duminică, 22 ianuarie 2017

SFÂNTA EVANGHELIE , DIN DUMINICA A 32 A ,DUPĂ RUSALII !


           

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ... 
                         
                 Duminica a 23-a după Rusalii !
        (Vindecarea demonizatului din ținutul Gherghesenilor)

                       Luca 8, 26-39
                
În vremea aceea a venit Iisus cu corabia în ținutul Gherghesenilor, care este în fața Galileei. Și, ieșind pe uscat, L-a întâmpinat un bărbat din cetate, care avea demon și care de multă vre­me nu mai punea haină pe el și în casă nu mai locuia, ci prin morminte. Vă­zându-L pe Iisus, a strigat, a căzut înaintea Lui și cu glas mare a zis: Ce ai cu mine, Iisuse, Fiul lui Dum­nezeu Celui Preaînalt? Rogu-Te, nu mă chinui!, fiindcă poruncea duhului necurat să iasă din om, pentru că de mulți ani îl stăpânea; și era legat în lan­țuri și în obezi, păzindu-l, dar el, sfărâmând le­găturile, era dus de demon în pus­tie. Și l-a întrebat Iisus, zicând: Care-ți este nu­­mele? Iar el a zis: Legiune. Căci demoni mulți intraseră în el. Și-L rugau să nu le poruncească să meargă în adânc. Și era acolo o turmă mare de porci, care pășteau pe munte. Și L-au rugat să le îngăduie să intre în ei; iar El le-a îngăduit. Și, ieșind de­monii din om, au intrat în porci, iar turma s-a aruncat de pe țărm în lac și s-a îne­cat. Iar pă­zi­torii, văzând ce s-a întâmplat, au fu­git și au vestit în cetate și prin sate. Atunci au ieșit locuitorii să vadă ce s-a întâmplat și au venit la Iisus și au găsit pe omul din care ieși­seră de­mo­nii, îm­bră­cat și întreg la minte, șe­zând jos, la picioarele lui Iisus, și s-au înfrico­șat. Iar cei ce văzuseră le-au spus cum a fost izbăvit demo­ni­za­tul. Și L-a rugat pe El toată mulțimea din ți­nutul Gher­ghe­senilor să plece de la ei, căci erau cuprinși de frică mare. Atunci El, intrând în corabie, S-a întors înapoi. Iar bărbatul din care ieșiseră de­monii Îl ruga să rămână cu El. Iisus însă i-a dat drumul, zicând: Întoarce-te la casa ta și spune cât bine ți-a făcut ție Dumnezeu. Și el a plecat, vestind în toată cetatea cât bine i-a făcut Iisus.Amin!
                            Prieteni dragi, 
Să dăruim si noi inima noastra Lui Iisus Hristos, si să ne rugam asa:
         Spre Zaheu privind, Doamne , văzut hotararea de pocainta si de intoarcere spre Tine;
când privesti spre mine însă,vezi nepocainţa si neclintirea în voile mele cele rele.Tu, venind în casa lui Zaheu,ai aflat milostenie, dreptate,stralucire de fapte bune şi loc vrednic de primirea Ta. De aceea ai rămas acolo,i-ai dat iertarea păcatelor si mântuirea sufletului său. Venind însă în casa sufletului meu, gasesti o inima nemilostivă, plină de nedreptati,noroi de păcate,pestera de talhari,nu gazda vrednica de Împăratia Ta. Neavând unde să-Ţi pleci capul ,în loc să rămâi cu mine,fugi şi, în loc să stergi păcatele mele,Te mânii şi Te depărtezi de mine,nevrednicul.
Dar acum cad în genunchi Doamne, si Te implor Stăpâne:
         Scapă-mă,Iubitorule de oameni,de greselile mele şi mă numără cu păcătoasa care Ti-a spălat piciorele Tale cu lacrimile ei, si Ţi le-a sters cu părul capului ei,cu tâlharul de pe Cruce ,care Ţi-a strigat Ţie: Pomeneste-mă Doamne ,când vei veni în Împărătia TA, si cu fiul cel desfrânat , care a cheltuit averea Tatalui său cu desfranatele, si care a strigat catre Tine:
        "Doamne ,am gresit la Cer si la Pământ , Te rog, primeste-ma ca pe un strain, si fa-ma ca pe una dintre slugile Tale.
Si noi dragilor sa strigam: 
DOAMNE  IISUSE HRISTOASE, am gresit la CER si la Pământ, dar Te rog,Te implor:
               Iarta-ma, iarta-ma ,iarta-ma ! Amin!

                               Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. DOAMNE DUMNEZEUL MEU,IARTA-MA PE MINE CEL CARE FAC PACATE SI SUNT NE-VRDNIC,LUMINEAZA-MA PE MINE,CACI MULTE PACATE AM SI DE TOOTE SI NUMAI TU MA POTI IERTA DACA VREI,AMIN. Cat despre talharul de pe cruce,acela s-a intalnit cu sfanta familie si le-a spus ortacilor lui sa-i crute,caci vazand pruncul in bratele Fecioarei,a cazut in genunchi si a sstrigat;'De ar veni insusi Dumnezeu pe pemant si nu ar fi mai frumos decat acest copil si i-a sarutat poalele rochiei Fecioarei.Fecioara i-a raspuns ca facerea lui de bine va fi rasplatita cu masura cuvenita la timpul ei.S i ce mare masura ,fratiori si surioare;'tu vei sta de-a drepta mea in rai'.Sa luam aminte ,suflete dragi,sa facem fapte bune,ca buna rasplata sa avem,sa tinem apa in gura,daca in altufel nu putem tacea,si sa graim atuncea cand se cade,cumsecade sa viim,sa lasam galceava din care se hranesc spiritele rele,sa aducem vorbe bune,ziditoare trupeste si sufleteste,am venit iarasi la viata sa con-struim,sa ne implinim sufleteste,sa adunam margaritare spirituale,sa adaugam noi stelute la cununile corpurilor noastre de lumina,sa aducem lumina si s-o daruim fara de oprire,zi si noapte,clipa de clipa sa emitem ganduri pline de lumina si ne vom lumina unii pe ceilalti,va fi un efect al dominoului,o reactie in lant mai puternica decat toate bombele atomice,mai puternica decat soarele ,decat stelele din cer,sa ne aducem aminte ca SUNTEM DUMNEZEI SI DUMNEZEITE IN MANIFESTARE LIBERA SI PLENARA SI CA TREBUIOE SA-L MULTUMIM PE TATAL CERESC CE NE-A DAT SUFLETUL SI PE MAICA PAMANTEASCA,CE NE-A DAT TRUPUL,ATATA DE PERFECT CONSTRUIT,SI SA AVEM GRIJA DE ACESTE DARURI,IAR TALANTII,SA-I FRUCTIFICAM IN CE PROPORTIE SUNTEM IN STARE,DE 30,.60 ORI 100 LA SUTA.PACEA SI LUMINA CEREASCA SA FIE CU NOI TOTI.MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care sunt Dumnezeii si care sunt Dumnezeitele , Ilie? Tu cati ai ?

      Ștergere
    2. apostol antihristic,de ce le-ntorci si albul il vezi negru,sa-ti indeplineasca bunul Dumnezeu cea mai arzatoare dorinta a ta,sa te duci unde ti-e locul gatit dinainte pe care-l meriti

      Ștergere
    3. Ati ajuns sa si blestemati pe site-ul asta , dupa ce ca va asterneti toate aberatiile , acum bletemati .

      Ștergere
  2. Cat despre intamplarea descrisa de SF.LUCA,demonii au luat forma unui roi de muste foarte mari,atata erau de multi,iar porcii au scapat de ele sarind in mare,insa nu s-au prapadit,ca orice porc stie sa inoate.Demonizatul,a vrut sa-l urmeze pe Iisus,insa Domnul i-a spus sa mearga laai sai acasa,ca-l vor primi cu multa dragoste,fiind mai de folos sa ramana in comunitate ca o pilda vie a dragostei de aproapele mai mare decat toate bogatiile materiale.Porcii erau principala sursa de venit,pentru ca ai vindeau grecilor pe bani multi.Prin ramanerea acelui om in comunitate,incet,incet l-au primit pe Domnul,cu toate ca pe moment l-au respins,din teama.

    RăspundețiȘtergere
  3. Azi dimineata pe la sase,am retinut un vis,Pluteam peste campuri neasemuit de frumoase,apoi a aparut un lan lung si mare,rosu,plin de maci,langa el un lan la felde mare,dar galben cu grau inalt si auriu ce stralucea in valuri si mirosea a paine coapta,apoi un lan de flori de in albastre,dar erau mari,chiar mai mari decat crinii de Cipru,un albastru cresc,unduitor,iar pe marginea lanurilor,pe un drum ce le inconjura,din dreptul lanului albastru,a aparut mai mult plutind decat pasind,o fata ce avea un par lung,inchis la culoare,cu ochi albastri-verzui,mari si limpezi,imbracata intr-o rochie lunga pana la glezne,la fel de albastra,de culoarea lanului si inconjura cele trei lanuri.As fi vrut cumva sa o filmez,sa o vada toata lumea,insa mi-a zambit si mi-a raspuns sagalnic;'aSA CUM MA TOPESC DUPA VOI,ASA O VA TOPITI SI VOI DUPA MINE CAND MA VETI VEDEA.'CRED CU TARIE CA FECIOARA SFANTA NE OCROTESTE.multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vizionat o inregistrare de lainceput de an,'ARTA FERICIRII',CU PROFUL CONSTANTIN DULCAN,parca eram in banca la liceu si-l ascultam pe cel mai destept si mai direct si modest prof al meu.Uitati-va si luati aminte si veti ramane cu ceva bun pentru sufletul vostru,acest om transmite lumina,este lumina,iti vine sa-l sorbi din privire.

    RăspundețiȘtergere
  5. M.am uitat la tine cand te-ai trezit de dimineata... Asteptam sa.mi adresezi macar doua vorbe.
    Te.am privit plecand grabit pe usa.
    Asteptam sa.mi spui ceva.
    Cand te-ai intors de la munca, ti.am vazut oboseala si am trimis o ploaie marunta ca sa.ti alunge stresul, crezand ca.ti face placere. M.ai injurat.
    Doream sa.mi vorbesti.
    Vazand cat esti de obosit , am inteles tacerea ta si am stins splendoarea cerului ca sa te poti odihni. Am lasat stelele sa te vegheze.
    Eu sunt aici pentru tine! Am atata rabdare... Te iubesc atat de mult incat te voi rabda!
    Al tau, Dumnezeu.

    Ila

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off cata dreptate .Dumnezeu are atata rabdare cu copii Lui,,ca si o mama care isi iubeste copilul

      Ștergere
  6. An 13:29 , sau Ilie cum iti spun unii de pa aici , ce ti sa intamplat frate?
    Te-ai gasit umezit dimineata ?
    Daca da, fa-ti un dus dimineata si schimbați lenjeria intimă , adică chiloți.
    Ai grija pe viitor.

    RăspundețiȘtergere