luni, 19 octombrie 2015

APARITIA LUI IISUS HRISTOS ,PE TOATĂ BOLTA CEREASCĂ ! MÂNTUITORUL ERA ÎMBRĂCAT ÎN RAZELE SOARELUI , DE CULOAREA CURCUBEULUI !


                                       18 Octombrie 2015,ora 22,48 !

                                       Dragii mei, 

În această noapte, în timp ce mă rugam cu lacrimi de bucurie, cu lacrimi de mulţumire, aduse Mântuitorului si Maicii Sale, ceva minunat,ceva dumnezeiesc s-a întâmplat.
În locul Sfintelor Icoane ,de pe peretele din camera mea, vedeam dragii mei, un Cer de noapte senină, iar pe Cer dragilor, a apărut un Soare oval.
SOARELE, era de un galben crud, foarte stralucitor, si neobisnuit de plăcut si de cald.
Razele Soarelui dumnezeiesc, erau altfel decât Razele Soarelui pe care îl vedem noi pe Cer.
Acest Soare dumnezeiesc , pe lângă forma ovală si foarte mare, avea si raze drepte, parcă trase cu linia, toate de culoarea Curcubeului, care se întindeau pe toata Bolta Cerească, atât cât putem cuprinde cu ochii nostri.
Soarele acesta, cu Razele-i care acopereau toată Bolta Cerească, avea la partea de jos, sub Razele sale de Curcubeu, pe ÎNSUŞI DOMNUL  nostru IISUS  HRISTOS.
Da ! Mântuitorul, era sub Razele acestui Soare dumnezeiesc, era îmbrăcat peste vesmintele Sale, cu Razele de culoarea Curcubeului de la Soarele Său, de formă ovală.  


Fiti mai atenti la soare, chiar daca va place

.
Închipuiţi-vă dragii mei, că iesiti afara si priviţi Cerul, iar pe Cer, deasupra capului, cât vedem cu ochii,ÎL vedem pe Iisus Hristos, îmbracat în Razele Soarelui galben oval, Raze de culoarea curcubeului, orbitor de stralucitoare.
Mântuitorul ,arăta exact ca în imaginea de mai sus, numai că, era acoperit de Razele Soarelui.
Mântuitorul ,avea Chipul viu, din carne si oase. Faţa Sa, era mai stralucitoare decât Soarele oval, cu Raze de Curcubeu. 
Scumpul nostru Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu si al Pururea Prea Curatei Fecioarei Maria, mă privea îndeaproape din Cerul Său dumnezeiesc, sub razele de Curcubeu, mi-a zâmbit părinteste, m-a binecuvântat cu Mâna Sa dreaptă, a mai zabovit câteva clipe, si a disparut ,precum am închide lumina de la intrerupător.
Dragii mei, fiecare dintre noi Îl putem vedea pe Dumnezeu, pe Maica Domnului, de avem Credinţă, Nădejde si Dragoste, în Dumnezeu si-n Prea Sfânta Născătoare de Dumnezeu.
Fiecare dintre noi, poate trăi astfel de clipe, de va împlini PORUNCILE dumnezeiesti.
Să fim buni aşadar fratilor, să fim milostivi si să ne iubim Aproapele, indiferent dacă ne este prieten sau dusman.
DUMNEZEU ne iartă si ne iubeste pe toti deopotrivă.
Să facem si noi la fel, si astfel ,vom dobândi mântuirea sufletului nostru. AMIN !
                                                     Cu dragoste, Maria. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu