duminică, 29 ianuarie 2017

IISUS HRISTOS ESTE PE MÂNA TA !!!

XX


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ... 


            18 Noiembrie 2013, ora 21,20 !

                           Dragii mei,
XXMă rugam cu toată fiinţa mea la BUNUL  DUMNEZEU şi la MĂICUŢA  DOMNULUI.
Iar în timpul Rugăciunii mele, văd liber, adică cu ochii deschişi,un CER de noapte albastra care coborâse până la măsuţa unde aveam eu cărţi şi iconiţe sfinte, în faţa căreia stăteam şi eu în genunchi. 
Deci, văd un CER albastru deasupra mesei rotunde, iar în CER un triunghi  fără laturi ci numai punctat cu negru. 
Un punct în vârf, câte unul lateral şi două puncte la bază. 
Brusc ,ochii mi se închid şi astfel ,văd că punctele au dispărut şi am în faţa mea, deasupra măsuţei, am două mâini sau  mai bine spus, două palme rozii lipite una de cealaltă ,ca la închinare. 
Palmele aveau şi încheietura mâinii şi erau tare fine, ca ale MAICII DOMNULUI.
Palmele lipite ca la Închinare, se desfac de la vârful degetelor ca nişte petale de crin, sau ca o păstaie ce are în mijlocul ei ceva.
Aceste două palme, lipite una de cealaltă sub forma închinării, străluceau în albastrul nopţii, precum Soarele pe cerul de-amiază.
În clipa în care s-au desfăcut ca o floare, şi au rămas lipite la bază, adică la încheieturi, în mijlocul lor, vedeam strălucind într-o LUMINĂ aurie ca de Soare, POTIRUL  SFÂNT ce era ca din cristal, şi care ,avea în el până la jumătatea lui, SFÂNTA si  DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTĂŞANIE cu PREA SCUMP si PREA  SFÂNT  TRUP si SÂNGELE DOMNULUI.
Deci, aceasta Cupă , (potir) ca un pahar mai mare din cristalul cel mai pur, ce avea un picior mai înalt, avea în el un lichid auriu si dens până la jumătatea lui.
 Stiam că este SFANTA  si DUMNEZEIASCA  ÎMPĂRTĂŞANIE, care strălucea în lumina aurie, iar împreună, străluceau în albastrul nopţii. 
Puteam să întind mâna mea şi să ajung la MÂINILE ce ţineau în mijlocul lor, crescut ca inima unei flori ,POTIRUL SFÂNT, care a fost întins spre mine, în timp ce vedeam toată această mare si uimitoare MINUNE.
Şi aud glas ,care spune tare aşa :

               " PUŢIN  A  MAI  RĂMAS  DIN  ZIUA  DE  AZI !
                  HRISTOS  E  PE  MÂNA  TA  !"

                     Image result for IISUSIar ceea ce am auzit, am văzut si scris cu auriu stralucitor, ca două versuri unul sub altul, în albastrul nopţii.
Cu adevarat fratilor, DOMNUL IISUS HRISTOS este pe mâna mea, deoarece eu scriu toate câte îmi porunceste,toate câte îmi arată;si nu am voie ca sa adaug de la mine ceva,sau să nu scriu exact asa cum mi se arata si mi se graieste de la DUHUL SFANT.
Dragii mei, ce ar mai fi de spus ? 
Vă las pe voi, să cugetaţi în linişte la cele scrise de mine, şi grăite de DUHUL CEL PREA SFÂNT !
                               Cu dragoste şi preţuire, Maria.

17 comentarii:

  1. Dumnezeu e mare ,iar daca v-a ales pentru aceasta misiune sacra,El stie sigur de ce!
    Multumiri,doamna Maria,pentru tot ce ne transmiteti si slava si multumire si-nchinaciune Domnului! Doina

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot noapte?! Dați un pic pe programul "SFINȚII PĂRINȚI" să avem şi noi LUMINĂ din LUMINĂ,DUMNEZEU ADEVĂRAT din DUMNEZEU ADEVĂRAT(adică "CREZUL") nu lumină din întuneric. Deci noi luăm "CREZUL" la bășcălie sau ce facem aici?! Deci dați crezare CREZULUI(adică LUMINĂ din LUMINĂ,DUMNEZEU ADEVĂRAT din DUMNEZEU ADEVĂRAT)!Eu încerc să vă deschid ochii iar dumneavoastră îi închideți...că cică,aşa vedeți mai bine!!!!! Adică ne spuneți nouă că DUMNEZEU vă trimite mesaje prin viziuni în care se vede cam aşa: ia uitați dragi oameni, ce orbitor strălucesc EU noaptea!😏😏😏
    Nu-i aşa că este exact cum scrie-n "crez"(adică lumină din întuneric,dumnezeu adevărat din dumnezeu adevărat)...acesta-i crezul dumneavoastră,doamna Maria.Săraca BISERICĂ(CAPUL LUI HRISTOS)...a început să strălucească noapte pe cer...orbitor. Deci e chiar orbitor afirmația asta...şi n-are nicio treabă cu BISERICA şi SFINȚII PĂRINȚI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma surprinde doar faptul ca a fost calauzita sa posteze acest tablou, care-i folosit si de catre cei care sugereaza ca Iisus are langa el pe Maria Magdalena...hmmm...unul dintre "filme".

      Ștergere
    2. Era vorba despre tabloul "Cina Cea de Taina", din cealalt mesaj al Mariei Ghiorghiu.

      Ștergere
    3. Da o are langa El pe Maria Magdalena! Asa a fost dintotdeauna.

      Ștergere
  3. Ca Iisus prin tine incearca sa ne intoarca la credinta ca mai este putini credinciosi si vreme.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca Iisus prin tine incearca sa ne intoarca la credinta ca mai este putini credinciosi si vreme.

    RăspundețiȘtergere
  5. DUMNEZEU BINECUVÂNTEAZĂ ROMÂNIA

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce as putea sa spun doamna Maria de clt ca bunul Dumnezeu va iubeste.La rlndul meu si eu va iubesc din toata inima.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragnea ne vaa scoate din UE SI NATO!!!va fi minunat, abia astept, exact cum a spus parintele, se vor inchide granitele :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Primele care trebuie scoase din țară sunt ONG-urile lui Soroși și agenții CIA apoi facem noi curățenie și pe alte zone. Atîta timp cît țara e condusă de Servicii Secrete,nimic nu se poate rezolva și vom bate pasul pe loc ca și pînă acum.DS

      Ștergere
  8. E o mare responsabilitate.Dar sunteti ajutata din inalt,iar dvs.va straduiti si munciti destul de mult.Totul e sa nu va descurajati,de fapt pe noi ar trebui sa ne incurajati pentru ca aveti o clarviziune.Eu,cand vad ce se intampla pur si simplu mi se face greata.Nu stiu cum ne ingaduie Cel de sus.

    RăspundețiȘtergere
  9. 17,29 Dragnea e in dreapta stingii, Iohannis este social-national=neo-nazist,vrea putere totala ,dictatoriala ca la Sibiu,sau daca vrei ca la nemtii lui...

    RăspundețiȘtergere
  10. "HRISTOS este pe mana ta "
    Deci , în aceasta viziune IISUS, sa facut mic ,ca si cum mana Mariei este deasupra LUI.
    Din punctul meu de vedere , este Blasfemie.
    Mie indiferent parerea unora sau altora la aceasta .
    IISUS HRISTOS , daca a stat pe mana cuiva , aceasta mână a fost a lui DUMNEZEU. Punct.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tot mic sa facut cand a venit in lumea pamanteana.in Ut
      Uterul MAICI SALE MARIA FECIOARA.TOATE ESTE CU PUTINTA LA EL.CE SPUNE FERICITI CEI CE NU AU VAZUT SI AU CREZUT CA ACEIA VOR VEDEA IMPARATIA CERULUI.

      Ștergere
  11. IMAGINEA LUI ISUS NU ESTE ACEEA DE LINGA MARIA MAGDALENA LINGA ISUS ERA SF. APOSTOLU IOAN CARE ERA TINAR SI CU PLETE, CEI CE AU DEFAIMAT PE ISUS AU SPUS CA ERA MARIA MAGDALENA DAR DACA NUMARATI APOSTOLI ERAU DOISPREZECE LA MASA, DECI ISUS ESTE DIN TABLAUL CU DOISPREZECE APOSTOLI.

    RăspundețiȘtergere