duminică, 15 ianuarie 2017

EXTRATERESTRII SUNT CREATIA DUHULUI SFANT ! EI AU CRUCEA LUI HRISTOS ÎN FRUNTE !


                                 

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...

                               14 Ianuarie 2017,ora 16,14 !

                                              Dragii mei, 

În aceasta după amiază, desi eram aici cu ochii pe monitor, vad dragilor deasupra mea, un Cer de noapte albastra, iar dincolo de plafonul camerei mele, văd mai multi Extraterestri, de un alb lucios, avand capul oval si cu ochii albastri cu negru, extrem de luciosi;parca erau dati prin miere de albine.
                                               

Image result for EXTRATERESTRII..

Prieteni dragi, Extraterestrii se balansau în aer, îi vedeam cum îşi rotesc ochii în orbite ca niste rulmenti.
Brusc,capul lor se transforma intr-un nor alb dens si stralucitor, ca la o explozie asa s-a transformat în acest nor alb stralucitor.
Iar acest nor alb stralucitor, a format parte cu parte ,O CRUCE alba si stralucitoare.
Da! Acum pe Cerul albastru ,stralucea CRUCEA DOMNULUI nostru IISUS  HRISTOS.
EXTRATERESTRII dragilor, s-au transformat într-o mare CRUCE alba si stralucitoare.

                                   Related image                
..
Related image
Puţin mai sus dragilor, văd un OZN cu motoareele aprinse,care astepta cuminte, mai sus de CRUCEA LUI IISUS HRISTOS.
Related image...

Prieteni dragi, OZN -ul era foarte mare, avea o formă rotundă, precum am suprapune două farfurii.
Luminile OZN -ului erau tot albe pe margine, iar pe sub el, s-a deschis o trapă, si vad o Rază mare,alba si stralucitoare.
De-a stanga si de-a dreapta RAZEI lungi,erau câte un Extraterestru cu capul alb si oval, un alb la fel de compact si lucios.
EXTRATERESTRUL din dreapta,asa cum priveam eu, avea pe capul său O CRUCE mare, precum cea a Lui Iisus Hristos,când urca pe muntele Golgota.
Aceasta CRUCE de pe varful capului EXTRATERESTRULUI ,era de un alb stralucitor,de un alb orbitor.
Dragii mei, totul era uimitor de frumos.
EXTRATERESTRII pe care majoritatea omenirii îi blamează, există cu adevărat si sunt CREATIA LUI  DUMNEZEU .
Chiar in aceste clipe dragilor ,aud un glas in dreapta mea, care mi-a spus sa scriu asa :

              "EXTRATERESTRII , sunt Creatia Duhului Sfant!"

Cred fratilor, că din acest moment,nimeni nu se mai poate îndoi de EXISTENTA fratilor nostri EXTRATERESTRII, si de faptul că ,au fost creati de DUMNEZEU. 
Dragii mei, EXTRATERESTRII au mult mai multa CREDINŢĂ,decât multi dintre cititorii Blogului Dumnezeu Exista -Marturii,şi care comentează aici, aruncând cu venin si cu noroi atât în mine, cât si în alti cititori de buna credinţă,care indraznesc sa fie de acord cu ceea ce eu scriu aici. 
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa-i ierte si pe ei,dar si pe noi, căci nu exista om fara de păcat. Numai IISUS HRISTOS si MĂICUŢA  SA , au  fost si sunt fara de păcat.
                                    Cu dragoste,Maria.

33 de comentarii:

  1. daten colo cu extraterestrii tai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este ok să nu fii de acord.
      Nu este ok să ai un limbaj neadecvat.
      E bine să fim sceptici până vor fi dovezi.

      Ștergere
    2. Cața dreptate aveți doamna. Numai Bunul Dumnezeu și Maica Domnului sunt fără de păcat. Noi toți suntem pacatosi. Sa ne rugam sa fim iertați de pacate.

      Ștergere
    3. GALATENI
      APOSTOLUL PAVEL
      6. Mă mir că aşa degrabă treceţi de la cel ce v-a chemat pe voi, prin harul lui Hristos, la altă Evanghelie,
      7. Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură şi voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos.
      8.Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema!
      9.Precum v-am spus mai înainte, şi acum vă spun iarăşi: Dacă vă propovăduieşte cineva altceva decât aţi primit - să fie anatema!


      INSEAMNA CA DA CHIX cu extraterestrii = demonii lui care se manifesta in ´´ viZIUNI ´´ si atnci vine el in persoana sa O ATENTIONEZE ca nu prea prinde MINCIUNA EXTRATERESTRILOR = DEMONILOR si atunci E FURIOS ... stim asta bine ... DUR ADEVAR STIU dar TRUPUL LUI HRISTOS = BISERICA ORTODOXA NU ARE DEMONII = EXTRATERESTRII IN EA SI NU O VA AVEA NICIODATA .... DIAVOLUL poate IMITA CU EXTRETRERESTRII LUI , TRUPUL SATANEI si sa prezinte ´´ ADEVARUL LUI ´´ dar PENTRU CEI VIGilenti NU ARE NICI O SANSA .... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT


      ANATEMAAAAAAAAAAAAAAA sa fie INVATATURA DEMONILOR = EXTRATERESTRILOR impruna cu DIAVOLUL care ii prezinta .... dur adevra stiu DAR ORBII nu vad lumina .... intunericul E MOD DE VIATA .... dur adevar stiu

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    4. crestin ortodox forever !

      Ștergere
  2. Foarte frumoasa viziune ati avut doamna Maria Ghiorghiu.Si mulți de pe acest blog mai au de invatat pana vor dobândi cunostinte la nivel spiritual.Eu va urmăresc cu mare placere si apreciez munca ce o oferiți din toata inima.In dar primesti in dar dai si totul pentru cel ce ne iubeste.O noapte binecuvântată sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu mai am răbdare sa ii întâlnesc! Cand credeti, cu aproximatie, ca vor apărea?
    Cu drag, Helen H.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar daca apar, nu-i vei intilni, poate la TV,dar ei nu apar, au fost printre noi si s-au numit zeu. Au plecat ca altfel se amestecau cu noi si deveneau corupti.
      MM

      Ștergere
    2. Deja au aparut ...

      Ștergere
    3. Unde au aparut, Sorin T si unde sunt acestia acum?!

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim! Chiar daca nu am vazut nici un extraterestru iar parintele Cleopa spunea sa nu credem ,sunteti a doua persoana care afirmati existenta lor, dupa duhovnicul meu ,preot ortodox, in care am mare incredere.Vorbea la predica chiar de o salvare a oamenilor in farfurii zburatoare la finalul vremurilor.Deci cred si eu! Astept sa fiu ocărât.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria nu e a doua persoana care afirma asta. Iti recomand cartea Profetia de pe Thiaoouba, scrisa de un om ce a fost dus de ET pe planeta lor, se descarca de pe net

      Ștergere
  6. Daca aceasta lume nu au acceptat pe Domnul nostru Iisus Hristos, cum ar putea ei cei cu inima de piatra sa-si deschisa poarta sufletului catre cei care nu fac parte din aceasta lume necredincioasa?

    RăspundețiȘtergere
  7. D-na Maria , eu va inteleg , aveti obligatii fata de ET pt ai promova ca fiind benefici.
    Dar nu toti suntem ignoranti.

    RăspundețiȘtergere
  8. O sa apara curand, anul acesta, pe Terra. Demult sunt porniti si acum ajung. Sunt trimis pe planeta Pamant in ajutorul celei care intruneste toate calitatile, atributiile, capacitatile si responsabilitatile Marii Mame Divine, acestia o considera ca fiind Imparateasa tuturor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti dreptate.Stiti mai mult decat atât.Ati vazut ceva prin clarvedere?Sau ati citit pe undeva despre aceste informatii?

      Ștergere
    2. Si eu prevăd ca vor ajunge in primavara.Vin In ajutorul celei ce va primi daruri si capacități.Aici in Romania.

      Ștergere
    3. Anonim 14:28 si Anonim 14:35, va salut ! Probabil ca suntem "dusi la acelasi film"...

      Ștergere
    4. Anonim15 ianuarie 2017, 10:40,are dreptate.Stie ce stie.

      Ștergere
  9. Aceste ființe minunate sunt plăsmuirea CREATORULUI PĂMÂNT.Se deduce prin simplu fapt ca au aceeaşi configurație facială ca şi noi.dacă erau de pe altă planetă probabil aveau 7 ochi şi 3 guri.dar ca şi noi au chipul şi înfătişarea CREATORULUI PĂMÂNT.Au fost creati cu milioane de ani innaintea oamenilor.scopul lor este:căutarea unei planete care să susțină viața.adică înmulțirea CREATORULUI PĂMÂNT.de aceea au capul disproporționat față de corp asemeni unui spermatozoid.ei se ascund în scoarța terestră pt simplu fapt ca acolo sunt în siguranta în fața unui dezastru planetar.exact cum sa întâmplat cu disparitia dinozaurilor si celelalte extintii.şi-au dat ei seama de ce au scapat numai rozătoarele atunci.ce deştepti sunt.deci sunt intraterestri nu extraterestri.daca ne doreau raul eram exterminati demult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus ai vazut ET sa stii ce ochi au ei,sau cum arata!sau doar ce ai vazut pe net .
      Si Satana ne vrea raul si nu suntem exterminati

      Ștergere
  10. DUMNEZEU BINECUVÂNTEAZĂ ROMÂNIA

    RăspundețiȘtergere
  11. Extratereștrii au credință ??:)) au venit si la ei Hristos ca jertfa , ?? Au un mediu proprice sa si.o manifeste ?:)) Doamne Iarta-ne Doamne!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Maria, daca cineva nu e de acord cu tine nu inseamna ca e necredincios!Mai degraba ogoliul tau e cel care are de suferit.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa dea Domnul sa fie asa cum spui Maria ca acesti extraterestrii vor binele nostru,si sa nu ajungem combustibil pt navele lor.

    RăspundețiȘtergere
  14. ..si zise Iisus : ".....caci mai am si alte oi ..care nu sunt din Staulul Acesta ...si care ma vor asculta cand imi vor auzi Glasuul " (am citat cu aproximatie)....

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu ai nimerit-o cu motorina, diamante pure.Citeste Otroc Vaceslav si vei vedea despre ce este vorba.Si cauta pe net ,,diamante din cenusa mortilor,,

    RăspundețiȘtergere
  16. Asta este hula impotriva Duhului Sfant care nu se iarta NICIODATA! Dumnezeu a creeat omul dupa chipul si asemanarea lui si atat! Biblia nu face referire la nici o alta inchipuire,fiinta! Ceea ce faceti dumneavoastra doamna Maria pe acest blog este un joc bolnav plamadit de o minte si mai bolnava inselata de demoni.Nu ma astept sa imi publicati comentariul pt ca ar insemna poate o trezire la realitate pentru cei care cotizeaza cu spor la rotunjirea veniturilor dvs.prin achizitionarea cartii dar ganditi-va cu stropul de constiinta si bun simt pe care il mai aveti poate ca falsii profeti si minciunile cu care inselati atatia oameni vor fi pedepsite de Dumnezeu,singurul cunoscator al adevarului absolut si al viitorului umanitatii! In rest tot ceea ce scrieti( accidente rutiere,feroviare,aeriene, cutremure,fenomene meteorologice etc )nu intra in categoria nici unei preziceri fiind lipsite de detalii exacte ci in categoria unor deductii logice realizate in urma unor evenimente repetate dintr unul dintre cele enumerate!Eu va doresc sa va regasiti credinta in Dumnezeu si sa procedati conform acesteia!

    RăspundețiȘtergere