sâmbătă, 14 ianuarie 2017

O CRUCE ALBĂ , CU UN SOARE ROŞU ÎN MIJLOC !



                                Noapte de 13 -14 Ianuarie 2017,ora 0,45 !

                                             Dragii mei, 

În aceasta noapte ,in timp ce scriam la articolul anterior,vad dragilor deasupra mea, de parca as fi avut si un ochi în crestetul capului, văd un Cer de noapte pe care s-a format sub ochii mei, O  CRUCE alba si stralucitoare.



Image result for SOARE ROSURelated image..

Din inima Crucii de pe Cerul de noapte, s-a format din interior la exterior, asa precum creste un aluat pentru pâine,tot la fel a crescut un Soare roşu.
Acum vedeam dragilor, Cerul de noapte cu a Sa Cruce alba ,din care s-a format Soarele rosu ca de foc.
Dragii mei, Soarele este Iisus  Hristos ,la fel si CRUCEA SFANTA pe care si-a întins Mâinile Sale Prea Sfinte, si -a curs Sângele Său Prea sfânt ,Prea curat si Prea nevinovat.
CRUCII  SALE sa ne inchinam fratilor, Lui Iisus Hristos si Maicii Sale, să ne închinăm cu inima ,cu sufletul cu trupul si cugetul nostru.
                                       Related image
Căci a SA este toata Cinstea,slava si Închinarea ,Amin !
                                      Cu dragoste ,Maria.

28 de comentarii:

  1. Din cite mai stiu si eu pe lumea asta,crucea cind o visezi sau in cazul Mariei clarvederea,nu indica altceva decit ca urmeaza ceva greu.Avem noi romanii de dus o cruce grea,si dupa cum se vede a cam inceput ALBIREA lui Coldea cred ca de aici vor incepe revoltele.Cine sunt in spatele tradatorilor de neam si tara nu se lasa, vor sa ne extermine cum au facut in america englezii cu triburile indiene.Daca vom ramine ca pina acum niste stafii adormite aceeasi soarta vom avea ca indienii americani.Atit pot sa mai spun SCULATI VOI OROPSITI AI VIETII!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 14 ian 06:36 nu e greu de înțeles,în spatele lor sunt Serviciile Secrete Internaționale,nimeni nu mișcă în front de capul lui.Țara noastră e înțesată de spioni străini,care știu tot ce mișcă,au control prin Romatsa asupra spațiului nostru aerian,dar și maritim,totul e monitorizat ca la carte.Dacă lumea a vrut in NATO și UE acum o să suportăm consecințele.Pe timpul lui Ceaușescu,țara nu făcea parte din aceste structuri mafiote și am trăit in PACE,nu ne-a atacat nimeni 25 de ani. Eu aștept cu interes sosirea emigranților in Romania să vadă și românii ăștia occidentali ce înseamnă asediul lăcustelor, pentru că ce au făcut minerii a fost pistol cu apă.Cînd eu am spus că trebuie închise granițele și să se plece doar cu viză de lucru sau turist,toată lumea mi-a sărit in cap.Cind eu am spus că nu avem nevoie de NATO și UE că de aici o să ni se tragă tot răul,au inceput unii vai ești de partea rușilor,vai ești de partea comuniștilor,ai făcut parte din vechea gardă. Nu oameni buni nu am făcut parte din nicio structură,dar am avut ocazia să cunosc toate personalitățile aceste țări,dar și din afară prin prisma profesiei mele.Nu îmi doresc nimic decit să trăim în PACE și liniște,să mîncăm sănătos produsele din pămîntul nostru,să nu ne mai umfle străînii de chimicale, să nu ne mai otrăvească solul cu substanțe pulverizate din avion și să nu mai depindem de FMI și de Banca Mondială.Vreau să fie toți acești asasini economici trimiși în țara lor.Nu avem nevoie de super-marketurile lor pline de chimicale,unde personalul român e plătit mizerabil,iar banii sunt scoși din țară.Eu mă revolt pentru că știu prea multe și din regimul trecut și de acum și pot să fac diferența.O țară care numai e stăpînă pe granițele și pe resursele ei,este o țară a nimănui.Dacă vă place să deveniți o colonie să nu vă pară rau mai tîrziu că asta ați lăsat moștenire copiilor voștri. Știu că mulți dintre voi v-ați obișnuit cu luxul,cu mașinile străine,cu telefoane de ultimă generație și tot ce e românesc acum vă pute,dar acesta este prețul plătit pentru că asta ați dorit.Unii dintre voi nu ați dorit niciodată binele acestei țări,pentru că ați lăsat să moară orice brend romanesc și ați promovat doar străinii,cumpărîndule gunoaiele din Malluri.Cu siguranță majoritatea vă duceți copii la Mc Donalds sau KFC și-i îndopați cu chimicale și coca-cola,atunci cum să avem o generație sănătoasă,cind condimentele presărate pe mîncare sunt otrăvuri,care le distruge creierul și ficatul.Toate aceste fastfood-uri trebuie să dispară de aici,dacă vreți să avem o populație sănătoasă.Încercați să vă schimbați stilul de viață să puteți trăi frumos și sănătos.Cei care vor să ne ducă sprea așa-zisul occident,ne vor duce direct la moarte.DS

      Ștergere
    2. DS, minti cu nerusinare , toti care au fost in comunism au facut parte din sistem , altfel daca nu erai cu ei , erai impotriva lor . Nu te mai da mare anticomunista ca nu e asa . Cei care s-au impotrivit lor cu adevarat , au fost la canal , la munca fortata , in inchisori , nu iti lua laude degeaba , NU TE CREDE NIMENI !
      Ai facut cumva puscarie ? Nu !
      Aveam colegi in facultate racolati direct prin rector , mult mai tarziu ne-au spus ei , dupa revolutie , cand ne-am intalnit la 30 de ani de la terminarea facultatii ca au venit sa intrebe care sunt cei mai buni din promotie . Nu au avut de ales , altfel erau persecutati politic si ei si familiile lor . Deci nu esti ALBA CA ZAPADA , taci odata din gura cu neroziile tale.

      Ștergere
    3. DS poate te angajeaza ala in Coreea de Nord , ai fi buna sa militezi acolo pe bloguri . Ce bine e acolo la aia , fara marketuri , fara chimicale si fast food , fara mc donald si kfc . ai grija sa nu le moara brand-ul coreean si sa traiasca bine !

      Ștergere
    4. Nu este adevărat,nu toți care au trăit în comunism au făcut parte din sistem.Dacă nu te aveau cu nimic la mînă nu se legau de tine.Pe mine nu m-a contactat nimeni niciodată și nu am făcut parte din niciun sistem,dacă mă crezi bine,dacă nu,nu.În perioada aceea au fost lucruri rele,dar și lucruri bune nimeni nu neagă asta,dar se pare că unii văd doar partea întunecată.Dacă sunteți fericiți acum și credeți că țara asta a progresat,mergeți înainte.Eu nu văd niciun progres,e doar o iluzie și vi se pare că sunteți liberi,țara asta e controlată de Oculta Mondială și va sfîrși rău.DS

      Ștergere
    5. DS, toate tarile mari sunt in declin, nu doar Romania.Toate tarile au aceleasi marketuri si aceeasi mancare cum avem si noi. Totul e la nivel mondial. Nu aveam de ales la cat de mici eram si de prost vazuti. Chiar crezi ca puteam supravietui fara NATO si UE, de unii singuri? Noi nu avem puterea tarilor bogate sa fim de sine statatori. (Au avut grija conducatorii nostri sa ne tina in saracie in timp ce ei se lafaie in lux.) Eu cred ca eram demult impartiti in bucati. Macar asa se folosesc de noi dar nu ne dezmembreaza pentru ca nu au niciun interes deocamdata. Ceausescu a vrut sa fie stapan in tara, fara aliati, si uite unde a ajuns! Oi fi vazut tu multe dar n-ai inteles mare lucru din ele.

      Ștergere
    6. Anonim15 ianuarie 2017, 13:32
      Nu eram racolati de nimeni, chiar daca am fost cei mai multi soimi/utecisti!!
      Neluta

      Ștergere
    7. Anonim 02:49 Romania nu avea de ce să fie în declin dacă nu era trădată din interior.Romanii au fost chemați în stradă, așa cum au fost și tinerii după Colectiv,aceiași metodă de acționare și manipulare.Planul era tot de măcel,dar Ponta și-a dat demisia și au obținut ce au vrut,fără să se mai ajungă acolo.Spui că eu nu am înțeles mare lucru,am înțeles prea multe,dar prefer să le țin pentru mine că nu îmi doresc să schimb eu lumea.Fiecare înțelege ce vrea și trăiește cum dorește.Nu e nimeni obligat să gîndească la fel ca mine.Am vrut doar să împărtășesc cu voi,cîteva impresii și să vedem de ce s-a ajuns aici.Oricum am avut multe de învățat despre caracterul oamenilor.Nu degeaba se spune că omul învață cît traiește.Toate cele bune vă doresc.DS

      Ștergere
  2. Avea dreptate Parintele Arsenie Boca cand ne indemna sa ne inchinam la Sfantul Soare,da,de la El primim lumina,caldura fara de care viata nu ar fi.Iti multumesc Doamne Iisuse Hristoase pentru tot ce ne daruiesti,Amin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va incepe rasboiul aveti sa vedeti

    RăspundețiȘtergere
  4. Fara razboi! Vor fi schimbari globale si intrarea in epoca de aur, a doua venire a mantuitorului.

    RăspundețiȘtergere
  5. DS tu nu intelegi ca inainte eram o inchisoare plina cu alte inchisori,dar care a dat faliment din cauza unora care gindeau ca tine si doar ei controlau totul,dar in ultimul timp nici controlorii ca tine nu mai aveau strictul necesar.Dar acum poti sa calatoresti unde vrei ,daca esti nostalgica comunista de ce nu te duci si tu in Corea de nord sa vedem daca i-ti va mai placea si vei ramine acolo unde-ti place,si daca-l iei si pe nea Nelu Cotrocelu e si mai bine de noi,ca si asa ii vine rindul la proces ca si lui GHITA din partidul vostru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am călătorit în afară și pentru mine nu mai e o noutate. Avem aici locuri mult mai frumoase,dar nu sunt puse în valoare pentru că nu s-a dorit.După 1989 au intrat peste noi asasinii economici,care ne-au pus la pămînt pilonii de bază ai țării. Pilonii de bază sunt economia,industria,agricultura,turismul dacă această bază nu o mai ai ești doar o țară de consum la mîna unora care mai de vreme sau mai tîrziu te ingenunchiază. Îmaginează-ți o mașină,care nu mai are cele patru roți,o mai poți folosi? Cam așa e și cu țara asta,va ajunge groapa de gunoi a celor care au dorit asta și ne vor flutura prin fața ochilor chimicalele lor frumos ambalate.Poleiala aceasta in toate formele ei va cam luat ochii multora,dar vă veți trezii din vis cît de curînd.Referitor la Ghiță și Nelu Cotrocelu să te citez pe tine,eu îmi doresc să răspundă fiecare în parte pentru faptele lor.Să sperăm că se va face dreptate.DS

      Ștergere
  6. ..da,doar va incepe ...caci Dumnezeu il va termina in Focul Sfant . (A.B.)

    RăspundețiȘtergere
  7. DS, 19.03

    Daca Coreea nu iti place du-te-n China , in Taiwan , acolo e de tine .
    Comunism scrie pe tine si Militia , nici Visinescu nu a recunoscut cand ii tortura pe cei din inchisori .

    Azi toti sunteti Alba ca Zapada si va renegati apartenenta la tot . Doar ce va convine scoateti pe tapet , va trebuie sa va stiti constiinta curata . Dar e murdara , infecta , urat mirositoare .

    RăspundețiȘtergere
  8. Dacă atîta vă duce capul să credeți despre o persoană pe care nu ați cunoscut-o niciodată și vă permiteți să o etichetați,nu aveți decît să rămîneți în mocirla voastră.Pentru voi toți aceea care nu sunt de acord cu voi sunt comuniști,securisti hoți etc. Dar am o întrebare pentru voi,jurnaliștii de investigații și avocații,care au acces la anumite date din dosare sunt securiști in viziunea voastră?Cei care s-au născut înainte de 1989 și își desfășoară activitatea în această sferă cum sunt catalogați de voi comuniști,securiști sau hoți?DS

    RăspundețiȘtergere
  9. E SIMPLU
    SOARELE ESTE DIAVOLUL
    si ´´ crucea VAZUTA ´´ ESTE marul .... e simplu si bagati la cap SFINTA EVANGHELIE citire


    GALATENI
    APOSTOLUL PAVEL
    6.Mă mir că aşa degrabă treceţi de la cel ce v-a chemat pe voi, prin harul lui Hristos, la altă Evanghelie,
    7.Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură şi voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos.
    8.Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema!
    9.Precum v-am spus mai înainte, şi acum vă spun iarăşi: Dacă vă propovăduieşte cineva altceva decât aţi primit - să fie anatema!


    INSEAMNA CA DA CHIX cu extraterestrii = demonii lui care se manifesta in ´´ viZIUNI ´´ si atunci vine el in persoana sa O ATENTIONEZE ca nu prea prinde MINCIUNA EXTRATERESTRILOR = DEMONILOR si atunci E FURIOS ... stim asta bine ... DUR ADEVAR STIU dar TRUPUL LUI HRISTOS = BISERICA ORTODOXA NU ARE DEMONII = EXTRATERESTRII IN EA SI NU O VA AVEA NICIODATA .... DIAVOLUL poate IMITA CU EXTRETRERESTRII LUI , TRUPUL SATANEI si sa prezinte ´´ ADEVARUL LUI ´´ dar PENTRU CEI VIGilenti NU ARE NICI O SANSA .... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT


    ANATEMAAAAAAAAAAAAAAA sa fie INVATATURA DEMONILOR = EXTRATERESTRILOR impruna cu DIAVOLUL care ii prezinta .... dur adevra stiu DAR ORBII nu vad lumina .... intunericul E MOD DE VIATA .... dur adevar stiu

    aviz amatorilor si amatoarelor

    crestin ortodox

    ps DECI DIAVOLUL IMITA cu SOARELE SI ALTI luminatori CA DE AIAI SE NUMESTE ´´ lucifer ´´ = LUCESTE FIERUL = soarele si ´´crucea´´ .... ALTA TAINA DEZVALUITA ---- el SE FOLOSESTE DE LUMINA ASTRILOR sa prosteasca PE TOTI SI TOATE care se lasa prostiti .... DUMNEZEU NU SE LASA BATJCORIT ....

    AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

    CRESTIN ORTODOX

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E simplu soarele este diavolul.Ha ha am auzit-o si pe asta.:))Tare.De unde stiti Crestin Ortodox l-ati vazut pe diavol in soare ?V-a orbit cu lumina sa?

      Ștergere
    2. Iona16 ianuarie 2017, 13:30
      E simplu soarele este diavolul.Ha ha am auzit-o si pe asta.:))Tare.De unde stiti Crestin Ortodox l-ati vazut pe diavol in soare ?V-a orbit cu lumina sa?

      raspuns :
      serios ??? ha ha ha ha ha ha ha .. prostie INTRUCHIPATA ia fi atent la putina logica de cresa :

      DIAVOLUL imita SOARELE la tine este diavolul e soarele ????
      sau TU iona ESTI iona Sfintei Scripturi ?? PROSTIE INTRUCHIPATA ramine valabil ce am spUS si reciteste CU ATENTIE si GINDESTE inainte SAU CONTINUA sa ABEREZI cu mine si NE DISTRAM .... CAPISCI ? dur adevAR stiu dar vrajeli din astea de parerologi ´´ SMECHERi ´´ am mincat pe paine ... deci ionas pe imas vezi de treaba ta SAU vorBESTE cu mine IN CONTINUARE SI ITI ARAT TOATE PROSTIILE TALE .. alege varianta SA TACI CA SA ITI FACI UN SERVICIU tie SAU AI ALES prost SI CONTINUI SI FAC EU UN SERVICIU tuturor DISTRINDU-MA CU TINE ... ....ha ha ha ... tic tac tmpul tau se scurge DACA RASPUNZI ....

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    3. CRESTIN ORTODOX
      Mai lasa-ne cu atatea cu atatea copy-paste, ca umpli pginile degeaba. uneori numai crestin ortodox nu sunteti...
      Neluta

      Ștergere
    4. Anonim17 ianuarie 2017, 12:01
      CRESTIN ORTODOX
      Mai lasa-ne cu atatea cu atatea copy-paste, ca umpli pginile degeaba. uneori numai crestin ortodox nu sunteti...
      Neluta

      raspuns
      SERIOS ? HA HA HA HA HA
      feMeie FARA CAP eu dau copy paste LA SCRIERILE MELE
      CA asa poate VEDETI ca orbii ´´e´´ multeeeeeee ..... ha ha ha

      dur adevar stiu NELUTA , dar LA femeile in general, FARA CAP le trebuie asa ceva .... capisci ??'
      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps sper ca nu ma faci plagiator al propriilor mele scrieri DACA LE SCRIU DE MA MULTE ORI pentru OARBEEEE si orbi .... dar la femei FARA LOGICA e posibil si DE asta sa fiu acuzat.... dur adevar stiu dar CIND VEZI de mai multe ori scrierile MELE sa fi convinsa CA TOT DE MINE AU FOST SCRISE ... ha ha ha ... repetitita este mama INVATATURII dar invatatura E TATAL .... ha ha ha ...

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    5. Anonim17 ianuarie 2017, 15:37
      nu avem de unde sa stim;
      cautat alte bloguri sa va afirmati, prea nu sunteti crestin ortodox
      Neluta

      Ștergere
    6. Neluta bună ziua i-ai dat belea ți-ai căpătat.

      Ștergere
    7. Anonim17 ianuarie 2017, 16:19
      Anonim17 ianuarie 2017, 15:37
      nu avem de unde sa stim;
      cautat alte bloguri sa va afirmati, prea nu sunteti crestin ortodox
      Neluta

      RASPUNS :
      serios ??? ha ha ha ha ha

      Alta femeie FARA CAP ... deci ai ceva de spus la CE AM SPUS EU ???( DACA ai priceput ceva , dar ma indoiesc ) DACA NU STII, ce ai de facut??? SA TACI ... simplu .... ai vorbit PROSTII o capeti ( e multe PAREROLOAGE pe aici care
      AU TRECUT pe aici DEGEABA DECI nu esti unicata)

      NU AI DE UNDE SA STII ??? pai DACA citeai STIAI ( poti intreba pe adyna ca SI EA a avut o astfel de iesire DE ´´ comentarii ´´ si A LUAT-O ) ... asadar ESTI PE LOCUL DOI si la asta .... incearca ceva de primul loc DAR DUPA CE CITESTI CU ATENTIE ce scriu EU , nu ce crezi tu ca scriu eu ... replica asta este la prostia TA cu ´´prea nu sunteti crestin ortodox´´ .... nu o comnetez in continuare DAR DACA continui s-ar putea sa ma razgindesc SI nu iti va fi bine TIE .... deci din nou fi inteleapta SI TACI la ce nu stii sau vorbeste SI ARAT ca NU STII .... ha ha ha ha ha ha ha ha .....

      dur adevar stiu dar unele REPETENTE apar cu ´´ dialoguri ´´ la care nici ele nu sunt prezente cind le spun ...

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    8. Inca o data, De cat crestinism dati dovada!
      Neluta
      SFARSIT

      Ștergere
    9. Anonim18 ianuarie 2017, 20:47
      Inca o data, De cat crestinism dati dovada!
      Neluta
      SFARSIT

      raspuns :
      Serios??? ha ha ha

      femeie FARA CAP analiza este INCORECTA deci ACUM sfarsit .... dur adevar STIU , dar jocurile feministe DEMULT nu mai tin la mine ....
      Dumnezeu nu se lasa batjocorit SI INCA DIN GENEZA citire
      si baga la cap SA INVETI de la DUMNEZEU citire
      16.Iar femeii i-a zis: "Voi înmulţi mereu necazurile tale, mai ales în vremea sarcinii tale; în dureri vei naşte copii; atrasă vei fi către bărbatul tău şi el te va stăpâni".

      concluzii simple
      BARBATUL TE VA STAPINI , deci NU INCERCA CU MINE altceva ca NU ITI VA MERGE ca NU INCALC Ce spune DUMNEZEU in prostia TA care ai ascultat de sarpe ... dur adevAR stiu DAR NU SUNT ADAM .... capisici EVO ???H HA HA HA ... dur adevAR STIU

      mai ai mult de studiat despre ORTODOXIE pina sa apuci MACAR sa poti pricepe ce spun eu .... deci DAU DOVEZI pe care tu NU LE PRICEPI , inca ...nu ai tu ani cita rabdare am eu CU PROSTIA UMANA dar NICI DUMNEZEU nu are rabdare la infinit ca E APOCALIPSA care e SFARSITUL ... NU TE CHINUI SA PRICEPI dar taci cind NU STII sau vorbeste SI ARATI ca NU STII ....


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  10. În cazul de față,acest soare roșu nu este altcineva decât cel râu,care defapt este o "lună" care poate să se facă cum vrea ea: strălucitoare,de foc,în toate culorile(luați aminte,iadul e plin de astfel de luni,ordinul mimiliardelor),deoarece acest soare se arată în întuneric(eu zic că-i luna,diavolul).ADEVĂRATUL SOARE DUMNEZEU E în CERUL de LUMINĂ. Părintele Arsenie Boca face referire la SOARELE DUMNEZEU care-i cu totul altceva decât soarele care luminează cerul nostru.ACEST SOARE ARE CHIPUL şi ASEMĂNAREA noastră,iar frumusețea LUI e fără egal. În CERUL de LUMINĂ sunt miliarde de astfel de SORI(adică OASTEA CEREASCĂ),bineînțeles de dimensiuni mai mici decât SOARELE CEL VEŞNIC,dealtfel şi ei de-o frumusețe de nedescris.Veți întâlni în acatistul MAICII DOMNULUI: BUCURĂ-TE TU,CEA CARE EŞTI LUMINATĂ DE SOARELE CEL VEŞNIC!Deci categoric,DUMNEZEU ESTE SOARELE CEL VEŞNIC.

    RăspundețiȘtergere