joi, 15 octombrie 2015

SUFLETUL MOARTEI , STĂTEA LÂNGĂ SICRIUL CU PROPRIUL EI TRUP ! EXISTĂ VIAŢĂ , DUPĂ MOARTE !

                                                        Dragii mei, 

În noaptea de 25 - 26 Septembrie 2015, la Tecuci a avut loc O Crimă terifiantă.
Un bărbat in varsta de 43 de ani, cu probleme psihice, si-a omorât sora, lovindu-o cu o rangă în cap, după care a mai si înjunghiat-o in spate. 
Victima era mamă a doua fete, precum si bunică a doua nepotele micute, până in 7 anisori, pe care le-a crescut cu multa dragoste.
Sicriul cu trupul neînsufletit, a fost depus la Sfanta Biserică timp de 3 zile.
În noaptea de 29 Septembrie , deci exact a treia zi după ce a murit, imediat după înmormântare, ceva minunat pentru sufletul Iulianei, s-a petrecut.
Înainte de înmormântare ,în această zi, am rugat fetele sa mai lase din flori ,în vazele goale din Sfanta Biserică. 
Am ales împreuna din florile cele mai frumoase, din vasul mare de la căpătâiul Iulianei, si le-am pus în vazele din Sfanta Biserică, de la Sfintele Icoane.
A urmat apoi ,înmormântarea Iulianei. Durere, lacrimi, si nădejde în Bunul Dumnezeu si-n Măicuţa Domnului, că sufletul ei, se va odihni în rândul Dreptilor Lui Dumnezeu.
CRIMA CARE A ÎNGROZIT TECUCIUL !
O septuagenară din Tecuci a ajuns pe patul de spital desfigurată şi cu leziuni la nivelul capului. Femeia a fost bătută crunt la finalul săptămânii trecute, de propriul ei fiu. În…
adevarul.ro
 Deci, chiar în prima noapte după înmormântare dragilor, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, văd Sicriul cu trupul neînsufletit, in mijlocul Sfintei Biserici.
Era îmbracata ,exact cu aceleasi haine, pe care i le cumpărase fetele, si o îmbracase pentru înmormântare. 
În Sfanta Biserică era întuneric ,si nu mai era nimenea înafara de sicriul cu trupul neînsufletit al Iulianei, care era doar o mână de om , cu un suflet mare si bun.
Dar ce văd ? La partea unde îi stătea capul în sicriul Iulianei, se deschide un Tunel de Lumină albă, orbitor de stralucitoare.
 joi, 3 aprilie 2014.
Din Sfânta Biserică dispăruse tot ce era obstacol; calea către Lumina orbitoare era liberă;  Cerul era deschis, pentru a primi sufletul Iulianei.
Numai că, sufletul Iulianei era în strană. Iuliana era cu trup ca din carne si oase, era vie si imbracata ,exact cu hainele care-i acopereau trupul inert din sicriu.
Vedeam două Iuliane! Una vie în Sfanta Biserica, care stătea pe un scaun in strana, si alta , cea din sicriu , cu trupul rece si fără de viaţă. 
Iuliana care stătea pe scaun, se ridică si merge la Icoana Maicii Domnului, in faţa căreia, era o vază cu flori puse acolo de fetele ei, chiar de la căpătâiul Iulianei. 
Iuliana ia din vază o floare, o văd fericită foarte, miroase floarea si o ţine la pieptul ei. Era exact asa ,cum o stiam în viaţă, chiar înainte de a muri.
Dincolo,în faţa Iulianei vii ( a sufletului ), LUMINA  albă orbitor de stralucitoare ,lumina chipul Iulianei din sicriu,în timp ce astepta sufletul ei, care statea in strana cu floarea in mâini.
Tunelul de lumină, venise pentru sufletul Iulianei. 
Iuliana cu floarea în mâini, cu chipul fericit si luminat, privea fericita numai spre Tunelul de Lumină, spre razele care ajunseseră la ea, la locul in care stătea. 
Dragii mei, după cum vedeti, EXISTĂ  VIAŢĂ ,DUPĂ  MOARTE ! Îndoiala nu are ce căuta, nici măcar în gândul nostru.
Numai trupul rămâne, în Pământul din care a fost luat , iar sufletul se ridică la Ceruri, la Bunul Dumnezeu. 
Mult Prea Milostivul Dumnezeu, hotaraste unde va sta sufletul, până la JUDECATA UNIVERSALĂ.
Îngerul Păzitor, aduce în faţa Împăratului Ceresc, toate câte a făcut acel suflet, cât timp a fost cu trup pe Pământ. Îngerul, Il roaga pe Dumnezeu, ca să-i îngaduie sufletului ,sa se odihneasca in Rai, până la Judecata Universală.
Dar Verdictul final, îl dă numai DUMNEZEU!
Dragii mei, să avem mare grijă de felul în care , ne cheltuim aceasta Viaţă , pentru că, asa cum ne vom asterne, asa ne vom odihni pe veci.
Sa nu ne abatem de la PORUNCILE LUI  DUMNEZEU, sa avem Credinţă în Bunul Dumnezeu si-n Măicuţa Domnului, si dragoste faţă de Aproapele.
                             Si, tot cu dragoste, Maria.  

6 comentarii:

  1. Dragi mei , sunteti fiinte de o frumusete extraordinara in experienta umana, nu va mai identificati cu acest corp fizic, iubiti-l pentru ca fiecare si-a ales acest vehicul care sa-i permita sa experimenteze viata umana. in momentul in care ve-ti decide ca ati trait tot ceea ce v-ati propus inainte de nastere la nivel de suflet va ve-ti dezbraca de acest corp fizic si ve-ti imbraca corpul de lumina si ve-ti alege sa va odihniti o vreme, timp in care faceti alte planuri de experiente jn alte locuri ale Creatiei Divine. Nu va asteptati sa va odihniti pe veci , caci cum ajungeti dincolo de voal ve-ti dori sa plecati din nou.
    Va iubesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ne spuneti si de unde v-ati inspirat....Sau e o concluzie in urma unei experiente personale deosebite?

      Ștergere
    2. Oare chiar nu te-ai convins, după toate câte ai citit pe Blogul meu, că sunt numai şi numai trairile mele personale?
      Crezi că m-aş juca cu al Lui Dumnezeu Cuvânt ?
      Iuliana a fost vecina mea, si din nefericire s/a dus prea devreme!
      Nimic din ce scriu pe BLOG, nu sunt din surse anume. Sunt din DARUL DUHULUI CELUI PREA SFÂNT, care si L-a revărsat asupra mea.

      Ștergere
  2. Dna Maria, pana acum va contraziceati, cum ca nu exista viata dupa moarte, ca nu exista reincarnare, deci ce sa mai intelegm?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Văd că nu ne înţelegem ! Daca ar exista REÂNCARNARE, ar veni cel care a murit, s-ar naste din nou, si am putea sa-l atingem, sa-l tinem în barţe, sa-l crestem acel copilas care s-ar fi reincarnat, si care, mai târziu si-ar fi amintit lucruri dintr-o viaţă anterioara. Faptul ca am scris că SUFLETUL moartei era in acelasi timp. in SFANTA BISERICA, cu trup ca din carne si oase, asta nu insemna sub nicio formă REINCARNARE ! Acesta a luat trup ,precum a fost in clipa in care a murit, numai cu PUTEREA DUHULUI CELUI PREA SFÂNT ! Şi s-a facut aceasta, ca sa ni se arate noua nevrednicilor, că viaţa nu se termina aici pe Pământ. La DUMNEZEU toate sunt cu putinţă. Crezi tu că ,daca as fi vazut doar sufletul moartei ,care are forma rotunda, si este alb transaprent, si mare ca o nucă mai mare, crezi ca eu as fi stiut ca, este sufletul ei, lânga trupul inert din sicriu? DUMNEZEU cu PUTEREA SA, a facut ca si sufletrul să arate asa, precum a fost in trupul cât a fost in viaţă, si sa spun mai departe cele văzute.
      REÂNCARNARE înseamna sa nasti un copil, si pe la 2 -3 anisori acel copil sa inceapa sa stie ceea ce s-a petrecut cu zeci sau cu chiar sute de ani in urma. Faptuil ca Sufletul s-a imbracat cu trup de carne, pentru ca eu sa-l recunosc, aceasta ,pentru numale Lui DUMNEZEU, nu inseamna că s-a reâncarnat . Ci este numai PUTEREA DUHULUI SFÂNT, ca sa ne arate noua păcătosilor, că sufletul nu moare niciodata !

      Ștergere
    2. http://www.efemeride.ro/amintiri-din-alta-viata

      Ștergere