sâmbătă, 19 martie 2016

S - A ADEVERIT DIN PĂCATE ! AVIONUL S - A PRĂBUȘIT !

                                                                      Dragii mei,

Scriam  în ziua de 2 ianuarie 2016, un articol cu titlul:

”UN AVION CU GRAVE PROBLEME ÎN ZBORUL SĂU. PROBABIL SE VA PRĂBUŞI !”

Din nefericire dragii mei, AVIONUL s-a prăbușit astazi 19 martie 2016. 

Cei 62 de pasageri ai AVIONULUI, si-au pierdut viața.

DUMNEZEU sa  odihneasca în pace sufletul lor!

 .

Iata dragilor ,linkurile cu tragica informatie:

Primele imagini de la locul prabusirii avionului Flydubai ...

stirileprotv.ro/.../un-avion-flydubai-s-a-prabusit-in-rus...
2 hours ago - Avionul s-a prabusit atunci cand incerca "o a doua tentativa de aterizare din cauza conditiilor ... Citeste mai multe despre: flydubai, avion, rusia,.

FOTO VIDEO. Un avion s-a prăbușit în Rusia: toți pasagerii ...

www.digi24.ro/.../Avion+Fly+Dubai+prabsit+in+Rusia...
5 hours ago - În Rusia, un avion de pasageri s-a prăbuşit şi toţi oamenii aflaţi la bord au murit, susţin oficialii citaţi de presă.

UPDATE VIDEO Avion prabusit in Rusia, la Rostov-pe-Don ...

www.hotnews.ro/stiri-international-20876567-avion-p...
3 hours ago - Un avion de pasagerice venea din Dubai s-a prabusit, in cursul noptii de vineri spre sambata, pe aeroportul din orasul rus Rostov-pe-Don, ...

Iata si articolul meu:


                                            2  Ianuarie 2016,ora 14,50 !

                                                Dragii mei, 

În aceasta după amiaza,în timp ce scriam aici pe Blog, vad într-o clipită cum dispar zidurile si sunt sub Cerul liber. 
Văd dragii mei înspre Apus,un Avion ce lasă în urma sa o dâră foarte groasa, foarte densa de fum alb.
Asa ca în poza de ma jos, numai ca, era de 3-4 ori mai mult fum alb si dens. 

Demonstrație aeronautică pe Lacul Morii din București | Photo ....
Auzeam dragii mei motorul Avionului ,şi vedeam cum AVIONUL pierdea din înălţime, într-un mod uluitor.
Dragii mei, din păcate vom auzi de un Avion care se va prăbuşi ,din pricina unor grave probleme la motoare. 

Poze cu avioane wallpapere-avioane-3d – Wallpapere.org.
Avionul a incercat sa urce, dar la un moment dat nu mai putea fi controlat si venea in jos ca o sageata.
Doamne Te rugam, apăra-ne si ne păzeste de tot răul si de tot necazul ,AMIN. 
                                   Cu dragoste, Maria. 

Iar aici, stirea mai pe larg:

UPDATE. TRAGEDIE AVIATICĂ. Un avion s-a PRĂBUŞIT în Rusia. BILANŢ GROAZNIC: peste 60 de MORŢI. Pe lista neagră se află DOI SPANIOLI iar pilotul era din Grecia. Imaginile cu ACCIDENTUL au fost surprinse de CAMERELE de SUPRAVEGHERE | VIDEO

Autor: Petrisor Cana | sâmbătă, 19 martie 2016 |
Au aparut si imagini de pe camerele de supraveghere
O aeronavă cu peste 60 de oameni la bord s-a prăbuşit pe aeroportul din Rostov pe Don, din Rusia. Toţi oamenii aflaţi în avion au murit. Conform informaţiilor transmise de agenţia de presă TASS, aeronava aparţinea companiei low-cost Flydubai. Autorităţile ruse au comunicat numărul celor care şi-au pierdit viaţa: 62 de persoane, dintre care 55 de pasageri şi 7 membri ai echipajului. La momentul producerii accidentului vântul sufla foarte puternic în acea regiune.

UPDATE. Doi spanioli se aflau printre membrii echipajului aeronavei Boeing 737-800 a companiei aeriene Flydubai care sa prăbușit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe aeroportul din Rostov pe Don, în sudul Rusiei. Agenția rusă de știri RIA Novosti transmite că cei mai mulți dintre cei aflaţi la bord în momentul prăbuşirii erau cetăţeni ruși, din Rostov. În avion se aflau, însă, şi cetățeni din Columbia, Grecia, Kazahstan şi insulele Seychelles, din Oceanul Indian. O sursă din cadrul autorităţilor ruse, citată de Ria Novosti, a dezvăluit că aeronava era condusă de un pilot grec.
Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă din Rusia a anunţat că bilanţul tragediei este de 62 de morţi, deşi, iniţial, autorităţile anunţaseră 61 de victime. Este vorba despre 55 de pasageri şi şapte membri ai echipajului.
Din informaţiile furnizate, până în prezent, de presa rusă reiese că aparatul de zbor s-a prăbuşit la a doua tentativă de aterizare, în condiţii de vizibilitate redusă. Aeronava s-a izbit de sol, la aproape 100 de metri în stânga pistei. În urma impactului a izbucnit un incendiu uriaş  care a fost stins de pompieri. Boeingul 737 al companiei aeriene low-cost Flydubai efectua o cursă între Dubai şi Rostov-pe-Don. Majoritatea pasagerilor erau cetăţeni ruşi 

