miercuri, 20 ianuarie 2016

S - A ADEVERIT ! EXPLOZIE LA O FABRICĂ DE ARTIFICII !

                                                                   Dragii mei, 

Am scris în seara zilei de 7 Ianuarie 2016, cum că, vom auzi de o Explozie la un depozit de artificii.
Si uitasem de acest articol,dar o cititoare fidela a Blogului DUMNEZEU  EXISTA- MARTURII, mi-a trimis linkul cu Informatia, si doresc sa-i multumesc mult, si pe aceasta cale.
Din nefericire, sunt si victime. Deocamdata, bilantul tragediei este : un mort,trei dispăruţi si 48 raniti.  
Trist! Foarte trist si dureros, pentru acesti oameni si pentru familiile lor.
Dumnezeu si Maica Domnului, sa-i ajute si sa-i ocroteasca, iar pe cei care au plecat dintre noi, sa-i odihneasca in Împărătia Sa.
                                    Cu dragoste,Maria.
Iata dragilor si Dovezile : 
  1. Incendiu la o fabrică de artificii din China -...

    www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Stiri/Incendiu+la+o...
    Incendiu la o fabrică de artificii din China. ... china incendiu fabrica artificii foc. ... Incendiu la o fabrică de artificii din China O fabrică de artificii din ...


                                 7 IANUARIE 2016,ora 22,05! 

                                  Dragii mei, 

    Desi scriam pe Blog, am avut parte in aceasta noapte, de un Foc de artificii, cum multi dintre voi dragilor, ati fi dorit ca sa-l vedeti.
    Din păcate insă, nu era un foc controlat de artificii, ci vedeam O Explozie uriasa ,ca la un Depozit de artificii,spre Est. 

    Final de festival 2015 și focul de artificii [UDTTMR] - YouTubePleiadă de cetăţeni de onoare şi ploaie de artişti la ediţia ....
    Cerul noptii negre, era luminat dragii mei, de focuri de artificii, care au facut din noapte, zi.
    Dragii mei, vom auzi de EXPLOZIA unui Depozit de Artificii, care va face un adevarat SPECTACOL . 
    Sa nadajduim fratilor, că nu vor fi si victime omenesti.
                                              Cu dragoste,Maria. 
    1. ... 1/20/incendiu-la-o-fabrica-de-artificii-din-china/small-incendiu-la-o-fabrica-de-artificii-din-china.png" alt="" /></td> <td valign="top ">O fabrică ...

     

    O fabrică de artificii din estul Chinei a luat foc, iar materialele pirotehnice depozitate acolo au început să explodeze necontrolat în toiul nopţii.

    O persoană a murit, iar alte trei sunt date dispărute.
    În incinta fabricii se afla un dormitor pentru muncitori, iar 48 dintre ei au ajuns la spital.
    Undele de şoc provocate de explozii au afectat casele din zonă, iar o mie de oameni care locuiesc în apropiere au fost evacuaţi.
    Conducerea fabricii a fost reţinută pentru anchetă.

19 comentarii:

  1. Foarte exact ati primit informatia de la Dumnezeu,ma refer in ESTUL Chinei.Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Explozia a avut local acum cateva luni in urma,de CE nu a_ti copiat data si ora?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ESTI MULTUMIT, CÂRCOTASULE ???
      Incendiu la o fabrică de artificii din China
      20.01.2016 - 10:25
      0

      O fabrică de artificii din estul Chinei a luat foc, iar materialele pirotehnice depozitate acolo au început să explodeze necontrolat în toiul nopţii.

      O persoană a murit, iar alte trei sunt date dispărute.

      În incinta fabricii se afla un dormitor pentru muncitori, iar 48 dintre ei au ajuns la spital.

      Undele de şoc provocate de explozii au afectat casele din zonă, iar o mie de oameni care locuiesc în apropiere au fost evacuaţi.

      Conducerea fabricii a fost reţinută pentru anchetă.

      Incendiu la o fabrică de artificii din China
      Jurnal / Postat 20/01/2016
      O fabrică de artificii din estul Chinei a luat foc, iar materialele pirotehnice depozitate acolo au explodat necontrolat. Accidentul, care s-a produs în oraşul Shangrao din estul ţării.

      Incendiu la o fabrică de artificii din China
      Publicat in Digi 24, miercuri 20 ianuarie 2016

      O fabrică de artificii din estul Chinei a luat foc, iar materialele pirotehnice depozitate acolo au început să explodeze necontrolat în toiul nopţii. O persoană a murit, iar alte trei sunt date dispărute. În incinta fabricii se afla un dormitor pentru muncitori, iar 48 dintre ei au ajuns la spital. Undele de şoc provocate de explozii au afectat casele din zonă, iar o mie de oameni care locuiesc în apropiere au fost evacuaţi. Conducerea fabricii a fost reţinută pentru anchetă.
      Digi 24: Incendiu la o fabrică de artificii din ...
      newskeeper.ro/articol?id=AA07AEB09F210E1D0FF3CDB...

      Incendiu la o fabrică de artificii din China. ... Asistăm zilele acestea la o întreagă dezbatere, nu numai pe plaiuri mioritice, ci şi în Europa, ..
      Incendiu la o fabrică de artificii din China -...
      www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Stiri/Incendiu+la+o...

      Incendiu la o fabrică de artificii din China. ... china incendiu fabrica artificii foc. ... Incendiu la o fabrică de artificii din China O fabrică de artificii din ..

      Ștergere
    2. Dragă anonim 16:27, stirea asta am vazut-i la Digi 24 in data de 20 ianuarie. De-asta am cautat-o si pe net. Nu cred că ei ar da stirile de acum cateva luni ca fiind noi

      Ștergere
  3. Ce se mai aude de PRUNCA ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Tu chiar crezi că eu stau la pândă ca tine, sa ma joc de -a scrisul Stirilor din mass-media?
    Chiar crezi că nu am altceva de facut ,decât să iau stiri de pe net, si sa mi le însusesc ,asa cum crezi tu ?
    Habar nu ai cu ce se mănâncă ceea ce eu scriu. Mi-i mila de tine !

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu chiar nu cred asta ! Spuneați că o să fiți anunțată cu 3 zile înainte și vă rugăm , dacă vreți să ne spuneți și nouă. Spuneați că dumneavoastră cunoașteți persoana care o să o aducă pe lume .Dacă vreți să ne spuneți... Noi nu credem ca luați de pe net. De ce ați faceo ? Nu e logic .

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu se cade!Rostul nu este acesta,oameni buni! Aveti sansa de a face o milostenie care nu costa nimic:sa aveti compasiune si sa va rugati pentru oemenii care sufera in diferite nenorpciri sau tragedii,sau mila pentru mediu; planeta aceasta este vie : fiecare explozie are o unda de soc ireversibila in atmosfera pamantului...Cei ce se reped cu intrebari provocatoare,opriti-va.Este pierdere de timp.Faceti altceva care va este de folos.Astfel participati cu o energie pozitiva.Avem sansa sa scoatem binele din rau.Rugandu-ne pentru iertarea pacatelor semenilor nostri care au murit,sau care sunt in nenorociri,sau pt instigatorii acestei lumi sa-i lumineze Bunul Dumnezeu cu Pacea si Iubirea Sa.Oameni Buni,nu mai este timp ! Intoarceti-va la bunatate,adevar,la credinta...Participati la construirea Universului iubirii,nu mai hraniti intunericul...Acum in aceste vremuri traim acea vorba romaneasca : Cum ne asternem asa dormim...Sau cu fiinta noastra construim un univers haotic plin de nesiguranta si teroare.Dumnezeu sa ma ierte ca citind nu m-am putut abtine,da ran doar un simplu cititor...
    Intrebati de PRUNCA.Lasati-o in pace ! Domnul isi ingrijeste in taina alesii lui.Cand v-a veni vremea,totul se v-a desfasura cum se cuvine.Multumiti si rugati-va sa ne mai trimita Bunul Dumnezeu fiinte luminate,spirite inalte care sa ne ajute sa nu ne pierdem.Sa fiti binecuvantati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a mers la suflet raspunsul tau.Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe noi toti.Ganduri luminate si suflet plin de iubire, le doresc tuturor!

      Ștergere
  7. D-na Maria aveti un mesaj cu oameni in costum national care ardeau...credeti k este pericol sa se adeveresaca acum pe 24 ian de ziua unirii?

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu toata stima Maria uneori am impresia ca folositi cuvinte aspre cu cei ce scriu aici si cred ca multe mesaje nu le postati

    RăspundețiȘtergere
  9. De ce trebui aprobat mesajl?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iata de ce triez COMENTARIILE :

      Ale Shona23 ianuarie 2016, 12:13

      Nu cred ca esti un mesager al Domnului, tu de fapt esti un mesager care ne v-a aduce autodistrugerea. Si din cate vad cine esti tu sa jignesti si sa te crezi mare ghicitoare???? Din cate stiu noi toti suntem fii lui Dumnezeu, dar vad ca tu afirmi altceva, atunci cred ca de fapt lucrezi cu cel cu coarne nicidecum cu Dumnezeu. Iisus avea darul cunoasterii dar niciodata nu a iesit in lume sa spuna ce v-a fi, El de asemenea stia ca v-a fi crucificat, putea sa fuga sa se ascunda dar nu a facut-o. Asa ca vezi-ti de batranetile, nepotii si oalele tale si lasa ghicitu'PENTRU OMENIRE NU ESTI DECAT UN BLESTEM!!
      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri

      Ștergere
    2. Doamna draga nu e hula sau jignire, si pentru cei care au raspuns la ce am scris eu, sa mai puna mana pe biblie sa citeasca, acolo vor afla raspunsul. V-am urmarit de la inceput cand ati aparut la TV, spuneati ca nu aveti voie sa spuneti ce vedeti, doar sa scrieti, cred ca se refereau sa scrieti pentru dumneavoastra nu pe un blog si nicidecum la Tv. Ganditi-va ca daca va urmaresc 10 % din populatia tarii si spuneti ca v-a fi foc sau alte chestii...toata energia se canalizeaza pe ce ati spus. Puterea cuvantului este mare, atragem ceea ce spunem si gandim. Sunt multe persoane care au viziuni si stiu multe chestii ce se vor intampla dar nu ies pe nicaieri sa le faca publice. Daca sunteti asa corecta si sunteti un mesager al Domnului de ce va certati cu preotii pe la Tv??? Eu stiu ca sunt multi pupicncuristi, ca asa e in Romania, dar cred ca aveti taria sa va aparati si singura, fara sa intervina unii pe aici si pe deasupra si anonimi. De ce nu-si dau numele??? TUTUROR CELOR CARE AU CEVA DE SPUS SA FACA BINE SA CITEASCA BIBLIA ACOLO VOR AFLA RASPUNSUL, SI DE ASEMENEA VOR AFLA SI CE FACE DOAMNA MARIA SI CU AJUTORUL CUI!!

      Ștergere
    3. Daca nu-ti place acest BLOG, esti liber sa alegi altceva! In rest, nu ma obosesc sa-ti raspund !
      Cuvintele tale, spun totul despre tine !
      Oricum ,te asigur că ,DUMNEZEU iti va arăta tie ADEVĂRUL SĂU !

      Ștergere
    4. Da, Dumnezeu imi arata adevarul...ceea ce multi nu-l vad pentru ca sunt zilele cele de pe urma. V-ati si ofticat de ce am spus...asta imi da mare dreptate!!! Toate cele bune si continuati tot asa....faceti o treaba super buna!!!!

      Ștergere
  10. Raspuns:
    Nu toti cititorii sunt de buna credinţă!
    Ori nu-mi doresc ca pe acest Blog, fie si la rubrica Comentarii, să apara cuvinte ce nu se pot reproduce aici, sa apara cuvinte de bajocură si jignitoare, sau sa apara HULĂ împotriva DUHULUI SFANT si al CRESTINILOR. Apoi,fiecare titular de Blog, are dreptul sa aleaga ce publică si ce nu publică.Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc, când intru pe câte un blog, si scriu un Comentariu la care trebuie sa astept a se publica. In rest sa auzim numai de bine. Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere