sâmbătă, 16 mai 2015

FAŢĂ ÎN FAŢĂ CU DIAVOLUL ! DIAVOLUL NU NE POATE ATINGE , DACĂ STĂRUIM ÎN CREDINŢĂ !

 c                                                    17  mai 2015 ,ora 23, 45 !

                                        HRISTOS  A  ÎNVIAT !
                                              Dragii mei, 

În această noapte în timp ce mă rugam, singură fiind în camera mea,cum stăteam în genunchi în faţa SFINTELOR  ICOANE, văd liber dragii mei, nu cu ochii închişi, văd deasupra mesei cu Sfinte Cărti de Rugaciune ceva ce m-a cutremurat la prima vedere. 
Un Cer ca de noapte si un nor negru plutea la 1 metru in faţa mea. Asa precum aprindem si stingem becul, tot aşa în norul negru, îl văd pe cumplitul şi hidosul Diavol. 

                   Diavoli ed affini..
Vedeam fratilor pe cumplitul Diavol, care se bucura şi  îşi schimonosea chipul şi - aşa hidos, si arăta cam ca în aceasta poza de mai sus, în negru, albastru şi roşu . Flacări scotea pe gură si pe nări.Văzându-l tocmai in timpul Rugaciunii mele, l-am privit în ochi şi i-am spus în şoaptă : te voi birui drace, te voi birui cu Sfanta Cruce a Lui Hristos si cu multă Rugăciune.
În clipa cand am rostit aceste cuvinte fără absolut nicio teamă, dracul s-a făcut nevăzut.
Dragii mei, Diavolul exista si are multi ,extrem de multi slujitori.
Acestia sunt oameni care si-au vandut sufletul dracului, încă de când erau în viaţă. Acesti oameni, s-au bucurat în viaţă de bogatii, de tot felul de distractii fară restricţii, şi care oameni, nu s-au gandit o clipă la DUMNEZEU  si la MAICA  DOMNULUI, si nici nu le-a fost mila de Aproapele aflat in necaz, in suferinţă şi în lipsuri.
DUMNEZEU fratilor, nu ne obligă la absolut nimic.
 Ne-a inzestrat cu Voinţă, cu Dragoste, cu Răbdare şi nu în ultimul rând ,ne-a sădit în suflet acel graunte de Credinţă la Sfântul Botez.


Dragii mei ,când ajungem mari, alegem fiecare ceea ce crede ca i se potriveste si ca este mai bine pentru el.
DUMNEZEU ne-a pus în faţă, BINELE  şi RĂUL ! 
Fiecare va alege la momentul potrivit, ceea ce doreste pentru sufletul său. 
Aşadar dragii mei,să avem mare grijă de partea cui suntem în această viaţă; a BINELUI sau a RĂULUI ?
Să alegem fratilor intotdeauna BINELE , pentru că aceasta este VOIA  LUI  DUMNEZEU pentru noi fiii Săi.
DIAVOLUL ne pune în faţă toate plăcerile lumii, toate bogatiile, si astfel, multi dintre Semenii nostri traiesc in desfatari şi-n dezmierdări, iar când vine clipa ca să plecăm din această lume, la capătul Tunelului stau Dracii, care întind ghiarele lor, ca să apuce sufletul celui care a trecut la viaţa vesnică din mâinile Sfântului Înger Păzitor.
De avem fapte bune făcute în viaţă,de am fost credincioşi, şi dacă am împlinit PORUNCILE  DOMNULUI, atunci ÎNGERUL PĂZITOR nu ne va da din Sfintele Sale mîini. 
Daca balanta însă, inclina spre faptele rele, spre necredinta din viaţa de pe Pământ, atunci nu mai avem nicio şansă ; Diavolul îşi ia tributul său.
Dragii mei, să rasădim în sufletul nostru, numai MILĂ faţă  de cel sărac, necăjit şi bolnav, numai Dragoste şi Credinţă în Dumnezeu şi-n Maica Domnului, şi vă asigur fratilor, că toate aceste Virtuţi, ne vor fi SCARA către Împărăţia Lui Dumnezeu şi către Maica  Domnului.
                                         Cu dragoste,
                                                    Maria.
 

2 comentarii:

  1. Mi-a venit asa un gind, poate nu e al meu.... De ce trebuie scris Diavol cu D mare si nu cu d mic?

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o alegerea a mea. Ca să se vadă mai bine printre rânduri.

    RăspundețiȘtergere