joi, 15 octombrie 2015

MÂNA DUHULUI SFÂNT ERA LÂNGĂ MINE , ÎN TIMPUL RUGACIUNIII MELE !

4
                                                             
                                      Noapte de 14 - 15 Octombrie 2015, ora 1,00!

                                                Dragii mei, 

În această noapte , singură fiind în camera mea, unde am îngenuncheat in faţa Sfintelor Icoane, şi mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, cu infintă Dragoste sufletească si cu-n infinit Dor de tot ce reprezintă DUMNEZEU si Prea Sfânta Născătoare de Dumnezeu.

           Maica Domnului care alapteaza - Imagini - Trilulilu  .

În Rugaciunea mea , Îl imploram pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos, ca să primească si puţintul meu DAR, pentru EL.
Si ce-as putea eu dragii mei, ca să-i dăruiesc Mântuitorului?
Ce am putea noi toti, ca să-I dăruim LUI  IISUS  HRISTOS?
Ce avem noi mai de preţ ,ca sa-I dăruim LUI  DUMNEZEU ?
Desigur, inima si sufletul nostru; trupul si cugetul nostru !
Asa mă rugam eu, la Mântuitorul nostru Prea Sfant si Prea Scump, şi-L imploram ridicându-mi mâinile în sus, ca să primească inima mea, sufletul meu, trupul si cugetul meu.
În acel moment dragi mei, lângă mine apare un braţ de lumina alba stralucitoare, o lumina densă, precum cea a neonului.
Mâna dreapta, care a apărut în faţa mea,stătea ca şi cum am ţine noi cotul drept sprijinit pe masă, cu palma deschisă în sus, spre Cer.  
Eu mă rugam ,si-I dăruiam Lui Dumnezeu toată fiinţa mea, iar DUMNEZEU, a trimis Mâna  Sa Prea Sfântă ,ca să ia de la mine, ca să primească de la mine, puţinul meu DAR.
Iată dragilor cum un glas, îmi spune chiar acum ce să scriu .
Glasul îmi spune că, Mâna Duhului Sfânt,a venit la mine, ca să primească DARUL  meu , pentru IISUS  HRISTOS.
Mâna DUHULUI  SFÂNT, cu palma deschisă spre Cer, era la câtiva centimetri de mine, pe măsuţa mea. 
Aceasta Mână a Duhului Sfant, era cu palma deschisă spre CER,avea tot 5 degete, dar toate din Lumina albă densă, şi era înconjurată de un Nor albastru violet catifelat ,si care Nor , era extrem de plăcut si de linistitor.  
Mâna Duhului Sfânt, braţul cu tot cu palma Sa deschisă, se ridică uşor la Cer ,asa precum si venise ; adică  cu tot cu Norul albastru violet.
După ce Mâna Duhului Sfânt S-a ridicat la Cer, în faţa mea, la doar câtiva centimetri mai sus de măsuţa pe care, am Cărticele de Rugaciuni, apare IISUS  HRISTOS, viu, în carne si oase, si care arăta exact aşa :

                                 Icoane Ortodoxe: Domnul Iisus Hristos Mântuitorul

Mântuitorul dragii mei, a venit ca o întărire a ceea ce mi s-a arătat, si anume : Mâna Duhului Sfânt care venise la mine, ca să primească umilul meu DAR, si totodată, ceea ce avem mai de preţ,fiecare dintre noi, inima si sufletul nostru.
Iisus Hristos ,avea Chipul luminat ca de un Soare ascuns, era foarte bucuros, fiind inconjurat de o lumina alb-bleu foarte stralucitoare.
Scumpul nostru Mântuitor, mi-a zâmbit, m-a privit cu ochii Săi de albastrul Cerului senin, m-a binecuvântat cu Mâna Sa dreaptă, după care, S-a făcut nevăzut ca şi prin topire.
Dragii mei, indiferent ce şi cât am fi păcătuit în viaţă, important este ca să ne căim, ca să ne pară rău de toate câte am gresit,  si să nu mai repetăm greşelile, ca atunci când va veni acea zi mult asteptată de BUNUL DUMNEZEU, în care să putem spune si noi, precum Fiul Cel Risipitor, din Sfanta Evanghelie de la Luca, (15, 12 -32 )  aşa:

"Tată, am greşit la cer şi înaintea ta; Nu mai sunt vrednic să mă numesc fiul tău. Fă-mă ca pe unul din argaţii tăi "
 Şi a zis tatăl către slugile sale: Aduceţi degrabă haina lui cea dintâi şi-l îmbrăcaţi şi daţi inel în mâna lui şi încălţăminte în picioarele lui; Şi aduceţi viţelul cel îngrăşat şi-l înjunghiaţi şi, mâncând, să ne veselim; Căci acest fiu al meu mort era şi a înviat, pierdut era şi s-a aflat. Şi au început să se veselească. Iar fiul cel mare era la ţarină. Şi când a venit şi s-a apropiat de casă, a auzit cântece şi jocuri. Şi, chemând la sine pe una dintre slugi, a întrebat ce înseamnă acestea. Iar ea i-a răspuns: Fratele tău a venit, şi tatăl tău a înjunghiat viţelul cel îngrăşat, pentru că l-a primit sănătos. Şi el s-a mâniat şi nu voia să intre; dar tatăl lui, ieşind, îl ruga. Însă el, răspunzând, a zis tatălui său: Iată, atâţia ani îţi slujesc şi niciodată n-am călcat porunca ta. Şi mie niciodată nu mi-ai dat un ied, ca să mă veselesc cu prietenii mei. Dar când a venit acest fiu al tău, care ţi-a mâncat averea cu desfrânatele, ai înjunghiat pentru el viţelul cel îngrăşat. Tatăl însă i-a zis: Fiule, tu totdeauna eşti cu mine şi toate ale mele ale tale sunt. Trebuia însă să ne veselim şi să ne bucurăm, căci fratele tău acesta mort era şi a înviat, pierdut era şi s-a aflat. (Lc. 15,12-32)

Să ne fie dragilor ,spre luare aminte această Pildă evanghelică, si să ne întoarcem trup si suflet la Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, iar toate acestea ,ne vor fi spre mântuirea sufletului nostru.AMIN !
                                            Cu dragoste, Maria. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu