marți, 17 ianuarie 2017

IISUS HRISTOS VĂ VA ÎNTOARCE ÎNSUTIT DARUL , TUTUROR CELOR CARE VETI AJUTA LA ZIDIREA CUVANTULUI SĂU !


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../posts/Cv7fEspZKC...






Translate this page
Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI PLUS TAXELE POSTALE , NUMAI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016, dar si pentru IANUARIE  2017  ! CARTEA ADEVARUL ...


DUMNEZEU  ŞI  MĂICUŢA  DOMNULUI, să binecuvinteze DARUL fiecaruia dintre voi, pentru ZIDIREA  CUVÂNTULUI  SĂU!
Înzecit si însutit,veti primi înapoi de la TATAL CEL CERESC !
                        Image result

..                                                    Prieteni dragi, 

Fara ajutorul vostru, nu ar fi fost posibil ca sa editez primul volum al Cartii - ADEVARUL  DUHULUI  SFANT!
Imi doresc din toata inima,ca intre SFINTELE PASTI si INALTAREA  DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS, sa  revin la BUCURESTI,pentru LANSAREA altor doua volume ale Cartii -ADEVARUL  DUHULUI SFANT. 
Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o justificare fata de voi toti donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si amarati,asa incat,va marturisesc ca, este nevoie in continuare de micul si binecuvantatul vostru ajutor,pentru ZIDIREA  CUVANTULUI  DUHULUI SFANT.
Toti cei care veti dona din inima si din suflet, pentru editarea viitoarelor doua volume, puteti fi incredintati ca,BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,o sa va ajute si o sa va intoarca insutit DARUL vostru, pentru intarirea CUVANTULUI SAU.
Sunt tare bucuroasa si fericita,pentru ca ,impreuna implinim VOIA  LUI DUMNEZEU,VOIA  PREA SFINTEI  TREIMI si a MAICII DOMNULUI, si mai ales ca, nu sunt singura in a dezvalui ADEVARUL  DUHULUI SFANT,ci suntem cu totii ca niste APOSTOLI ai MANTUITORULUI,care daruim ca sa putem propovadui din al SAU CUVANT !
Ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi voua, va iubesc cu sufletul, si va asigur ca ,aveti un loc in inima mea,pentru totdeauna !
La fel ca la primul volum, DONATORII vor primi total GRATUIT urmatoarele doua volume,atunci cand ele vor fi editate si va avea loc LANSAREA,indiferent de domiciliul fiecarui donator.
Dragii mei, cei care nu vreti, nu puteti dona,sau nu credeti in ceea ce eu scriu,va rog din suflet, sa va abtineti de la Comentarii acide si jignitoare.
Cine are Dragoste pentru DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI, sunt sigura ca va dona din putinul sau, pentru zidirea GRAIULUI DUHULUI CELUI PREA SFANT.
                            

                                   

Eu deja lucrez la cele doua volume, iar atunci când vor fi gata ,le  voi trimite la Editură, timp în care, cu VOIA LUI DUMNEZEU, cu MILA si DRAGOSTEA MAICII  DOMNULUI, cu ajutorul vostru de nepretuit, se va strange si suma de bani necesara editarii Cărtilor.
Iata Prieteni dragi, Contul pentru DONATIILE editarii ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT:

Contul pentru strainătate:


Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 
sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Doresc să vă mai spun dragii mei, că pentru voi toți ,cei care veti ajuta la Zidirea Cuvantului Lui Dumnezeu,vă voi dărui aceste doua volume ale CARTII, cu toată dragostea sufletească ,in care voi asterne numai gânduri bune si frumoase,scrise cu inima -mi si cu sufletul ,anume pentru voi si nu numai.
Vă multumesc din toată inima, vă iubesc cu sufletul,si mă rog pentru fiecare dintre voi, pentru ca BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI ,sa va ajute si sa va binecuvinteze DARUL si pe voi toti ,împreună cu cei dragi.
                                        Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu.
P.S.
Donatiile vor fi folosite strict pentru CARTI,si se va putea verifica oricand,fiecare bănuț. 
Pentru voi dragilor ,cei din strainatate ,se poate depune in cont in orice moneda,deoarece, in România eu îi voi primi în lei romanesti.

52 de comentarii:

  1. Doamna Maria, in cazul in care vreo persoana donează 50 lei sau o Suma mai mica primește gratis ambele volume? Sau Donația ar trebui sa înceapă de la un anumit pret?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Donatia trebuie sa reprezinte macar contravaloarea cartilor,care va fi în jur de 6o lei amandoua,cu aproximatie.

      Ștergere
    2. Cine are bani sa doneze, daca asa simte. Din punctul meu de vedere, draga noastra, Maria Ghiorghiu, nu ar trebui sa ceara bani, sub nicio forma. Daca sunt necesare cartile acestea, atunci banii vor veni altfel, nu postand un nr. de cont si cerand bani, sub forma de ofranda sau donatie si virarea lor in contul respectiv. Este o practica a adeptilor "new age" si da, functioneaza, este plina asa-zisa spiritualitate de aceasta practica, blogurile si site-urile (in majoritate- sa nu mai zicem ca deja au trecut la "cursuri" si "conferinte" , toate pe bani! ) cer bani sau donatii. Am mai scris asta, insa, din pacate, a fost ignorat mesajul si cenzurat. Imi mentin punctul de vedere.

      Atentie la neatentie!

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere
    3. Mie îmi ajung SFINȚII PĂRINȚI şi BISERICA şi carțile ortodoxe,orice alte completări nu-şi au rostul.Păi dacă vin extratereștrii să ne salveze,atunci:HRISTOS,MAICA DOMNULUI,SFINȚII,ÎNGERII...i-ați cam trimis la plimbare. Doamna Maria,numărul SFINȚILOR şi al ÎNGERILOR e de ordinea miliardelor,aşa că mă-ndoiesc că n-au timp să se ocupe de omenire. Veți spune că omul s-a-ndepărtat de ei pentru că nu mai are credință,dar asta nu-nseamnă că DUMNEZEU trimite extratereștrii(demonii) să ne salveze. Totuşi dacă cineva vrea salvare din partea lor,DUMNEZEU nu-l împiedică. Aşadar omul va fi salvat cu adevărat de DUMNEZEU şi OASTEA LUI(ÎNGERI,SFINȚI şi tot ceea ce reprezintă OASTE DIVINĂ),nicidecum de extratereștri. DUMNEZEU ține Pământul "spânzurat" pe nimic,nu extratereștrii cu umărul. Doresc tuturor să fie luminați de SOARELE CEL VEŞNIC din CERUL de LUMINĂ,acolo unde sălășluiesc miliardele de SORI(SFINȚI,ÎNGERI,ARHANGHELI).AUREOLELE de pe capetele SFINȚILOR nu sunt altceva decât acei SORI despre care vă vorbesc.

      Ștergere
    4. Subscriu, si sunt de acord in totalitate cu dumneavoastra doamna Lucia si cu tine Soare Lumina.

      Ștergere
  2. Vechiul Testament este o lucrare misterioasă. Este o carte de istorie antică, dar şi o colecţie de reguli care au dat naştere unei religii: iudaismul.
    Este, de asemenea, sursa creştinismului, iar câteva secole mai târziu a inspirat Coranul, textul pe care s-a fondat islamul.
    Personajele sale au însoţit Vestul timp de peste două mii de ani, iar imaginaţia noastră a fost dusă mai departe de povestirile sale.
    Studiul Bibliei este şi în zilele noastre o preocupare de bază pentru cei care încearcă să ne înţeleagă trecutul şi civilizaţia.
    Dar ce anume conţine această carte?Unde a fost scrisă şi de către cine?

    Ştiinţa modernă pus într-o altă lumină aceste întrebări, pe baza descoperirilor făcute prin studiul pietrelor şi pământului. Acest film documentar prezintă o revoluţie recentă în domeniul arheologiei, care a transformat ideile pe care le-am avut cu privire la societatea care a scris Vechiul Testament.

    Documentarul nu l-am gasit decat in engleza .

    Biblia dezgropată – Patriarhii :

    http://www.filmedocumentare.com/biblia-dezgropata-patriarhii/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+FilmeDocumentareOnline+%28Filmedocumentare.com%29

    RăspundețiȘtergere
  3. Vechiul Testament Mistere Biblice

    https://www.youtube.com/watch?v=V8L1rErEivk

    În acest film documentar special pornim într-o călătorie științifică fascinantă către începuturile religiei moderne. „Secretele îngropate ale Bibliei” relatează povestea vechilor israeliți și cercetează în profunzime atât dedesubturile scripturii, cât și istoria israeliților, prin artefactele arheologice pe care aceștia le-au lăsat în urmă.

    Documentarul se concentrează asupra Bibliei ebraice, cunoscute și sub numele de Vechiul Testament, ca fundament al marilor religii monoteiste: iudaismul, creștinismul și islamul.

    Producătorii documentarului au lucrat cu o echipa internațională de oameni de știință și cercetători care au studiat relatări, au examinate artefacte și au descifrat manuscrise antice, reușind să elaboreze o ipoteză despre cum – într-o epocă a sacrificiilor umane, idolatrieie și barbariei – a apărut conceptul unui singur Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oamenii și puterea – Corupția ortodoxă

    http://www.filmedocumentare.com/oamenii-si-puterea-coruptia-ortodoxa/

    În urmă cu mai puțin de 30 de ani, ar fi fost de neconceput ca un premier rus să discute public despre solidaritate și bună înțelegere cu șeful Bisericii Ortodoxe Ruse. Sub comunism, această instituție fusese suprimată, preoții săi – hărțuiți, bisericile sale – închise sau cedate statului în scopuri utilitariste, iar enoriașii – huliți pentru adeziunea lor „superstițioasă” la o doctrină pe care statul și partidul o priveau cu adâncă suspiciune.

    Într-adevăr, Uniunea Sovietică a fost prima țară care a făcut din eliminarea religiei un obiectiv ideologic și, în consecință, zeci de mii de oameni au plătit foarte scump pentru credințele lor. Însă lucrurile s-au schimbat. Acum, liderii politici și înalții ierarhi par a-și construi relații incredibil de apropiate. Președintele Vladimir Putin a apărut alături de Patriarhul Kirill pentru celebrarea a patru ani de când înaltul ierarh conduce o religie care își recâștigă locul tradițional în centrul problemelor țării.

    De când s-a constituit, în secolul X, când Biserica Ortodoxă Rusă s-a desprins de Biserica Romano-Catolică, puterea și influența sa au crescut până când au ajuns în chiar centrul identității națiunii, fiind sinonimă cu Sfânta Mamă Rusia. Susținătorii Bisericii vor spune că acum, după anii sălbatici de ostilitate sovietică, instituția lor nu face decât să își revendice binemeritatul loc în stat. Alții, însă, nu sunt la fel de convinși.

    Credincioșii altor religii și ateii devotați (aceste două categorii se regăsesc încă peste tot în Rusia, chiar dacă unele sondaje arată că aproape 75% dintre ruși se consideră ortodocși) se întreabă dacă nu cumva strategia lui Putin de contopire a valorilor creștine cu patriotismul are mai degrabă de-a face cu dorința sa de unificare a unei țări unde tensiunile etnice și politice sunt tot mai vizibile, decât cu o deschidere sinceră spre spiritualitate.

    Cu toate acestea, liderii Bisericii, uimiți de aprecierea cu care Kremlinul îi copleșește mai nou, sunt recunoscători și mai mult decât bucuroși să răspundă cu aceeași monedă. Este faimoasă afirmația Patriarhului Kirill că epoca lui Putin este „un miracol dumnezeiesc”. Numai că această apropiere ascunde mai mult decât admirație reciprocă.

    Semnele „reînvierii” Bisericii Ortodoxe Ruse sunt vizibile peste tot în Moscova, acolo unde se desfășoară un program de reabilitare a bisericilor, finanțat de stat, în valoare de câteva miliarde de ruble. Chiar dacă redă unor clădiri și monumente bisericești din capitala Rusiei gloria și strălucirea de odinioară, programul de investiții i-a făcut pe unii să se întrebe dacă nu cumva Biserica ar trebui să își aleagă prietenii cu mai multă prudență.

    Unele voci vorbesc despre acte de corupție, despre lipsa de transparență prin care au fost atribuite proiecte de reabilitare, despre relații comerciale dubioase între instituții ale Bisericii și despre utilizarea banilor publici pentru proiecte religioase într-o țară care este încă, în mod oficial, un stat laic.

    RăspundețiȘtergere
  5. ,,Fabrica” de bani – Biserica Ortodoxă Română

    https://www.youtube.com/watch?v=sjRX70d-vks

    Trei miliarde de euro: la această sumă se ridică averea Bisericii Ortodoxe Române. Cel mai mare cult din România deţine peste 70.000 de hectare de pădure şi teren arabil, zeci de hoteluri, restaurante şi ferme. Realizatorii acestui film au obţinut aceste informaţii din surse, dată fiind lipsa de transparenţă a Bisericii Ortodoxe cu privire la bunurile pe care le deţine.

    Răspunsul la întrebarea „ce se întâmplă cu banii strânşi din serviciile religioase, vânzarea de obiecte de cult, donaţiile şi subvenţiile de la stat?” nu a fost încă elucidat. Acest film documentar, intitulat „Cât de mare este averea Bisericii” şi difuzat în emisiunea Cu Ochii’n 4, la TVR, încearcă să risipească misterul din jurul averii impresionante a BOR. (Sursa)

    Biserica Ortodoxă Română cuprinde 6 Mitropolii, alcătuite din Arhiepiscopii şi Episcopii, cu un total de 11.146 parohii, deservite de 14.035 preoţi şi diaconi, în 15.116 lăcaşuri de cult. Pentru românii ortodocşi din străinătate, există 3 Mitropolii şi 2 Episcopii (în Europa) şi o Arhiepiscopie (pe continentul american). BOR are, de asemenea, 631 mănăstiri şi schituri, cu peste 8.059 călugăriţe şi călugări. În cadrul BOR există, de asemenea, 279 de aşezăminte sociale, 275 de muzee şi colecţii muzeale, precum şi 42 de centre de conservare şi depozitare a obiectelor cultural-religioase ale moştenirii naţionale.

    Numai în Protoieria III din Capitală există 59 de parohii şi o mănăstire, majoritatea fiind construite în secolele XVI – XVII şi menţionate în lista monumentelor istorice. Toate aceste clădiri sunt, evident, plasate pe terenuri care se întind în total pe sute de hectare dacă socotim şi pădurile care aparţin Bisericii. Unele dintre ele sunt închiriate unor firme renumite, altele sunt doar exploatate în folosul Bisericii.

    De asemenea, pe lângă fiecare biserică, există, de obicei, şi o casă parohială, ceea ce înseamnă că numărul clădirilor bisericii este cu mult mai mare de 27.000. Dacă estimăm valoarea medie a fiecărui imobil la numai 100.000, înseamnă că bunurile imobile ale Patriarhiei se ridică la minimum 1 miliard de euro…

    Afaceri şi Binefaceri cu Biserica Ortodoxă Română

    https://www.youtube.com/watch?v=D6KVT50yTY4

    RăspundețiȘtergere
  6. Dedublarea astrală – desprinderea sufletului de trup cu subtitrare

    https://www.youtube.com/watch?v=uF5BYdXx-9A

    O experienţă de dedublare în afara trupului este în esenţă separarea temporară a conştiinţei de corpul fizic. Este o experienţă foarte naturală pe care oamenii au experimentat-o timp de mii de ani în diferite culturi, din fiecare societate de pe cuprinsul planetei. Mulţi oameni experimentează fenomene de dedublare pentru că vor răspunsuri, vor să afle prin experienţa directă că vor continua să trăiască. Cu alte cuvinte, vor răspunsuri la marile întrebări existenţiale: Cine suntem noi cu adevărat? Unde mergem după moarte? De unde venim? şi Care este scopul vieţii?

    Trăirile din timpul dedublării pot să ofere aceste răspunsuri, iar răspunsul este copleşitor pentru că este trăit. Şi acesta este singurul mod în care aflăm cu adevărat răspunsuri. Dedublările în afara corpului ne oferă o modalitate de a trece dincolo de credinţe, de speculaţii şi teorie, şi să experimentăm totul în mod direct. În acest film documentar, scriitorul William Buhlman vorbeşte despre ce înseamnă dedublarea astrală şi despre cum se manifestă ea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Spirit , inteligenta, fizica cuantica - Trezirea la punctul zero (Awakening to Zero Point)

    https://www.youtube.com/watch?v=tajzjChSk04

    Există un proces de schimbări fără precedent ce se desfăşoară pe Pământ. Tu eşti o parte din acea Schimbare.

    Fără cunoaşterea graniţelor artificiale ale religiei, ştiinţei sau tradiţiilor mistice antice, Schimbarea este caracterizată în inversări dramatice a parametrilor fizici ai planetei, şi însoţită de o transformare rapidă în înţelegerea, percepţia şi experienţa umană.
    Această perioadă este definită istoric ca “Schimbarea Erelor”.
    În timp ce ştiinţa stă martor unor evenimente ce nu au elemente de comparaţie, tradiţiile antice ne spun că suntem sub un program intact; evenimentele Schimbării se produc acum.
    Fiecare eveniment poartă cu el un mesaj similar şi reprezintă o consecinţă a unui Proces mult mai important decât evenimentul în sine.
    În momente-cheie din istoria umanităţii, înţelepciunea a fost transmisă, permiţând astfel oamenilor să trăiască schimbări rapide fără frică.
    Acum este unul din acele momente.
    Trăim încheierea unui ciclu ce a început acum aproape 200.000 de ani, şi un proces de iniţiere demonstrat acum 2000 de ani. Filmul este făcut acum 10 ani , în 1996.

    RăspundețiȘtergere
  8. Citeste ziarul ,,Contrapropaganda'' -

    (...)"intre ceea ce stii si ceea ce nu stii este ceea ce presupui(...)"

    Sebastian Ghiţă schimbă din mers pentru a-i aplica lovitura de grație lui Coldea

    http://gandeste.org/general/sebastian-ghita-schimba-din-mers-pentru-a-i-aplica-lovitura-de-gratie-lui-coldea/76653

    RăspundețiȘtergere
  9. O istorie a fenomenului OZN în România. Informații inedite…


    Galaxia noastră are aproximativ 150-200 de miliarde de stele și sisteme solare iar Universul cunoscut conține, la rândul său, peste 100 de miliarde de galaxii. Și nu știm dacă ceea ce putem noi vedea cu ajutorul telescoapelor nu este, totuși, decât o mică frântură dintr-un Univers material nesfârșit…

    În aceste condiții, a pretinde că sigur nu mai există viață undeva în spațiu nu este decât o aroganță prostească și nimic mai mult.

    Pornind de aici, este foarte interesant să descoperim că România are o istorie a Obiectelor Zburătoare Neidentificate deosebit de bogată, cu mărturii serioase aduse de armată, de aviatori și alte persoane credibile.

    Împreună cu un specialist al fenomenului, prof. dr. Dan Farcaș, matematician, informatician, membru în Academia de Științe Medicale și președinte al ASFAN – Organizația care se ocupă cu studiul acestor fenomene – vă propun o emisiune cu adevărat incitantă în care vom discuta despre o istorie a fenomenului OZN în România și despre posibilitatea existenței unor Civilizații Extraterestre.

    Vizionare cu folos!

    https://www.youtube.com/watch?v=6S3zu5U1v-s

    Daniel Roxin
    http://daniel-roxin.ro/

    P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

    Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.youtube.com/watch?v=qg1dTrT0oPA&spfreload=5

      Ștergere
  10. Foame mare...nu se mai vinde parodia aia de carte ?

    RăspundețiȘtergere
  11. De ce nu va da banii direct Isus? Din visteria raiului, că sa nu mai fie bătăi de cap?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu ne incearca pe noi oamenii daca mai avem inima sa ne ajutam aproapele lucreaza cu noi caci noi suntem ca niste vase acum depinde de noi daca vrem sa le umplem sau le lasam goale .Ce spui tu suna asemanator cu ce spunea diavolul care lucra prin lumea lui spunind Lui Iisus Hristos de ce nu coboara dupa cruce ca sa se salveze ,atunci cum se inplineste scriptura ,numai prin ce este orinduit De Tatal ceresc nu cum vor unii asa cum esti tu .

      Ștergere
    2. Hipnotiq Hipnoza este ateu nu-l duce mintea mai mult.Este ateu ha ha ha ..

      Ștergere
    3. Da ne incearca DUMNEZEU sa ajutam saracii,orfanii vaduvele,pe cei ce nu au..dar nu pt o carte hais a fim seriosi

      Ștergere
  12. De ce nu tratează isus copiii cu cancer și da bani pe două cărți penibile?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa Marian,ia-L la cearta,poate chiar o sa-ti raspunda.:)

      Ștergere
  13. Si in caz ca vreau sa donez dar nu doresc nici un volum???

    RăspundețiȘtergere
  14. Am avut un vis nou care părea un mesaj ptr noi toți.Cerul scria el însuși ceva ce Iisus Hristos spunea:Cu România se va întâmpla ceva,trebuie să aveți grijă! Apoi intervin eu şi întreb; acum
    se va întâmpla ceva?La care scrisul continuă fără,ca Iisus Hristos să mai spună ceva; Nu,nu acum,dar pregătiți-vă !Cerul lăsa dare de nori şi parcă plăngea.Deodată apare Iisus Hristos îmbrăcat în alb si spune; "Cum vă pregătiți voi ptr mine?"Eu am să vin să vă iau,dar cum? când voi nu sunteți pregătiți.Apoi mi-a arătat mulți oameni
    foarte răi pe acest pământ.
    Dumnezeu să vă fie sprijinul dvs în viață!Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim Monica Liliana mai scrie-ne din trăirile tale.Suntem interesati.

      Ștergere
    2. Anonim 18 ianuarie 2017,00:30
      Îmi pare rău,nu pot scrie chiar tot,ştiu că supăr pe cineva,nu acesta e scopul meu aici.
      Poate dvs sunteți înteresat de ceea
      ce văd eu prin visele mele,dar mai sunt unele întâmplări pe care le văd cu familia mea în realitate.Am încercat să vorbesc cu un preot,dar nu prea ma ajutat,ma sfătuit să mă rog.Mă rugam oricum fără să-mi spună domnul preot,vroiam doar să mă asculte,să vedem împreună de unde vin toate acestea.
      Vă mulțumesc şi vă doresc numai bine!

      Ștergere
    3. Liliana nu te lua după gurile rele,ei întotdeauna vor avea ceva de comentat.Cum lor nu le pasă de adevarul scris aici nici lui Dumnezeu nu-i va pasa de ei la Judecata de Apoi.Ii va judeca dupa faptele si dreptatea sa.Ai citit în Apocalipsa ultima parte ce e scris ca se va intampla cu cei care au rămas necredinciosi si au luat în deradere planul de mântuire.Nu cunosc ei ce-i asteapta imediat după trecerea dincolo vai de ei si de hulele lor.Iisus încă asteapta ca fiecare dintre noi sa se întoarcă spre iubire si pocainta.Nu au decat sa rada cat vor le va veni Judecătorul de hac,la timpul oportun.Si tu nu trebuie sa te sperii de gurile lor si sa faci pe umilita in fata lor.Tu ti-ai facut datoria sa ne instiintezi din experienta ta ca poate fi de folos multor persoane de ex mie care m-am bucurat foarte mult citind ce ai scris.Te mai astept dragă Liliana cu noi povestiri si nu fii speriată ca nimeni nu se poate atinge de tine stii cum e câinii doar latră dar nu si muscă.Numai bine!

      Ștergere
    4. 14.31 parca ai fi stapana blogului , asa faci invitatiile . Mai tine-ti amenintarile pentru tine .

      Ștergere
    5. Anonim18 ianuarie 2017, 21:02,daca nu crezi in trairile spirituale ce mai cauti pe acest blog?Sigur ca acest blog este si al meu si al tau si al tuturor dar trebuie sa te incadrezi in limitele bunului simt si sa postezi ceva de valoare de nu..esti libera sa postezi pe unde vrei bloguri sunt destule.

      Ștergere
    6. Anonim 18 ianuarie 2017,21:02
      Dacă toți ar vorbi de Dumnezeu,toți ar face sacrificii ptr aproapele său ori măcar o parte dintre noi,pe acest pământ s-ar schimba multe.Noi cei care vorbim de Dumnezeu trebuie să fim uniți,să ducem mai departe mesajele,învățăturile,lecțiile pe care le primim în viață.Dacă eşti împotriva aproapelui tău care vorbeşte despre Dumnezeu,atunci eşti împotriva Lui Iisus Hristos.De ce spun asta? Ptr că şi Iisus Hristos a încercat să ne conducă spre adevăr,iar oamenii s-au îndoit de El,cum o fac şi acum.
      De ce te-a supărat invitațiile Ioanei? E vorba de mine,nu? Nu e nimic,numai bine şi Dumnezeu să te binecuvânteze să afli adevărul şi atunci vei vedea unde ai greșit!

      Ștergere
    7. Iona,m-am gândit azi la ceea ce mi-ai spus în legătură cu cu apocalipsa.Am citit ceva,dar anul trecut,ce am visat eu nu e la fel cum scrie în Biblie,se referă la acelaş subiect,dar nu e identic.
      Înainte să adorm am citit Bräul Maici Domnului,după ce am terminat aceea rugăciune,am dat să mă uit pe net,dar am gasit o ştire despre un copil care a fost cobaiul unor doctorii.Am simțit o durere în suflet imensă,ma înțepat inima de durere la propriu.Am adormit sfăşiată de durere,apoi am avut acel vis cu Iisus Hristos.Poate Iisus a văzut durerea mea şi atunci a intervenit.
      Sunt mulți sceptici,e dreptul lor,nu îi judec,suntem şi mulți credincioși și avem dreptul să ne exprimăm sentimentele şi gândurile aşa cum considerăm noi.
      Mulțumesc ptr încurajate!Dumnezeu să te binecuvânteze!

      Ștergere
    8. Monica Liliana19 ianuarie 2017, 00:50
      Nu lasati sa va supere orice comentariu negativ, sunt unele persoane care se simt bine cand jignesc/vorbesc urat.
      Neluta

      Ștergere
    9. E blogul Mariei,fi un pic mai rezervata Iona,un pic de bun simt nu strica niciodata,prea te crezi ca tu ai inventat apa calda si coada la pruna,OK?

      Ștergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am mai avut încă un vis săptamana trecută,dar nu eram sigură dacă să-L spun.
    V-am visat din nou doamna Maria.Scriați ceva,apoi vă verificați singură pe alceva dacă e bine.Erați foarte ocupată.Eu eram undeva sus,nu ştiu unde,dar eram îmbrăcată în alb,totul în jurul meu era alb,nu era obositor acel alb din jurul meu.Aveam o misiune,să împart ceva.împărțeam la câțiva oameni bătrâni,apoi acei oameni dispăreau fără urmă în lumină.La un moment dat doamna Maria spuneați "împarte la toți nu lasa pe nici unu"!Dar nu mai era nimeni decât dvs doamna Maria îmbrăcată tot în alb.Eu așteptăm să vă împart,dar dvs erați tristă căci nu vedeați pe ceilalți lângă dvs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monica dormi cam mult.Daca iti reduci somnul la 4 ore nu vei visa aproape nimic.Incearca.

      Ștergere
    2. Anonim 18 ianuarie 2017,09:26
      Ştiam că supăr pe cineva de aceea nu scriu mai mult.Dorm de obicei între 5-6 ore pe noapte.Mai mult nu pot.Aceste vise s-au accentuat din 2015,dar nu sunt numai vise,uneori văd anumite lucruri pe care le vede şi doamna Maria,nu mă compar cu doamna Maria.Ieri spre exemplu am văzut o lumină bleu deschis de două ori.Din spre-geam venea.Mai demult am văzut o lumină violet,forma o panglică,venea spre mine.Nu bate soarele spre geamul meu,mai e o casă în fața casei unde locuim noi.E umbră din cauza acelei case.Nu sunt mai specială,dar ceva ori cineva îmi arată ceva ce eu nu percep deocamdată.Mai ales dacă te rogi atunci încep să se arate aceste lucruri.Pe mine nu mă sperie.Iată-mă dacă te-am deranjant cu aceste postări!Mai bine laudați pe Dumnezeu,decât un simplu om păcătos precum sunt eu.Mie personal nu-mi place să fiu lăudată,mă simt prost şi vinovată.Dumnezeu fie lăudat!

      Ștergere
    3. Visele Monica Liliana sunt una , trairile alta . Cerceteaza duhurile , nu confunda aparitiile cu Adevarul pentru ca nu tot ce straluceste, e aur !

      Ștergere
    4. Stai linistita Cristina ,de ce iti ceri iertare daca nu ai gresit cu nimic si de laudat chiar nu te-a laudat nimeni.
      Tine minte,in general omul se simnte exact cum este!
      Domnul sa te binecuvanteze!

      Ștergere
    5. Mai bine laudați pe Dumnezeu,decât un simplu om păcătos precum sunt eu.Mie personal nu-mi place să fiu lăudată,mă simt prost şi vinovată.Dumnezeu fie lăudat!
      Ati spus ff bine doamna Monica,lui Dumnezeu ii plac oamenii smeriti.
      Bravo sunteti deosebita.

      Ștergere
    6. Mai spune-ne, Monica Liliana!

      Ștergere
    7. Anonim 18 ianuarie 2017,12:23
      Am să țin cont de sfatu tău,mulțumesc!

      Ștergere
    8. Anonim 18 ianuarie 2017,15:50
      Numele meu adevărat e Liliana.Am intrat cu numele de Cristina pe blog-ul doamnei Maria din anumite motive pe care acum nu le mai susțin.Sunt mulți care nu vor să afişeze numele lor adevărat,unii preferă să dialogheze prin anonimat din diferite motive.
      Mulțumesc ptr,că mai ținut minte cu acel nume!Dumnezeu să te binecuvânteze!Domnul fie lăudat!🤗

      Ștergere
    9. Monica Liliana19 ianuarie 2017, 01:09
      Oricine poate posta aici pe blogul dnei Maria ce are de spus; atata timp cat ne va permite stapana blogului.
      Deci te asteptam.
      Neluta

      Ștergere
  17. Lucia Dobre, nu cred ca ai inteles,aici nu e vorba de o fabrica de bani,ca la popi,aici e vorba de costurile unei carti dar mai intii e vorba de SOLIDARITATE si UNITATE,Voi cei obligati sa va luati lumea in cap ar trebui primii sa intelegeti asta,Unde va mai regaseati voi cu romanii din tara daca nu era acest blog si ideile de pe el,gindeste-te.

    RăspundețiȘtergere
  18. Lucia Dobre, nu cred ca ai inteles,aici nu e vorba de o fabrica de bani,ca la popi,aici e vorba de costurile unei CARTI dar mai intii e vorba de SOLIDARITATE si UNITATE,Voi cei obligati sa va luati lumea in cap ar trebui primii sa intelegeti asta,Unde va mai regaseati voi cu romanii din tara daca nu era acest blog si ideile de pe el,gindeste-te.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draguta postarea ta, insa, Lucia Dobre este altcineva, care, intr-adevar, locuieste, din cate-am inteles si io, in alta tara, mai precis in Spania. Numele meu este Lucia Dobrea si locuiesc in Romania/Bistrita si marturisesc ca imi place sa vizitez si alte tari, insa nu am fost in Spania niciodata.
      In rest, toate cele bune, tuturor !

      Doamne ajuta !

      Ștergere
    2. Draga 09:08 se scrie:eu,nu"io"suna f.rau pt.ureche!

      Ștergere
  19. Bună Liliana tu ești Cristina care locuiești în Franța ?Vero

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vero,da locuim în Franța,dar provizoriu,căci aici muncim eu cu soțul meu.Am folosit acel nume "Cristina"la început,dar am realizat că nu are rost să mă ascund.Şimteam,că trişez folosind acel nume.Pe fetița mea o cheamă Cristina,care are 1 an şi jumătate.
      Dumnezeu să te binecuvânteze Vero!

      Ștergere
  20. ce mult ma bucur ca te-ai reîntors pe Blog sincer cu doua zile în urmă mă gindesc la tine de ce nu mai postezi.Domnul să-ți binecuvinteze familia.Mi-as dori ca si Mira să revină.Te pup Lili.Vero

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am lipsit deloc de pe blog-ul doamnei Maria.Sunt prezentă tot timpul.Sper să fie Mira în continuare aici pe blog-ul doamnei,poate o să ne dea un semn.Te pup şi te îmbrățișez cu drag!Multumesc!Doamne ajută!🤗

      Ștergere
  21. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex Și ajută la stabilirea relației. Și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situatia mea si apoi caut ajutorul lui, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum, pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr. Saguru este cu adevarat un adevarat vrajitor. DUMNEAVOASTRĂ AȚI VĂ RUGĂM AJUTAȚI-L pe CONTACT DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
    1 LOVE SPELL
    2 ÎNCERCĂ
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL.

    RăspundețiȘtergere