sâmbătă, 3 decembrie 2016

ÎN 6 DECEMBRIE 2016, VOI FI LA BUCURESTI ,LIBRARIA MIHAIL SADOVEANU, PENTRU VOI CITITORII BLOGULUI SI NU NUMAI



fotografia ta de profil..

                                         Prieteni dragi,

Spre mare bucurie a mea, vă mărturisesc că,am primit multe solicitari de la voi cititorii Blogului :DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, care nu au putut fi prezenți la lansarea CARTII  ADEVARUL DUHULUI SFANT,ca sa revin in Bucuresti la LIBRARIA MIHAIL SADOVEANU,pentru a ne cunoaste live si a putea sta de vorba mai mult,dar si pentru noi autografe de suflet, pentru CARTILE pe care le veti cumpăra. 
Asadar dragilor,cu mare bucurie va anunț că ,marți 6 Decembrie 2016 începând cu ora 13 si până la închiderea LIBRARIEI MIHAIL SADOVEANU,voi fi acolo pentru voi toti,trup si suflet inima si cuget.
Si pentru ca este ziua SFANTULUI IERARH NICOLAE,vă veti bucura si de mici surprize de suflet.

                                                         

Image result for SFANTUL NICOLAE
                                                     .                 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg..

Vă îmbrășisez cu drag, și vă astept cu multa dragoste sufleteasca si cu multa iubire în inimă.
                               Cu prețuire,Maria. 

Librăria Mihail Sadoveanu s-a mutat în casă nouă !

În strada Edgar Quinet, colţ cu strada Academiei, în locul Librăriei 88, BUCURESTI !


imagine-articol-1

Librăria Mihail Sadoveanu şi-a găsit o nouă casă după ce a fost obligată să se mute din Bulevardul Magheru, în care a stat 65 de ani
Noua casă a celebrei librării este în strada Edgar Quinet, colţ cu strada Academiei, în locul Librăriei 88
Marieta Seba, director general CLB: Sper că vom scrie istorie şi în noul sediu

Celebra Librărie Mihail Sadoveanu, care până în luna decembrie putea fi găsită pe Bulevardul Magheru din Capitală, şi-a găsit o nouă casă după ce a fost obligată să se mute din vechea locaţie, în care a stat 65 de ani.
Oficialii Companiei de Librării Bucureşti (CLB), cea mai longevivă reţea de librării din România, cu o istorie de aproape 66 de ani, au luat decizia de a nu lăsa marca „Librăria Mihail Sadoveanu” să dispară şi, deşi nu va mai putea fi găsită în sediul cunoscut de pe Bulevardul Magheru din Capitală, librăria în care şi-au lansat cărţile unii dintre cei mai mari scriitori, poeţi şi publicişti ai României, s-a mutat în strada Edgar Quinet, colţ cu strada Academiei, în locul Librăriei 88. Vechiul sediu a fost retrocedat de către stat familiei Brătianu.
„Librăria Mihail Sadoveanu este la fel de veche precum compania (CLB - n.r.), adică 65 de ani, dar iată că soarta a decis ca în al 66-lea an să ne mutăm din sediul din Magheru, pentru că acesta a fost retrocedat proprietarilor, adică familiei Brătianu. În luna ianuarie am reuşit să amenajăm acest spaţiu (fosta Librărie 88 - n.r.) şi sperăm că vom scrie şi aici istorie de zeci de ani şi în ciuda tuturor provocărilor să rezistăm”, a declarat Marieta Seba, directorul general al CLB, în cadrul evenimentului oficial de redeschidere a Librăriei Mihail Sadoveanu în noul sediu.
                                       Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Va-mbratisez cu mult drag Doamna Maria , am o mare mare rugaminte la Dumneavoastră , un fost coleg de scoala un prieten si un om extraordinar , pe care il cheama Dragos si are doar 44 de ani are nevoie de ajutor , este grav bolnav si doar o minune il poate salva ....va rog...va implor ...rugati-va Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului pentru El ...are doi copilași si o soție minunata care au mare nevoie de el . Si eu si toti cei ce il cunoaștem ne rugam pentru el si va rog sa fiti alaturi de noi...Doamne , faca-se voia Ta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Oana, cel mai indicat ajutor pe care il poti da unui seamanan, este sa-l ajuti sa se descopere pe SINE,sa priveasca in interiorul sau, acolo unde poate gasi toate raspunsurile si rezolvarea la toate problemele sale.

    Noi singuri ne putem ajuta.Daca am ajuns intro situatie neplacuta am facut-o din cauza alegerilor inconstiente si a vietii inconstiente pe care am dus-o.
    Noi ne cream realitatea,noi o modificam,noi o transformam,nimeni nu vine sa indrepte ce stricam noi.

    Noi nu stim decat sa facem rugaciuni peste rugaciuni la toti sfintii ca sa modifice evenimentele din viata noastra,de care suntem raspunzatori.

    Oare de cine trebuie sa ne apere Dumnezeu?De noi insine?
    Tot ce este in jurul nostru este creat de noi.
    Rezolvarea sta in gestionarea gandurilor care sunt creatoare,si linia vietii se va schimba.

    Degeaba ma rog eu pentru o alta Fiinta sa se vindece daca ea creeaza la nesfarsit starea fricii de boala.

    Putem sa facem rugaciuni pentru cineva ,dar numai cand suntem intro stare de vibratie foarte inalta de iubire si recunostinta,altfel,nu facem decat sa trimitem si mai multa nelumina acelui cineva.

    Rugaciunea trebuie sa fie o STARE INALTA DE LUMINA A FIINTEI,nu plangere de mila.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere