duminică, 15 ianuarie 2017

PRIETENI DRAGI , ÎMPREUNĂ VOM ZIDI CUVÂNTUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, SI GRAIUL DUHULUI SFÂNT !


                        

..                                                        Prieteni dragi, 

Fara ajutorul vostru, nu ar fi fost posibil ca sa editez primul volum al Cartii - ADEVARUL  DUHULUI  SFANT!
Imi doresc din toata inima,ca intre SFINTELE PASTI si INALTAREA  DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS, sa  revin la BUCURESTI,pentru LANSAREA altor doua volume ale Cartii -ADEVARUL  DUHULUI SFANT. 
Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o justificare fata de voi toti donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si amarati,asa incat,va marturisesc ca, este nevoie in continuare de micul si binecuvantatul vostru ajutor,pentru ZIDIREA  CUVANTULUI  DUHULUI SFANT.
Toti cei care veti dona din inima si din suflet, pentru editarea viitoarelor doua volume, puteti fi incredintati ca,BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,o sa va ajute si o sa va intoarca insutit DARUL vostru, pentru intarirea CUVANTULUI SAU.
Sunt tare bucuroasa si fericita,pentru ca ,impreuna implinim VOIA  LUI DUMNEZEU,VOIA  PREA SFINTEI  TREIMI si a MAICII DOMNULUI, si mai ales ca, nu sunt singura in a dezvalui ADEVARUL  DUHULUI SFANT,ci suntem cu totii ca niste APOSTOLI ai MANTUITORULUI,care daruim ca sa putem propovadui din al SAU CUVANT !
Ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi voua, va iubesc cu sufletul, si va asigur ca ,aveti un loc in inima mea,pentru totdeauna !
La fel ca la primul volum, DONATORII vor primi total GRATUIT urmatoarele doua volume,atunci cand ele vor fi editate si va avea loc LANSAREA,indiferent de domiciliul fiecarui donator.
Dragii mei, cei care nu vreti, nu puteti dona,sau nu credeti in ceea ce eu scriu,va rog din suflet, sa va abtineti de la Comentarii acide si jignitoare.
Cine are Dragoste pentru DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI, sunt sigura ca va dona din putinul sau, pentru zidirea GRAIULUI DUHULUI CELUI PREA SFANT.
                                

                                   

Eu deja lucrez la cele doua volume, iar atunci când vor fi gata ,le  voi trimite la Editură, timp în care, cu VOIA LUI DUMNEZEU, cu MILA si DRAGOSTEA MAICII  DOMNULUI, cu ajutorul vostru de nepretuit, se va strange si suma de bani necesara editarii Cărtilor.
Iata Prieteni dragi, Contul pentru DONATIILE editarii ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT:

Contul pentru strainătate:


Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 
sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Doresc să vă mai spun dragii mei, că pentru voi toți ,cei care veti ajuta la Zidirea Cuvantului Lui Dumnezeu,vă voi dărui aceste doua volume ale CARTII, cu toată dragostea sufletească ,in care voi asterne numai gânduri bune si frumoase,scrise cu inima -mi si cu sufletul ,anume pentru voi si nu numai.
Vă multumesc din toată inima, vă iubesc cu sufletul,si mă rog pentru fiecare dintre voi, pentru ca BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI ,sa va ajute si sa va binecuvinteze DARUL si pe voi toti ,împreună cu cei dragi.
                                        Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu.
P.S.
Donatiile vor fi folosite strict pentru CARTI,si se va putea verifica oricand,fiecare bănuț. 
Pentru voi dragilor ,cei din strainatate ,se poate depune in cont in orice moneda,deoarece, in România eu îi voi primi în lei romanesti.

10 comentarii:

  1. Imi simt inima plina de harul Domnului,pentru ca''dar din dar se face rai''iar la acest RAI,cu putinul disponibil al meu,am contribuit si eu cu tot dragul si cu toata daruirea.Simt binecuvantarea si ocrotirea divina,cu respect si smerenie aceeasi Minerva P.Pace sufleteasca tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima-data scapa de inselarea demonica si apoi viseaza cai verzi pe pereti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ar placea sa stiu parerile celor care au cumparat si citit cartea dvs.Nu prea au fost comentarii legate de cartea dvs.Oare de ce?

    Prerea mea este ca ar trebui sa luati acei bani datorati acesarilor blogului dvs.Este in regula sa vi se plateasca aceasta activitate.Va asigur ca nu este niciun "pacat" .
    Aceste multe accesari se datoreaza postarii comentariilor.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are nici o insemnatate,a adunat o serie de postari in care se lauda ca a avut dreptate,ca ea e aleasa duhului sfant si e cea mai buna ghicitoare cu ochii inchisi in fata monitoarele ia-si cere banii inapoi dar ma gandesc ca e datoare vanduta.lili.

      Ștergere
  4. Comentarii nu au fost , pt ca nu sa ridicat la asteptarea celor care au cumparat .
    Simplu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sunt D, dar cum ti de pare AVALANSA de ....DONATI , DONATI , DONATI !.....?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci cei care au cumparat/citit cartea sa isi spuna parerea lor si ce au simtit.
      Poate Dna Maria nu "poate/are voie" sa isi publice cartea doar din donatii, si nu din plata primita accesarii blogului.
      Sa scrii/administrezi acest blog, in fiecare zi este un alt serviciu, cel putin cu jumatate de norma.
      Neluta

      Ștergere
  6. Eu mi-m spus parerea despre carte ca e bine inchegata si echilibrata,au fost si dezamagiti dar asta tine de capacitatea fiecaruia de a intelege fenomenul viziunilor,deci aceste ultime pareri vorbeau mai mult despre cel nemultumit decit despre carte.Oricum e bine ca doamna Maria le prezinta in carte mai sistematizat si multe viziuni mai vechi care altfel nu erau cunoscute si eu cred ca merita si banii dupa atita munca voluntara,mai ales aici pe blog cu tot feliul de circotasi,unii cam nesimtiti iar altii doar prin graba cu care se exprima despre fenomenul viziunilor pe care nu-l inteleg.Miine o sa ma duc la banca si o sa mai fac o donatie,o merita mai ales pentru CURAJ si ONESTITATE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine ati ajuta saracii sau bolnavii,sau vaduvele si orfanii,care chiar au nevoie de ajutor

      Ștergere
    2. Multumesc din suflet, si ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI,ca sa binecuvinteze DARUL tau.Cine împrumută pe DUMNEZEU,nu va ramane nerasplatit. Deoarece DONATIILE pentru CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT, sunt ca niste imprumuturi date LUI DUMNEZEU ,pentru a ajuta la ZIDIREA CUVANTULUI SĂU.
      Te imbratisez cu drag.

      Ștergere