marți, 24 ianuarie 2017

BASARABIA SE VA UNI CU PATRIA MAMĂ, ROMÂNIA !


                   

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ... 
                         
                              Image result for tricolorul romanesc

                         Noapte de 4 - 5 Februarie 2016,ora 2,34 !

                                 
                                      Dragii mei ,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor înspre Nord ,un Cer de noapte albastra, iar mai aproape de Pământ,jos mai la poalele Cerului,ceva minunat se întâmpla. 
Vedeam pe albastrul violet, catifelat si stralucitor,două Inimi la orizontal, inimi cât o fereastra mare , inimi formate din Stele aurii . 
Aceste doua Inimi construite din STELE mari ,precum ar fi florile de crizanteme, erau asezate pe Cer, la mica distanţa una de alta. 
Stelele inimilor, se roteau pe loc de la stanga spre dreapta, ca într-o HORA  UNIRII.

Brusc,aud si o muzica uimitoare, cu versuri minunate, iar aceasta era ,HORA  UNIRII :
  •  Un glas hotărât spune cu mare bucurie aşa :
  •                  "UNIREA !"
  • Iar în timp ce auzeam HORA  UNIRII, vad dragilor cum INIMA din stanga se ridica de pe albastrul CERULUI, si ca de un magnet atrasă, pe ritmul muzicii HORA UNIRII, se suprapune cu INIMA din dreapta,si devine O INIMĂ mai mare, in care ,Stelele care o formau,au început sa danseze,sa se invarta de la stanga la dreapta, pe ritmul muzicii.
  • Dragii mei, am trait un sentiment minunat, un sentiment plin de bucurie si împlinire sufleteasca.
  • Dumnezeu ne-a arătat in aceasta noapte, că ROMÂNIA  Noului Său Ierusalim, va fi din nou reântregită.
  • Republica Moldova, va reveni la Ţara mamă,România. 
  • Când se va întâmpla eu nu stiu, dar cert este că, ROMÂNIA îşi va obloji rana, alipind la loc Basarbia, care  ne-a fost luata pe nedrept ,în mod oficial în 1944.  
  •  
  •    Duminică, toată România iese în stradă pentru Unirea cu Republica ....
Bucura-te  BASARABIE ! ŢARA  MAMĂ te va primi cu dragoste, si cu bratele de Mamă ,larg deschise.
               BASARABIE  bucura-te! 

 DUMNEZEU a hotărât că ,este timpul să revii Acasă, în ROMÂNIA SFÂNTĂ, înŢara ta, Ţara Viitorului Nou Ierusalim! 
  •                                      Cu dragoste,Maria. 

Ultima oră 4 Februarie 2016, ora 14:39

Ambasadorul Rusiei la Chișinău își bate joc de R. Moldova și declară că susține integritatea țării


Prim-ministrul Pavel Filip l-a primit astăzi pe Ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin, a relatat pentru MOLDPRES Biroul comunicare şi relaţii cu presa al Executivului.
În cadrul întrevederii, au fost trecute în revistă chestiunile de pe agenda bilaterală şi menţionată deschiderea reciprocă pentru un dialog constructiv, în vederea dezvoltării relaţiilor între Republica Moldova şi Federaţia Rusă în toate domeniile de cooperare. Totodată, Ambasadorul Federaţiei Ruse la Chişinău i-a înmînat lui Pavel Filip scrisoarea de felicitare semnată de Premierul Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev.
Subiectul principal al discuţiei l-a constituit activitatea Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare economică, care nu s-a reunit pe parcursul ultimilor trei ani. Cei doi oficiali au menţionat necesitatea reluării activităţii acesteia şi convocării, cît de curînd posibil, a şedinţei Comisiei interguvernamentale cu participarea co-preşedinţilor din ambele părţi.

                                              26 -27 August 2016,ora 1,10 !

                                            Dragii mei,

În aceasta noapte în timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care striga :
                 ”Basarabia! Basarabia! Basarabia!

În timp ce un alt glas ,spune asa :
                     Să colindăm ați spus!
             Să colindăm Basarabia!”

Dragii mei, ce fel de colind va fi in BASARABIA, bun sau mai puțin bun,eu nu stiu.
Dar e clar ca vom auzi de BASARABIA,in care se va petrece ceva . Sa nadajduim însă, ca va fi ceva de bine. 
                                        Cu dragoste,Maria. 

BASARABIA ,SE VA REUNI CU PATRIA MAMĂ, CU ROMÂNIA ...

https://plus.google.com/.../aKLWf9jdU1f

Translate this page
Feb 5, 2016 - BASARABIA ,SE VA REUNI CU PATRIA MAMĂ, CU ROMÂNIA !BASARABIA , VA REVENI LA PATRIA MAMĂ ! LA ROMÂNIA !




BASARABIA ! BASARABIA ! BASARABIA ! BASARABIA ! BASARABIA ...

https://plus.google.com/.../dCQUphB8g3f

Translate this page
Sep 2, 2016 - BASARABIA ! BASARABIA ! BASARABIA ! BASARABIA !BASARABIA ! BASARABIA 



59 de comentarii:

  1. Fain. Doamne ajuta !

    https://www.youtube.com/watch?v=hhRvXGbGJ00

    "Toate cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele", asa este-o zicere din strabuni!

    Lucia Dobrea (Bistrita)

    RăspundețiȘtergere
  2. De pe blogul unui medic :

    ,,Sunt de (z)garda intr-un oras din Ardeal… Stiu, imi depasesc competentele profesionale, dar nu am ce sa fac. Sunt cu foamea in gat, nu am nici un venit, trebuie sa supravietuiesc.
    Singura varianta e sa fac garda pe toata medicina interna, nu doar pe specialitatea mea.

    Asa e in Romania: chiar daca esti specialist pe o anumita specialitate, din lipsa crunta de doctori, poti face garda pe mai multe specialitati.
    Nimanui nu-i pasa de competenta si de faptul ca mi-o depasesc. Trebuie acoperite garzile – majoritatea medicilor au plecat deja afara – si spitalele trebuie sa-si justifice existenta…

    Nu e un secret ca sunt stresat la maxim. Stiu ca voi intalni cazuri pe care poate le voi manageria mai prost decat un medic specialist in specialitatea respectiva, dar trebuie sa supravietuiesc… mi-e foame…
    Si apoi, ma bazez pe faptul ca in Franta, orice medic e in primul rand medic generalist, deci capabil sa faca fata la urgentele obisnuite… De ce ar fi atat de dificil in Romania?
    Dar tot eu ma gandesc: acolo esti de garda pe specialitatea ta, aici sunt de garda pe un intreg spital si pe toate specialitatile.
    Si daca tot umbla zvonul ca la un spital vecin au ajuns sa faca de garda stomatologii pe medicina interna, din lipsa de doctori, ma gandesc ca ma voi descurca si eu…

    Nu apuc sa ma dezmeticesc bine si sunt chemat de urgenta: stop cardiac pe o sectie.
    Cand intru in salon, senzatia de trecere a timpului se incetineste, suficient cat sa fac o radiografie a intregii situatii. Intr-un pat, direct pe pat, niste asistente fac deja manevrele de resuscitare pe un pacient.
    Ceva nu e in regula… ce cauta in pat?
    Urlu la asistente sa traga pacientul din pat direct pe jos.
    Echipa se socheaza. O asistenta imi spune ca se vor murdari cearsafurile daca punem pacientul pe jos. Ma uit la ea pentru o clipa, iar ea continua cu „e frig pe jos”.
    Nu am timp de explicatii, asa ca iau un capat de cearsaf si trag singur pacientul pe jos, ajutat de o alta infirmiera. O scurta inspectie imi arata ca pacientul e cu pupilele dilatate.
    Prin minte imi trece faptul ca e mort de multisor, doar ca acum a fost descoperit ca nu mai sufla… Incep compresiile pe piept pentru a reporni inima, in timp ce de undeva apare un balon pentru respiratii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate stima dnl DOCTOR din Romania, ca nu a-ti plecat inca(si nu numai pentru asta)
      Neluta

      Ștergere
  3. 2.
    Pentru cei care nu sunt medici, si pentru cei care sunt si au trecut prin celebra scoala medicala romaneasca, precizez ca manevrele de resuscitare se fac intotdeauna pe un plan dur.
    A face resuscitarea in pat este o prostie, pentru ca nu sunt eficiente compresiunile pe inima; nu faci altceva decat de sari in sus si in jos cu pacientul, ajutat de arcurile patului.
    In timpul unei partide de sex, acest lucru este dezirabil, asigurand o penetrare cat mai adanca de fiecare data cand arcurile se detensioneaza, si eventual provocand un orgasm considerabil, dar pentru a salva o viata e nevoie fie de un plan dur pus in spatele pacientului aflat in pat, fie trebuie facuta resuscitarea direct pe jos.
    Targile pliante pe care le vedeti in salvari sunt toate prevazute cu un plan dur pentru a resuscita si in timp ce pacientul este dus spre spital.

    Am inceput sa transpir deja. Resuscitarea este un efort fizic considerabil.
    Numar 30 de compresiuni pe piept cu voce tare, dupa care fac o pauza in care un asistent insufla de 2 ori aer cu balonul pe nasul si gura pacientului.
    Observ cu coada ochiului ca balonul nu e tinut etans cu mana de asistent, astfel ca tot aerul iese pe langa palnia aparatului si mai nimic ajunge in plamani, dar „merge si asa”.
    Prin gand imi trece ca, pacientul fiind cu midriaza (pupilele dilatate) de fapt eu fac resuscitarea unui cadavru, dar pacientii din jur se uita si „da bine” sa aratam ca ne pasa, asa ca tot exercitiul continua pana ma epuizez.

    S-a scurs deja mult timp si un asistent mi-a luat locul la compresiunile cardiace. Am facut deja injectia cu adrenalina si am chemat Smurd-ul.
    Peste intreaga incapere s-a lasat linistea, cu exceptia gafaitului asistentului care face resuscitarea.
    Ceva nu e in regula. Stiu.
    Urlu la asistent sa numere cu voce tare. Parca e prima data cand face o resuscitare, nu stie, pentru numele lui Dumnezeu, ca se numara pana la 30 cu voce tare ca sa stie cel cu balonul cand sa umfle plamanii!?!
    La resuscitare se numara permanent cu voce tare!
    Sunt pe terapie intensiva si imi dau seama ca asistentii nu stiu nimic. Un alt gand imi spune ca aici totul s-a facut de mantuiala pana am venit eu, din alt judet, sa le stric feng-shui-ul…

    RăspundețiȘtergere
  4. 3.
    Soseste Smurd-ul care preia resuscitarea. Ma relaxez. Salvaristul face compresiile degajat inca aproape jumatate de ora. Are muschii antrenati.
    Toata lumea stie ca nu se mai poate face nimic, dar „lejea-i leje”.
    Apoi medicul de pe ambulanta ma intreaba daca sa se opreasca. Ma uit interogativ la el, pentru ca decizia ii apartine, pentru ca totusi el e medicul de urgenta. Il simt nesigur. Convenim amandoi sa pronuntam decesul, pentru a scurta momentul penibil. Toata lumea din salon, inclusiv cadavrul, rasufla usurati.

    Consulturile si internarile curg… E o garda in care nu voi dormi… Ma critic in minte pentru alegerea de a fi vrut sa fac garzi… Ma descurc, dar imi dau seama ca nu am cu cine sa lucrez – asistentii de pe toate sectiile fiindu-mi ostili fara sa ma cunoasca si ne-avand reflexele necesare – si nici nu am cu ce sa lucrez – sunt inarmat doar cu un stetoscop si un tensiometru, fara laborator accesibil, fara posibilitatea de a face radiografii, fara a putea sa dau o singura pastila din aparatul de urgenta (dulapul cu medicamente de urgenta) pentru pacientii veniti din exterior si care nu necesita internare (am dreptul sa dau medicamente doar la cei pe care ii voi interna).

    Sunt sunat pentru o pacienta care „se simte rau”. Gasesc o batrana cu pneumonie care abia mai respira.
    O consult, plamanii sunt „incarcati”, are nevoie de tratament.
    Mi se prezinta o foaie de observatie goala, care nu are decat un sir de diagnostice.
    Pacienta e de mai multe zile internata dar nimeni nu s-a sinchisit sa completeze istoricul ei sau rezultatul consultului de la internare.
    Am in fata o necunoscuta. Legea spune ca foaia se completeaza in primele 24 de ore dar pacienta e de mai multe zile internata.
    Probabil un caz cunoscut de medicul de pe sectia respectiva, dar nu si de mine care sunt medic exterior.
    In disperare de cauza, ma uit la foaia de evolutie, unde se scrie de obicei tratamentul.
    Nu e nimic scris. Urlu la asistente sa imi dea planul de tratament si descoperim impreuna, cu oarecare stupoare, ca pacienta nu are tratament.
    A fost internata, i s-au pus cateva diagnostice, dupa care a fost parasutata intr-un pat si… au uitat de ea… Pot intelege ca medicul prea ocupat cu altele a uitat de o pacienta (desi pare absurd), dar nici asistentele nu i-au spus (fiind o echipa) ca exista o pacienta fara tratament?! Se pare ca nu. Mai am banuiala sumbra ca pacienta nu a dat spaga si atunci a fost „trecuta cu vederea”, dar imi pastrez banuiala pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  5. 4.
    Pneumonia are nevoie de tratament antibiotic. Intreb asistentele ce antibiotice avem pe sectie, pentru a face o selectie, anume ce antibiotic este mai potrivit pentru pneumonie.
    Aflu ca exista un singur antibiotic; altceva nu exista.
    Il dau pe acela, cu inima stransa, stiind ca provoaca insuficienta renala si nu stiu cum sta pacienta cu rinichii pentru ca nu are nimic scris in documente si nu are analizele facute. Intreb asistenta daca au un medicament pentru a elibera caile respiratorii, un expectorant.
    Asistenta imi zambeste amar: spitalul nu are nimic pentru expectoratie.
    Imi vine in minte tehnica din strmosi cu sarea incalzita care se pune pe piept pentru ca „sa se rupa din gat” si sa se faciliteze expectoratia, dar ma abtin.
    Pun pacienta pe oxigen si ii cresc un pic confortul… Si inalt o rugaciune catre Divinitate sa nu pateasca ceva…

    Nu reusesc sa ma adun ca sunt chemat pe alta sectie. Alta gripa cu febra.
    Intreb cat de mare e febra si asistenta nu stie. Ii spun sa ii puna termometrul pe tonul cu care te adresezi unui cretin. Asistenta, jenata, imi spune ca pe sectia lor nu au termometru, si va trebui sa mearga pe alta sectie, la cateva minute distanta, pentru a imprumuta de acolo un termometru.
    Am un moment de „asta nu mi se intampla mie, nu-i asa?! asta nu e real!”
    Nu mai astept pentru ca sunt iar sunat pentru un nou stop cardiac ce se va lasa cu un alt deces. Prescriu ceva pentru febra si fug catre sectia unde ma asteapta noi exercitii fizice, posibil incepute deja, din nou, in pat…

    Sunt in Romania anului 2017.

    dr. Cezar Danilevici

    —https://cezarspace.wordpress.com/2017/01/12/garda/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care e spitalul sa stim sa nu ajungem acolo decat cu testament lasat in prealabil.

      Ștergere
    2. Daca tot vor pleca medicii din tara , la veterinari o sa ajungem sa ne tratam , ca stomatologii vad ca au trecut pe medicina interna .

      Ștergere
    3. Domnule doctor mă înclin în fața dumneavoastră și am citit cu lacrimi în ochi prin ce calvar poate trece un medic,care este împiedicat sa-și desfășoare activitatea pentru care s-a pregătit ani de zile.Bănuiesc că acest lucru se petrece intr-un oras din Ardeal,posibil Cluj sau Baia Mare și consider că ar trebui să raspundă cei care au fost în fruntea țării în ultimii 10-12 ani,respectiv Băsescu și Iohannis.Aceste două persoane sunt responsabile pentru că au umilit medicii și au adus sistemul de sănătate în comă.Îmi imaginez în ce condiții de stres lucrează un medic intr-un spital în care nu are nici măcar strictul necesar,un termometru ,un antibiotic sau un expectorant.De parcă stresul nu ar fi de ajuns la toate astea se mai adaugă și lipsa personalului medical sau slaba lor pregătire.Este inadmisibil să internezi un pacient și sa-l lasi abandonat intr-un salon cu fișa de observații goală făra a i se preciza un diognostic,fără un istoric al bolilor și fără un tratament adecvat.Există multe neajunsuri în spitale, dar există și rea voință din partea unora și atunci nu ne mai miră de ce nr.deceselor este în creștere.Unde să mergem,la cine să strigăm să ne putem face auziți că acești conducători fac cu noi un adevărat genocid.Cine sa-i tragă la raspundere, cînd țara e condusă de Serviciile Secrete și oamenii au ajuns să fie dezbinați,chiar de ziua Unirii.Singurul care ar mai putea face dreptate pe acest Pămînt este doar Dumnezeu ,pe care îl invocam de fiecare dată cînd ne simțim depășiți de situație.Nu ne ramîne decît să ne rugăm că EL va face într-o zi dreptate,însă uneori ne pierdem speranța de prea multă așteptate.Românii au îndurat prea mult și au ajuns la capătul puterilor că strigătul lor de disperare nu-l aude nimeni.DS

      Ștergere
    4. Initial DS am crezut ca e un pamflet textul d-lui dr., insa cand am ajuns la sfarsit cu cititul , mi-am facut cruce, este purul adevar . In toata tragedia existentiala romaneasca , omul a gasit un spirit personal de a povesti ironic lacunele sistemului .

      Ștergere
    5. Anonim 24 ian 21:28 nu este un pamflet,este chiar povestea de viață a unui medic dîrz și corect ,care luptă sa-și facă meseria intr-un sistem de sănătate distrus de o mînă de nemernici,care au pus stăpînire pe Romania.Cu toate că își dă numele,nu-l cunosc,nu știu ce vârstă are,dar îl apreciez și ar fi o onoare pentru mine sa-l privesc în ochi și sa-i strâng mâna în semn de respect și prețuite.Cinste lui.DS

      Ștergere
  6. Da s-ar putea sa aiba un rol mentalitatea de negociator al lui Trump,care a spus ca vrea negociere cu Rusia lui Putin.Deci s-ar putea sa profitam de o detensionare sau urmarile unui razboi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ramanem la stadiul de vise, nimeni nu vrea unirea, ruși nu scapa din mana ce au deja iar noi avem alte probleme mai mari decat unirea. Complicatia asta ne poate trage in jos sau inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate invazie din partea Rusiei...Sant roman , imi doresc unirea dar acum e greu spre imposibil...

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate invazie din partea Rusiei...Sant roman , imi doresc unirea dar acum e greu spre imposibil...

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma indoiesc ca DODON vrea unirea cu ROMANIA :)) PUTIN ia dat o harta cu intreaga MOLDOVA nu cu ROMANIA :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai da, asa e, doamna MAria a zis bine, basarabia se uneste cu noi, nu noi cu basarabia, adica Moldova o sa mai primeasca o halca din ce avem noi, noi probabil ne dezmembram de tot

      Ștergere
  11. Intrebati si moldovenii daca vor unirea cu Romania . 90 % spun nu .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este din nefericire.Personal cunosc o moldoveanca,care sustine ca ei-moldoveni-sunt mult mai atasati de rusi decat de noi romanii care suntem tradatori si i-am abandonat.Moldovenii nu dorsc unirea cu noi!

      Ștergere
    2. Anonim 24 ian 13:33 așa este nici ei nu vor unirea cu România și oricum acum nu este nici momentul potrivit pentru așa ceva. Prioritatea noastă acum este să se intre pe făgașul normal că țara este împărțită în două și nu se poate face nimic pe acest fond de dezbinare.DS

      Ștergere
  12. Iar interpretezi gresit mesajele, Maria. Moldova nu se va uni cu Romania, chiar tu ai spus ca ai vazut harta micsorata.

    RăspundețiȘtergere
  13. In orice caz, pentru unire trebue un presedinte cu suflet,nu unul ca asta de acum.

    RăspundețiȘtergere
  14. 13 38 gresesti e vb de 33 da 67 nu .
    totusi acum 10 ani raportul asta era
    asa ca : traiasca Basescu!

    RăspundețiȘtergere
  15. BASARABIA ESTE RUSOFONA ---ESTE AMESTECUL RUSIEI PT O SUPUNERE SIGURA A ACESTEIA 60 PROCENTE SUNT AMESTECATI CU RUSII ASADAR E GREU SA SE UNEASCA FARA VARSARE DE SANGE CU ROMANIA--TINERII VOR SA SCAPE PENTRU O VIATA MAI BUNA--CEI MAI IN VARSTA STIU CA ESTE UN RISC---pace voua

    RăspundețiȘtergere
  16. Dl DOCTOR CEZAR DANILEVECI, Domnul sa va binecuvinteze cu aL Sau Har si a Sa Iubire de oameni. Drum Drept si lumina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MT și pe mine m-a impresionat mesajul domnului dr.Danilecici, nu știu cîți de aici l-au citit,pentru că observ unii sunt mai interesați de Trump sau Republica Moldova,decît de ce se întîmplă în țara noastră.Eu am tot respectul și toată prețuirea pentru un medic așa devotat.DS

      Ștergere
  17. Romania se poate uni cu Moldova dar si cu Rusia, sub numele de Dacia fiind in acelasi timp aliatul Americilor imp.musulmanilor+ poate China si Japonia .
    Noi santem f. importanti in axevaratul razboi Sfant si chiar daca romanii sant la inceputul cunoasterii, americanii si rusii stiu deja asta.
    Aduceti-va aminte ce le promitea tuturor un coleg de-al nostru de blog daca se ating de Romania.Eu personal stiu ca spunea drept.
    Aproprierea dintre Trump si Dragnea(+Grindeanu) la masa aceea restransa nu vi s-a parut ciudata ? Ganditi-va bine, erau cca 1500 de oameni, toti mai pe pozitii decat ai nostri..si totusi Dragnea era la aceeasi dist. cu sotia lui Trump.ce ti-e si cu Gucifer asta, adevaratul castigator al alegerilor USA .:((((((((
    Bucurie, Fericire, blandete voua !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, spui tu ceva...L A 16:03.

      Ștergere
    2. L.A. o fi mai vandut ceva americanilor de pe la noi , altfel cine sa ne ia in calcul vreodata ? Le-o fi promis americanilor ca pot rascheta gratis Carpatii Meridionali .

      Ștergere
    3. Ce mesaje de oameni reduși mintal,intrați aici numai să faceți mișto.Țara arde și baba se piaptănă.

      Ștergere
  18. Asa sa ne ajute Dumnezeu !

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu zic sa stăm cuminți, in banca noastra, pana cind ne este bine, avem noi și așa destule probleme, sa le rezolvam noi alea intîi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16 47, stati atunci, asa v-ati apropiat de chingi si v-au pus astia la zid.Dar lasati-ne pe noi sa miscam, problemele rezolvati-le voi, n-am nimic impotriva.

      Ștergere


  20. Fiecare Unul Sunt fericit și mulțumesc lui Dumnezeu pentru Folosind Zenith Bank m-ai ajutat pentru a obține împrumutul meu am fost în căutarea pentru un împrumut de a plăti tipurile taxa de școli am găsit acest Zenith Bank, care a primit un împrumut pentru mine să plătească facturile mele și genul meu Taxe școlare. dacă aveți nevoie de orice tip de împrumut prin e-mail: zenithbankloanserviceplc@gmail.com

    RăspundețiȘtergere


  21. Fiecare Unul Sunt fericit și mulțumesc lui Dumnezeu pentru Folosind Zenith Bank m-ai ajutat pentru a obține împrumutul meu am fost în căutarea pentru un împrumut de a plăti tipurile taxa de școli am găsit acest Zenith Bank, care a primit un împrumut pentru mine să plătească facturile mele și genul meu Taxe școlare. dacă aveți nevoie de orice tip de împrumut prin e-mail: zenithbankloanserviceplc@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria,pe rusoaica asta n-o vedeti ca face reclama la banca,ati sters-o doar pe Ramona,ea nu facea reclama,o intrebasem eu cine face hipnoza si mi-a raspuns.Mimi

      Ștergere
    2. Mimi uite aici daca vrei sa faci Regresie in Vieti Anterioare

      http://www.vietianterioare.ro/despre-ruxandra-bulzan/

      Ștergere
  22. Multumesc Anonim pentru povestioara reala a medicului roman.
    Da, urmezi o scoala medicala cu dorinta de a fi de ajutor semenului la nevoie,numai ca, undeva pe drum, ori iti pierzi omenia ori calea si ajungi un robot care face lucrurile automatizat fara sa constientizezi,fara sa simti.
    Si eu fac parte din sistemul medical si am ajuns sa nu mai cred in el.Uneori este absurd ce se intampla.Credinta in medicina alopata este zdrunginata rau.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai D, peste 10 ani o sa avem medici din Kenya si Asia , ne vor opera astia ca pe zebrele din safari , cu fierastarul.

      Ștergere
    2. 21.40 parca am scena in fata , doamne m-am prapadit de ras.

      Ștergere
  23. Nici noi nu vrem,n-avem bani de dat ajutor social la saracii nostri,dar sa mai luam saracii si mafia lor

    RăspundețiȘtergere
  24. 14,20 Sa nu spui NICIODATA ,nicodata.Nu aduce anul ce aduce ceasul.Totdeauna sint sanse,de care trebue sa fim pregatiti sa le fructificam ca in 1859 si in 1918.Pentru asta trebue un presedinte adevarat care sa simta romaneste,Trebue sa CREDEM in sansa noastra si sa ACCTIONAM CORESPUNZATOR,Dumnezeu ajuta pe cei CURAJIOSI, dar niciodata pe cei nepregatiti sau fricosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti se mai pare acum ca Iohanis e fricos ? e laser, asculta ce spun, vampir de transivania nu degeaba tremura englezii ca vor avea onoarea sa negocieze brexitul cu dansul

      Ștergere
  25. Dacă românii din stânga și dreapta Prutului vor decide să se reunească nimeni nici chiar vitejii ruși nu vor putea face mare lucru.Necazul nostru că printre noi sunt ascunși oameni vânduți rușilor.O altă problemă că agentul rus Ion Iliescu a executat ordinul rusești a recunoscut independența Basarabiei.Dacă acest ticălos nu făcea această mizerie se putea realiza reîntregirea României .Pentru cei care tot vorbesc despre cât de săraci suntem în 1918 România era mult mult mai săracă dar românii erau oameni cu coloană și suflet .

    RăspundețiȘtergere
  26. S-ar putea ca si Iohanis sa vrea unirea,asa ar avea mai multi copii de traficat si case de furat

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu se va uni niciodată. Moldovenii nu vor unire, au ales un președinte rus.

    RăspundețiȘtergere
  28. Sper sa nu ajungem ca Ucraina.

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu cred in unirea Basarabiei cu Romania in ruptul capului, acest lucru nu se face de cat cu acceptul lui Putin si cum in ura vizitei pe care a facuto Igor Dodon la Moscova a primit cadou harta cu Moldova lui Stefan cel Mare e clar sennalul si directia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Presedintele Putin este om destept, bun patriot, istet si drept. O sa inteleaga si romanii acest aspect. El i-a daruit acea harta a Moldovei, nu ca Moldova lui Dodon ar fi despartita de Romania, ci, din contra, ca, de fapt, Dodon nu intelege semnificatia: "La trecutu-ti mare, mare viitor!". Mesajul pentru Romania, transmis de catre Presedintele Rusiei, este ca acesta respecta istoria poporului, ca ajuta la unire si, mai cu seama, ca-i constient ca si Federatia Rusia, este parte integranta din Marele Imperiu al Daciei, din perioada Matriarhatului(Dacii sau "Davii" sau "Avvii"- numele lor a devenit nume generic al tuturor locuitorilor atat de pe Dunare, cat si de pe Don, cat si in zona Muntilor caucaz, cat si in zona Muntilor "Padurea Neagra" si in "Alpi", cat si in zona Muntilor Urali, cat si in zona pen. Scandinavia. Stiti ca denumirea culturala a Danemarcei, de ex. era DACIA... s.a.m.d. ). Rusii(inainte de-a se numi "slavi") fiind un popor descendent din Dacii Hiperboreeni, care aveau Centrul Spiritual si Centrul Politic in zona Muntilor Carpati. Denumirea de "Carpati" au dat-o unul din triburile dacilor hiperboreeni si anume "Carpii". "Carpii" sau "carpizii", numiti si "Caucii", "caucazii" sau "coconii", ocupau zona montana, actuala zona de nord-est transilvana si maramureseana, pana in centrul si nordul Moldovei. de la ei avem actualul nume al muntilor si onomasticul "Carp".

      Ștergere
  30. Hipno si ai nostri au ales un neamt,ei un rus S-ar putea ca unirea sa se faca chiar cu vointa unor rusi si ucrainieni din republicaMoldova interesati fie si numai de UE,dar asta ne arata ca sintem aceiasi faza cu gindurile,cred in unire dar cu alt presedinte care nu e alogen.,iar credinta muta muntii.

    RăspundețiȘtergere
  31. eu sunt din R.Moldova. si eu imi doresc unirea.dodon a cistigat alegirele prin frauda. sper ca el va fi ultimul presedinte al r.m. Traeasca si sa-n floreasca scumpa tara ROMANEASCA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.24 Felicitari pentru patriotism ! Eu am un medic stomatolog din Rep. Moldova la care ma tratez. E de 20 de ani in Bucuresti , dar cand vorbeste de romani si de Romania se ridica in picioare si isi impreuneaza mainile in semn de rugaciune . Nu de la inceput am observat lucrul acesta , ci mai tarziu vorbind si cu alti pacienti ai dansului .

      Ștergere
    2. Anonim 26 ian 22:24 mai bine vă uniți cu rusii că veți fi mai cîștigați cel puțin Putin e patriot și nu va permite nimănui să intre peste ei.România va ajunge în scurt timp o colonie că avem un trădător la conducere,care ne taie pădurile și le dă austriecilor.

      Ștergere
  32. DOMNULUI DOCTOR FELICITARI--A PUS DEGETUL PE RANA--LUCRAND IN FARMACIE ERAM OBLIGATI DE PATRON SA RECOMANDAM MEDICAMENTE CARE IN MOD SIGUR AVAND SI EFECTE SECUNDARE LE DADEAM BOLNAVILOR CU INIMA STRANSA--CERTURI SI IN FINAL MI-AM DEPUS DEMISIA--MARILE CONCERNURI FARMACEUTICE AU UN SINGUR ROL--BENEFICIILE SI SCADEREA NATALITATII DUMNEZEU N-O SA MAI INDURE NEDREPTATI SI VA FACE CE ESTE SCRIS SANATATE SI PACE VOUA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.17 Putini si buni , si dvs. d-na farmacist faceti parte din ei .

      Ștergere
  33. Sistemul medical nu este interesat sa te vindeci ci sa fii dependent de el prin celalalt sistem, farmaceutic.Are grija sa fii un om bolnav prin tirul de vaccinari facut de la nastere cand corpul este foarte vulnerabil.
    Oamenii sunt atat de speriati de imbolnaviri incat nici nu vor sa auda ca vaccinurile sunt nocive,aducatoare de handicap psihic si motor,de boli pe termen lung si chiar moarte.Sunt mii de cazuri de copii nenorociti,dar majoritatea nu vrea sa inteleaga, ca de altfel multe alte lucruri care sunt clare,dar numai daca esti dispus sa deschizi ochii.
    Cancerul este doar o afacere prin recomandarea chimioterapiei si radioterapiei.
    Cancerul ca orice boala nu este decat un EFECT care se vindeca daca reusesti sa-i intelegi cauza.Au reusit sa transforme toata viata intro mare frica.Din cauza fricilor de tot felul nu mai poti fi nici rational ce sa mai zic spiritual,adica sa reusesti sa te intelegi la nivel de Fiinta.Omul cu toate facultatile si doctoratele,habar nu are cum functioneaza,nici macar la nivel fizic.Toata medicina ca studiu este bazata pe studiu de caz,fara sa reuseasca sa iteleaga MAREA UZINA A CORPULUI UMAN.Ce sa mai zic ca medicina habar nu are ca bolile fizice sunt intai create la nivel de suflet,adica energetic.Pai cum sa stie cum sa te trateze daca nu stie cum functionezi!Medicina alopata trateaza efectele-simptomele,la cauze nu stie cum sa ajunga.
    Eu as infiinta o alta scoala medicala care sa coreleze sufletul,mintea si trupul fizic,fiindca asta inseamna OMUL,nu numai ce vezi in oglinda.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere