miercuri, 11 ianuarie 2017

S - A ADEVERIT IARASI ! VISCOLUL A REVENIT ÎN FORŢĂ !

                         

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...
                                                                

                                         Prieteni dragi, 

Când toata lumea anunţa că ,viscolul si ninsorile s-au ameliorat, iata că,Bunul Dumnezeu a voit ca sa aflam,precum că ,nu este chiar asa cum credem noi cu toate aparatele sofisticate.
Iarna extrem de furioasa a revenit ,si ne face viaţa mai grea decât o aveam până acum.
Iata dragilor cele doua articole care stau marturie la ceea ce se intampla acum în România si nu numai.
În articolul următor,veti afla ce vreme de cosmar,ne asteapta în lunile următoare.

Iata:

                           Noapte de 6 - 7 Ianuarie 2017,ora 1,32 !

                                         Dragii mei, 

În aceasta noapte dragii mei, în timp ce scriam aici pe Blog, vad brusc în stanga mea, zapezi mari pe strada, iar printre zăpezile înalte, oamenii încercau să ajunga la casele lor.
Image result for nametiImage result for nametiImage result for nameti..

La pas cu oamenii de prin zăpezi,mergeau si Pompierii pentru a da o mână de ajutor.
Prieteni dragi,vom auzi de un astfel de DEZASTRU natural, în care vietile oamenilor vor fi puse în pericol,iar salvatorii,adica Pompierii  si nu numai, vor fi la datorie ca de fiecare dată.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI, sa ne apere si sa ne ajute ca sa iesim sanatosi si din faţa acestor calamităţi.
                                    Cu dragoste,Maria.



Dumnezeu există - Mărturii.: ZĂPEZI MARI , VÂNT EXTREM DE ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../zapezi-mari-vant-extr...

Translate this page
2 days ago - 8 Ianuarie 2017, ora 14,16 ! Dragii mei,. Astăzi după amiază ,în timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor înspre Sud, munţi de zăpadă, viscol ...

                                    8 Ianuarie 2017, ora 14,16 !

                                              Dragii mei, 


Astăzi după amiază ,în timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor înspre Sud, munţi de zăpadă, viscol extrem de puternic, copaci smulsi din rădăcini, iar un singur copac era chiar în mijlocul muntilor de zăpadă.

Image result for zapăda mareImage result for munti de zapada....
Dragii mei,  vom auzi sau chiar vom trai astfel de situatii dezastruoase.
Nu avem ce face, este iarna ,si trebuie sa avem grijă să nu ne lipseasca nimic din casă, în caz că,am fi fortati de situatie si blocati în propria noastra casă.
Dumnezeu si MAICUTA DOMNULUI să ne apere pe toti,si sa ne ajute cu Mila si cu Dragostea SA.
                                    Cu dragoste,Maria.

88 de comentarii:

  1. Pai ce sa adeverit? Se știa de la știri. Anunțase atunci că va mai fi un episod de viscol. Nu mai păcăliți oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ura,s-a adeverit!Minune,minune!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vremea este peste tot la fel Acesta este efectul chemtrails peste tot in lume

    RăspundețiȘtergere
  4. ALERTĂ în Belgia! INCIDENTE LA UN REACTOR NUCLEAR-ati avut parca un art anul trecut
    http://www.b1.ro/stiri/externe/alerta-in-belgia-incidente-la-un-reactor-nuclear-173398.html

    RăspundețiȘtergere
  5. In curand de tot va incepe avertizarea,tot va spun ca trebuie sa va pregatiti sufleteste pentru ceea ce va veni,vom fii cu totii martorii unei mari schimbari planetare,generatia aceasta este ultima din veacul acesta,razboiul va incepe in 2018 in Romania,granitele se vor inchide la cererea Securitatii si cutremurul este tot mai aproape chiar daca nu simtim pare ca mai este pana atunci dar timpul este scurt si va trece repede..Vor mai fii doua cutremure inaintea celui mare.Pregatiti-va vine avertismentul..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vă cred și vă mulțumesc. Începând de astăzi vor fi două cutremure mici și imediat cel mare? Puteți să faceți câteva precizări? Mulțumesc!

      Ștergere
    2. Mai iona, va incepe cutremurul și războiul în capul tău, fa un tratament pt creier. Da nu ai creier, cred că ai doar coasca goala la cap.

      Ștergere
    3. Ioana,doua cutremure mici inaintea celui mare? Pe astea doua mici le vom simti? Spuneai ceva de sfarsitul lunii martie de cutremurul mare....

      Ștergere
    4. Pai , Iona , daca se vor inchide granitele , nu mai bine plecam , de ce sa ramanem sa ne faca zob cutremurul ? Si in ce fel sa te pregatesti ? Doar luand-o de nebun peste hotare . Daca aici va fi iadul pe pamant , nu mai bine golim tara toti pana-n 2018 ? Sa ramana deci cine vrea caci o a 2-a Sirie nu va dori niciun roman . eu n-am de ce sa-l apar pe Istvan si nici Istvan pe mine .
      Americanii au carat doar armament in Siria , in rest a invrajbit localnicii sunitii cu siitii si s-a creat razboi civil . Inchipuiti-va ce va fi la noi cu putorile care ne conduc , cu politia care e corupta , cu toata debandada .
      Primii care o vor sterge cu avioanele private vor fi guvernantii , si ca si in Siria iata de cor ramane copiii si batranii . Tinerii vor scapa ca broastele pe la bulgari si unguri ( sa traiesti , Istvan, o sa iti fac o vizita !)
      iar aici moloz cat cuprinde .


      Aeroportul Kogălniceanu, sacrificat pentru US Army. Acorduri militare pe un aeroport civil :

      http://jurnalul.ro/bani-afaceri/economia/aeroportul-kogalniceanu-sacrificat-pentru-us-army-732949.html

      Ștergere
    5. zi-ne iona, varsa tot, salveazaneeeeeee

      Ștergere
    6. Iona,in ce consta avertizarea?

      Ștergere
    7. Iona ne pregatim sufleteste prin credinta dar practic nu stii la ce te poti astepta,daca nu stii cu ce te confrunti.Avertizarea este un semn ceresc sau o avalansa de calamitati,de fenomene inexplicabile vizibile pt toata lumea?

      Ștergere
    8. Despre ce Securitate vorbiti?

      Ștergere
    9. Care 2 cutremure de avertizare ca in Vrancea sunt zilnic?

      Ștergere
    10. Anonim 21:55.DA este un semn ceresc inainte cum ar fii caderea unui asteroid pe pamant foarte vizibil pentru Europa ce va declansa seriile de calamitati naturale extreme si foarte periculoase,si o falie Asiatică dezechilibrata tot din cauza caderii asteroidului ce va fii resimțită puternic si adânc formând o gaura spre interior ce va declansa si cutremurul din Romania.Placile tectonice se vor destabiliza si tot continentul va suferi din pricina ruperii placilor si suferinta cauzata de cutremure.Caderea asteroidului va afecta in mare masura la balansarea pământului si inclinarea spre Est a pământului.Vom fii înconjurați si de ape ca si cum am sta pe o insulă plutitoare.

      Ștergere
    11. Am spus ca este vorba despre doua cutremure mai intense si lungi dar nu am zis ca începând de azi ci in timp se vor desfasura la o distanta de ceva timp una de alta.Voi specifica exact când va fii perioada de cutremur devastator cu intensitatea de 7,9 grade (cu luna si an)ca perioada dar după luna martie după ce începe avertismentul.Nici nu doresc sa creez îngrijorări de pe acum dar este inevitabil si timpul trece apoi trebuie ca fiecare sa ia calea rugăciunii cu post săptămânal pentru a contraacara efectul puternic de clatinare a pamantului si starea de panica ce va fii simțită de toti.

      Ștergere
    12. Păi la un astfel de asteroid disparem cu toții si nu mai are cine sa facă război.

      Ștergere
    13. Iona de unde ai această previziune?Ne poți trimite un link.DS

      Ștergere
    14. 23.17 ! - Pai zi asa frate , intai cade la asiatici asteroidul si li se rupe placa , apoi vine la noi urgia . Deci intai face curat in alte parti si apoi se ocupa si de noi . De la asteroid ni se va trage . Si dupa cutremure si nenorociri, cui ii mai arde de razboi , ca sa faca cine ce si de ce ?

      Ștergere
    15. DS.imi pare rau ca nu am sa-ti dau nici un link dar tot ce spun le spun din informatiile ce le primesc personal din interior de la divinitate,sunt conectata permanent la sursa de informatii noi ce imi vin tot timpul pe banda,sub forma de flashuri viziuni si glas in stare de meditatie/liniste totul cand sunt in pat aproape de somn/veghe,cu sunete in interior apocaliptice,pur si simplu se deschide un canal de lumina si traiesc niste lucruri care tot ce spun se intampla.Imi traiesc viata ca un profet nu stiu daca intelegeti asta/dar stiu tot ce se va intampla legat de viitor personal al meu sau al lumii/pentru ca tot ce mi se arata sub forma de vis/viziune flash/glas se implineste imediat,uneori se mai poate intampla sa imi dea si cu erori cum a fost la ultimul cutremur in Decembrie cu diferenta de doua zile in plus fata de cum am precedat.Cutremurele se pot prevedea si cu cateva luni inainte nu numai zile,nu cum va spun cei ce manipuleaza cu televizorul pentru ca multe cutremure le-am vazut/simtit inainte cu multe luni sa se intample cu data si luna precisa.Chiar si cele mai neansemnate cutremure le-am simtit chiar de erau in tarile vecine la mii de km ,aici in tara le simteam ca un balans si presimtire in momentul cand aveau loc si apoi verificam ora si timpul.

      Ștergere
    16. Vor incepe urgiile lui Dumnezeu,cutremur inainte si razboi.Bucurestiul va ramane pe jumatate in picioare va fii foarte afectat.Blocurile se vor tranti in jos facandu-se una cu pamantul am vazut aceste imagini in flashuri.Vor mai ramane foarte putini dupa aceasta cernere,de aceea spun sa va rugati ca cine scapa va pleca si spre munti.Rusii ne vor ocupa cu armatele sale,chiar in acest moment isi fac drum spre noi asteptand la granita cu Ucraina,multi vor fugi la munti,numai sa scape ca e greu de scapat ce vine.In curand vor incepe si atentatele teroriste la nivel national.Multi teroristi se vor infiltra prin scoli atacand oameni si copii.Asa va incepe razboiul in Romania.

      Ștergere
    17. Iona ...........
      tu in ce oras locuiesti ?

      Ștergere
    18. daca tu stii cu precizie cand vor fi cutremure in Romania , ne poti scrie si noua aici . Luna , zi , ora ..... si atunci cred ca voi crede tot ce scrii aici .

      Ștergere
    19. Armata rusa e toata insirata de-a lungul granitei cu Ucraina,aici aveti dreptate.

      Ștergere
    20. Am înțeles Iona,dacă ai o dată concretă despre un eveniment ce urmează să se întîmple,e de luat în seamă să vedem dacă se și adeverește.Tu spui că ți s-a întîmplat de multe ori,eu nu știu,dar voi urmări postările tale și mă voi convinge.DS

      Ștergere
  6. O asemenea predictie puteam sa fac si eu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga Iona ce bine ar fi ca aceasta avertizare să ajungă și la copii mei în Londra dar ei nu mă cred si spun că dacă am toate țiglele pe casa îmi pare așa de rău căci timpul e atît de scurt .Mulțumim Iona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Copiii tai au dreptate, nu ai toate țiglele pe casa, nici tu nici iona

      Ștergere
    2. Plin de răutate!
      Mergi de-ți rezolvi problemele.

      Ștergere
    3. Fiti atenti la acest diavol cu chip uman cu idul Hipnotiq Hipno.El sta la pândă doar sa atace si sa piardă încrederea celorlalti care citesc pe acest blog motivînd pentru fiecare o boală psihică si de trimis la Socola. Ignorati acest specimen si nu dati atentie celor spuse de El.Asa lucrează diavolul foarte subtil vrând sa îndepărteze pe mulți de la Adevar.Are probleme psihice grave acest personaj.Este adevarat.

      Ștergere
    4. De unde stii ca e un EL si nu e o EA?

      Ștergere
    5. In mod sigur este sorosist nu-i dati atentie saracu...

      Ștergere
  8. Iona, treaba asta cu AVERTISMENTUL , este luat de pe Site-ul PROFETIE-AVERTIDMENT?

    RăspundețiȘtergere
  9. Iona,daca tot ai capacitatea de previziune atat de precisa,cred ca cel mai onest si corect fata de toti cei care iti citesc comentariile ar fi sa specifici si cand va veni cutremurul cel mare.Eu m-am cam saturat de "profetii" care tot ameninta cu 'o sa vina", "va urma" fara sa ofere date.Cred ca ne intereseaza pe toti 2 aspecte esentiale: cand o sa vina cutremurul cel mare (zi/luna/an) si in ce luna din anul urmator se va declansa razboiul in Romania.Trebuie sa intelegi aspectul de panica.Daca vei veni cu 1 luna inainte de cutremur sa spui ca urmeaza cutremurul cel mare, oamenii se vor panica peste masura.Cel mai onest fata de noi toti,este sa spui acum care sunt datele cand aceste evenimente vor avea loc, in special cutremurul cel mare.ALtfel nu faci decat sa creezi panica si teama pentru ca acel "va voi anunta la momentul potrivit" nu rezolva nimic.Fa-o pentru cei care vor sa se roage incepand de acum pana in clipa inevitabilului,pentru cei care au copii in strainatate pe care ii pot anunta sa nu se intoarca in tara o perioada pentru ca ii asteapta suferinta si moartea.Cred ca daca o tara intreaga se roaga divinitatii sa nu ne loveasca cu un cutremur devastator, in aceeasi perioada,vad tot posibilul ca acel cutremur sa nu nu se mai intample.Gandurile noastre sunt forte vii, unde electromagnetice.Insumate toate gandurile noastre focusate pe aceeasi dorinta ,in aceeasi perioada, pot sfida legile naturale ale fizicii.Hai sa aflam acum cand o sa vina inevitabilul si tot de acum sa ne rugam toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si totusi Mihaela,gandesti asa de "usurel"!

      Ștergere
    2. Iona draga ,sau cum Doamne iarta-ma te numesti,nu vrei tu sa-mi spui in ce zi si la ce ora voi muri?Ca sa stiu sa fug d-acasa.Haaai spune-mi te rooog!
      Mai prostuti ce sunteti!

      Ștergere
    3. Anonim11 ianuarie 2017, 22:34
      Cred ca nu exista ascunzatoare pentru doamna cu coasa!!!hi hi
      neluta

      Ștergere
  10. Anonim 14.37 nu am priceput mesajul :razboiul va incepe in 2018 ? a) in Romania,sau b) in Romania se vor inchide granitele ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si una si alta.VA FII Război in 2018 dar inainte se închid granițele ca un prim semnal.Cei ce nu vor lua in seama avertismentele urmatoare vor ramane temporar pe afara si nu vor mai intra din cauza ordinelor venite din SRI.Tot ei pregătesc si atentatele cu Isis care vor sosi in Romania.Sunt lucratura lor cu ordine din afara.Va fii măcel nu pot spune mai mult pentru ca mulți se vor pierde cu firea.Din nefericire mulți au credinta slăbită sau deloc si ii pot afecta oarecum.

      Ștergere
    2. Multumesc, Iona! Urmaresc numai comentariile tale, ca ceilalti scriu numai aberatii, ca sa se afle in treaba. Mai este mihai35.

      Ștergere
    3. Va rog sa spuneti mai mult, nu ne lasati asa in suspans.

      Ștergere
    4. "Va fi MACEL da nu va spun mai mult ca intrati in panica" :))) tare afirmatie

      Ștergere
    5. Fiti atenti aici logica 1. Va fi macel dar nu spun mai mult ca va pierdeti ci firea-de parca n-ai fi suficient; 2.Va fi macel dar pe astia necredinciosi ii afecteaza oarecum deci nu mai e macel

      Ștergere
    6. Aberatii anonim 23:20? Doar animalele "prezic" cutremure, de oameni nu am auzit sa reuseasca vreo unu.

      Ștergere
    7. IONA
      nu este normal ceea ce faci . nici crestin , nici uman .....
      Tu faci cele mai groaznice previziuni

      Ștergere
    8. Nu este singura Iona care a mai spus ce va fii cu Romania,au mai spus si Sfinti Parinti de-ai nostrii pusnici ai Romaniei cam aceleasi lucruri in ce priveste tara noastra cautati pe net si cititi mai multe.Scrieti pe net profetii despre romania sfintii romaniei.

      Ștergere
  11. Aaaah,am uitat sa ma semnez!Ce ma faaac?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E de bun simt sa va semnati!
      eu ma semnez,
      Neluta

      Ștergere
  12. Mai,aici s-a trecut la planul B? ????:-)))))V-ati pierdut cu toții încrederea în Dumnezeu??????INCREDIBIL

    RăspundețiȘtergere
  13. Voi nu înțelegeți ca nimeni nu e mai presus de DUMNEZEU?????

    RăspundețiȘtergere
  14. Un comentariu nu s-a publicat.Am raspuns unei persoane la întrebarea Când o sa vina cutremurul cel mare?Va rog publicati dna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioana te rog sa ne spui mai multe ca sa ne pregatim ! Multumim

      Ștergere
    2. Nu se doreste a fii publicat mesajul pe blog pentru a nu intra oamenii in panica si inteleg foarte bine acest lucru.Dar voi scrie după Martie când va urma cutremurul ca perioada (cu luna si an) ca sa va pregatiti eficient cu rugăciuni si post.Pana atunci mai scriu sa va mai reamintesc ca trebuie sa va mai si uitati la Dumnezeu sus.De va uitati numai jos la lucrurile de jos ve-ti ramane jos si nici nu o sa le mai puteti folosi pentru ca Dumnezeu are nevoie de al sau tot ce e viu si creat de El.Nu are ce face cu lucruri moarte le va distruge.Tot ce e material va fii distrus si ars la fel ca si păcatul care nu se curateste nici daca este ars in foc.

      Ștergere
  15. Ceea ce ganditi,ceea ce faceti si vorbiti,afecteaza constiinta colectiva.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  16. Iona , am "rasfoit " si eu Site-ul Profetie -Avertizment , si cred ca de pe el te inspiri.
    Bineinteles ca mai pui si de la tine .
    Asa ca daca ai credulii , pardon , fraierii tai care te cred , din punctul tau de vedere , esti un "guru".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Credeti ce vreti,eu nu ma inspir de nicaieri,am propriile mele profetii inspirate direct de la divinitate cu care am contact special.Timpul pe care il traim acum este un timp biblic ce le traim live fara ca unii sa isi dea seama de ce se petrece in momentul de fata.Nu vreau sa duc pe nimeni in eroare dar ve-ti vedea ca tot ce am spus se va intampla in urmatoarele luni de zile cand va incepe avertismentul ca un semn inainte,si va ve-ti convinge ce pregateste Dumnezeu pe pamant.

      Ștergere
    2. Dv locuiti in Bucuresti?
      daca da, ce masuri ati luat pt dv si familie?
      totusi cred in destinul omului dat la nastere...
      Multumim
      Neluta

      Ștergere
    3. Iona, sunt persoane pe aici care nu iti contrazic afirmatiile ci dimpotriva vor sa creada in ele pentru a nu fi ignoranti.Tocmai pentru ca suntem multi care vrem sa credem in ce afirmi te rog sa imi raspunzi la intrebarea expus de mine mai sus:cand o sa vina cutremurul ?Anul acesta ?In ce luna?La anul?In ce luna?Mi se pare intelept ca atunci cand oferi profetii care prevestesc suferinta,moarte,chin, sa o faci cu scopul de a atentiona oamenii,de a-i determina sa mearga pe un drum mai ferit de dezastre.Oricine poate sustine ca anul acesta va fi cutremur.Toate statisticile asteapta asta, cam din 2005.Daca 100 de oameni afirma ca in anul x va fi cutremur in tara in care traiesc, si realmente se intampla asta nu poti crede cu adevarat ca toti cei 100 sunt reali profeti.Ca sa te deosebesti de un om care sub dorinta de a se afisa se angajeaza sub rol de profet intr-o discutie interminabila si paroxistica despre calamitati,razboi si suferinta, trebuie sa ai alta abordare:
      1.Sa fii specific in profetiile pe care le afirmi,sa ai notiunea cat mai concreta de localizare in timp si spatiu a evenimentelor care se vor intampla.
      2.Sa expui informatia in public intr-o masura cat mai reconcilianta pentru o multime de oameni care au nevoie de concret dar si de speranta ca pot supravieti chiar si dupa mari dezastre.
      Te rog sa ai bunavointa sa imi raspunzi.

      Ștergere
    4. Dar si mulți se vor trezi si vor cauta răspunsuri din Biblie cartea Adevărului pentru ca întoarcerea lor la divinitate se va petrece instantaneu.Semne si minuni vor fii aici la noi in tara.

      Ștergere
    5. IONA ................
      tie nu iti este mila de oamenii de aici ? Ai bagat frica in noi , cu comentariile tale , care eu nu cred ca sunt adevarate . Nu ai de unde sa stii tu si cum sa prevezi cutremurele cu multe luni inainte . Este rusinos si inuman sa bagi teama in oameni .
      Mai gandeste-te inainte de a scrie aceste grozavii .

      Ștergere
    6. Iona spune-ne cand vine cutremurul cel mare si razboiul ca interval de timp. Multumesc mult.

      Ștergere
    7. Nu trebuie sa te justifici Ioana in fata celor ce nu cred! Te rog....raspunde celor ce te intreaba de cutremurul cel mare! O sa fie in martie?

      Ștergere
    8. Iona asa este, cum spui tu.
      Asa va fi,eu cred asta,oricum bine nu o sa fie .
      Pentru ca Dumnezeu are de trezit pe multi din adormire,si isi va face lucrarea asa cum vrea El.
      Sa ne trezim din adormire ,,sa incercam sa pazim poruncile si sa fim plini de dragoste de bunatate

      Ștergere
    9. Ce vorbim de bunatate, Adyna, cand se intampla o nenorocire, ex Colectiv daca nu se intampla noua, nu ne afecteaza...
      Apoi, cei mai multi care povestesc rautatile de la serviciu...
      Neluta

      Ștergere
    10. cot-cot-ccotcodaaac

      Ștergere
  17. Mai bine le zici Iona sa mi dea ceea ce vreau...

    RăspundețiȘtergere
  18. Iona,ori spui mai exact,ori intra la loc in burta pestelui.Cand va fi marele cutremur?Unde exact lovesc teroristii?Mai sunt si alte tari din jur care intra in razboi?Si cum ramane cu ceea ce spuneati voi,profetii,ca suntem un loc privilegiat si ocrotit?Pana la urma,suntem cei mai urgisiti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce somatie radicala aveti, apoi Iona poate nu stie exacxt sau nu are voie sa ne dezvaluie.
      nici dna Maria cred ca nu ne spune totul...
      Neluta

      Ștergere
  19. Dar ca sa vezi ce COINCIDENTA mai Iona , previziunle tale au esenta previziunilor de pe Site-ul Profetie-Avertisment date in cursul anilor trecuti de catre Fecioara MARIA , si Sfanta Treime.
    Of Of mai mai .

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu stiu exact ce va fii dar am primit o informație noua cum ca mi se adresa mie ca nu este bine sa mai uram rusii si Rusia noi poporul roman pentru ca in scurt timp,vom vedea cu toții rezultatele ca raspuns al Rusiei la adresa noastra.Eu ma rog pentru tara sa fie bine dar ceva se va intampla si nu mi-a spus ce.Sper sa nu fie asa eu ma voi ruga puternic.Nu cred ca este vorba de ocupație acum este altceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stire de azi.Moscova se înarmează împotriva amenințării din România
      http://ro.sputnik.md/Rusia/20170112/10746057/moscova-inarmare-romania.html

      Ștergere
    2. Hai ca o sa ajungem de banc : romanii sa ameninte Rusia , asta e chiar tare . Si care sunt romanii aia ? Tineretu cu tableta , pensionarii sau bugetarii ? No, cu siguranta sunt veteranii de razboi bolnavi de Alzheimer. !

      Ștergere
    3. Anonim 12 ian 22:01 ce ți se pare așa amuzant,linkul postat de anonim 20:13 e foarte real.Rusia consideră Romania un pericol,dar nu din cauza noastră din cauza bazelor Nato,care sunt dirijate de SUA.Pe 6 ian 2017 au sosit în portul german Bremerhaven echipamente militare,care urmează să plece spre Europa de Est,iar acum cîteva zile au sosit 250 de soldați americani la aeroportul Wrocraw din Polonia și zeci de tancuri.In total în Europa de Est,Nato va disloca 4000 de militari ai brigăzii a 3-a de blindate și diviziei a 4-a de infanterie.Așa că rușii au toate motivele să se înarmeze și ei,nu văd nimic anormal in asta.Noi nu realizăm nici acum că suntem marionetele americanilor și in caz de ceva,razboiul nu este al nostru.Noi vom fi carne de tun pentru toți și victime colaterale pentru că ei își reglează conturile pe teritoriul țării noastre.Americanii vor să ocupe cîteva obiective de acolo pentru că e o zonă cu mult petrol și gaze,altfel nu i-ar fi interesat pe ei Europa de Est.Metoda lor e cunoscută de sute de ani,întotdeauna și-au clădit fericirea lor pe nefericirea altora.Vreau să văd și eu o țară unde au intrat americanii și s-a dezvoltat economic,iar oamenii au dus-o mai bine.NICIUNA,totul a rămas o ruină.DS

      Ștergere
  21. Am mai spus ca următorul cutremur va fii in Martie in perioada 19-28 noaptea si va fii intensitatea intre 6,0-6,2 grade nu mai mult de atât.Nu este in Martie cutremurul cel mare.Vor mai fii 2 cutremure intense si apoi urmează cel mare care va fii declansat si nu vine de la sine.Ca o idee Cutremurul cel mare 7,9 grade va fii iarna pana in sărbătorile crestine.Si multe poduri rutiere actuale construite recent din Bucuresti se vor rupe si vor fii la pământ.Pana atunci sa ne rugam pentru ca timp mai avem la dispozitie ca sa ne putem întoarce cu fata catre Dumnezeu pentru ca de aceste urgii nu avem unde scapa si de la fata Lui nu avem unde fugi.Ele tot se vor petrece pentru ca asa este scris sus si nu va putea fii oprit de nimeni datoria supararii prea mari ale lui Dumnezeu unde El varsă lacrimi pentru noi toti nu vedem si nu facem la fel pentru semenii nostrii care au nevoie de ajutor.Ne gândim doar la ale noastre crezând ca totul ni se cuvine.Dar gresim in fata PreaPuternicului Dumnezeu.Răutatea oamenilor a crescut si mania s-a intetit la maxim.Sanse mari sunt doar pentru cei ce s-au curatit de pacate si vor ramane si din cei ce nu au crezut care vor veni si ei la Credinta începând sa facă semnul crucii si spunând rugăciuni unde inainte nu le făceau.

    RăspundețiȘtergere
  22. Am mai spus ca următorul cutremur va fii in Martie in perioada 19-28 noaptea si va fii intensitatea intre 6,0-6,2 grade nu mai mult de atât.Nu este in Martie cutremurul cel mare.Vor mai fii 2 cutremure intense si apoi urmează cel mare care va fii declansat si nu vine de la sine.Ca o idee Cutremurul cel mare 7,9 grade va fii iarna pana in sărbătorile crestine.Si multe poduri rutiere actuale construite recent din Bucuresti se vor rupe si vor fii la pământ.Pana atunci sa ne rugam pentru ca timp mai avem la dispozitie ca sa ne putem întoarce cu fata catre Dumnezeu pentru ca de aceste urgii nu avem unde scapa si de la fata Lui nu avem unde fugi.Ele tot se vor petrece pentru ca asa este scris sus si nu va putea fii oprit de nimeni datoria supararii prea mari ale lui Dumnezeu unde El varsă lacrimi pentru noi toti nu vedem si nu facem la fel pentru semenii nostrii care au nevoie de ajutor.Ne gândim doar la ale noastre crezând ca totul ni se cuvine.Dar gresim in fata PreaPuternicului Dumnezeu.Răutatea oamenilor a crescut si mania s-a intetit la maxim.Sanse mari sunt doar pentru cei ce s-au curatit de pacate si vor ramane si din cei ce nu au crezut care vor veni si ei la Credinta începând sa facă semnul crucii si spunând rugăciuni unde inainte nu le făceau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iona, ti s-a dat voie sa spui si celorlalti ceea ce afli?

      Ștergere
  23. Doamna Maria, daca cititi comentariile lui iona , ce parere aveti ? Este asa sau nu ? Cutremur in martie de 6 grade este foarte mare , e grav , nu cred ca trebuie sa vina unul de 8-9 ca sa crapam sub daramaturi toti .
    Fiecare isi spune rugaciunile , isi vede de viata zilnica , nimeni nu e pustnic si nici nu putem sa mergem in munti .
    Sa fim seriosi , ce scapare am avea acolo ? Caci de supravietuire nu poate fi vorba ....., fara hrana , medicamente , haine .
    Omul de astazi nu este cel de Neanderthal , cine se adapteaza , la frig, ger, umezeala, intuneric , pustietate ? Declaratiile raman declaratii , realitatea e alta .

    Daca civilizatii mult evoluate au disparut inaintea noastra , inchipuiti-va a noastra ca se duce fara regrete si scheme de previziunisi preventii .

    Pe romani ii rapune un metru de zapada si ii destabilizeaza , blocate strazi, inchise scoli, transport , ce mai vorbim in caz de cataclism ????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci cand eu voi scrie aici,ca in ROMANIA va fi un CUTREMUR MARE,in ziua de...,data de...,anul...,atunci sa ne temem.
      Fiecare este liber sa spuna ce vrea si cand vrea.
      ROMÂNIA nu va suferi asa curand ,un CUTREMUR DEVASTATOR!

      Ștergere
    2. Multumim , d-na Maria , mi se zbarlise parul pe mine ca pe puma .

      Ștergere
    3. ha, ha , nu am mai auzit- o pe asta cu puma !

      Ștergere
  24. Mai Iona la ce ai comentat tu la 11.07 e de scapat din tara : ISIS ne va viola , rusii stau la panda si noi sub daramaturi . Sigur e mai la noi , nu cumva pe la arabi ?

    RăspundețiȘtergere
  25. Iona, un alt "rapit" de ET.

    RăspundețiȘtergere
  26. Tot ce v-om patii e din vina noastra a oamenilor,v-om plati pentru faptele noastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu toți oamenii sunt vinovați,mai grav e că vor plăti unii pentru faptele altora,copii ce vină au?DS

      Ștergere