duminică, 15 ianuarie 2017

OCULTA MONDIALĂ !!!

                                 

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ... 
                               

                     Noapte de 14 -15 Ianuarie 2017,ora 2,10 !

                                           Dragii mei, 

În aceasta noapte ,în timp ce scriam din caietul meu de suflet aici pe Blog, vad dragilor dimncolo de caiet,vad cum se deschide Cerul albastru,iar pe Cer era Globul pământesc.

Related image..

Prieteni dragi,GLOBUL PĂMÂNTESC plutea în Cerul albstru.
Brusc ,apar două maini care tin GLOBUL PĂMÂNTESC,asa precum sunt Mainile care se roaga de mai jos,si care reprezinta Blogul- Dumnezeu Exista-Marturii.

         

                             ..

Mâinile tin Globul Pământesc, si -l mângaie de jur împrejur de la distanta,fara ca sa-l atinga. Era daca vreti, ca un magnet,care întorcea Globul Pământesc pe toate părtile.
Asa, ca în imaginea de mai jos:

                                     
                                                 Image result for GLOBUL PAMANTESC.

Aud glas dragilor,care spune cu tărie asa:

                      "OCULTA  MONDIALĂ !
                   Iată, OCULTA  MONDIALĂ!"

Prieteni dragi, noi deja suportam consecintele implicarii OCULTEI  MONDIALE ,în ROMANIA SFANTA.
Dar sa tinem minte ceva:
Daca în alte Ţări OCULTA MONDIALĂ îsi va lăsa amprenta grav, în ROMÂNIA  DUHULUI SFANT, nu-şi vor putea duce intentiile lor mişeleşti până la capăt.
Dar iata ce inseamna, termenul de OCULTĂ:

OCÚLT, -Ă adj. 1. referitor la ocultismbazat pe ocultism; ocultistic. ♦ științe ĕ = pseudoștiințe având ca obiect fenomene tainiceinaccesibile cunoașterii obișnuite. 2. ascuns; tainic; misterios. ◊ (adv.) pe ascuns, în taină. (< fr. occulte, lat. occultus)

OCÚLT, -Ăoculți-te adj. 1. Care aparține ocultismuluiprivitor la ocultismde ocultismocultist (2), ocultistic (1). ** Științe oculte = doctrine și practici secrete care au ca obiect fenomene tainiceinaccesibile cunoașterii obișnuite2.Ascuns^2, tainicmisterios. ** (AdverbialPe ascuns^1, în taină- Din fr. occulte.

Fratilor,să avem Nădejde si Credinţă tare în Bunul Dumnezeu si în Măicuţa Domnului, si vom fi ocrotiti de cele rele si dureroase,iar cei care-si bat joc de ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT,îşi vor primi rasplata lor după faptele fiecaruia.
                             Cu dragoste,Maria.

P.S. Citeste si:

Dumnezeu există - Mărturii.: OCULTĂ MONDIALĂ ! OAMENII SUNT ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../oculta-mondiala-oam...

Translate this page
Nov 29, 2016 - Pina la oculta mondiala sa o vedem pe a noastra cu crima mafiei ... Oculta mondiala s-a bucurat de manifestarea controlului de mii de ani prin ...

65 de comentarii:

  1. TATAL NOSTRU CARE ESTI IN CERURI SFANT, ESTE NUMELE TAU VIE E IMPARATIA TA PE PAMANT,FIE VOIA TA PRECUM IN CER ASA SI PE PAMANT PAINEA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE DA-NE-O NOUA ASTAZI SI MEREU SI NE IARTA NOUA GRESALELE NOASTRE SI AJUTA-NE SA IERTAM SI NOI GRESITILOR NOSTRI SI FERESTE-NE P[E NOI DE ISPITA SI INDEPARTEAZA PE CEL RAU DE LA NOI. CA A TA ESTE IMPARATIA SI PUTEREA SI SLAVA,ACUM SI PURUREA SI-N VECII VECILOR .AMIN. RUGACIUNEA INGERULUI Inger,Ingere al meu Ce te-a trimes DUMNEZEU La bine sa ma-nsotesti De cel rau sa ma pazesti Ce e scris in cartea mea Sa ma aperi de partea cea rea Sa ma duci la biruinta Cu a Ta Dreapta Credinta Cu Domnul sa ma unesti De Diavol sa ma pazesti.amin.la ora7, 14 si 21,spuneti-le cat mai multi.sa cerem sa fim feriti de razboiul cel dinlauntru si de dinafara,de cutremur,de bomba cu neutroni,de toate armele vazute si nevazute.Cei care nu vreti sa va rugati sa faceti bine sa taceti din gura,macar atata respect pentru cei care sunt hotarati sa se roage.Cine vreti sa se roage pentru copiii vostri in locul vostru.In de trei ori cinci minute,ne putem prapadi si sa luam cu noi suflete nevinovate,care nu stiu inca sa se roage,Intr-un sfert de ora,num ai va uitati in oglinda,ori asteptati autobuzul,ori sunteti prinsi in trafic.Sa ne fie noua dupa cum gandim,vorbim si faptuim.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa trebuie sa facem cu toti sa ne rugam,si sa respectam aceste persoane minunata care ne invata de bine.Cu mult respect Mimi Mimi

      Ștergere
    2. Buna ziua.Eu cred ca oculta mondiala,se va descoperi adevărul despre,IISUS HRISTOS,Divinitate,Credinta,Religie ceva ținut secret de Vatican,sau se va descoperi unde este Chivotul Legământului,este anul judecății lui Dumnezeu,pentru faptele noastre,nimic nu este întîmplător,anul acesta este si anul Icoanelor,care are o importanta foarte mare in ortodoxie.Greul acum începe pe pământ.Prin toate necazurile vom trece mai ușor daca ne rugam.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
  2. Aceasta oculta isi traeste ultimele zile saptamani... Sa ne rugam fratilor sa scapam cat mai repede de ei! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si tatal nostru asa e scris in carte , la cum ai scris tu anonim? mah cum va place sa modificati voi pe toate, il arde pe dracul din tine daca te rogi asa cum e canonic?
    Uitativa oameni la acesti anonimi care fac rugaciuni modificate, aveti grija ca va agata in plasa si va duc pe la cultele lor sa va indoctrineze, cate un cuvintel modificat pe acolo, ba pe dincolo si groapa e gata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim15 ianuarie 10:29 gandeste cine a dus pe EVA IN ISPITA??????? DUMNEZEU SAU satana????? El este vel mai SFANT ce a creat tot si toate si totiii sfinti,se si spune: SFINTE DUMNEZEULE SFINTE TARE SFINTE FARA DE MOARTE.TOTUL ESTE SFANT DE LA NUME PANA LA UMBRA CUM SPUNE SI IN BIBLIE DESPRE SFANTUL PETRU CA SI UMBRA ACESTUIA FACEA MINUNI.SI CAND SPUNEM SI AJUTANE PE NOI SA IERTAM ,noi nu iertan din inima decat cu buzele si cu gand de razbunare de acea spunem si ajutane pe noi sa iertam ca sa uitam si din inima sa iertam GAMDESTEEEEEEE INTAI SA JUDECI.

      Ștergere
    2. Anonim 15 ian 10:29 Am vazut și eu că rugaciuna TATĂL NOSTRU este controversată de mai multă lume întrucît se spune că nu este corect acolo unde zice:Si nu ne duce pe noi în ispită, păi DUMNEZEU ne duce pe noi în ispită?Si atunci unii preferă să spună:si ferește-ne pe noi de ispita.Am vazut o emisiune pe teme religioase și se discuta acest subiect,iar părerile erau împărțite.Sunt multe lucruri,care se contrazic și ar fi bine dacă ni le-ar explica cineva cu pregătirea necesară.DS

      Ștergere
    3. Asa a postat d-na.Georgescu,care spune ca asa i-a fost transmis Tatal Nostru,cred ca pe blogul dumneaiei am citit.Maria H

      Ștergere
    4. Decand doamna Georgescu isi permite sa modifice rugaciunea Domneasca ? ce drept are ? uite pocaiti tot asa atrag cei slabi in credinta, cu virgule si sensuri denaturate, mare grija cu modificarea rugaciunilor dupa bunul plac al fiecaruia, nu va faceti voi dupa cum vreti, le luati asa cum le-ati primit si le dati mai departe la loc.Pana la urma rugaciunea Tatal nostru nu are nevoie de modificare, faptul ca nu o pricepi e altceva, si Dumnezeu ne duce in inspita daca noi o cerem, unde vede ca suntem perversi, ne da amagire sa ne ducem mai repede spre distrugere dupa cum meritam.

      Ștergere
  4. Acesta este un blog, nu denaturati sau deturnati scopul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rusii vor intra cu camioanele militare la noi in tara.Vor fii probleme din cauza diferentelor de credinta religioasa,motivand si banuind ca multi se inchina la alti Zei afara de Dumnezeu.Si vor face controale amanuntite in acest sens,vor cere documente pentru verificare gen pasaport,buletin,etc.Vor fii aici si ISIS,de la ei vor pleca complicatiile.Dumnezeu va incerca Romania asa este profetit prin apostolii sai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12.12 Atunci nu sunt rusi , rusii sunt ortodoxi , Iona !

      Rusii nu au zei , ce imbarligaturi spui , una mai mare ca alta .
      Si ce controale sa faca , armata noastra ce face , ce face SRI , DIICOT, si Guvernul actual ? Mananca seminte , stau la soare , numara banii ???!!!
      In fiecare zi spui cate una Iona , detonezi cate o stire choc. Ia-o mai usor, taticu !

      Ștergere
    2. Iona, vin rusii, dar ce fac si aia de la isis aici, sunt in colaborare cu ei sau cum, ca nu se intelege ce vrei sa spui!

      Ștergere
    3. Hai Iona că asta e prea de tot ai făcut acolo o ciorbă de nu mai înțelege lumea nimic.Eu nu cred nimic din toate astea.DS

      Ștergere
    4. Uite asa ne dam seama,concluzionam ca Iona umbla cu cioara vopsita si zice ca e papagal !

      Ștergere
    5. Veniti fiecare cu informatii care mai de care dar tot ce am spus este corect vizavi de viziunea mea legat de Romania in viitor dar tot ce spun se vor dovedi când se vor intampla.Am venit cu informatii stricte pentru a va lărgi cunostintele corelandu-le si cu mesajele ce vin de pe acest blog ceea ce si dna Maria va poate confirma prin mesajele care le primeste de la sursa divina.Si ea are o serie de profetii ingrozitoare pentru tara noastra doar ca mintile inguste nu le pot percepe,din pacate.Si singura voastra solutie este sa combateti si sa atacati orice forma de Adevar care vin prin Surse.Tot ce am spus este adevarat doar ca timpul le va/si va vor lamuri.Totul este adevar si nimic minciuna.Doar vina noastra este ca ne-am creat aceasta lume falsa trăind intr-o lume a fantasmagoriei si transformand-o cu totul după modelul minții pe care am creat-o chiar noi însine.Trezirea ca nu mai e timpul de dormit!!Vremea somnului a trecut!Trăiți in Adevăr si nu in minciuna!

      Ștergere
    6. iona cat esti de mincinos, cum sa te creada cineva ca prevezi corect evenimente care vor veni dupa mult timp cata vreme nu esti in stare sa prevezi ceva mai recent, nu ti-a iesit nici o previziune ca sa iti dea credibilitate, asa ca...dispari

      Ștergere
    7. Iona, Iona, eu unul nu am cum sa traiesc in adevarul tau, ca nici macar adevarul meu , d-apoi al tau, nu este Adevarul lui Dumnezeu. :))))

      Ștergere
    8. Iona,

      Tare am impresia ca esti ,,Eu sunt D'' , cu cat vorbesti , cu atat incepi sa te descoperi .

      Ștergere
    9. Daca totu-i adevar, atunci rusii se aliaza cu ISIS.
      Ori sunt valuri care trec succesiv in timp, ca aliati nu prea-i vad in viitor la cat a bombardat rusu la ei!
      Iona... nu fi mandru ca tu primesti ceva ce altii nici nu viseaza, stai calm!
      Am cerut niste clarificari, lasa vrajeala cu mintile inguste sau largi...
      Este atat de greu sa spui: vedeti ca peste x luni vin rusii , iar dupa ce astia trec mai departe la y luni sau ani vin si niste unii din isis.
      Tu le-ai trantit la gramada si ai dat de inteles ca astia au venit in Romania impreuna sa testeze poporul roman, hai bre?

      Ștergere
    10. Iona, ai uitat mama sa iei pastilele ?

      Ștergere
  6. Sa inteleg ca in alte tari oculta asta va face prapad iar in romania asta corupta nu isi vor duce planul la capat? Destul de amuzant avand in vedere ca cei care conduc tara sunt in stare sa-si vanda si propriile mame pentru bani. Simon Istvan. Satu-Mare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru simon istvan dacă disprețuiești România (scrii cu litera mică) de ce nu pleci în ungaria???

      Ștergere
    2. Anonim 15 ian 14:41 același lucru i l-am recomandar și eu, dar după cum vezi nu se dă dus,că unde e mai bine ca aici?DS

      Ștergere
    3. Romania, sunteti multumiti acum ma? Tot timpul sumteti pusi pe cearta,in special DS, care e problema voastra de fapt,ce cautati voi pe blogul asta in afara ca va dati inteligenti si corectati gramatical pe altii? Simon istvan. Satu Mare

      Ștergere
    4. Acest individ care se da istvan este un postaci nenorocit sorosist pus aici sa enerveze
      Nu-l bagati in seama.

      Ștergere
    5. Gata, I s-a pus si lui Istvan pecetea, e sorosist! :)))))

      Va suparati ca scrie Romania cu litera mica dar Satu Mare tot cu litere mari il scrie! :))) Voi credeti ca noi pierdem ceva daca Istvan scrie cu litera mica numele tarii? Nu pierdem nimic,fratilor, Romania e tot acolo unde e, asa cum am lasat-o! Nu va mai agitati pentru nimic... Mai bine cantariti ce auzi si vedeti pe aici, nu va incredeti in toti care se dau proroci de ocazie.

      Ștergere
    6. Pentru anonim 15 ian 2015 22:23. Unu la mana, nu ma intereseaza politica si pt cultura ta generala nici eu nu-l suport pe soros.Doi la mana,postaci nenorocit sa faci pe tine si familia ta, eu cel putin am avut bunul simt sa imi spun numele si judetul unde locuiesc, desi majoritatea nu cred ca este numele meu real, dar asta e problema lor, nu cumva ca vreti sa va dau si adresa de facebook ca sa sa o raportati sa fie blocata, sau poate vreti chiar adresa de acasa si nr de tel sa aveti pe cine injura la adapostul anonimatului cum o faceti pe aici.Vedeti-va fratilor de comentariile voastre si de cele posate de doamna si incetati cu magariile astea ca de ce nu scriu eu cu litera mare sau mica,asta e problema voastra? Ca unu e hatter, altul este srosist,altul este din nu stiu ce partid,altul e postac, chiar puteti voi indrepta lucrul asta daca aveti dreptate? De ce nu va rezumati la a comenta ce-i de comentat.Aaaa...acum imi dau seama,voi de fapt habar nu aveti sa va dati cu parerea despre o postare, tot ce va pricepeti este sa jigniti in stanga si-n dreapta, cred ca sunteti tare mandrii de voi si dormiti bine noaptea dupa ce il faceti pe unu nenorocit sau sorosist :)) atata satisfactie aveti dupa chestia asta ca va simtiti chiar mandrii in sinea voastra, ca si cum ce ati facut rezolva toate problemele de zi cu zi :)) azi nu am ce pune pe masa dar intru pe blog, fac pe unu sorosist pe altul neorocit si postac si gata sunt multumit,ziua mea a dat roade :)) bă,sunteti doar niste paduchi marunti si nimic mai mult,si asta veti ramane indiferent ce veti face

      Ștergere
    7. Bravo,Istvan! Ai mai mult bun simt decat multi de pe aici care proclama minciuni pe post de mare adevar, inseland lumea.

      Ștergere
    8. Eu iubesc Ungaria si urasc romania , dar nu plec din ea.
      Semnat un Ungur.

      Ștergere
    9. Spuneti un motiv, de ce urati tara in care traiti?
      Atunci algeti sa plecati;
      Neluta

      Ștergere
    10. Istvan dacă cei de aici sunt niște păduchi,tu ce rol ai pe aici? De ce ai intrat pe acest blog să faci mișto de romani. Nu îți e rușine sa-ți bați joc de țara în care stai și să scrii cu literă mică Romania,iar Ungaria cu literă mare? Tu ai fost cel care ai inceput,apoi te miri de ce au reactionat oamenii așa.Te crezi superior față de noi și spui să zicem mersi că ne bagi în seamă.Dar nu îți e deloc rușine?

      Ștergere
    11. Anonim 17 ian 02:42 , cand am scris despre paduchi m-am referit STRICT la cele doua persoane care au raspus la postarea mea,unul ma acuza de scris celalalt ca sunt sorosist, daca tu generalizezi la toata comunitatea de aici asta e problema ta,inseamna ca doar atata minte ai,e problema mea cum scriu, de ce nu va luati voi si de ceilalti care au greseli gramaticale si isi bat joc de lb romana ? doar pt faptul ca sunt ungur va luati de mine si va simtiti inferiori, daca va simteati superiori nu reactionati asa .In concluze ..nu..nu imi este rusine anonimilor Simon Istvan. Szatmárnémeti :)))

      Ștergere
    12. Prefer unguri ca Istvan decat romani indoctrinati de Antena 3! Cu Istvan poti sa discuti logic dar cu cei din urma ba.

      Ștergere
    13. Tocmai asta e problema Istvan că tu nu ai scris din greșeală cu literă mică,ai scris intenționat.Si afirmația cu Gara de Nord că te umflă râsul cum este? Si spui să zicem mersi că vorbești cu noi că de regulă voi nu o faceți.

      Ștergere
    14. Desigur ca istvan este sorosist c tine iar voi nu digerati adevarul de la an3 si ROtv. Acum sorosisti au iesit in strada sa o sustina pe spioana tradatoare de neam kovesi. Bravo!

      Ștergere
  7. Acest fel de a spune rugaciunea Domneasca este de la Georgeta Florea,ea a modificat rugaciunea prin viziunile ei.
    Maria o spune pe cea canonica nu a modificat-o,atentie dragilor sa nu faceti greseli.A schimba ceva din biblie este ceva imprudent,aveti grija sa nu cadeti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria schimba mereu cate ceva din Biblie.
      Ce are ea mai mult decat Georgeta Florea ,de are dreptul sa schimbe Biblia si Florea nu are voie!

      Ștergere
    2. Terminati!Biblia este schimbata din vremurile vechi. Nu dati vina pe nimeni in prezent, caci partile cele importate au fost scoase din Biblie inca din vechime, nu de acum, iar unele parti au fost inlocuite tot de atunci. La acestea se mai adauga traducerile defectuoase.

      Ștergere
    3. Acuma ce faceti concurenta,comparatii,ati inebunit cu totii?zau ca ma inervati rau cu Georgeta F.Ce-i aici Maria pe blogul tau,sunt f.suparata pt.ca acceptati postari a la G.Florea,va rog sa puneti punct!

      Ștergere
    4. Da'ce, nu se pot intersecta doua "filme" asemanatoare?! :))))

      Ștergere
    5. Ba lasati sa vedem ce scrie lumea pe blog, nu alungati pe nimeni si nu cenzurati decat ce e indecent. Asa e corect! Faci bine cum faci acum, Maria!

      Ștergere
  8. Oculta se mai traduce si:moarte,distrugere,ura,rautate,ateism,hotie,inavutire nepermis de mare,betie de putere,stapinire diabolica si lista poate continua ca e de la cel rau.Sper din suflet ca Dumnezeu sa o elimine dintre paminteni asa dupa cum va fi voia Sa.Oculta distruge creatia lui Dumnezeu omul si pamintul,si asta e prea mult,vor fi staviliti cu forta daca de buna voie nu vor.Dumnezeu nu se lasa batjocorit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multe lucruri vor ieși la iveală despre Oculta Mondială și acum va înțelege toată lumea că ei ne duc pe drumul morții. Dacă nu vom lupta acum să scăpăm din aceste chingi și nu vom lăsa adevărul să iasă la lumină,nu vom mai reuși niciodată. Suntem la o rascruce și va trebui să alegem pe ce drum vom mege.Dumnezeu să le lumineze mintea celor care ne conduc și să aleagă ce e mai bun pentru acest popor atît de încercat.DS

      Ștergere
  9. Toate sunt In Voia Domnului !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Dumnezeu nu intervine,e o lege a universului,chiar daca Pamintul ar crapa. Dumnezeu lasa ca extraterestrii buni sa se lupte cu cei rai, dar nu se stie cine va invinge.
    MB

    RăspundețiȘtergere
  11. Dumnezeu e mai presus de toate legile universului, si datorita iubirii si compasiunii pe care o are ptr noi, oamenii, copiii Lui, o sa intervină sa ne ajute sa instauram pacea si armonia pe pământ.Sa avem răbdare, si intre timp sa ne rugam, sa fim mai buni .Sa nu uităm ca Isus ne-a lăsat aceste 2 porunci importante, sa-L iubim pe Dumnezeu si pe aproapele nostru ca ne noi însine.

    Curaj, nu va pierdeți speranta, PENTRU DUMNEZEU TOTUL ESTE POSIBIL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, draga IM. In curand o sa fie o interventie divina (sub o forma sau alta- Dumnezeu intotdeauna are elemente surpriza, care in simplitatea lor nu prea sunt observate de catre oameni, desi sunt la vedere...)

      Doamne ajuta !

      Ștergere
    2. Toti asteptati minuni,dar la suflet nu vreti sa umblati.Le lasati in grija extraterestrilor ca poate poate li s-o face mila de noi sa ne salveze de pacatele noastre cu care ne tavalim in mocirla.Halal gandire are rasa umana.Pana si ei sunt mult mai avansati decat pamantenii..nu au pic de rautate in firea lor..dar noi intrecem toate civilizatiile nepamantene.Suntem de rasul lor.

      Ștergere
    3. Asa este, f.frumos spus. Doamne ajuta !

      Ștergere
    4. PT (19:36) zice asa: "Este o carte scrisa de un om care a fost luat de cei mai avansati ET pe planeta lor. In carte e relatat un episod cind ei intervin sa salveze ultimii supravietuitori ai unui razboi atomic de pe o planeta f.avansata tehnologic. Deci,uneori Dumnezeu permite interventia. Tot in carte scrie ca oamenii de pe Pamint sint descendenti ai unor oameni care au cunoscut distrugerea atomica pina aproape de exterminare. E ceva destul de frecvent Cartea se numeste Profetia de pe Thiaoouba. Tot in carte scrie ca Luna ne va cadea in cap,peste multe mii de ani, ceea ce va insemna distrugerea omului de pe Pamint, daca nu vom fi in stare sa ne gasim alt loc in spatiu."

      Citeste Iona, citeste...

      Ștergere
    5. Tocmai sa ramana acolo intre ei , nu-i doreste nimeni , nu avem cum convietui cu ei .

      Ștergere
  12. Este o carte scrisa de un om care a fost luat de cei mai avansati ET pe planeta lor. In carte e relatat un episod cind ei intervin sa salveze ultimii supravietuitori ai unui razboi atomic de pe o planeta f.avansata tehnologic. Deci,uneori Dumnezeu permite interventia. Tot in carte scrie ca oamenii de pe Pamint sint descendenti ai unor oameni care au cunoscut distrugerea atomica pina aproape de exterminare. E ceva destul de frecvent Cartea se numeste Profetia de pe Thiaoouba. Tot in carte scrie ca Luna ne va cadea in cap,peste multe mii de ani, ceea ce va insemna distrugerea omului de pe Pamint, daca nu vom fi in stare sa ne gasim alt loc in spatiu.
    PT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o aiureala jidoveasca aceasta carte...

      Ștergere
    2. Unii cred toate sf-urile, treziti-va oamenilor, credeti toate prostiile dar sfaturile si invatatura preotilor nu ca nu sunt dupa cum vreti voi.

      Ștergere
  13. Nici nu ai citit-o, dar vorbesti,nu are nici o treaba cu evreii. Cartea are un mesaj politic care nu convine ocultei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba am ctit-o, ai salta in sus de fund pe jidovi...

      Ștergere
  14. Degeaba ii asteptam noi pe extraterestri sa ne salveze din mizerie .
    Si chiar sa vina , nu uitati ca foarte multa populatie planetara este mutagenizata , de multe cauze interne si externe , deci acestia nu vor fi salvati , ci vor fi exterminati .
    Apoi planeta este la un pas de a sari iar in bucla temporala reversala a matrixului fantoma , asa ca extraterestrii se vor concentra sa salveze mai intai planeta , apoi omenirea , fiindca e mult mai usor sa creezi oameni , decat sa creeze planete , iar cand e vorba de a alege intre oameni si planeta , sa stiti ca pe primul loc va fi totdeauna planeta , iar omenirea va fi totdeauna pe ultimul loc , sau deloc .
    Dece ?
    E foarte simplu , fiindca pe aceasta planeta omul este doar oaspete aflat in triaj , dar aici mai locuiesc si alte civilizatii hiperavansate si hiperelevate , de miliarde de ani , in armonie perfecta cu planeta , cu natura , si cu Creatia Divina , si datorita carora inca mai exista azi planeta pe locul ei cosmic , asa cum e el de dezechilibrat datorita oamenilor iresponsabili , dar inca exista , dar omenirea nu va mai exista pentru multa vreme aici, daca nu se schimba , si daca nu isi augmenteaza mentalul cu standarde cosmice foarte inalte . Vor fi exterminati , si rejectati .
    Din cauza asta planeta are totdeauna intaietate (oriunde in cosmos ) , si omenirea nu .

    RăspundețiȘtergere
  15. La nivel cosmic al civilizatiilor foarte elevate si avansate sant legi cosmice foarte severe si foarte stricte , pe care ei le respecta cu sfintenie , si pe care le impun si altora cu forta .
    Sa nu creada cineva ca daca vin extraterestrii sa salveze omenirea , apoi ii vor lasa pe oameni sa traiasca mai departe in nebunia lor , si sa isi continuie agenda lor de distrugere , poluare si sclavizare , ori alte aliniate din agenda raului pe care au imbratisat-o cu toata natura lor , caci nu va fi asa .
    Legile cosmice se vor impune cu FORTA BRUTA PURA si omenirii pamanetene actuale si viitoare .
    E de la sine inteles ca vor muri cam 3 sferturi de omenire cel mai probabil , ca sant multi pe aceasta planeta carora nu le place ordinea , disciplina si curatenia , munca si invatatura , raspunderea si sacrificiul pentru binele comun ,,,,,,, si din mai care alte cauze , pai mai analizati si singuri , detasat si nepartinitor , fiind sinceri cu voi insiva , cu cunoasterea si informarea voastra , si sant convins ca veti gasi poate ca vor muri chiar si mai mult de 3 sferturi din omenire .


    RăspundețiȘtergere
  16. Apoi planeta va fi supusa unor proceduri speciale de curatenie si reteraformare , si recalibrare , si reconfigurare , ca sa redevina abila sa poata face saltul pe octava de constiinta cosmica luminoasa pe care trebuia sa fie deja situata in acest moment , daca nu ar fi fost perturbata din misiunea ei .
    Iaras se intelege ca se vor dezlantui stihiile si elementele , adica mai pe scurt iadul ,cu vulcani , cutremure , alunecari si scufundari tectonice , lichefieri tectonice , salturi si permutari ale polaritatilor geotelurico electromagnetice in ritmuri si configuratii nemaivazute si nemaiintalnite , care vor secera la propriu absolut toate regnurile mutagenizate de pe planeta , vijelii armaghedonice care vor decoperta complet anumite areale planetare pina la extractia completa a tot raul care este prezent ori ascuns acolo indiferent in ce forma de manifestare , sau blindaj , ori scuturi de invizibilitate.
    Tot ce este mutagenizat , si infestat , si poluant , va fi exterminat desavarsit si fara mila .
    In acele momente de travaliu cosmic armaghedonic ale planetei , oamenii curati si elevati care vor mai supravietui , si care vor fi eligibili de a fi protejati , salvati , ajutati , vor trebui sa aibe deja augmentate in avans toate structurile lor subtile , precum si structura materiala , cu configuratiile noii arhitecturi planetare ( gen cer nou si pamant nou , implicit faptura noua ) , ca sa poata supravietui , fiind protejati pe de o parte de planeta , pe de alta parte de cei veniti din cosmos care lucreaza impreuna cu cei deja rezidenti pe planeta ca sa salveze planeta , si pe de alta parte de structurile pe care si le-au acumulat prin viata lor elevata si gandirea lor curata , prin stradania si munca lor , prin iubirea si compasiunea lor , prin pacea , seninatatea , altruismul si sacrificiul lor .
    Vorbim de DUMNEZEU cu prea multa usurinta , ca si cum ar fi obligat sa ne salveze , fara sa ne doara nimic , si pe gratis ,si fara ca salvarea asta sa implice vre-un efort din partea noastra , noi sa stam degeaba ca mortii , si sa devastam in continuare ca parazitii , sa putim de lene si nepasare , si sa ne ajute DUMNEZEU .....
    Dar gresim amarnic , si ne inselam groaznic !
    DUMNEZEU este inainte de toate LEGE MARTIALA PURA , ORDINE , DISCIPLINA , MILITARIE , PURITATE , CURATENIE , MUNCA , SACRIFICIU , fiecare desavarsite , si abia apoi cand toate astea sant desavarsit intrunite , EL mai este / devine si TATA , IUBIRE , PACE , COMPASIUNE , si ARMONIE , pentru cei ce intrunesc toate aceste conditii ......
    Dar strict numai pentru aceia .
    Restul vor fi exterminati de stihii , elemente si travaliul cosmic armaghedonic planetar .

    RăspundețiȘtergere
  17. Unora le vor fi salvate numai spiritele , la altii si trupurile , iar la altii le vor fi distruse toate integral .
    Nu uitati ca este scris ca ,,,,, il voi distruge pe omul pe care l-am creat , caci imi pare rau ca l-am facut ,,,,,
    Nu uitati acest citat niciodata !
    Dumnezeu nu e numai IUBIRE pasiva si inactiva cum cred unii , si nu e doar un simplu TATA cum cred altii , cu care sa iti poti permite aproape orice , precum cu un tata pamantean , pe care daca vrei il mai si asculti uneori , sau din gresala il mai si respecti din cand in cand , daca ai ceva de castigat de la el, iar daca nu , ii dai un pumn in cap , ii iei pensia , si te duci la carciuma , sau la cazinou ,ori la femei ,,,, ci EL DUMNEZEU mai este si LEGE MARTIALA OMNIVERSALA , pe care absolut toti Sfintii si Ingerii LUI , si civilizatiile extraterestre elevate , si alti copii ai LUMINII ETERNE INEFABILE a LUI , o respecta si o pastreaza cu strictete desavarsita , si o apara cu propria lor viata , pina la ultima scanteie din ei , si o impun cu forta bruta si pura tuturor cu care intra in contact , ori din gresala nu o au deja pina atunci , in infinitati de varietati de feluri si modalitati , pe care nu are rost sa le enumar , ca nu intereseaza pe nimeni cum va fi careva exterminat , ci intereseaza , ce sa faca el / ea ca sa nu fie nevoie sa mai fie exterminat(-a) , ci sa oblige pe copii LUMINII DIVINE sa il salveze si pe el / ea ....
    Deci aceasta LEGE MARTIALA COSMICA OMNIVERSALA , va fi adusa pe Pamant in curand ( orice o fi insemnand asta ca timp fragmentat cunoscut ) si impusa cu FORTA BRUTA si pe aceasta planeta materiala PAMANT_TER-RA_GAYA , tuturor , de la cel cu tita-n gura , pin la cel cu barba sura , nu numai oamenilor din aceasta dimensiune , ci absolut tutror regnurilor planetare din toate dimensiunile paralele ale planetei , si foarte multi vor pieri , fiind nimiciti ,,,,, unii pe drept si merit , altii colateral .....
    De aia zice colo ,,,, nu toti ce-mi zic mie Doamne Doamne , vor intra in imparatia mea .....si toate celelalte , le stiti voi mai bine ca mine , nu ma voi apuca sa le repet .
    Deci ce rezulta de aici este ca , ori ca ne nimiceste oculta mondiala , daca ne comformam ei , ori ca ne nimiceste DUMNEZEU daca nu ne comformam LUI , cine e de murit tot va muri , indiferent de instrumentul folosit .
    Ca sa nu ne omoare nici unul , nici celalalt , trebuie sa ne schimbam toata mentalitatea din temelii , si sa incepem sa ajutam si sa salvam planeta , si pe noi insine , cat inca mai avem putina vreme de pace si liniste , si vom deveni astfel eligibili la salvare si protectie cand toate acestea vor fi sa se intample ( oricand va fi acel moment ), altminteri devenim ingrasamant natural , indiferent de ambientul implementarii acestui altgoritm .....

    RăspundețiȘtergere