joi, 1 octombrie 2015

MULT SÂNGE, PE UN CER CA DIN STICLĂ !

                      1  Octombrie 2015, ora 4,23 zori de zi !
              
                                          Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă în zori, o lumina alba foarte stralucitoare, mă trezeste din somn, si astfel vad dragii mei, văd deasupra mea, un Cer ca din sticla.
Sau mai precis ,un Cer privit printr-un geam din sticla.
Cerul era ca un amurg,dragilor, si brusc pe geamul din sticla prin care vedeam Cerul, apar stropi mari de sânge adevărat.
Tot aici ,in mijlocul stropilor mari de sânge, vad un profil de bărbat tânar imbracat la costum inchis la culoare, ce are părul negru si este tuns scurt la spate. 
Dragii mei, cred că vom auzi despre vreun accident aviatic ,sau de vreun bombardament asupra vreunui avion, ce zboara prin aer.
Stim cu totii dragii mei, că Rusii au inceput ca sa bombardeze Siria. Iar de aici, toata tragedia si toata suferinta Semenilor nostri. Doamne fereste ca aceste bombardari, sa nu se transforme intr/un al 3 lea Razboi Mondial.
Iata:

Stiri pe aceeasi tema Barack Obama, la ONU: Nu ne dorim o revenire la Razboiul Rece cu Rusia/ Liderul american denunta sustinerea pentru tiranul Bashar al-Assad, dar

Rusia bombardeaza Siria: cel putin 36 de morti, intre care si copii

30 septembrie, 2015 - 08:17 PM
Avioane militare ruse au efectuat, miercuri, primele raiduri aeriene in Siria, vizand pozitii ale retelei teroriste Stat Islamic, anunta surse citate de CNN.
Rusia a anuntat ambasada SUA din Bagdad inainte cu o ora de atac. In urma bombardamentelor, cel putin 36 de persoane, inclusiv 5 copii, si-au pierdut viata.
raiduri-rusia-siria-3
SUA au primit din partea Rusiei o nota de avertisment cu o ora inainte de declansarea loviturilor aeriene in Siria. Rusia a trimis o nota de avertisment si Israelului, informand statul evreu ca se pregateste sa execute lovituri aeriene in Siria, potrivit unei oficialitati israeliene, citata de AFP.
Activistii sirieni sustin ca niciuna dintre zonele bombardate de catre avioanele ruse nu este controlata de Statul Islamic si ca populatia din aceste zone a suferit pagube importante.
raiduri-rusia-siria-2
Rusia a executat lovituri aeriene in cinci orase din Siria, intre care Zafaraneh, Rastan, Talbiseh, Makarmia and Ghanto, aflate la Nord de Homs.
Putin a explicat actiunile militare din Siria afirmand ca singura cale corecta pentru combaterea terorismului sunt loviturile preventive pentru distrugerea teroristilor din teritoriile pe care le-au ocupat in Siria. Putin s-a aratat increzator si in faptul ca presedintele sirian Bashar al-Assad isi da seama ca, in Siria, va fi nevoie de reforme politice şi dialog politic si social.

2 comentarii:

  1. Doamna Maria , a anuntat la tv ca armata sirianâ a doborit un avion rusesc , ma gindeam ca este ceea ce d voastra ati vazut. Doamne ajuta ne!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria , a anuntat la tv ca armata sirianâ a doborit un avion rusesc , ma gindeam ca este ceea ce d voastra ati vazut. Doamne ajuta ne!

    RăspundețiȘtergere