marți, 3 martie 2015

VIRUSURILE MORTALE , S - AU ADEVERIT ŞI CONTINUĂ SĂ FACĂ VICTIME , DIN PĂCATE !

                                                                      Dragii mei, 

Scriam în urmă cu o lună de zile, cum că , se vor face scăpate din laboratoare Virusuri si Microbi ,care vor face victime printre oameni.
Şi iată dragii mei, cum GRIPA  PORCINĂ,  dar si alte boli incurabile vor apărea şi vor face ravagii printre oameni, oriunde s-ar afla ei,din păcate.
Acest VIRUS de GRIPĂ  PORCINĂ şi cele care vor mai apărea, nu vor fi întâmplătoare ;acestea  au fost fabricate în LABORATOARE, si apoi răspândite în mod intenţionat în aer.
Mai jos ,am adus aici un Link, si sub el Articolul meu din 24 ianuarie 2015.
Veste care ÎNGROZEȘTE PLANETA!
Un VIRUS MORTAL a scăpat de sub control ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP http://goo.gl/zgmuJU
Autoritățile AU RECUNOSCUT http://goo.gl/zgmuJU


sâmbătă, 24 ianuarie 2015


MICROBI, BACTERII , SI VIRUSURI DE TOT FELUL , SE VOR FACE SCĂPATE DIN LABORATOARE !

                             Zori de 24 Ianuarie 2015, ora 3,30 !   
                                           
                                             Dragii mei, 

După această noapte cu peripeţii ,în care am pus hoţii pe fugă, despre care am scris în articolul anterior, iată că am văzut ,cum si de unde apar virusurile ,si tot felul de microbi si bacterii.  

 Deci, aud un glas ca de femeie, care spune aşa :

                      "Bacterii !
                 Am avut sfaturi bacteriene!
                  Sfaturi  bacteriene, actifungice !"

Clipă în care dragii mei, văd un LABORATOR spre nord -est , cu multe aparate sofisticate, in care erau mai multe recipiente.
O femeie în halat alb, trage ceva cu o eprubetă, dintr-un recipient de pe masa de inox. 
Apoi, cu această eprubetă în mâini, se apropie de fereastră, după care nu am mai văzut nimic. 
Din păcate  dragilor ,cred că vom auzi iarăşi, de alte boli incurabile si de alţi viruşii periculoşi ,care vor face multe victime ,printre semenii nostri.
                             Cu dragoste, Maria. 
P.S.
În curând PĂTIMIRILE  LUI  IISUS  HRISTOS  şi RĂSTIGNIREA  SA, asa cum au fost traite de mine, care am fost luată din trup si dusă pe Muntele Golgota, în urmă cu 2000 de ani, unde am văzut Live, tot ce a pătimit Mântuitorul nostru scump !
Săptămâna aceasta, va fi gata Articolul! 

O bacterie LETALĂ a scăpat de sub control!

2 MARTIE 2015  •  20:54

Autorităţile americane investighează cum a fost posibilă eliberarea unei bacterii letale dintr-un laborator de înaltă securitate din cadrul unui centru pentru primate din Tulane, în Louisiana, iar oficiali au anunţat că nu există niciun risc pentru public. 
Potrivit ziarului, un tip de bacterie periculoasă, în unele cazuri letală, care trăieşte în sol şi apă, a fost eliberată dintr-un laborator de înaltă securitate de la Centrul naţional pentru cercetarea primatelor. Cauza eliberării şi amploarea contaminării rămân necunoscute, în pofida eforturilor depuse de mai multe săptămâni de către multiple agenţii federale şi de la nivelul statului, scrie publicaţia.
Incidentul a provocat îngrijorări cu privire la o posibilă contaminare cu bacteria respectivă a terenului din vecinătatea instalaţiei, iar în pofida faptului că teste iniţiale, limitate, nu au detectat-o, unii oficiali exercitau presiuni, din culise, pentru o acţiune mai puternică, potrivit unor informaţii citate de ziar.
Breşa în securitatea masivului complex de la Tulane, situat la aproximativ 55 de kilometri nord de New Orleans, este doar unul dintr-o serie de accidente semnificative în domeniul biosecurităţii, înregistrate la unele dintre cele mai prestigioase laboratoatoare, în care se efectuează cercetări asupra unor bacterii şi virusuri clasificaţi drept potenţiali agenţi bioterorişti, anunță Mediafax.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu