sâmbătă, 3 septembrie 2016

ISIS BOMBARDEAZĂ CONDUCTELE DE GAZE ! S - A ADEVERIT DIN PĂCATE !

                                                            Dragii mei, 

Scriam in urmă cu doar cateva zile,un articol cu titlul:
 ATAC TERORIST ??? SUFERINȚA VINE PE INTERIOR !.
Si din nefericre dragii mei, CRIMINALII ISIS, bombardeaza conductele de gaz metan,conducte de petrol,exact asa cum am scris si eu in articol.
IATA: 

Peisaj apocaliptic lăsat în urmă de jihadiștii ISIS, pe măsură ce se ...

www.antena3.ro/actualitate/peisaj-apocaliptic-lasat-in-...
12 hours ago - Peisajul apocaliptic lăsat în urmă de jihadiștii ISIS: ”Ne sufocă! ... al doilea oraş ca mărime din Irak, de la gruparea extremistă Stat Islamic. Dar, pe măsură ce sunt alungați, jihadiștii ISIS bombardează conducte de gaze și incendiază puțuri de petrol, lăsând în urma lor doar ... ”Ne sufocă, totul este negru!

conducte de gaze - citeste toate articolele despre conducte de gaze ...

observator.tv/articole-despre/conducte+de+gaze/
11 hours ago - Scene apocaliptice lăsate în urmă de jihadiștii ISIS: “Ne sufocă! Totul este negru!” (VIDEO). Scene apocaliptice au fost filmate în Irak, pe măsură ce luptătorii ISIS bombardează conductele de petrol lăsând în urma lor doar incendii și distrugeri. Emisiuni ... Arturo şi Brandon Peniche dau totul din casă!   

                                         29 August 2016,ora 15,38 !

                                                   Dragii mei,

În aceasta după amiaza, in timp ce doar ma odihneam putin, aud un glas care spune ceva despre conducte intregi.
Glasul spunea asa dragilor:

               ”Hai sa vedem, ce s-a mai întamplat. 
             Conducte intregi .....!
Clipă în care, văd înspre Sud-Est circa 3  sau chiar 4 conducte mari, învelite în poliestiren peste care venea o ploaie de pietre de bolovani.
 
              Image result for conducte...

Astfel de conducte vedeam, dragii mei. Erau functionale,erau semi ingropate în Pământ ,doar la partea de jos erau puțin prinse în pământ, si erau învelite in folie ca de solarii.
Dragilor, asa precum din mitralieră curg gloantele cu viteza, tot la fel, venea si ploaia de pietre, de parca o mie de oameni nevazuti ar fi aruncat în conducte in acelasi timp.
Aud din nou un alt glas, care vine cu o completare:
                     Suferința ! 
               Marea suferință, vine pe interior !”
Pietrele nu cadeau de sus, ci veneau ca o rafală din lateral.
As putea spune ca, erau adevărati bolovani de râu.
Dragii mei, eu nu stiu ce as mai putea spune. Nu cunosc ce fel de conducte, si ce ar putea trece prin ele, ca sa ne provoace noua oamenilor o asa mare suferință.
Probabil ca e ceva toxic ce trece prin ele, si care se vor sparge, sau chiar o mână criminală le va sparge, si tot ceea ce trece  prin interiorul lor, se va răspândi în atmosfera.
Dragii mei, nu ne rămâne decât să ne întărim în Credință, împlinind cele 10 Porunci dumnezeiesti, și sa ne rugăm la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA DOMNULUI ,ca sa ne apere si sa ne ocroteasca cu MILA si cu DRAGOSTEA SA,AMIN!  
                             Cu dragoste,Maria. 

Iata si Informatia mai pe larg: 

Peisajul apocaliptic lăsat în urmă de jihadiștii ISIS: ”Ne sufocă! Totul este negru!”

de A.M.P   •   03 Sep 2016   •   10:53
Peisajul apocaliptic lăsat în urmă de jihadiștii ISIS: ”Ne sufocă! Totul este negru!” 482
Foto captura Video
Scene apocaliptice au fost filmate în Irak, pe măsură ce luptătorii ISIS bombardează conductele de petrol lăsând în urma lor doar incendii și distrugeri, scrie Mirror.
Jihadiștii au fost forțați să se retragă de la Qayyara, printr-o acțiune a forțelor irakiene, sprijinite de SUA, în lupta pentru a prelua controlul la Mosul, al doilea oraş ca mărime din Irak, de la gruparea extremistă Stat Islamic.
Dar, pe măsură ce sunt alungați, jihadiștii ISIS bombardează conducte de gaze și incendiază puțuri de petrol, lăsând în urma lor doar fum negru și gros.
Scenele apocaliptice amintesc de incidentele din 1991, din timpul războiul din Golful Persic, atunci când forțele militare irakiene au incendiat puțuri de petrol kuweitiene în timpul retragerilor.
”Ne sufocă, totul este negru!”, spun oamenii.
Statul Islamic, grupare desprinsă din reţeaua teroristă Al-Qaida, a preluat co

3 comentarii:

  1. Toate se adeveresc doamna Maria.Ma rog la Bunul Dumnezeu sa nu fie un cutremur devastator în România, am un copil mic și ma gândesc la el.Va salut cu mult respect Doamna Maria!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Capul jihadistilor=Oculta mondiala.Astia trebuie eliminati si va disparea terorismul din lume, ca prin minune. Ei au nascut terorismul si tot ei il alimenteaza. Pana nu se termina cu astia, va fi tot timpul rau in lume. Pentru ca ei provoaca multe rele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este, oculta masonica vor toata planeta in stapinire,mai vor si moartea a trei sferturi din oameni.Iar cei ramasi sa le fie lor sclavi,dar au uitat blestematii ca TERRA nu e a lor.Au uitat ca aceasta imparatie este a DOMNULUI,bietii dar ei in nebunia lor se cred stapini cind de fapt si ei sunt sub stapinirea Cereasca.

    RăspundețiȘtergere