vineri, 12 februarie 2016

UN ALT CUTREMUR ÎN TAIWAN ??? O NOUĂ REPLICĂ DE ACCES ?

                                         12  Februarie 2016 ,ora 6,08 dimineața !

                                                   Dragii mei, 

Cutremurul din 5 februarie 2016, din TAIWAN,din nefericire, a luat cateva zeci de vieti ,si a ranit peste 480 de oameni.
Iar pagubele materiale, sunt si acestea foarte mari. 
Dar oare s-a terminat aici,numai cu acest CUTREMUR?
Oare nu se va mai repeta el, pentru a-si lua tributul său? 
Astazi dimineață dragilor, m-a trezit un glas care spunea tremurând asa:

                     ”TAIWAN!
Si am în fața mea dragilor, imaginea dezastrului din 5 februarie, pe care de altfel l-am prevazut si am scris despre el.
Marturie sta articolul de mai jos.
Iata ce vedeam din nou dragilor, in timp ce glasul a spus :

                     TAIWAN!

 

După ce mi s-a arătat aceste blocuri dărâmate ,un alt glas intreaba parca cu teamă :

                        O nouă replică de acces?

Vad o incapere foarte mare, in care era doar mobilier ca la un mare birou,după care, totul incepe a se cutremura foarte tare. 
Dragii mei, vă gândiți si voi la ceea ce mă găndesc si eu? La un Cutremur provocat de minți criminale? Altfel de ce s-ar fi intrebat glasul: ”o nouă replică de acces ?
Pentru ce ,si unde sa se elibereze locul ,pentru a avea acces? 
Oare sa fie vorba ,de un alt Cutremur in alta Țara,un Cutremur provocat?
O sa vedem cu toții.
Cert este că,vom auzi de un alt Cutremur devastator, poate mai devastator decât cel din Taiwan.
Acesta ,poate sa se produca tot in TAIWAN,dar, ,datorita faptului ca aceste Cutremure ,sunt provocate de minți criminale, acest urmator Cutremur,se poate produce si in alta Țara.
Depinde de mințile bolnave care il provoaca,pentru a decima lumea.  
Astept cu mare interes si Comentariile voastre. 
                             Cu dragoste,Maria. 

Bilantul cutremurului din Taiwan a crescut la 14 morti si 480 ...

stirileprotv.ro/.../cutremur-puternic-in-taiwan-bilantul-...
6 days ago - Un cutremur cu magnitudinea 6,4 produs la doar zece kilometri adancime a provocat dezastru in Taiwan. Cel putin patru cladiri, inclusiv un ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 2/11/16

Bilantul cutremurului din Taiwan a crescut la 14 morti si 480 de raniti. Imaginile dezastrului filmate din drona


                                                 4 Februarie 2016,ora 5,34 dimineaţa !


                                                   Dragii mei, 

Ca întotdeauna, atunci când dorm ,sunt trezita de o lumina alba stralucitoare, si constat ca sunt intr-o camera ravasita înspre Sud-Est, moment în care ,începe un Cutremur foarte puternic.
 
Privind în jurul meu, in acea camera, nu vedeam pe nimeni,decat doua paturi in care ,nu era stransa lenjeria. Brusc începe un mare Cutremur, si vad cum încheieturile peretilor se misca tare ,si scârţie. 
Mă sperie pentru moment acest CUTREMUR ce a început brusc din prima secunda,dar care s-a oprit după câteva secunde bune.
Dragii mei, vom auzi de un Cutremur foarte intens,care se va produce pe undeva. Acest CUTREMUR va fi de o intensitate mai mare, si va porni din prima clipă puternic.
Unde si când se va produce eu nu stiu;dar stiu că vom auzi de el cât de curând.
Noi sa avem CREDINŢĂ ,si mare NADEJDE în BUNUL DUMNEZEU si-n MAICA  DOMNULUI, ca ne vor ocroti si păzi de tot ce este necaz si suferinţă. Rugaciunea dragilor, este arma sufletului nostru,împotriva ispitei , dar si pentru ,ca sa nu-si intoarca Dumnezeu Faţa Sa de la noi.
Mila si bunatatea inimii, sa ne calauzeasca in fiecare clipă a vieţii noastre, iar iubirea faţă de Aproapele, sa nu se stingă niciodata.
PORUNCILE  LUI DUMNEZEU fratilor, sa le împlinim din dragoste si cu dragoste.
                                        Si tot cu dragoste,Maria.
Un cutremur de suprafaţă cu intensitatea iniţială de 6,4 grade a avut loc în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă în sudul Taiwanului, provocând prăbuşirea mai multor clădiri rezidenţiale, informează presa locală.

