marți, 24 ianuarie 2017

MITING AL STATULUI ROMÂN !!! IOHANNIS ,ESTE UN OM RĂU !



                   

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ... 
                         


                                       24  Ianuarie 2017,ora 7,12 dimineata !
Image result for STEAG                                       

                               Dragii mei,

Traim zile în care, PRESEDINTELE ROMÂNIEI KLAUS  IOHANNIS,care reprezintă STATUL ROMÂN, îndeamna pe fanii săi, ca sa nu spun altfel, sa participe la PROTESTE împotriva majoritătii Poporului român.
Acest Presedinte, promoveaza Cultura de revoltă ,împotriva celor care au votat în mod democratic ,si care sunt acum la putere,adică , PSD si ALDE.
Eu nu fac parte din niciun PARTID politic,dar am ţinut si voi ţine întotdeauna cu Poporul român, cu Dreptatea cea adevarata,si nicidecum cu promisiunile desarte,sau cu minciuna.
Iata ce spuneau mai multe glasuri ,astazi dimineaţă:

                    "Ce afectează România?
Un alt glas îi raspunde:
                 Cultura de revoltă!
            Cultura de revoltă, afectează Glasul României!
           Si iarasi întreabă:
             
                  Cum ţi se pare a fi,ceea ce se întamplă acum în România?
Si i se raspunde:
                  Este un Miting al STATULUI Român,împotriva Poporului român, împotriva acelora care, au votat în mod democratic.
Iar glasul continuă:
               Guvernul lui Iohannis!
Si i de raspunde cu uimire: 
              Guvernul lui???!
          Nu-i Guvernul lui Iohannis!!!
     Iohannis ăsta,este un om atât de rău...!"
Prieteni dragi, v-am scris toate acestea,pe care le-am auzit cu Voia Lui Dumnezeu,ca sa cunoasteti si voi toti,ceea ce urmează a se întampla în România.
În România urmeaza sa aibă loc un MITING de mare amploare!
Sa ne rugamla BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUŢA DOMNULUI,pentru ca acest mare MITING ce va urma, să nu se transforme într-o mare revolta de strada,intr-un Razboi civil, într-o MARE  REVOLUTIE.
Iata:

O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ ...

https://plus.google.com/.../27M2qLCeXma

Translate this page
Sep 4, 2016 - O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !

Nu avem nevoie de Revolte si nici de baie de sânge.
DUMNEZEU ne apără de Cutremurul mare,dar Poporul român ,(o parte din el),nu este multumit,ci vrea neapărat scandal si varsare de sânge.
Sa nu uitam un alt articol:

Dumnezeu există - Mărturii.: NEAMȚ AȚI VRUT ??? BOCIȚI-VĂ ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../neamt-ati-vrut-bociti-...


Translate this page
Sep 29, 2016 - NEAMȚ AȚI VRUT ??? BOCIȚI-VĂ COPIII ȘI TINERII ! NEAMȚ AVEȚI ! 29 Septembrie 2016,ora 17,05 ! Dragii mei, Când eu am scris că din ..
Măcar noi fratilor, sa incercam a deveni mediatori,si nicidecum sa ne urâm unii pe altii, căci Sefii mai mari, se bucura de reusitele lor scaldate in sange si foc,iar pe noi ,cei care ne certam si ne jignim unii pe altii, nici nu ne bagă în seamă, ci dimpotrivă,ne asmute unul împotriva celuilalt.
Sa nu le facem pe plac, ci sa redevenim oamenii 

buni si iubitori de odinioară,oamenii cu Credinţă

si cu frică de Dumnezeu.
                                         Cu dragoste,Maria.

297 de comentarii:

  1. Omul este bautor de sange de om. Doamna Maria cine ar fi bun sau mai degraba cine va veni ca presedinte?!?!?!?!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai presedintele pe care-l meriti, pe care l-ai votat. Sa-l lasam sa faca referendum pe banii lui, sa-l dea jos este un ipocrit. Sas ati vrut sas aveti. Eu nu l-am vrut al meu nu este.

      Ștergere
    2. Ai votat p Iliescu?

      Ștergere
    3. Un anonimm-a amenintatla un coment unde eu am scris despre Iohannis:SA PLECE DE UNDE A VENIT! Asta sustin si acum !!Si il rog sa lase amenintarile pentru ca nu am facut altceva decat sa scriu ce simt.Omul asta e blestem pentru aceasta tarisoara atat de greu incercata.Maria H

      Ștergere
    4. Va veni un roman adevarat, nu un neamt aservit.

      Ștergere
    5. De acord cu tine Maria Handic! Sa se duca si sa-i vina hiriu in coada calului!

      Ștergere
    6. Anonim 24 ian 14:50 ești atît de înapoiat încît nu ți-ai dat seama nici acum că Iliescu nu a candidat și nu mai are nicio funcție în partid.Iliescu e pe drumul spre cimitir sper să ajungă cît mai repede acolo.

      Ștergere
  2. SUA ameninta Romania: “Va vom izola ca pe vremea lui Ceausescu si va lasam prada razboiului”. Care este MOTIVUL pentru care Statele Unite s-au adresat in asa HAL Romaniei :


    SUA santajeaza Romania ”Ori lasati americanii sa extraga gaze de sist pentru a le vinde Europei dependente de gazul rusesc, ori va vom izola ca pe vremea lui Ceausescu si va lasam prada razboiului”.

    Santaj sau nu, aproape ca nici nu mai conteaza, caci vorbele lui Friedman au ajuns cu siguranta acolo unde trebuie.
    Seful Stratfor este unul dintre analistii pe care liderii politici si militari de la Washington nu doar ca ii asculta, dar ii si sprijina/ foloseste la nevoie.
    Sa fie si acum cazul?
    Romania reprezinta o tinta mai veche a SUA, dar una care se dovedeste greu de cucerit, macar la nivel economic, scrie national.ro.

    Intr-un interviu acordat PRO TV, renumitul politolog evreu nascut in Ungaria, la Budapesta, incepe in forta: „Americanii vin aici sa faca bani!”. „In ultimii ani, investitorii americani s-au saturat de Romania.

    RăspundețiȘtergere
  3. 2.
    Exemplul care imi vine in minte e Rosia Montana. A devenit un simbol in comunitatea de investitori a ceea ce se poate intampla in Romania. Cred ca guvernul a inteles asta, dar si faptul ca principalele voastre resurse sunt cele energetice si minerale”, declara Friedman Stratfor.

    „Gazele de sist sunt o arma care poate fi folosita pentru a evita razboiul. Rusia controleaza Europa prin gaze. Europa are nevoie de resurse alternative, iar Romania e cea mai bogata in astfel de resurse. De aceea americanii sunt atat de interesati de resursele voastre. Romania trebuie sa decida daca va permite exploatarea gazelor de sist. (…) data fiind pozitia strategica a Romaniei, exploatarea gazelor de sist e o problema strategica nationala. Gazul de sist limiteaza influenta ruseasca. Oricat de mult ar putea afecta mediul, el ofera o solutie geopolitica”.

    George Friedman se intreaba daca „va avea SUA interesul de a apara siguranta nationala a Romaniei? (…) Trebuie sa va pregatiti pentru ce e mai rau fiindca, in zona asta, de obicei, ce e mai rau se si intampla. Deci, trebuie sa intariti forta armata, nu ca sa-i invingeti pe rusi, ci cat sa rezistati pana la venirea americanilor” .

    „Gazele de sist ar putea polua mediul, dar Rusia… Nimic din ce s-a construit nu a ramas fara consecinte asupra mediului. Romania trebuie sa fie sigura ca restul Europei are suficient gaz ca sa nu poata fi sub santajul Rusiei. In caz contrar, Romania va fi izolata, asa cum a fost in timpul Razboiului Rece. Riscul ecologic e real, dar riscul geopolitic e si mai real. Pericolul ca Romania sa se intoarca la perioada cand era izolata de toata lumea, ca in vremea lui Ceausescu, trebuie luat in considerare”.

    sursa:national.ro

    http://www.bzc.ro/sua-ameninta-romania-va-vom-izola-ca-pe-vremea-lui-ceausescu-si-va-lasam-prada-razboiului-care-este-motivul-pentru-care-statele-unite-s-au-adresat-in-asa-hal-romaniei-45623

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sub pretextul scutului de aia au venit calare peste noi americanii ,,cica sa ne apere'' , iar acum incep santajul cu explaotarile subterane . ei de fapt asta au vizat , pauprizarea tarii de zacaminte si taierile ilegale de paduri . Am ajuns colonie ca India pentru ei .

      Ca sa le exploateze petrolul la sirieni au agitat sunitii su siitii si au scos din tara azilantii . Asta va fi si la noi.

      Ștergere
    2. Deci nu putem trai in tara asta pentru ca e prea bogata.De la Nistru pan'la Tisa,tot romanul plansu-mi-s-a...

      Ștergere
    3. Anonim24 ianuarie 2017, 13:25
      perfecta dreptate aveti, dar cum ar fi tot rau este. Sincer cred ca distrugerea mediului pt sute de ani (gazele de sist si taierea padurilor)este raul pe care NU l-as alege.
      Neluta

      Ștergere
    4. Asta era pe vremea lui obama un alt nemernic, sa spetam ca Tump aduce o schimbare globala...Doamne ajuta !

      Ștergere
    5. Asta era pe vremea lui obama un alt nemernic, sa spetam ca Tump aduce o schimbare globala...Doamne ajuta !

      Ștergere
    6. 13.43 Pai la noi nu e greu sa agiti ungurii cu romanii ca sa sustina Tinutul Secuiesc . Si la noi daca vor incepe agitatiile , romanii vor pleca pe capete , iar cei ce vor ramane , vor fi ca cei din Siria , carne de tun .
      Da, dar ii vor elibera ,,americanii'' , ca si aia din Siria saracii , nici acum nu stiu cine ii va mai elibera : rusii , americanii , turcii sau Sf. Anton de la Padova .

      Da , Romania e nu numai o tara bogata , insa are iesire la Marea Neagra , e culoar spre Rusia - pozitie strategica .

      Ne-am bagat in NATO , dar suntem si cu Europa si ne sufla in ceafa Putin . Nu poti fi cu totii si la urma cu nimeni , caci cine face jocul dublu ramane pe dinafara .
      De ce scutul nu l-au facut la Orban ? La bulgari ? La Iugoslavi ? L-au facut la Deveselu si pe o fosta baza ruseasca , asta denota prostie crasa si intimidare fata de Rusia .
      Nu Rusia a vrut Rosia Montana si gazele de sist sa le exploateze .
      Dar tradatorii de tara au vandut Romania americanilor si acum mai si aratam pisica rusilor . Mama ce muschi avem cu armata noastra plina de generali burtosi , sedentari , cu alzheimer care nu au tras cu o pusca decat acum 30 de ani in armata .
      Poate vedeti si ce competenti avem de il scapa pe Ghita in trafic si poate mai vedeti cum nu suntem in stare de o deszapezire ...dar razboi ....nici vorba . Sa avem in case stegulete albe sa iesim sa ne predam ca Tom si Jerry daca vom mai apuca .

      Ștergere
    7. Anonim 24 ian 13:43 ai făcut o analiză foarte pertinentă și este perfect adevătat ce spui,exact asta se urmărește.Cazul Romaniei va fi tras la indigou cu cel al Siriei,romanii sunt învrăjbiți între ei exact cum au fosț șiiții cu suniții.Unii vor pleca în pribegie prin lume,așa cum au plecat sirienii, iar americanii vor exploata ce vor și unde vor.Cît timp țara e condusă de Serviciile Secrete și Președintele lucrează la comanda lor,ne luptăm cu morile de vânt.Acum l-au ascuns pe Coldea,dar a trecut altcineva la butoane și lucrează din umbră împreună cu Koveși și cu cei 10 ofițeri CIA,care sunt infiltrați în DNA.Iohannis nu s-a prezentat întîmplător la ședința de guvern și a avut misiunea de al atrage într-o capcană pe Grindeanu să treacă de partea lui și sa-l trădeze pe Dragnea pentru că i se pregătește arestarea.El vrea un guvern de marionete care să-l poată controla și să lucreze pentru occident.Nu-l intersează dacă acest lucru se va face cu pierderi de vieți omenești,pentru că planul lui este să stea 10 ani în funtea țării,lucru declarat chiar de el.DS

      Ștergere
    8. DS sper ca Grindeanu si Dragnea cunosc aceste manevre. Dar eu totusi astept o schimbare dupa instalarea lui Trump...

      Ștergere
    9. Multumesc DS, mi-am varsat si eu nervii ca nu se mai poate , ne doare pe noi in cot de americani si rusi cand purceaua e moarta in cotetul nostru ! Johannis pentru noi e ca Bassar al Assad pentru sirieni , un om care isi sacrifica tara si poporul pentru straini si mercenari .
      Idiotul de Johannis nu are copii care sa-i moara sub bombe , o are doar pe flescaita aia pe care o expediaza la Merkel . Deci atentie mare, ca statul si muritul pe baricade inseamna condamnarea la moarte .
      Insa ceea ce nu stiu cei de la butoane este ca romanii nu sunt ca sirienii , romanii s-au nascut cu ochii deschisi , romanul isi scapa pielea , nu se sacrifica pentru paranoia nimanui . cu alte cuvinte ungurii vor fi primiti la Orban in Ungaria - ca am auzit ca le da si 40.000 de euro sa se intoarca - iar romanii , astia 10 milioane cati am mai ramas ne vom descurca prin afara . si asa ne-am obisnuit cu plecatul , ce e in valiza va fi si pe noi . O sa lasam plozii lui Nastase , a lui Vanghelie si Videanu sa se inroleze voluntar , in rest lumea e mare , e loc pentru toti .
      Johannis e omul momentului , nu va sta 10 ani , el e folosit sa bage in tara armament american , tancuri si baze de antrenament . Cand va fi inutil , il vor elimina , asta e soarta tradatorilor .

      Ștergere
    10. 18.25 m-ai uns pe suflet .
      Adevarat cu ungurii .

      Maghiarii din străinătate, plătiţi de stat să revină în Ungaria :

      http://www.gandul.info/stiri/maghiarii-din-strainatate-platiti-de-stat-sa-revina-in-ungaria-14942259

      http://www.aktual24.ro/ungaria-ii-plateste-pe-tinerii-care-au-emigrat-sa-se-intoarca-acasa-te-ai-intoarce-in-romania-pentru-banii-astia/

      Ștergere
    11. Istvan ai auzit , va cheama acasa !

      Ștergere
    12. Anonim 18 ian 18:25 știu ce spui,dar nu e o soluție să pleci din țara ta că nimeni nu te va aștepta acolo cu brațele deschise.Tara asta nu e formată doar din tineri,care mîine își i-au ruxacul în spate și pleacă cu hainele de pe ei oriunde văd cu ochii.Există familii cu copii,care au o casă, au părinții bătrâni,bolnavi și care au muncit o viață să lase ceva în urma lor.Nu poți să lași o viață în urmă și să pleci așa spre nicăieri.Știu că omul la mînie zice multe,dar dacă suntem patrioți trebuie să luptăm,să ne apărăm țara și să murim aici pe pămîntul nostru.Nicio țară nu ne-ar putea ataca,dacă noi romanii am fi uniți,dar după cum vezi romanii sunt dezbinați pentru că asta s-a urmărit. De mult timp se lucrează la psihicul oamenilor,le spală creierul și îi manipulează foarte ușor,fie prin rețelele de socializare,fie prin mas-media,fie printr-o remunerație financiară pe fondul sărăciei.Romanii au ajuns să accepte orice,cred că dacă le pune cineva cîțiva euro în mână să omoare un om îl execută imediat.Tot ce vedeam cîndva în filme o să ajungem să trăim în realitate,pentru că atunci cind nu mai ai moralitate nu mai ai nici viață.Cînd îți vinzi aproapele tău pentru un ban străin,înseamnă că ți-ai vîndut și sufletul. Dacă vom reuși să stăm drepți în fața provocărilor și nu ne vom afunda în mocirla în care vor să ne tragă ei,abia atunci putem spune că am izbîndit.Dumnezeu nu ne va lăsa,dacă noi îi vom urma calea spre lunimă și adevăr,nu spre trădare și minciună.DS

      Ștergere
    13. Nu stiu tiganii nostri ca de maine nu mai sunt nici indieni, nici sirieni manca-ti-as, ci unguri get beget.

      Ștergere
  4. Este un om rau pentru hoti, nu-i elibereaza ca sa fure iar, nepedepsiți.
    Oamenii cumsecade n-au ales hoti la conducere, ei au iesit in frunte, ca...stiti vorba româneasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. lo24 ianuarie 2017, 13:28
      Credeti ca este un om cinstit, corect?
      Nu cred.
      Neluta

      Ștergere
    2. Este el in primul rand un falsifivator de case si un hot, un traficant de copii. Asyept canalia sa fie judecat. Kos cu tine om rau si nemernic!!!

      Ștergere
    3. Io, chiar este UN OM RAU. Spune clar mesajul primit de Maria. El nu reprezinta nici romanii si nici Romania. Nu avem nevoie de asemenea oameni rai ca el in fruntea tarii.

      Ștergere
    4. Informati-va inainte de a posta!!!Maria H

      Ștergere
    5. Maria Handic, gandeste inainte de-a vorbi!

      Ștergere
    6. Ma' nu te mai lega de Maria Handic. Are dreptul sa se exprime. Ai inteles sau ba?

      Ștergere
    7. Da, anonim 20.32. Maria Handic " are dreptul sa se exprime". Mult si prost, nimic concret, numic educativ.

      Ștergere
    8. Dar nu este treaba ta cum se exprima. Are libertatea aceasta. Sti, Anonim 24 ianuarie 2017, 21:18 ?!?

      Ștergere
  5. Ca sibian pot sa comfirm ,glasul are dreptate.Nu sint afiliat politic la nici un partid,nu l-am votat,iar in cazul suspendarii voi vota pentru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare bine că un sibian,confirma din păcate,felul cum este Presedintele; adica,UN OM RĂU !

      Ștergere
    2. Ai un cap sec de sas. Voteaza-l poti sa-l infiezi dar ia-l de pe capul Bucurestenilor.

      Ștergere
    3. Nu va e rusine sa spuneti ca unu e bun si unu rau????asa va invata Duhul???

      Ștergere
    4. Cum arata un ombun la voi???? Ca toti suntetisatane? Mai este unu bun????care e ala???

      Ștergere
    5. Nesimtire mare pa blog,dupe ce ca suntem saraci suntem si rai si prosti, satane. Nu alta

      Ștergere
    6. Nu suport clasa politica cap-coada dar privind la rece lucrurile dumneavoastra doamna Maria nu faceti bine ,instigati la violenta verbala (romanul are gura mare ca restu-i .....) .Orice cuvant si gand are o putere foarte mare energetica.In definitiv tot ce fabulam noi ca Dumnezeu are barba,isus are ochii albastri ...etc sunt doar rodul imaginatiei noastre si energia ia forma dorita de noi
      atunci cand se manifesta la oameni care au calale deschise ,asemeni dumneavoastra.Eu spre exemplu vizualizez altfel deoarece am inteles forma de manipulare in masa a religiei .Atunci cand cineva intra in moarte clinica ce vede? o poiana,un tunel,un rau... etc adica exact ceea ce ia sugerat religia ca ar fi pe lumea cealalta. Biblia care o cititi are cel mult 20 % adevar in ea restul fiind aranjat in asa fel incat sa manipuleze prin frica. In vechiul testament este vorba de un dumnezeu razbunator si gelos si in noul testament este vorba de pedeapsa si iubire ;) eu consider ca nu se pupa unele cu altele .Sa nu uitam si de Diocletian ,biblia a fost rescrisa de oameni cu influienta si care au vrut sa tina omul sub jugul fricii. DE CE PREOTII NU NE SPUN DESPRE TAINE??? orice loc unde este o biserica este pamant sfant deoarece Tainele contin ritualuri pe care voi acum le numiti pagane .Ritualuri care deschid portaluri si fac conexiuni in astral. Sunt multe de vorbit pe aceasta tema ...... Romania ca pamant este protejata si vom fi toti aruncati din ia daca continuam sa stam in vibratii joase daca nu deschidem ochii si nu facem in asa fel incat schimbarea sa fie in primul rand in noi.

      Ștergere
    7. Subscriu Anonim 24 ianuarie 2017, 13:34!

      Ștergere
    8. Dna.Maria,ori sunteti cu PSD?

      Ștergere
    9. An.13:34. E frumos la Valcea, nu?

      Ștergere
    10. CAPUL TARII!Numai bucurestiul nu inseamna "TARA"! Maria H

      Ștergere
    11. Doamna Maria să vedeți ce insulte o să primiți aici de la iohanniști,dor pentru faptul că ați îndrăznit să-l descrieți exact așa cum vi s-a arătat în previziune.DS

      Ștergere
    12. America chiar nu mai poate de dragul Romaniei.Mai bine izolați decît să trăim îtr-un deșert rămas după ei.Tara asta numai Dumnezeu o mai poate scăpa de prădătorii din afară.De sute de ani numai prădați de toate liftele de pe pămînt.DOAMNE FĂ DREPTATE ACESTEI TĂRI dacă noi locuitorii ei nu suntem vrednici de ea măcar ai milă de tară.

      Ștergere
    13. Ramona,ceremoniile bisericii sint un ritual de intimidare,fac parte din santaj. Citeste "Dincolo de prag" si "Episcopul Martin",de Jakob Lorber, carti dictate de Iisus,El spune ca ceremoniile bisericesti nu fac doi bani.MM

      Ștergere
    14. Maria Handic, dar nici PSD-istii nu inseamna TARA.

      Ștergere
    15. Maria, dar duhul ce spune despre tine, esti o femeie buna? :))

      Ștergere
    16. Amin! Asa sa fie ai mare dreptate.

      Ștergere
    17. Asa este DS darDumnezeu o apara pe Maria iar iohanisti vor primi ce-i al lor mai devreme sau mai tarziu in frunte cu ciolanis.

      Ștergere
  6. Doamna Maria, cati ani mai sunt pana se va naste Prunca Sapte ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim24 ianuarie 2017, 14:16,sa speram ca anul acesta de Paste.

      Ștergere
  7. Maria, iti asumi o mare raspundere in fata lui Dumnezeu cu afirmatii de acest gen.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa vezi iohanis ce raspundere isi asuma in fata lui Dumnezeu...Dute tu fuguta sa vezi si las-o in pace pe Maria!

      Ștergere
  8. Maria, ce ai auzit tu era discutia dintre doi PSD-isti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da?iar tu sorosist nenorocit erai de fata la discutie?

      Ștergere
  9. Maria instigi la ura impotriva presedintelui tarii.Asta este infractiune care ar trebui sesizata.Sa spui tu la judecator cum e cu vocile alea.
    De ce e rau pentru ca tace si nu raspunde celor plini de ura care arunca cu noroi in el?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taci iohanistule ca e liber sa-ti spui opinia.iohn tace pentruca n-are minte nici cat o gaina, asteapta sa-i sopteasca cei de afara ce sa zica si sa faca. Acesta oameni buni este presedinte de tara?

      Ștergere
    2. Anonim 24 ian 14:44 eu nu prea văd că tace Iohannis ci din contră a început să vorbească mult și prost.E disperat și avid după putere,dacă ar putea ne-ar executa pe toți,care nu suntem de acord cu el și politica lui.Văd că și tu ai cam aceleași apucături din moment ce spui că D-na Maria face o infracțiune și trebuie sesizată.Ce infracțiune face că spune că e OM RĂU,dar tu ai auzit de libertatea cuvîntului? Spui că instigă la ură împotriva președintelui,dar el nu instigă la ură împotriva poporului român,de i-a învrăjbit pe toți? Să îți fie rușine că trimiți mesaje de acest fel și încerci să intimidezi lumea,dar să ști că nu ai nicio șansă că aici nu sunt proștii pe care i-ați scos voi în stradă.Mai bine citește legea și apoi deschide gura că te-ai facut de râs.DS

      Ștergere
  10. Răspunsuri
    1. L-am urmarit ieri la TV. Este inteligent, mi-a placut!

      Ștergere
  11. Mai femeie, nu te mai uita si nu te mai lua dupa cei de la haznale(antena si rtv) ca iti piezi si putina credibilitate pe care o ai. Tu de bun simt ai auzit? Acea mare majoritate de votanti de care faceti voi uz, este de - aproape 3 miliane de romani. Pai pana la l8 mil.cu drept de vot este cale lunga. 18% inseamna f.putin. Imi este rusine pt.tine marie, ca esti femeie si spui protiile haznalelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taci iohanistule dece n-ati iesit voi la vot s-o votati pe alinuta tata sau pe omu lui soros? Gura mica si sa va supuneti majoritati care au iesit la vot! Dumnezeu,eu sa-l ocroteasca pe Dragnea si poporul raman! Moarte tradatorilor de tara si de neam! Traiasca marea unire!!!

      Ștergere
    2. Anonim 24 ian nu ți-a fost suficient mesajul trimis la 14:44 ai mai trimis unul și la 14:48 să o condiționezi pe D-na Maria ce să scrie și la ce post tv să se uite,dar cine te crezi tu? Toți postacii lui Iohannis aveți niște apucături securiste și vă place să dirijați oamenii ca marionetele, dar nu vă iese. Așa că mai bine trăgeți-vă un glonț în cap că și așa trăiți degeaba gîndacilor,viermilor ce sunteți.

      Ștergere
  12. 13,28 ca sibian pot sa spun ca nu cunosc pe nimeni care putea sa-i ajute,si cunosc multi din astia,dar nu a ajutat pe nimeni .Dar cunosc pe multi ticalosi cu ilegalitati pe care i-a ajutat in dauna celor care aveau drepturi legale,bineinteles ca o facea in scopul obtinerii de el a unor favoruri.Daca v-a fi suspendat o sa vi-l trimitem cadou din Sibiu celor care il doriti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sibian esti batut in cap din cauza ca te uiti la Haznaua3 HD si la RTV. :))

      Ștergere
    2. An 17.29 sorosist sau securist ce crezi ca voi sunteti cei care credeti ca stiti totul? Se trezeste lumea taticu si va vede ce faceti...

      Ștergere
    3. Oamenii se uită unde vor ei securiștilor ce sunteți,doar pe Antena 3 și RTV se spune adevărul,pe care îl ascundeți voi Acum vreți să le puneți oamenilor și scoci la ochi și gură, așa cum le pune Koveși cătușele prin abuzul ei ordinar.

      Ștergere
  13. 13,28 ca sibian pot sa spun ca nu cunosc pe nimeni care putea sa-i ajute,si cunosc multi din astia,dar nu a ajutat pe nimeni .Dar cunosc pe multi ticalosi cu ilegalitati pe care i-a ajutat in dauna celor care aveau drepturi legale,bineinteles ca o facea in scopul obtinerii de el a unor favoruri.Daca v-a fi suspendat o sa vi-l trimitem cadou din Sibiu celor care il doriti.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cultura de revolta ai insamantat-o tu, Maria, pe blogul tau. Fanii lui Iohanis -cum iti place tie sa-i numesti -sunt romani ca si tine si viseaza la o viata mai buna. Tu, n-ai pe Dumnezeu in tine, altfel n-ai vorbi asa de fratii tai. Vai de sufletul tau de comunista!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, anonim 14.51.Sa-ti fie rusine, Maria ca profiti de influenta care o ai pentru unii cu mintea scurta si instigi prin vorbe mincinoase la cearta si dezbinare. E mai clar ca niciodata ca esti o impostoare! Poporul nu inseamna psdistii ca tine, si ceilalti sunt tot popor si tot Romania, si tot copiii lui Dumnezeu! Sa-ti fie rusine ca manipulezi si instigi la ura! N-ai nimic de-a face cu Dumnezeu. Esti inspirata de entitati malefice. „Fanii” lui Iohannis fac parte tot din poporul pe care tu il denigrezi, dreptatea ta e stramba si ochii tai sunt orbi. Trezeste-te inainte sa te pierzi cu totul!Esti o femeie, cel putin,la fel de rea ca Iohannis! Sa-ti fie rusine ca te pretezi la asemenea marsavii! De ziua unirii ai ales sa dezbini lumea. E mai mult decat limpede ce urmaresti! Faci campanie pentru psd. Rusine!

      Ștergere
    2. Taci iohanistule n-o mai invinui pe Maria ca vedem cu totii ce face hitleristu tau!

      Ștergere
    3. Anonim24 ianuarie 2017, 17:21
      Nu trebuie sa ne influenteze nimeni; vedem si singuri ce au facut si unii si alti;
      Neluta

      Ștergere
    4. Comunistii erau buni.mimi

      Ștergere
    5. Anonim 24 ian 17:21 Maria nu este impostoare,spune doar ce i se arată,spre deosebire de voi care sunteți de partea unui trădător de țară.Așa cum voi spuneți că sunteți fanii lui Iohannis și Maria are dreptul sa fie de partea cui vrea.Ce căutați pe blogul ei,pe cine urmăriți aici,securiștilor ordinari mergeți și spuneți-vă oful la B1 și Realitatea să vă vadă o țară întreagă ce fețe de zdrențe aveți.Așa cum pe rețelele se socializare sunt păreri pro și contra,așa e și aici,nu puteți să obligați voi lumea ce să scrie și unde să se uite.Vă crapă inima de necaz că oamenii sțiu adevărul.

      Ștergere
  15. Offff.. Din 2014, pana in alegeri am spus ..daca va iesi Iohanis presedinte, va mult mai rau ca pe regimul lui Basescu. Se vede clar in privirea lui,are privire de criminal....in ochi are numai ura pentru poporul roman...daca ar putea numai dintr o privire ..sa ne omoare pe toti. Nu are frica de Dumnezeu si nici nu are niciun Dumnezeu..dumnezeul lui este diavolul!!! Pacat ca sunt oameni care se lasa manipulati de el si nu stiu sa i citeasca privirea!!! Sa nu uitati niciodata un aspect dragii mei...ochii sunt oglinda sufletului!!! Din toti presedentii tari dupa 90 incoace...asta este cel mai rau...si ultimul...este diavolul in persoana!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti dai seama cum este daca a fost in stare sa faca trafic de copii....

      Ștergere
    2. Anonim 17:45. Lansezi acuzatii nefondate.

      Ștergere
    3. Sunt f. Fondate,au fost difuzate la TV, am vazut-o pe bunica careia i-au fost luati cei 3 nepoti orfani de catre canadieni adusi de soti iohanis care minteau ca si ei au o fetita pe care o dau la infiat in canada ca sa traiasca bine. Povestea bunicuta ca dupa un timp de cand plecasera copiii si nu avea nici o veste de la ei s-a dus la iohanis sa-l intrebe daca stie ceva de copii. Acest iohanis a scoso afara si i-a dat si un picior in fund. Ma doare sufletul la gandul ca ce s-ar fi putut intampla cu ei, bunicuta n-a mai avut nici o veste de la ei. Ma intreb cati or mai fi de care noi nu stim. Ca doar 6 case din meditatii de fizica se fac usor. Ma rog pentru sufletul acestui......n-am cuvinte sa-l calific dupa cum merita.

      Ștergere
    4. Anonim 21:35. Tu ai retinut doar partea care iti convine tie. Este nedrept sa tragi concluzii pe marginea unei povesti de can can "soc/exploziv".
      Va tot legati de cele 6 case ( cumparate legal). Te intreb: in anii '90, tu ce ai facut ? La vremea respectiva "totul, dar absolut totul" se putea achiziona ieftin. In Ardeal, dar si in Banat, sasii, respectiv svabii, inainte de a pleca din Romania, isi vindeau bunurile la pretul modice ( pe Marci). Nu ii intersa sa imbogateasca din vanzarea acestor bunuri, practic le vindeau sa scape de ele, deoarece incepeau o noua viata "acasa" (Germania - patria muma). Numai cine nu a vrut sau nu l-a interesat nu a investit banii in achizitii. Punct.

      Ștergere
    5. Anonim 24 ian 20:56 totul este real chiar el s-a scăpat la început în presa și a spus că a participat la așa ceva,dar a făcut doar pe translatorul,hai să fim serioși.Tocmai de aceea a devenit omul serviciilor ca-l aveau la mănă și acum lucrează la comanda lor.Praful să se aleagă de toți diavolii ăștia care au distrus Romania și acest popor.

      Ștergere
  16. Ca daca mai este vreunu bun p pamant ....eu atunci sunt sfanta

    RăspundețiȘtergere
  17. Bucurestenii sunt cei mai buni, cei mai destepti nici limba romana nu stiu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar tu, TU stii limba romana, "pui de dac" ?!

      CORECT: Bucurestenii sunt cei mai buni, cei mai destepti,(VIRGULA) nici limba romana nu o (O) stiu...

      Sper sa fii capabil/a macar sa sesizezi diferenta si sa nu-ti mai lasi cei cativa neuroni speriati si tristi sa bata campii, muntii si dealurile.
      Daca iti place sa faci...arogante lingvistice si observatii altora, atunci pune TU mana, mai intai, pe CARTEA DE GRAMATICA !

      Ștergere
    2. Esti profa...???sau prof??? Stiu mai bine ca tine gramatica, nesimtito, esti o bucuresteanca care face meditatii fara sa declare la fisc???

      Ștergere
    3. Anonim 22:22. Nu, nu este profesor. Este o persoana care respecta Limba Romana ( cu L si R).
      Tu stii cine a spus, citez: " Patria mea este limba romana" ? Nenea Goagal te ajuta ....
      Punct.
      p.s. veniturile tale provin din surse curate?

      Ștergere
  18. Bucurestenii p...ii care nu -s in.stare sa dezapezeasca dorm in casa ca hoiturile cu sobolanii. In cluburi la curve si drogati analfabeti, niste zabalosi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 24 ian 15:01 ce faceți voi ați început să vă certați acum pe regiuni,nu e suficient că vă certați pe politică? Nu vedeți că sunt persoane aici,care vor sa-i dezbine pe români?

      Ștergere
  19. Adevărat domnul Iohannis este un om rău dar rău de tot pe când Dragnea este un om bun și peste măsură de cinstit.Ca urmare propun ca să fie canonizat drept Preacurviosul Dragnea de la Alexandria alături de Năstase Petromodie de la Cornu și Nelu Revoluție de la Oltenița.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, daca maine o sa vii sa spui ca Dragnea e Iisus intruchipat, toti „fanii” tai (ca nu pot sa le spun altfel) o sa te creada!Vor face matanii in fata sediului PSD si a lui Dragnea doar pentru ca tie „ti-s-a aratat” ca el e Iisus. Atat ii duce minte si ura din suflete. Cat despre tine, te-ai discreditat definitiv cu „mesajul” asta. Se vede clar ca este „opera” ta. Minciuna are picioare scurte.

      Ștergere
    2. Nici voi nu sunteti mai presus ca Iohannis! Inainte de a spune despre cineva ca e rau, uitati-va in sufletele voastre sa va vedeti uratenia si rautatea. Maria voastra e o manipulatoare iscusita, ca sa nu zic mai mult.

      Ștergere
    3. Iohanistule te dai sa faci bascalie ca n-ai altceva de zis? Sunteti niste tradatori de tara, vreti numai rau poporului si tari. Lasati-l pe Dragnea sa lucreze pentru tara nu-i mai bagati bete-n roate ordinarilor! La lada de gunoi cu voi !

      Ștergere
    4. Observ că iohaniștii și soroșiști sunt la butoane și acum postează de zor mesaj după mesaj,probabil că sunt plătiți la normă.Cine îl pupă in cur mai mult primește bani mai mulți, vă dați seama ce foame au ăștia,care nu au nici sevici.La miting știm cu cît va plătit,dar sa-i mirosiți bășinile cît vă dă?Nu de alta dar neamțul se bese și la masă așa își face el siesta,aurolacilor nimic nu știți,bodyguardul lui știeee.

      Ștergere
    5. Pentru o pungă de mălai ai vinde-o și pe maică-teasunteți neam de slugi și pomanagii.Creier neted și odihnit așa s-a făcut comunismul.Fură da ne dă și nouă.Marsh la muncă.De asta au murit copii la revoluție.Vai de steaua voastră .

      Ștergere
  20. Deci nu ne ramine decit sa ne asteptam pentru rasboi doame maicuta domului si bunul dumnzeu ocrotestene si pazestene poporul de urgia care va veni peste noi amin

    RăspundețiȘtergere
  21. Imi pare ....mie...sau sunteti rai cu totii?? Bine ca se curata lumea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este lupta mare,este razboi Anonim.Acum este finalul erei vechi.

      Ștergere
  22. Dumnezeu cand a facut potop...cum a fost???au murit oameni??? A facut CURATENIE, DESPRE ASTA E VB

    RăspundețiȘtergere
  23. Bucuresteni imputiti...dormiti ca hoiturile, vai de cocina oastra nu sunteti in stare sa dezapeziti...nici a vorbi romaneste nu stiti, curve si drogati aveti, dracu sa va ia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acuma nici chiar asa mai Anonim 24 ianuarie 2017, 15:12.

      Ștergere
    2. Anonim 24 ian 15:12 Cei pe care-i înjuri tu acum nu sînt toți Bucureșteni,sunt oameni veniți din fiecare colț de țară,care s-au stabilit în București.Așa că nu e de vină un oraș pentru ce fel de oameni il populează.Nu mai judeca lumea că sunt tot semeni de ai tăi.De unde ai adunat atîta ură in tine,că este incredibil să vedem aici cum se urăște român cu român.Cred că strămoșii noștri,care au înfăptuit Unirea,se răsucesc acum în mormînt,dacă ar vedea ce dezbinați au ajuns românii.DS

      Ștergere
    3. Anonim24 ianuarie 2017, 15:12
      In Bucuresti s-au adunat din toate colturile tarii, si nu numai, unde isi castiga o paine cei veniti.
      Sunt si oameni muncitori dar si altfel de oameni.
      Cati din familia dv/vecini de unde sunteti, sunt plecati la Bucuresti sau in alta tara, pentru ca nu au varianta? La dv in zona sunt numai oameni muncitori/corecti/cinstiti? Bineinteles si aici si acolo raportat la nr. de locuitori.
      Neluta
      Nu faceti decat sa jigniti

      Ștergere
  24. Răspunsuri
    1. Mai bine latrina bolsevica decat tradatori de tara si de popor!

      Ștergere
  25. Dumneata ai drept de autor?? Vezi sa nu se dovedeasca inselaciune si vrajitorie.Mai ales ca cersesti bani cu neobrazare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti un nerusinat Anonim 24 ianuarie 2017, 15:32.

      Ștergere
    2. Da ce te doare pe tine iohanistule ca are sau nu drept de autor? Nu vezi ca nici Dumnezeu nu va mai rabda oameni fara suflet!

      Ștergere
  26. Repet acum ce scriam acum ceva timp : Bravo Iohanis !
    Un roman sibian !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-l pupi tu roman sibian in c...r pe acest hitlerist!

      Ștergere
    2. Bravo, anonim 15:43!
      In mintea vulgului de la 17:36 sunt numai excremente. Si se mai mira ca-i pute gura! Bleahhh !

      Ștergere
    3. An.20.31fi atent ca nu sunt homosexual cum sunteti voi securisti-iohanisti! Iar mai vulgari decat voi in frunte cu seful vostru nu exista pe fata pamantului.

      Ștergere
    4. Rusine Iohannis. Tu nu esti presedinte al romanilor. Demisia!

      Ștergere
    5. Anonim 21:49. Daca te simti jignit, nu-i vina mea ! Incearca sa te cunosti ma bine, nu mai crede ca esti inteligenta intruchipata. Ai inteles vulgule ?!
      Punct.
      p.s. pune mana pe Dictionarul Limbii Romana pentru a intelege limba pe care o vorbesti !

      Ștergere
    6. Anonim24 ianuarie 2017, 15:43
      Un alt presedinte care nu stie ce inseamna sa cresti un copil.
      Neluta

      Ștergere
  27. n-are cum sa fie cu romanii acest asa zis presedinte --daca si-ar da masca de pe fata ce credeti ca apare --o figura e saurian ca toti cei ca el si ca regii lumii--RECI, MANDRI,insetati de putere si bogatie SA-I IERTE DUMNEZEU DAR NE MANIPULEAZA MARSAV PACE VOUA--SA NE TREZIM ROMANI CA STRAMOSII NOSTRI DACII AU FOST NEAM DREPT --vizionati emisiunea 6tv-ORTODOXIA CUANTICA CU PREOTUL ADRIAN SINGUROV YOUTUBE--

    RăspundețiȘtergere
  28. Maria draga daca se adeveresc sau nu...oamenii chiar se vor imbuna???cand toti se inflameaza p blog???unde e pacea???

    RăspundețiȘtergere
  29. Asa români prosti sa îsi aleagă un presedinte neamt , el nu poate nici sa vorbească dar dupa îndrumarea lui ne îndreptăm spre un război civil sa fie el satisfăcut.

    RăspundețiȘtergere
  30. Cred si eu ca nu poate fi un om bun cel care vinde copii ca sa-si cumpere case...voi ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere
  31. Americanii peste tot au creat numai probleme,au luat cu forța bogățiile țărilor în care au intrat, recte petrolul,ei vor să conducă întreaga planetă;adevărat în ascuns au avut alte planuri,scutul antirachetă a fost doar un motiv;mă doare sufletul când văd ce se întâmplă cu această țară;Bunul Dumnezeu și Măicuța Sfânta să dea tuturor vrasmasilor acestei țări și ai acestui popor bunătate,iubire si întoarcere la adevărata credinta,si mai ales semenilor noștri romani la care s-a imputinat credinta;am început să fim cernuti prin cea mai deasa sita.Dna.Maria va urmăresc mesajele,observ ca toate se leagă între ele;Să fiți binecuvântată,sa aveți sănătate și multă bucurie duhovnicească.LS

    RăspundețiȘtergere
  32. Si eu la fel,an.13:34,deasemenea sibianca.

    RăspundețiȘtergere
  33. Este rău, nu este,în ultimul timp nu e bun niciunul? !Așa sint vremurile,nu ne este bine așa cum suntem, vrem mai mult?Sint tari unde stau în colibe,și fac baie cind ploua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,Romania a ajuns sa fie Africa in mijlocul europei...jalnic ca asa vrea hitleristul

      Ștergere
    2. Iohanis se va reincarna acolo unde se sta in colibe

      Ștergere
    3. La colibele de negri cu Iohannis. Sa manance radacini umbland dupa o picatura de apa, caci ne-a "secat" tara asta, sorosistul. Tradator si lingau.

      Ștergere
  34. Bine Iohannis e rau dar Dragnea e bun ?????? Dragnea care are ditamai CONACUL in Teleorman din ce bani l-o fi facut ?( fie vorba intre noi cele 6 case ale lui Iohannis sunt doar acareturi pe langa castelul lui Dragnea ), Dragnea care a devalizat soc com TELDRUM si pt a ascunde faptele a pus ofiter de politie judiciara de a extras acte doveditoare in original de la dosarul cauzei (este scris intr-un rechizitoriu asta nu e nascocire , adica sunt martori judecatori , grefieri, procurori care au vazut acele documente si apoi ia-le de unde nu-s!) , Dragnea a carei fosta nevasta a cumparat un hotel de 10 etaje in Alexandria pe nimic si l-a renovat cu bani de la Consiliul judetean Teleorman ,Dragnea care a platit 3 secretare timp de 3 ani din banii OFICIULUI DE ASISTENTA SOCIALA si ele de fapt nici nu treceau pe acolo fiind secretare la partidul PSD FILIALA Teleorman , Dragnea care in 2006 negocia pt 3,5 milioane euro numirea Alinei Bica in functia de procuror general pt a-l scapa de dosare pe Ovidiu Tender, insa marinaru, alta figura si ala a sustinut-o pe Kovesi ca sa-i rezolve marinarului problemele ! Nu e bun nici unul nici altul asa ca nu-i mai tineti partea lui Dragnea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia-te cum vorbeste securisu-sorosist!!! F. Bine ca Dragnea are un conac dar nu 7 ca iohan. Este inteligent si harnic, in rest vrajala securista-iohanista pe care nici voi n-o credeti dar o ziceti ca doar va plateste s-o faceti.

      Ștergere
  35. 14,51 eu sint sibianul de la 13,28/24 ianuarie,sint pensionar,nu am fost niciodata membru PCR,nu am votat niciodata cu PSD-ul si i-ti spun ca glasul auzit de doamna Maria are perfecta dreptate si o tot spun asta nu merita sa ajunga presedinte .Nu l-am votat si nu-l voi vota decit pentru suspendare.Cu atit mai mult cu cit sintem in ziua unirii si trebue sa ne gindim la un roman adevarat cu suflet care sa pregateasca runificarea tarii,a celor dou state romanesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-ai nascut in republica Teleorman? Sigur nu esti sibian.

      Ștergere
    2. Domnule sibian pensionar vă felicit pentru verticalitate și pentru calitatea de OM adevărat.Aveți o gîndire sănătoasă de român adevărat,așa cum ar fi trebuit să gîndească toți români Din păcate acești nemernici,care ne-au condus au reușit să ne dezbine și după cum observați și pe aici lumea e împărțiță în două tabere.Cred că strămoșii noștri,care au înfăptuit Unirea se rasucesc in mormînt.Iohannis și-a bătut joc de cele mai importante sărbători ale Romaniei,ziua de 1 dec și de 24 ian, incă odată se dovedește că nu are nimic românesc în el.DS

      Ștergere
  36. 14,51 eu sint sibianul de la 13,28/24 ianuarie,sint pensionar,nu am fost niciodata membru PCR,nu am votat niciodata cu PSD-ul si i-ti spun ca glasul auzit de doamna Maria are perfecta dreptate si o tot spun asta nu merita sa ajunga presedinte .Nu l-am votat si nu-l voi vota decit pentru suspendare.Cu atit mai mult cu cit sintem in ZIUA UNIRII si trebue sa ne gindim la un roman adevarat ,cu suflet MARE care sa pregateasca runificarea tarii,a celor dou state romanesti.

    RăspundețiȘtergere
  37. Țara nu are președinte , ci mai degrabă un tiran prost si fudul . Nu vede mai departe de interesul lui material di războaiele personale . Știm cu toții cine este , un traficant de copii si hot de case , si cred ca este responsabil -moral si nu numai - de crima din Colectiv .Mie mi-e rusine ca este președintele țării , nu l-am votat si nu ma reprezintă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Meda incendiile de la Colectiv și Bamboo nu sunt singurele din spatele Serviciilor Secrete.Tot intr-o vineri seară a fost incendiat și Hotelul Rex din Mamaia,care-i aparținea lui Dan Adamescu,cel care a murit ieri în închisoare.Bineînțeles că au desemnat ei un procuror să spună că incendiul a fost de la instalația electrică.După ce l-au folosit bine serviciile și l-au împins să facă tot felu de afaceri dubioase,l-a băgat în pușcărie și i-au grăbit moartea să nu mai poată vorbi.Pe Erbașu l-au lichidat chiar în duminica alegerilor pentru că urma să vină luni seara in direct la Dan Diaconescu să facă unele dezvăluiri și l-au redus la tăcere.Jurnalistul Dumitru Tinu,care avea și el de făcut niște dezvăluiri după sărbători l-au lichidat și pe el chiar în dimineața de 1 ian.intr-un accident de mașină,ca cel al lui Dan Condrea(Hexi-pharma).Si lista e foarte lungă,pe Anghelescu l-au spînzurat în garajul vilei din Băneasa,după ce sponsorizase campaniile electorale cu milioane de euro,la fel ca și Erbașu.Avocatul lui Adamescu a fost împins în fața meroului la Piața Universității,toate decesele au primit verdictul sinucidere.Sotul Angelei Similea Victor Sudru și Antonie Iorgovan au fost iradiații,fapt care le-a produs un cancer galopant ca și a lui Dinu Patriciu.Cam așa lucrează serviciile îi lasă să facă bani,le facilitează contracte,apoi cind devin incomozi sau nu mai cotizează îi lichidează.Asta e țara mizerabilă în care trăim condusă de binom,trinom și alte specimene,care fac experimente pe noi.DS

      Ștergere
  38. 14,51 eu sint sibianul de la 13,28/24 ianuarie,sint pensionar,nu am fost niciodata membru PCR,nu sint membru a nici unui partid si nu am votat niciodata cu PSD-ul si tot spun ca glasul auzit de doamna Maria are perfecta dreptate si o tot spun asta NU MERITA sa ajunga presedinte .Nu l-am votat si nu-l voi vota decit pentru SUSPENDARE

    .Cu atit mai mult cu cit sintem in ZIUA UNIRII si trebue sa ne gindim la un roman adevarat ,cu suflet MARE care sa pregateasca REUNIFICAREA tarii,a celor doua state romanesti.

    RăspundețiȘtergere
  39. Dna Maria Gheorghiu,, fanii"(cum spuneți dvs) au ieșit în strada pt.cele două ordonanțe care vroiau să le dea PE ASCUNS. Amândouă erau pt.abuzul inserviciu (sa nu mai fie infracțiune) și pt.spălarea celor 4 dosare ale dl.Dragnea.Nu vă credeam în stare de așa ceva!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abuzul in serviciu e o mare ineptie,inventie stalinista,e ceva in general,nu o fapta concreta. Kovesi a fost foarte indignata cind s a cerut dezincriminarea abuzului in serviciu,a spus ca ramine ca fuctionarii sa-si faca treaba dupa ureche. E mai bine daca Kovesi(procurorii),isi fac treaba dupa ureche,adica sa condamne cum vor ei,gasesc ei ceva caruia sa-i spuna abuz in serviciu? Si asta era pe vremea lui Ciolos

      Ștergere
  40. Răspunsuri
    1. Jos Iohannis! Locul lui este in iad. Alaturi de el mergi tu Anonim24 ianuarie 2017, 18:00.

      Ștergere
    2. Anonim 19:34. Esti exemplul clar de roman contra roman. Asa am ajuns ?! Romanii urasc romanii.Unde esti tu, Tepes Doamne?!!

      Ștergere
    3. Nu , in iad merge ma_ta care a fătat așa un prost sau proasta !!!

      Ștergere
    4. In iad cu tine Anonim24 ianuarie 2017, 21:26!Acolo este locul iohannistilor sorosisti!

      Ștergere
    5. Aaaa, si Iohannis te insoteste!

      Ștergere
  41. Răspunsuri
    1. In iad Anonim24 ianuarie 2017, 18:00, alturi de el...

      Ștergere
    2. La puscârie cu taranusul penal dragnea !!!

      Ștergere
    3. Ha ha ha... Dragnea este destept ma'Anonim 24 ianuarie 2017, 21:24! Iohannis nu-i ajunge nici la deshtu' mic. Bravo Dragnea! Esti asa cum trebuie: bun si destept, alaturi de romani si pentru Romania!

      Ștergere
  42. Răspunsuri
    1. In iad mergi tu alaturi de el, Anonim24 ianuarie 2017, 18:01.

      Ștergere
    2. Nuuu in iad mergi tu cu mama ta !!!

      Ștergere
    3. Nuuu in iad mergi tu cu mama ta !!!

      Ștergere
    4. In iad cu tine Anonim 24 ianuarie 2017, 21:22!Acolo este locul iohannistilor sorosisti!

      Ștergere
    5. De manuta cu Iohannis mergi tu, exact cum ai spus: alaturi de el!

      Ștergere
  43. An 15:32 , de ce spui ca d-na Maria cerșește?
    Ea nu face decât sa pună la fiecare articol, link ,DONATI COTIZATI BĂGAȚI - DONATI - COTIZATI- BĂGAȚI!
    Eiii. ...ce asta este cerseala?

    RăspundețiȘtergere
  44. Oameni buni, ce e gresit cu voi??? Cum adica Iohannis e rau ca vrea sa ia masuri impotriva hotilor, mincinosilor si coruptilor??? Sa vedem cand vor gratia hotii si violatorii ce veti mai spune?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18. 28 sa le indicam drumul spre Cotroceni si parlament , au ce fura si viola acolo .

      Ștergere
    2. Pe naiba vrea sa ia masuri impotriva hotilor. Vrea sa-si bage concurenta politica la inchisoare sa fie numai el tananaul, vulpoiul. Este un mincinos si un prefacut.

      Ștergere
  45. fac baie cand ploua dar noi nu avem clima lor ! aicia este cosmarul nu ?

    RăspundețiȘtergere
  46. faptul ca nu m am dus la vot este tot un vot in felul asta deci nu are majoritate psd ul , este o iluzie a mintii . parca sant niste profetii ca oamenii nu vor mai merge sa voteze probabil se vor vota doar ei intre ei si vom vb ca ei reprezinta majoritatea , imi cer scuze dar este o jignite aceasta majoritate pt majoritatea adevarata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faptul ca n-ai fost la vot denotă ca nu dai 2 bani pe tara asta. S-au facut cheltuieli ca tu sa-ti misti dosul puturos sa votezi si nu ai facut-o din prostie. Pt dreptul la vot au MURIT OAMENII la revoluție! Esti un las puturos care nu merită nimic!

      Ștergere
  47. De ziua Unirii o melodie frumoasa!
    Ion Paladi și Cristian Pomohaci "La frați nu se pun hotare" Acompaniază Orchestra "Lăutarii"

    De ce-i lumea dusmanoasa...
    https://www.youtube.com/watch?v=rN0gXfSVdUQ

    RăspundețiȘtergere
  48. Versuri Ion Paladi feat Cristian Pomohaci - La fraţi nu se pun hotare

    - Bun părinte sune-mi mie, bun părinte
    De ce lumea-i cu mânie, bun parinte?
    De ce lumea-i duşmănoasă,
    Când viaţa-i aşa frumoasă?
    De ce să nu ne iubim,
    Şi de grele, să nu ştim?

    - Ascultă Ioane bine, măi Ioane
    Domnul rânduiala-şi ţine, măi Ioane.
    El pe drumul vieţii pune,
    Şi mai rele, şi mai bune.
    Îi lăsat omului s-aleagă,
    Cu cine la drum să meargă!

    - Noi suntem într-o credinţă, bun părinte
    Şi trăim cu chibzuinţă, bun părinte.
    Nu-i hotar ca să despartă,
    Soarta care, ne e dată!
    Peste munţi şi văi ajunge
    Glasul nerostit de sânge.

    - Ascultă Ioane bine, măi Ioane
    Că tu eşti frate cu mine, măi Ioane.
    Eu aici, tu-ndepărtare,
    La fraţi nu se pun hotare!!!
    Că nu lasă, Domnul Sfântul,
    Să ne-nstrăinăm pământul.

    - Ce e scris în cartea sfântă bun părinte?

    - Neam de neamul 'nost nu uită, măi Ionică!

    - Fratele rămâne frate,
    Cât la Putna, clopot bate!

    - Cât in cetate la Alba,
    Vin români cântând din Oarba.

    Tara-i mare, şi frumoasă,
    Şi suntem la noi acasă.
    Un neam dintr-o rădăcină,
    Dumnezeu Sfântul ne ţină!

    RăspundețiȘtergere
  49. "Iubitorii" astia de Iohannis,daca maine e ordin pe unitate,se intorc exact invers.

    RăspundețiȘtergere
  50. :))) Bine că antena 3 si stars sunt bune jalnic Atena 3 mănâncă rahat susținătorii psd si a3 sunt zombi. Jalnic Aberații.

    RăspundețiȘtergere
  51. Cum ramane crestinilor cu ceea ce ne spune Isus Cristos: Sa nu judecam aproapele ca o sa vina cine are dreptul sa ne judece pe noi oamenii. Sau sa amintesc ce zicea Isus ..cine nare pacate sa ia piatra si sa arunce cu ea...Sa scrie Bunul Dumnezeu despre mitinguri????? Alegerea este a noastra sa credem sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  52. 19:14- intelegi un pic gresit, nu e vb indeosebi de iubire de Iohanis cat de pedepsire a lui Dragnea: sa aiba tupeu sa puna prim ministra afiliata al qaida
    Psd si-a semnat sentinta. Despre presedinte daca l-ai cunoaste ai sti ca e extraordinar!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vede dupa faptele trecute si prezente cine este acest individ care se cheama presedintele Romaniei. Saraca Romania ce presedinte are, sa ne rugam fratilor sa ni-l ia Dzeu de pe noi pana nu ne termina de tot!

      Ștergere
  53. prea multi anonimi - la pareri.

    RăspundețiȘtergere
  54. Maria instigi la ura împotriva președintelui tari ! Eu nu cred ca Duhul Sfânt are astfel de mesaje ! Cred cu tărie ca tu adaugi de la tine astfel de cuvinte care nu fac altceva decât rău. Invrajbezi oameni uni împotriva altora iar asta e urat în ochi lui Dumnezeu . Ai grija ca se vor întoarce împotriva ta ! Deschide ochii ! Dumnezeu sa te lumineze și sa îți dea înțelepciune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria spune ce primeste. Iar acest presedinte prin faptele lui se vede clar cum este. Cunosc o serie de persoane care l-au votat si regreta ca au facut-o.

      Ștergere
    2. Tu Carmen nu te tine destapta. Habar nu ai de nimic.

      Ștergere
    3. Da, Anonim 22:01, majoritatea celor care l-au ales acum regreta. Iohannis nu corespunde, nu este reprezentativ pentru Romania. Oricum, onorabil pentru el ar fi sa-si dea demisia, insa, probabil ca n-o va face si va fi inlaturat, va fi suspendat si demis, apoi va raspunde pentru dosarul cu "casele".

      Ștergere
  55. 18,28 daca Iohanis vrea masuri impotriva hotilor sa-si dea el demisia,functionarul cu 7 case furate si traficantul de copii,si sa predea casele statului pe care l-a furat.Dar el vrea dreptate dar nu pentru catei.

    RăspundețiȘtergere
  56. Va multumesc, dna Maria pt tot ce scrieti aici, sunteti o femeie deosebita. De 6 luni va urmaresc blocul si tot ce scrieti pe blog!!! Se vede clar ca sunteti ALEASA DE DUMNEZEU, PENTRU CA ASTA A FOST VOIA LUI...din pacate, putini sunt cei care vad acest lucru. Cred cu tarie in cele prezise de dumneavoastra, pentru ca este adevarat Romania este tara Sfanta...gradina Maici Domnului. Nu sunteti singura care preziceti asta ..au fost Sf Arsenie Boca, indianul care sa convertit la crestinism..si ati mari Sf preoti care au prezis asta. Pacat ca nu toti care intra pe bloc, nu cred asta!!! Nu America ne vrea raul...pt ca si in America sunt oameni , ca in toate tarile de pe acest pamant...fortele oculte...jidanii.ei au modificat biblia adevarata...ei sunt cei care ne vor raul...nu suporta ca Romania a fost si este tara Sfanta...toate popoarele de pe fata pamantui...de la noi au plecat si sau imultit si au format popoarele lumii....aici pe pamantul Sfant au fost primii doi oameni Adam si Eva..tot in tarisoara noastra este si se afla Arca lui Noe... Pacat ca unii au creierul atat de spalat de la atata uitat la televizor...dragi crestini puneti mana pe carti si cititi...multe lucruri veti descoperi...si mult adevar. Nu va mai lasati manipulati de mass media...realitatea este alta...sunt o mare mare pacatoasa..am multe pacate...dar iubesc adevarul si dreptatea...voi chiar nu vedeti de la revolutie incoace nu am avut niciun presedinte cu adevarat ales de noi...toti ne au fost impusi din afara...pt mine ca cetatean de rand...nu am avut niciun presedinte in acesta tara de 27 de ani...ce tot va mascariti si aduceti acuze...ca ala i bun ca ala nu i bun...Macar deschideti ochii in cel de al 12 lea ceas...in viitorul apropiat ne asteapta o mare urgie. Nu imi este mila de mine...imi este mila de copiii nostri...sa ne unim sa ne intoarcem fata catre Duhul Sfant si Maicuta Domnului si sa ne rugam...sa lasam ura si dusmania ca nu este buna!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos ! Toate cate scriu,toate se vor adeveri in timp.
      Iar cei care improsca cu fiere si venin,in stanga si-n dreapta,cei care jignesc de cum deschid gura ,isi vor primi plata lor de la DUHUL CEL PREA SFANT!

      Ștergere
    2. Anonim 21:15..in viitorul apropiat ne asteapta o mare urgie. Nu imi este mila de mine...imi este mila de copiii nostri...sa ne unim sa ne intoarcem fata catre Duhul Sfant si Maicuta Domnului si sa ne rugam...sa lasam ura si dusmania ca nu este buna!!!

      Am vazut ceva asemanator pe un forum!

      PROFEŢIA LUI MELCHISEDEC
      Melchisedec, un nume înconjurat de mistere şi legende magice. Este venerat şi cunoscut în diverse culturi. În Biblie, apare citat de multe ori ca Regele Salemului, iar în tradiţia evreiască este menţionat în diverse cărţi cum ar fi Zohar şi Midrash Rabba. Este cunoscut de popoarele orientale, temut de mongoli şi venerat de lamaşii budişti ai acelor pământuri.

      Cu fiecare zi care trece, oamenii vor uita de sufletele lor şi se vor ocupa mai mult de corpurile lor. Corupţia cea mai mare va domni pe pământ. Oamenii se vor asemăna mai degrabă cu animalele sălbatice, însetaţi de sângele fraţilor lor. Semiluna va fi ştearsă şi adepţii săi se vor îngloda în cerşetorie şi într-un război continuu. Cuceritorii lor vor fi răniţi de soare, dar nu se vor ridica de douǎ ori; va cădea peste ei cea mai mare dintre nenorociri şi vor ajunge să fie insultaţi de celelalte popoare.
      Cei uitaţi, cei persecutaţi se vor răscula şi vor atrage atenţia lumii întregi. Vor fi ceaţă şi furtuni, munţii dezgoliţi se vor umple de păduri. Se va cutremura pământul...Milioane de oameni vor schimba lanţurile sclaviei şi umilinţelor cu foame, boli şi moarte. Vechile drumuri se vor umple de mulţimi care vor merge dintr-un loc în altul. Cele mai bune şi mai frumoase oraşe vor pieri în foc...una, două, trei...Tatăl se va lupta cu fiul, fratele cu fratele, mama cu fiica. Viciul, crima, distrugerea corpurilor şi a sufletelor, vor domni fără limite...Familiile se vor împrǎştia...Fidelitatea şi dragostea vor pieri...Din zece mii de oameni, doar unul va supravieţui...unul nebun, dezbrăcat, înfometat şi fără forţe, care nu va şti să-şi construiască o casă, nici să-şi procure alimente… Va urla ca un lup turbat, va devora cadavre, va muşca din propria sa carne şi îl va sfida înfuriat pe Dumnezeu. Se va depopula pământul. Dumnezeu îl va lăsa din mâna sa. Deasupra lui vor fi împrăştiate doar fructele nopţii şi ale morţii. Atunci va apărea un popor necunoscut până acum care, cu mână puternică, va smulge buruienile nebuniei şi viciului şi îi vor conduce pe cei care au rămas fideli spiritului oamenilor în bătălia împotriva răului. Vor fonda o nouă viaţă pe pământul purificat de moartea naţiunilor. De-a lungul a cincizeci de ani nu vor mai fi decât trei mari noi regate care vor trăi fericite pentru şaptezeci şi unu de ani. În continuare vor veni zece şi opt ani de războaie şi cataclisme...Apoi popoarele din Agharti vor ieşi din cavernele lor subterane şi vor apărea pe suprafaţa pământului.

      sursa: http://www.vopus.org/ro/gnoza-gnosticism/profetii-2012/profetia-lui-melchisedec.html

      Ștergere
  57. Iar eu cred ca tu Daniela 20,54 esti naiva,eu nu vreau un presedinte traficant de copii si alte mii de abuzuri,ca sibian ti-o spun,trebue demis fie si numai ca nu respecta separatia puterilor in stat,gratierea si amnistia si finantele si gospodarirea tarii sint in sarcina guvernului si parlamentului abia ales.Vrea DICTATURA ca CEAUSESCU.,sau ca la Sibiu,eu sint sibian stiu bine ce spun.,desi nu i-am votat pe astia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce coincidenta, si eu sunt tot sibian si sustin opusul spuselor tale.Sunteti platiti sa denigrati de Ziua Unirii?Hai sa dam mana cu mana cei cu inima romana!

      Ștergere
    2. Alta coincidenta si eu sant dar nu tin decat cu Romania si asta pt ca sant prost, probabil.

      Ștergere
  58. La cum si ce scrieti in ultimul timp numai cu Dumnezeu nu sunteti,ci mai degraba de partea cealalta.Instigati la violenta,judecati si etichetati oameni despre care nu stiti nimic,faceti propaganda politica cu apartenenta preferentiala...Dumnezeu cu siguranta nu face asta si nici nu cred ca ingaduie nimanui.Pentru mine personal,v-ati pierdut credibilitatea mesajelor ca fiind "Cuvantul Duhului Sfant".Domnul sa va lumineze mintile pana nu e prea tarziu !

    RăspundețiȘtergere
  59. 21,49 mi se pare ca prostia ta e o bomba periculoasa,degeaba scri aici daca nu intelegi,si la Biblie scrie;nu esti nici cald nici rece te voi arunca din gura mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:00,Nu imi permit sa iti raspund asa cum ar trebui in spatiul altcuiva. Nu am nici un interes in a-ti vorbi sau in a te asculta/citi. Esti ceea ce esti si eu ma multumesc sa constat. Pierderea nu este a mea. Dar timpul da.

      Ștergere
  60. Anonim ianuarie 2017 21:35 . În primul rand numele meu este DANILA nu DANIELA în al doilea rand nu ma jigni ca nu te-am jignit ! Iar în al trei-Lea rand pe mine ma interesează binele tari ! Nu țin cu nici un partid . Iar Iohanis dacă se face vinovat de trafic de copii sa plătească și el ca și alți! Și una peste alta este președintele tari iar noi ca buni creștinii asa cum ne credem nu se cuvine sa blestemam președintele tari bun sau rău cum e el. Adu-ți aminte ca și pe Ceaușescu l-au blestemat și împușcat. Oare nu ne meritam soarta ?

    RăspundețiȘtergere
  61. Anonim 21'15 subscriu la cele scrise de dvs.Dna Maria fiți binecuvântată si totdeauna să transmiteți mesajele așa cum le auziți si le vedeți,chiar dacă unii va acuza ca sunteți psd-ista;Domnul a fost,este si va fi adevăr și dreptate.LS

    RăspundețiȘtergere
  62. Cel care crede ca viața pe care o duce este grea ar trebui în primul rand sa se gândească dacă merită o viață mai bună.
    Pentru ca nimic nu e întâmplător și nimic nu e fără rost.
    Ar trebui să nu mai pierdem timp căutând vinovați pentru suferințele noastre. Vinovații suntem doar noi.
    Pentru că viața pe care o ducem este doar consecința faptelor și gândurilor noastre, din această viață sau din cele dinainte.
    "Deci nu duceți grijă, spunând: Ce vom mânca, ori ce vom bea, ori cu ce ne vom îmbrăca? Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui și toate acestea se vor adăuga vouă.

    Luc

    RăspundețiȘtergere
  63. An.20.39.dece dezinformezi cu aqaida? Sau esti securist si esti sigur? De fapt esti sau nu securist, esti un postaci platit iohanist. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar vrea Iohanis pe eu, crede-ma.
      Cat despre securist am fost prin beciurile securitatii, recunosc;oricum imi esti simpatic(a)

      Ștergere
  64. An.22.22 eu in ani 90 trbuia sa lucrez pe marci ca sa-mi pot cumpara case ca iojanis, ca el lucra pe marci si dolari. Punct!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anonim 25:59. Lipsa TOTALA a contrargumentelor tale este neesentiala. Un neadevar spus cu intentie se numeste minciuna.
      Zambeste ! Maine va fi mai rau !
      Punct.

      Ștergere
  65. Romanilor,mi-ati intristat inima:( In asta zi importanta,ati uitat sa fiti romani?!Va certati si va jigniti mai rau decat tiganii si cred ca va-ti fi luat la bataie daca erati fata in fata!
    Doamna Maria,eu inca astept sa va luati misiunea in serios si sa vindecati lumea de pe acest blog dar,pentru aceasta trebuie sa ramaneti neutra precum ati spus si sa nu-i mai punem "batul in mana"Duhului Sfant.
    La multi ani ROMANILOR!
    Vio

    RăspundețiȘtergere
  66. scapa-ne Doamne odata de Iohanis si romanii din afara tarii sa nu mai decida cine sa ne conduca pe noi cei care am ramas aici acasa !

    RăspundețiȘtergere
  67. Orgoliosul de Iohanis,e si prost a promis referendum pentru gratiere si acum a dat-o la intors vazind ca nu are drept constitutional pentru asta ,dar o tine ca boul inainte cu referendumul schimbind intrebarea,el arunca 20 milioane pe un referendum inutil doar pentru a creste in sondaj,pentru el conteaza doar luxul ,casele,nu-i pasa de nevoile romanilor.

    RăspundețiȘtergere
  68. Pai,cu acest nivel de constiinta colectiva,mai avem si pretentia ca primii oameni in stat sa fie altfel!?
    Intelegeti ca acestia sunt creati de constiinta noastra.
    Legea divina 'CAUZA SI EFECT'ne arata clar CINE SUNTEM NOI-CAUZA SI CINE SUNT EI-EFECTUL!
    O sa ne certam pana la epuizare,dar pana cand nu vom intelege cum fuctioneaza TOTUL IN TOATE,va fi doar risipa de energie.PACAT, tare PACAT,de tarisoara asta, ca este acoperita de prea multa pleava.
    Eu credeam ca spiritual suntem la nivel de gradinita,dar realitatea arata stadiul de cresa.Ne certam pe locul cel mai confortabil de dormit.
    Dumnezeule mare, avem nevoie de o zgaltaiala puternica ca sa ne trezim!Asa ca orice va veni peste noi,meritam.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere