joi, 13 august 2015

O FOARTE MARE , EXPLOZIE LA SUD - EST !

                                           Noapte de 9 -10 August 2015, ora 2,20 !

                                          Dragii mei, 

În această noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, văd în spatele meu, spre Sud- Est, de parcă aş fi avut un ochi la ceafă, văd o strada în noapte, cu multe cladiri înalte şi înghesuite, si cu multe lumini aprinse.
 Imagini - O nouă nuntă cu maşini de lux în China.

Undeva la capătul unei astfel de strazi aglomerate, văd cât ai clipi din ochi, o Mare Explozie, de parca ar fi explodat un depozit de arme chimice, sau de artificii.
Dragii mei, atât de puternică a fost Explozia ,încât fumul alb si extrem de dens, a luat forma de ciuperca, înalta de câtiva metri. 

Atac terorist? Două explozii la o rafinărie din sudul Franţei ...... 100 de răniţi în urma unor explozii produse în sud-estul Turciei.

Fumul alb si extrem de dens ,se revarasa ca la un vulcan, în mai multe rânduri, având în el multe scântei mai mari, sau mai mici .
Dragii mei, din nefericire vom auzi de o astfel de Explozie uriaşă şi chiar aş putea spune din nefericire, că va face multe victime, având în vedere aglomeratia acestei strazi, din mijlocul orasului. 
                                         Cu dragoste, Maria. 

5 comentarii:

  1. S-a adeverit detaliu cu detaliu viziunea .INCREDIBIL!!!
    http://www.activenews.ro/video/China-zguduita-de-o-EXPLOZIE-care-s-a-putut-vedea-de-pe-Luna.-44-de-morti-si-sute-de-raniti-123824

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.mediafax.ro/externe/explozii-uriase-in-china-bilantul-a-ajuns-la-44-de-morti-deflagratiile-atat-de-puternice-incat-au-putut-fi-observate-din-spatiu-foto-video-14673797

    RăspundețiȘtergere
  3. Noaptea de 9-10...pai si de ce nu a fost scrisa viziunea atunci? Dupa ce am vazut stirea cu explozia peste tot la tv si prin ziare puteam sa zic si eu azi ca am avut o viziune :)). Asa oricine se poate uita la stiri si peste doua zile se da mare vizionar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM ! Iti raspund , dar nu ca sa ma justific în faţa ta, sau a altcuiva !
      În primul rând habar nu am avut ca s-a si intâmplat. În al doilea rând, am si eu serviciu, copii, nepoti, timpul imi este limitat ! Doar noaptea târziu mai gasesc timp pentru scris. Stirea am scris-o din trairea mea, din ceea ce mi s-a aratat. Că s-a intamplat azi în China, asta pentru mine personal, îmi întareste CREDINŢA pentru a n ori, că tot ce mi se arata se adevereste. Nu uita că eu nu concurez cu nimeni, si mai ales ca nu am nevoie de laudele si de slava oamenilor. Cine are urechi de auzit,sa auda ! Cine are ochi de văzut ,să vadă! Cine doreste sa citeasca doar ca sa critice,este strict problema sa, si are numai de pierdut. Asadar, esti liber sa crezi absolut ce vrei ! Deschide si tu un Blog, si scrie ce vrei pe el, iar eu nu te voi critica ! Crezi tu oare, că la MINUNILE pe care BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI , imi îngaduie ca eu sa le traiesc, eu as umbla cu minciuni, cu inselatorii ? La ce mi/ar folosi oare ? L-as mânia pe DUMNEZEU PREA MILOSTIVUL si mi-ar lua tot HARUL si DARUL. Dumnezeu sa-ti lumineze Calea spre mântuire ! Inca ceva: mai am vreo 200 de caiete din 1997 până astazi, scrise cu tot ce-mi daruieste DUMNEZEU, nici pe acelea nu le-am scris ? Oare de ce ???

      Ștergere
    2. Eu nu critic pe nimeni, am spus doar ca aceasta viziune ar fi fost mai credibila daca o postati in noaptea de 9 spre 10,si nu dupa data cand explozia a fost mediatizata pe toate caile posibile...in rest,va doresc un week-end placut

      Ștergere