8 comentarii:

  1. Maria ai avut dreptate in legatura cu ninsioarea la mine in Buzau a inceput sa ninga.Sa ni te tina Dumnezeu ani multi ca bine ai grait.

    RăspundețiȘtergere
  2. am avut un vis acum o luna, cu un avion cum sa brabusit dar de multe ori se intinpla notitie durerose nas mai vria.

    RăspundețiȘtergere
  3. Încearcă sa ne spui ce ai vrut sa zici în ultimele cuvinte din postarea ta ,Maria Balan.

    RăspundețiȘtergere
  4. TRANSPORTUL CU AVIONUL E CEL MAI "SIGUR" TRANSPORT. ORICE OM CARE SE URCA ÎNTR-UN AVION ESTE CONȘTIENT CĂ STĂ PE O BOMBĂ. DECI TRAGEDIA NU VINE PESTE OM FĂRĂ ACORDUL LUI PREALABIL. LA UN ASEMENEA AVANTAJ TEHNOLOGIC DE STRĂBATERE A STATELOR ȘI PERICOLUL ESTE PE MĂSURĂ. EU CREDEAM PÂNĂ ACUM CĂ ÎN MOMENTUL PRĂBUȘIRII UNUI AVION,VOI SUPRAVIEŢUI MIRACULOS,ACUM NU MAI CRED ASTA ȘI NU VOI MAI CĂLĂTORI CU AVIOANE.MAI BINE CU AUTOCARUL MĂ DEPLASEZ ÎN DISCONFORT DAR AJUNG ÎN SIGURANŢĂ LA DESTINAŢIE,NU TOCANĂ DE CARNE TOCATĂ. VĂ ÎNTREBAŢI PROBABIL CE VINĂ AU AVUT COPIII? COPIII NU AU AVUT VINĂ. PĂRINŢII IAU UCIS. ORICUM NAU AVUT TIMP NICI SĂ ZICĂ CELEBRUL "AUU". OAMENI LA FEL AU SPERAT PÂNĂ ÎN ULTIMA SECUNDĂ CĂ VOR ATERIZA BINE ȘI VOR APLAUDA ECHIPAJUL. E UN OBICEI CARE SE PRACTICĂ PE TOATE AVIOANELE CÂND AVIONUL ATERIZEAZĂ,PASAGERII APLAUDĂ ECHIPAJUL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anual au loc max 4 accidete de avion in care mor maxim 1500 de oameni.zilnic mor in lume 3000 de oameni in accidente de masini.deci avionul e mult mai sigur.sunt aeroporturi de pe care se decoleaza si se aterizeaza la 20 de secunde deci este un trafic aglomerat si nu se intampla nimic.am calatorit cu avionul de 5-6 ori am surori care stau in italia si canada dar niciodata nu ne-am vaitat ca ne este frica.exista o sansa mai mica ca un avion sa se defecteze in timpul zborului decat un betiv sa se urce la volan si sa produca un accident cu un alt autovehicul al carui sofer conduce corect

      Ștergere
    2. EXTRAORDINARĂ STATISTICĂ MADUS. DAR ȘTI?PARCĂ PE PĂMÂNT SUNT PREA SIGUR PE MINE ȘI PERSONAL NU CRED ÎN ACCIDENTE DE MAȘINĂ. POATE E O ÎNȘELĂCIUNE,DAR EU REZIST LA IZBITURI DAR NU REZIST LA EXPLOZII.

      Ștergere
  5. Domnul Gabi , pe mine cand urc in avion, ma amuza mereu echipajul de zbor care se tot straduie sa ne arate cum e cu vestele de salvare . Eu nu am auzit niciodata ca vreunul a apucat sa se salveze vreodata cu vesta , ca avionul chiar daca a cazut in vreun ocean a mai scapat cineva cu vesta agatata de gat . Siguranta azi nu mai ai in niciun mijloc de transport . La fel nici pe trecerea de pietoni sau pe trotuar . S.

    RăspundețiȘtergere
  6. AȘA ESTE DOMNUL S. FRICA ARE GHEARE MARI. CHIAR DACĂ AM ZIS CA NU,E POSIBIL SĂ MAI MERG CU AVION. MOARTEA CÂND VINE POATE VENI ȘI ACUM CÂND SCRIU. SUNTEŢI UN GENIU!

    RăspundețiȘtergere