joi, 7 ianuarie 2016

EXTRATERESTRII , OZN-URILE SI AVIOANELE DE LUPTĂ !

                                                                   

                                            25 Iunie 2015, ora 3,15 zori de zi !

                                              Dragii mei, 

În această noapte, mai precis în zorii zilei de 25 iunie 2015, când abia aţipisem, aud un zgomot asurzitor de Avioane, ca atunci când incepe un Război.

            avioane de lupta                            

Astfel de Avioane ,erau pe Cerul ca un amurg !
Brusc ,nu mai sunt în patul meu, ci sunt pe un câmp în mijlocul oamenilor si a multor copilasi. 
Toti priveam înfricosati cum AVIOANELE zburau de la Vest spre Sud-Est ,făcând un zgomot asurzitor!
Sirenele sunau asurzitor, oamenii erau panicati.
Dragii mei, asa cum se stârneste din senin ,o furtuna mare, tot la fel, dar mai rapid asa putea spune, AVIOANELE  de Luptă au fost anihilate; au fost înconjurate în aer, de mai multe OZN-uri ! Au făcut cerc în jurul Avioanelor de luptă.
Farfuriile zburătoare au apărut din senin, si asa cum strangem într-o menghină fierul ca sa-l indoim, tot asa OZN-urile au prins în mijlocul lor, toate Avioanele de luptă, si s-au asezat pur si simplu pe Avioane. 
Dragii mei, asa cum stivuim farfuriile cand le spalam, la fel s-au stivuit singure OZN-urile apărute din senin; s-au asezat ca un joc de Puzzle peste AVIOANE.
Le-au facut, coala de hârtie pe Avioane.   

 În această clipă ,aud dragii mei multe glasuri ,care strigau ceva cu mare bucurie. 
Cel mai tare strigau copilasii.
Citez :

             "Au venit Extraterestrii !
          Iată, au venit Extraterestrii !"

Şi continuam să privesc din mijlocul oamenilor, din câmp, priveam spectacolul urias de pe Cerul ca un amurg.
 Tot mai multe apariţii OZN... Filmarea de mai jos este de ieri, în ...ozn ozn in romania
OZN-urile se asamblau singure, luminau puternic, si aveau un bâzâit asurzitor.
Dragii mei, asa cum din Avioane cad soldati cu parasuta, tot asa pluteau în aer,
EXTRATERESTRII cu trupul lor, fara OZN. Acestea stateau in aer ,la mica distanta de Pământ, stateau suspendate si erau tare multe.
EXTRATERESTRII aveau culoare alb-gri deschis, nu aveau mai mult de 1,20m-1,40 , aveau picioare lungi faţă de trupul lor mic, la fel cum aveau si braţe lungi care le ajungeau sub genunchiul care nu-l au deloc.  
Arătau exact ca în această poză: 

Stiinta 50 de ani in cautarea extraterestrilor

EXTRATERESTRII pluteau în aer, asa cum zboară frunzele în vânt. 
EXTRATERESTRII ,coborau pe Pământ printre oameni si erau foarte multi; ei s-au lăsat văzuti de oameni si au venit că să-i ajute,ca să oprească RĂZBOIUL înainte de a începe. 
Dragii mei, in caz de un RĂZBOI, EXTRATERESTRII vor fi primii care se vor arăta si vor opri RĂZBOIUL încă din faşă.
EXTRATERESTRII  dragilor, exista ! Sa nu va indoiti de acest lucru. 
EXTRATERESTRII nu vor răul omenirii; ci doresc ca Pământenii să fie salvaţi de la autodistrugere.
Extraterestrii  dragii mei, vor interveni în cazul unui Război al pământenilor; vor interveni într-o clipă , si nu vor lăsa Planeta Pământ în mâinile conducatorilor de ŢĂRI, care sunt avizi după bani si după putere.
Nouă ni se pare o glumă, cu ceea ce se intampla acum în ROMÂNIA, în SUA în RUSIA, si-n multe alte ŢĂRI.
Nu este deloc o glumă ! Un RĂZBOI stă să-nceapă, si va fi unul urât de tot !
Sa ne rugam la BUNUL  DUMNEZEU si la MAICA  DOMNULUI, ca sa ne ajute si sa ne păzească de tot ce ne aduce suferinţă, lacrimi si durere sufletească si trupească.
                                   Cu dragoste, Maria.

18 comentarii:

  1. Pe 25 iunie 2015 ati primit aceasta viziune. Tot in aceeasi perioada mi s-a aratat si mie. Astazi m-a pus sa ma uit di nou la ceea ce mi s-a aratat atunci si acum am vazut mai bine ce mi s-a aratat. Mai mult, va multumesc din suflet ca ma ajutati sau imi confirmati ceea ce mi se arata. Unele nu le inteleg, dar veniti imediat dumneavoastra cu mesajele dumneavoastra si imi completati sau deslusiti mesajele pe care le primesc eu. Pe 25 iunie anul acesta, la un an de cand ati primit informatia se vor intampla toate acestea, fiindca asta mi-au aratat azi si dumneavoastra cu voia Lui Dumnezeu, ca ptin minune, ati revenit cu mesajul ca sa-mi confirmati. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa se mai lauda unul pe-aici ca in decembrie se arata, acum incepeti ca in 25 iunie, parca aia cand decid sa se arate ne anuta pe noi ca in gara, pe 25 iunie 2016 la ora 3.45 in regiunea X vom aparea....stati calmi si nu mai credeti tot ce va plasmuieste mintea cand nu aveti activitate

      Ștergere
    2. Din pacate tu si multi ca tine nu intelegi ca noi suntem doar niste canale de comunicare. Nu suntem mama omida, cititori in stele, vrajitori sau mistici. Pur si simplu ni se transmit niste mesaje, ni se arata anumite lucruri, imagini, numere, mesaje vorbite etc. Mesajele nu sunt niciodata concrete si transmise cum am vorbi noi. Nu o sa ti se spuna niciodata ca in data de' la ora de' an anul anume se va intampla nu stiu ce. Nu e ca si cand am vorbi noi ca miercuri la ora 5 ne intalnim la Mc Donalds. Mi s-a aratat niste chipuri de specii de extraterestri, eram langa ei. Unii se uitau la cer si altii se uitau la mine. Eu ma uitam in sus si deasupra mea era scris 25 06 sau 05 nu disting. Asta mi-a aparut anul trecut. Interesant este ca ieri ma tot punea sa ma uit la acel mesaj si am vazut di nou. Straniu dar niciodata coincidenta fiindca nimic nu este intamplator, cand am intrat pe blog-ul doamnei Maria, am vazut acelasi mesaj ca l-a postat doamna Maria. Anul trecut nu l-am vazut. Tot ce posteaza doamna Maria imi confirma ceea ce vad si primesc eu. Diferenta este ca eu primesc aceste mesaje cu mult timp inainte. Doamna Maria cand le primeste de obicei mai este putin timp pana se intampla. Stai linistit. De intamplat, toate se vor intampla. Uneori intervin anumite lucruri si se amana. Faptul ca nu am fost invadati anul trecut pe 13 mai de rusi a fost interventia Divina. Maica Domnului e "de vina" ca am fost iertati, si feriti de toate urgiile, fiindca mult ne iubeste. Am fost feriti chiar si cand s-a intamplat tragedia din Colectiv. Multe rele ar fi urmat. Dar se vor intampla toate. Am primit doar o dispensa. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea.

      Ștergere
  2. Maria, dar de ce repostezi articole? Ai mai visat ceva asemanator recent sau din cauza comentariilor in care oamenii isi manifesta neîncrederea in existenta extraterestrilor? PS. Pentru sceptici: Nici macar pe Terra, noi oamenii, nu suntem singurele vietati, atunci de ce am fi singurele fiinte din Univers???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cautam ceva si am gasit acest articol. Mi-a placut si l-am repostat, mai ales ca ,intalnirea cu EXTRATERESTRII este foarte aproape,pentru omenire.

      Ștergere
    2. Va multumesc pentru ca ati postat acest articol. Extraterestrii vor interveni numai in cazul pericolelor nucleare sau in cazul unui razboi mondial. Doar luptele locale sunt tolerate, cum ar fi in Ucraina / Syria

      Ștergere
    3. Multumesc, Maria! Si mie mi-a placut articolul, maxim!

      Ștergere
    4. http://www.aktual24.ro/vortex-straniu-filmat-deasupra-acceleratorului-de-particule-de-la-geneva-video/

      Ștergere
  3. Vin si eu sa confirm existenta OZN -urilor. Am trait o experienta reala in 2010 in PARALIA KATERINI ( Grecia ) chiar cand priveam cerul minunat stand in apa care-mi ajungea pana la genunchi. Era la o inaltime de cativa zeci de metri in aer o farfurie zburatoare metalica cu un diametru de aprox 1 m ce a plutit efectiv in aer pret de un minut sau doua dupa care s-a inclinat si s-a inaltat spre cer rapid fara sa faca zgomot. A fost o experienta minunata. Nu am spus pana acum nimanui sa nu zica cineva ca sunt nebuna. Am avut curajul aici pe bogul dvs. doamna Maria! Dumnezeu sa ne aiba in grija pe toti! Elena

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria, te rog sa intrebi Sfantul Duh, care din variantele rugaciunilor Tatal Nostru si Ingerelul e corecta si primita ,cea stiuta de noi toti sau cea transmisa prin G.F.

    RăspundețiȘtergere
  5. Varianta corecta a rugaciunii pe care Domnul nostru Iisus Hristos ne-a dat-o este aceasta pe care va voi spune caci de la El o am si va voi si explica de ce este asa si nu altfel.

    Tatal nostru care esti in Ceruri, Sfant este numele Tau. Vie Imparatia Ta, faca-se voia Ta, precum in Ceruri, asa si pe Pamant. Painea noastra cea spre fiinta, Dane-o noua astazi, si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Ajuta-ne Doamne sa nu cadem in ispita, Si ne izbaveste de cel viclean. Amin.

    1) "Tatal nostru care esti in Ceruri", nu se refera la cerul pe care il stim noi, pe care il vedem si il intelegem. Se refera la "cerurile", universurile concomitente si paralele din alte dimensiuni, din cele 13 dimensiuni. Cand priviti o harta a universului, se vede ca si cand ar fi un cer violet auriu instelat. Tot si toate acestea sunt Dumnezeu.

    2) "Sfant este numele Tau." In varianta clasica prezentata de biserica "sfinteasca-se numele Tau" este incorect. Cine sa sfinteasca numele Lui Dumnezeu, cand El este Sfant? Cine are puterea si slava mai mare decat a Tatalui ca sa fie sfintit de cineva numele Lui?

    3) "Painea noastra cea spre fiinta" si nu "painea noastra cea de toate zilele", reprezinta trupul Mantuitorului nostru Iisus Hristos si jertfa Sa pentru iertarea pacatelor noastre. Nu este painea care ne tine de foame in toate zilele caci aceea o avem. Rugaciunea este pentru painea din fiinta noastra, sufletul si lumina noastra prin care crestem Duhul Sfant si pe care o cerem Tatalui, lumina din noi, caci painea pe care o mancam noi hraneste trupul care este tarana si in tarana se intoarce, pe cand painea cea spre fiinta pe care o cerem este pentru hrana sufletului, caci acesta trebuie hranit mai mult. Hraniti lumina caci lumina se intoarce in lumina, la Dumnezeu Tatal, pe cand tarana se intoarce in tarana.

    4) "Si ne iarta noua greselile noastre, Precum si noi iertam gresitilor nostri." Aceasta este taina sfintei spovedanii pe care o facem in fiecare clipa cand spunem aceasta rugaciune mai sfanta decat toate, caci cu voia Domnului nostru Iisus Hristos am aflat aceasta taina minunata, si care ne-a invatat sa o facem in toate zilele pentru iertarea pacatelor noastre, a jertfei Sale si pocainta sufletelor noastre in fata Tatalui. El ne-a invatat sa ne spovedim in fata Tatalui fara intermediari, caci Tatal le stie pe tot si pe toate si El iarta si tine cate voieste a tine. Nu ne-a trimis sa ne spovedim nici la Avraam, Moise, Sfantul Ilie, Sfantul Ioan Botezatorul, la Maica Sa, la preot si nici macar la El care este Fiul prea iubit al Domnului Dumnezeului nostru. El ne-a trimis la Tatal. Daca te duci la preot si spui ca te spovedesti zicand de exemplu: am furat, am preacurvit, am omorat si preotul iti da dezlegare si te impartaseste si uiti sa marturisesti ca ai mintit sau ca nu ai facut milostenie cu aproapele care ti-a intins mana la nevoie, nu e pacat mare ca nu ai marturisit pe toate cate ai facut dupa spusele preotilor? Oare daca spui Tatalui sa iti ierte pacatele, oare nu stie El toate cate ai facut si despre care tu ai putea sa uiti sa marturisesti sau nu ai stiut ca e pacat? Oare ce om stie pe acest pamant ce este pacat si ce nu este in fata Domnului Dumnezeului nostru, daca nu El le stie pe tot si pe toate, atunci cine? Oare atunci cand preotii conditioneaza sfanta impartasanie, trupul si sangele Domnului, cerand imperativ spovedania pentru a-ti da sfanta impartasanie, nu conditioneaza jertfa Lui Hristos Dumnezeu pentru iertarea pacatelor? Nu prin sangele si trupul Mantuitorului ne absolvim de pacate si ne sunt iertate? Atunci de ce ne obliga sa ne spovedim la ei care sunt oameni, daca Fiul Lui Dumnezeu ne-a invatat sa ne spovedim direct la Tatal nostru, si nici macar la El care este Fiul Lui Dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere
  6. 5) "Ajuta-ne Doamne sa nu cadem in ispita" in loc de "si nu ne duce pe noi in ispita". Cum sa te duca in ispita Dumnezeu Tatal? Cum sa-si duca la pierzanie fii si fiicele? Oare nu satana este cel viclean si duce zidirea Talui in ispita ca sa-i piarda? Atunci de ce sa ii spunem Tatalui sa nu ne duca in ispita cand noi suntem fii lui, iar El este iubire si lumina. De ce sa nu-L rugam sa ne ajute sa nu cadem in ispita potrivnicului ca sa nu ne ducem la pierzanie in loc sa-i cerem sa nu ne ispiteasca si sa ne piarda? Nu va bat clopotele mintii cand auziti ca vi se spune ca Dumnezeu Creatorul nostru isi duce in ispita creatia ca sa o piarda?

    6) "Cel viclean" in loc de "cel rau". Cine are capacitatea pe acest pamant sa cunoasca ce e bine si ce este rau in acest univers in afara de Dumnezeu? Care dintre noi stie ce este bine si ce este rau? De exemplu: sarpele este prezentat ca fiind raul intruchipat, satana, dar de ce din veninul sarpelui care ucide, se fac medicamente si vaccin-uri care salveaza vieti. Semnul medicinei este sarpele. Sceptrul patriarhului BOR are doi serpi incolaciti. Adevarat satana(adversarul) este viclean, dar daca era rau cum spunem noi, oare Dumnezeu Tatal cu puterea si cu slava Lui, nu ar fi putut sa-l distruga pe printul acestei lumi? Oare nu tot Dumnezeu l-a creat si pe satana si tot si toate cate sunt? Daca nu le intelege mintea omului pe tot si pe toate, asta nu inseamna ca nu exista sau ca nu este bun acel lucru. Numai Dumnezeu stie ce este bun si ce este rau si toate sunt ingaduite dupa slava, puterea si voia Lui, iar omul nu are nici minte sa le priceapa pe tot si pe toate si nici capacitatea sa asimileze atata informatie sau sa o desluseasca.

    Domnul sa va binecuvanteze si sa va dea multa intelepciune si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea, marirea, slava si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o dam. Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrieti-l, va rog pe tot de la A la Z,( Tatal Nostru) in varianta corecta( nu pentru mine neaparat ci pentru ceilalti care citesc comentariile,pentru ca e greu asa sa caute printre randuri).Cred ca e bine sa o stim asa cum e primita aceasta puternica rugaciune, pentru ca prin ea n-i se dischide Calea spre Adevar,Lumina si Viata !, va multumim !

      Ștergere
    2. Am scris daca citesti in prima parte sus, chiar la inceput si apoi am explicat, dar fiindca mesajul era prea lung si din pacate blog-ul are limitare de 4400 de caractere, am impartit mesajul in doua mesaje. Intotdeauna sunt multe de spus dar greu de exprimat pe itelesul tuturor si cand mai ai si limitare de caractere misiunea este destul de grea. Incercam si noi dupa posibilitatile fiecaruia. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima si calea si sa va trezeasca, constiinta.

      Ștergere
  7. Traducerile biblice româneşti redau în felul următor:
    Biblia 1688: Tatăl nostru cel den ceruri, sfinţească-se numele Tău; 10. Vie împărăţia Ta; fie voia Ta, cumu în ceriu aşa şi pre pământ. 11. Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o noao astăzi; 12. Şi ne iartă noauă datoriile noastre, precum şi noi datornicilor noştri; 13. Şi nu ne duci pe noi în bântuială, ci ne izbăveşte pre noi de cel rău. Că a Ta iaste împărăţia şi puterea şi slava în veci. Amin!

    Biblia Blaj 1795: Tatăl nostru Carele eşti în ceriuri, sfinţască-se numele Tău. 10. Vie împărăţiia Ta, fie voia Ta, precum în ceriu, şi pre pământ. 11. Pâinea noastră cea de toate zilele,dă-ne-o noao astăzi. 12. Şi ne iartă noao deatoriile noastre, precum şi noi iertăm deatornicilor noştri. 13. Şi nu ne duce pre noi în ispită, ci ne izbăveaşte de cel rău. Că a Ta easte împărăţiia şi putearea şi mărirea, în veaci. Amin!

    Biblia 1914: Tatăl nostru, Carele eşti în ceruri, sfinţească-se numele Tău; 10. Vie împărăţia Ta; fie voia Ta, precum în cer şi pe pământ. 11. Pâinea noastră cea spre fiinţă dă-ne-o nouă astăzi; 12. Şi ne iartă nouă greşealele noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri; 13. Şi nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăveşte de cel viclean. Că a Ta este împărăţia şi puterea şi slava în veci. Amin!

    Biblia Cornilescu 1921: Tatăl nostru care eşti în ceruri! Sfinţească-se Numele Tău; vie împărăţia Ta; facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pămînt. Pînea noastră cea de toate zilele (Sau: pentru mîne.) dă-ne -o nouă astăzi; şi ne iartă nouă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri şi nu ne duce în ispită, ci izbăveşte-ne de cel rău. Căci a Ta este împărăţia şi puterea şi slava în veci. Amin!


    Biblia Ed. Sinodală: Tatăl nostru, Care eşti în ceruri, sfinţească-se numele Tău; 10. Vie împărăţia Ta; facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pământ. 11. Pâinea noastră cea spre fiinţă dă-ne-o nouă astăzi; 12. Şi ne iartă nouă greşealele noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri; 13. Şi nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăveşte de cel rău. Că a Ta este împărăţia şi puterea şi slava în veci. Amin!

    Biblia Bartolomeu 2001: Tatăl nostru Carele eşti în ceruri, sfinţească-se numele Tău; vină împărăţia Ta; facă-se voia Ta precum în cer aşa şi pe pământ. Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi; şi ne iartă nouă greşalele noastre precum şi noi iertăm greşiţilor noştri; şi nu ne duce pe noi în ispită , ci ne izbăveşte de Cel-Rău. Că a Ta este împărăţia şi puterea şi slava în veci. Amin.

    Evang. după Matei C. Bădiliţă 2009: Tatăl nostru care [eşti] în ceruri, sfinţească-se numele Tău; vie împărăţia Ta; facă-se voia Ta precum în cer şi pe pământ. Pâinea noastră de mâine dă-ne-o nouă astăzi; şi ne iartă nouă datoriile noastre precum şi noi am iertat datornicilor noştri; şi nu ne duce pe noi în ispită , ci ne izbăveşte de cel rău.

    RăspundețiȘtergere
  8. http://persarazvan.blogspot.ro/2011/06/sti-ca-pe-tatal-nostru-mt-6-9-13-lc-11.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  9. http://m.jurnalul.ro/stiri/externe/tatal-nostru-franta-653551.html

    RăspundețiȘtergere
  10. https://ro.wikipedia.org/wiki/Sfânta_Treime

    RăspundețiȘtergere