joi, 20 august 2015

IARNA ANULUI 2015 , VA VENI MAI REPEDE !

                                          10 August 2015, ora 6,12 dimineaţa !

                                               Dragii mei, 

În această dimineaţă de 10 august 2015, eram treaza ,dar mai leneveam putin în pat.
Si astfel dragii mei, într-o clipă nu mai eram în patul meu, ci eram  într-un hol nu prea mare. Iar în clipa când am deschis usa holului de la intrare, peste tot ce era verde, se asternuse un strat gros de zăpadă.
Eram uimită de ceea ce vedeam ,deoarece, stiam ca este inca toamna , şi că încă mai existau pomi înverziti, si totusi IARNA venise.
 Iarna pe uliţă-George CoşbucPeisaje de iarna superbe - Poze cu peisaje de iarna - Wallpapere cu ...,
Asadar dragilor, undeva, pe undeva,IARNA  anului 2015, va veni mult prea devreme.
În ce Ţară anume, eu nu stiu. Dar acolo unde se va întâmpla, oamenii vor fi uimiti de aparitia Iernii ,mult prea devreme.
                                    Cu dragoste, Maria. 

5 comentarii:

  1. http://ziuadevest.ro/actualitate/54427-nasa-confirma-asteroidul-de-patru-kilometri-va-lovi-pamantul-intre-15-si-25-septembrie

    poate asta va aduce iarna mai repede :((

    RăspundețiȘtergere
  2. Iarna nucleara. Vor erupe si vulcanii de pe coasta Pacificului, care deja au devenit foarte activi si va umple atmosfera cu cenusa si particule rezultate si din explozia asteroidului cu Pamantul, iar razele soarelui nu vor mai ajunge pe pamant in cantitati suficiente ca sa incalzeasca atmosfera si pamantul. Acesta se va raci foarte mult si se va declansa iarna nucleara. Se preconizeaza, conform calculelor specialistilor asupra traiectoriei asteroidului, ca impactul acestuia va fi in oceanul Pacific, intre Mexic si California, la o distanta de 400 km de tarm. Dupa impactul devastator, coasta Americilor de Vest va fi devastata de un tsunami incredibil. Va fi foarte afectata Australia, Indonezia, Coreea, China si Noua Zeelanda. Majoritatea insulelor din Pacific se vor scufunda. Japonia va disparea, caci se va scufunda asa cum s-a scufundat Atlantida acum mii de an. De asemenea se va scufunda si Hong Kong-ul, Sidney in Australia va fi acoperit de ape, dar se vor ridica noi fasii de pamant. Olanda si Anglia vor fi sub ape si mare parte din coasta Frantei si a Spaniei. Toata planeta va avea de suferit si niciun fir de iarba sau fiinta de pe acest pamant nu va fi crutat de aceasta suferinta. Dumnezeu sa ne ierte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Povesti,povesti.....Veti vedea ca nu va fi nimic,ca si-n 2012......

      Ștergere
    2. Doar daca vezi asteroidul prin telescop,vei crede, nu?

      Ștergere
    3. Doar daca vede asteroidul pe geamul de la wc-ul din fundul gradinii cum se prabuseste in curte la el va crede.

      Ștergere