joi, 19 ianuarie 2017

FOTOGRAFII CU LANSAREA CARTII - ADEVARUL DUHULUI SFANT ! ZIARISTA ANTOANETA RĂDOI , SI - A DORIT DOAR SA STRICE EVENIMENTUL ! DAR EFECTUL , A FOST INVERS !

                           

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ... 
                       

                                       Prieteni dragi, 

Am dorit ca sa vedeti si voi cum s-au petrecut Evenimentele la LANSAREA CARTII - ADEVARUL  DUHULUI  SFANT, primul volum.
Chiar daca aceasta ziarista ANTOANETA RĂDOI,
Fotografia postată de Antoaneta Radoi.
 m-a denigrat , si ne-a jignit pe noi toti cei prezenti la aceasta dumnezeiasca LANSARE,trebuie totusi, ca  sa-i multumim pentru fotografiile de arhivă,si sa-i urăm din inima si din suflet,ca sa cunoasca si dânsa DRAGOSTEA LUI IISUS HRISTOS si a MAICII SALE,PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA,iar sufletul ei, sa se bucure si sa tresalte de Lumina Învierii Lui Hristos si de Dragostea si respectul faţă de Aproapele.
Iata:





Hehe…MARE LANSARE, MARE!! Am fost la PREZICĂTOARE!!!…


Antoaneta Rădoi -de la Vrancea
(Pamflet)
19 oct 2016; La 12 jumate fix, a.m., fug spre Librăria Sadoveanu, grăbită să nu scap Eventu’ lui Cristi Brancu cu..ALEASA, PREZICATOAREA Maria Ghiorghiu! Gîndeam că o fi început, că nah’, ăsta-i învăţat cu minutu’, cu secunda, ca la TiVi..Aş!! Am ajuns eu, cu destulă întîrziere şi am şi aşteptat acolo, mai  apoi, destul! Ascund în rucsac foarte vizibilul meu Nikon, vechi de 1000 de ani bătuţi pe muchie, mare cît o coşarcă şi hîrjîit de numa’-numa’ -abia mai scoate şi el cîte-un gîfîit, cînd şi cînd-, gîndindu-mă că poate vin „CELEBRITĂŢILE anului 2016” -o parte importantă din ele sînt parte integrantă a Canalelor RĂU mirositoare!!!- şi vor fi AFERATE că le faci pozNe!! În Librăria cu pricina toate locurile erau ocupate,FULL-OPŢION, şi muuulţi se-aşezaseră frumuşel la coadă, unii la cumpărat cartea, la Cassă, alţii la autografe!! Mă salut cu dna directoare, amabil! Hmmm :mrgreen:  Schimbăm chiar şi cîteva amabilităţi în plus, bucuroase că ne revedem după vreo 6-8 luni de absenţă. Aaa, sînt în siguranţă acum, aşa că scot şi pun la treabă Nikonul meu hîrjîit!! Lumina bate ca naiba din toate unghiurile, imposibil de găsit o poziţie ideală pentru scos o Fotografie, aşa că mă mulţumesc cu POZE!! Bun ce-o fi, la urma-urmei… 🙄 
 Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, văzînd că am schimbat amabilităţi cu dna Director- care se afla lîngă ea în acel moment-, îmi zîmbeşte laaarg şi stă la pozat! Buuun, aşa!!, mi-am zis. Exact ce voiam! Dumnezeu lucrează! Acum, nu ştiu care, Dumnezeul meu sau dumnezeul Mariei Ghiorghiu!! Rămîne de văzut! Timpul va elucida! Nu mă mai pronunţ mai mult, deja am făcut-o în alt Articol. În opinia mea, totul este o găselniţă a lui Brancu şi a Mitoşeascăi! Ei tot „fac şi desfac” acolo la CANALUL ăla (pfui!!! ce damf!!!…). Vă las pe voi cititorii Cărţii Mariei Ghiorghiu să decideţi şi mă rog Domnului să vă dea ÎNŢELEPCIUNE,  PRICEPERE, şi în DUHUL SFÎNT să fiţi călăuziţi pe Căile LUI cele Drepte!
Lumea TOATĂ a cumpărat CĂRŢI! Sadoveanu se uita de sus, invidios şi uimit, totodată!!! (urmăriţi fotografia in spetă!!Prima.) Ce n-ar fi dat el să aibă atîta PO-PULIME la una dintre lansările cărţilor lui!!…Sărace Sadoveanu!! Ce-ai fost şi ce-ai ajuns!!!
Aaa, mai vreau doar să spun că Brancu, Cristi Brancu, chiar credea ce spune în Spiciul pe care l-a ţinut. N-am considerat important să-l înregistrez!! Dar el, de dragul banilor, ce n-ar face!!! Şi, în altă ordine de idei, O VOCE din POPOR, i-a spus Mariei Ghiorghiu să se roage şi pentru noi!!! Ia-mă Doamne, stinge-mi neamu’!! (Noi singuri în cămăruţa noastră!! Tre’ să se roage alţii pentru noi…Intelepteşte-ne, Doamne!!) )Iar o ALTĂ VOCE, tot din popor!!!, a găsit de cuviinţă, chiar să ne rugăm, în acel moment!!, să spunem Tatăl nostru, sub coordonarea marii PREZICĂTOARE, Maria Ghiorghiu, a Mitoşeascăi şi a lui..Brancu!!! Ce penibil moment!! Doamne iartă-mă!!…dar..n-am putut deschide gura. Mi s-a părut c-aş săvîrşi o BLASFEMIE!!sadoveanu-curios-se-uitan-jos-333ansamblu-sala-public-lansarae-mariei-prezicatoarae-3333brancu-am-priveste-marai-mitoseasca-333brnacu-si-mitoseii-in-librarie-333cristi-brancu-arata-plicul-mesaju-mariei-g-333cristi-brancu-mitoseii-etc-333mari-da-autografe-de-zor333maria-2-single-intre-flori-autografemaria-g-single-333-autografemitoseasca-si-sadoveanu-se-uita-3333mitoselu-mamam-nevasta-333-in-libraria-sadoveanupublic-2-dreapta-lansare-maria-prezicatoarea.
În luna MAI 2017, ne reintalnim Prieteni dragi sufletului meu, la o alta LANSARE, la  aceeasi LIBRARIE  cu alte doua volume,ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT !

67 de comentarii:

  1. Daca nu o dadeati aici, nu o citea nimeni. Se crede ziarista?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am dat-o aici,ca sa se faca de râs !

      Ștergere
    2. Nimic nu râmâne nepedepsit!

      Ștergere
    3. Nimic nu râmâne nepedepsit!

      Ștergere
    4. Cu toate ca aceasta...Antoaneta este o ilustra necunoscuta, poate o ziarista (!) la nivel de blog si nicidecum de cotidiene recunoscute, nu ma pot abtine sa nu fac doua remarci:
      - comentariul ei, chiar si pamflet de ar fi fost(!), prin virulenta rautatii gratuite, este specific numai oamenilor chinuiti de grave frustrari, in fata carora chiar si prostia este lasata in urma !
      - felul cum arata, nu evidentiaza decat o femeie ingalata/neingrijita, care nu se respecta nici pe ea insasi, daramite pe ceilalti, tipul de femeie caruia, popular, i se mai spune ca sufera de sindromul..."nefu...."(scuze)
      In general, putine sunt exceptiile, rautatea oamenilor este direct proportionala cu uratenia (fizicului/sufletului)acestora !

      Pozele insa, SUNT EXTREM DE FRUMOASE !

      PS: Ref. la Brancu, urmarindu-l in diverse ipostaze, trebuie sa fii idiot sa nu-ti dai seama ca este un tip jenant pana la limta penibilului de oportunist si de duplicitar, in functie de interesele cui le reprezinta !
      In ceea ce o priveste pe madam Mitoseru, aceasta este varianta feminina a lui Brancu !

      Ștergere
    5. "Am dat-o aici ca sa se faca de ras!"
      Adica ati vrut sa va razbunati dna.! Halal smerenie si bunatate!

      Ștergere
    6. Un om iubitor de Dumnezeu și cu har al Duhului Sfânt nu vorbește astfel, doamnă Ghiorghiu.

      Vă comunică acestea cineva care "Vede" uneori.

      Ștergere
    7. Dacă pațachina asta e jurnalistă,eu mă las de meserie.Nimeni nu a auzit de ea pînă acum,așa că nu ne-o mai arătați aici că ne zgîrie retina.

      Ștergere
    8. Exista si critici si oameni care nu le suntem pe plac. Însă nu e de bun simt sa jignești si sa pocesti numele!

      Ștergere
    9. Cand esti un personaj public cu publicari de carti si aparitii in televiziune , esti si supus criticii , doamna Maria !

      Exista in bransa scriitorilor si acest gen de pozitie pe care dvs. nu o acceptati . Stiti, cenzura nu se poate aplica cand esti prezent intr-o librarie , sala, loc public asa cum faceti pe acest blog cand nu va convine vreo idee a cuiva ..
      Daca nu vreti critica , atunci nici nu trebuie sa aveti aparitii niciunde , cei care nu doresc asa ceva, traiesc retrasi fara sa fie interesati de consimtamantul semenilor . Aceea se cheama smerenie si traire in duh .
      Dumneavoastra spuneati ca ati renuntat la tot .
      La care TOT?
      Aveti job, va cresteti nepotica , sunteti in lume si aveti implicatii lumesti . Renuntarea la tot inseamna cu totul altceva . Fara suparare.

      Ștergere
    10. Renunțare la viața de soți.

      Ștergere
    11. Aveti dreptate foarte an.22:43'asa este,fara suparare,a renunta la tot inseamna cu totul altceva,nu numai ca a renuntat la sot(viata sexuala)inseamna sa traiesti in lume dar,sa nu faci parte din ea,pe cata vreme ea,Maria e implicata-bagata pana la gat!

      Ștergere
    12. Anonim20 ianuarie 2017, 14:55
      1.Nu cunoasteti/cunoastem amanunte/detaliile, sa fiti/fim categorici in afirmatii;
      2.probabil, sarcina sa transmita oamenilor ceea ce primeste, nu ar fi posibil retras undeva...
      Doar presupunem
      Neluta

      Ștergere
    13. Anonim19 ianuarie 2017, 20:50
      Eu cred "sa se faca de ras" ca nu i-a iesit cum vroia acea ziarista, ci cum le-a potrivit Domnul;
      parerea mea Neluta

      Ștergere
    14. Sexul e o placere oferita omului de catre Dumnezeu, cine renunta la sex, renunta la un dar al Domnului, nu-I face o placere.

      Ștergere
    15. E urat spus nef..., daca e asa inseamna ca restul sunteti straf..., si apoi nigniti creatia Domnului...indiferent pe cine judecati

      Ștergere
  2. E pe bună dreptate. Mai terminați cu prostiile astea, preziceri și alte minciuni. Vă bateți joc de oamenii ce nu pot gândi singuri pt ei. Mă mir cum de nu au venit de la spital să va bage în cămașă de forță. Dacă erați in Olanda,erați amendata demult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hipno,nu mai intra oe aici,ca te ia ziarista de prost. De ce nu poti sta deoparte?

      Ștergere
  3. De ce unii oameni numai sa strice umbla? Chiar le produce satisfactie asa ceva... de aceea nu e bine pe pamantul acesta. Prea multa rautate si invidie... Maria draga iti doresc multa putere sa razbesti in misiunea dumnezeasca pe care o ai de indeplinit. Dumnezeu este cu tine!

    RăspundețiȘtergere
  4. din toate trebuie as luam doar ce-i BUN!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte crestinesc doamna maria, oricum masca asta a falsei smerenii , tine doar la aia cu ochii inchis, fatza de astia care suntem mai evoluati si caliti in lupte, nu impresionezi deloc.
    Ai succes doar la oamenii naivi si slabi duhovniceste, care nustiu cu ce se manca spiritualitatea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 19:27 Mie cand ceva nu imi place nu ma uit, nu pierd timpul sa citescce scrie unul si altul. Nu avem nevoie de comentatori ca tine care isi varsa veninul pe unde pot si toti il ignora.Nu crezi, nu citi, nu crezi, nu te duce la biserica si traieste fericit pina iti vine ceasul fara sa mai jignesti pe nimeni.

      Ștergere
    2. Corect. Acea doamna a venit doar ca sa aibă subiect de bășcălie. Si-a pierdut timpul ei prețios ca sa împroaște cu noroi in niste oameni care au muncit.

      Ștergere
    3. Anonim 20:08, trebuie combatut orice prezicator fals , care duce suflete in iad, chiar nu va-ti dat seama ca se pierd suflete in jocul asta a vietii ?
      Eu cred personal ca a nu tacea e un act revolutionar, si faptul ca imi rup din timpul meu sa comentez aici , este ca imi e mila de sufletele slabe care nupot sa gandeasca mai mult de un nivel anume.
      Uitativa la aberatiile zise de doamna maria, prunca 7, si niste profetii de 2 lei, uitati ce hule spune si ce mandra se tine,la omul mandru si Dumnezeu i sta impotriva.

      Ștergere
  6. Maria, nu o lua pe individa aceea in seama caci are DEMON in ea. Unul mizerabil.

    RăspundețiȘtergere
  7. Păi doamnă vă duceți la biserică,spuneți că sunteți credincioasă,dar defapt dumneavoastră faceți pe inversul bisericii,aducându-ne erezia extratereştrilor(ceea ce biserica este în total dezacord).Deci dacă sinteți ortodoxă,dece nu vă respectați ortodoxia şi ne luați cu farfurii zburătoare? Dumneavoastră suciți toate trăirile SFINȚILOR PĂRINȚI,spunând că vedeți pe HRISROS pe TRON strălucind în cer de noapte...şi mulți alți SFINȚI.Explicați-ne şi nouă cum e posibil aşa ceva? Fiți un fel de "SFÂNT PĂRINTE" şi desluşiți-ne acest mister,pentru că noi chiar vrem să ştim! Cei care intrați pe acest blog,dacă aveți o mică evlavie față de DUMNEZEU puteți voi să spuneți că HRISROS ar străluci pe un cer de noapte,mai ales stând şi pe tron. Păi SFINȚII PĂRINȚI când vorbesc despre DUMNEZEU,primul aspect care-l spun despre EL este "LUMINĂ".Păi normal că lumea e sceptică când aude aşa ceva...mai ales şi chestia cu extratereștrii.
    Normal c-o să vină extratereștrii,aşa va fi cum susțineți dumneavoastră,dar vă asigur că aceia categoric sunt demoni.Auzi şi tu: extratereștri buni şi extratereștri răi! Ăştia fac la mişto,pentru că sunt demoni. Exact cum aveți acele viziuni cu sarsailă care vrea să vă facă rău şi cineva-l opreşte,dar defapt ăla-i tot drac,pentru a vă lăsa impresia că sunteți protejată sau că sunteți aleasă. Duceți-vă şi consultați-vă cu un preot cu "FACULTATE"(care vede cu DUHUL,pentru că slavă DOMNULUI mai sunt) pentru că DUMNEZEU n-o să se supere. Nu puteți să stați în camera dumneavoastră şi să stați mereu cu impresia că vorbiți cu DUMNEZEU. Doamna Maria,smerenia este cheia prin care toți SFINȚII PĂRINȚI şi-au lăsat amprenta în lume şi au ajuns în rai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule SOARE LUMINĂ 19 ianuarie 2017, 20:24 departe mai esti de Lumina Soarelui Divin.

      Ștergere
    2. Soare,nu mai fi habotnic,ce-ai tu cu Doamna Maria sau cu noi,carora ne place sa intram pe acest blog? Ne jignesti.

      Ștergere
    3. Mai vedem cine-i departe de "SOARELE DUMNEZEU" şi restul SORILOR,eu care susțin pe SFINȚII PĂRINȚI şi biserica sau cei care susțin extratereștrii şi viziunile din întuneric.

      Ștergere
    4. Draga "Soare Lumina", da, ii sustinem pe Sfintii Parinti si tot ceea ce zic acestia asa este. Sa acceptam, insa si faptul ca exista si civilizatii extratereste, cu care, de ce nu, vom conlucra foarte bine.

      Doamne ajuta !

      Ștergere
    5. SOARE LUMINĂ 20 ianuarie 2017, 07:41, nu te supara tu! Doar trebuie sa intelegi ca Dumnezeu lucreaza iar lucrarea Lui are multe forme!

      Ștergere
    6. SOARE LUMINA ARE F.MULTA DREPTATE-SMERENIAAAAAAA,SAU MAI BINE SPUS,LIPSA EI,SPUNE TOTUL,ABSOLUT TOTUL!Maria e un vagon de mandrie.

      Ștergere
    7. Soare Lumina ai respectul meu, chiar sunt in asentiment cu tine, se vede claritatea in ceea ce vorbesti, eu personal nu vreau sa o critic pe doamna maria, dar ma doare inima cand o vad ca se complace intr-o minciuna frumoasa si se crede atat de binecuvantata, pe cand Sfiinti Parinti ne indeamna sa zicem si sa traim in fiecare zi cu gandul ca suntem cei mai pacatosi si nu meritam nimic de drept, si tot ce primim doar din mila Mantuitorului.
      Voi aplaudaci lui doamna maria , sunteti chemati si voi la turma ortodoxiei, nu va faceti nicolaiti cu toti.

      Ștergere
  8. Nu ar trebui facuta asocierea mediatizarii la acel post Tv cu specificul lui general politic etc ..
    Desi pe undeva ar cam fi un semn pt a prefera o televiziune ceva mai selecta..
    Exista am mai scris o profetie de vreo zece ani si ceva care prevestea ca o doamna prezicatoare Maria in cele din urma va fi hulita tocmai de postul la care isi va face o oarecare audienta ..o denigrare insa din motive politice caci directia unor profetii votr fi catre un viitor biblic in care nu vor mai exista mafii si nici capitalismul asazis democratic feroce de azi ..lucru care contravine idealurilor de clan ale patronilor postului Tv.
    Va fi acuzata ca e basista sorosista anticcrestina malefica sionista masoana etc ce mai au ei prin recuzita de defaimare.
    Dar pe de alta parte va fi si un semn ca lucrurile justituare divine chiar sint iminente chiar daca si partra majoritara religioasa le va. combate

    RăspundețiȘtergere
  9. Cine stie sa imi raspunda daca CEA DE-A DOUA CUNUNIE RELIGIOASĂ ORTODOXĂ ESTE PĂCAT DE MOARTE ?


    Este adevarat , dvs. ce stiti doamna Maria ?

    Din cate vad , asa se mentioneaza :

    http://www.sfaturi-duhovnicesti.ro/spre-grabnica-indreptare/cea-de-a-doua-cununie-religioasa-ortodoxa-este-pacat-de-moarte/pag/33/1/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca soțul trăiește si ai facut alta cununie, e adulter si preacurvie.
      Dar pt bani se dezleagă si se leagă cununii pe banda rulantă.
      Ai legiferat in fata lui Dumnezeu adulterul.

      Ștergere
    2. Romani 7
      Caci femeia maritata este legata prin Lege de barbatul ei cata vreme traieste el,dar daca.i moare barbatul este dezlegata de legea barbatului ei .
      Daca cand ii traieste barbatul,ea se marita dupa altul,ea se va chema preacurva,dar daca.i moare barbatul ,este dezlegata de Lege,asa ca nu mai este preacurva daca se marita cu altul.
      Dumnezeu da dreptul la divort din pricina de curvie,dar zice Iisus :femeia daca este despărțită sa ramana asa sau sa se inpace cu bărbatul ei

      Ștergere
    3. Pacatul e despartirea, nu un alt legamint.

      Ștergere
    4. Dar la bietii copilasi v-ati gandit ca li se rup inimioarele in doua.Acum 15 ani,Ana-Maria avea 4 ani si Ilie-Florian,8,si-i gaseam batuti preventiv,am aflat cauza,l-am chemat pe taticul meu si mi-a spus de fata cu dumnealui,stau cu tine si cu ei/fara sa-i numeasca/,si umblu cu cine vreau,vreau sa-mi traiesc viata.Nu am trait decat pentru ei,acum sunt mari si le-am fost si mama si tata ,de cand m-am ars,chiar la propriu,cu ciorba la pomana pusa de mine,am fost singurul fara de lingura si mi-a dat bolul de lut si am baut bine de n-am mai mancat o saptamana,de-atunci suflu si-n iaurt,am facut mare pacat ca am bagat divort,dar m-am gandit la ei,sa nu creasca unul fara altul,sa fie impreuna.De-aceea va spun,ganditi-va la copii,nu la voi,copiii pleaca si n-are cine sa-ti dea un pahar cu apa cand esti tintuit la pat si te gangesti tot la ei,le va fii bine ai-ti raspunde ingerul ca da si ati umezeste buzele cu aripa Sa inmuiata-n roua diminetii,si-a mai trecut o noapte si-i dai Slava Domnului pentru toate,rele,bune,nu pentru ele,pentru viata sufletului si trupului,mai ai timp sa te gandesti macar la preacurvie,la ce n-are rost,dar paharul cu apa,cine ti-l da,al iei singur din galeata ,ai uitat ca esti sanatos deja,sau ai visat,sau ai visat ca ai trait,sau...mai bine noteaza;BERNHARD LUGER,TELEFON-0752641021,SAU SOTIA SA ,AURELIA MORAR,O753611662.tot nu vrei sa-mi spui de cartea aceea,sora Adyna.Slavit sa fie Domnul,suflete drag.Multumeste pentru familia frumoasa pe care o ai,ca vei dobandi mult mai mult,dar multumeste dinainte,ca si cand ai primit deja.

      Ștergere
    5. Ilie Sorinel..dar de ce sa creasca copii unul fara altul daca nu divortai ramaneao cu nevasta ta si copii cu voi ,,nu??
      Copii sunt cei ce sufera cel mai mult ,dar vezi Ilie mai rar tata ca tine sa isi creasca cei 2 copiilasi singur,,altii preferau sa arunce pensia alimentara si atata.
      Bravo esti un tata exemplu Ilie.
      DUMNEZEU sa te binecuvinteze si pe copii tai ,Ilie,,, si stiu ca la batranete e greu,,eu vad la mama mea nu sa mai maritat niciodata dupa ce a murit tata si este singura,,dar ma are pe mine ca copil,asa ca Sorinele iti vor fii copii alaturi la greu sunt sigura de asta.
      ILIE Biblia a primit.o varul meu de la un preot ,iar varul mi.a dat.o mie .ti.am mai raspuns si in alta parte ca am citit ca ai intrebat.
      Si da sunt mica nestiutoare ,trebuie sa mai invat ,,Dumnezeu ma va invata ..

      Ștergere
    6. Ilie ale cui sunt numerele de telefoane ????pt ce ne.ai dat nr de tele???

      Ștergere
    7. Mare ți-e grădina! Ce ai vrut sa spui cu acest mesaj lung si încâlcit? Si de ce ai pus nr de tel pe blog cu nume si prenume? Si ce ai tu treaba cu Adyna? Nu ți-e rusine?

      Ștergere
    8. Anonim 06:07. pacatul este ca se casatoresc perechi care nu-s potrivite si nu-s placute divinitatii, adica, ca sa intelegi, majoritatea casatoriilor au fost si sunt, inca, nepotrivite, perechile nu sunt cele care-ar fi trebuit sa fie. Este natural sa se desparta, cand este evident ca casatoria lor face mai mult rau sotilor si copiilor decat bine. In aceste cazuri, se impune divortul, despartirea pentru a se putea, fiecare dintre ei, sa se reaseze pe calea menita a fi, aceea a se reuni cu adevarata, autentica si reala pereche.

      Ștergere
    9. Apeleaza la ei si o sa ai parte de ce-ti doresti cel mai mult.Nu te vor refuza.Succes.

      Ștergere
    10. Anonim 14.24 eu sa apelez la nr acelea??? Ce sa vb cu oamenii,ce sa le zic🙈🙈🙈🙈

      Ștergere
    11. E telefonul unui austriac,casatorit cu o romanca si care vindeca cu mina si cu rugaciuni,gratis,bernhard luger,cautati pe net

      Ștergere
    12. Or fi numere de la prooroci?

      Ștergere
    13. 18.55 multumesc am gresit mai sus

      Ștergere
  10. Si inca un lucru. azi la B1 stire despre un bloc f inalt din Tehetan afectat de incendiu s-a prabusit in el insusi incepind de la ultimul etaj pe cind in el se aflau cca 200 de persoane atit civili cit si pimpieri.
    Deci inca o implinire.
    Darul profetiei e semnul celor care il urmeaza pe Dumnezeu chiar daca beneficitatea poate fi temporar pusa la indoiala ca si natura profetiilotr sau chiar buna intentie .
    Dumnezeu cel putin in lunii mari spune proorocilor Sai ce o sa faca. Mai departe depinde de institutii si de fiecare in parte- ca pe vremra lui Iisus- sa ii asculte si sa creada e spun ei cu aplecare (interes) si cu rabdare pt a deslusi ceea ce doar cei mai credinciosi trebuie sa inteleaga incepind cu profetiile din Vechiul Testament atit din Daniel cit si din ceilalti profeti si din contextele profetice izolate.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne,oare ce sa cred?In biblie scrie ca si diavolul face minuni.Un calugar sustinea ca el vede cum se aprindeau lumanarile singure. Parintele Cleopa ia dat canon .Dupa multe rugaciuni ,nu a mai vazut asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.sfaturiortodoxe.ro/marii-initiati-india-parintele-paisie/4-aris-hipnotozatorul.htm

      Ștergere
  12. Un calugar ii spunea parintelui Cleopa ca vede cum se aprind lumanarile singure.Ia dat un canon si dupa multe rugaciuni ia disparut vedenia.Nustiu ce sa cred?????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit si eu si e posibil sa fie adevarat, sunt demoni care stau si in biserica si le place tamaia, nu ai observat duminica la slujba ce ganduri necurate poti avea in gand.
      o vorba spune ca omul mandru nu se vede pe el cum e, doar altii te pot vedea.

      Ștergere
  13. Stii Hipnotic care e cararea drumului numelui ales de tine ? : poti fi hipnotizat chiar daca esti un program de computer.vorba aluia hhhh

    RăspundețiȘtergere
  14. Minuni egal transformarea, interventia asupra energiei care de fapt santem.
    Normal ca e posibil, pana la orice scara, depinde cat de buni chirurgi santem.
    Nici un corp nu poate modifica energia.
    Cu toate astea, si corpul tot energie este, numai sa-si dea seama.
    Nu va mai declarati credinciosi ca nu santeti, nici macar unul.
    Simpla afirmatie de credincios incalca cuv. bibliei care spune,, fericiti cei saraci cu duhul'' voi care va afirmati asa zisa voastra credinta nu santeti altceva decat bogati cu duhul.

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumim Dna Maria, dintr-o reclama negativa, a rezultat una pozitiva.
    Mi-a facut placere sa citesc, chiar daca este scris intr-un anume fel...
    Neluta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ziarista nu a facut o munca de cercetare a fenomenului, ca e greu, a facut bascalie de 2 bani.
      Oare se considera atee, ca Ion Iliescu?
      Dar, Ion Iliescu tot ateu a ramas?

      Ștergere
    2. O fi ziarista cu rautate dar nici Maria nu e departe de ea.,,AM DAT-O AICI,CA SA SE FACA DE RIS,,.La rautate se raspunde cu rautate? Ai si tu Marie pe ale tale,Dumnezeu lucreaza cu cei smeriti cu inima nu cu cei mindrii.Si fii foarte atenta la domn Brancu ca o sa ai surprize urite de tot cu el.Dupa o aparitie de a ta in platou a adus pe scirbosenia aia care la desenat pe Bendeac alta scirba cu penisul.Tu ai vorbit de DUHUL SFINT si ala a spurcat totul dupa tine.Bun loc de propavaduire ti-ai ales.

      Ștergere
    3. Maria este manipulata, dar, deocamdata, asa trebuie sa fie !

      Ștergere
  16. Citat din Viitor cu cap de mort - Radu Cinamar
    "Minţile celor mai mulţi oameni sunt slabe şi nepregătite să se confrunte cu anumite realităţi şocante. Pentru a suplini acest neajuns, ei adoptă în cele mai multe dintre cazuri o atitudine arogantă şi ironică în ceea ce priveşte domeniile „interzise", adică cele care se află la limita dintre materialitate şi planurile subtile ale Creaţiei. Necredinţa lor maschează de fapt lipsa voinţei de a cunoaşte, care la bază are un profund sentiment de
    frică faţă de necunoscut. De multe ori ei caută să se amăgească, atât pe ei înşişi cât şi pe cei din jur, afirmând că dacă vor asista la demonstraţia unei puteri paranormale, care să nu fie o
    înşelătorie, vor crede imediat că lumea înseamnă cu mult mai mult decât universul fizic.
    Experienţa a arătat că în cazul unei astfel de demonstraţii şocul pe care îl suferă o minte nepregătită este adeseori prea brusc şi puternic pentru nivelul ei redus de înţelegere, în general vorbind, spectatorul unor astfel de demonstraţii urmează două căi posibile: fie neagă în continuare, chiar vehement, ceea ce tocmai a solicitat şi apoi a văzut cu propriii lui ochi, degenerând chiar, câteodată, în veritabile crize de isterie; fie recurge la o acceptare formală de moment, care în realitate este lipsită de convingere lăuntrică. Această acceptare va fi de altfel înlocuită foarte repede cu vechea necredinţă, ca un zid de protecţie psihică în faţa a ceea ce nu poate fi înţeles sau care i-ar putea tulbura rutina zilnică a unei vieţi anoste.
    Am înţeles astfel că practica aduce, în timp, credinţa, deoarece chiar efortul pe care îl depunem atunci este, într-un anumit fel, un gen de credinţă, în fond, marea majoritate a oamenilor are o credinţă şi încă una fermă, dar care este orientată în mod
    distructiv şi pervertit. Astfel, mulţi "cred" cu tărie că ei "nu cred" şi aceasta este de ajuns pentru a alimenta noianul de temeri şi îndoieli, de angoase şi prejudecăţi, privându-i de capacitatea
    de a înţelege lucrurile în esenţa lor. în plus, poate cel mai mare neajuns este că ei se închid sufleteşte, aproape fără să realizeze aceasta. Devin superficiali şi egoişti, iar sentimentele
    lor sunt atunci fade, lipsite de forţa şi pulsaţia unei trăiri autentice. Cel mai adesea, omul îşi creează singur limitele.

    RăspundețiȘtergere
  17. Frumoase pozele,multe bunicute!

    RăspundețiȘtergere
  18. Orgoliul este cel mai mare pacat !!!.

    RăspundețiȘtergere