sâmbătă, 28 ianuarie 2017

SFÂNTA ÎMPĂRTASANIE DIN POTIRUL SFANT ,AL CERULUI SFANT ! DUMNEZEU NE CHEAMĂ LA EL !


     În Potirul Sfânt, nu mai era Sfânta si dumnezeiasca Împărtăşanie,ci clocotea fum negru, ce dădea pe dinafară, si Sânge mult revărsat pe Pământ.
Pentru răutăţile omenirii, Dumnezeu va lăsa Răul să se dezlănţuie !                            

                              23  Septembrie 2015, ora 5,06 zori de zi !

                                                Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă în zori , o Lumină albă ,orbitor de stralucitoare, ma trezeste şi astfel, văd spre Est,ceva uluitor.
Vedeam dragii mei, un Cer de noapte  senină,,iar jos pe Pământ, ca şi pe un câmp,vedeam  un Potir Sfânt.
Din acest POTIR  Prea Sfânt, primim noi Sfânta Împărtăşanie, din mâinile Preotului.
POTIRUL  SFÂNT dragii mei, arăta ca şi formă, exact ca acesta de mai jos: 



                             Potir din setul de sfinte vase - Manastirea Prodromo - Athos,
POTIRUL  CEL  PREA  SFÂNT dragii mei, coborâse din Cerul cel Prea Sfânt, si era mare, si făcut numai din Lumină albă ,orbitor de stralucitoare.

Din Potirul Cel Prea Sfânt, precum dă laptele pe dinafara,atunci când fierbe, tot aşa dragilor, clocotea în Sfântul Potir un fum negru intens, care dădea pe dinafară sub forma de mici buline negre, precum bobitele de struguri negri             .
               
În clipa în care ,fumul negru sub forma de buline atingea Pământul, acestea se transformau în baltă de sânge adevărat.
Din POTIRUL SFÂNT, care clocotea cu zgomot curgea pe dinafară fum negru, sub forma si de mărimea bobiţelor de struguri , iar când acestea atingeau Pământul totul se transforma intr-o balta uriasă de sânge adevărat, ce se revarsa si umplea Pământul imprejur. 
                .
 APUS DE SOARE LA BRASOVImage result for FRANGEREA PAINII
Sângele ,acoperise Pământul ,precum acest Apus de Soare a acoperit Cerul, iar fumul negru curgea la infinit ,curgea in clocot din Potirul cel Prea Sfânt, si se transforma in Sânge când ajungea pe Pământ.
Dragii mei, sa nadajduim întru Domnul si Dumnezeul nostru, si sa ne rugam MAICII  Sale pentru mântuirea sufletului nostru. 
 Eu nu stiu ce poate insemna acest SEMN DUMNEZEIESC, dar cu siguranţă că ,nu este ceva bun pentru omenire.
Mai ales că POTIRUL  SFÂNT ,era format numai din Lumina Duhului Celui Prea Sfânt, si nu era lucrat de mână de om.
Să ne rugam fratilor, la BUNUL  DUMNEZEU si la MĂICUŢA 
DOMNULUI, ca să nu lase să se intample vărsare de sânge, ci să fie pace si liniste intre oameni si intre popoare.
Să fim buni si milostivi, sa ajutam pe cei in necaz si veti vedea cum vom primi Ajutor Divin, atât noi cat si familia noastră,AMIN !                     
                            Cu dragoste, Maria.

16 comentarii:

  1. Adevarul este ca intr o zi toti vom muri, iar atunci nu va mai conta banii pentru care am trudit si nici functiile inalte. Ce vom lua cu noi va fi caracterul pe care l.am dobandit de.a lungul vietii,si ce vom lasa in urma va fi iubirea cu care ii iubim pe cei din jurul nostru,de accea sa fim eroi nu victime,sa fim solutii nu probleme,sa fim genul de oameni care ii incurajam pe cei din jurul nostru, sa fim exemple,oameni integri,sa fim cei care zambesc primii si nu cei care uitam sa zambim,sa cautam sa.i ridicam pe cei din jurul nostru ,pentru ca oamenii puternici nu doboara, oamenii puternici ii inalta pe altii,si daca intr.o zi vom esua sa fim motivati sa ne ridicam ,sa mergem mai departe,sa fim motivati de gandul ca planul lui Dumnezeu pentru viata noastra este mai maret si mai important decât orice vis al nostru, si daca.l punem pe Dumnezeu pe primul loc in tot ceea ce vom face ,nimeni si nimic nu.L va opri sa.si îndeplinească planul Lui cu viata noastra !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adyna,frumos ai vorbit,daca toti am fi cum spui,nu ar fi greu. Vorba unui prieten,daca toti ar fi corecti,ar fi greu sa fii hot

      Ștergere
    2. Anonim iarta ma ca nu am raspuns cand am citit mes tau,dar nu am avut ce sa.ti spun,nu imi place sa ma laud .
      Si tot stateam si nu aveam liniste ca trebuie sa.ti raspund.
      Trebuie sa ne straduim sa fim cum vrea Dumnezeu. Dragoste sa avem pt toata lumea ,caci cunoști cum este dragostea,

      Ștergere
    3. Trebuie sa ne straduim sa fim cum vrea Dumnezeu. Dragoste sa avem pt toata lumea ,caci cunoști cum este dragostea,

      RASPUNS :
      serios ??? mor de rasss

      cum vrea dumnezeu zici ??? Care Dumnezeu ??? ala pe care il propovaduiesti tu cu sectele impotriva bisericii TRUPUL LUI HRISTOS , impotriva SFINTEI CRUCI a lui HRISTOS SFINTITA DE SANGELE lui ??/ si am intrebari MILIARDE la care FEMEIE FARA CAP nu ai nici un raspuns CA VEI DA SOCOTEALa RAU DE TOT dupa moarte SI ACOLO NU MERGE cu vrajelile feminine ;; cind esti la examen de RELIGIE SI CREDINTA ADEVRATATA sa spui ca ce suflet bun ai tu ca ai dat de pomana si restul CA SI ATEII fac asta si TOT IN IAD AJUNG ca NU AU CREDINTA DREAPTA adica ORTODOXIA ... deci TE CHINUI DEGEABA CU FAPTELE TALE DE doi LEI si '' bunatati EMOTIONALE '' CA ESTI ERETICAAA , NEBOTEZATA , NEIMPARTASITA CU SANGeLE SI TRUPUL LUI HRISTOS ADICA paginaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...
      Deci repet intrebarea

      DESPRE CARE DUMNEZEU VORBESTI ??/ ha ha ha ha ha

      ca din acela CU TRUPUL SI SANGELE LUI ADICA SFINTA SCRIPTURA SI SFINTA CRUCE sigur nu IAR DE DIAVOLUL DE CARE ASCULTI si BASMELE lumii E PLINA LUMEA SI CA RESTUL TE INCADREZI IN MINCINOASA ....

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT si nici impresionat de vrajeli feminine si feministe CA EL STIE UNDE STA FEMEIA SI CINE A IESIT DIN BARBAT ... ai fi in stare AVIND CAPUL DE SARPE sa il confrunti pe DUMNEZEU si sa ii mai si explici CUM TREBUIE DUMNZEU sa se poarte , ETC ETC ETC .... PROSTIE intruchipata LASA FARADELEILGE cu iz de '' vorbe bune '' CA AI MINCAT DIN POMUL GRESITTTT si EL ARE SI BINE in el SI TOT MOARTA ESTI ( esti un exemplu tipic de om care are imPresia ca stie ce vorbeste el fiin d ORBBBBBB ).... mandrie mare FEMEIE FARA CAP ....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  2. LUMEA SE NAŞTE, TRĂIEŞTE ŞI MOARE...

    Aud flori plîngînd, de sensibil ce sunt
    Nu pot să tund iarba – se ascunde-n pămînt.
    La televizor nici nu pot să privesc
    Să văd prădători în ospăţ nebunesc.
    În zorii de ziuă eu am insomnie
    La gîndul că în abatoare-i urgie.
    Că vite şi păsări sunt sacrificate
    Cu şocul electric, cuţite zimţate.
    E-atîta cruzime în noi şi-n natură
    Din ochi îmi curg lacrimi şi sînge pe gură.
    Mi-e milă de tot ce e viu şi mă doare
    Că lumea se naşte, trăieşte şi moare.
    Trăim pe-o Planetă de jaf şi război
    Fă, Doamne, ceva, fie-Ţi milă de noi.
    Există şi lumi unde nu este moarte
    Eu cred că-n Agartha, pe Venus, pe Marte.
    Fii bun şi ne-acordă acelaşi regim
    Să fim ca şi Tine... Să nu mai murim...

    Corneliu Vadim Tudor,
    22 aprilie 2014

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu l-ati votat pe Vadim? Oare pentru ce lupta el,acum,in ceruri ?

      Ștergere
  3. Da o fi si de la noi,Colectv,Bamboo si multe altele care au fost deja si care vor mai fi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De-a lungul veacurilor am adunat ura,invidie,lacomie...rabdarea Domnului e la final si vom primi ceea ce am daruit! Doina

      Ștergere
  4. Este potirul mîniei lui Dumnezeu,s-a săturat de urîțenia din noi.Suntem frumoși la chip dar în inima noastră foarte mulți dintre noi suntem hidoșenii cumplite.Nici măcar milă nu mai are omul față de semenul său,deci cum să mai vorbim de IUBIRE. Unde este mila este foarte aproape și iubirea de aproapele.Se mai gîndește cineva la ce a spus însuși Mîntuitorul?: ,,FĂ ȘI TU APROAPELUI CEIA CE VREI SĂ-ȚI FACĂ ALTUL ȚIE!,, Dorește cineva să i se facă sau să i se spună cele rele? NU! Deci înmulțind cele bune între noi nu cumva se răspîndește Iubirea? Asta este arma cea mai dură pusă de Dumnezeu în mîna omului,pt a birui pe satan și armata lui de draci.Ăștia se hrănesc pînă la îngrășare acum cu ura,dușmănia,aroganța nemăsurată,viclenia,depravarea multora dintre oameni de pe tot pămîntul și mai avem și capi (OCULTA) care promovează toate ale dracilor.Să ne unim în cele bune oameni buni să se răspîndească iubirea spre disperarea luciferilor, și BUNUL DUMNEZEU ne va schimba destinul în bine pt noi.Dumnezeu nu vrea moartea păcătosului ci să fie viu! SĂ VIEM ȘI NOI ÎN IUBIRE NU ÎN URĂ! DOAMNE AJUTĂ!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca sa vedeti ca Maria are dreptate uitativa la video. LA TERRA CAVA DOCUMENTARIO.

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate ca se apropie al 3 lea razboi mondial, fiind atita singe .E prea multa rautate din partea tuturor.D zeu sa ne dea rabdare si credinta si iertare de pacate Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate ca se apropie al 3 lea razboi mondial, fiind atita singe .E prea multa rautate din partea tuturor.D zeu sa ne dea rabdare si credinta si iertare de pacate Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iohannis vrea sa darame Guvernul si Parlamentul. Rade de poporul roman, de-asta a si plecat din Bucuresti. Sa-i fie rusine !

    RăspundețiȘtergere
  9. Care sunt "structurile" ce stau in spatele acestor proteste, in spatele lui Iohannis, atat din afara tarii, cat si din tara?!
    Pe astia, sa-i fereasca Dumnezeu, ca le vine randul !

    RăspundețiȘtergere