miercuri, 23 martie 2016

S - A ADEVERIT ! ROMÂNIA ÎN DOLIU NATIONAL !

                                         Dragii mei, 

Scriam în noaptea de 10 decembrie 2015, un articol cu titlul :

”Romania va fi din nou în DOLIU  NATIONAL”.  

Din nefericire , ROMÂNIA  va fi pe 24 martie 2016,in DOLIU  NATIONAL, în semn de solidaritate cu victimele de la BRIXELLES !

Iata: 

Joi, zi de doliu national in Romania. Ce se va intampla cu ...

stirileprotv.ro/.../joi-zi-de-doliu-national-in-romania-c...
3 hours ago - In semn de solidaritate cu victimele atentatelor din capitala Belgiei, Guvernul a declarat 24 martie zi de doliu national.

DOLIU NAŢIONAL în România, joi, pentru victimele atentatelor de la Bruxelles

Publicat: (acum 3 ore) // Actualizat: (acum 3 ore) // Sursa: romaniatv.net

Guvernul a decis ca joi să fie zi de doliu naţional în România pentru victimele atentatelor teroriste din Bruxelles.
Doliu naţional în România, joi, 24 martie
"Guvernul a hotărât ca 24 martie să fie declarată zi de doliu naţional pe teritoriul României", a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu. El a menţionat că, joi, drapelul va fi coborât în bernă, iar posturile de televiziune şi radio îşi vor adapta programul.
Citeşte şi ATENTATE BELGIA. Româncă rănită la aeroport, mărturii terifiante de pe patul de spital VIDEO

Capitala Belgiei a fost zguduită, marţi dimineaţă, de atentate teroriste comise de jihadiştii Statului Islamic la aeroportul Zaventem şi la staţia de metrou Maelbeek. În urma atacurilor şi-au pierdut viaţa 31 de persoane, iar alte 205 au fost rănite.
Iată și articolul meu:

                                                  10 Decembrie 2015,ora 23,30 !

                                                Dragii mei,

În aceasta noapte, în timp ce scriam aici pe blog, desi eram cu ochii pe monitor, văd deasupra capului meu, sub plafonul camerei mele,cam pe o pătrime din suprafaţa plafonului, văd HARTA  ROMÂNIEI.
HARTA ROMÂNIEI fratilor, era complet albă, si conturata cu un negru intens şi îngrosat .
 .
Dragii mei, asa cum mi s-a arătat HARTA  ROMÂNIEI în această noapte, înseamna că, ROMÂNIA urmează a fi din nou în Doliu National.
Când se va întâmpla, si din ce cauză va fi din nou în DOLIU NATIONAL, eu nu cunosc ; nu mi s-a descoperit. 
Ceea ce putem face cu toţii deopotrivă, este sa ne rugam unii pentru altii; sa nu mai urâm pe Aproapele nostru; să devenim mai buni, mai milostivi, si sa ne intarim în CREDINŢĂ .
Să mergem fratilor ,Duminica de Duminică la Sfânta Biserică ,si să ne unim cu Hristos ,hranindu-ne sufletul ,cu SFANTA si Dumnezeiasca Liturghie ; să ne spovedim ,ca sa putem primi Sfanta si Dumnezeiasca Împărtăsanie, cu Prea Sfânt si Prea Scump Trup si Sângele Domnului, fără de care nu ne putem mântui.
Asa sa ne ajute BUNUL  DUMNEZEU si MĂICUŢA  DOMNULUI, AMIN !
                                             Cu dragoste, Maria. 

19 comentarii:

  1. Asta am vrut sa va scriu.ca maine s-a anunțat zi de doliu.niculina

    RăspundețiȘtergere
  2. SĂ IERTE DUMNEZEU SUFLETELE CELOR CARE AU ADORMIT,PRECUM ȘI PE TOATĂ LUMEA. TOŢI AVEM PĂCATE ȘI TOŢI AM GREȘIT. ÎMI CER IERTARE DOAMNA MARIA ȘI CELORLALŢI CITITORI DACĂ AM GREȘIT CU CEVA!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria noastra,am incercat sa-ti fac un transfer de bani pe internet si am constatat ca nu se poate pentru Romania.Daca am sa-ti trimit un cec,de aici din Franta,oare o sa ajunga la tine,oare poti sa scoti banii de pe acest cec?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet ! Scrie-mi te rog frumos, pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
      Si vb pe maill! Nu cunosc raspunsul la intrebarea ta. DOAMNE AJUTA si sa fii binecuvantata! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Prin Western Union: Money Transfer | Global Money Transfer, nu se poate?

      Ștergere
    3. O sa incerc... cu drag!

      Ștergere
    4. Buna seara Doamna Maria imi cer scuze de deranj dar a o intrebarte....Sunt la un moment in viata in care nu inteleg incotro merg lucrurile.M-as bucura daca as primi o previziune din partea dumneavoastra .Astept raspuns . Multumesc anticipat si Dumnezeu sa va binecuvinteze!

      Ștergere
  4. Doamna Maria,,o intrebare am ..Ati citit vreodata ca idee poemele si cartile doamnei Desanca Nicolai? Ve-ti vedea cu cata caldura si iubire vorbeste aceasta femeie Desanca,dar acuma nu mai este in aceasta lume .Eu cred ca a avut o misiune fff grea pe acest pamant exact asemeni si dvs avand menirea de a lucra cu oamenii,,si a avut harul vindecarii si preotii nu au recunoscut-o ..cartile ei sunt uimitoare si parca unse cu duhul sfant..Ar trebui sa aveti ca muza pe doamna Desanca vorbeste foarte frumos in toate poeziile ei pline de dragoste.
    Uitati si un link.. https://www.youtube.com/watch?v=nIQgUuKXPMU&ebc=ANyPxKrKxcsWNDLxKtyt2OePk0n8mRiR_uGWFoTTfn4S8FAmvjAnIWzIpIitvzNX5UAO7RWdf7_1LlWbusQxyzIBlZT2t1PtUA

    Si una din cartile doamnei
    http://lotusulalb2.ro/traiesc-in-lume-printre-voi-volumul-2-carte-autor-desanca-nicolai/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi fie cu iertare! Dar nu am fost si nu sunt fan al acestei doamne. Consider ca totul a fost si este o afacere murdara.

      Ștergere
    2. Eu de curiozitate am urmarit un reportaj televizat si am tras urmatoarele concluzii:

      - doamna respectiva era pe bune. diavolul nu-ti da pace si nici nu te vindeca, caci diavolul nu se dezbina pe el insusi. diavolul uraste omul si nu va misca niciun deget sa-l ajute ci doar sa-l insele.
      - doar MANDRIA (vanitatea) a orbit-o la final. atat.

      Daca femeia s-ar fi limitat la a face bine si s-ar fi SMERIT si nu s-ar fi lasat INSELATA de cuvinte precum "mireasa lui Hristos" sau "Duhul Sfant incarnat" NIMENI nu ar fi avut ce sa-i reproseze.

      de aceea eu unul personal ma feresc si fug de laude si de preamarire care gadila ego-ul pentru ca stiu ca asta este SINGURA poarta prin care diavolul poate sa ma prinda. eu nu am nicio pretentie sa fiu ceva sau cineva special in viata asta, singurul lucru pe care mi-l doresc este sa-i slujesc lui Hristos. atat. daca aveam voce ma faceam preot dar cum nu am voce am cautat alte modalitati de a-i sluji lui Hristos caci eu pe El vreau sa-l urmez. el este si invatatorul si mentorul si salvatorul sufletului meu. eu viata mea lui vreau sa i-o inchin. amin.

      Ștergere
  5. Uitati oameni buni ce ne asteapta :

    Klaus Iohannis: Moscheea de la București, în faza obținerii autorizației :

    http://www.antena3.ro/actualitate/klaus-iohannis-moscheea-de-la-bucuresti-in-faza-obtinerii-autorizatiei-347860.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avizul pentru deschiderea celei mai mari Moschei din sud-estul Europei a fost dat de Ponta,cand a fost in Turcia.(la operatie!?)

      Ștergere
    2. Voi nu cunoasteti prea multe: treaba cu moscheea a fost impusa de cei care conduc lumea...

      Ștergere
  6. Sunt fundatii care ajuta la publicare de carte de ce nu incercati?dar poate trebui relatii eu am incercat la o fundatie pt batrani sa ma ajute cu papers pt bunicu pt ca sunt scumpi si nu mi ajung banii si ce credti?au spus ca ma ajuta cu 3bucati pe luna.halal ajutor cand eu ai schimb 3 pe zi.Asa ca....asta e Romania in care traim.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aici pe acest site se scrie Cartea Adevărului:
    http://profetieavertisment.ro/marele-avertisment/
    Eu cred că Marele Avertisment este Minunea Lui Dumnezeu despre care dvs spuneți, când toți oamenii își vor vedea sufletul. Ce părere aveți despre Cartea Adevărului?

    RăspundețiȘtergere
  8. Despre dumneavoastra, d-na Maria :

    http://www.wowbiz.ro/a-prezis-atentatele-comise-de-isis-femeia-care-a-e2809canuntate2809d-dezastrul-de--la-paris--a-stiut-de-tragedia-de-la-bruxelles-inca-din-februarie-ve_178911.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult ! Am citit si chiar mi-a placut cum au scris. Nu-mi place insa, ca ei sustin ca am spus eu ca va fi un CUTREMUR DEVASTATOR in luna martie. Eu scriam ca va fi un CUTREMUR AL PATIMILOR noastre in luna martie.IATA: 4 Ianuarie 2016, ora 15,05 !


      Dragii mei,


      În aceasta după amiază ,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas dragii mei, care spune ceva ce m-a cutremurat la propriu.

      Glasul spunea asa :

      "Un Cutremur în luna Martie !

      Un Cutremur, la patimile noastre !

      Dar un alt glas,intreaba dragii mei asa :

      Ai auzit ,de un Cutremur în luna Martie?

      Iar raspunsul vine prompt, si corectează parcă:

      Da ! Un Cutremur al patimilor noastre !"


      După cum ati observat dragilor, acest glas care a intervenit,spune că va fi : un Cutremur al Patimilor noastre ,si nu la Patimile noastre, cum s-a spus prima oară.

      Dragii mei, ceea ce eu stiu de la Duhul Sfant, este ca ,România zilelor noastre, este ocrotita şi ocolită de Cutremure devastatoare.

      Dar oare, sa fie vorba de un Cutremur de Pământ? Ce inseamna oare, un Cutremur al patimilor noastre ?

      Cine poate sa ne spună?

      Şi totuşi, mă întreb : oare sa se fi mâniat intr-atât de mult pe noi Bunul Dumnezeu, încât să- şi întoarcă Faţa sa de la noi ?

      Oare să fi slăbit, chiar atât de tare CREDINŢA din sufletul fiecaruia dintre noi ?

      Dacă este aşa, înseamna că încă mai avem timp, ca să ne întoarcem trup si suflet la Credinţă, inimă si cuget la Bunul Dumnezeu.

      Încă mai avem timp ,ca prin faptele noastre bune, prin iubirea faţă de Aproapele,prin bunatatea inimii noastre, să -L rugam pe Bunul Dumnezeu ,să-L implorăm ,ca sa nu-si întoarcă de la noi Faţa Sa, şi să ne ocroteasca în continuare ,cu Mila si cu Iubirea Sa de oameni!

      Dragii mei, cum până în luna MARTIE mai este ceva timp,trebuie sa gasim puterea si dragostea infinită pentru Dumnezeu si Maica Domnului; trebuie să devenim mai buni si mai înţelegatori cu Aproapele nostru, chiar si cu cei care ne sunt dusmani; si-n loc de ură, sa daruim dragoste;in loc de zgarcenie ,sa daruim din puţinul nostru, si sa imbracam pe cel gol, sa hranim pe cel flamand; iar in loc de mândrie si egoism ,sa ne coborâm la nivelul fiecarui frate de-al nostru ,si sa-i ascultam durerea sufletului, dăruindu-i speranţă si dragoste, stergandu-i lacrimile cu nadejdea bucuriei sfinte, cu nădejdea intrarii in cămara Iubirii Lui Dumnezeu, unde se revarsa, IZVORUL nesecat al Iubirii Sale faţă de oameni.

      .



      Să nu ne gandim dragii mei, neapărat la un CUTREMUR de Pământ.

      Un Cutremur al Patimilor noastre, inseamna intensificarea suferintelor noastre, ca oameni.

      Deja suntem stramtorati in toate; s-ar putea ca in luna MARTIE sa ne fie si mai rău, decât ne ste astazi, cu atâtea lipsuri si necazuri zilnice. Poate fi chiar ,un mare Cutremur politic, care ne va afecta pe toti ,si ne va face ca sa pătimim si mai mult.

      Aceasta este, doar o părere a mea.

      Doamne Ajuta, ca sa fim ocrotiti de orice necaz si de orice suferinţă mai mare ,decât am avut parte până în prezent.
      Si cred dragilor, ca este vorba de ceea ce au facut si fac TERORISTII .

      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  9. Exact ce ati prevazut , doamna , iarna in mijlocul primaverii :

    http://www.libertatea.ro/ultima-ora/dupa-primavara-urmeaza-iarna-drumuri-inzapezite-in-luna-martie-1319999

    RăspundețiȘtergere