Cutremur cu magnitudinea de 6,4 grade în Taiwan; numeroase clădiri s-au prăbuşit. FOTO, VIDEO
Seismul de 6,4 grade s-a produs sâmbătă la ora locală 3.57 (vineri, 21.57, ora României), la adâncimea de doar 25 de kilometri. Epicentrul a fost la 27 de kilometri nord-est de oraşul taiwanez Pingtung, la 35 de kilometri sud-est de Yujing şi la 48 de kilometri est-nord-est de Tainan.
Zona cea mai afectată de cutremur este oraşul Tainan, unde mai multe clădiri rezidenţiale s-au prăbuşit, inclusiv un bloc de 17 etaje.
Nu există informaţii despre numărul victimelor, dar martorii susţin că sute de persoane sunt prinse sub dărâmături

34 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. IN MALAEZYA ESTE UN ROMAN CONDAMNAT LA MOARTE CARE ISI ASTEAPTA SFARSITUL ZILELE ASTEA. DOAMNA MARIA,VA ROG DACA SE POATE SA SE FACA O EXCEPTIE. ESTE VORBA DE IONUT GOLOGAN.

      Ștergere
    2. Tocmai de aceea am si pronosticat malaiezia.pt ca nimeni nu are dreptul in afara de dumnezeu sa ia o viata (nici guvern si niciun om).chiar daca a gresit acel copil nu merita moartea.sunt convins caci acum se caieste si il cauta pe dumnezeu in fiecare zi.un singur lucru sper ca atunci cand va ajunge dincolo sa aibe puterea sa ierte.dar daca in ziua in care va muri si o nenorocire mare va fi acolo sa stiti ca nu a putut ierta pt ca ce dumnezeu ia dat altii ci nu el a luat

      Ștergere
  2. Cum ajutați oamenii din Taiwan dacă nu spuneți măcar ziua când se va întâmpla? Cu siguranță că nu o sa mi postați msj :)) sunt alții care o sa va laude și o sa va crească egoul în dvs :))

    RăspundețiȘtergere
  3. "Astept cu mare interes comentariile d-voastra" :)) pai si cand le scriem de ce nu le aprobati? Ca nu le scriem sa le cititi doar d-voastra si apoi sa le stergeti,le scriem sa le citeasca toti care intra pe blog si sa invatam ceva unul de la celalalt,ieri am scris un singur comentariu si nu a fost aprobat,dar ce conteaza unul de la mine cand sunt aprobate zece de la Gabriel :))) probabil noi nu suntem asa lingusitori :)) ca sa aprobati un comentariu el trebuie sa sune asa : Cred ca aveti dteptate si Duhul Sfant ne avertizeaza prin d-voastra ca in Taiwan se va intampla ceva.Sa ne rugam Domnului ca sa fim ocrotiti si noi si ceilalti oameni de necazuri si nenorociri.....ok asa? O sa scriu vre-o 20-30 de-astea zilnic,nu transmit mare lucru da prind la public si mai ales la d-voastra :)) ...altceva? ce sa mai scriu ca sa creasca inima in d-voastra de bucurie...ceva de genul ca sunteti "aleasa"...dati-mi exemple ca sa stiu ,sa nu pierd TIMPUL meu pretios scriind o postare care oricum nu va fi publicata dintr-un ORGOLIU imens

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uşor judecaţi persoanele cu înţelepciune pentru cã voi nu aveţi sufletu curat,,,dar mai jalnicã este cãnd ajungeţi sã fiţi voi judecaţi.

      Ștergere
    2. Nu judecam pe nimeni,ne spunem si noi ofurile,pentru ca punem suflet intr-un comentariu si doamna Maria din motive doar de dansa stiute nu le aproba, desi tot ce am scris personal a fost mai mult decat decent si cu bun simt,acum va intreb pe d-voastra care spuneti ca noi judecam usor,oare ce face doamna Maria cand selecteaza comentariile ce se numeste?sunt de acord sa nu aprobe jigniri,cuvinte triviale,etc dar atunci cand comentariul nu contine asa ceva de ce este respins? Asta nu se numeste tot judecata? Daca eu in acest comentariu incerc sa explic faptul ca nu e corect si drept ceea ce face doamna Maria cand alege sa nu-mi aprobe acel comentariu decent,pe dansa o deranjeaza faptul ca spun asta aici si ca atare nu imi va publica nici acest comentariu de exemplu,in schimb le aproba rapid pe cele in care este laudata,si am verificat asta personal dupa care i-am si scris ca am fact-o....deci cine pe cine judeca?Si in plus tu in comentariul tau spui ca nu avem sufletul curat,dar te asigur ca il avem mai curat decat al tau,pt ca de-aia ne doare cand nu ne aproba punctul de vedere,nu suntem ca tine care ne jignesti pe noi fara sa cunosti motivele pt care am scris si care crezi ca daca te faci avocatul doamnei tu ai sufletul curat si o sa scapi de judecata...te inseli,toti vom ajunge acolo,si daca tu te crezi mai presus decat noi,asta spune tot despre sufletul ala al tau "curat"....ps. hai cu blocarea comentariului,ca in asta nu se aduc laude desarte

      Ștergere
    3. Nici eu nu inteleg de ce trebui aprobate comwntariile.sa mi fie cu iertare dar nu cred ca dzeu spune asta da asta nu.offff ar trebui laaate toate care sunt...ortodoxe si atunci nu ar mai fii probleme

      Ștergere
  4. Ora,ziua.. sunt doar amanunte,daca le-ai sti ce-ai face?Nu vezi ca sunt oameni de la noi care afla ca se vor intampla anumite lucruri si nu fac nimic...Cum ai putea ajuta oamenii din Taiwan? Sa le spui ce?
    Oameni buni cineva vrea sa va mai zguduie...asa si? Poti face tu ceva sa dai stirea ptr.ca acum sti despre ce e vorba,cum ai proceda ca sa ajunga la urechile celor din Taiwan...Inainte de a acuza vezi daca poti face tu ceva, concret,spune ceea ce deja cunosti si sa vezi cine te-ar baga in seama..Nu te supara pe mine ca-ti spun toate astea,dar asa ne repezim uneori ca 'surdu cu capul in toba'si acuzam.C

    RăspundețiȘtergere
  5. Mandria si slava nu este un pacat ci faptele miselesti meschine pe care le face omul cu gand rau prin faptele sale ,asta ar trebui sa intelegeti.Doamna Maria merita toata lauda si Slava precum o maica pamanteasca pentru ca nu este ca noi pacatosii de rand lipsiti de duhul sfant ea munceste si se roaga continuu Dumnezeului nostru pentru iertarea si trezirea spiritelor din interiorul nostru adormit de la atata pacat pe care le facem zi de zi si cu gandul si cu fapta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oau...unii chiar nu au limite. Strict parerea mea; toti oamenii din lumea asta se pot ruga pt dvs. Daca in INIMA ta nu-si face loc iubirea, bunatatea, intelegerea nu ajuta cu nimic. Daca e sa ma iau dupa postatea dvs atunci imi pot continua linistit viata pacatoasa ca e dna. Maria care imi sterge pacatele. Sa fim seriosi!

      Ștergere
    2. Mandria si slava nu-s pacate ? Oare ? Ia intrebati un preot,sau sa ne spuna doamna Maria,dar concret nu asa pe ocolisuri...ne spune?...nu prea cred...

      Ștergere
    3. Nu sunt pacate.Faptele si gandurile voastre rele sunt pacate.

      Ștergere
    4. Sfantul Casian Romanul - Despre slava desarta

      A saptea lupta o avem impotriva duhului slavei desarte. Patima aceasta este foarte felurita si foarte subtire si nu o baga de seama usor nici insusi cel ce patimeste de dansa. Atacurile celorlalte patimi sunt mai vadite si de aceea e mai usoara oarecum lupta cu dansele, caci sufletul cunoaste pe protivnicul sau si indata il rastoarna prin impotrivirea cu cuvantul si prin rugaciune. Dar pacatul slavei desarte, avand multe infatisari, precum s-a zis, este greu de biruit. Ea incearca sa sageteze pe ostasul lui Hristos prin orice indeletnicire, prin glas, prin cuvant, prin tacere, prin lucru, prin priveghere, postiri, rugaciune, citire, liniste, pana si prin indelunga rabdare.

      Pe cel ce nu izbuteste sa-l amageasca spre slava desarta prin scumpetea hainelor, incearca sa-l ispiteasca prin imbracamintea proasta si pe cel ce nu i-a putut face sa se ingamfe prin cinste, pe acela il duce la nebunie prin asa zisa rabdare a necinstei, iar pe cel ce nu l-a putut impinge la slava desarta pentru destoinicia in cuvant, il amageste prin tacere, facandu-l sa-si inchipue ca a dobandit linistea. Daca n-a putut molesi pe cineva prin belsugul bucatelor, il slabanogeste prin postul pe care il tine de dragul laudelor. Scurt vorbind, tot lucrul, toata indeletnicirea da prilej de razboiul acestui drac viclean.

      Deci nimic sa nu faca uitandu-se dupa lauda oamenilor, ci numai rasplata lui Dumnezeu sa o caute. Sa lapede necontenit gandurile care vin in inima lui si il lauda, si sa se dispretuiasca pe sine inaintea lui Dumnezeu. Caci numai asa va putea, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa se izbaveasca de duhul slavei desarte.

      Ștergere
    5. de ce nu aprobati doamna comentariile in care dau un raspuns aici?nu va sunt pa plac?sa fie vorba de aceiasi mandrie? daca nu le aprobati pe cele scrise de mine de ce nu ne rspundeti d-voastra personal...este sau nu MANDRIA un pacat? hai sa incheiem odata pt totdeauna acest subiect,si sa inteleaga si cel care zice ca nu este ceva

      Ștergere
    6. Nu este păcat mai urât înaintea lui Dumnezeu decât mândria
      24 OCTOMBRIE 2014 CUVINTE DUHOVNICEŞTI
       
      Mândria este încrederea în sine dusă până la extrem, care respinge tot ce nu este „al meu”; es­te izvor al mâniei, cruzimii, enervării şi răutăţii; este refuz al ajutorului dumnezeiesc - dar tocmai cel mândru are deosebită nevoie de Dumne­zeu, fiindcă oamenii nu-l pot salva atunci când boala ajunge în ultimul stadiu.


      Mândria este o boală sufletească de temut, ca­re se vindecă foare greu. Nu este păcat mai urât înaintea lui Dumnezeu decât mândria. Sfinţii Pă­rinţi o numesc „sămânţa satanei”.

      Mândria este încrederea în sine dusă până la extrem, care respinge tot ce nu este „al meu”; es­te izvor al mâniei, cruzimii, enervării şi răutăţii; este refuz al ajutorului dumnezeiesc - dar tocmai cel mândru are deosebită nevoie de Dumne­zeu, fiindcă oamenii nu-l pot salva atunci când boala ajunge în ultimul stadiu.

      Cel ce a „inventat” păcatul, îngerul cel căzut al întunericului, a păcătuit el însuşi prin împo­trivirea faţă de Dumnezeu, adică prin mândrie, şi aruncă tot neamul omenesc în această patimă pierzătoare.

      Orice păcătos, care face pe placul patimii sale, poartă război împotriva lui Dumnezeu aşa cum satana s-a răzvrătit cândva şi a pornit război în cer împotriva lui Dumnezeu ca să iasă din supu­nerea faţă de El şi să trăiască după voia sa.

      Atunci când cel mândru, cel iubitor de slavă deşartă, cel iubitor de sine, cel iubitor de slavă omenească, cel iubitor de stăpânire, cel crud, cel mânios, cel invidios, cel semeţ, cel îngâmfat, cel neascultător şi alţii îşi satisfac patima şi pentru „eul” lor îi înjosesc pe alţii, prin aceasta ridică sabia, ca să zic aşa, asupra lui Dumnezeu, ca şi cum I-ar zice lui Hristos: „Nu vrem să urmăm pildei Tale, nu vrem să fim blânzi şi fără de rău­tate! Legea Ta nu ne place! Oamenii să ni se su­pună şi să ne slujească nouă, nu noi lor!”

      Izbăveşte-ne, Doamne, de o asemenea întune­care! Cu cei mândri, aşa se şi întâmplă de obicei. Dacă nu se opresc la timp, dacă nu se pocăiesc, devin potrivnici ai lui Dumnezeu.

      Prin orice păcat, chiar şi printr-unul mic, în suflet slăbeşte harul lui Dumnezeu, iar prin pă­catele de moarte, oamenii îl pierd cu desăvârşire şi devin vrednici de pedeapsa veşnică.

      Cei mândri ies de sub stăpânirea legii lui Dumnezeu; ca atare, se lipsesc singuri de apăra­rea şi ocrotirea dumnezeiască. Ei suferă înfrân­gere în toate căile lor. Trăind cu trupul, sunt deja morţi cu sufletul şi încă din timpul vieţii trăiesc muncile gheenei: singurătatea, lâncezeala moho­râtă, tristeţea, răutatea, ura, sterpiciunea, întune­carea şi deznădejdea. (Schiigumenul Sava)

      (Cum să biruim mândria, traducere din limba rusă de Adrian Tănăsescu-Vlas, Editura Sophia, București, 2010, pp. 9-10)

      Ștergere
    7. Mândria este singura patimă care se naște din virtuți
      3 MARTIE 2015 IEROMONAH SAVATIE BAȘTOVOI CUVINTE DUHOVNICEŞTI
       
      M-am gândit aşa: Doamne, eu uit toate faptele mele bune; dar Tu uită toate faptele mele rele. Şi eu cred că aşa putem merge înainte.


      După orice faptă bună săvârșită, să așteptăm ispita. Ai făcut milostenie, îndată îți suflă cât de bun eşti, cât de mult s-a bucurat omul cutare, cum tu ai fost aşa de bun. Să uităm îndată faptele noastre bune.

      M-am gândit aşa: Doamne, eu uit toate faptele mele bune; dar Tu uită toate faptele mele rele. Şi eu cred că aşa putem merge înainte, să nu ţinem minte nicio faptă bună. Nimic n-am făcut bine. Asta înseamnă. Chiar şi prin smerenie, Sfântul Ioan Casian şi Sfântul Ioan Scărarul ne spun că mândria este singura patimă care se trage din virtuţi.

      Cu cât mai multe virtuţi agonisim, cu atât mai multe argumente şi prilejuri are vrăjmaşul să ne ispitească. O, eşti şi milostiv, te şi rogi, ţii post, încă eşti şi smerit, înţelegeţi? Deci, mândria este singura patimă care iese din virtuți. Înfricoşător lucru. Ce vom face? Nu vom lucra virtuţile? Să le lucrăm. Să le lucrăm, dar să nu credem niciodată glasul care ne spune: Bine, bine.

      (Ieromonah Savatie Baștovoi, Puterea duhovnicească a deznădejdii, Editura Reîntregirea, Alba-Iulia, 2014, p. 64)

      Ștergere
    8. Degeaba il aprobi pe cel in care sunt indignat ca nu le aprobi pe cele in care dau citate clare despre faptul ca mandria este pacat capital ,inca o data dai dovada ca ti-s mai dragi laudele aduse decat aflarea adevarului,daca nu respecti dreptul la replica atunci nu aproba doar acele comentarii care iti convin.Sau raspunde la o intrebare simpla ca sa nu mai dai ocazia sa se ajunga in asemenea situatii,crezi ca-i placut in fata Domnului ce faci....in Fata lui nimic nu va ramane ascuns,degeaba ascunzi aici,vei fi intrebata de ce ai facut asta si nu vei avea scuza,degeaba iti creezi falsa iluzie ca tu faci ce-i corect

      Ștergere
    9. Mândria și închipuirea de sine
      9 OCTOMBRIE 2014 CUVINTE DUHOVNICEŞTI
       
      Din exemplul dumnezeiescului prooroc David se vede că mândria şi părerea de sine sunt mai rele decât curvia şi uciderea.


      Foto: Oana Nechifor
      Scrii că uneori te neliniştesc mândria şi închipuirea de sine.

      Păzeşte-te de aceste patimi rele. Din exemplul dumnezeiescului prooroc David, se vede că mândria şi părerea de sine sunt mai rele decât curvia şi uciderea. Cele din urmă l-au dus pe Prooroc la smerenie şi pocăinţă, iar cele dintâi l-au condus spre cădere, precum mărturiseşte în unul din psalmi: „Eu am zis, nu mă voi clătina în veac” (Psalm 29: 6). După cădere însă, spunea cu totul altceva: „Iar eu sunt vierme şi nu om, ocara oamenilor şi defăimarea norodului” (Psalm 21:7). (Sfântul Cuvios Ambrozie de la Optina)

      (Filocalia de la Optina, traducere de Cristea Florentina, Editura Egumenița, Galați, 2009, p. 130)

      Ștergere
    10. Bine ca ai aprobat comentariile Marianei,asa poate vede si cel/cea care a spus ca MANDRIA nu-i pacat care este de fapt adevarul ,puteai sa faci TU lucrul asta,adica sa raspunzi la intrebarea mea de la inceput,si nu mai scriam atatea comentarii( care spuneau de fapt ce spun si cele puse de Mariana) care sa nu fie aprobate.In fine, eu consider subiectjl incheiat,cu remarca ca EU am incercat da arat ADEVARUL in fiecare comentariu,dar mi-au fost aprobate doar DOUA in care nu sunt chiar avantajat,ba din contra se doreste a se arata ca de fapt toate comentariile sunt aprobate,ceea ce nu -i real.Oricum nimic din ce-i ascuns nu va ramane ascuns,asa ca grija mare,Domnului nu-i plac ascunzisurile si ocolisurile,El este Bun si Drept si pentru tot si toate vom fi trasi la raspundere la final

      Ștergere
    11. Daca sunt scrise de preoti chiar nu ma intereseaza ce scrie mai sus ,pentru ca si preotii resping cuvantul adevarat al doamnei Maria,ajungand chiar pana la umilinta si batjocura ceea ce nu e drept pentru un preot cu har sa faca un slujitor al lui Dumnezeu cum ii vine la gura de parca acei asa zisi preoti sunt indraciti si ,de ce as crede in tot ce spun preotii? Chiar si Iisus Mantuitorul este mandru de Maria noastra pentru trezirea si evolutia ei spirituala ( si nu e pacat in a fii mandru ) Mantuitorul o spune in unele mesaje si daca nici pe el nu il credeti sunteti anatema.

      Ștergere
    12. Ma mir ca ti-a aprobat comentariul din prima,dar e normal sa faca asta cand ii iei apararea si o lauzi :)) noi scriem cate 10 ca fraierii si nu ne aproba nimic.Ma mira faptul ca esti atat de orbit/a incat nici macar nu iti dai seama ce absurditati spui.Cauta pe google despre pacatul mandriei si ai sa gasesti zeci de rezultate scrise nu doar de simpli preoti,nu contesta nimeni faptul ca Maria are un har,dar tu deja o divinizezi:)) pana la urma care sunt realizarile ei in afara de faptul ca primeste mesaje? Acei preoti pe care nu-i crezi spre ex. parintele Arsenie Boca are in timpul vieti si dupa moarte un arsenal de fapte care-i dovedesc sfintenia desi nu a fost inca recunoscut ca si sfant,dar o sa fie in curand,vei vedea.si tu vrei sa o faci sfanta pe Maria inca din timpul vieti:)) eu inteleg ca vrei sa o dai la-ntors in favoarea ta cand spui ca si Mantuitorul e mandru,dar este diferenta de la cer la pamant si-o palma mai sus chiar,intre a fi mandru de cineva si a avea pacatul mandriei...in fine,cu tine nu e loc de discutie pt ca esti fixat/a pe ceva...sunt curios daca imi aproba si mie comentariul din prima cum a facut cu al tai,desi nu cred :)) pt ca mi-a blocat destule azi...si ar fi incheiat discutia destul de devreme faca catadicsea sa raspunda. ce crede din punctul ei de vedere despre mandrie si slava desarta,dar daca incheia subiectul nu mai avea vizite pe blog si comentarii,ceea ce nu-i prea este pe plac;) seara buna !

      Ștergere
    13. http://www.doxologia.ro/cuvinte-duhovnicesti/mandria-este-singura-patima-care-se-naste-din-virtuti

      Ștergere
    14. http://www.doxologia.ro/cuvant-de-folos/mandria-inchipuirea-de-sine

      Ștergere
  6. "Cum ajutați oamenii din Taiwan dacă nu spuneți măcar ziua când se va întâmpla?" ---omuledagut :), tu acum il certi pe Dumnezeu nu pe Maria noastra! Poate ca ar fi mai bine pentru sufletul tau,sa nu mai intri pe acest blog decat sa-ti faci mereu "sange rau".

    v
    v

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și pruncii din Argeș cum ia salvat dna Maria?dacă tot spui sa nu mi fac "sânge rău" :))

      Ștergere
  7. http://m.spynews.ro/actualitate/un-cutremur-de-65-grade-a-avut-loc-in-indonezia-94072.html,sa fie vorba de Indonezia. ?
    Va pup Bianca

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca tu, anonim, de la 12;43 , i-i dai toata lauda si slava lui D-na Maria , pai atunci lui DUMNEZEU ce i-i mai dai.
    Pastreaza proportiile frate.
    Toata Lauda si SLAVA , numai lui DUMNEZEU o inchinam.Punct!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce simt ca aveti o invidie De nedescris pe doamna Maria?Cum se explica aceasta rautate fara scrupule? MARIA nu este o pacatoasa ca noi oamenii De Rand ea este plina De har si chiar si Dumnezeu o lauda,cine simte are un simt ascutit.

      Ștergere
    2. Cum poate fi dobandi starea de har?

      Pentru ca omul să se mântuiască are nevoie de credință dreaptă, de fapte bune și de harul lui Dumnezeu.

      Într-o libertate deplină, omul, ajutat de harul lui Dumnezeu, se ostenește să împlinească poruncile lui Dumnezeu din Evanghelie.

      În această luptă duhovnicească, pe măsură ce omul se curățește de patimi, harul lui Dumnezeu se adaugă, crește în sufletul omului și își face simțitor prezența din ce în ce mai mult, până ce omul ajunge să păstreze harul mereu, nu-l mai pierde din cauza păcatelor, patimile sunt biruite, inima omului devine locaș a lui Dumnezeu.

      La botez omul primește harul lui Dumnezeu pentru a crește duhovnicește până la desăvârșire. Din cauza păcatelor și a patimilor, mintea omului se întunecă și harul lui Dumnezeu se retrage sau chiar devine nelucrător, omul nu mai colaborază cu Dumnezeu, sufletește este mort.

      Dar prin pocăință, prin spovedanie harul lui Dumnezeu revine, își face simțită prezența și ajută omul în lupta cu păcatul.

      Sunt multe părăsiri și reveniri ale harului în viața omului care se nevoiește ca să se mântuiască. Unele părăsiri ale harului sunt din pricina păcatelor iar altele sunt din iconomia lui Dumnezeu pentru ca omul să se întărească în lupta duhovnicească.

      Harul lui Dumnezeu ne ajută în lupta cu păcatul chiar dacă nu-și face simțită prezența întotdeauna și chiar în momentele cele mai grele când credem că suntem părăsiți de Dumnezeu harul, de fapt, este mai mult și ne întărește în chip nevăzut.

      Mai multe despre har poți citi în scrierile Sfinților Părinți care au avut experiența harului în chip desăvârșit și au vorbit despre aceasta.

      Spovedește-te, împărtășește-te, roagă-te des chemând numele Domnului Iisus și harul lui Dumnezeu te va lumina, te va învăța și te va călăuzi spre cele de folos.

      Ștergere
  9. se pare ca omul distruge !nu Dumnezeu este de vina asa cum vorbim intre noi , Dumnezeu sa ne fereasca si sa i ajute pe cei suferinzi sa depaseasca toate incercarile !

    RăspundețiȘtergere
  10. Am urmarit blogul acesta de câtva timp. Apreciez devotamentul si pioșenia d-nei Maria...Dar m-am întrebat:„De ce este dânsa înzestrată să primească mesaje așa de largi la interpretare și nu ceva concret?” Ziua de 12 februarie văd că a fost despre locuri concrete: Taiwan (?) și Turcia. Deci se poate verifica. Mulțumim.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi doresc ca Dumnezeu sa alunge raul de pe acest blog,satana sa iasa de pe blogul MARIEI.Prea multa contradictie si rautate ce nu-si are rostul aici.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pareri contradictorii, da sunt, dar astai si farmecul acestui blog,altfel cum am invata daca nu ne-am spune parerile? Si rautatile au rolul lor, sunt constructive, te mai pun sa-ti pui niste intrebari si sa afli si altfel de raspunsuri nu doar cele pe are le stii!
    Satana are ce invata de la noi caci s-a cam epuizat! Nu credeti? Eu nu-i dau dreptul la cuvant!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere