sâmbătă, 11 aprilie 2015

DUMNEZEU TATĂL , ÎŞI PRIMESTE FIUL ÎN CERURI ,DUPĂ RĂSTIGNIRE !

                      3 Aprilie 2005 ora 15,40 !

Abia venisem de la serviciu şi m-am intins putin în pat ! Am inchis puţin ochii si astfel văd cu ei închişi, O ICOANA SFANTA, şi in Icoana   văd  UN SFANT înalt ,ca un ÎMPĂRAT , dar bust, îmbracat cu vesminte negre ,până şi chipul LUI era negru. Avea pe cap ceva înalt ,tot negru. 
Dar acest Sfant total în negru, are in mijlocul pieptului său, UN  CER rotund ,de culoare bleu stralucitor. În acest Cer de pe pieptul acestui SFANT în negru , ÎL văd pe MÂNTUITORUL  în veşminte bleu-albastre . Scumpul nostru  IISUS  HRISTOS, avea capul căzut într-o parte, spre umărul Său drept.  
Dragii mei,SFANTUL  ÎNALT si cu O COROANA  foarte inalta ca de ÎMPĂRAT, si total in negru întuneric, in vesminte negre, purtând ,pe pieptul SĂU , BOLTA  CEREASCĂ , ce ţinea în ea pe MANTUITORUL care tocmai Îsi dăduse DUHUL, era chiar DUMNEZEU  TATĂL .
Şi DUMNEZEU  TATĂL era indoliat după FIUL  SĂU ! Pentru Pătimirile Fiului  SĂU şi Mântuitorului nostru IISUS  HRISTOS.
Şi aşa trist, negru de supărare DUMNEZEU ,L-a primit în Cerul Său pe FIUL  SĂU MULT PREA IUBIT, care mult a pătimit. 
CERUL  bleu senin, a ieşit din TRUPUL învesmantat in negru ,al LUI  DUMNEZEU. Si in mijlocul Cerului bleu, statea IISUS  rastignit ,avand capul căzut spre umărul Său drept.  
Aud un Glas puternic, care vine din CERUL ce iesise din pieptul LUI  DUMNEZEU, acolo unde era IISUS  RASTIGNIT.
Glasul spune aşa :
                    
                         " TREISPREZECE  EVANGHELII "!    

Noi cunoaştem fraţilor, din Cărţile  Sfinte ,  ca sunt 12 Evanghelii  ale ÎNVIERII  LUI  HRISTOS ! 
Dar iată că,de SUS din CER, chiar  MÂNTUITORUL ne spune că , sunt   13  EVANGHELII  !   
Eu nu pot face nimic altceva decât să scriu întocmai cele văzute şi cele auzite, aşa cum PORUNCA am primit de la IISUS  HRISTOS. 
Stim fratilor ca atunci cand IISUS  HRISTOS a fost rastignit, CERUL s-a înnegrit ,Soarele s-a stins ,pământul s-a cutremurat. Si iată dragilor ca nu numai CERUL s-a facut negru, ci si DUMNEZEU  TATĂL, s-a imbracat total in negru. Dar din PIEPTUL  SĂU, a iesit CERUL BLEU, si in acest CER, a apărut FIUL SĂU mult PREA  IUBIT, dar rastignit pe Cruce.
Sa ne rugam fratilor LUI  DUMNEZEU şi MAICII  DOMNULUI, ca sa ne ierte si pe noi, si pe toti semenii nostri, atat pe cei cu trup ,cat si pe cei fara de trup. Dar iată ca , în doar 2 minute , aud un GLAS, care striga aşa :

                     "DOAMNE !!!
                       PREA  SFANTA  TREIME ! 

Clipă în care vad cu ochii închişi , ca şi într-o ICOANA  SFANTA, pe MAICA  DOMNULUI cu Pruncul  IISUS în braţe.
Maica  Domnului are veşminte  roşii , si plânge. Plânge  tare ! 
Veşmintele roşii  ale MAICII  DOMNULUI, de atâtea lacrimi, s-au decolorat sub privirea ochilor mei. Veşmintele MAICII  LUI  DUMNEZEU, au devenit din culoarea roşie , în culoarea nisipului ud. Un galben prafuit. Maica  Domnului, ţinea în stânga SA pe IISUS ca si Prunc, şi Mâna Sa dreaptă, o ţinea pe pieptul Său, de durerea sufletului Ei.
Dragii mei, deoarece Evenimentele au continuat de la un minut la altul ,pentru ca sa nu vă plictisiţi ,voi scrie cu SÂNGELE  DOMNULUI , articolul următor. Veţi vedea de ce spun aşa !
Continuarea  în articolul următor !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu