luni, 31 august 2015

ÎN SFÂNTA BISERICĂ , MÂNTUITORUL APARE PE TRONUL SĂU, ÎN TIMPUL PREDICII ŢINUTE DE UN PREOT, CARE A RĂMAS APROAPE FĂRĂ DE GLAS !

                                                                  
                                                             30  August 2015, ora 9,45 !

                                               Dragii mei, 

În această zi Sfântă, a Duminicii Lui Dumnezeu, eram la Sfânta Biserică si traiam cu inima si cu sufletul ,Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie.
Părintele care era in Sfântul Altar, desăvârşea Sfanta Liturghie. Numai că ,glasul Preotului se tot stingea cu fiecare cântare si rostire, din Cuvantul Lui Dumnezeu.
                     Sfanta Masa - In Sfantul Altar
Preotul care săvârsea Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie, este bolnav de 4 ani , având probleme la coardele vocale.
Din strana ,de unde eram si dădeam raspunsurile alături de Dascal, mă cuprinsese mila pentru Părintele care, nu mai avea glas aproape deloc. 
Si ma rugam in sinea mea la Mântuitorul ,ca sa-l ajute si pe acest Slujitor al Său, si sa-i redea glasul.


                                             Domnul Iisus Hristos pe tron- DETALIU Icoana imparateasca realizata pe ...

În clipa în care mă rugam pentru Părintele, văd dragii mei, la doar circa 5 metri de mine, văd deasupra ferestrei pe care este pictat Sfantul Gheorghe Purtatorul de Biruinţă, cum a apărut o Lumină albă stralucitoare, sub forma unui nor, iar în mijlocul acestui nor, stătea MÂNTUITORUL pe Tronul Său.
Era îmbracat în Vesminte alb-bleu stralucitoare, si avea pe capul Său, Coroană împărătească.
Dragii mei, asa cum vedem  Fulgerul pe Cer, tot asa am vazut eu toate acestea, în timpul Sfintei si Dumnezeiestii Liturghii. 
Sunt ferm convinsă dragii mei, că Părintele se va face bine, că isi va recăpăta glasul, iar  aparitia Mântuitorului ,a fost o dovada că ,Rugaciunile mele pentru Părintele, au ajuns acolo Sus. 
Să ne rugam fratilor, cu toata convingerea si cu toata dragostea sufleteasca , iar Rugaciunile noastre, vor fi implinite după Credinţa si faptele fiecăruia dintre noi.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maica Domnului, Amin !
                                  Cu dragoste, Maria. 

Un comentariu:

  1. Când crezi cu adevărat ...când simți ca Dumnezeu e alaturi de tine atunci orice minune si miracol se împlinește ...e posibil .Orice rugăciune spusa din suflet si mai ales cu credință e auzita de Bunul Dumnezeu si îndeplinită .

    RăspundețiȘtergere