miercuri, 10 august 2016

EPAVA UNUI AVION ,VA FI SCOASA DIN MARE SAU DIN OCEAN !

                                                             9 August 2016,ora 17,30 !

                                              Dragii mei, 

În aceasta după amiază,în timp ce scriam pe blog, văd înspre Apus o apă mare, fara de capăt, din care o forță nevazută ridică un AVION mare,cu partea din față mare si butucănoasa  ,precum un trunchi de copac.
                                                         
.
Avionul avea dimensiuni mari, iar culoarea lui era de un gri închis spre albastru.
Avionul scos din apă, arăta cu aproximatie,precum acesta de mai jos:
 .

AVIONUL era agățat de partea din față,de botul lui, si cu burta lui înspre câmpul meu vizual.
Asadar dragii mei, vom auzi de gasirea epavei unui Avion, si de scoaterea acestuia la suprafață. Unde anume , când,si cum se numea Avionul,sau in ce imprejurari a ajuns pe fundul oceanului, eu nu stiu a vă spune dragilor, nu mi-a fost descoperit.
Dar vom afla împreună si va asigur că ,asa va fi precum mi s-a arătat!
 Atentie! Pozele cu avionul ,sunt luate de pe internet,si nu are nicio legatura cu firma respectiva inscriptionta pe avion.
                                   Cu dragoste,Maria.  

6 comentarii:

  1. D-na Maria Ghiorghiu vă citesc postările de pe blog in fiecare zi si recunosc ca imi este teamă de fiecare dată pentru ca aproape toate s-au adeverit in timp.Astazi la Aeroport am trait cel mai emotionant moment cind a fost coborît din avion sicriul cu trupul neînsufletit al Reginei Ana,purtat pe brate de militari Regimentului 30 Gardă Mihai Viteazul.Din păcate si aceasta previziune s-a adeverit cind ati spus că drapelul va fi coborit in berna.Acum văd că ati postat un avion care va fi scos din apă al Companiei Ryanair, iar data trecuta era unul al Companiei Lufthansa,stiu că pozele sint alese la întîmplare si nu vreti să aduceti prejudicii nimanui,dar credeti-mă că sint pasageri,care intra in panica la vederea acestor imagini.Am rugamintea si sper să nu vă supărati pe mine să precizati ca nu este vorba de vreo companie anume cind postati aceste imagini.Au fost persoane care si-au aminat călătoria sau si-au anulat zborul total pentru că oamenii au intrat in panica cind au vazut poze cu imaginea Companiei respective.Eu vă apreciez foarte mult si imi e teama să nu se gasească cineva să vă creeze probleme,spunînd că le-ati adus prejudicii postînd acele imagini cu diferite aeronave,care le apartin.Doamne ajută si sper să nu se întîmple nimic rau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata, Maria. Poate se gaseste epava avionului malaezian; cel disparut fara urma.

    RăspundețiȘtergere
  3. Se poate blura-sterge scrisul cu firma din.poza respectiva, ca sa ne puteti arata ce ati vazut, in imagini

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.zf.ro/business-international/un-avion-de-pasageri-s-a-prabusit-in-apropiere-de-orasul-columbian-medellin-16009177

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.zf.ro/business-international/avionul-disparut-in-indonezia-s-a-prabusit-in-mare-surse-16014298

    RăspundețiȘtergere