luni, 16 ianuarie 2017

ROMÂNIA ! TERITORIUL ROMANIEI SE VA MICSORA !

 

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...
                             
                     

                        15 Ianuarie 2017,ora 3,54 zori de zi !

                                        Dragii mei, 

În aceasta dimineata ,în zori de zi, o lumina puternica ma treyeste, si astfel vad sub plafonul camerei mele, care arata precum un Cer de noapte,vad HARTA  ROMÂNIEI.
HARTA  ROMÂNIEI,nu arăta precum aceasta fireasca,adevarata,cu înscrisuri si desene.


Image result for harta romaniei


Harta României era formata din contur negru si interior alb dens,fara niciun fel de înscrisuri.
Image result for harta romaniei..

Brusc ,interiorul HARTII albe,se crapa tot,asa cum se crapa Pămantul pe timp de seceta cumplita.

Image result for PAMANT CRAPAT....


Acum vedeam HARTA ROMANIEI toata sfărâmată ,precum imaginea cu Pământul crapat de mai sus.
Imediat în spatele HARTII albe si crapate, apare o HARTA mai mică, cu acelasi contur, dar mult mai mica. O pătrime din interiorul HARTII  ROMÂNIEI  care era sfaramată , dispăruse.
Asa arăta acum HARTA ROMÂNIEI, atât de mică ,în comparatie cu acea mare,care mi se arătase prima oară,chiar daca era facută ţăndări.

Image result for harta romaniei.Image result for PAMANT CRAPAT


Image result for harta romaniei..

Prieteni dragi, ce va fi cu ROMÂNIA noastra, cine o va face ţăndări si va musca din ea, nu vreau sa ma gandesc.
Am scris adeseori depsre ARDEAL.
Iata:


TRANSILVANIA FIERBE ! TRANSILVANIA FIERBE !

https://plus.google.com/.../2pcfwN9zFQ5

Translate this page
Dec 2, 2015 - TRANSILVANIA FIERBE ! TRANSILVANIA FIERBE !


ROMÂNIA ! HARTA ROMÂNIEI ” DESFIINȚATĂ” - Dumnezeu există ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../romania-harta-roman...


Translate this page
Oct 11, 2016 - Astta nu inseamna ca România va fi desființată,asa cum mi-a scris un cititor ! ROMÂNIA va fi ciopârtită in bucati, nu va mai fi ca acum! Publicat ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 11/25/16

Prieteni dragi, ceva nu tocmai bun se va întampla cu

teritoriul României.

Dar asa cum stim cu totii deja,ceea ce este 

orânduit de Sus, asa se va întâmpla.

Important este,ca sa ne pastram CREDINŢA, 

NĂDEJDEA si DRAGOSTEA în BUNUL  DUMNEZEU

si-n MĂICUŢA DOMNULUI, sa fim mai buni si mai 


milostivi,sa ne iubim Aproapele fie el prieten sau 

dusman.

De vom proceda asa,celelalte ni le va adăuga IISUS 

HRISTOS,Căruia I se cuvine toata cinstea ,slava si 

închinarea,Amin!

                                      Cu dragoste, Maria.



Image result for harta romaniei

175 de comentarii:

  1. Se va mari DACIA?! Oculta Mondiala a vrut ca Romania sa fie confundata, in afara, ca fiind tara romilor(tiganilor). Soros % Co au facut tot ceea ce le sta in putinta pentru a santaja la nivel inalt si demnitari ai tarii au acceptat ca poporul roman sa fie terfelit si confundat cu o anumita categorie interlopa(in care se incadreaza atat unii rromi, care pe vremuri se numeau tigani, cat si unii romani, care s-au "tiganit", ba au facut faradelegi asemenea unor etnici rromi, din pacate). Romania va fi purificata, din toate punctele de vedere si trebuie ca toata lumea, atat din tara, cat si din afara, sa stie ca dacii nu sunt rromi, rromii nu-s bastinasii acestor taramuri . Chiar daca s-a dorit ca Romania sa fie considerata tara lor, asa cum au vrut mai mult detractorii Daciei, decat etnia rromilor(care inainte se numeau tigani), totusi, Romania isi va redobandi numele de DACIA si Rromii vor pleca in tara lor, acolo de unde au venit si lucrurile se vor echilibra. O sa fie o interventie de la divinitate si asta nu numai in aceasta parte a lumii, ci pe intreaga planeta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sint d-acia,din,DACIA,din Tara Romaneasca si n-am furat aici si am muncit cinstit si n-am plecat si mi-a fost greu si m-am rugat si am rabdat ocari de la romani ce-si spun crestini,cu nume dar fara fapte bune,goi la suflet,cu inime de piatra,ce nu se inmoaie de la lacrime ,dar se vor inmuia de lacrimele lor fierbinti.Am citit ca marele popor indian va sprijini micul popor roman,daca poporul roman ajuta acum si el va fi ajutat.Daca tu n-ai facut bine,cum poti astepta bine,nu asa spune Imparatul vostru,sa iubesti aproapele ca pe tine insuti,scria ca sa fie numai din neamul tau,nu,atun ci de ce nu-ti respecti Imparatul si sa-l asc ulti,romane mai negru-n cerul garii decat sunt cei mai negri tigani.La tigani in buletin scrie roman din Tara Romaneasca.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Minte zero kendra ! Zero barat !

      Au plecat minti luminate , oameni in datorii si loaze . Loazele erau si aici taraie brau si putori .

      Ce ai facut tu, i-ai bagat pe toti in aceeasi oala .

      Ia-te de mana cu DS care vrea inchiderea granitelor , ridicarea cetateniei si armata obligatorie pentru tineri .
      Selectia sa inceap0a cu cei care gandesc ca tine si DS , restul dupa voia Domnului, si nu a voastra !

      Ștergere
    4. foarte adevarat 12.06 .

      Ștergere
    5. Anonim16 ianuarie 2017, 12:06
      "inchiderea granitelor , ridicarea cetateniei si armata obligatorie pentru tineri"
      Ce este rau in toate astea?
      Cum/necum aveam o armata(inaine);
      Asa este ca au plecat nu numai minti luminate/oameni muncitori, dar si cei care fura/cersesc(si fac Romania de ras!)
      ridicarea cetateniei pentru toate persoanele dubioase din lume care s-au ascuns la noi refugiu - nu cred ca este ceva rau
      si sa vedem ce vom face daca vom fi obligati de UE sa avem cote de refugiati.parerea mea
      Neluta

      Ștergere
    6. Kendra, roaga-te sa-ti nu-ti dea Domnul sa duci o cruce ca acelor care au fost nevoiti sa plece. Ca sa intelegi si tu, si altiii ca tine ce inseamna sa traiesti printre straini. Sunteti plini de ura! Tu iti iubesti tara zici? Si de aia n-ai plecat? Cata ipocrizie, spune mai bine ca nu ai fi facut fata la traiul si la munca de acolo, departe de familie! Ati ajuns sa va urati fratii si mai pretindeti ca va iubiti tara, pai si ei sunt tara! N-aveti nicio rusine sa va aratati uratenia din voi!

      Ștergere
    7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    8. Ingusta la minte esti tu, Kendra! Nu-ti mai ura confratii ca au ales alta cale. Au ales-o cu voia lui Dumnezeu. Fiecare are crucea lui de dus si lectiile lui de viata acolo unde ii trimite Dumnezeu. E asa greu de priceput?

      Ștergere
    9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    10. Gaina Kendra-DS,ce poate altceva sa faca dacat sa cotcodaceasca disperata de atata plictiseala pe blogul Mariei!PTIU

      Ștergere
    11. Ma Patrihotilor, care vreti armata obligatorie , eu va propun sa mergeti voi primi sa aparati hoti, eu prefer sa stau undeva la umbra cu o bere rece in mana.
      Aia care au plecat dincolo sunt aia care au votat cu Iliescu in 90, asa ca nu le mai plangeti de mila, a-ti vrut hoti in frunte acum suportati saracia si umilinta ca poate va vine mintea la cap.

      Ștergere
    12. Anonim 08:36, nu are nimeni treaba si nu este vorba despre rromii(tiganii) de treaba, fiindca sunt multi cu bun-simt si sunt si multi romani care-au uitat de bunul simt si de respect. Asadar, in comentariul Anonimului 00:33, se spune destul de clar si limpede cam cum s-au petrecut lucrurile si de aceea lucrurile trebuie sa se schimbe. De fapt, nici nu se mai poate sa mai continue aceasta stare de lucruri, fiindca dauneaza Romaniei si cetatenilor ei, care-s foarete prost vazuti in strainatate. Cauzele-s clare, apartin atat celor din conducerea tarii, atat celor din afara tarii, atat celor din interiorul tarii, cat si celor care vreau, cu orice pret, sa puna Romania "pe chituci", cum comenta cineva.

      Ștergere
    13. Kendra in legatura cu romanii care emigreaza masiv , fa te rog o petitie la Presedintie si intreaba-l pe Johannis ca tot a mancat el r...t ca va aduce toti romanii in tara . Daca avem locuri de munca in Romania conform pregatirii noastre de doctori , ingineri , cercetatori , ne vom intoarce , daca trebuie sa ne prostituim profesional, mai bine NU!
      Daca eu ca medic trebuie sa traiesc furandu-va voua din buzunare si rusinandu-ma cand imi dati bani in plic pentru operatii , crede-ma ca prefer Germania . Restul sunt sentimentalisme ieftine .

      Ștergere
    14. De acord cu tine 12:50,invidia e mare si neputinta lor la fel!

      Ștergere
    15. Bine ai facut gaina kendra DS,sa-ti retragi gainaturile de mesaje.Si mai bine ar fi,sa-ti ceri si scuze-dar tare m-as mira!

      Ștergere
    16. Neluța în mesajul tău din 16 ian 12:48 văd că ești de acord cu mine,dar mă mir cum de ai scăpat tu neînjurată de anonim 12:06.Probabil că de aceea ai tăcut și tu pînă acum ca și Adyna,Silvia și alte persoane care îmi spuneau să nu renunț că mă veți susține. Am văzut acum susținerea cind această anonimă mă face pe mine în toate felurile și voi ați tăcut toate la unison.Eu v-am spus ce am știut și v-am ținut la curent cu ce urma să se întîmple și cred că v-ați dat seama că așa a fost.Unele lucruri le-ați văzut pe tv,unele urmează să le vedeți,iar altele nu le veți vedea niciodată,iar eu prefer să le țin pentru mine.I-am lăsat și Ionei un mesaj pe pagina cu previziuni despre Sebastian Ghiță și dosarele nedezvăluite. Dacă vrei să il citești și tu și Adyna,Silvia, Maria Handic,Mihaela Opriș îl gasiți acolo posta pe 16 ian ora 06:53 Sper să înțelegeți de unde vine dezamăgirea mea. O vorbă spune prietenul la nevoie se cunoaște.În fine nu mai pierd timpul,dacă vreți citiți mesajele pe care le-am lăsat acolo pentru Iona că oricum se ține și vuvuzela după voi să mi le citescă și apoi să-și verse zoaiele pe aici.DS

      Ștergere
    17. DS: am citit ce ati transmis, si atunci si acum;
      Trebuie sa spun ca nu am atata timp sa postez/raspund cat as vrea, dar urmaresc zilnic acest blog;
      In foarte multe mesaje sunt de acord cu ce spuneti,va citesc cat de mult pot, mai ales ca eu nu urmaresc stirile la tv, si multe le aflu de aici; indiferent de agitatia/zgomotul pe care il fac unele spirite animatoare de pe aici, dv daca vreti sa continuati mai departe, nu vad de ce/pentru ce/cine sa va opreasca?
      Doar ca isi arunca jignirile/limbajul de joasa speta, si nu fac altceva decat sa nu-si vada barna din ochi/sau reprezinta un interes sau altul!
      Inteleg de ce dna Maria nu lasa mesajele sa curga inainte! dar este mai bine asa, sa vedem liber de ce sunt unii capabili sa arunce in eter!
      Pana la o schimbare de situatie (a mea/dnei Maria) voi continua sa citesc mesajele trasmise de dna Maria, si de catre multi useri, care vor sa informeze si pe altii cu ceea ce stiu, inclusiv Iona, chiar daca sunt atatia care incearca sa o opresca;
      Cainii latra, ursul merge...
      Zi frumoasa tuturor!!
      Neluta

      Ștergere
    18. Imi cer scuze celor care s-au simtit jigniti, nu asta era intentia. Pe de alta parte, nu inteleg cu ce va deranjeaza punctul meu de vedere.. Din cate stiu fiecare are dreptul la opinie. Multi au plecat din tara, fara sa se uite inapoi, abandonandu-si familiile , copii... Sunt zeci de mii de copii, care -si vad parintii o data pe an. Unde s-a mai pomenit asa ceva in lume? Acesti oameni si-au vadut sufletul pentru bani. Asta este parerea mea...si nu e nimeni obligat sa fie de acord. Si cumlmea ca aceste persoane (nu toti) isi urasc tara, si nu s-ar mai intoarce niciodata inapoi. Kendra

      Ștergere
    19. 7.57 Tine-ti zoaiele pentru tine DS.
      Urla disperarea si comunismul in tine , limbajul trivial milienesc specific nomenclaturii tale .
      Asta e stilul tau , cine te pune la punct, sari la el si-l scuipi .
      Le doresc sa fie primii recrutati toate rudele tale impreuna cu prietenii tai de acelasi leat . Primii chemati vor fi rezervistii . Poate te numeri printre ei , cu siguranta .....

      Ștergere
    20. In cazul unui razboi, nu va mai fi loc de atatea rautati si nici nu avem unde sa ne ascundem/fugi.
      Neluta

      Ștergere
    21. DS, ce sustii tu nu se poate numi informatie ci dezinformare, diversiune, propaganda ieftina si murdara. Tot cele care gandesc la nivelul tau le cred, ceilalti isi dau seama imediat cine esti si cum gandesti. V-ati gasit voi, profetele lui Ghita sa aruncati pe aici numai minciuni de doi lei. Astea nu-s dezvaluiri cat timp nu sunt insotite de DOVEZI CLARE, altfel raman la stadiu de barfa de radiosant.

      Ștergere
    22. Kendra eu nu am apucat să citesc mesajele tale și nu știu ce ai scris pentru că erau deja șterse cind am intrat pe blog. În schimb am vazut că individa anonimă 16 ian 21:09 mă atacă și pe mine și pe tine,iar eu nici nu apucasem să postez la ora aceea vreun mesaj și tot m-a insultat.Da ai dreptate, unii si-au părăsit țara pentru bani,si-au părăsit familiile, își reneagă țara și o vorbesc de rau,dar dacă le spui în față te înjură și te fac ca la ușa cortului.Așa că lasa-i acolo unde sunt că Dumnezeu le va arăta calea.Nu toți care au plecat sunt la fel și cu siguranță aceea se vor întoarce fără să înjure pe nimeni și fără să hulească Romania.Cît despre ceilalți de ce am avea nevoie de ei aici,unde totul le pute și nimic nu e pe placul lor? Să rămînă acolo.DS

      Ștergere
    23. Apărarea " prostului " este întotdeauna atacul ...:) . Ma bucur ca exista si oameni care vad lucrurile la un alt nivel . Cei care se bazează pe "al șaselea simt" . K

      Ștergere
    24. Kendra nu trebuia sa stergi postarile tale.Sunt de acord cu toate afirmatiile tale,ai gandit independent la obiect,nu ai suparat decat pe cei cu crierele spalate,mincinosii si obedientii.Val.

      Ștergere
    25. Am sters unele mesaje (poate prea greu de digerat pt unii). Dar daca eu nu am dreptate , atunci de ce tara asta merge intr-o directie gresita? NU stiu in ce masura cineva din afara ne face atata rau cat ne facem noi. Ne-au impartit in categorii (medicii , profesorii, politicienii, animalistii, diaspora, PSD-istii, sorosistii, penalii) etc ...pentru a ne dezbina definitiv. Urmeaza categoriile grele:crestinii, maghiarii,musulmanii, comunitatile gay. Tot timpul va fi motiv de ura intre noi, romani contra romani. K

      Ștergere
    26. :) am tendința sa judec la rece . Pentru mine lucrurile sunt destul de evidente . Ne vând țara de sub fund, s-a furat ca in codru sub atenta supraveghere si complicitate a serviciilor . se taie pădurile, sănătatea si educația sunt in coma , armata nu exista ... trist . In 26 de ani am ajuns la performanța de a ne întoarce in timp prin 1950.

      Ștergere
    27. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1279036405486231&id=100001396509423

      Ștergere
  2. O sa ne spuna ciolanisvernerklaus dupa intoarcerea lui din strainatate unde merge de ziua uniri. El vrea altceva mu unire
    Merge sa ceara sfatul strainilor ce sa faca cu Romania parca ar fi mosia lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 00:44 pune-ți mintea la contribuție!!! Când a început devalizarea masivă a României,, deșteptule "??? În 1990!!! Cum sa îmbogățit Patriciu,Voiculescu, S.O.Vântu,Udrea,Ghiță, A.Năstase, limbricu de Țruica (îmbogățit peste măsură doar că ii cară geanta lui Năstase) Tender și mulți alții, au luat ca de pe moșia Lor!!! Noi,, poporul"sclavi pe plantații pt.bunăstarea lor!!! Cap ai minte ce-ți mai trebuie

      Ștergere
    2. Cand era presedinte Nicolae,tot curajul asta al aveai,l-ai votat,acum taci si rabda,ai votat stanga,taci si rabda,ai vrut razboi intern pentru putere,taci si rabda,nu l-ai mai vrut pe ceausescu,taci si rabda,ai vrut capitalism,taci si rabda,ai vrut libertate,esti liber sa taci,nu ai ce alege,ca-s toti o apa si-un pamant.Trebuie infiintat Partidul Credintei Crestine,care sa se conduca dupa Invataturile Mantuitorului,asta-i solutia,sa ne lasam condusi de Iisus Hristos siatunci vom fi cea mai puternica natiune de pe Pamant,dar noi nu suntem in stare de trei ori cinci minute de rugaciune in comun,pentru binele copiilor nostri,nu stim csca gura sa cerem,dar sa cautam galceava si sa dam vina pe altyiistim,cand vina suntem noi,ca avem putinaCREDINRTA,NADEJDE SI DRAGOSTE,pe noi lenea spirituala ne trage in jos,stim numai sa dam vina pe tigani si pe oricare altii,dar nu ne vedem pe noi,in oglinda ne vedem frumosi,cu ochii fizici,dar cu ochiul divin,suntem maro,avem culoare de rahat.Asta-i adevarul,ca ne place sa fim deasupra,ca tot ala ce pluteste pe apa.

      Ștergere
    3. Anonim 8:56 chiar crezi ce ai scris??? Rămâne valabil.... cap ai, minte ce-ți mai trebuie

      Ștergere
    4. Anonim 16 ian 00:44 ai dreptate,dar slugilor de pe aici nu le convine să zici ceva de șeful lor,îi arde la inimă.

      Ștergere
    5. Anonim 16 ian 00:44 ai observat că de cîte ori zici ceva de Iohannis apare o cucuvea sa-i i-a apărarea.Preocuparea ei aici e să atace oamenii,care au altă obțiune politică.Pe pagina cu previziuni despre Eminescu nu a scris nimic că nu o preocupă cultura.Astăzi a avut program intens a mărșăluit pe strazi cu organizația din care face parte.

      Ștergere
  3. Aceasta este Romania facuta farimituri de catre hotii si tradatorii de tara, fiind mai mica ca putere de industrie si productie, dar ca teritorul va ramine acelasi, GRADINA MAICI DOMNULUI NU POATE FI MICSORATA, ar trebui ca sa ne rugam mai mult, nu doar sa comentam pe blog si atit, citi dintre cei ce scriu aici au organizat grupuri de rugaciuni, cred ca nimeni, asacum ne intilnim de multe ori cu prieteni acasa la careva din noi si vorbim de toate, si petrecem, tot asa ne-am putea intilni pr rugaciuni, pentru ca nu numai in biserica trebuie sa ne rugam , ci ori unde,ISUS a spus ca unde se vor ruga 2 sau 3 impreuna EU voi fi in mijlocul lor Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tatal nostru care esti in Ceruri Sfanteste Numele Tau Vie e Imparatia Ta Pe Pamant,fie voia Ta Precum in Cer asa si pe Pamant Painea noastra cea de toate zilele Dane-o noua astazi si mereu Si ne iarta noua greselile noastre Si ajuta-ne sa iertam si noi gresitilor nostri Si fereste-ne pe noi de ispita Si indeparteaza pe cel rau de la noi.Ca a Ta este Imparatia puterea si slava,acum si pururea si-n vecii vecilor AMIN. Rugaciunea Ingerului Pazitor Inger Ingere al meu Cete-a trimes Dumnezeu La bine sa ma insotesti De cel rau sa ma pazesti Ce e scris in Cartea mea Sa ma aperi de partea cea rea Sa ma duci la biriunta Cu a Ta dreapta Credinta Cu Domnul sa ma unesti De Diavol sa ma pazesti.AMIN.La ora 7,14 si 21,va chem in numele lui Iisus Hristos sa ne rugam sa ne fereasca de razboi,de bomba cu neutroni,de razboiul dintre noi,pentru pace si sanatate si bunavoire si vom avea parte si de belsug si de minti luminate.Iar tu,surioaraMarioara.ca sa punem bun inceput lucrarii noastre,te rog din inima mea sa-i ceri raspuns Domnului Iisus Hristos despre aceste rugaciuni,ma rog si eu sa-ti dea raspuns in inima,eu unul le simt ca sunt adevarate.Pacea si lumina lui Iisus Hristos si mangaierea Maicutei Fecioara sa fie cu noi toti.

      Ștergere
    2. Eu nu inteleg, Maria spusese ca se va face Romania Mare si acum spune ca se va micsora. Care varianta e reala?

      Ștergere
    3. Amandoua,sau care vrei tu,la alegere!

      Ștergere
  4. Posibil sa fie o mare seceta, care sa duca la micsorarea productiei agricole, si la o foamete pt ca azi dupa cum se stie se arun a destula mincare la gunoi ceea ceeste un pacat mare in timp ce alti mor de foame.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumim anonim 00:33!!! E o gură de oxigen absolut necesară!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. PSD-ul teoretic e de stanga,cu cei saraci.Eu sunt nestiutor,dar intreb pe cei ce stiu,cum se explica faptul ca ei sunt putrezi de BOGATI?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E simplu: PSD ul se bazeaza pe naivitatea celor care ii voteaza ! Conducatorii PSD , sunt mai bogati decat in celelalte partide ,pt. ca fura mai mult ,mai organizat ,prin impunerea in toate structurile statului,de oameni loiali,care sa nu divulge faradelegile comise.

      Ștergere
    2. Anonim 14.29,iti multumesc.Deci,nu sunt singurul care stie asta,se vad din avion toate hotiile lor.

      Ștergere
    3. Hopaaa sorosistilor a-ti venit sa denigrati PSD-ul si sa dezinformati??? Multumesc guvernantilor competenti din PSD ca mi-ati marit pensia, multumesc pentru programul pe care l-ati pregatit pentru tara! Ma rog pentru voi sa reusiti in folosul tari si al romanilor. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va aiba in paza! Doamne ajuta ca toti dusmanii vostri si ai poporului roman, toti tradatorii de tara si neam sa fie descoperiti !

      Ștergere
    4. Ăsta cu sorosistii, cu ce dezinformeaza? Ai avut curiozitatea sa vezi ce case si averi au „mantuitorii” tai psd-isti? Sau alegi din realitate doar ce-ti place tie sa crezi? Cu ce crezi ca si-au facut averile, cu munca cinstita? Din cauza unora ca tine am ajuns unde am ajuns. Te lasi cumparat cu catva banuti si-ii mai faci pe altii tradatori si sorosisti. Vai de capul tau care n-a priceput nimic din ce ti se intampla. Cu pensia ta cu tot...tradator esti tu.

      Ștergere
    5. Anonim 16 ian 22:19 au început să se țină aștia după tine cum se țin și după DS,care a spus adevărul și nu le-a convenit. Tremură de nervi că le-a scăzut puterea și li se pregătesc locurile la mititica.PSD-ul va învinge cu voia Domnului.

      Ștergere
    6. Stai linistit anonim 07.28, PSD-ul invinge sigur ca de la revolutie incoace tot numai penali ne-au condus, aia cinstiti n-au loc oricum.

      Ștergere
    7. Anonim 07.28 si 22.19 mai lasa minciunile ca nu ne pacalesti ,esti activist de-al lui Dragnea .Dragnea tot putred de bogat ramane ,tot divortat cu multe amante mai tinere si tot escroc ramane.
      Macar sa nu ne vanda la prietenii lui evreii si rusii ca de popor oricum ,nu-i pasa ! Pashol

      Ștergere
    8. Anonim 18 ian 21:52 să înțeleg că la tine un om divorțat este persoana non grata,ai stat tu după el să vezi dacă are amante?Te deranjază că are o casă mai mare și că e bogat,dar palatele țiganilor nu te deranjază?Băsescu cînd avea amante nu te deranja? Numărul caselor lui nu te deranja? Banii pe care i-a luat fratele lui de la țigani cu complicitatea lui, nu te-au mai deranjat?Casele fără nr ale lui Iohannis nu te deranjază.Hai să își vadă fiecare de treaba lui că nu e nimeni vreun sfânt.Mergi și cere-le lor socoteală,nu aici.

      Ștergere
  7. Pare a fi urmarile unei inundatii cauzate de miscari tectonice.

    RăspundețiȘtergere
  8. FRATILOR . "Bucurosi le-om duce toate de e pace de-i razboi" Ati ales sa va nasteti Crestini Ortodoxi , ati pretins cel mai inalt si rafinat nivel de invatatura " cea a Mantuitorului nostru Iisus Hristos " n-ti stiut oare ca aceasta invatatura este bazata pe sacrificiu?" Ei... aratati demnitate .nu va temeti , oricare ar fi planul divin cu tara noastra Dumnezeu va avea grija de fii sai .Sa nu fim nici fricosi si mici lasi .Doamne ajuta si iertatima.

    RăspundețiȘtergere
  9. Veti pierde Transilvania, Moldova si Dobrogea. Ai perfetcta dreptate, Maria. Cauza nu are nimic de a face cu oculta, ci e o pedeapsa pentru rautatea romanilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti cumva Dumnezeu, anonim 12.33?

      Ștergere
    2. Ce sa zic ,ungurii sunt plini de bunatate ,d'aia in 27 ani au asimilat 99%din populatia romaneasca din Ungaria ! Nu mai vorbesc de santajul cu cedarea bunurilor fundatiei Gojdu ...Daca citesti studiile de verificare a adn-ului ,vei descoperi ca 70% din unguri sunt fie romani (daci) ,sarbi sau polonezi ,asimilati fortat.Aveti traditie cu asimilarea fortata altor populatii sau enclavizarea.Halal

      Ștergere
    3. Asta simt si eu, rautate si imoralitate la maximum in Romania.
      Raspunsul divinitatii va fi pe masura, Romania va dispare.

      Ștergere
    4. Nu, nu sunt Dumnezeu si nu am pretentia de a fi, dar numele meu nu este important. Ceea ce conteaza este voia lui Dumnezeu. Si, spre surpriza tuturor, nu sunt ungur. Sunt un observator atent al lucrurilor si al timpurilor.

      Ștergere
    5. Anonim 16 ian 13:44 el nu e Dumnezeu,e doar un ungur și vrea acele teritorii,ce nu te-ai prins?

      Ștergere
    6. Anonim 16 ian 12:33 cum adică veți pierde,dacă le vom pierde noi,nu le vei pierde și tu sau acuma nu mai ești român? Din moment ce spui că românii sunt răi să înțeleg că tu esti ungurul Istvan,care postează acum sub anonimat.

      Ștergere
  10. Nu se va pierde nimic , daca e nevoie si situatia o cere , punem mana pe topoare si facem treaba cum stim noi mai bine , asa cum au facut si stramosii nostri .Tara-i tara dar neamul si credinta sunt altceva si aste nu le-atinge nimeni .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine sa punem mana pe carte,anonim 14:17,ca santem in sec.21 iar in tara noastra draga,diferendele se rezolva ca-n epoca de piatra cu toporul!

      Ștergere
  11. Daca se modifica legislatia a.i. Romania sa poata sa fie condusa de penali mi se pare just ca Romania sa dispara impartita intre vecini.
    Nu mai exista tara in lume in care tot ce este rau sa fie legalizat, adica stat mafiot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine de penali decat de soros cu gastile lui din Romania tradatori de tara si neam! penali i-a facut binomul colde-kovesi doi tradatori!

      Ștergere
    2. Mai anonim 22.22, ce diferenta este intre penali si tradatori? Se vede ca esti „atins” de minciunile infecte ale Antenei 3!

      Ștergere
    3. Anonim 16 ian 22:22 jos pălăria că ai spus un mare adevăr,dar văd că o deranjază pe matracuca de la 12:09 că te uiți tu la Antena 3.Păi daca ea se uită numai la B1 cum să fie de acord cu tine.

      Ștergere
    4. Am observat și eu că sunt cîțiva pe aici care au alergie la Antena 3 și România TV,dacă ar fi după ei le-ar închide in secunda 2 să nu mai știm nimic.Să fabrice ei în voie dosare la comandă și sa nu-i descopere nimeni.

      Ștergere
    5. Da, anonim 07.37, Antena 3 si RTV sunt televiziunile de propaganda ale penalilor. E normal sa am alergie la minciunile si diversiunile bufonilor si mercenarilor de acolo care pretind ca sunt ziaristi.

      Ștergere
    6. Asta cu "sorosistii" e dezinformarea lui Dragnea din campanie si cu cei doi specialisti evrei in manipularea maselor ,angajati de Dragnea jn campanie !
      Deci cine vinde tara : PSD ul si Dragnea care are domeniu in Brazilia sau ,romanii cinstiti care nu suporta minciuna si tradarea de tara a lui Dragnea si Antena 3 ?!
      Psd -ul vinde tara rusilor si evreilor mai postacule 16.50.

      Ștergere
    7. Anonim 18 ian 16:50 tu ai vazut filmarea unde Băsescu spune de Judecătorul Mustață că va fi scos din sală și va prelua cazul Bogdan?Ai văzut că a recunoscut că fimarea e reală și se făceau dosare la comandă,despre ce vorbim aici?Tu nici cu dovada pe masă nu vezi adevărul,așa ai atacat-o și pe DS cind ne spunea de treburile astea.Ești o instigatoare și cauți să duci lumea în eroare,dar nu ți-ai găsit proștii pe aici,adevatul a fost descoperit și misiunea ta a eșuat.

      Ștergere
    8. Anonim 18 ian 16:50 tu ai vazut filmarea unde Băsescu spune de Judecătorul Mustață că va fi scos din sală și va prelua cazul Bogdan?Ai văzut că a recunoscut că fimarea e reală și se făceau dosare la comandă,despre ce vorbim aici?Tu nici cu dovada pe masă nu vezi adevărul,așa ai atacat-o și pe DS cind ne spunea de treburile astea.Ești o instigatoare și cauți să duci lumea în eroare,dar nu ți-ai găsit proștii pe aici,adevarul a fost descoperit și misiunea ta a eșuat.

      Ștergere
  12. Isvan de ce nu ai curaj sa semnezi la 12,33,daca la noi vor fi urmari dupa inundatii voi cu ungaria si 1o m diferenta de nivel i-ti inchipui ce va fi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca intervin,dar in mare parte Istavan are dreptate si sunt de acord cu el dar voi de atata mandrie si ura nu mai vedeti realitatea.Ii urati si pe ei ungurii dar si pe noi romanii.Daca ati vedea cu ochi buni mesajul sau veti vedea ca nu este chiar atat de dusmanos.Eu cel putin vad altfel lucrurile.

      Ștergere
    2. Draga Iona lumineazăne și pe noi, când are dreptate (și ești de acord cu el)??? Când vorbește oribil despre romani,când pământ românesc (pt.care mulți români au murit pe câmpul de luptă) îl declara fără rușine, unguresc sau când scrie România și București cu litera mică???

      Ștergere
    3. Anonim 15:13,Imi pare rau sa te anunt dar asta este primul meu comentariu la acest articol, habar nu am cine a comentat la 12:33 , eu imi semnez toate comentariile si imi asum ce scriu, spre deosebire de alte persoane de pe acest blog, si stati calmi pt ca ce trebuie sa se intample se va intampla, indiferent ce veti comenta voi sau eu.Simon Istvan. Satu-Mare

      Ștergere
    4. Anonim 16 ian 15:13 ai perfectă dreptate,e mesajul lui Istvan, dar nu și-l asumă.

      Ștergere
    5. Iona de ce ești de acord cu el pentru că e sigur că vom pierde aceste teritorii?Tu ești de aceiași etnie cu el?

      Ștergere
    6. Iona îți dau un sfat prietenesc ,vezi să nu regreți mai târziu de afirmațiile făcute în acest mesaj,ai grijă pe cine susții să nu fi dezamăgită.Doar atâta îți spun,restul vei trage tu concluziile.DS

      Ștergere
    7. Ati ajuns paranoici, fiecare mesaj antiromanesc mi-l atribuiti mie, ce este atat de greu de inteles ca eu imi semnez si asum TOATE mesajele? Imi aruncati mie in spate tot,fara sa va ganditi o secunda ca este posibil sa mai existe cititori ai blogului care sunt de acord cu mine dar doresc sa ramana anonimi.Ok, aruncati tot la mine daca asta va face sa va simtiti mai bine, eu sunt chiar incantat de atentia pe care mi-o acordati si cand este cazul si cand nu este..Pace voua! Simon Istvan. Satu Mare

      Ștergere
    8. Istvan , lasa-i tata, ca n-o sa treaca mult si vor avea nevoie de pasaport pentru Satu-Mare.

      Ștergere
    9. O sa-i faci tu pașaport la tot neamul tau să intre în Romania pentru că toți bozgorii din Satu-Mare vor merge in Ungaria lor mică.

      Ștergere
  13. Da , ne vor cotropii ; Bulgarii , Ungurii , Rusii , asa cum a profetit Arsenie Boca .
    Romania va ramane cu Muntenia infestata de conlocuitori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aia nu va fi o invazie armata chiar daca vor fi in Bucuresti in nr mare ( doar in capitala voor veni) ci una civila fanatic religioasa pt a protesta inutil contra unui viitor sinod panortodox care va fi convocat de urgenta la Bucuresti.
      La el nu va participa decit nr. minim de patriarhiicele ruse pt ca restul nu vor fi in masura sa aibe un punct de vedere comun in fata propriilor enoriasi.
      Ca si pe vremea lui Iisus adevarul se va dovedi a fi de partea minoritatii. care in momentul venirii Urgiei Judecatii ( a carei iminenta va fi atit de fanatic negata pina atunci) va obtine. majoritatea iar restului factiunilor hulitoare ramase minoritar nu li se va mai inapoia harul pina la disparitia lor totala.

      Ștergere
    2. Doamne ajuta, sa vedem adevarul, noi robii tai!
      Amin

      Ștergere
  14. WOW,cata unitate si mai ales umanitate, pe noi romanii crestini,plini de dragoste frateasca si duhovniceasca!! Suntem exact asa cum ne vor cei dinafara:prosti,rai dezbinati,usor de controlat.Pai daca noi suntem astfel,cum credeti ca putem tine Romania UNITA?
    Noi nu mai suntem frati romani ci psd-isti,pnl-isti si manel-isti.Serios,voi chiar nu vedeti ca hraniti FIARA,prin ura pe care o afisati fata de romanii nostrii.
    Acesta-i marele interes!Sa ne dezbine sa ne invrajbeasca si sa rupa tara in bucati.TREZITI-VA ROMANI,caci este deja tarziu!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim16 ianuarie 2017, 15:38Aici Da, aveti dreptate
      Cum sa generam noi, romanii ca vom fi pierde teritorii? Cum sa emitem asemenea ganduri? Romania intreaga, este a noastra si asa trebuie sa ramana.
      Sa ne gandim, daca cei care emit asemenea idei, au familii si un membru al familiei propaga dezbinarea, cum este?
      ROMANIA ESTE SI TREBUIE SA RAMANA UNITA
      vrem o tara ca afara? sa creem conditii ca afara; coditii pozitive, noi toti, in primul rand prin limbaj/comportamentul adresat unul altuia;atatea injurii si rautati adresate unul altuia, gratuit!!
      Nu numai o data mi-a fost dat sa aud "Romania o tara de c---t,(si cred ca nu numai eu am auzit), dar Romania cine este? din cine este alcatuita/formata? fiecare dintre noi facem parte/traim aici, in Romania.
      Neluta

      Ștergere
    2. De data asta ai mare dreptate D.!

      Ștergere
    3. Nu uitati sa-i spuneti si lui iohan ca Romania trebuie sa ramana unita....

      Ștergere
    4. Da Neluța D are dreptate și văd că și Silvia e de aceiași părere,dar cînd eu apăram Romania și românii umiliți de cei care au plecat,voi unde erați?Cînd Romania era făcută o țară de c-- și noi eram făcuți proști,leneși și unul ne dadea in p--- lui iar pe mine mă făceau securistă impuțită și voi nu spuneați nimic.Măcar de ați fi mulțumit pentru că tot ce am spus eu aici a apătut imediat pe TV și cred că v-ați convins că nu v-am mințit.Ascultați-mă ce vă spun Romănia nu va mai fi niciodată unită pentru că nu vor românii să o țină unită și atunci normal că străinii o acaparează precum ulii de pradă. Dacă un român aici spune adevărul și îi deranjază pe unii, este înjurat ca la ușa cortului,iar ceilalți stau pe margine și tac.Ei intervin doar dacă au ceva de cîstigat, poate să mai afle cîte ceva,de la unul,de la altul.Nu vreau să supăr pe nimeni,dar exact așa s-a întîmplat,nu ați făcut decît să dați satisfacție celor care vor numai dezbinare și sunt puși să intre aici sa-i denigreze pe români.Cei care intră aici să critice sunt tot agitatorii,care au scos tinerii în str.după Colectiv,le cunosc modul de acțiune.DS

      Ștergere
    5. DS, decat o aparatoare ca tine mai bine lipsa. La tv apar minciunile puse la cale in interiorul partidului mult iubit, nu adevarul adevarat. Minciunile tip Antena 3 si Ghita & comp. S-a intors lumea cu fundul in sus, hoti si penali ca Ghita au ajuns eroi.

      Ștergere
    6. Ce este Adevarul 17 ianuarie 2017, 12:15 ?
      Ai stat cu Adevarul si minciuna la masa?
      Cum deosebesti pe unu fata de altul?
      https://www.youtube.com/watch?v=W3l1BHsDB0A

      Ștergere
    7. Lasa oamnii să se uite unde vor și singuri vor alege unde se spune adevărul.Numai îi tot da cu Antrena 3 că minte,nu vezi că ești penibilă cind te bagi în seamă la fiecare mesaj de al meu.Tu nu poti să lași un mesaj neutru,fără să ataci pe cineva?Pentru tine toți sunt mincinoși,toate sunt găini,toți sunt penali,așa descri tu poporul român?Eu înțeleg că ești pusă să mă urmărești pe mine și ești aici pentru interesul străinilor,dar gata suficient cu atîta venin.Spune-le că planul a eșuat,iar postacii lor au fost plătiți degeaba.DS

      Ștergere
    8. Propaganda de doi bani, DS.
      Adevarul vine de la Dumnezeu, minciuna de la diavol, Alexandru Dragomir. Numai cine nu vrea, nu vede ce e limpede ca lumina zilei.

      Ștergere
    9. Păi Dumnezeu ne-a arătat adevărul și noi l-am văzut, dar cei care sunt în slujba diavolului,nu au cum să-l vadă.La fel se va întîmpla și cu Iisus cind se va arăta,il vor vedea,doar cei care au crezut in EL,dar voi nu-l veți vedea NICIODATĂ.DS

      Ștergere
    10. Bravo D ca bine spui ,ai dreptate.

      Ștergere
  15. D, BLA BLA BLA , coboara in realitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Realitatea o facem noi, ceea ce afirmati dovedeste ca si dv, acceptati ceea ce vor altii, dezbinarea, rautatea...
      Daca si aceste ganduri/afirmatii pozitive pentru tara au ecou undeva, atunci sa spunem cat mai multi, Romania este intreaga si asa trebuie sa ramana. Indiferent cine este/va fi la conducere, conteaza doar sa ne dezvoltam economic, sa avem conditii pt job, sanatate, sa nu mai fim vanduti de catre conducatori.
      daca imi este teama pentru mine, ce va fi peste 20 ani, financiar/sanatate(nu-s bogata),si mai mult imi este teama pentru copii, ei trebuie sa preia toate datoriile facute de guvernantii de azi.
      Neluta

      Ștergere
    2. Nu vor prelua datoriile, ca nu se pot plati, vor prelua indatorarea

      Ștergere
    3. Anonim 16 ianuarie 2017, 16:15, nu te lega de Didona. Ce ai maih?

      Ștergere
    4. Neluța tu ești sigură că ai citit aici toate mesajele de denigrare la adresa romanilor și a Romaniei.Află că sunt mai mulți cei care își doresc dezbinarea României decît cei, care vor să o țină unită.Tocmai de aceea am spus că Romania nu va mai fi niciodată la fel pentru că am constatat asta din mesajele celor de aici pline de otravă.O regulă spune că oamenii se supun majorițății,așa că asta s-a urmărit.Romanii au fost atrași pentru cîțiva bănuți să lucreze pe afară,dar odată cu asta unii și-au schimbat și mentalitatea.Acum nu le mai place nimic aici și în totul găsește o vină cuiva,pînă și clădirile sunt vinovate că s-au învechit și noi nu le-am renovat,cît au stat ei plecați.Săraca gara noastră de nord a ajuns de rîsul unora așa de dărăpănată de nici teroriști nu o atacă.Vezi tu Neluța dragă cîtă ironie,cîtă bășcălie la adresa acestei țări și la cei,care au clădit-o.Spui că vrei un viitor mai bun pentru copii tăi,păi cine sa-l facă dacă majoritatea plecă cind dau de greu.Toate obiectivele acestei țări au fost construite cu ani în urmă,cind oamenii nu plecau în pribegie și nu putem spune că atunci o duceau prea bine.Dar atunci oamenii aveau cuvint,caracter și patriotișm, nu se uitau peste gard să vadă cîte case are vecinul,cîte mașini sau cîți bani are în portofel.Oamenii își vedeau de treabă și nu se invidiau unii pe alții,așa cum fac acum.Eu nu condamn pe nimeni că a plecat și nici nu-i chem în țară, dar să lase Romania și românii în pace,să nu ne mai pună nouă în cîrcă toate nerealizările lor.Dacă pretențiile lor au crescut și au ceva de spus să vină să spună și să facă ceva fără să aștepte să facă alții pentru ei aici.Oamenii nu au înțeles că nu avem de ce să ne certăm aici,dar unii simt nevoia sa-și verse furia pe cineva,uită că Dumnezeu are ultimul cuvînt de spus și nimic nu se face fără voia Lui.DS

      Ștergere
  16. Normal ca vom pierde teritorii .....asa cum s-a mai intamplat ....dar numai pentru o foarte scurta perioada de timp .Poate ca asa vom constientiza ce inseamna ROMANIA.Asta va fi una din lecti .Mai vin si altele care ne vor invata mai multe .Daca Dumnezeu ne-a harazit un viitor .....ne va modela dupa vointa Sa.Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei spune, asta e ocupația lui dumnezo? Distracția cu enoriașii?:))

      Ștergere
    2. Hipnotiq Hipno16 ianuarie 2017, 19:27

      LA MULTI ANI si tie, iar toate dorintele tale, sa dea BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,ca sa ti se implineasca,si astfel, sa te convingi ca DUMNEZEU EXISTA, Ca IADUL exista,la fel si RAIUL. Multumesc frumos, pentru jignirile pe care mi le aduci ! Dar cel mai mare RĂU,ÎL faci împotriva DUHULUI SFANT si al PREA CURATEI FECIOARE MARIA. LUMINA în inimă si.n suflet,iti doresc sa ai . DOAMNE AJUTA, Hipnotiq Hipno16 ianuarie 2017, 19:27
      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    3. Eugen Militaru întradevăr poate atunci vor conștientiza ce inseamnă România,mai ales cei care au plecat din țară și acum hulesc România și poporul ei.În ultimii ani Romania a fost dezbinată și tocmai asta s-a urmărit,că altfel nu poți să fragmentezi o țară,dacă oamenii ar fi uniți.

      Ștergere
    4. Intr-adevar,tu esti o gaina fara minte,asta-i CLAR!
      Voi romanilor care ati fost nevoiti sa plecati din tara,va huliti patria mama,precum fratii si surorile ramase in tara?!Haideti,scrieti sa vad si eu cine are sange de roman si cine nu.Iar de nu e asa ,Gaina jumulita si cu capul atarnat,de acum incolo fara cioc sa ramai.Nu-i baga pe romani,in aceeasi oala cu Isvan Bolovan sau ca altii ca el!

      Ștergere
    5. 5.07

      Adica DS, cei care ati ramas , aveti pensii de la comunisti , ciocu mic.

      Ștergere
    6. Găină jumulită esti tu,nu o mai face comunistă pe DS că știe ce spune.Am remarcat și eu că tot o ataci,dar nu îți e deloc rușine?Oprește-te ca ne-am săturat de tine.

      Ștergere
    7. Anonim 17 ian 15:02 ți-a spus cineva vreodată că ești cea mai proastă și cea mai josnică persoană de pe acest blog.Am vazut și eu acum ce a văzut toată lumea,intri aici doar să o ataci pe DS că e printre puținele persoane,care a spus lucrurilor pe nume.Vezi de treaba ta că de obicei muștele ca tine stau în rahat nu aici.Găină jumulită ești tu nu DS,asă că treci în cotineață și nu îți mai lăsa găineațul pe aici.

      Ștergere
    8. Anonim17 ianuarie 2017, 15:02
      Sa vedem peste 20-30 de unde se vor mai da pensii!! daca tara nu se redreseaza economic.
      Neluta

      Ștergere
    9. Anonim 08.21, ai vazut stramb! Si tot la fel gandesti.DS spune aiureli psd-iste ca intotdeauna, nimic nou sub soare.

      Ștergere
    10. Hehe gaina08:21,tu chiar nu ai vazut si nu ai inteles nimic,tu ai vazut doar ce e in inima ta.
      Nu va mai plangeti,o sa va dau pace acum.Scopul ,misiunea a fost cu brio indeplinita.Orgoliile au gazut la pamant si sunt convins ca au sa tina minte toata viata ce am vrut sa le transmit.Transformati-va in adevarate Femei:blande,intelegatoare,iubitoare,intelepte si nu in ultimul rand MODESTE!Nu mai asa ii veti ajuta pe cei de langa voi!CLAR

      Ștergere
    11. Anonim 18 ian 17:07 măcar bine că recunoști că ai avut o misiune aici,aceea de a denigra lumea.Poate mai pui puțin mîna pe carte că ne-au săturat de vocabularul tau limitat, care se rezumă doar la găini jumulite și alte specimene.

      Ștergere
  17. NOI LOCUITORI TARII SA FACEM HORA UNIRII PRIN GINDURILE NOASTRE POZITIVE, PRIN BINATATE SI PRIN IUBIRE. PENTRU CA INVIDIA SI URA AR PUTEA ADUCE NACAZURI MARI PESTE TOTI SI TOTI VOR SUFERII, ROMINUL ESTE BUN SI PRIMITOR CU CEI DE AFARA , DAR NOI UNUL CU ALTUL NE MINCAM CA SI CIINI SI ATUNCI DUMNEZEU SE DEPARTA DE NOI, SA INCERCAM SA NU FIM INVIDIOSI SI SA NE IUBIM MACAR UN PIC, SI ATUNCEA ROMANIA NOASTRA A TUTUROR VA DEVENI MARE SI BOGATA SI DOMNUL VA FI CU NOI AMIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim17 ianuarie 2017, 00:19
      Nu mai scrieti cu litera mare, este deranjant/greu de citit. Daca nu stiati..
      Neluta

      Ștergere
    2. Anonim1 7 ianuarie 2017, 00:19 daca mai scrii cu litere mari risti sa nu-ti fie citite mesajele. E suparator la ochi.

      Ștergere
    3. Anonim17 ianuarie 2017, 10:38
      un zemflemist
      Neluta

      Ștergere
  18. Maria iar ai incurcat borcanele,pana acum ai spus ca Romania e aparata de duhul sfant,de maica domnului,de extraterestri,ca e gradina raiului,ca-se va reintregi si acum deodata ca se va micsora.Cred ca nu ai inteles bine ,se mai intampla.mimi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce va vrea Dumnezeu sa faca in aceasta tara si in alta tara va face,,

      Ștergere
    2. Da, Anonim 08:55. Dragilor, sa avem incredere ca restaurarea intregii Creatii divine este in plin proces de desfasurare si ca resetarea sistemului este inspre revenirea la manifestarea Planului Lui Dumnezeu (asa cum a fost menit a fi) si nu al celor care au avut impresia ca-s "Stapanii Lumii" , care au dus omenirea, pana acum, la "filmul lor", cum zicea cineva si pe aici. Asa ca, de-acum totul este in ordine divina.

      Doamne ajuta, in continuare !

      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere
  19. Anonim16 ianuarie 2017, 17:53
    Sa va vad unde/cum o sa mai stati la umbra, daca vom fi obligati sa acceptam refugiati, ca noi politie si armata nu avem sa ne apere.
    Neluta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neluța păi tocmai de aceea nu vor unii să se intoducă stagiul militar că numai are cine să stea la birt cu berea în mînă.Așa că îi vor aștepta pe refugiați care vor avea ei grijă să le scoată alcoolul din cap și să le violeze femeile.

      Ștergere
  20. Anonim16 ianuarie 2017, 22:24
    IOHANIS precum si cei care vor dezbinare, sa citeasca si pe aici, ca suntem multi cei care ne rugam si vrem ca Romania sa ramana unita si mai ales sa-i mearga mai bine, economic, si nu numai; ne-au furat destul
    Neluta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neluța stai liniștită că Iohanis are postacii lui nu vezi cum o atacă individa ai guralivă pe DS.Am remarcat și eu că mereu îi urmărește toate mesajele și o înjură.E de toată jena ce caracter infect are,nu îi e rușine de atîta lume.

      Ștergere
    2. Nu stiu nici cine e DS, nici cealalta persone/ne, dar toti isi spun parerea/ideile/informatiile, fara sa aducem atatea jigniri; si mai ales dnei Maria, indiferent de opinia noastra asupra acestor stari/mesaje ale dansei.
      Neluta

      Ștergere
    3. Mai DS, scrii si sub acoperire? Te-a dat de gol cuvantul tau preferat „infect”. :))))

      Ștergere
    4. Alo suntem și alții pe aici,care folosim acest cuvint,iar tu îl meriți din plin.Pentru tine anonim 18 ian 17:01 este prea blînd cuvîntul infect.Eu ca bărbat ți-aș atribui alt cuvint, dar nu-mi permite blogul,așa că te trimit direct pe centură, acolo te descurci tu că la asta te pricepi cel mai bine.

      Ștergere
    5. Neluța cum spui că nu o cunoști pe DS că ți-a adresat și ție pe această pagină un mesaj destul de lung și foarte la obiect.Mie mi-a atras atenția că e o persoană inteligentă și bine documentată,de la care ai ce să înveți.Te salut.

      Ștergere
    6. Anonim19 ianuarie 2017, 03:49
      DS este jignita/atacata/insultata, foarte repede, precum si cei care de-a lungul acestor postari/ discutii, au fost de acord cu DS.
      daca total/in mare parte am avut aceeasi opinie/ii dau dreptatea, nu inseamna ca o cunosc personal.
      Doar atat, si nimic mai mult
      Neluta

      Ștergere
    7. Neluța nu am afirmat că o cunoști personal pe DS că mai nimeni nu se cunoaște pe aici,m-am referit doar la postările ei către tine și alte persoane.Eu am fost curios și le-am citit și nu mi-a venit să cred cîte înjutături își i-a acestă persoană,doar pentru faptul că spune lucrurilor pe nume.Am văzut că și mesajele dvs sunt foarte la obiect și de aceea ți-am și scris.Sănătate îți doresc.

      Ștergere
  21. Oameni buni nu inteleg un lucru,multi loviti in DS cu o ura ce depaseste buna cuviinta.Din cite am inteles eu acest user este foarte bine documentat in chestiuni politice.Ca face parte din sistem,sau este un functionar cu accces la documente nu e treaba noastra.Este singura persoana care ne da informatii corecte din ce se intimpla la casoaia aia plina de hoti si tradatori.Am urmarit comenturile acestei persoane si toate sau adeverit.Asta nu pt ca este pesedista,kaghebista,asa cum ati batut-o voi in cuie,ci este o persoana bine informata si stie multe aspecte politice inainte de a afla noi.Despre adevarurile ce acum sunt pe toate posturile de tv ea a scris imediat dupa alegeri, si tot asa o parte din voi ati facut-o albie de porci.Cei ce batjocoresc pe blog puteti sa dati si voi informatii politice precise ca la scurt timp sa le vedem implinite?
    Romanii din diaspora ar fi bine sa nu se mai plinga atit cu,,stii tu ce greu,,nu cei ramasi v-au fugarit din tara a fost alegerea voastra.Ca printre voi sunt multe uscaturi nu e vina voastra si nici a noastra,vina mare e la parlament si SRI.La ce e buna ura si dezbinarea intre frati? Cine are de cistigat din asta?Aceasta dezbinare si rautate a adus dispretul occidentului asupra noastra,iar noi ce facem ne aratam cu degetul unul pe altul.Sa luam exemplu de la unguri cit de uniti sunt indiferent daca au sau nu dreptete in afirmatii.Bataia DOMNULUI cu ruperea Romaniei din cauza asta este; ca ne urim intre noi si ne trebuie niste nuiele trsnite peste scafirlii,ca sa nu mai fim atit de plini de noi aroganti,si fara mila de aproapele. Va pup pe suflet! (o vorba de la tv)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim17 ianuarie 2017, 14:40
      'Buna cuviinta si cei 7 ani de acasa' lipsesc cu desavarsire la multi dintre useri.
      Neluta

      Ștergere
    2. Anonim 14.40, n-ai decat sa crezi tu in elucubratiile lui DS. Lasa-ne pe noi sa discernem corect adevarul de minciuna. Ce apare la tv sunt doar niste informatii bazate pe afirmatii ale unora gen Ghita insa fara dovezi. Oricine se poate duce sa spuna orice la tv. Dar ca sa fie valabil mai trebuie sa existe si dovezi concrete cu greutate in justitie. Restul e cancan!

      Ștergere
    3. Punct ochit,punct lovit, anonim 14:40.Subscriu in totalitate.DS are cele mai avizate si de bun simt,comentarii politice.

      Ștergere
    4. Punct ochit,punct lovit, anonim 14:40.Subscriu in totalitate.DS are cele mai avizate si de bun simt,comentarii politice.

      Ștergere
    5. Pupa tu pe suflet pe cine vrei, insa atata timp cat ,,printre voi sunt multe uscaturi' asa cum zici , nimeni nu are nevoie de sarutul lui Iuda.

      Ștergere
    6. 17.32 Sa o incoronam pe regina , ce spuneti , si sa-i dam si premiul gureselor de aici . Va doare-n cot ce scrie femeia asta , faceti doar bisericute intre voi .

      Ștergere
    7. Anonim 17 ian 14:40 nu știu cum te numești,dar îți mulțumesc și eu și Florin Condurățeanu și te apreciez că ai știut să faci diferența.Probabil că nu ți-ai dat numele de teamă sa nu îți ei înjurături de la cea care mă denigrează pe mine mereu. Eu îți mulțumesc și dacă ai apreciat postările mele înseamnă că munca mea de documentare nu a fost în zadar.DS

      Ștergere
    8. Anonim 18:02,in 1989 a mai cerut cineva "dovada" si ce sa vezi, n-a mai apucat s-o vada!

      Ștergere
    9. Anonim17 ianuarie 2017, 21:57
      Nu mai vorbiti pentru/in numele altora. nu face nimeni bisericute, doar ne spunem parerea/punctul de vedere
      Neluta

      Ștergere
    10. Pe Ceaușeasca care-i cere lui DS dovada o anunț că există destule dovezi facturi,chitanțe.filmări,înregistrări din care reiese clar că acești indivizi au făcut abuz de funcție.

      Ștergere
    11. Păi dacă justiția e aservită serviciilor și nu i-a în calcul probele,normal că ție ți se pare Cancan.

      Ștergere
    12. Anonim 09,40, daca vrei o ceauseasca o ai in persoana lui DS. Cat despre dovezi o sa ai si tu nevoie cand cineva te va acuza de ceva pe nedrept. Asa ca lasa manipularile! Asta daca nu cumva esti tot DS de pomenesti de chitante , facturi, filmari si alte alea. Iti faci propaganda singura.Nu stiu cum faci dar tot te dai de gol.

      Ștergere
    13. Alooo anonim 18ian 17:07 iar ai obsesie cu DS,mesajul este al meu nu al ei,dar am vazut chitanțele și facturile despre care ea ne vorbea de atîta vreme.Îmi aduc aminte de un mesaj mai vechi cind ea a spus că dovezile sunt acolo unde trebuie și le veți vedea și voi.Întradevăr așa a fost chiar le-am vazut.Așa că lasă oamenii în pace că nu sunt legați la ochii să nu vadă adevărul.Încearcă să nu mai jignești,dacă vrei să nu te jignească nici pe tine alții.

      Ștergere
  22. https://www.youtube.com/watch?v=k1nPky2TPVA

    RăspundețiȘtergere
  23. Doama DS,in general nu va citesc mesajele,pentru ca nu am fost si nu sunt interesata de politica,cunostintele mele sunt zero in acest domeniu.
    Eu nu cred ca va uraste nimeni sau ca v-a batut careva 'piroane in maini' dar ati facut o acuzatie nu grava,ci foarte grava.
    Daca unii romani,s-au saturat de minciunile si batjocura conducatorilor si au avut forta sa plece din tara,ii acuzati ca fiind tradatori,atunci pe adevaratii tradatori -care sug fara incetare sangele acestui popor-oare cum ii numiti?
    Poate ca multi se vor intoare acasa,cu noi forte si idei pentru a ajuta tara.Fiecare om,are menirea sa pe acest pamant,nu e cazul sa ne aducem acuzatii pentru deciziile luate...
    Vio

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vio îmi pare rau,înseamnă că nu ai citit toate mesajele mele. Eu m-am referit la cei care au plecat și denigreză Romania și acest popor.Cu siguranță nu ai citit mesajele celui care ne-a făcut pe toți proști,leneși,laș și ne dădea în p---lui.Eu la aceste persoane m-am referit și nu am fost eu persoana care a început,te rog verifică ora și data postărilor și o sa vezi. Nu am nimic cu ei,dar să nu ne acuze pe noi pentru toate nerealizările lor din viață și să ne jignească spunîndu-ne că se dărîmă Gara de Nord pe noi că arată așa de jalnic că nici teroriști nu o atacă.Ba spun că la noi nu se face una,nu se face alta și suntem niste proști toți că nu luăm atitudine. De ce nu vin ei în țară,dacă acum au alte standarde și alte pretentii să meargă să-i i-a de guler pe cei care decid,nu să ne insulte pe noi aici.Eu știu că fiecare a plecat de nevoie, dar un om cu bun simț nu își denigrează țara și poporul ei.DS

      Ștergere
    2. Vio
      Toti ne-am saturat de minciunile si batjocura conducatorilor, si cei care au plecat si cei care au ramas;
      Eu vreau sa cred ca si cei ramasi si cei plecati doresc binele acestei tari, indiferent cine este la conducere;
      chiar daca cei plecati nu vor/pot sa se mai intoarca, tot romani sunt; in schimbul unui trai mai bun, cei plecati suporta multe, cred ca nimanui nu i-a fost atata de bine, au suportat multe... Pe de alta parte, nici aici nu e usor, pentru marea majoritate; daca au ales sa nu plece, au suportat alte greutati: de la programul lung si la salariul mic....
      Neluta

      Ștergere
  24. Romanii sint si vor fi uniti,Fura toti ,nu spune unul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bolovane,tu nici nu meriti sa fi bagat in seama.Mergi si urla la luna,poate te aude!

      Ștergere
    2. Să înțelegem că tu nu ești român sau tu furi acum prin străinătate și te dai bulgar sau albanez?Că de regulă așa fac unii români uită de unde au plecat și cind văd dolari sau euro li se aprind ochii în cap ca girofarul de la salvare.

      Ștergere
  25. Putin i-a oferit lui Dodon la Moscova harta Moldovei 'MARI' iar dodon a spus ca regreta ca imperiul Rus nu a anexat in 1812 toata Moldova pentru ca o jumatate din Romania ar fi Moldova,totodata i-a promis lui Putin ca Moldova va anula intelegerile scrise cu Uniunea Europeana.HARASO Skaraoschi lucreaza ca in Crimea .Iar Trump promite anularea sanctiunilor impuse Rusiei pentru o negociere cu armele nucleare,alt cretin.care le da apa la moara,sa vedem cind se va trezii,dar e mai grav ca e prost ,nu e beat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aici vor porni mari tensiuni unde cei doi vor face război cu Romania.O sa ajungeți la vorba mea in legătură cu prezicerea a unui război pe teritoriul asta in 2018 si creearea unui conflict moldo-romanesc inainte sa fim rupti în bucăți.

      Ștergere
    2. Lumea se ceartă aici pe politică și îl înjură pe Dragnea sau pe Iohanis,dar uită că țara asta e condusă de afară.De ce crezi că au fost chemați Dragnea și Grindeanu la investirea lui Tramp să le traseze directivele.Iar apoi urmează Iohannis care pleacă și el pe 24 ian la Strasburg tot la raport.

      Ștergere
    3. Incercați să înțelegeți odată că Putin nu le va lua nimic cu forța moldovenilor,ei sunt cei care vor să fie de partea rușilor.Ei nici măcar nu vor unirea Basarabiei cu Romania, doar cîțiva tineri își doresc să meargă spre Europa,restul sunt de partea pro rusă.Așa că pentru Dodon va fi ușor.DS

      Ștergere
  26. D-LE ALEXANDRU DRAGOMIR PUNETI DEGETUL PE RANA-asa este-- cat priveste Romania micsorata poate fi proorocia sf Arsenie Boca despre invaarea ROMANIEI de vecinii nostri pentru putin timp--taaare mai doresc din pamantul nostru--STIU EI CE STIU--asadar DUMNEZEU SA FIE CU POPORUL ROMAN---pace voua si sanatate

    RăspundețiȘtergere
  27. BRAVO VIO, DS o merita,trebuia pusa la punct.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim18 ianuarie 2017, 08:35
      Si-a spus un punct de vedere, atat,

      Ștergere
    2. Vezi de treaba ta că nu a pus-o nimeni la punct,femeia a și recunoscut că nu-i prea citește mesajele că nu o preocupă politica.Vio nu a fost la curent cu celelate mesaje în care cei de afară îi denigrau pe cei de aici.DS doar pe aceea i-a numit trădători,nu pe toți.Acum cred că s-a lămurit și Vio la cine s-a referit.

      Ștergere
  28. Iona toti dictatori si ocupantii folosesc un pretext propagandistic ,iar Putin va profita de slabirea UE,a NATO si de prostia lui Tramp.

    RăspundețiȘtergere
  29. Iona, toti dictatori si ocupantii folosesc un pretext propagandistic ,iar Putin va profita de slabirea UE,a NATO si de prostia lui Strump.

    RăspundețiȘtergere
  30. Din punctul de vedere al profetiilor pe care le cunosc nu va fi vb de o faramitare teritoriala - cu exceptia zonei Har-Cov careia la schimb i se va da temporar autonomia.
    In rest e vb. de dezastrul urgiei Judecatii care va afecta grav agricultura si terenul fertil in lume dar temporar. In urma urgiei populatia lumii va scadea la doua treimi si dupa o vreme va incepe etapa i.jumatatirii celor doua treimi prin lucrarea nevazuta justitiara a lui.Iisus revenit inclusiv vizibil fizic prin morti subite zi dupa zi mai mult de un an cu sute mii de cadavre pe zi in perioada de maxim a valului de morti subite .
    Asta va fi a doua restriste de cate scrie in Apocalipsa versiunea NT Gideons International cea mai necenzurata din cele care sint de circulatie publica.

    RăspundețiȘtergere
  31. In rest sse va dovedi bine daca impartirea administrativa va contine un.nr. mai.mic de judete zise regiuni cu suprafate mai mari in conjunctura recobstructiei si reorganizarii economiei si a adminustratiei dupa megacatastrofa urgiei Judecatii.

    RăspundețiȘtergere
  32. Romania nu se va faramita. Daca-i trece cuiva acest lucru prin mintiuca, ar fi bine sa inteleaga ca daca-i vorba d-a lua ceea ce apartine, atunci Ungaria se va desfinta, deoarece teritoriul Ungariei apartine Romaniei si o parte, aproape de granita Austriei, ii apartine Austriei. Sa-i fereasca Bunul Dumnezeu !

    RăspundețiȘtergere
  33. Deocamdata manifestatii in seara asta contra gratierii si amnistiei cea ce in actuala conjuctura mi se pare o manipulare din interior.,o masurare inutila a fortelor'opozitiei',pare o incalzire a celor prea tineri si usor de 'dus'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranță e dirijată de cei de la PNL și USR specialisti în diversiune.Sunt atîția criminali în libertate și ei îi țin închiși pe cei cu evaziune fiscală,luare de mită sau trafic de influență.Eu nu sunt de acord cu treaba asta pentru că noi nu avem nimic de cîștigat.Trebuie sa-i scotă pe cauțiune și să le confiște o parte din avere,care nu pote fi justificată. Recuperarea prejudiciului e primordială și banii să meargă la bugetul de stat.Aceste persoane nu prezintă pericol public, dar un criminal da.În America există această lege și e ok.DS

      Ștergere
  34. Cred ca Romania nu se va farimita dar mai cred ca unii de afara ar fi in stare sa incercemai mai ales cu noua administratie sTrump il vad pe judocanul Putin ca sa profite de un dezechilibru=slabiciune ar fi in psihologia lui spotivo-KGB-ita

    RăspundețiȘtergere
  35. 9,17 era o zicere din folclor si o gluma care arata un simbure de solidaritate cea ce la romani e floare rara,faceam cum s-ar spune haz de necaz dar cu o urma ,germene de speranta intr-o solidaritate mai mare vizavi de psihologia cam pesimista a unora de aici.Se zice ca si lui Dumnezeu ii place un pic de umor,mai ales cind el are un rol medical de scoatere din pesimism.

    RăspundețiȘtergere
  36. cred ca s-a sters mesjaul meu--ziceam de profetiile sf ARSENIE BOCA-ca intr-o noapte vom fi ocupati de VECINII TARII noastre pentru putin timp--asadar cred ca despre asta e vorba --adica micsorarea teritoriului tarii noastre--SA DEA DUMNEZEU SA NU SE INTAMPLE CA GREU VA FI-PACE VOUA SI SANATATE

    RăspundețiȘtergere
  37. Nu eu cred în dragoste vrăji până când am întâlnit un prieten de-al meu, care mi-a spus totul despre DR.otutu care a adus fostul ei iubit din nou, chiar și atunci când ea mi-a spus că nu am crezut-o pentru că am crezut că ea a vrut, de asemenea, același fals vraja Role pentru a lua banii mei. Cu toate că i-am dat șansa ei de a explica tot ce trebuie să-mi spui despre DR.otutu, i-am spus că sunt mulți escroci care doresc să ia banii și niciodată nu va cădea victimă pe ele, chiar dacă logodnica mea, care presupune să se căsătorească mă în câteva luni de acum mi-a lăsat voi aștepta cu răbdare pentru un alt tip, deși l-am iubit atât de mult. ea mi-a spus că această DR nu este unul fals că el este real și el a ajutat mulți oameni pentru a obține cei dragi înapoi, atunci i-am întreba cum face această lucrare vraja și ceea ce este cerințele pe care trebuie să le fac înainte de a putea exprimate vrăji de dragoste pe mine? ea mi-a spus că i-ar trebui să-l prin e-mail pe drotutuhealinghome@hotmail.com și i-ar trebui să-i spun ce vreau. i într-adevăr să-l prin e-mail și i-au spus că am nevoie de fostul tip înapoi i-am spus că era prietenul meu, care ma îndreptat spre el, de ce am fost pune la îndoială munca lui? el a spus că munca sa este 100% sigur și pentru a garanta că nimeni nu a venit vreodată la templul lui și, de asemenea, rămân aceleași. Am devenit consternat pe cuvintele sale, el spune-mi și un gând a venit în minte că modul în care face acest lucru dr cunoaște toate lucrurile pe care le-am discutat mai devreme. el a spus înainte de a putea începe la situația mea, că trebuie să aibă credință și încredere pe el și se lasă altă fugă vraja și să aștepte cu răbdare pentru propria lui că, dacă i se poate spune tot ce face acest lucru i se va lua iubitul meu înapoi în 72 oră. Am spus bine eu cred și promisiunea de a lucra cu tine singur, atunci el mi-a dat un formular pentru a umple pe care am făcut-o și trimite-l la el cu pozele mele, de asemenea, și, de asemenea, fotografiile de fostul meu iubit. el mi-a răspuns în 30 de minute mai târziu și mi-a spus că zeii săi au nevoie de unele elemente pentru a arunca vraja asupra mea și problema mea este foarte ușor dacă i se poate oferi aceste elemente. atunci când am să-l întreb, cum pot obține aceste elemente și modul în care pot trimite-l la el pentru turnarea vraja iubirii, el mi-a spus că nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că, că există un vânzător articole aici, în propria sa țară care se pot obține elementele pentru mine. apoi l-am întreba cât de mult va costa mine să cumpere toate aceste elemente? el mi care am trimite-l cu încredere deplină a spus, după o oră mai târziu, el ma sunat și mi-a spus că problema mea nu a fost rezolvată că eu ar trebui să aștepte 72 oră că iubirea mea va întreba după mine, pe care le-am făcut după cuvintele lui, atunci când ea a fost de aproximativ 18 în următoarele trei zile fostul meu ma sunat dacă sunt acasă, că el vrea să mă vadă urgent. I-am spus să-l spera ca totul este bine el a spus da, atunci i-am spus că el poate veni, ex-omul meu s-au întors la mine și el a fost cerut iertare că el știa ce a venit peste el. chiar acum sunt atât de fericit, deoarece am recâștiga iubitul meu înapoi și suntem de planificare pentru nunta noastră care vine în curând, i-am sunat dr și îi mulțumesc foarte mult și să-l întreb ce va face eu pentru el, ca o apreciere, el mi-a spus i ar trebui să uite și să păstreze banii mei că el nu este, după bani, ci pentru a ajuta oamenii care, de asemenea, au nevoie de ajutor acolo, tot ce avea nevoie să fac este să dea mai multe mărturii despre el, astfel încât oamenii de acolo care au nevoie de ajutor ar trebui să-l e-mail de asemenea, că este de ce sunt astăzi aici pentru a da mărturia mea. poate Domnului tău bun să continue să-l binecuvânteze și să-i dea prosperitate viață mai lungă și înțelepciune. aceasta este adresa de e-mail dr drotutuhealinghome@hotmail.com pe care-l WhatsApp, de asemenea, prin numărul său +2349051417394

    RăspundețiȘtergere
  38. http://www.alternativenews.ro/2017/02/este-o-declaratie-neoficiala-tinutul-secuiesc-google-maps-regiune-ungariei.html

    RăspundețiȘtergere
  39. Sunt aici pentru a da mărturie despre cum am primit înapoi prietenul meu, împreună de mai mult de 4 ani și totul merge bine cu noi și suntem întotdeauna fericiți. până când într-o zi prietenul meu a început să se comporte într-un mod pe care nu puteam să-l înțeleg, eram foarte confuz de felul în care mă trata și mai târziu în acea lună nu mi-a mai sunat și la sunat pe sora lui și ia spus că a făcut cu mine l-am intrebat ce am facut gresit sa merit asta de la el, tot ce spune ca ma vrea din viata mea si nu vreau sa ma mai vad in viata mea, eram nebun si, de asemenea, frustrat nu stiu ce sa fac, Am fost bolnav pentru mai mult de 2 săptămâni din cauza modului în care mă trata. Îl iubesc atât de mult încât a fost totul pentru mine fără el, viața mea este incompletă. într-o zi am decis să merg online pentru a căuta ajutor acolo a venit peste martorul unei femei care a mărturisit cum dr. JOJO a adus înapoi sotul ei în 72 de ore, nu cred niciodată în toată această vrajă de turnare a unui lucru. dar am hotărât să încerc dacă ceva bun va ieși din el din cauza faptului că nu vreau să-l pierd. I-am contactat pe Dr.JOJO cu adresa de email pe care a oferit-o femeii (drjojohealingcenter@gmail.com) că mi-a spus că prietenul meu a fost luat de o altă femeie că ea a vrăjit-o pe el, de aceea mă urăște brusc. apoi mi-a spus că trebuie să arunce vraja de la el, ceea ce îl va face să se întoarcă la mine în următoarele 72 de ore, a cerut câteva articole pentru a arunca vraja după 3 zile când prietenul meu ma sunat și mi-a spus că ar trebui iartă-l, a început să-mi cer scuze la telefon și mi-a spus că încă mai mă iubește că nu știe ce i se întâmplă cu el că mi-a părăsit. era vraja ca doctorul JOJO, care a făcut-o să se întoarcă la mine, astăzi eu și cu mine ne facem nunta. multumesc Dr.JOJO pentru ceea ce a facut pentru mine nu ar fi fost nimic astazi, daca nu pentru ajutorul vostru mare. Vreau ca prietenii mei care trec prin această problemă de iubire să-și recapete sotul, soția sau fostul prieten și prietena să contacteze (drjojohealingcenter@gmail.com) și veți vedea că problema dvs. va fi rezolvată.

    RăspundețiȘtergere
  40. Oamenii îşi vând pământul străinilor....

    RăspundețiȘtergere
  41. Nu vă faceţi griji contact greatmutaba@gmail. com Dacă aveţi nevoie de ex-vă înapoi.

    RăspundețiȘtergere
  42. Mai face cineva încă îndoială plantele naturale? Am văzut importanța deosebită a ierburilor naturale și munca minunată pe care au făcut-o în viața oamenilor. Mă întreb de ce oamenii își cheltuiesc încă banii pentru intervenții chirurgicale, injecții și medicamente de fiecare dată când sunt bolnavi. Ierburile naturale pot vindeca tot felul de boli, inclusiv herpes, diabetici, astm, HIV, hepatită etc. Am văzut-o cu ochii mei. Am fost vindecată de HIV, iar mătușa și soțul ei au fost vindecate de herpes de Dr.Edede, care folosește ierburi naturale pentru a vindeca diferite boli. Chiar și Dr.Edede demonstrează întregii lumi că ierburile naturale pot vindeca toate bolile și a vindecat nenumărate persoane care foloseau ierburi naturale. Știu că e greu de crezut, dar sunt o mărturie vie. Nu este nici un rău în încercarea de ierburi. El este, de asemenea, un vrăjitor, el poate arunca o vrajă pentru a vă restabili căsătoria înapoi la normal, o vrajă de noroc pentru a prospera în viață și a excela în ceea ce faceți în viață. Contactați-l la adresa: Ededetemple@gmail.com, (numărul de telefon îl sunați la numerele de telefon sau la ce-l cereți): +38972751056

    RăspundețiȘtergere