miercuri, 18 ianuarie 2017

APARITIA LUMINII LUI DUMNEZEU, ÎN TIMPUL RUGACIUNII MELE !



DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...


                   .
                                                          Dragii mei, 

În aceasta noapte, in timp ce mă rugam în genunchi fiind , şi având pe măsuţa mea micuţă alaturi de SFANTA  EVANGHLIE,  o lumânărică aprinsă, văd dragii mei, cum de pe măsuţă, ca si din SFANTA  EVANGHLIE a iesit o scânteie aurie, mare cât un bob de orez.
Lumina aurie, densă si stralucitaore foarte, urcă la distanţă mică pe lână lumânarica aprinsă, trece prin dreapta mea, prin faţa mea, si se pierde pe deasupra capului meu.
Bucuria mi-a a fost imensă; de negrait in cuvinte.
A fost si este uimitor,ca atunci când mă rugam ,să văd cum o bucăţica ruptă ca din Soare, a apărut in faţa mea, spunându-mi astfel că ,Rugăciunea inimii mele, a fost auzita chiar in clipa când eu ma rugam.
La fiecare dintre noi dragii mei, poate fi auzita Rugaciunea inimii noastre, chiar in clipa în care noi ne rugam si sa primim Semne dumnezeiesti care ne bucură sufletul ,si care ,ne întaresc în CREDINŢĂ mai mult ca niciodata.
                                                         Cu dragoste,Maria. 

50 de comentarii:

  1. Biblia este adevărată.

    https://www.youtube.com/watch?v=xqYu1wN2mHg

    RăspundețiȘtergere
  2. Vanatoarea Dimensiunii Ascunse | DOCUMENTAR IN ROMANA

    https://www.youtube.com/watch?v=IL3mWsSYWUg

    RăspundețiȘtergere
  3. sa ma ierti ca de emotie am incurcat pagina

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu esti singura cu astfel de trairi. Mai ușor cu mandria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim18 ianuarie 2017, 19:44
      Nu esti singura cu astfel de trairi. Mai ușor cu mandria.

      RASPUNS :
      nu e nici o traire ..... e confuza rau ....
      E STARE HIPNOTICA a propriului creier cu UNDE PSIHEDELICE ...
      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    2. dex-ul limbii romane citire

      PSIHEDÉLIC, -Ă, psihedelici, -ce, adj. 1. Referitor la psihedelism. 2. Care se caracterizează prin efecte de lumină, culoare, atmosferă sonoră etc.; care evocă viziuni, halucinații, vise produse prin drogare.

      HIPNÓZĂ, hipnoze, s. f. Stare asemănătoare cu somnul, provocată artificial prin sugestie, în timpul căreia controlul conștient și contactul cu realitatea slăbesc, trăirile și acțiunile celui hipnotizat fiind supuse voinței hipnotizatorului

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    3. Daca si tu iei in ras si batjocura adevarul dnei Maria ce sa mai zic de restul care nu inteleg o boabă din ce se scrie aici.

      Ștergere
    4. Din Evanghelia Eseniana,Evanghelia Pacii;'Deveniti deci,adevarati Fii ai Tatalui Vostru Ceresc si ai Maicii Voastre Pamantesti si adevarati frati ai Fiilor Oamenilor .Pana acum ati fost in razboi cu Tatal Vostru,cu Maica Voastra si cu fratii vostri,si i-ati servit lui Satana.Fie ca singura voastra lupta sa fie impotriva lui Satana,ca el sa nu va rapeasca pacea Tatalui Ceresc pentru spiritul vostru.Fie ca dubla lor pace sa domneasca intre Fii Oamenilor.Pace voua.Salutati-va in acest mod unii pe altii,ca in corpul vostru sa coboare Pacea Maicii Pamantesti si in spiritul vostru,Pacea Tatalui Ceresc.Numai atunci veti trai in pace intre voi,caci Imparatia lui Dumnezeu va fii in voi.'-Domnul Iisus.Pace sufletului tau.

      Ștergere
    5. Iona19 ianuarie 2017, 15:02
      Daca si tu iei in ras si batjocura adevarul dnei Maria ce sa mai zic de restul care nu inteleg o boabă din ce se scrie aici.

      raspuns
      serios ? si tu intelegi ??? deci repet
      ce am scris RAMINE VALABIL si cind ma citesti citeste TOT ca nu o sa explic iara ca sa ma acuzi ca dau copy paste DE LA MINE ? CE ZICI ? acum daca dau copy paste E BINEEE ???? sau sa te las in BEZNA totala ??? ha ha ha

      deci femeie FARA CAP eu stiu bine ca nu pricepi DAR PINA ACUM o tot dadeai ca ce bine le intelegi .... mai sa fie ... deci CIND MA CITESTI ia NOTITE ca asa PAS CU PAS pricepi CA PE SARITE nu ai cum ... deci repet

      MARIA nu are treaba cu duhul sfint CI CU TOT FELUL DE UNDE care le poate receptiona FIIND intr-un mediu CA ORICE OM electromagnetic .. DECI tv emite UNDE , radio EMITE unde ,CELUARUL emite UNDE , calculatorul EMITE UNDE etc etc etc .... deci SI CIND TV E INCHIS tot EMITE si CREIERUL UMAN poate auzi ´´ voci ´´ ca receptioneaza niste frecvente CARE le decodifica IN FUNCTIE DE CE ´´ crede ´´ el .... deci UNDELE PSIHEDELICE si AUTOHIPNOZA sunt doua elemente CARE induc in eroare omul NEPREGATIT( DEX-UL are definitiile PE CARE LE-AM DAT COPY PASTE CA NU AM FACUT EU DEX-UL ... HA HA HA ) ... acum e clar ??


      Concluzii simple
      FIIND INTR-UN CAMP ELECTROMAGNETIC , undele EMISE de tot felul de TEHNOLOGII pot DENATURA PERCEPTIA si pot face omul SA NU MAI STIE CE E REAL cu ce e UNDA TV, RADIO , NET , CELULAR etc etc etc ... de ce se ´´ implinesc ´´ ? SiMPLU .... ORICE film EMITE RAZBOAIE , CRIME , CUTREMURE ETC ETC ETC SI MINTEA FOLOSESTE aceste UNDE si spune ca a vorbit ´´ duhul sfint ´´ si cind ´´ se adeveresc ´´ cere faima ....MANDRIA E MARE ....vei spune DE CE SE ADEVERESC ?? dupa cum vezi NU EXISTA DATE CLARE NICIODATA , repet NICIODATA si ORICE ´´ PREMONITIE ´´ se intimpla mai devreme sau mai tarziu CA traim INTR-O LUME UNDE TOATE FARADELEGILE SUNT VALABILE .... deci IN IAD suntem .... e mult ADEVAR DUR in ce scriu stiu SI MULT NU PRICEPI dar ia-ti timp si GINDESTE pe liniute CE SPUN si apoi CERCETEAZA si aplica SI O SA VEZI CLAR ... NU VORBESTE DUHUL SFINT in nici unul sau una care apare la tv sau scrie carti DESPRE ASTA .... AM SPUS MULTE si CONDENSAT ca sa pricepi CA TOTUL SE CERCETEAZA CA SA nu fi INSELATA .... nu e locul sa scriu in amanunt PAS CU PAS toata CERCETAREA dar oricine poate sa citeasca ce scriu SI PAS CU PAS SA ISI AIBA PROPRIA ANALIZA dar pe date CLARE , REALE si CONCRETE .... SUCCES

      aviz amatOrilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps scopul acestor lucruri este unul DUR SI INFRICOSATOR ... lepadarea si PIERDEREA adevaratei credinte ORTODOXE si venirea lui antihrist intr-o noua religie MONDIALA prin excluderea ORTODOXIEI ....

      DUR ADEVAR STIU ,

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    6. Dacă fara rusine spui unei femei in batjocura ca e fara cap, atunci se înțelege ca tu ești bărbat fara sâmânța si fara testicule! Rusine sa-ți fie creștinule amator!

      Ștergere
    7. Ce e creștin horordox te-ai incaldusit? :))))

      Ștergere
    8. Anonim19 ianuarie 2017, 17:20
      Dacă fara rusine spui unei femei in batjocura ca e fara cap, atunci se înțelege ca tu ești bărbat fara sâmânța si fara testicule! Rusine sa-ți fie creștinule amator!

      Anonim19 ianuarie 2017, 17:21
      Ce e creștin horordox te-ai incaldusit? :))))

      Raspuns :
      serios ??? HA HA HA HA HA
      TEXTELE femeilor SE ANALIZEAZA si SUNT FARA CAP ... cum e femeia CARE LE SCRIE ??? hai o logica de cresa ... FARA CAP... DUR ADEVar STIU dar ADEVARUL NU SE SCHIMBA ca sa dea bine unei femei FARA CAP ci femeia SE SCHIMBA si ISI PUNE CAP... capisci FEMEI fara cap CA E MULTEEEEEEEEEEEEEEE ... HA HA HA HA HA .... DATUL din GURA NU INSEAMNA CA AI CAP CI CA ESTI ISTERICAAAA ( femeiele in general NU AU ARGUMENTE si atunci LATRA )

      fuguta la studiu , STRUCTURARE INTERNA A VOASTRA si apoi poate discutam CU CAP ....

      AVIZ AMATORILOR si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps ha ha ha ha ha ha ha
      asta cu testiculele mi-a placut DAR EU AM , tu NUU si stiu ca e nasol asta DAR NU SE SCHIMBA ADEVARUL femeie fara cap ... ha ha ha ... daca taceAI filozoafa RAMINEAI dar asa prostie INTRUCHIPATA ai dat pe fata ce nu ai ... ASTA CU RUSINEA e tare..... si SENTIMENTALISMELE ISTERICE de femei NU TIN LA MINE ... incearca altceva POATE reusesti ... ha ha ha ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    9. Bă, creștinule ortodox, ai tu oua, da-s goale bre!
      Un bărbat adevărat, cu tot ce trebuie, viril daca înțelegi, nu jignește femeile. Si știi de ce? Pt ca știe ca daca le vorbește așa cum faci tu pe blog n-o sa-si mai poată perpetua specia. Așa ca, singur te-ai dat de gol ca n-ai nimic in boașe. Si nici in cap.
      Ești o rusine pt tagma bărbaților. Poate îți scrie in CI ca ai sex masculin, in fapt ești un eunuc.
      Si mai ai si gura mare ca o femeie, din aia care n-ai reușit tu sa o faci fericita.
      Asta ca sa vezi cat de usor poti sa știi cat de viril este un bărbat, doar din mesajele care le scrie pe un blog.
      Așa cum zicea taica Freud, totul se reduce la sex si pulsiuni sexuale.
      Cat despre cunoștințele tale in ortodoxie ești analfabet. Tu nu cunosti Cuvântul lui Dumnezeu, tu bagui niste versete copiate de pe net fara nicio noima.
      Din nefericire ai fani pe blog care îți așteaptă cu sufletul la gura delirul mistic si injuriile. Așa se hrănesc ei cu mizeriile aruncate de tine.
      Mai ai o șansa. Daca vrei sa fii iertat de Dumnezeu pt ereziile tale si jignirile fata de femei, chiar si de stramoasa noastră Eva, du-te la duhovnic si mărturisește-te sincer. Mândria ta te duce direct in iad. Dar de acolo nu vei mai rade, ci vei urla de durere.
      Capisci?

      Ștergere
    10. Anonim20 ianuarie 2017, 15:56
      Bă, creștinule ortodox, ai tu oua, da-s goale bre!
      Un bărbat adevărat, cu tot ce trebuie, viril daca înțelegi, nu jignește femeile. Si știi de ce? Pt ca știe ca daca le vorbește așa cum faci tu pe blog n-o sa-si mai poată perpetua specia. Așa ca, singur te-ai dat de gol ca n-ai nimic in boașe. Si nici in cap.
      Ești o rusine pt tagma bărbaților. Poate îți scrie in CI ca ai sex masculin, in fapt ești un eunuc.
      Si mai ai si gura mare ca o femeie, din aia care n-ai reușit tu sa o faci fericita.
      Asta ca sa vezi cat de usor poti sa știi cat de viril este un bărbat, doar din mesajele care le scrie pe un blog.
      Așa cum zicea taica Freud, totul se reduce la sex si pulsiuni sexuale.
      Cat despre cunoștințele tale in ortodoxie ești analfabet. Tu nu cunosti Cuvântul lui Dumnezeu, tu bagui niste versete copiate de pe net fara nicio noima.
      Din nefericire ai fani pe blog care îți așteaptă cu sufletul la gura delirul mistic si injuriile. Așa se hrănesc ei cu mizeriile aruncate de tine.
      Mai ai o șansa. Daca vrei sa fii iertat de Dumnezeu pt ereziile tale si jignirile fata de femei, chiar si de stramoasa noastră Eva, du-te la duhovnic si mărturisește-te sincer. Mândria ta te duce direct in iad. Dar de acolo nu vei mai rade, ci vei urla de durere.
      Capisci?


      raspuns :
      serios ????? ai gindit mult inainte sa scrii ? mai straduieste/te inainte alta data ... ha ha ha
      ia fi antena aici raspunsul meu la delirul tau

      LE ARAT DOAR OGLINDA , de restul se ocupa ele .... ha ha ha ha

      NU TE STRADUI SA PRICEPI femeie FARA CAP ... DUR ADEVar STIU ... MOR DE rasssss... spune/mi ca esti femeie CA DACA ESTI BARBAT sigur ai fost crescut DE O FEMEIE SI atunci pricep ca ai ramas fara coapse ( la ce raspuns ai dat ) dur adevar stiu .... astept noi confruntari DAR PREGATESTE/TE inainte DA ??? ha ha ha ...


      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    11. Anonim20 ianuarie 2017, 15:56
      Bă, creștinule ortodox, ai tu oua, da-s goale bre!

      raspuns :

      pot cobori la nivelul tau fara nici o problema CREDE/MA si pot folosi un libaj PE INTELESUL TAU ,,,, deci NU MA PROVOCA .... ha ha ha
      ma abtin ca E UN RASPUNS DUR DE TOT , femeie fara cap la replica ast a ta si TACI sau il vei afla .... mor de rasssssssss prostie INTRUCHIPATA


      deci preia/mi sfatul si taci cu ISTERICALELE astea feminine
      CA iese nasol pentru tine .... deci repet TACI sau ma distrez cu tine dar maria va trebui sa lase raspunsurile caRE VOR FI FFFFFFFFF USTURATOARE

      deci preia/mi sfatul si TACI in ceea ce ma priveste SAU ITI ASUMI CONSECINTELE ... Alege varianta SOFT ca aia HARD e DURA RAU .... HA HA HA HA HA HA


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox
      ps femei fara cap dar cu gura plina

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=cy0G7XMUY2M D-na Maria vă rog să priviți cum acest preot a fost alungat din Biserica pe care a construit-o și a slujit toată viața,iar acum slujeste in casa lui bătrînească,unde enoriașii l-au urmat.DS

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.youtube.com/watch?v=9e7B0kJLwcs Ascultați vocea acestui preot,cred că este unic.DS

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.youtube.com/watch?v=ESVayRzFIfA Părintele Pandelică din Ialomița e căutat de lume din toată țara pentru vocea lui și slujbele pline de har.Pe mine m-a impresionat pînă la lacrimi.Ascultați-l și voi.DS

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.youtube.com/watch?v=o5A8Sw9EjWU D-na Maria vă rog sa vă faceți puțin timp și să ascultați acest preot minunat.Nu am mai vazut de mult atîta har la un preot.Poate e ceva atipic pentru alții,dar priviți ce comunicare are cu enoriașii.DS

    RăspundețiȘtergere
  9. CEVA BANAL

    orice lumina DACA O URMARESTI CU ATENTIE urca PE LINIILE SPATIU TIMP si DISPARE .... deci NICI O TREABA CU DIVINITATEA ....deci cind nu stii NU DA EXPLICATIA CA TE INSELI AMARNIC .... deci repet ... in situatii OBISNUITE cind omul e LINISTIT poate vedea lumina oricarei surse de lumini ´´ mergind ´´ pe liniile spatiu -timp .... CIT DE DES SE INTIMPLA sau nu DEPINDE DE OMUL in cauza .... NIMIC DIVIN IN ASTA ....deci multa NECUNOASTERE in astfel de texte .... dur adevar stiu dar NU CONFUNDA lucrurile ....mai ai mult de studiat .....

    AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

    CRESTIN ORTODOX

    RăspundețiȘtergere
  10. ´´ măsuţa mea micuţă alaturi de SFANTA EVANGHLIE, o lumânărică aprinsă, văd dragii mei, cum de pe măsuţă, ca si din SFANTA EVANGHLIE a iesit o scânteie aurie, mare cât un bob de orez.´´

    luminarea S-A REFECTAT pe SFINTA EVANGHELIE si pe MASA SI ai tu ipresia GRESITA ca din cele doua a iesit ... cind o sa iasa LUMINA din SFINTA EVABGHELIE cind nu ai nici o sursa de lumina poate ATUNCI facem o analiza CONCRETA ce si cum ... reflectii din astea sunt de copii de cresa ... dur adevar stiu

    concluzii simple
    lumina luminarii ESTE ca un bob de orez ca si forma si OCHII TAI ti-au jucat feste cind spui ca din masa si evanghelie au iesit .. se numeste alegere SELECTIVA a creierului tau ... deci CREIERUL TAU a selectat IMAGINEA LUMINARII a pus-o in evanghelie si masa si IACA ´´ duhul ´´ s-a manifestat ... dur adevar stiu DAR ILUZIILE OPTICE SUNT FRECVENTE la oamenii care NU STIU despre ele ce si cum .... deci eu inteleg CREDINTA ADEVARATA dar CONFUZIA TA E MAREEEEEEEEE .... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT ...

    aviz amatorilor si amatoarelor

    crestin ortodox

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am inteles nimic.

      Ștergere
    2. Iona19 ianuarie 2017, 14:59
      Nu am inteles nimic.

      raspuns
      COPY- PASTE DE LA MINE ( ca sa nu fiu iara acuzat ca repet )
      raspuns
      serios ? NU intelegi ??? HA HA HA
      deci repet
      ce am scris RAMINE VALABIL si cind ma citesti citeste TOT ca nu o sa explic iara ca sa ma acuzi ca dau copy paste DE LA MINE ? CE ZICI ? acum daca dau copy paste E BINEEE ???? sau sa te las in BEZNA totala ??? ha ha ha

      deci femeie FARA CAP eu stiu bine ca nu pricepi DAR PINA ACUM o tot dadeai ca ce bine le intelegi .... mai sa fie ... deci CIND MA CITESTI ia NOTITE ca asa PAS CU PAS pricepi CA PE SARITE nu ai cum ... deci repet

      MARIA nu are treaba cu duhul sfint CI CU TOT FELUL DE UNDE care le poate receptiona FIIND intr-un mediu CA ORICE OM electromagnetic .. DECI tv emite UNDE , radio EMITE unde ,CELUARUL emite UNDE , calculatorul EMITE UNDE etc etc etc .... deci SI CIND TV E INCHIS tot EMITE si CREIERUL UMAN poate auzi ´´ voci ´´ ca receptioneaza niste frecvente CARE le decodifica IN FUNCTIE DE CE ´´ crede ´´ el .... deci UNDELE PSIHEDELICE si AUTOHIPNOZA sunt doua elemente CARE induc in eroare omul NEPREGATIT( DEX-UL are definitiile PE CARE LE-AM DAT COPY PASTE CA NU AM FACUT EU DEX-UL ... HA HA HA ) ... acum e clar ??


      Concluzii simple
      FIIND INTR-UN CAMP ELECTROMAGNETIC , undele EMISE de tot felul de TEHNOLOGII pot DENATURA PERCEPTIA si pot face omul SA NU MAI STIE CE E REAL cu ce e UNDA TV, RADIO , NET , CELULAR etc etc etc ... de ce se ´´ implinesc ´´ ? SiMPLU .... ORICE film EMITE RAZBOAIE , CRIME , CUTREMURE ETC ETC ETC SI MINTEA FOLOSESTE aceste UNDE si spune ca a vorbit ´´ duhul sfint ´´ si cind ´´ se adeveresc ´´ cere faima ....MANDRIA E MARE ....vei spune DE CE SE ADEVERESC ?? dupa cum vezi NU EXISTA DATE CLARE NICIODATA , repet NICIODATA si ORICE ´´ PREMONITIE ´´ se intimpla mai devreme sau mai tarziu CA traim INTR-O LUME UNDE TOATE FARADELEGILE SUNT VALABILE .... deci IN IAD suntem .... e mult ADEVAR DUR in ce scriu stiu SI MULT NU PRICEPI dar ia-ti timp si GINDESTE pe liniute CE SPUN si apoi CERCETEAZA si aplica SI O SA VEZI CLAR ... NU VORBESTE DUHUL SFINT in nici unul sau una care apare la tv sau scrie carti DESPRE ASTA .... AM SPUS MULTE si CONDENSAT ca sa pricepi CA TOTUL SE CERCETEAZA CA SA nu fi INSELATA .... nu e locul sa scriu in amanunt PAS CU PAS toata CERCETAREA dar oricine poate sa citeasca ce scriu SI PAS CU PAS SA ISI AIBA PROPRIA ANALIZA dar pe date CLARE , REALE si CONCRETE .... SUCCES

      aviz amatOrilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps scopul acestor lucruri este unul DUR SI INFRICOSATOR ... lepadarea si PIERDEREA adevaratei credinte ORTODOXE si venirea lui antihrist intr-o noua religie MONDIALA prin excluderea ORTODOXIEI ....

      DUR ADEVAR STIU ,

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    3. Mai nerusinatule, tu nu ai pic de simt? Te iei de toată lumea de pe blog si chiar de doamna Maria? Tu nu aperi ortodoxia, tu judeci pe toată lumea si nu te vezi cat de rătăcit ești, om fara cap! Amatorule! Scopul tău pe blog este acela de a da glas ratacirilor demonilor prin ceea ce postezi.

      Ștergere
    4. Iona te rog nu îți mai consuma energia cu cineva care nu se merită.Mai bine privește filmulețele pe care le-am postat aici despre un preot cu mult har și o voce de tenor.Îți va aduce multă pace în suflet și vei fi mai cîștigată.Te pup.DS

      Ștergere
    5. Anonim19 ianuarie 2017, 17:26
      Mai nerusinatule, tu nu ai pic de simt? Te iei de toată lumea de pe blog si chiar de doamna Maria? Tu nu aperi ortodoxia, tu judeci pe toată lumea si nu te vezi cat de rătăcit ești, om fara cap! Amatorule! Scopul tău pe blog este acela de a da glas ratacirilor demonilor prin ceea ce postezi.


      Anonim20 ianuarie 2017, 00:18
      Iona te rog nu îți mai consuma energia cu cineva care nu se merită.Mai bine privește filmulețele pe care le-am postat aici despre un preot cu mult har și o voce de tenor.Îți va aduce multă pace în suflet și vei fi mai cîștigată.Te pup.DS


      raspuns
      SERIOS ? iona MAI AI MULT DE STUDIAT pina sa deschizi gura despre ce spun eu dupa ce desigur pricepi ... NU E CAQZUL ACUM .... PREIA-MI UN SFAT si TACI ca daca nu o faci IAU LA PURICAT toate MESAJELE TALE DE DOI LEI si CREDE-MA CA o sa iesi sifonata RAUUUU din prostia TAAAA ... deci repet pentru tine prostie INTRUCHIPATA TACI SAU imi dai ocazia SA continui EU si va fi vai si amar de tine .... au mai incercat si altele si altii si AU LUAT-O ... deci invata DE LA ELE SI EI si UNDE HABar NU AI NU TE BAGA sau fa-o si MA DISTREZ CU TINEEE rau de tot ... dur adevar stiu DAR ADEVARUL NU SE SCHIMBA pentru oricine e haotic IN INTERIOR ca sa dea bine publicului si sa nu fie lezat ... capisci ?? sa nu repet a treia oara ca atunci incepe dstractia ... tic tac tic tac

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    6. Iti multumesc mult DS ,te urmaresc cu placere.Sunt aici pe blog urmaresc comenturile tale si ale celorlalti.Te pup si eu.

      Ștergere
    7. Bre, batjocoritorule, de ce sa tacă Iona? Ca ce? Ai sa-ți verși laturile pe blog?
      Te știu toți de eretic, așa ca degeaba mai încerci sa impresionezi. Singurul adevăr pe care nu-l stii este acela ca, daca nu te potolești vei fi mai aproape de iad decat crezi.

      Ștergere
    8. Anonim20 ianuarie 2017, 16:01
      Bre, batjocoritorule, de ce sa tacă Iona? Ca ce? Ai sa-ți verși laturile pe blog?
      Te știu toți de eretic, așa ca degeaba mai încerci sa impresionezi. Singurul adevăr pe care nu-l stii este acela ca, daca nu te potolești vei fi mai aproape de iad decat crezi.


      raspuns
      iara ISTERICA , femei fara cap
      deci prostie INTRUCHIPATA dupa cum vezi NU POTI ARGUMENTA la subiect CA TE DEPASESTE complet si atunci vrei HARD way si acolo TOT O IEI ... mor de rassssss ... altceva mai poti ??? DUR ADEVRA STIU dar din astea femei fara cap sunt miliarde SI NU POT FACE inca una din ele ... HA HA HA

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps plingerile se SCRIU la EVA ca ea era fara cap si daca nu iti convine TOT FEMEIE e si culmea A ASCULTAT DE SARPEEE si a LUAT/O MEREU SI MEREU ... DUR ADEVRA STIU dar DIAVOLE nu ma impresionezi si ardem TOT

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  11. Si chiar daca e si chiar daca nu e, mai usor cu judecatta

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca orice om care se crede vizionar de la DUMNEZEU , in special si mai abitir , trebuie sa caute prin multe "confirmari " ca este de la DUMNEZEU si nu de la diavolul.
    Si de ce nu , sa-i"citeasca " preotul pt dezlegare , chiar daca este sa fie de la DUMNEZEU. Dar multi o lasa sa mearga asa , ca daca mai sunt si niste foloase , de ce sa-si faca singura 'rau" .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Discernământul duhurilor e greu de făcut . Depinde din ce unghi privești. Dna Maria spune că merge la biserică se împărtășește, se roagă. Aceasta dacă este adevărat ,(și personal cred că da),fapt care se reflectă în îndemnurile pentru cititori. Să mergem la liturghie să ne spovedim sa ne împărtășim, asta îndeamnă in fiecare postare. Dacă ar fi ghidată de spirite entități care sunt

      Ștergere
    2. Dacă ar fi ghidată de spirite care sunt împotriva lui Dumnezeu nu ar mai putea face aceste îndemnuri. Nici un om care e condus de entități negative nu se poate apropia de Sfânta împărtășanie! Acest a e cel mai puternic criteriu de discernământ. Pentru cei ce au cunoscut Realitatea dumnezeiasca din liturghie și în primirea sfintei împărtășanii, stiu acest lucru.

      Ștergere
    3. Sunt multe semne de întrebare multe îndoieli în ce privește natura mesajelor ei
      . Și credințele ei, în extratereștrii,etc. Un pom după roade se cunoaște. În toate tre să căutăm ce e esențial, și să urmăm ce este bun. Și dacă luăm doar îndemnul Mariei de a fi mai buni unii cu alții, dacă l-am pune în practică, ar fi raiul pe pământ.

      Ștergere
    4. Chiar dacă Maria de multe ori se precipită și pare ostentativă prin unele mesaje și afirmații, nu e nimeni obligat să creadă în ce crede ea. Dacă am lua doar iubirea de la fiecare om, am fi mai fericiți. Și dacă ea Dna Maria ar fi cu mintea nelalocul ei,cu ce ne ar putea afecta pe cei ce citesc blogul ei?! I_ar afecta pe cei care și au pus încrederea în ea mai mult decât în Dumnezeu. Pe aceștia i-ar zdruncina puternic. Și ce ar fi dacă s-ar dovedi că e înșelată?! Nu e Dumnezeu mai presus de ea și de toți. Așa că sa nu ne zidim casa pe nisip, ci pe Dumnezeu. Apreciați o pe Maria ca om, vedeți o ca un om și restul doar Dumnezeu poate să judece. A lui Dumnezeu este judecata și milostivirea.

      Ștergere
    5. Dacă ar fi ghidată de spirite contrare lui Dumnezeu ea nu ar mai îndemna să ne apropiem lde El. Și ea dacă se împărtășește nu ar mai putea să facă asta

      Ștergere
    6. Dacă ar fi ghidată de spirite contrare lui Dumnezeu ea nu ar mai îndemna să ne apropiem lde El. Și ea dacă se împărtășește nu ar mai putea să facă asta

      Ștergere
    7. Sa mearga la calugari, ca doar unii calugari au forta necesara pentru a "face curat"...

      Ștergere
    8. Anonim 15:47, da, daca nu ar fi mesajele ei care dau in preoti, mesajele ei care dau in rugaciuni, mesajele ei care dau in biserica. Cand cineva incepe sa dea in preoti, in biserica, sa s-apuce sa schimbe rugaciunile Sfintilor Parinti, atunci este foarte clar ca "ii bai la shtrec" cu ea si, intradevar are nevoie sa fie ajutata. Dintre toti cei porniti pe o cale spirituala ii recunosti pe cei "cosmetizati" in momentul in care incep sa aiba treaba cu religia. Acesta este "semnul" clar ca asculta de "partea adversa".

      Ștergere
    9. Anonim 15 ,47 Cris19 ianuarie 2017 la 23:07

      Sunt anonim 15,47, și următoarele mesaje sunt tot ale mele. Anonim 20,04, la partea cu religia nu îți pot spune decât că religia,religiile au fost create și conduse de oameni,uneori controlate tot de conducătorii ei contra celor ce aveau o credință sinceră și simplă. Nu putem compara religia cu credință. Dacă vorbim de religia creștină, ea a fost creată pe baza învățăturilor lui Iisus, era nevoie să existe un cadru organizat pentru misiune, pentru vestirea evangheliei. Însă timpul a arătat că s-a pierdut mult din puritatea primelor secole creștine. Cris

      Ștergere
    10. Anonim 15 ,47 Cris19 ianuarie 2017 la 23:15

      De aceea convingerea mea este că cel ce l-a cunoscut pe Iisus intr-un mod personal , acela va înțelege profund lucrurile, va vedea și neregulile din biserica, și are dreptul să zică adevărul despre acestea. Însă cel ce la cunoscut pe Iisus nu va condamna nimic căci cunoașterea aduce înțelegere și înțelegerea aduce iubire.

      Ștergere
  13. Maria nu te supara e tot mai evident ca esti inselata draga mea,ia scutura putin flesurile astea sa vezi de la cine vin.Mergi la un calugar de pe la SIHLA sau CEAHLAU si cerele ajutotrul cum sa verifici daca sunt viziuni de la Dumnezeu.Vazduhul nostru colcaie de draci.Ai grija de sufletelul tau.Stiu ca o sa te superi pe mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I s-a mai spus, chiar daca sub alta forma, insa, nimic...

      Ștergere
  14. Orice discernământ se face in timp și cel înțelept învață să recunoască iubirea lui Dumnezeu. Acesta este discernământul bun să recunoști iubirea lui Iisus in om. De asta omul trebuie să l cunoască mai întâi pe Iisus să aibă o relație personală cu. El că apoi să poată să i cunoască pe oameni.

    RăspundețiȘtergere
  15. Lăsați viziunile mesajele, să le cearnă Dumnezeu. Să luăm îndemnul Mariei de a fi mai buni,de a iubi pe Dumnezeu, și asta e de ajuns

    RăspundețiȘtergere
  16. Cât de curând ,d-na Maria i-si va deschide cabinet pt "vindecari".
    Inscrieti-va depeacum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta ar fi chiar culmea! Nici chiar asa ! Aferim Doamne !

      Ștergere
  17. ortodoxule -tu te impartasesti in biserica? ocazional sau deloc !daca ar auzi preotul spovedania ta ar ramane perplex-doar daca-i zici exact ce scrii pe blog

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim3 februarie 2017, 00:22
    ortodoxule -tu te impartasesti in biserica? ocazional sau deloc !daca ar auzi preotul spovedania ta ar ramane perplex-doar daca-i zici exact ce scrii pe blog


    raspuns :
    SERIOS ?? asa e PROSTIA INTRUCHIPATA A TA in analiza dar raspunsul meu este :


    AI FI uimit CITI din EI ar fi dorit DE/A LUNGUL timpului SA IMI FIE DUHOVNICI ... acum SPRE SLAVA SFINTEI TREIMI iti spun astea CA SA PRICEPI ca ORICE CONFRUNTARE CU CEI CARE ATACA ortodoxiA eu O AM ... preotul ESTE PUS ACOLO DE DUMNEZEU si ISI FACE TREABA DUMNEZEIASCA si PENTRU ASTA TOT RESPECTUL MEU , DAR NU PERMIT SI NU VOI PERMITE NIMANUI care NUUUUUUUU este DIN BISERICA ORTODOXA ADICA DIN TRUPUL si SANGELE lui HRISTOS sa O ATACE . iar daca in trupul ACESTA ORTODOX exista si '' devieri '' BOLNAVE nu sunt rezolvate de ereticii de afara ... dur adevar stiu DAR REPET
    DACA SUNTETI MAI BUNI CA PREOTII , MA INCLIN IN FATA VOASTRA , dar DACA NU SUNTETI mai buni SI JUCATI BUNATATEA FALSAAAAA ca sa ATTACATI lupilor in piei de OAIE o luatiiiiiiiiiiii ... ARDEMMMMMMMMMM tottttttttttttttttttttt .... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

    deci fi convins ca TOT CE ESTE BISERICA ORTODOXA COMPLETA eu fac ca om ca sa iti raspund la intrebarile tale .... deci repet ORICIND SPUN CE SPUN si LOR si culmea MAI SI SPUN CA EI NU POT SPUNE CE SPUN EU in mod DIRECT , CA LUMEA NU PRICEPE si culmea STIU SI EI ASTA , dar DIN DIFERITE MOTIVE pe care nu le discut CU TINE , au familii si copii si destule NECAZURI ca sa le mai cer si asta ... DECI ACUM E CLAR , DAAAAA??? asadar AMICE pune/te la punct cu ortodoxia sau TACI ca eu unu NU AM MILA CU MINCIUNILE DEMONILOR pentru ca IUBESC OAMENII .... dur adevAR stiu...

    crestin ortodox

    aviz amatorilor si amatoarelor

    ps AM RASPUNS SPRE SLAVA SFINTEI TREIMI AI DREPTEI CREDINTE despre ce fac NU PENTRU MINE CI PENTRU '' LAUDA IN DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS '' ... m/am gindit mult DACA sa raspund sau nu la asta pentru ca IN PROSTIA TA INTRUCHIPATA ai putea intelege PE DOST ce am scris DAR REPET ca sa STII DE LA MINE .... lauda in domnul este CORECTA SI biserica ORTODOXA este SINGURA ADEVARATA , nu am treaba cu mandria de a spune astea de mai sus ca scris este si eu aplic si asta :
    2. Cu ochii aţintiţi asupra lui Iisus, începătorul şi plinitorul credinţei, Care, pentru bucuria pusă înainte-I, a suferit crucea, n-a ţinut seama de ocara ei şi a şezut de-a dreapta tronului lui Dumnezeu.
    3.Luaţi aminte, dar, la Cel ce a răbdat de la păcătoşi, asupra Sa, o atât de mare împotrivire, ca să nu vă lăsaţi osteniţi, slăbind în sufletele voastre.
    4.În lupta voastră cu păcatul, nu v-aţi împotrivit încă până la sânge.

    deci lupta CU SANGE nu o am ... poate tu o ai ???? HA HA HA HA HA

    dur adevar stiu
    DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

    aviz amatorilor si amatoarelor

    crestin ortodox


    aviz amatorilor si amatoarelor

    crestin ortodox

    RăspundețiȘtergere