duminică, 22 ianuarie 2017

SUA ! S - AU ADEVERIT SI PROTESTELE VIOLENTE DIN SUA !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ... 
                       



                                                Image result for StEAG SUA..

                                           Dragii mei,

Scriam în luna Decembrie 2016, un articol cu titlul:
            

SUA ! REVOLTE DE STRADĂ ! PROTESTE VIOLENTE !


SUA ! REVOLTE DE STRADĂ ! PROTESTE VIOLENTE ! SUA ...

https://plus.google.com/.../QfvcbhdHVwV

Translate this page
Dec 3, 2016 - SUA ! REVOLTE DE STRADĂ ! PROTESTE VIOLENTE ! SUA ! REVOLTE DE STRADĂ ! PROTESTE VIOLENTE !


Si iata dragii mei, ce se întampla la nici doua luni 

de zile,de când mi s-a arătat.

Daca observati,in Link,chiar exista si cuvintele :

PROTESTE  VIOLENTE,asa cum scriam eu acum 

aprox.două luni:


Proteste violente anti-Trump la Washington. Politisti raniti si peste 90 ...


stirileprotv.ro/.../proteste-in-intreaga-lume-impotriva-l...


Translate this page
2 days ago - Un protest fata de investirea in functie a lui Donald Trump a degenerat in ... sa le fie frica din nou”, a fost dispersata dupa ce politia a intervenit in forta. ... de catreDonald Trump, care va deveni al 45-lea presedinte al SUA.


Milioane de oameni au manifestat contra lui Trump in SUA si in lume ...


stirileprotv.ro/.../madonna-si-scarlett-johansson-printre...


Translate this page
11 hours ago - Milioane de oameni au manifestat contra lui Trump in SUA si in lume. .... Citeste mai multe despre: Donald Trump, femei, proteste, miting, SUA, Madonna, ... 2017; La 24 de ore dupa investirea lui Donald Trump, Israelul reia ...


Milioane de oameni au manifestat contra lui Trump in SUA si in lume. La Washington a fost cel mai mare mars din istorie

Milioane de oameni au manifestat contra lui Trump in SUA si in lume. La Washington a fost cel mai mare mars din istorie


01:0902:44

spaceplay / pause

qunload | stop

ffullscreen
shift + slower / faster
volume

mmute
seek

 . seek to previous
12… 6 seek to 10%, 20% … 60%
Embed: 

GALERIE FOTO. Milioane de oameni au fost in strada, in Statele Unite si in marile orase ale lumii, sa protesteze impotriva noului preseComentaza

"Nu discriminarii", "Construiti poduri, nu ziduri" - au fost doar cateva dintre mesajele transmise celui mai puternic om de pe planeta, acuzat ca, in trecut, a avut o atitudine jignitoare la adresa femeilor.
Tocmai de aceea, apararea drepturilor femeilor a fost tema principala a celor peste 600 de manifestatii din toata lumea. Cea mai mare a fost la Washington.
Acolo, organizatorii asteptau pana in 200.000 de participante pentru un "Mars al femeilor" pana la Casa Alba.
marsul femeilor
Dar s-au adunat peste o jumatate de milion, asa ca s-a renuntat la ideea initiala, pentru ca, pur si simplu, nu era loc pentru toata lumea sa plece in mars.
Michael Moore"Pe prima pagina scrie: "Trump a luat puterea". Nu cred.... Puterea, majoritatea Americii, se afla aici!"
FOTO: Julia Louis-Dreyfus
Julia Louis-Dreyfus
Multe protestatare au purtat caciulite tricotate de culoare roz, cu urechi ascutite ca de pisica - o ironie pentru una dintre jignirile lui Trump, la adresa femeilor, in timpul campaniei electorale.
Dupa cum se spune in manifestul citit de organizatori, femeile - si nu doar ele - sunt ingrijorate de felul in care si-a inceput Donald Trump mandatul.
Printre cei care s-au adresat participantilor la demonstratii au fost Madonna, Scarlett Johansson, starul din "Betty cea urata" - America Ferrera, Ashley Judd si regizorul Michael Moore.
De asemenea, printre vedetele participante la miting s-au aflat si Julia Roberts, Cher, Alicia Keys, Katy Perry, Emma Watson, Amy Schumer si Jake Gyllenhaal.
FOTO: Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Madonna"Binele nu a castigat aceste alegeri, dar Binele va castiga pana la urma... Revolutia incepe aici. Lupta pentru dreptul nostru de a fi liberi, de a fi cine suntem, de a fi egali."
Madonna
Scarlett Johansson: "Presedinte Trump, nu am votat cu tine. Dar respect faptul ca esti presedintele nostru ales si as vrea sa pot sa te sustin. Insa, intai iti cer sa ma sustii tu pe mine. Sa le sustii pe sora mea, pe mama..."
America Ferrera"Participam la un mars pentru moralitatea acestei natiuni, o moralitate cu care se razboieste noul nostru presedinte. Dar ne-am adunat aici, in intreaga tara si in lume, ca sa spunem: "Domnule Trump, noi nu acceptam asta!"
marsul femeilor
Multimi impresionante, de sute de mii de oameni, au iesit in strada si la Chicago, New York, Seattle, Boston si Miami.
In toata America, au fost aproximativ 300 de manifestatii. Si inca pe atatea pe alte meridiane, inclusiv la Londra, Paris si Berlin.
marsul femeilor
Cel mai mare mars din istoria capitalei americane
Cu palarii roz pe cap, mai mult de doua milioane de persoane, femei mai ales, au participat sambata in Statele Unite la "Marsul femeilor", o actiune organizata pentru apararea drepturilor civice si contra presedintelui Donald Trump, iar numeroase adunari de solidaritate au avut loc in intreaga lume, relateaza AFP, intr-o sinteza a evenimentului.
Proteste trump - 5
Jumatate de milion de manifestanti la Los Angeles, conform politiei, la fel la New York, mai mult de un milion de oameni la Washington, dupa organizatori, si sute de mii de persoane in strada la Chicago, Dallas, San Francisco, St Louis, Denver, Boston si in zeci de orase americane: succesul a depasit asteptarile de participare, o demonstratie de forta care ilustreaza fracturile persistente ale societatii americane fata de al 45-lea presedinte, investit vineri.
Proteste trump - 4
In capitala americana, unul dintre motivele iesirii in strada a fost teama ca Donald Trump va numi un nou judecator conservator la Curtea Suprema, ceea ce ar putea duce la repunerea in cauza a dreptului la avort.
"Trebuie ca avortul sa ramana legal", sustine Joan Davis, profesoara de istorie la pensie. "Este cu adevarat un drept care ar putea fi pierdut, asta ne-ar readuce in Evul Mediu", a completat ea.
Proteste trump - 3
Dar sloganurile demonstrantilor s-au referit de asemenea la toleranta pentru minoritati, accesul la contraceptie si apararea planning-ului familial, protectia mediului, primirea refugiatilor.
Vizibil depasiti de succes, organizatorii nu au putut sa impiedice manifestantii sa invadeze pasnic strazile din jurul Casei Albe, in afara itinerariului prevazut pentru mars, cu strigate precum "Hey hey, ho ho, Donald Trump trebuie sa plece" sau "Noi suntem votul popular".
Proteste trump - 2
O parte a centrului capitalei SUA din jurul resedintei presedintelui a fost complet paralizata timp de mai multe ore, cu vehicule blocate in mijlocul strazii.
La mars, care a fost una din cele mai mari manifestatii din istoria Washingtonului, au luat cuvantul vedete precum cineastul Michael Moore, actritele America Ferrara si Scarlett Johansson, cantareata Alicia Keys, dar si Madonna, care a urcat pe scena pentru a chema la o "revolutie a iubirii" si a canta doua melodii.
Proteste trump - 1
Multi dintre manifestanti purtau palarii roz cu urechi de pisica ("pussy hats"), devenite simbolul opozitiei fata de Trump, dupa publicarea in timpul campaniei electorale a unei inregistrari video din 2005 in care un microfon deschis din greseala l-a surprins facand comentarii obscene despre femei cu un moderator de televiziune.
Mai mult de 600 de marsuri au fost de asemenea anuntate in intreaga lume.

Proteste trump - 6
La Londra, 100.000 de persoane au defilat, potrivit organizatorilor, mii de persoane au protestat la Sidney, 7.000 la Paris. 4.000 la Amsterdam, 2.500 la Geneva, 2.000 la Montreal, peste o mie la Mexico, aproape o mie la Tel Aviv, si sute de oameni, la Berlin, Barcelona, Roma sau Praga.
"Este ca si cum oamenii au pus capat razboiului din Vietnam", a aratat Whoopi Goldberg, la New York, iar fosta candidata democrata, Hillary Clinton, a scris pe Twitter: "Multumesc ca va ridicati, vorbiti si marsaluiti pentru valorile noastre".
Donald Trump nu a comentat in mod direct aceste manifestatii.
Proteste trump - 7
El a asistat sambata dimineata la un serviciu ecumenic la catedrala din Washington. Apoi familia prezidentiala a jucat bowling la Casa Alba, a indicat pe Twitter fiul sau Donald Jr.
Presedintele Trump s-a deplasat dupa-amiaza la sediul CIA, din Langley, unde i-a asigurat pe angajatii CIA ca ii va sustine "1.000%", incercand sa calmeze polemica creata de referirile sale foarte critice la adresa agentiei de informatii inainte de preluarea functiei.
Proteste trump - 8
Tot cu acest prilej, noul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, a criticat cu vehementa presa, acuzata de a fi mintit in ce priveste estimarea numarului de persoane care au asistat la depunerea juramantului de catre el, la Washington, cu o zi inainte.
"In mod onest, pareau un milion si jumatate de persoane, pana la Washington Monument", a afirmat Trump, contra oricarei evidente, cu prilejul unei vizite la sediul CIA, adauga AFP.
Proteste trump - 9
"Privesc acel canal de televiziune si ei aratau peluze goale si vorbeau de 250.000 de persoane", a spus el. "Este o rusine", a continuat Trump.
Evocand "razboiul" sau in curs cu mass-media, al 45-lea presedinte al SUA a apreciat ca jurnalistii fac parte "dintre fiintele umane cele mai necinstite de pe pamant".
Proteste trump - 10
Politia americana nu furnizeaza in principiu cifre in timpul manifestatiilor, dar imaginile aeriene difuzate vineri de televiziunile americane aratau o multime care nu ajungea pana la Washington Monument si era clar inferioara cifrei de un milion si jumatate, noteaza AFP.
Sursa mentionata adauga ca aceasta multime era de asemenea mai redusa decat cea care se adunase in acelasi loc in timpul celor doua depuneri de juramant ale lui Barack Obama, in 2009 si 2013.
marsul femeilor
In cadrul unei declaratii putin dupa aceea, in sala de presa de la Casa Alba, Sean Spicer, purtatorul de cuvant al lui Trump, a criticat la randul sau cu forta jurnalistii, denuntand tentative "rusinoase" de a minimaliza, dupa el, succesul popular al depunerii juramantului de catre noul presedinte.
"Aceasta a fost cea mai mare multime vazuta vreodata la o investitura", a afirmat Spicer, fara a furniza elemente concrete pentru a-si intari spusele.
"Americanii merita mai mult si, atat cat va fi mesagerul unei miscari, Donald Trump se va adresa direct lor", a adaugat Spicer, refuzand sa raspunda la cea mai mica intrebare a jurnalistilor prezenti la Casa Alba.

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 22 Ianuarie 2017


  • Madonna
  • marsul femeilor
  • marsul femeilor
  • marsul femeilor
  • marsul femeilor
  • Jake Gyllenhaal
  • Julia Louis-Dreyfus
  • marsul femeilor
  • marsul femeilor
  • Proteste trump - 10
  • Proteste trump - 9
  • Proteste trump - 8
  • Proteste trump - 7
  • Proteste trump - 6
  • Proteste trump - 1
  • Proteste trump - 2
  • Proteste trump - 3
  • Proteste trump - 4
  • Proteste trump - 5


Proteste violente anti-Trump la Washington. Politisti raniti si peste 90 de persoane arestate. VIDEO

protest trump




Iata si articolul meu,mai pe larg:

                                1 Decembrie 2016,ora 7,17 dimineața !

                                        Dragii mei, 

Credeți voi oare că s-au linistit apele în SUA?
Nici pe departe!
Iata Prieteni dragi ,ce spunea un glas in dimineața zilei de 1 decembrie 2016:
                    ”Vreau să cinstiți toate în frac!
Dar un alt glas intervine si zice:
                   O zi în Statele Unite...!”

Clipă în care , văd înspre Nord -Est, mulțime de oameni în salopete albastre si cu casca alba pe cap, ce fortau un gard din fier ,vopsit în verde.
Oamenii erau tare revoltati,strigau,urlau si aruncau cu ceva spre dincolo de gard ,în cineva pe care nu vedeam.
Dragii mei, din păcate,vom auzi fara niciun dubiu,de PROTESTE si violențe in SUA. 
Să dea BUNUL DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI ,să nu se verse si sânge.
                                             Cu dragoste,Maria.

SUA ! REVOLTE DE STRADĂ ! PROTESTE VIOLENTE ! SUA ...

https://plus.google.com/.../QfvcbhdHVwV

Translate this page
Dec 3, 2016 - SUA ! REVOLTE DE STRADĂ ! PROTESTE VIOLENTE ! SUA ! REVOLTE DE STRADĂ ! PROTESTE VIOLENTE !




38 de comentarii:

  1. A iesit si Iohannis la manifestatie cu niste amarite de case.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mai mediator,Iohannis la manifestatie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iohannis la manifestatie, vrea Guvernul meu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Jos mafia din Romania! Jos coruptii! Jos naparcile securiste!La puscarie cu penalii.Vrem libertate si locuri de munca in tara noastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Termina Anonim22 ianuarie 2017, 19:18. Penalii sunt la voi: PNL+USR, mai sorosistilor ordinari.

      Ștergere
    2. Asta cu Soros, du-te mama si te trateaza inainte sa fie prea tarziu. :)))))

      Ștergere
    3. Ţie îţi dă Iohannis loc de muncă la morgă să speli morţii.

      Ștergere
    4. Taci năpîrcă satanistă nu-l mai ţine atîta în braţe pe neamţ.

      Ștergere
    5. Satanist esti tu cu dracnea al tau, cretinule.

      Ștergere
  5. Se vor linisti americanii. Vechiul sistem este autorul din spatele protestelor. Asa se intampla si la noi, tot acelasi sistem. Dar este in agonie. Vechiul sistem se termina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este, cum spui, Anonim 19:33. Cei care s-au intalnit la DAVOS/Elvetia si care reprezinta "vechiul si dezastruosul sistem" au dat "tonul"pentru a scoate oamenii in strada, sa protesteze peste tot, in lume. Agresivitatea ii caracterizeaza si si-au gasit si adeptii care sa manifeste aceasta agresivitate. Desi nu accepta, inca, ca s-a terminat cu "patronajul" lor, totusi, vor intelege ca daca nu se opresc aici, vor raspunde si vor plati scump, din toate punctele de vedere.

      Ștergere
  6. Dar de manifestațiile din tara noastra ce ziceți? Sa nu ajungem la un război civil sa ne ferească bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului .

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria, ați postat mai demult un articol cu pe 21-22 se va întâmpla ceva în Romania, acă nu mă înșel. Ați văzut la televizor ce se întâmplă în București? Au vreo legătura ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Profesor de doi bani si traficant de copii de bani grei,la manifestatie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să moară toţi care au ieşit în stradă în focul iadului.

      Ștergere
  9. Astea la americani sunt aranjate,ce Dumnezeu,doamna,n-ati inteles...Ieri ma uitam pe cnn-care pare a fi tot un fief democrat-la o manifestatie,vorbea cu patos o femeie,la o tribuna,i-am cautat numele pe net,era senatoare democrata,ce cauta,dupa alegeri incheiate,noroc ca Hilary s-a retras civilizat,cel putin aparent.Nu stiu cu Trump daca va fi bine,dar asteptam de la sua,nu-i asa,democracy,respectarea unui vot.

    RăspundețiȘtergere
  10. AMERICAN LAND

    https://www.youtube.com/watch?v=doq-ktDPjg8

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.cocoon.ro/prima-mutare-a-lui-trump-pagina-dedicata-lgtb-de-pe-site-ul-casei-albe-a-disparut

    RăspundețiȘtergere
  12. Va fi asasinat cel putin in 4 luni de un barbat saten de america aveti sa vedeti si-mi dati dreptate pe urma si in
    Romina no sa fie bine ea este la punctu de un rasboi

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu va fi asasinat,se va prabusi cu avionul personal in capul lui Hylari,ce-or sa mai plinga americanii.mimi

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt speriați de Trump lesbienele,homalăii,pedofilii și alte spurcăciuni lumești,pt că printre tot ce a vorbit in campanie RĂU sau BUN a pomenit și de moralitatea creștină,și întoarcerea Americii la credință.Aici e durerea și a ,,vedetelor,, de la HOLLYWOOD CETATE A DESFRÎNĂRII gen SODOMA ȘI GOMORA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect comentariu.

      Ștergere
    2. Ce afectată e lesbiana de Madonna că nu a mai apucată să facă sex oral la toţi bărbaţii,aşa cum a promis dacă iese Hilary.

      Ștergere
    3. Trump a vorbit asa ca sa dea bine,doar nu crezi ca e crestin un om care-si cumpara avion de 200 persoane,cum nu-s crestini nici aia care-cumpara jeep-uri. De ce umbla oamenii cu jeep? In caz de accident sa moara celalalt,nu el,asa cum a facut Huidu,care a fost batut de Dumnezeu pentru ca a luat bani sa compromita oe Vadim.mimi

      Ștergere
  15. Iohanis trebuie demis judecat pt hotia făcută în acte luînd casele cu japca,dar mai ales cu vînzarea copiilor care nu apar niciunde în lume trăind și sunt și în ziua de azi de negăsit.ASTA NIMENI DIN CEI IEȘIȚI ÎN STRADĂ NU CUNOSC? Ăștia oare în goana lor după putere și avere nu văd că poporul nu e nervos pur și simplu e turbat.Dacă nu se potolesc o să fie prăpăd în ambele tabere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21.39, dar de averile psd-istilor ce zici? Cred ca intrec cu mult casele lui Iohanis. Asa ca nu faci decat sa sustii niste HOTI. Nu mai fi naiv! Ei vor doar sa fie lasati sa fure in liniste, ciolanul e prea mare ca sa reziste.:))

      Ștergere
    2. Au crezut ca o sa fie usor dar s-au inselat. Lumea tipa in strada. Nu vor putea face ce vor ei.

      Ștergere
    3. Hai marş de aici japiţă ca s-ar putea să vă duceţi în cap.

      Ștergere
    4. Anonim 05,57, ceea ce ai spus te recomanda.

      Ștergere
    5. DS ai uitat sa te semnezi la 5.57 !

      Este limbajul tau de militian folosit des . Japitele sunt nomenclatura din care ai facut parte . Turnatori ati fost in vechiul regim , iar acum mancati o paine la pensie postand pe site-urile pe care trebuie sa faceti agitatie si diversiune .

      Ștergere
  16. Tremura minoritatile ca trebuie sa respecte majoritatea.

    RăspundețiȘtergere
  17. nu traiti acest teatru nici de o parte nici de alta fostii securisti se pricep la toate legea sa fie ptru ei muma pt altii ciuma . este amestecata problema nu pot avea psd dreptate doar prin promisiuni in agenda vorbita si faradelege in cea oculta . cealalta parte nu poate avea valoare numai prin lupa impotriva celorlalti . sistemul oricum nu functioneaza si oamenii inteleg doar o parte si ce este mai greu traiul tot mai insuportabil creat de acesti tradatori de neam si tara !

    RăspundețiȘtergere