marți, 13 octombrie 2015

FOARTE MULTI REFUGIATI SIRIENI , VOR TRECE GRANIŢA PE SUB UN POD MARE !

                            Noapte de 12 - 13 Octombrie 2015, ora 2,30 !

                                              Dragii mei , 

În această noapte doar ce imi terminasem Rugaciunea, si văd înspre Sud-Vest, un pod mare ca o pasarelă, iar pe sub pod dragii mei, se îmbulzeau multime de oameni si copii deopotrivă.
   Canalul Dunare-Bucuresti si calea ferata Budapesta-Bucuresti-Constanta ...... primească mai mulți refugiați sirieni | Reporter Virtual | Portal.
 refugiati1 Marine Le Pen: Germania vrea sclavi!Avertisment ONU: Un milion de migranţi urmează să sosească în ....
Dragii mei, sub un astfel de pod imens,sub care era uscat, era drum ca in camp, sau ca in pădure, cu multa verdeta in jur, oamenii toti se grabeau sa treaca, dar fara violente. Barbatii ,unii dintre ei,purtau turbane, femeile aveau baticuri albe pe cap.
Dragii mei, vom afla cât de curând despre un mare val de refugiati, care vor trece o graniţă pe sub un pod inalt.
Unde si cand se va intampla aceasta ,eu nu cunosc. Dar va fi asa ,precum mi s-a arătat. 
                                         Cu dragoste, Maria. 

2 comentarii:

  1. Maria trimite aceea iubire necondiționată, compasiune, iertare, pace, intra in inima ta, acolo sălășluiește iubirea fără limite de acolo curge din sinele nostru Superior, vorbește, conecteaza-te cu Creatorul, cu însuși Isus si Fecioara Maria cu îngerii și Arhanghelii si roagă-i sa te ajute a trimite iubire, vizualizeaz-o ca pe un glob de lumina albă, sau ca pe un val de energie pură si trimite-o acelor suflete care crezi tu că ar avea nevoie de ajutor. Nu uita să mulțumești, sa intri in recunoștință cu Creatorul si ființele din lumina pt ajutorul dat. (apropo dacă vrei să mai vorbim, sunt si pe Facebook cu acelaș nume, stau mai mult acolo decât pe blogger, mă bucur să te am la prieteni)t

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. elena.haltris ,ce "mirare" ca Domnul nu ti-a dat tie misiunea Mariei noastre! :)

      Ștergere