joi, 7 ianuarie 2016

UN ZBOR SI O PLANARE ÎNFIORĂTOARE !

                        Noapte de 5 -6 Ianuarie 2016,ora 1,05 !

                                           Dragii mei, 

În aceasta noapte ,în timp ce încă scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva de neînţeles pentru mine.
Glasul spunea aşa :
                     "M-am dus într-un caz. 
                           Stii cum e zborul. 
        Am planat înfiorător !
Dar un alt glas, îi raspunde:
                   Da ,ştiu ! Cazi, cazi, cazi....!"

Dragii mei, 
Despre ce zbor este vorba, si despre ce "Planare", si cine va cadea, va cadea, va cădea....., eu nu stiu.
Dar astept cu nerabdare Comentariile voastre, referitoare la acest articol bine codat.
                                       Cu dragoste, Maria.    

14 comentarii:

  1. POATE ESTE VORBA DE AVIONUL DE LA CLUJ DE AZI DIMINEATA !

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria,draga mea,ma adresez asa intrucat sunt mai mare decat tine.Te rog mult,mult de tot,Inceteaza cu aparitiile aceste la acest post de derbedei(stiu bine ce spun,nu sunt rautacios).Nu te mai afisa DELOC,spune ce ai de spus pe blog si iti ajunge.Nici daca te-ar plati Brancu sa nu mai ai de a face cu nimeni.Cine vrea sa inteleaga ceea ce spui bine cine nu....De ca iti spun aceasta,TU HABAR NU AI ce este aici in acest oras-capitala.Pai sa accepti tu sa vrb cu Balan?Totul este numai bataie de joc la adresa ta,fac badjocura de tine intrum mod grotesc, CUM de nu iti dai seama?Vrei binele nostru....ai blogul tau,refuza orice colaborare cu presa,de orice natura.Nu te lasa atrasa si badjocorita.Nu fi naiva,lumea nu este interesata de Dumnezeu,ca sa intelegi(cum spunea Puric din 97000 Doar 3.Asta este proportia.Este un sfat prietenesc din respect pt calitatile pe care le-ai primit.Nu le vinde,ca Harul nu este de vanzare.Esti pe o panta alunecoasa.Stai la Iasi,nu ai nevoie de artiste expirate ca mentalitate sa vina sa te judece pe tine.Daca intelegi este bine ,daca nu vei vedea cat de repede vei fi terfelita.Daca nu iti eram un cititor credincios si cu multa experienta nu iti scriam acestea.NU ARUNCA MARGARITARE LA PORCI.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, iti multumesc frumos si sincer pentru grija ta. Dar te asigur că eu nu vând CUVANTUL LUI DUMNEZEU. Tot ce fac,fac din dragoste pentru semeni. Niciodata nu voi cere bani, pentru a face cunoscut CUVANTUL LUI DUMNEZEU. Lasa-i să râdă! Aceasta este Şansa lor, de a se intoarce la DUMNEZEU. Daca ei nu cred si râd,nu au decât. Este păcatul lor si nu al meu. Si APOSTOLII LUI IISUS HRISTOS erau urâţi si batjocoriti pentru că propovaduiau CUVANTUL LUI DUMNEZEU. Asa ca, nu conteaza ce zice Lumea, chiar nu-mi pasa. Daca vor sa fac si mai multe păcate, e treaba lor. Te asigur insă, cu mâna pe SFANTA CRUCE, că nu am luat si nici nu voi lua vreodata bani, sau alte bunuri materiale, pentru ca apar la TV, si vb Semenilor. Lasa-le si pe artistele de carton, cine stie, poate vor avea si ele ochi de vazut si urechi de auzit. Multumesc pentru grija ta, dar nu voi refuza nicio INVITATIE ! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Nu trebuie sa/ti faci griji pentru mine ! Eu nu dau bir cu fugitii si nici nu-mi este rusine că propovaduiesc CUVANTUL LUI DUMNEZEU. Sa se rusineze cei care nu cred ! Sa se rusineze fricosii si cei care împrosca cu venin si dau cu piatra. Sa se rusineze cei care ,cer plata si pentru un pahar cu apă. Eu ma rog ca sa fie iertati si acesti semeni ai nostri, care nu cred, care arunca cu piatra,care jignesc împroscand cu venin si fiere. Si pentru ei ma rog,ca sa fie iertati căci nu stiu ce spun si ce fac. Asadar draga mea, nu te teme pentru mine, ai grija de tine,de sufletul tau, căci de mine are grija DUHUL CEL PREA SFANT. Tine sfaturile tale prietenesti pentru tine, iar CUVANTUL LUI DUMNEZEU nu ajunge la porci. Ci ajunge la Sufletul CREATIEI LUI DUMNEZEU, la FIII SĂI care, s-au ratacit si au nevoie de Lumina. Si sa intelegi bine ,odata pentru totdeauna: Eu nu vand nimic, si nu primesc niciun bănuţ pentru aparitiile mele la TV !D-l OVIDIU BALAN este un suflet bun, care se indreapta pe CALEA CEA BINEPLACUTA LUI DUMNEZEU;Este chiar un om simpatic,si abia astept sa-l cunosc in luna MARTIE, cand voi fi prezenta in Platoul ANTENA STARS- AGENTUL VIP.Nu mai critica oamenii si nu le mai pune eticheta. Nu esti tu ,si nimeni nu este in masura,ca sa judece pe Aproapele sau, deci, si pe dl BALAN. Nu sunt naiva! Ci nu-mi place ,si nu e crestinesc ca sa dau replici acide !Vreau BINELE tuturor Semenilor nostri, si acelora care nu au internet si au numai televizoare.Din câte imi dau seama, esti băiat. Asa ca ,sa fii sanatos si tine-ti te rog eu mult, sfaturile pentru tine personal ! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  3. http://m.oradesibiu.ro/2016/01/07/video-foto-avion-blue-air-cu-116-pasageri-iesit-de-pe-pista-aterizare-clipe-de-cosmar-pentru-pasageri/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar asa se numeste,PLANARE ? Faptul ca a iesit de pe PISTA, se cheama planare ?

      Ștergere
  4. Si daca ai avut "viziunea" in noaptea de 5 -6 Ianuarie 2016,ora 1,05, de ce ai publicat-o tocmai in dupa amiaza asta, la ora 17.47 ??????? Cand s-a dat pe toate canalele stirea despre avionul care a ratat aterizarea??? Pe asta cine s-o creada?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine a vazut toate cate am scris pana acum, ca s-au adeverit, cine are CREDINTA in DUMNEZEU si-n MAICA DOMNULUI, nu se va împiedica de acest amanunt neinsemnat. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  5. Doamna maria in primul rând a-și dori sa va urez Dvs si familiei Dvs un sincer la mulți ani !!aanatate multă,fericire si de tot ce va doriți sa va aveți parte ,referitor la faptul ca sunt unii oameni care ae îndoiesc se cele scrise de Dvs pe Acest blog si de faptul ca nu ratează nici o șansa sa va dojenească asi dori sa îmi spun si eu părerea si rog cititorii blogului sa nu creadă ca va ridic in slavi cum s-ar zice(scuzați-mi expresia)
    Eu personal de când am descoperit blogul doamnei maria si am citit am știut ca totul e adevărat nu am avut nici un dubiu referitor la mesajele care le împărtășeste cu noi primite de la însăși Dumnezeu de la maica domnului si de la duhul cel sfânt ,nu ai cum sa nu crezi si mai ales sa pui la îndoiala ce scrie ea si cel mai important ca sunt mesaje de la Dumnezeu , eu nu cred ca am descoperit-o pe doamna maria întâmplator sau ca ii citim blogul întâmplator , eu cred ca Dumnezeu a vrut ca noi sa citim acest blog si prin doamna maria sa cunoaștem toate cele spuse de El si de maica domnului ,chiar nu va dați seama ca doamna maria e un om special?dumnezeu a ales-o pe ea
    Pur si simplu am simțit sa fac cunoscuta părerea mea sper sa nu m-a judecați si sa îmi 'Săriți in cap' cum ați mai făcut-o unii dintre voi
    Va pup doamna maria
    M-a bucur ca V-am cunoscut aveți toată admirația mea
    Bianca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Multi Ani Bianca ! Multumesc frumos pentru sinceritatea ta! Si eu te pup si te imbratisez cu drag.

      Ștergere
  6. Nu trebuie sa îmi multumiți am făcut-o din tot sufletul , am simțit nevoia sa va iau apărarea într-un fel ,ma enervez cand vad ca unii va iau la rost sau va spun ce sa faceti si in legătura cu aparițiile Dvs la tv.ei nu înțeleg ca Dumnezeu vrea sa faceți asta pt ca sunteti ca un apostol care propovăduiește cuvântul lui Dumnezeu in zilele noastre asta e misiunea Dvs
    Bianca

    RăspundețiȘtergere
  7. Dna Maria, chiar daca acele " vedete" expirate si rautaceoase nu cred ce spuneti si chiar au un comportament sfidator, trebuie sa apareti la orice emisiune , pentru ca doar asa poate afla lumea de numele si de blogul d- voastra.
    Asa v- am descoperit si eu ,si asa va vor descoperi si altii care cauta si alt ceva in afara de lucrurile materiale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranţă voi accepta orice Invitatie la TV, si nu voi refuza pe nimeni. A venti vremea ,si acum este, ca al LUI DUMNEZEU CUVANT, sa fie cunoscut de toată Lumea, si nu numai de Cititorii BLOGULUI. "Nu cei sanatosi au nevoie de Doctor ,ci cei bolnavi".Asa spune IISUS HRISTOS. Deci au nevoie si cei care nu cred, si Vedetele care jignesc si improsca cu venin. Si acestia din urma,au nevoie mai mult decat cei care citesc zilnic BlogulDUMNEZEU EXISTA - MARTURII. Cei sau cele care cred că le voi lua locul in platourile TV, le si îi asigur ca nu va fi asa. Aceste vedete sunt platite ca sa apara la TV! Mie nu-mi trebuie plata lumeasca! Plata mea,o voi primi in Ceruri,pentru ca ,indiferent de câte jigniri am primit,eu am mers mai departe, si am binecuvnatat aceste persoane, si m-am rugat pentru ele, precum Sfintii Apostoli :Sfinții Apostoli, care aveau credință fierbinte în Hristos, „ocărâţi fiind, binecuvântau; prigoniţi fiind, răbdau; defăimaţi fiind, mângâiau”(I Cor. 4,12-13) pentru vrăjmașii lor. Dacă în inimile noastre am fi avut credință cât grăuntele de muștar, ne-am fi temut măcar de Ziua Judecății și de iadul care-i așteaptă pe cei care păcătuiesc; am fugi de zădărnicia lumii și am păzi poruncile lui Dumnezeu, alergând fără lenevire pe calea virtuții.

      Ștergere

    2. ” Mustrarea făcută lui Petru, pe care am auzit-o astăzi în Sfânta Evanghelie, ne dă prilejul să cercetăm cu acrivie cele despre puțina credință care răcește dorința pentru virtute și o pierde cu ușurință în volbura păcatului. Puțin-credinciosul se deosebește de credincios și de cel necredincios așa cum apa călduță se deosebește de apa fierbinte și de apa rece. Apa călduță are focul cuprins înăuntrul ei, dar puțin, apa fierbinte îl are mult, iar apa rece deloc. Puțin-credinciosul are credință, însă puțină, credinciosul are multă, în timp ce necredinciosul nu are deloc. Profetul David, care a avut credință fierbinte, zicea: Pe Domnul Îl vedeam pururea înaintea mea, căci El îmi stă de-a dreapta, ca eu să nu mă clatin (Ps. 15,8). Din pricina aceasta, patriarhul Iosif a fugit de desfrânare și a păzit înțelepciunea. Egipteanca destrăbălată l-a silit, zicându-i: „Cum dar să fac eu acest mare rău și să păcătuiesc înaintea lui Dumnezeu?” Puțin-credinciosul se cutremură cu ușurință și se zdruncină din pricina vântului patimilor, iar valurile păcatului îl îneacă cu ușurință. Faptele, și nu cuvintele, sunt dovada credinței noastre, așa cum ne-a învățat Iacov, fratele Domnului, cel inspirat de Dumnezeu, care zice: Tu ai credinţă, iar eu am fapte; arată-mi credinţa ta fără fapte, şi eu din faptele mele îţi voi arăta credinţa mea (Iacov 2,18). Ce credință arată însă faptele noastre? Ele arată vădit că suntem puțin credincioși, căci nu cuvintele, ci faptele vorbesc despre faptul că avem puțină credință în Dumnezeu. Noi nu mai trăim după poruncile lui Dumnezeu, ci după poruncile și sfaturile lumești. Toți aleargă și vatămă cât pot pe vrăjmașii lor, pentru că dacă l-ai ierta fără „cuvenita” răzbunare îți pierzi demnitatea, toți te disprețuiesc, se pornesc asupra ta și te vatămă în orice chip; și astfel îi urâm și îi dușmănim pe vrăjmașii noștri până la moarte. Și pentru ca să ne răzbunăm pe ei folosim injurii, curse, insulte, atacuri, trădări, răni, ucideri, cele mai mari rele și păcatele cele mai înfricoșătoare. Acestea sunt faptele credinței? Nu. Sunt lucrările puținei credințe Dar de ce Domnul nostru Iisus Hristos Însuși L-a mustrat pe Petru pentru puțina lui credință? I-a zis: Puțin credinciosule! Pentru ce te-ai îndoit? L-a mustrat ca să aflăm că altceva este necredința și altceva este puțina credință. Domnul a numit-o credință pe cea desăvârșită, mare, fierbinte. Și credința aceasta nu este niciodată despărțită de faptele bune și de aceea și Iacov, fratele Domnului, i-a zis: Tu ai credinţă, iar eu am fapte; arată-mi credinţa ta fără fapte, şi eu din faptele mele îţi voi arăta credinţa mea (Iacov 2,18). Aceasta este credința mântuitoare despre care Domnul a zis: „Cel ce va crede și se va boteza se va mântui!” Puțină credință este credința moartă și de multe ori străină și lipsită cu desăvârșire de fapte bune. Este cea despre care însuși Iacov a zis: „Credința fără fapte este moartă” (Iacov 2,26). Mulțimea minunilor a încetat astăzi pentru că s-a stins fierbințeala credinței, pentru că așa cum atunci Apostolii L-au întrebat pe Domnul: „Noi de ce n-am putut să scoatem demonul?”, El le-a răspuns: „Pentru puțina voastră credință”, adică „pentru puțina noastră credință”. Pentru că Apostolii nu erau puțin credincioși, ci încă nedesăvârșiți în credință. Așadar, fraților, trebuie să cunoaștem că puțina credință este rădăcina tuturor relelor, iar credința este rădăcina oricărei virtuți și fapte bune. Credința duce la virtute, iar virtutea înfierbântă credința. Deci, să fim blânzi, smeriți, iubitori de dreptate, milostivi, înțelepți, îndelung-răbdători, „înțelepți ca șerpii și blânzi ca porumbeii”, „milostivi precum Tatăl nostru Cel din ceruri”. Pentru că acestea aprind în inima omului acel foc, adică credința pe care Hristos a venit s-o aducă pe pământ, adică în inima celor care vor crede în El. Deci, plecându-ne genunchii, să strigăm cu lacrimi Mult-Înduratului Dumnezeu, precum tatăl copilului care avea duh mut: „Cred, Doamne, ajută necredinței mele!” Amin.

      Ștergere