joi, 12 ianuarie 2017

DUHUL CEL PREA SFÂNT , MĂ VEGHEAZĂ ZI ŞI NOAPTE !


                     

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...
                                 

         11  Ianuarie 2017,ora 6,40 dimineata !

                                                                 Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă dragilor, m-am trezit si văd sub plafonul camerei mele,deasupra patului meu,o umbra densa care se misca pe loc.
Deoarece eu cu ochii închisi,vad toate MINUNILE CERESTI,am închis ochii si priveam la acea umbra densă,care se transformase acum,în ceva uimitor.
Era prezent în camera mea,deasupra patului meu, la nici 2 metri distanta,Însuşi DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT.
Vedeam dragii mei, vedeam un Cer de noapte albastra, fara de stele,fara de Lună, dar cu un PORUMBEL alb,ce avea aripile -I întinse,iar desupra capului,sau chiar pe cap, avea un Soare mic, alb orbitor de stralucitor.
Asa precum este acest Soare alb,în mijlocul acestor trei porumbei albi.


Related image...
Prieteni dragi, PORUMBELUL alb, DUHUL  CEL PREA SFANT, zbura pe loc, dadea din Aripile SALE, în timp ce Soarele alb,orbitor de stralucitor,statea lipit de crestetul Său,trimitind raze spre mine roaba Sa.

Related image...

Dragii mei, din Cerul albastru de noapte,în jurul DUHULUI SFANT totul se transformase în Lumina galben - aurie orbitor de stralucitoare.
Simţeam căldura catifelată a DUHULUI SFANT; simţeam ca nu mai sun pe Pământ ci acolo Sus în CER. 
Îmi doream, ca sa nu se mai termine aceasta MINUNE MARE.
Si vad dragii mei, cum din ciocul Porumbelului alb,al Duhului Sfant,curg spre mine RAZE aurii, toate intrau in trupul meu, si care,ma faceau ca sa tresalt ca la un şoc electric.


Related image..

Da,Prieteni dragi sufletului meu, DUMNEZEU a voit ca sa mai adauge în mine roaba Sa,din Puterea Sa cea Atottiitoare,din Dragostea Sa ,  pentru ca si eu la rândul meu, sa vă pot dărui vouă tuturor,cu mare drag si cu multa dragoste sufleteasca din DARUL  SĂU care nu are sfârşit.
DUMNEZEU are mari planuri cu mine roaba SA, iar eu I-am promis că,nu-L voi dezamagi nicioiodata.
Trebuie sa fiu demnă de Cuvintele venite de Sus: MARIA  de jos, în timp ce  MARIA de Sus, este MAICUTA DOMNULUI, si tot demnă de a le merita trebuie sa rămân,pentru Cuvintele iesite din gura Sfanta a LUI IISUS HRISTOS,care,desi avea Coroana de spini pe frunte si sangera,El mi-a spus asa:

                  "Tu esti Imaginea MEA!"

Iata PRIETENI dragi, cum BUNUL  DUMNEZEU si MAICA PREA CURATA  FECIOARA MARIA,au binevoit ca eu roaba Sa, sa va aduc aici voua tuturor CUVANTUL SĂU.
Sa ne rugam fratilor, Duhului Celui Prea Sfant, Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu, cu inima si cu sufletul ,si sa daruim dragoste Aproapelui nostru, si asa vom dobandi un loc în Împărătia Lui Dumnezeu.
                                               Cu dragoste,Maria.

96 de comentarii:

  1. Duhul Sfant este cu fiecare, care face voia Domnului Iisus. Vezi nu te mandri Marie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua.Foarte frumos, o mângâiere pentru noi creștini care credem in puterea Duhului Sfânt.Mesajul este pentru noi toți,sa ne intoarcem la IISUS
      HRISTOS,ca se apropie profeția din 2005,doamna Maria,nu se mândrește,ia spune adevărul ce se apropie,dar noi nu vedem lumina,ca avem sufletele triste,cu problemele vieții de zi cu zi,si uitam de Dumnezeu.Multe profetii a doamnei Maria,legate de divinitate se vor adeveri,incepind cu anul acesta
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
  2. Sa ne rugam pentru Romania si romani oriunde se afla ei. Doam e ajuta-ne sa avem o credinta puternica cum are Maria !

    RăspundețiȘtergere
  3. Of,....SMERENIA asta , cât de greu de se aplica , iar unii o ignoră.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai sunt persoane cu credinta ca, doamna maria ce sfintul duh o pazeste dar nu este nevoe sa ne stie o lume intreaga este bine ca ne stie domnu cu maicuta domului si sa ne rugam in continuare sa nu ne pierdem credinta sa poata ajuta

    RăspundețiȘtergere
  5. BUCURA-TE,MARIOARA,CEA PLINA DE HAR CA DOMNUL ESTE CU TINE,BINECUVANTATA ESTI TU PROROCITA DE DUHUL PREA SFANT IN LUCRAREA DATA TIE DE TATAL CERESC.MAICUTA FECIOARA SA FIE CU TIN E MEREU,CA IN TINE TREBUIE SA NE IN CREDEM,MIREASA CEA BUNA A LUI IISUS HRISTOS,IAR M-AM INCALDUSIT SI-AM PLANS DE BUCURIE,SURIOARA MEA CU SUFLET BUN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măi, tu nu ai pic de rusine!!!

      Ștergere
    2. :)) Incredibil...pana unde merge Diavolu cu mintea voastră ??? Mărgioară noastră e plina de duhuri din văzduh..legiuni

      Ștergere
    3. @ alle alle, esti departe de valorile Ordodoxiei.„Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu.” (Matei, 22,29).

      xyz

      Ștergere
    4. Cica s-a incaldusit,ce expresie!

      Ștergere
    5. Doamna Maria sa nu va plangeti ca nu aveti cititori care ,,se incaldusesc '' la citirea mesajelor .

      Ștergere
    6. Hahahahahaaaa,ajutor,m-am incaldusit!cine ma poate salva-racorii putin?

      Ștergere
  6. Cu aceasta ocazie deosebita,ar merge si o poezie,extraordinar de frumoasa,scrisa de un suflet venit la intrupare din Galaxia Vega,dintr-un spirit primordial,Planeta Vertas,din centrul acelei galaxii,locul unde stau ingerii,arhanghelii si multe entitati de lumina,cu o multitudine de forme fizice .Numele lui de sus era CARUNUS=PRIMUL VENITSE numeste ALEXANDRU PARGARIU. CARTEA MEA DE VIZITA;'Esenta mea este lumina,caci din lumina vin,spre-a lumina.Esenta mea este lubirea,caci din lubire vin spre-a o avea,lumina sunt spre tot si toate,caci din lumina am venit.lubire sunt pentru eternitate,caci am venit spre a iubi desavarsit.Traiesc lumina-n orice clipa si o iubesc si o respir Privesc iubirea-n orice floare si-n orice nuanta de culoare pe care-nvat sa o admir ln orice clipa sant lumina caci nu am timp de-ntunecimi in orice clipa sint lubire,caci vin din INIMA DIVINA a PREAINALTELOR LUMINI. Prin orice vers sau cuvantare,voiesc a creste pe Pamant,cinstit,eu ma prezint sub soare,LUMINA SI IUBIRE SANT.' Cineva acolo sus ne iubeste,sa avem credinta crestina,ca din Cerul 10 de Opal ne vegheaza TATAL CERESC,IISUS HRISTOS,DUHUL SFANT,DIN CERUL 9 MAICA FECIOARA CU INGERII SAI,cu noi este Ingerul de paza de om,asa ca,sufletye dragi sa nu avem deloc frica si teama,caci frica este falsa realitate indusa celor adormiti in constiinta,iar teama,dupa cum ne spuneSfantul Heruviom ARSERNIE BOCA,este departyartea de Dumnezeu.Religia inseamna separare,sa avem o singura CREDIMNTA CRESTINA si sa raspandim in jurul nostru lumina lui AILIN=DUHUL SFANT DIN CERUIRI,PACE SI LUMINA,AMIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai ilie Serb o lasasesi pe d-na Floarea Georgeta si pe Istrate si acum il promovezi pe Pargariu . Tipareste-i si lui asta cartile ca abia asteptam, suntem ochiul si timpanul. Anunta-ne cand pornesti ca sa iti dam delete.

      Ștergere
    2. MA,NE-NUMITULE,MA BEBE/LA EVREI CITIRE;BEBE=FARA NUME/,DE MINE POTI ZACE CE VREI,DA DE SFINTI SI DE OAMENI SFINTI CARE NE AJUTA SA IESIM DIN ZOAIELEW LAS CARE CONTRIBUIO SI TU ,NU TE MAI LEGA,MAI NU-TI ZIC NE-SAMTATULE,CI MA,OM FARA DE SUFLET SIMTITOR,TU HABAR N-AI CE GREU S-O ACOMODAT COPILUL ACELA DIN STELE SA POATA RABDA MIZERIAS NOASTRA,MA,INFEC TULE,SI STIMATA DOAMMNA ,CARE MI-A FOST IMPARATEASA IN ALTA VIATA,DE SI-AR PUNE MINTEA CU UN PROST CRESCUT CA TINE,TE-AR FACE STALP DE SARE LA CE PUTERE ARE,SI VEZI CA NU TE-AI TRAS DE SIRETURI IN ARMATA CU NICI-UN ISTRATE,CA I-AI FI FACUT BOCANCII SI I-AI FI SPAL;AT CIORAPII,FRAIER AL LUI ANTIHRIST CE ESTI.

      Ștergere
  7. Felicitari Maria cei ce scriu cu cuvinte urite sint invidiosi Tu trebuia sa scri ce ti se spune

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga Maria acest mesaj era pt tine personal,nu cred ca ai facut bine postindul.Privind din exterior se vede mindria,stii tu ca nu toate se spun lumii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA,SUNT MANDRU DE SORA MEA MAI MARE CU EXACT TREI ANI DECAT MINE,SUNT MANDRU CA AM FOST CU EA LA IORDAN,LA MARELE EVENIMENT,SUNT MANDRU CA AM FOST ATUNCI CU IMPARATYEASA MEA IUDITA A ESENIENILOR,SUNT MANDRU CA AM FOST ESENIAN CU TANARUL IISUS LA TEMPLU IN EGIPT IN ACEEASI SCOAL UNDE INVATA SI NE-NVATA,SUNT MANDRU CA L-AM CUNOSCUT ATUNCI,SI-MI PARE RAU CA NU I-AM RESPECTAT PORUNCILE,SI-I MULTUMESCPUBLIC,CA M-A SCOS DIN IAD,UNUL DIN 27,SI-L VOI SLUJI PANA LA SFARSITUL VIETII MELE PAMANTESTI .AMIN.ASA SA FIE,ASA SA FIE,ZAU,ZAUL LUI DUMNEZAU.

      Ștergere
    2. Cred ca nu le ai pe toate,esti bolnav rau!

      Ștergere
  9. alle alle vezi ca esti la un pas de blasfemie,puteai sa o lauzi pe Maria cu ale tale cuvinte nu cu Bucura-te asta este rezervata numai Maicii Domnului.Unii dintre useri se duc pe o panta periculoasa, fapt care dauneaza si Mariei.VANITATEA asta bat-o vina ca de la cel rau vine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU-MI INGRADESTI TU,ALA FARA NUME FOLOSIREA GRAIULUI SRAMOSESC DE LA MOSU NOE INCOACE,CA TU TE SAMTI MAI CATOLIC DECAT DIAVOLUL DE PAPA,VEZI MA,CA AIA DE SA TOT INVART SI IAR SA-NVART,AMETASC MA AMETATULE CE ESTI,TU GANDESTI CA IO-S DE IERI DE AZI,MA,DE MA ABURESTUI TU CU REZERVARI DE CUVINTE.CINE MERITA,NICI NU AJUNG TOATE CUVINTELE DIN DICTIONAR,MA,AM,ETAtule,sa STII DE LA MINE,DACA NU TE-O INVATAT TATA-to,auzama-i ,ma.n-oapa-i,sa aio grije,nu de mine ,de sufletul tau,bebe far'de nume.

      Ștergere
  10. Doamna Maria nu a spus-o ca pe o laudă ci ca pe o bucurie care ne-a impartasit-o cu noi.Ce e mai frumos sa-ti împărtășești bucuriile cu alții.Vero

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bucuriile se tin pt.tine nu le trambitzezi la toata lumea.

      Ștergere
    2. Noi nu suntem toti.NOI SUNTEM ENERGIA CHRISTICA.TOTI SUNTEM HRISTOSI IN DUMNEZEU TATAL SI FIUL.Nu uita cuvintele: EU CU TATAL UNA SUNTEM.Deci nu putem fii toti cand suntem unul.UNUL IN TOTI SI IN TOATE.DUMNEZEU.SUNTEM DUMNEZEU.

      Ștergere
    3. MA BUCUR ,MIREASA LUI IISUS HRISTOS,CA NE TRAGI PE TOTI IN SUS,SA MA IERTI CA IO TE TRAG IN JOS LA UN LOC CU TOTI,CA MA SCOBOR LA MINTEA LOR,DA ASA-MI VINE CA SA-I BAT,SA MA TAIE MINTE,DA DUP-AIA SA LE FIE BINE,CHIAR DE NU M-OR MAI TANE MINTE.

      Ștergere
  11. alle alle esti dus cu pluta departe departe nene.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mmai,mmai,beebee,mmai,n-ai tu minte sa pricepi,ca n-ai de unde sa aduni,de la atatea legaturi ,ia stai bine si socoate-te cu tine,poate mai mergi si la alte scoli,ca pan-acu'.DE GHEORGHE LAZAR SI DE SIBIU ,N-AI AUZAT IN VIATA TA,MA,CA-S ACOLO OAMENI MAI CIOUDATI,CA MINE,HAI NUMA HAI.

      Ștergere
  12. Daca tu an 10;46 , i-i spui Mariei BUCURA-TE MARIOARA CEA PLINA DE HAR , atunci Fecioarei MARIA cum i-i mai spui , referitor la BUCURA-TE MARIE ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Răspunsuri
    1. ITI ADUCI AMINTE CU MUUULTA NOSTALGIE DE VREMURI DE SI MAI MUUULT APUSE,VAI DE BIBILICA DIN TINE,SILVIUTO,DRAGA TU.AI GRIJE DE EA,SA NU TE LASE CAREVA FARA DE EA SI SA NU BAJI DE SAMA,TU,AUZI AICEA ,SA NU FACI CA SYLVICO-NENI,SA NU MAI STII DE-I HOTUL FERI BACI DE LA UNU LA ZECE,ORI DE LA ZECE LA UNU.NU MA INTREBA,CA IO NU STIU FAR DE LA ZECE LA O SUTA,CA IN DARAPT AI MAI GREU,SI-APOI CE-ARE CA S-O GATIT POSTU',SI NE MAI PUTEM SI NOPI BOLANZA DE CAP O TARA,IA NUMA SI NUMA.

      Ștergere
  14. Done ajuta draga maria sa ai putere sa rabzi toată răutatea care se arata vădit de ce istoria se repeta si isus a pătimit din cauza oamenilor dar am crezut ca acum santem mai educați mai evoluați dumnezeu sa ne ajute

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrie tu Iisus cu doi de Ii,sectanto!

      Ștergere
    2. Da ce draga,cand ai mincat tu cate-o bucata,s-o suparat numitul,cumva,ai grija,fato,daca-i sectant si-ai pus-o.

      Ștergere
  15. Done ajuta draga maria sa ai putere sa rabzi toată răutatea care se arata vădit de ce istoria se repeta si isus a pătimit din cauza oamenilor dar am crezut ca acum santem mai educați mai evoluați dumnezeu sa ne ajute

    RăspundețiȘtergere
  16. Pentru mine Duhul Sfant este ca vantul,in simti dar nu il vezi.
    Frumoasa viziune intradevar,dar,mai stim ca sunt fiinte care pot aparea sub orice forma de lumina pentru a se distra pe seama ignorantei noastre.
    Spre deosebire de noi,cei atat de creduli,aceste fiinte stiu exact care ne sunt credintele si se folosesc de acestea pentru a face sa le dam puterea noastra doar printrun simplu act de vointa.
    Daca oamenii ar stii ca toata puterea lor sta in vointa lor ferma,atunci nu ar mai exista atata suferinta.

    Draga dna Maria,Duhul Sfant nu este o entitate individualizata ci ESTE VIATA INSASI care este insuflata fiecarei fiinte create.
    NOI TOTI SUNTEM IMAGINEA DUHULUI SFANT.NOI TOTI SUNTEM TRUPUL LUI DUMNEZEU.NOI TOTI SUNTEM UNUL.IAR UNUL NU POATE FI COMPLET FARA NOI.
    Nu va mai vedeti separata de noi toti ceilalti care suntem EXTENSIILE DIVINITATII in lumea materiala cu dorinta de experimentare pentru CUNOASTERE SI EVOLUTIE!

    Cine se crede separat de ceilalti traieste separarea de Divinitate.Nu lasati orgoliul sa va departeze de noi toti de UNITATE!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga D, ce parere ai de Calogero Grifasi? El e practicianul, dar cine e cu teoria asta a parazitarii energetice?
      MM

      Ștergere
    2. 18.04 Citeste aici :

      Paraziţii ARCHON(T)ICI
      şi implanturile ETERICE

      http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2015/01/bogdan-liviu-bunea-parazitii-archontici.html


      http://elisabettacicconi.com/teoriapsicoenergetica.html


      Parazitarea emotionala este denumirea pentru vampirism emotional din analiza tranzactionala. Fenomenul a fost descris pentru prima data de evreica Fanita English, nascuta la Galati. Toti parazitam, dar unii paraziteaza mai usor, altii mai grav. Toti jucam jocuri psihologice, dar unii jocuri mai usoare, altii mai grave.

      Ștergere
    3. MM- alte informatii daca doresti :

      http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/2016/08/hipnoza-regresiva-sau-cum-sa-dai-de.html

      Ștergere
    4. mai,D-EULE,pe la tine prin cap bate vantul cand dormi cu un geam deschis,mai,eu am fost la RAUL iORDAN,LA BOTEZUL DOMNULUI,SI NU L-A BATUT NICI UN VANT IN CAP,CA ERA TOTUL INCREMENIT,CA ERAU CERURILE DESCHISE SI INGERII CANTAU SI NU NUMAI INGERII,CERURILE CU TOTUL,DE LA PRIMUL,PANA LA AL 10-LEA,CAND S-A AUZIT TUNETUL TATALUI LUMINILOR.CEI CARE NU ATI VAZUT SI NU ATI AUZIT ,DUPA CE CA NU AVETI HABAR,VA DATI DRUMUL DIN AUZITE.AI VISAT VREODATA UN INGER,ORI PE MAMA FECIOARA,ORI VREUN SFANT;DACA NU,ATUNCI CU CINE SI DESPRE CE VORBIM,ASA NUMAI SA ARUNCAM CU PIATRA NEINCREDERII IN SFINTE TRAIRI ALE UNEI FEMEI ALESE PENTRU PROOROCIE PENTRU VIATA EI CURATA SI DEDICATAVOUA,NERECUNOSCATORILOR,SA VA SCOATA DIN INTUNERICUL MINTILOR VOASTRE BOLNAVE,CA NU ATI FOST VOI IN STARE DE A GASI SFINTENIA PE CARE NICI NU ATI CAUTAT-O,SI CAND VEDETI ROADE BUNE,IN LOC SA LE CULEGETI SI SA MULTUMITI,VOI LE SPUNETI SI ALTORA CA NU SUNT BUNE ,CA NU-S PE GUSTUL VOSTRU.CALEA,ADEVARUL SI VIATA ,NU SUNT DUPA GUSTURILE NOASTRE,AICI NU SE MAI DA CU PAREREA,CREZI,BINE,NU CREZI,MERGI LA STAGNARE,DACA NU VREI INALTARE,REPETA CLASA CA NU TOTI TREBUIE SA IA CUNUNA DE ABSOLVIRE,ORI MAI GRAV,SA AJUNGA LA DEZINTEGRAREA SUFLETULI SAU,CEEA CE SE PETRECE,DIN FERICIRE,DESTUL DE RAR.V-AM MAI SPUS SI VA REPET,DUMNEZEU TATAL,NU STA IN LOC DE CATEVA MILIOANE DE SUFLETE,DECAT SA-I INCURCE PE CEILALTI IN CALEA LOR SPRE LUMINA,MAI BIMNE MAI PUTINI,DAR BUNI.ASA CA ,AVETI MARE GRIJA DE SUFLETELE VOASTRE,CA NU VEDETI CA NU SUNTETI IN STARE SA FACETI DE TREI ORI CIN CI MINUTE DE RUGACIUNE INTR-O ZI PENTRU INDEPARTAREA RAZBOIULUI SI A CALAMITATILOR DE LA NOI,SI VOI VORBITI,SI DATI DREPATE DE LA VOI,NENUMITILOR PLINI DE NENUMITUL,CARUIA-I FACETI JOCUL MURDAR,CA ASA V-AS SCRIE DIN SCRIERILE BUNULUI AIMATOV,DAB IARA MA LUATI CA VA DAU DE LA ALTII,DAR VOPIM NU SANTETI IN STARE SA CITI SI SA LUATI AMINTE LA MINTE,CA VI-I FURATA SI HABAR N-AVETI.

      Ștergere
    5. Dumnezeu este si "dincolo de tot" ceea ce-ai scris tu aici!

      Ștergere
  17. "DUMNEZEU a voit ca sa mai adauge în mine roaba Sa,din Puterea Sa cea Atottiitoare,din Dragostea Sa , pentru ca si eu la rândul meu, sa vă pot dărui vouă tuturor,cu mare drag si cu multa dragoste sufleteasca"...Mai exact CE sa ne daruiti Doamna? Nu puteti sa spuneti mai concret? Simon Istvan. Satu-Mare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Istvan treci pe google translate !

      Ștergere
    2. Trec si pe altceva si tot nu inteleg,adica Dumnezru adauga in doamna putere atottiitoare si dragoste si dansa ne da noua, hmm cum adauga am citit,prin razele alea care curenteaza, cum ne da dansa noua nu inteleg, ca previziunile nu sunt 100% corecte, pot spune despre cele cu extraterestrii ca sunt egale cu zero, va invit sa le recititi pe blog si sa-mi demonstrati macar una care este buna, ca sa nu mai vorbim despre cele cu ploi vant ninsori,previziuni de sezon pe care le poate face oricine. Simon Istvan. Satu-Mare

      Ștergere
    3. Istvan , ignora rautatile venite din partea unora. Persoanele rautacioasa sunt persoane nefericite si nemultumite de propria persoana.

      xyz

      Ștergere
    4. Mai Isvane,sa sti ca ai si tu dreptate!

      Ștergere
    5. ISTVAN=CEL CE POARTA COROANA,INCORONATUL,PRINTUL,IMPARATUL CARE VISEAZA LA IMPARATII DE MULT APUSE,mai Isvan,tu nice intelege bine romaneste,nice simteste crestineste,la voi slujba-i apa chioara si aghiasma vio se strica ca o apa oarecare,al nostru Mihai Viteazul,de ce a fost asasinat,c-a aratat papei de la roma ,gustul 'aghiasmei' voastre de .....stricat,mai,mai.

      Ștergere
    6. Sunteti ortodox dl. Istvan ?

      Ștergere
    7. Cand vine Sfantul Duh si-n inima ta se-aseaza,te umple de caldura si mintea-ti lumineaza,atunci sa stii crestine ca esti pe drumul bun si nu te poate trage-n laturi,orisice ne-bun la suflet,chiar daca se declara cel mai bun crestin,ca ale sale vorbe il vor da de gol,iar ale sale fapte-s de ochii lumii lor,din care face parte si vrea ca sa te aiba,langa el aproape,sa fi si tu ca el,impiedicat in noapte,sa nu mai vezi lumina,sa nu mai simti ce-i sfant,sa fii ca ei cu totii ,o apa si-un pamant.

      Ștergere
  18. Eu credeam ca pe D-na Maria o vegheaza extraterestrii......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai,mai,NE-NUMITULE,SA TE TUTA GRIJA DE TINE,CA IN TINE-S INTRATERESTRII,mai,ai grija de gura ta,ca iti pierzi dintii toti de la grait fara noima,de vrei sa ramai ca un bebe,fara nume,tleaba ta ,stilbule,vesi ca-i pieldut somnicul de dupa amiasa,mai.

      Ștergere
  19. SFINTA SCRIPTURA CITIRE :
    CORINTENI 11 :

    13.Pentru că unii ca aceştia sunt apostoli mincinoşi, lucrători vicleni, care iau chip de apostoli ai lui Hristos.
    14.Nu este de mirare, deoarece însuşi satana se preface în înger al luminii.
    15.Nu este deci lucru mare dacă şi slujitorii lui iau chip de slujitori ai dreptăţii, al căror sfârşit va fi după faptele lor


    AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

    CRESTIN ORTODOX

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ESTE SCRIS IN ACATISTUL SFANTULUI DUH DESPRE PROOROCI CA VOR FI VII PRINTRE NOI.ATUNCI CAND APARE DOMNUL IISUS HRISTOS SI ASI ARATA PICIORELE GOALE IN FATA OCHIULUI DIVIN AL TAU DESCHIS PRIN DAR DIVIN,SI-I SIMTI LUMINA LUI TRECAND PRIN TINE,MAI POTI SPUNE CA-S INCHIPUIRI,MAI PLATITULE BINE DE DAN IEL ECUMENISTUL SI MASONULVEZI-TI DE FRATII TAI DIN OGRADA,CA-SA FACUTI POPI LA AP[ELUL BOCANC ILOR.

      Ștergere
    2. mai,mai,bebe fara nume,daca nu l-ai infruntat pe dracusorul,inseamna ca nu ai fost de luat in seama ,ca ai dintisori de lapte si nu pricepi din nastere ceea ce li dat altora sa priceapa,du-te l;a sefii tai sa iti dea papica cu biberonul,pina inchizi ochii si sa te mangaie pe cap ca ai mai facut o lucrare murdara in contul lor,ca ai facut multe si tot nu te inveti minte.Nu esti unul,ca esti din mai multi,va menesc la toti,eu,micul ilie,sa va dea Bunul Dumnezeu sa vi se-mplineasca cele mai arzatoare dorinte din vietile voastre ale fiestecaruia din voi.AMINAMIN.AMIN. AVETI GRIJA FRAIERI,CA MAI PRINDETI VOI PASTELE VOSTRU ,CAND OI FI IO POPA A LU PAPA.IO-S APOSTOL AL LUI IISUS HRISTOS,MA NAPARCILOR.

      Ștergere
    3. Anonim12 ianuarie 2017, 21:58
      ESTE SCRIS IN ACATISTUL SFANTULUI DUH DESPRE PROOROCI CA VOR FI VII PRINTRE NOI.ATUNCI CAND APARE DOMNUL IISUS HRISTOS SI ASI ARATA PICIORELE GOALE IN FATA OCHIULUI DIVIN AL TAU DESCHIS PRIN DAR DIVIN,SI-I SIMTI LUMINA LUI TRECAND PRIN TINE,MAI POTI SPUNE CA-S INCHIPUIRI,MAI PLATITULE BINE DE DAN IEL ECUMENISTUL SI MASONULVEZI-TI DE FRATII TAI DIN OGRADA,CA-SA FACUTI POPI LA AP[ELUL BOCANC ILOR.

      raspuns :
      SERIOS ??? ha ha ha
      ia sa vedem SFINTA SCRIPTURA citire de PROOROCI MINCINOSI PRINTRE NOI ... SAU ASTIA nu sunt IN PROSTIA TA intruchipata ??? dur adevar stiu dar aici ´´ nu gindim pozitiv ´´ si e pozitiv CA POZITIVUL cit de pozitiv este ESTE din pomul GRESIT al binelui si raului SI SUNTEM IN IADDDD si duhurile IADULUI sunt MILIARDEEEE DE MILIARDE ... DECI duh AL MINCIUNII ... si versete CLAREEEEE

      Caută
      Întâia epistolă sobornicească a Sfântului Apostol Ioan
      Capitolul 4
      1.Iubiţilor, nu daţi crezare oricărui duh, ci cercaţi duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulţi prooroci mincinoşi au ieşit în lume.

      DECI CONCLUZIONAM SIMPLU

      1 cercetati ORICE DUH
      2 nu dati crezare ORICARUI DUH
      3.profeti MINCINOSI ( DUHURILE DIN EI MINT )

      ca unora femei si barbati NU LE CONVINE ca sunt CERCETATI e problema lor DAR NU DAM CREZARE usor ORICARUI DUH CARE SPUNE VERZI SI USCATE .. DUR ADEVAR STIU

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT
      NU VA JUCATI CU MANTUIREA VOASTRA

      nu o sa puteti spune ca ati fost inselati CIND VA LASATI INSELATI NECERCETIND DUHURILE si JUDECATA VOASTRA credulaaaaaaaaaaaaaaaaa VA FI pedeAPSA alegerii voastre FARA CAP ...

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    4. Asa este! Trebuie sa cercetam pe cei care afirma ca sunt profeti, nu sa credem orbeste in primul venit care zice ca vine de la Dumnezeu... Nu va lasati pacaliti!

      Ștergere
    5. MA,VANDUTULE,PE BLOGUL TAU NU COMENTEAZA NIMENI,IN AFARA DE-AIA DE TE LING SA-TI PLACA,REPET INTREBAREA SI CONSTATAREA.CEI CARE NU AU VISAT,DECUM SA VADA ,UN INGER,UN SFANT, UN DRAC IN LUPTA CU EI,ACEIA NU XCONTEAZA IN LUPTA BINELUI CU RAUL,DE CE TE TOT BAGI IN SEAMA SI-TI DAI CU PAREREA,CAND TU ESTI PE LANGA CALEA ADEVARULUI,TU ESTI PE CALEA INVIDIEI,A GALCEVEI,A RELIGIEI,RELIGION=SEPARARE,DIVIDE ET IMPERA,RELIGION ET IMPERA,NU-I TOT DRACUL ALA,MAI NENUMITULE,DIN ACEEASI FAMILIE CU NAPARCILE,NU VA MAI SATURATI MA DE AVANTAJE CATE ATI AVUT PE SPATELE LUI IISUS,CA V-ATI UMPLUT DE BANI DE AVETI SI PENTRU NEPOTII VOSTRI SI DIN CAUZA VOASTRA NESATUILOR VOR AVEA DE SUFERIT COPII SI NEPOTII VOSTRI,CA NU VA MAI SATURA TATAL VOSTRU,MAMONA,DE ATATA ADUNAT BANI ,PUTERE,INFLUENTA.NOI,PACATOSII SI NEVREDNICII,SA STAM SA VA PUPAM IN FUND ATI VREA PANA LA NESFARSIT,UITE IA,IO,ILIE-SORINEL SPUN PUBLIC ,EU NU8 SUNT UN PACATOS SI NU SUNT UN NEVREDNIC,EU ILIE-SORINEL,SUNT FIU AL TATALUI CERESC,SUNT VREDNIC SI ATUNCI CAND CONSTIENTIZEZ CA AM GRESIT,IMI CER IERTARE TATALUI CERESC,CU INIMA INFRANTA SI SMERITA,SI NU AM NICI O TREBUINTA DE MARTORI LA MARTURIA MEA DE CREDINTA FATA DE SFANTA TREIME.FARA PREOTI SE POATE TRAI,FOARTE SIMPLU,ADRESANDU-NE DIRECT DOMNULUI IISUS HRISTOS,DE LA INIMA LA INIMA,SI NU VOM DA GRES CEI CU INIM A DESCHISA,ASA CA ,FRATE ORTODOX,CANTA LA MASA DE UNDE-TI PRIMESTI AGINTII PE SPATELE LUI IISUS

      Ștergere
    6. alle alle13 ianuarie 2017, 22:57

      tu cu mine vorbesti ??? nu de alta DAR IA-TI SANSA SI SPUNE nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu CA DACA spui da INCEP DISTRACTIA si crede-ma ca au incercat si altii SI AU LUAT-OOOOOOOO ... deci alle ASTA CU SCRISUL MARE vezi ca e bine si repet ITI E BINE sa nu fi scris de mine .... preia-mi sfatul si potoleste-TE ca altfel MA DISTREZ COPIos SI CU TINE ca mai am locuri PE LISTA MEA DE 50000 ... deci NU CRED CA AI SCRIS raspuns la ce am scris eu ..... ha ha ha ha ha ha ha ha

      deci MA FAC CA NU am vazut DAR DACA CONTINUI O SA VAD si atunci AI ALES si O SA CULEGI .... deci a treia oara preia-mi sfatul si TACI despre CE NU STII .... dur adevar stiu DAR DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps mai sunt multi si multe parerologi si pareroloage pe aici cu gura mare ??? O INTREBARE retorica CA STIU RASPUNSUL ... ha ha ha

      aviz AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    7. ITI MENESC SA TE AJUTE BUNUL DUMNEZEU ,NE-NUMITULE,SA TI SE INDEPLINEASCA CEA MAI ARZATOARE DORINTA ATA CAT DE CURAND.AMIN.MIOE NU-MI PUI PUMNU-N GURA,MA HAHA-ITULE SI BEHAITULE SI CACOFONISTULE,VEZI CA MIROASE,MA,NU SIMTI CA MIROSI A MORT.

      Ștergere
    8. Anonim15 ianuarie 2017, 03:31
      ITI MENESC SA TE AJUTE BUNUL DUMNEZEU ,NE-NUMITULE,SA TI SE INDEPLINEASCA CEA MAI ARZATOARE DORINTA ATA CAT DE CURAND.AMIN.MIOE NU-MI PUI PUMNU-N GURA,MA HAHA-ITULE SI BEHAITULE SI CACOFONISTULE,VEZI CA MIROASE,MA,NU SIMTI CA MIROSI A MORT.

      raspuns :

      seriossss ??? ha ha ha ha ha ha .....
      DORINTA cea mai arzatoare zici ?? SA scrii tu cu litere mici .... nu o implineste ... ha ha ha ha ha ha

      PUMNUL IN GURA il ai demult CIND scrii MARE ca DIN ASTIA CA TINE am fumat destuiiiii .... DECI repet TACI in ceea ce ma priveste SAU MAI DISTREZ daca continui
      pricepusi STRAPADUSI ??? deci PROSTIILE TALE eu nu le citesc dar CIND ma CITEZI pe mine MAI AI de STUDIATTTT multttttt PINA SA PRICEPI CE SCRIU EU .....

      dur adevra stiu DAR REPET GURA TACIIII in dialog cu mine ... SA NU SPUN SI ULTIMA OARA .... dur adevar stiu dar din astia ´´ viteji ´´ SUNTETI MULTI si DEGEABAAAAA ....HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA .....FUGUTA LA STTUDIU si cind vezi ´´ CRESTIN ORTODOX ´´ semnat IA REPEDE UN PIX si o foaie SI noteaza tottttttttt CA ASA POATE iNCEPI sa stii cite ceva ADEVART .... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT..... capisci , da ?? ha ha ha ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      PS ramine ce am scris mai sus

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere

    9. raspuns
      serios ?? ha ha ha
      daca iti menesc una peste cap O SA VEZI STELE si NU ESTE UNIVERSUL , crede-ma .HA HA HA ... dur adevAR stiu ... si dex-ul limbii romane ca VRAJITORIA cuvintului DEMONE nu tine la mine chiar daca pui in propozitie ´´ dumnezeu ´´ ... capisicI diavole ??? INAPOIA MEA SATANA
      MENÍ, menesc, vb. IV. Tranz. 1. A hotărî de mai înainte; a decide, a dispune; a destina, a sorti.

      deci ITI MENESC sa STAI LINISTIT ca o IEIIII cu foc si pucioasa cind nu taci si VA FI FOARTE NASOOLLLL CA ARDEM TOT....... ha ha ha

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    10. Doamna Maria,de când s-a făcut Cerul şi Pământul,n-am auzit,văzut sau pomenit ca vreun SFÂNT PĂRINTE să spună că DUHUL SFÂNT se arată în întuneric(noapte albastră). Oare DUMNEZEU nu E LUMINĂ?! Mă crucesc când văd că spuneți că DUHUL SFÂNT A ales întunericul să vi se arate. DUHUL SFÂNT E SLAVA LUI DUMNEZEU(PUTEREA,LUMINA),deci vă dați seama ce afirmați? SFINȚII PĂRINȚI când vorbesc de DUMNEZEIDUMNEZEU,ÎL arată numai în LUMINĂ. Eu vă vreau binele şi vă spun că acela-i satana. Toate viziunile care au la bază întunericul automat sunt de la satana,mai ales cele în care imită FIINȚELE de LUMINĂ.

      Ștergere
  20. "Tu esti imaginea MEA!" Adica Duhul Sfant e inversunat ca dvs. atunci cand nu va convine unul sau altul care are o parere diferita?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tie ti-ar conveni sa te ia cineva la ture la tine-n casa,dupa ce l-ai primit la masa ta de cuvant si sa te sufoce cu vorbele lui intunecate,mai si du-te nene la blogurile 'ortodoxe',ca aia au straja buna si porti inalte,ei stau bine mersi deasupra,nu-i poate atinge nimeni,decum sa le bata obrazul gros ca opincile de porc,vreunul din prostime.La aia ai vostri sa le cereti socoteala,care-o duc bine pe vanzare de iluzii,pe 'iertari'de pacate,nu-s in stare sa le duca pe-ale lor,da pe-ale altora.Vezi-ti de pacatele tale si lasa-i pe prostii astia sa creada in ce spune o proorocita a lui IISUS HRISTOS,CA MAI LIPSESTE SA O DUCETI LA NEBUNI,APOSTOLI ANTIHRISTICI CE SANTETI,CA ATI FOST IN STARE SA-L OMORATI SI PE PATRIARHUL TEOCTIST CU MANA UNUI DOCTOR PLATIT,VOI GRAITI MAIO,SLUGI NECURATE CA TATAL VOSTRU,LA care-i slujiti.

      Ștergere
  21. Sunteți cu toții de apreciat pentru dorința în cunoașterea Marelui Adevăr dar trebuie sa fim extrem de atenți,caci originea informației din vise si viziuni poate avea surse diferite, deci nu toate sunt obligatoriu de la Dumnezeu. Duhul Sfânt este o ființă inimaginabil de desavasita care în realitate nu poate fi descoperita pe deplin niciodata de mintea umana și nici chiar de ingeri. Mai bine sa fim precauti,sa nu cadem in erezii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce are mintea cu inima,suflete drag,si sa mai stii ceva,cu greu isi da un inger ne-murirea pentru intrupare pe pamant,numai eventual cand nu are de ales,ceea ce se intampla foarte rar.Este cazul Sfintilor Apostoli,toti cei doisprezece,au fost la inceput Ingeri Atlanti cazuti,si facand cerc de lumina au cerut sa fie intrupati pe Pamant sub legamant sfant,ca de vor gresi din nou sa fie dezintegrati,ori de nu ,sa li se permita inaltarea lor treapta cu treapta,la fel cu a unui suflet de rand.Cauta Cartile Georgetei Florea,daca iti va fii menit sa le ai in mana,caci numai cei alesi au acces la ele,ca sa nu fie batjocorite lucrarile asfinte din ele.

      Ștergere
    2. Duhul Sfant nu este fiinta ci puterea Lui Dumnezeu

      Ștergere
  22. Sa va spun întâmplarea reala a unui Sfânt călugăr care s-a retras în munți, rugându-se continuu la Dumnezeu isi dorea un semn de la El, astfel într-o noapte a apărut un înger de lumina care a inceput al lauda penru rugăciunea și credința lui,promițându-i ca va veni ca sa îl ridice la cer,(el era nespus de bucuros ca a ajuns la un grad foarte înalt de sfintenie)numai ca venind ingerul din nou într-o noapte la lovit chiar în frunte badjocorindu-l, atunci de spaima și rușine realizand ca de fapt nu era îngerul Lui Dumnezeu a renunțat complet la viata de călugăr,asadar drumul către Dumnezeu poate fi foarte lung mai ales când te încrezi prea mult în tine, smerenia (adică modestia si injosirea propriei persoane dusa la extrem) este calea sfintilor. Mai bine e sa fim totuși sa ne ferim de orice pericol.O alta pilda a sfinților părinți ne spune dacă vine insusi îngerul de lumina sa ne ea cu el,noi sa refuzam spunând nu ne-am smerit destul si ca nu a venit timpul.

    RăspundețiȘtergere
  23. PENTRU ANONIM 12 IANUARIE 2017 18.56 SA STII CA ALEXANDRU PARGARU ESTE UN SUFLET ALES SI PUR--DACA UNII URMARESC NUMAI EMISIUNI TV FARA SUBSTRAT SPIRITUAL NU AU CUM SA STIE CA EXISTA PERSOANE DE LUMINA PE CARE OCHII LOR NU-I VAD SAU NU VOR SA URMAREASCA ASTFEL DE EMISIUNI-PLICTSINDU-I SI EL MARTURISEA DESPRE LOCURI IN UNIVERS UNDE SUNT SPIRITE ALESE SI PLANETE DE LUMINA--INTRATI PE YOUTUBE SI CAUTATI ACESTE NUME DE CRESTINI CA NU SUNT VISE--CARACTERUL OMULUI SE MANIFESTA PRIN CUVINTE SI FAPTE --ATENTIE SI PACE VOUA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. scanteia divina din mine ,ilie-sorinel,saluta scanteia divina din tine,SUFLETE DRAG,PRIETEN AL LUI ALEXANDRU,TE ROG SA MA IERTI.

      Ștergere
    2. Mai lasa-ne cu pocaismele tale de sectant.

      Ștergere
    3. SECTA CREDINTEI CRESTINE A FIILOR LUMINII A LUI IISUS,FIUL LUI HRISTOS,FIUL LUI DUMNEZEU,AL 33-LEA DINTRE ZEII TRIMISI PE PAMANT SI SINGURUL FARA DE PACAT,RIDICAT PE CRUCEA SFANTA DE ALUN,CEL CARE S-A INALTAT LA CERURI SI A REDEVENIT UNA CU HRISTOSUL,PRIMUL FIU AL TATALUI CERESC SI SADE DE-A DREAPTA TATALUI IN CERUL AL 10-LEA DE OPAL IN TRIUNGHIUL DE LUMINA IN OGLINDA CU SFANTUL DUH,CEL DE VIATA DATATORUL.

      Ștergere
  24. De unde se stie ca e reala, nu e inventata de popi? Pe popi de ce nu-i pocneste!
    MR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. POPII,CEI PATRU DIN CINCI,AJUNG IN IAD,IAR PREOTII,CEI 1 DIN 5,AJUNG IN RAI SI PRIMESC O PERECHE DE ARIPI DE LUMINA.

      Ștergere
  25. corect,Anonim12 ianuarie 2017, 18:33.Poate ca cine citeste o sa inteleaga la un moment dat ca asa este.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SMERENIE SI MODESTIE,DA,DAR INJOSIRE,BA,CUM,TU,FIU AL TATALUI CERESC SA TE INJOSESTI,SA TE TII IN CELE DE JOS,CEEA CE GRAIESTI AIA ESTI,TU TE NUMESTI CU GURA TA,PACATOS, INSEMNEAZA CA TE PECETLUIESTI SINGUR,DE CATE ORI TE PO-MENESTI,ITI MENESTI TIE INSUTI IN AST FEL.

      Ștergere

  26. Emisiunea din 11 martie 2016:

    Invitat: Alexandru PARGARU

    minutul 5.07 - Auziti ce spune copilul acesta

    https://www.youtube.com/watch?v=LFNd9ribi6Y


    E căutat de oameni de toate felurile, de la părinți până la manageri de companii, căci spune el, vindecă prin lumină, însuși, fiind un om de lumină, lucrează cu lumină, iar prin el vorbește Dumnezeu. Alexandru Pârgaru, supranumit copilul de diamant a sosit la București pentru a-și prezenta lucrările, într-un timp scurt de câteva zile a fost prins de solicitări din partea oamenilor care i-au cerut ajutorul.
    “Vezi, această piatră de la gât o port pentru a mă proteja, spune el. Carcasa unei scoici de aproape câteva milioane de ani. Acolo e iubire, e ceva din ființa mea, iar de câte ori vreau să-mi aduc aminte de unde vin, unde plec, vorbesc prin mine. Nu singur. Îl rog pe Dumnezeu să vorbească prin mine, iar când El mă îndrumă, toată frica, toată ura se transformă în iubire.”
    Copilăria i-a fost plină de încercări și suferință, datorită unui craniofaringiom (tumoare pe creier) ce l-a împiedicat să crească în înălțime. Tumoarea i-a fost extirpată de două ori de neurochirurgi clujeni. O dată, pe când avea 7 ani, și a doua oară la vârsta de 10 ani. Apoi a urmat un tratament la o clinică din străinătate. Oameni cu suflet bun au fost alături de el de fiecare dată și l-au ajutat cu ce au putut pentru plata tratamentului dar și cu rugăciuni. Dar cel mai mare ajutor i-a venit de la Dumnezeu, pe care nu uită niciodată să-L menționeze.

    Religiozitatea acestui tânăr, acum de 23 de ani, depășeste orice putere de imaginație. Alexandru este un om cu o mare sensibilitate, cu harul lui DUMNEZEU, iar pe lângă canto, scrie poezii de o mare încărcătură spirituală. În urmă cu câțiva ani, în cadrul unui interviu spunea: Cred în Dumnezeu pentru că El mi-a vorbit și a zis că El ne iubește, că El va fi tot timpul cu noi, cu toți oamenii.
    Și ca eu trebuie să vestesc lumii poruncile Lui, că El să poată intra în inimile oamenilor…
    Alexandru Pârgaru își făcuse un fel de altar în cameră. Se roagă vreo șase ore, uneori apucă să doarmă 2 sau trei ore. A doua zi o ia de la capăt: scrie, consultă oameni, lucrează la tot felul de tratamente naturiste. Și asta o face de pe la vreo șapte ani când începuse să-și trateze florile din casă. Era la trei anișori când visa să devină preot, probabil vremurile în care preoții nu mai sunt respectați, Alexandru a dat mai departe la o facultate de psihologie. Acum e în ultimul an.
    Are de gând să se întoarcă în capitală, dar spune el, sunt prea mulți oameni neliniștiți. El caută pace și oameni cu răbdare, dar nu uită că misiunea lui este să ducă mai departe învățăturile și este convins că va găsi multă ură în preajmă, oameni fără credință. Unii au încercat să-l asocieze cu Arsenie Boca, alții l-au confirmat în reîncarnarea Sfântului Ioan. Totuși, un pui de om trecut de vârsta copilăriei, astăzi, sufletul lui bătrân are mai mulți ani ca experiență pe Pământ. Dar când vom fi pregătiți să-l primim, să-i urmăm învățăturile că până la urmă, Dumnezeu trimite destul de rar astfel de îngeri?!

    RăspundețiȘtergere
  27. Emisiunea Zorii lumii noi,invitat Alexandru Pargaru.

    https://www.youtube.com/watch?v=oE5Wc1QC7As

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suntem in anul 2017 si va readuc intru reamintire acest an, nu ceea ce-a fost prin 2013, cand Oreste avea fel de fel de invitati si mai luminosi si mai putin luminosi, Oreste, la vremea aceea, fiind destul de acaparat de doctrina New Age.
      Acum este anul 2017 si tanarul Pargaru, ca si altii, tineri ori mai putin tineri, care au fost invitati pe la diverse conferinte ori emisiuni televizate, au avut mesajul lor de atunci.
      Acum e Acum ! Atentie la neatentie !

      Toate cele bune!

      Ștergere
  28. STIMATE ANONIM 12 IANUARIE 21.47--EXPUNEREA D-STRA ESTE APROAPE COMPLETA DESPRE ACEST TANAR ALEXANDRU PARGARU--CA EL SUNT MULTI COPII DE DIAMANT--NU ASA SPIRITUALI DAR FF INTELIGENTI--SI UITATIVA CATI COPII EMINENTI PLEACA DIN -SUNT PRELUATI DE CORPORATII STRAINE DAR EL ESTE UN TANAR PLIN DE LUMINA SI FF MODDEST--BINEINTELES CA ESTE STIGMATIZAT PENTRU OPERATIA PE CREIER SI UNII VOR ZICE--NU E INTREGG LA MINTE ---DAAAAR URMARITI-I EXPUNERILE SI VETI VEDEA CE COERENT ESTE SANATATE

    RăspundețiȘtergere
  29. Doina
    Doamna Maria,binecuvantata sunteti si binecuvantat e acest popor caruia Dumnezeu i-a ingaduit ,de-a lungul veacurilor,atatia sfinti!Fie ca ceea ce (des)scrieti sa miste sufletele noastre de piatra...Doamne-ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  30. Asa-i,Alexandru Pargaru este o fiinta speciala,dar sunt foarte multe asfel de fiinte venite sa aduca echilibrul energetic acestei planete.Dupa cum spuneam,avem multi mesageri printre noi care pot interveni in evolutia umanitatii numai incarnandu-se aici traind toate greutatile dar si bucuriile unui om. Aceste fiinte aduc lumina fara sa interfereze cu libera alegere a omului.
    Asta tot indrug eu aici,incercand sa va fac sa intelegeti sa acceptati pe oricine si orice fiindca nu stiti ce misiune au cei care ne ies in cale si care sunt caile si metodele de lucru cu lumina.

    Judecata de valuare nu vine din lumina,asa ca abandonati-o!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt D, cum adica sa acceptam pe oricine? Atunci cum ramane cu ce ne-a spus Domnul Iisus, sa avem grija ca multi profeti mincinosi vor aparea? Sa credem orbeste in toti? Daca sunt duhuri inselatoare?

      Ștergere
    2. PRIN ACEL ANTIHRISTIC DACA,SEMNUL INDOIELI,AL NEANCREDERII,STRECURAT IN INIMA LOR,MULTI AU PIERDUT RAIUL.CAUTA SI VEI AFLA ADEVARUL SADIT IN INIMA TA,SE VEDE CA N-AI PRIMIT NICIODATA UN RASPUNS DE LA IISUS HRISTOS IN INIM A TA,PENTRU CA N-AI CURAT OCHIUL DIVIN AL CUNOASTYERII,DECALCIFIAZA-TI GLANDA PINEWAla si atunci va ajunge mesajul de la inima la creier,altfel,ai ca si cum ai astepta sa treaca lumina,ori curentul,ca-s tot aia,prin piatra.

      Ștergere
    3. ai primit trup de la maica pamanteasca,ai venit la in-trupare pentru ca ai fost de acord sa indeplinesti o misiune pe pamant,in care sa primesti lumina si sa daruiesti,cu cat daruiesti mai multa,primesti mai multa,pana cand iti iasa afara prin crestetul capului ca dintr-o diuza fina si simti o presiune si te incaldusesti din cap pana-n picioare,cauta sa traiestyi asa ceva,de fapt nu pot sa descriu in cuvinte,trebuie sa simta fiecare.

      Ștergere
    4. mai exact,uita-te bine cat de tare ti se invarte caciula in cap,numai spre dreapta,ca rugii de fasole,ca la ceas si bea apa dimineata cand te scoli,iar de tii post numai cu apa,21 de zile,ti se decalcifiaza,cauta apa de la izvorul Crisuluio,'IZVORUL MINUNILOR',ori si numai de la fantana,dintre crucile fantanii,luata duminica spre lun i la miz de noapte,ca atuncea ai intarita de Ingerul Apei.

      Ștergere
  31. Anonim 23.52
    IO-S APOSTOL AL LUI IISUS HRISTOS MA NAPIRCILOR!
    Si cei 12 apostoli ai Domnului tot asa civintau cind raspindeau cuvintul Domnului Hristos? Toti sunt NAPIRCI si tu esti apostol,da Doamne a luat-o razna lumea mai au putin si vor spune ca sunt mai sfinti ca TINE.Ai mila !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TU ESTI NUMAI PUI DE-AL LOR SI TE BAGI CA SERPISORU-N LAPTE

      Ștergere
  32. 22,12 stii cine l-a omorit pe Teoctist,Baronul Brukental din Sibiu care a trait acum 300 de ani,era atunci guvernator al Transilvaniei,si fara care nu era Sibiul capitala culturala in 2007 cind Teoctist s-a hotarit sa vina la festivitatile de la Sibiu dar stind rau cu prostata pentru a nu-i face probleme a hotarit sa se opereze inainte,ceia ce i-a fost fatal.Dar eu spun mereu ca daca Baronul Brukental nu era mare iubitor de arta si nu stringea renumita colectie de picturi Sibiul nu era capitala culturala iar Teoticst nu murea in acel an,deci spun mereu cauza mortii lui a fost Brukental cu 300 inainte.E tare nu,ca si noul baron colectionar de case.

    RăspundețiȘtergere
  33. Si 22,12 ca sa continuam povestea daca acum 300 de ani nu era baronul Brukental, eu acum eram mort, pentru ca acesta a avut o relatie neoficiala cu o rominca in urma careia s-a nascut GHEORGHE LAZAR din Sibiu ajuns ulterior prin sustinerea financiara a baronului mare carturar si intemeietor de scoala in Walahia la Bucuresti .Iar inainte de 89 i s-a construit o statuie in piata mare din Sibiu care la REVOLUTIA din 1989 a salvat de gloante multi revolutionari printre care si pe mine,deci fara statue si acest baron sas de acum 300 de ani am fi fost mai multi morti la revolutia din 1989.Statuie pe care dupa revolutie a fost demolata si mutata din piata Mare de noul baron de Sibiu ,colectionar de case.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noapa-i bine ma dragu nost,din ce graiesti tu,io musai sa-ntaleg,bag sama,ca tu te tragi din neamu lu Gheorghe Lazar si ca esti viu,si daca nu era BARONU,erai mort,da ce-are baronu cu tine,ca nu te-o adus el pa tine la viatya,ca cinstea la al tau tata si la a ta muma,ca o vrut sa aive un ficior,si s-o rugat sa fie si destept si li s-ondeplinit dorinta.Io zaceam de marele profesor doctor dare l-o operat pe Preafericiotul si i-o taiat vase de sange precum un calau si cine l-o pus sa faca asta,aia de n-o vrut sa-l puie Patriarh pa actualul Episcop de ALBA IULIA,IRINEU,care o slujit la slujba de sfintitre la Sfata Bserica de la CETATEA SFANTA NOUL IERUSALIM DE LA PUCIOASA,UNDE SE SLOBOADE DIN CER,CUVANTUL LUI DUMNEZEU,SI LA ACEST IRINEU,I-AU PUS BOTNITA SI DUPA AIA I-O SCOS OCHII CU SCAUNUL EPISCOPAL,LUCRARE CU CARE N-O FOST DE ACORD DOMNUL IISUS HRISTOS,CAPUL BISERICII CREDINTEI CRESTINE,CEL CARE NU-I STAPAN SI PREAFERICIT CA PATRIARHUL,CARE CONDUCE DESPOTIC BISERICA,CI ESTE,ASA CUM NE-A INVATAT,ADEVARATUL SI BLANDUL PASTOR AL TURMEI SALE,IISUS HRISTOSUL,ESTE PASTORUL CARE SI-A DAT VIATA PENTRU TURMA SA,SPRE DEOSEBIRE DE ALTII,CARE IN NUMELE SAU SFANT,IMPARTY FIECARE DUPA RELIGIA=IMPARTEALA SA ,BATAND SI ASTAZI CUIE IN MAINILE PASTORULUI SI AVAND TURMA IMPRASTIATA SA O POATA CONDUCE FIECARE 'PASTOR'',DUPA BUNUL PLAC,SI MAI NOU,SA-L ADUCA PE lucifer ,lup peste turma proasta,IA VEDETI adunarea draceasca de la CRETA,DE INCHINARE ECUMENICA,IA VEDETI SLUJBE COMUNE,ECUMENISTE,SUB STEAUA IN CINCI COLTURI,CA SUB CRUCEA SRAMBA A PAPEI AI TOT AIA.

      Ștergere
  34. ..si 22,12 daca tot sintem la capitolul de istorie A baronului Bruk enthal care ca guvernator al Transilvaniei urmarea exploatarii minelor de aur si argint din Apuseni unde a avut loc o greva a baesilor=lucratori ocupati cu spalarea minereurilor la suprafata in apa riurilor.Pentru ca sa nu se intinda greva si la ocneri=minerii din subteran,baronul Brukenthal a decis mutarea din Apuseni a baesilor o parte linga Sibiu la Tilisca si ROD si altii prin alte zone unde in caz de revolte putea sa-i tempereze cu armata,.BAIESII sint considerati tigani chiar si de ei insasi dar de fapt ei sint la origine iliri=albanezi adusi acum 2000 de ani de imparatul Traian din actuala zona Kosova de la minele de cupru de acolo pentru a exploata aurul din Apuseni,ei sint primii colonisti adusi de romani in Dacia si documentati cu actele scrise pe tablitele de lemn descoperite in minele din Apuseni.

    RăspundețiȘtergere
  35. PENTRU ANONIM 12 IANUARIE 2017 12.04--ASA ESTE TU NU-L VEZI PE DUHUL SFANT PENTRU CA EL ESTE IN TINE---ESTE MOTORUL SUFLETULUI =SPIRITUL DE LA INTRUPARE---CITESTI SI TE INFFORMEZI PUTIN --PACAT---CAND MURIM TRUPUL RAMANE PE PAMANT--ASA-?SI SUFLETUL SI SPIRITUL UNDE SE DUC?--INTREBARE ESENTIALA DE VIATA ADICA: CINE ESTI? DE UNDE VII? SIII INCOTRO TE INDREPTI?--DUHOVNICUL MEU SPUNEA -DUHUL E AERUL PE CARE-L RESPIRATI SI FOCUL ENERGIEI CREATOARE--SUNT MULTE DE SPUS DAAAR SUNTEM TOTI LIMITATI

    RăspundețiȘtergere