vineri, 30 octombrie 2015

STEGULEŢUL ALB , FLUTURA IN CAMERA MEA !

                                                                                                                          
                                                       29 Octombrie 2015, ora 14,35 !

                                                     Dragii mei, 

În această după amiază, în timp ce scriam aici pe Blog, văd deasupra mea, in camera mea, văd un Cer senin si stralucitor foarte, care ţinea sub el un Steguleţ alb.
Dragii mei, desi eram cu ochii în monitor, văd totusi deasupra mea acest Steguleţ alb, care avea circa 30 cm lăţime, si circa 70 cm lungime.
Steguleţul la vârful său ,flutura usor ,de parcă ar fi fost în bătaia unei adieri de vânt.
Distanţa dintre mine si steguletul alb ,era de  mai puţin de un metru.                                                    

                                                     Romania flutura steagul alb in batalia pentru Schengen , titreaza ....

Steguletul dragilor, nu avea mâner, ci era doar pânza la orizontal, ce flutura usor. Era de un alb lucios, un alb dens si mătăsos.
Prima oară, l-am văzut stand cu ochii in monitor; apoi ,din curiozitate ,am intors privirea spre el, şi l-am văzut cum flutura la vârful său, sub Cerul senin de ziuă, după care, în clipa următoare a dispărut.
Daca nu ar fi fluturat din vârful său, puteam sa cred că ,ar fi putut fi si un OZN, sub aceasta formă si de această culoare.
Dar BUNUL  DUMNEZEU asa a voit, ca eu sa-mi dau seama ca ,este un Stegulet alb, si nu vreun obiect cunoscut, sau necunoscut mie. 
Dragii mei, ce este cu aparitia Cerului stralucitor in camera mea, si care a venit cu acel Stegulet alb, eu nu stiu a vă spune cu exactitate. Dar am sa va rog pe voi dragilor, să veniti cu ale voastre Comentarii, si astfel ,vom dezlega împreuna acest Mister. 
                                    Cu dragoste, Maria. 

Un comentariu:

  1. Oare de ce sa nu speram la pace pe acest pamant,respect si intelegere intre oameni? :) pare aproape imposibil si totusi...

    RăspundețiȘtergere