieshua ...
      In acea abandonare ...in acea renuntare in a fi ...,, galeata" ...va fi, loc doar pt raza ...Doar asa o vei cunoaste intregul ...doar asa ...
      Primul pas ...este sa incetam razboiul ce ne inparte in doi ...O parte buna ..iar alta rea ...Primul pas este sa ...incetam cu a proiecta dorinte viitoare ...
      ACUM AI TOT CE-TI TREBUIE ! ACUM ..! In acest moment nu-ti lipseste nimic ...gata cu lupta interioara ...de cum am dorii mental sa fim ! Gata ...
      Acum e totul perfect asa cum este si a lasat Dumnezeu ...ACCEPTA !
      Accepta ..si ramai in pace un moment ...fara nimic altceva ...Viata curge in noi ..asa cum trebuie ..liber ...accepta ...accepta si asteapta pt un moment !
      Doar atit ...renunta in a crede ca cineva trebuie obligatoriu sa AIBA CONTROLUL !
      E un fals acela ...nimeni nu exista ce are controlul ... (ma refer la mintea noastra )
      Deci ...abandonati identitatea iluzorie a ,, galetii" , chiar de are ceva stralucitor in ea ..o raza de soare ....si, priviti in adincul vostru ...fara etichete , notiuni , definitii de nici un fel !
      Cine este in spatele a tot acest joc ? Ce a fost mereu cu voi de la nastere pina azi ...in toate momentele vietii voastre ? Cine ?
      Constiinta de ce este i jurul tau ...sus , jos ...stinga , dreapta ..stii cum sunt obiectele in camera ta ...fara sa gindesti . stii ...
      Stii ca este un spatiu in jurul tau ...fara sa-i dai un nume al, acelu ce stie ...STII ...
      Mereu ai stiut ...si nimeni vreodata ti-o poate lua aceasta ...stiinta ..
      Ramai acolo ...fara sa ceri nimic ...si vei cunoaste pe ...Cineva ...ha ha ha ....
      Cu cine seamana oare ? Ha ha ha ....E gresit sa crezi ca acel Ceva ...este o chestie personala , tipica noua ....Nu ..este impersoanal si unic , identic ....Acel ceva i-l gasesti in ochii unui batrin muribund ...sau al unui lup ...inainte de a fi parasit ...de catre ...ha ha ha ...
      Sa ne intilnim ...Acolo ...ha ha ha ...

      Ștergere
    2. suflete drag,citeste primul capitol,macar din MAREA EVANGHELIE DUPA IOAN,VOLUMUL VII,SCRISA DE IACOB LORBER,SCRIBUL DOMNULUI,LECTURA PLACUTA .TAI,TAI micul ilie-sorinel

      Ștergere
    3. ai grija ,suflete drag,sa nu cumva sa te aflu inecat in 10000 de pagini,ca imi esti drag,pentru setea ta de cunoastere,succes

      Ștergere
    4. Din Lorber se citeste cel mai usor Dincolo de prag,sau Episcopul Martin, sau Musca, sau Pamintul si Luna, sau Saturn

      Ștergere
    5. Anonim16 ianuarie 2017, 13:14
      Asa-i anonim 23/02, fiecare din noi este un soare, dar nu-l vedem din cauza ignorantei care l-a acoperit!
      EU SUNT D

      RASPUNS:
      SERIOS ????ha ha hA ,,, SI O SA EXPLODEZI ca sa indeplinesti previziunea ca sa se bucure iona ca e implinita maria ca cea mai mare profetesa .... yeah right , satisfacere feminina garantata ... femei fara cap ... mor de rassssss .....dur adevar stiu , dar prostiile se tin lant si va fi o are explozie .... BOMBA PROSTIEI ,,, TIC TAC .... FUGITI ... HA HA HA

      S-A TERMINAT FILMUL .... MERGETI LINISTITI ACASA ... SEARA PLACUTA .... HA HA HA

      dedicatie pentru voi: MARGINEANU= singurul IUBiT DE FEMEI RESTUL sunt neiubiti de mici , nedezvoltati si CEI MAI VRETI VOI , femei FARA CAP ... DUR ADEVRA STIU dar la ce scrieti EXPLOZII e tot timpul ... DE PROSTIEEEEEEEEEEEEEE .... HA HA HA HA HA HA

      https://www.youtube.com/watch?v=S5uYUqV56UM

      ne trebuie multe spitale... ha ha ha ha ha ha ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin Ortodox

      Ștergere
  22. Sorin T , ce este asta ; ha ha ha ha ha ha ha .
    Sa inteleg ca ha ha -ismul asta este un dialog cu -eu sunt D - , pai atunci luati-va nene o cladire impreuna , si ha ha -itiva , si inainte si inapoi , si inainte si inapoi , si nu va deranjeaza nimeni .
    Simtiti-va BINE.!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacii erau faimosi pt ca mureau rizind ...
      Oare de ce ...?
      " Asa ridea Zarathustra " ...oare de ce ?
      Si eu cred ca ...asa ridea Isus ...
      Vezi tu ...omul l-a facut sa apara ca un ,, amant al durerii , nimic mai fals draga Didimo ....jugul Meu este usor ca o ghirlanda de flori "
      Odata aflat unde este imparatia Tatalui ....e imposiil in a nu ride ...
      Ai sa vezi ca in viata vietii tale , nu ai auzit o gluma mai reusita ...si mai minunata , superba ...Asta e norocul nostru ! Prin ris ...vei intra pe ,, poarta "Sa ....doar cu usurinta ...lin ca un fulg de papadie ...
      Seriozitatea in religie ..e o boala . Nimic altceva . Ma refer la crispare , incruntare ...
      Ai sa o descoperi tu ...poarta ...e inevitabil pina la urma ....ha ha ha ...
      Ce sa fac ...rid ...si e un bine asta ...

      Ștergere
    2. Ma Anonim 16 ianuarie 2017, 17:30, dar tu ce ai patit mai nene? Esti gelos?

      Ștergere
    3. Sorin nu lua in seama rautatile unora. Da-le pace. Cine sa-i mai inteleaga pe acestia? Ai scris lucruri interesante. Asteptam si alte postari!

      Ștergere
    4. Anonim 16 ianuarie 2017, 17:30, esti un nesimtit. Dar cum iti permiti tu sa ataci acesti oameni? Rusine sa-ti fie.

      Ștergere
  23. Am deja cu cine sa ma simt bine ...ha ha ha , multam frumos ...

    RăspundețiȘtergere
  24. Se joaca aia pe la CERN :)) va exploda un micro soare ;). Simon Istvan. Satu-Mare

    RăspundețiȘtergere
  25. Cautati pe google.ro apologetic.ro megareferendum CITIITI CA SE ADEVERESTE TOATE DESPRE NOUA ORDINE MONDIALA CUM SE VA INSTALA A SI INCEPUT DIN 2014 SA SE INSTALEZE PANA IN ANUL 2018 CAND NOUL GUVERN MONDIAL VA FI ........VA LAD SA CITITI SINGURI DE PE SAIT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va mai fi nimic,oculta isi traeste ultimile zile saptamani sau luni...

      Ștergere
  26. Cred ca ai vrut sa scri SUPER MEMORANDUMUL .

    RăspundețiȘtergere
  27. Din cand in cand i-ti mai urmaresc blogul ,coicidenta sau nu ,in vis ,cam tot in aceeasi zi (noapte) visele coicid oarecum cu ce scrii.In noaptea 14-15 sau 15-16 am avut un vis pe cer am vazut o planeta rosie, mai degraba ardea si prin fata ei a trecut un corp ceresc inchis la culoare.
    Interpunerea nu a durat mult, dar in vis fiinta mea a stiut ca este un semn.

    RăspundețiȘtergere