luni, 23 ianuarie 2017

MEMORIA LUI DUMNEZEU !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ... 
                       


                                             Image result for DUMNEZEU..


                                        22 IANUARIE 2017,ora 17,15 !

                                            Dragii mei, 

Tot in aceasta după amiază,aud dragilor un glas care spune asa:

                    " Dragostea se prinde aşa :

Şi vad dragilor,două mâini prietene ,asa:

                       Image result for doua maini..
După care dragilor, un glas spune asa:

                 Asta e Memoria Lui Dumnezeu !"

Dragii mei, Memoria Lui Dumnezeu este DRAGOSTEA! 
Dragostea faţă de noi Fiii Săi, Dragostea noastra faţă de Aproapele nostru.
Să învăţăm să dăruim dragoste,ca sa fim bineplacuti DUHULUI SFANT si MAICII DOMNULUI, si astfel vom castiga un loc în Împărătia cereasca.
                                       Cu dragoste,Maria.
                 

                                             

50 de comentarii:

  1. Ce să înţelegem din asta că îşi vor da mana şi vor face pace.Nevăr

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gestul in care oamenii isi dau mana, il regasim si in cadrul celebrarii liturghiei romano-catolice.Oamenii isi daruiesc pacea printr-o strangere de mana,reprezenrand, dupa cum a spus,atat de frumos,Isus Cristos apostolilor sai"Pace va las voua,pacea mea o dau voua".Iuliana

      Ștergere
    2. Posibil....e singura lor sansa impotriva noastra...

      Ștergere
  2. Daca dragoste nu e , mimic nu e.Si va rog nu mai folositi cuvantul "dragilor" Daca cititi fara acest cuvant in mesajele scriae suna altfel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cutremur de 8 grade in papua noua guinee, a-ti scris ca va fi de 6.6

      Ștergere
    2. imi place cuvantul dragilor, mi se pare foarte prietenos.

      Ștergere
  3. Ipoteza cu incendiu provocat intentionat la clubul Bamboo este demna de luat in considerare avind in vedere memoria cu incendiul pus de Hitler Raistagului pentru a da jos regimul,Iohannis care si-a declarat Forumul German continuatorul organizatiei naziste Garda si nu mai stiu exact cum ii spune,a spus clar ca in politica el mizeaza pe emotie,calcul rece de Neamt,el stie bine de ce.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este,ai dreptate,tu vezi lucrurile dincolo de dimensiunea lor!

      Ștergere
  4. Chiar daca as vorbi in limbi omenesti si ingeresti,si n.as avea dragoste,sunt o arama sunatoate sau un chimval zanganitor.
    ...chiar saca as avea toata credinta ,asa incat sa mut muntii,si n.as avea dragoste,nu sunt nimic.
    Si chiar daca mi.as imparti toata averea pentru hrana saracilor ,chiar daca mi.as da trupul sa fie ars,si n.as avea dragoste ,nu.mi foloseste la nimic.
    Dragostea este indelung rabdatoare,este plina de bunatate,dragostea nu pizmuieste,dragostea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuviincios,nu cauta folosul sau,nu se manie,nu se gandeste la rau,nu se bucura de neleguire,ci se bucura de adevar,acopera totul,crede totul,nadajduieste totul,crede totul,sufera totul.
    Dragostea nu va pierii niciodata
    ...acum raman acestea trei:Credinta ,Nadejdea si Dragostea,dar cea mai mare dintre ele este Dragostea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. citeste pe faceb00k,ARCA LUI DUMNEZEU',cELE 7 ATRIBUTE ORIGINARE ALE LUI DUMNEZEU. 'Ia aminte ca primul atribut ce apare in Dumnezeu,este IUYBIREA.Ea se gaseste sub forma unei energii tainice,sublime,prezente in toate lucrurile si in toate fapturile create;ea este totodata liantul necesar,caci fara ea mai nimic n-ar fi cu putinta.'Suna acolo,surioara mai mica,cunoaste-i ca-s oameni tare buni,spre deosebire de altii care-si spun crestini si improasca cu fierea din ei,ca nu-s capabili de dragoste din inima,ca au secat izvorul dragostei inalte.Multumesc.

      Ștergere
    2. Nu pot sa sun,ca imi este rusine,sa sun sa zic ce ?ca am nr de la cineva si ca vreau ce?sa se roage pt mine sau ce sa zic

      Ștergere
    3. Am gasit pe fb si am citit..frumos scrie si adevarat.multumesc

      Ștergere
    4. ca sa-l cunosti mai bine,este in emisiune cu o cunostinta de-a mea,'VIATA IN ARMONIE',6 APRILIE,2015,PE YOUTUBE.

      Ștergere
    5. Te-am prins micuţă Iliută-practici yoga la misa :)

      Ștergere
  5. Dupa Ciuma Rosie ,iata a venit si Ciuma Bruna a lui Iohannis care o aplica pe poporul roman.Calcule reci de neamt aplicate pe oameni neobijnuiti cu trucurile reci ,planificate a la Hitler.PAZEA ROMANI V-I SE PREGATESTE CEVA .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 08.54, de unde scoti aberatiile astea, din „putul gandirii”? :))

      Ștergere
  6. Oare câți dintre oameni mai au cu adevărat dragoste si iubire în sufletele si inimile lor?Oamenii au devenit atât de impietriti în inimile lor,razbunatori pe semenii lor ptr.orice fleac,incat de multe ori ramai aproape siderat de ce sunt în stare să facă și să spună.Sa ne rugăm Bunului DUmnezeu si Prea Sfintei Maicii Sale să ne dea tuturor iubire si dragoste in sufletele si inimile noastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 23 ianuarie 2017,09:33
      Sinceră să fiu sunt foarte dezamăgită.Ce se petrece aici?

      Ștergere
  7. Garda Etnicilor Germani ,cam asa ceva ii spune la formatiunea nazista la care Forumul German condus de Iohannis s-a declarat succesor la Tribunalul Sibiu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vizionati fiecare minut al acestui film , o capodopera a lui Nikita Mihalkov , filmul ,,12'' . Server 1.

    http://filmehd.net/12-2007-filme-online.html




    Situatia din Rusia dupa democratizare , seamana mult cu cea din Romania . S.

    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un film de exceptie, multumesc. Al.

      Ștergere
    2. Io va propun acest film, daca tot suntem toti, mai mult sau mai putin, "dusi la film":

      https://www.youtube.com/watch?v=hhRvXGbGJ00

      Ștergere
    3. Multumim , film romanesc , foarte frumos .

      Ștergere
  9. Dar de ce tot faceti comentarii din zona politica si aici,nu v-au ajuns paginile precedente?Racaiti tot timpul in cenusa!

    RăspundețiȘtergere
  10. DUMNEZEU BINECUVÂNTEAZĂ ROMÂNIA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus, esti spuma blogului. Ai putea sa ne detaliezi ca la prosti???adica cum??? Ca repeti intr-una. Daca ziceai odata intelegeam. Dar de ce insisti???

      Ștergere
    2. E vorba de constiința colectivă a celor care îmi citesc cuvintele.nici măcar nu tre să credeți.tre sa fie numai în gândul vostru .de restu ma ocup eu.m-am săturat sa vad cum se duce tara de râpa.vreau sa mai vad si minuni.bine,evenimentele vor fi dar cu mai putin dramatism.(0 victime in loc de zeci).

      Ștergere
  11. Dr. Simona Tivadar: „Nu există detox, pentru că nu există toxine. Nu ştie nimeni formula chimică a acestor toxine.” :

    http://www.life.ro/life-stories/interviuri/dr-simona-tivadar-nu-exista-detox-pentru-ca-nu-exista-toxine-nu-stie-nimeni-formula-chimica-a-acestor-toxine-16483598

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Detox sau otrava?? Ce plmnu ati inteles???otrava are formula???

      Ștergere
  12. Oameni buni,toti sunteti "buni"deoarece veniti din bunatatea Divina,din IUBIREA DIVINA! NU EXISTA"SUFLET RAU"!NOI SUNTEM IUBIRE.
    Exista doar UITAREA A CEEA CE ESTI CA ESENTA-LUMINA!
    Amintirea a CEEA CE ESTI nu va mai permite "raului" sa existe fiindca stii ca nu poti rani pe cineva fara sa fii ranit tu insusi deoarece esti interconectat cu TOT CEEA CE EXISTA.MEMORIA LUI DUMNEZEU se afla in ADN-ul fiecaruia dintre noi.CREATORUL ESTE OMNIPREZENT IN TOATA CREATIA.ADN-ul oamenilor detine toata experienta de viata a calatoriei Sufletului, in dorinta de experimentare pe care a intreprins-o de la crearea FIINTEI CA INDIVIDUALITATE.Oamenii reprezinta MEGA COMORI DE CUNOASTERE,dar am uitat CINE SUNTEM.Cei care ne controleaza stiu cine suntem si ce forta detinem de aceea ne tin in uitare.PRIVITI IN INTERIORUL VOSTRU,ACOLO SE AFLA PUTEREA VOASTRA NU IN EXTERIOR NU IN CLADIRI NU PE PERETI NU PE CER!!!! IMPARATIA DIVINA ESTE IN INTERIOR ACOLO UNDE SE AFLA TOATA MEMORIA DIVINA!ACEESATI-VA MEMORIA DIVINA si veti descoperi "CEVA" ce nu ati crezut ca exista!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum se acceseaza memoria divina,probabil,ca se fac cursuri pentru asta? Maria H

      Ștergere
  13. Aceasta este fata lui Coldea . Uitati ce panarama este, iesita parca din bordeluri :

    http://www.cancan.ro/galerie/exclusiv-cum-a-reusit-sa-si-ascunda-generalul-coldea-fiica-pitipoanca-e-tatuata-toata-pozeaza-sexy-si-ii-face-campanie-intensa-pe-facebook-16588784?p=21

    RăspundețiȘtergere
  14. Memoria lui Dumnezeu ......este vorba de 24 ianuarie 1859 cand romanii si au dat mana cu mana cei cu inima romana. Cei ce ne vor terminati vor singele nostru varsat prin ucidere de frate de ziua uniri!!!!!! Hai sa nu le satisfacem setea de sange si romanii sa si de mana de aceasta zi sfinta si sa nu verse sange de frate!!!!! ATENTIE CA OCULTA LUCREAZA CU SIMBOLURI SI 24 IANUARIE E UN PUTERNIC SIMBOL ROMANESC. SA NE RUGAM PENTRU PACE SI DRAGOSTE INTRE FRATI CAT MAI MULTI ROMANI. Nu va lasati manipulati si intoarcrti va la dragostea de frate, vedeti dusmanul ca este comun. Dumnezeu sa apere Romania si toti sfintii romani care au iubit aceasta tara. Sa ne rugam si sfantului Voievod Mihai Viteazul care e primul nostru conducator al unirii romanilor si a carui moaste au fost descoperite in 2010 la manastirea Plaviceni iar de curand in 2016 sa facut confirmarea genetica prin comparare cu osemintele mamei sale de la m rea Cozia. Sa ne rugam pentru unitate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur, Anonim 11:27, pentru claritatea de care dai dovada, prin observatiile tale si prin ceea ce transmiti! Da, din punctul meu de vedere, ai inteles cam cum "sta treaba" in lume.

      Doamne ajuta !

      https://www.youtube.com/watch?v=EwfQxtCI1BA

      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere
    2. Alexandru Ioan Cuza a fost mason.

      Ștergere
    3. Silvia 23:46, macar Alexandru Ioan Cuza a fost patriot, spre deosebire de unii masoni ori nemasoni, care pot sa fie incadrati la tradatori de tara si popor. Bine-ar fi ca romanii, indiferent de religie, ordin masonic si alte organizatii, credinciosi ori necredinciosi, sa dea dovada ca-s mandri ca sunt romani si sa fie demni, loiali, cinstiti, onorabili si buni patrioti romani, cu dragoste de tara si popor.

      https://www.youtube.com/watch?v=aU4P-kpz6f0

      Doamne ajuta!

      Ștergere
    4. Patriot cum a vrut masoneria, ce nu ai inteles???ce patriotism??? Sa ai 7ha ca dragnea asta e patriotism

      Ștergere
    5. Dragnea se f...te p el popor...i se rupe lui de POpulime

      Ștergere
    6. A fi mason e acelasi lucru cu a-ti vinde sufletul diavolului,o faci ca sa parvii

      Ștergere
  15. Basescu spune ca nu e democratie in Romania pina nu sint modificate codurile,iar incendiatorului Nero de Sibiu ii spune ca trebuia sa calmeze multimea nu sa o inflameze.

    RăspundețiȘtergere
  16. A fost strigatul de neputinta al lui Iohannis! Acesta cere sa fie ajutat ca sa demisioneze, ca-i disperat. Neputinta, disperarea si strigatul acestuia au fost auzite si da, va fi ajutat sa iasa din functia asta, care-l depaseste si, datorita acestei neputinte, a actionat si actioneaza impotriva poporului roman, el nereprezentandu-l.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuuu,să stea pe post până la alegeri nu să fie suspendat. El asta vrea din lene. Nu mai vrea sa muncească. Vrea vacanțe pe plaje însorite nu munca cu condusul țării.
      Vreau sa-si duca mandatul până la capăt in folosul românilor! Să muncească că de aia a fost ales!

      Ștergere
  17. foarte frumos anonim 10 47

    RăspundețiȘtergere
  18. Iohannis e invatat ca la Sibiu ,putere totala de dictator nazist ca sa faca abuzuri ca acolo.

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim 09.25 si tu esti invatat sa „gandesti” in stilul Latrina 3 si RTV.

    RăspundețiȘtergere
  20. E bossul cineva trebuie sa faca curat,stati ca curvele si ca zabalosii in fata TV si va certati cu TV-ul

    RăspundețiȘtergere
  21. Anonim 12.55 tu gîndești în stil LATRINA B1,nu te mai da mare pe aici că nu ești mai bun decît ceilalți.Comuniștii de odinioară erau așa lingăi pe lîngă Ceaușescu.Tu ești pe lîngă Iohanis.

    RăspundețiȘtergere
  22. 12,55 eu 9,25 gindesc ca ii cunosc bine faptele, ca sint sibian il cunosc bine si nu am fost in nici un partid,spre deosebire de tine care vorbesti dupa vorbele lui.Oamenii se judeca dupa fapte[in cazul lui dupa copii traficati]ca pomul dupa roade.

    RăspundețiȘtergere
  23. FOARTE CURIOS -PENTRU MARIA HANDIC---CUM SA ACCESEZI MEMORIA LUI DUMNEZEU !--PAI DUMNEZEU ESTE LUMINA DIN NOI SI IMPLICIT SPIRITUL DE LA INTRUPARE-ASADAR CU CE AM VENIT ACEEA SUNTEM--CU CREDINTA POTI AVEA REVELATIA LUI--MASONI AU FOST IN AFARA DE CUZA SI--ALEXANDRI, SADOVEANU,ETC ASTA NU INSEAMNA CA N-AU FOST PATRIOTI--MASONII DE AZI AU SCHIMBAT FATA LUMII DE AZI PRIN LACOMIE SI DORINTA DE PUTERE--PACE VOUA

    RăspundețiȘtergere