sâmbătă, 14 martie 2015

S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ! MORŢI ŞI RĂNIŢI ! TSUNAMI -UL S - A PRODUS ÎN ARHIPELEAGUL VANUATU !

                                                                        Dragii mei,

Scriam nu prea demult timp, despre un TSUNAMI  înspăimântător,si despre Inundaţii extrem de grave.
Articolele despre care am scris referitor la  acest Dezastru, le gasiti mai jos. 
Iat[ dragii mei, si Dovezile :                       
  1. stiri.tvr.ro/...ciclonului-pam...pacificul-de-sud_57794.html   Cached
    Morţi, răniţi, comunicaţii întrerupte. Urmările ciclonului Pam, în Pacificul de sud NATO nu intenţionează să intervină în conflictul din estul ...

    International
    Numeroase insule din Pacificul de Sud sunt afectate de ciclonul tropical Pam însoţit de rafale puternice de vânt, ploi torenţiale şi o mare agitată. Cel puţin cinci persoane au murit...


    Azi
    13:02
    arhipelagul vanatu devastat de ciclonul tropical pam
    International
    Ciclonul Pam a făcut a lăsat în urmă victime omeneşti şi pagube materiale FOTO AP Cel puţin cinci persoane au murit sâmbătă în Pacificul de Sud, o regiune afectată dur...


    Azi
    13:30
    morti raniti comunicatii intrerupte urmarile ciclonului pam in pacificul de sud
    International
    Experţii UNICEF afirmă că ar putea fi una dintre cele mai grave catastrofe naturale din istoria Pacificului. Vântul a atins 330 de kilometri la oră. Agenţiile umanitare vor să înceapă...


Furtună devastatoare în regiunea Pacificului de Sud: Cel puţin cinci morţi după trecerea ciclonului tropical Pam - FOTO, VIDEO

Furtună devastatoare în regiunea Pacificului de Sud: Cel puţin cinci morţi după trecerea ciclonului tropical Pam - FOTO, VIDEO
Actualitate
Arhipelagul Vanuatu pare să fie cel mai puternic afectat, în timp ce ciclonul se îndreaptă spre sud-sud-est către Noua Zeelandă.

Patru persoane au murit în capitala Vanuatu, Port Vila, a declarat Isso Nihmei, liderul unui grup de acţiune în domeniul climatic, citat de postul australian de radio ABC.

O persoană a murit în Papua Noua Guinee, după ce un copac doborât de rafalele puternice ale ciclonului tropical s-a prăbuşit peste o casă, potrivit aceleiaşi surse.

Biroul ONU pentru Coordonarea Afacerilor Umanitare a citat informaţii neconfirmate potrivit cărora 44 de persoane au murit în provincia Penama, în nord-vestul Vanuatu.

Furtuna s-a intensificat şi a fost catalogată ca furtună de categoria a cincea vineri, în timp ce atingea coastele Vanuatu, cu rafale de vânt de până la 230 de kilometri pe oră, a anunţat serviciul de meteorologie al ţării.

Comunicaţiile de pe insulă au fost întrerupte, potrivit unor lucrători umanitari au fost citaţi de ABC, la fel ca şi alimentarea cu energie electrică şi apă, îngreunând evaluarea amplorii pagubelor.

"Adăposturile improvizate în care trăieşte majoritatea oamenilor din Vanatu - locuinţe din tablă ondulată - au fost distruse. Nu a mai rămas nimic în care se poate locui", a declarat Nichola Krey de la organizaţia Salvaţi Copii, pentru ABC.

Australia a oferit asistenţă Vanuatu, în calitate de cel mai important donator al arhipelagului cu aproximativ 250.000 de locuitori, situat la aproximativ 2.600 de kilometri de coastele statului australian Queensland (nord-est).

"Suntem pregătiţi să susţinem cu orice acţiune necesară şi să cooperăm cu partenerii noştri, Noua Zeelandă şi celelalte ţări din Pacific", a declarat ministrul australian de Externe Julie Bishop.

Insulele Solomon şi Fiji sunt afectate, de asemenea, de rafale de vânt şi ploi puternice, în condiţii de mare agitată.

Zborurile din regiune au fost anulate, navele au fost ancorate în porturi, iar şcolile şi magazinele au fost închise.

Locuitorii de pe insulele Tikopia, Santa Cruz şi Reef din arhipelagul Solomon au raportat vineri cş au fost avariate mai multe case, dar nu şi victime.

Sezonul cicloanelor în regiunea Pacificului de Sud începe de obicei în noiembrie şi se încheie în aprilie.

luni, 2 martie 2015


TSUNAMI ÎNSPĂIMÂNTĂTOR LA APUS !


                                                                 1  Martie  2015 , ora 22,50 !

                                                 Dragii mei, 

În această noapte, m-am băgat în pat mai devreme ca de obicei  .
Eram obosită si voiam ca să recuperez din somnul pierdut în alte nopti, când scriam pâna pe la 3 în noapte pe Blog.
Am luat O Cărticică de Rugaciuni ,despre SFÂNTA  ÎMPĂRTAŞANIE şi citeam din ea.
La un moment dat fratilor, cu ochii in Carticica fiind, văd cum vine dinspre Apus o Apă mare.
Pur şi simplu, Apa a crescut din adânc, si s-a ridicat ca un monstru la suprafaţă ,având câţiva metri înălţime.
Era înfricoşător ceea ce vedeam.  
                                                                            

                      ..

Chiar ca un monstru din adâncuri s-a  înălţat Apa, într-o clipă s-a ridicat pe neasteptate ,ac în această poză de mai sus.
Dragii mei, din nefericre vom auzi de acest înspăimântător TSUNAMI, care tare mi-i teamă că va face multe victime omenesti, acolo unde el se va produce pe neasteptate !
Să ne rugăm Domnului dragii mei, si pentru cei dragi noua ,dar si pentru semenii nostri din toata aceasta Lume mare, care sunt la necaz si suferinţă.
                                       Cu dragoste,
                                                          Maria.

INUNDAŢII EXTREM DE GRAVE , DEVASTATOARE , ÎNSPRE NORD - VEST !

                                            Noapte de 6 - 7 Martie 2015, ora 1,50 !

                                                                           Dragii mei, 

         În această noapte dragii mei, tot în timp ce scriam aici pe Blog, văd ca si cum as fi avut un al treilea ochi în mijlocul frunţii, văd spre Vest, chiar Nord-Vest as putea spune, văd dragilor ceva înspăimântor. 
Aici văd un oras, o localitate firească, dar într-o clipă  dragii mei, PĂMÂNTUL se ridică cam cu vreo 3 metri ,faţă de cum este el in mod firesc, era ca si cum, ar fi fost ceva urias sub el, si in momentul  în care s-a ridicat, arăta ca un Munte; dar un Munte de Apă , şi nu un Munte firesc ; valuri  uriase de Apă, veneau dinspre Vest ! 
                     
                                       urmaream un documentar pe discovery despre tsunamiul din sumatra la 26 ...
Era cutremurător ceeea ce vedeam. 

Dragii mei, 
Eu nu stiu unde anume si când, vor avea loc aceste extrem de grave INUNDATII, dar cu siguranţă vom afla de ele, pentru că ,acolo unde se vor produce, locuitorii vor fi luati prin surprindere totală. Absolut prin surprindere ! Era ca si cum, UN  BAZIN  urias de Apă, se revărsa peste o localitate.
Daca va fi în ROMÂNIA, sau în altă ŢARĂ, eu nu stiu dragii mei. Ceea ce stiu cu siguranţă, este că din nefericire asa se va întâmpla, iar acolo unde va avea loc, va înghiţi  absolut totul din calea sa. 
Să fim buni la inimă şi suflet dragii mei, sa fim milostivi, şi să avem Nadejde si Credinţă în Bunul  Dumnezeu, şi-n Maica Domnului, precum şi-n Sfintii Săi, care sunt rugatori pentru noi nevrednicii.  
Oriunde vă aflati dragilor, daca aveti posibilitate,mergeti la Sfanta Biserica, acolo unde este CASA  DOMNULUI, si vă hrăniţi sufletul,cu al Lui Dumnezeu Cuvant.
Vedeam şi un Pod de piatra dragii mei, foarte mare cum rar vedem noi în viaţa de zi cu zi , cu piloni de sustinere la fel de mari, si sub acest POD înalt foarte, Apa mai avea puţin si intra pe deasupra PODULUI .
                                     Cu dragoste, Maria.    

 Citiţi dragii mei şi :

joi, 5 martie 2015

ACUM 2000 DE ANI , PĂTIMIRILE , RĂSTIGNIREA ŞI ÎNVIEREA LUI IISUS HRISTOS ! 

 Jesus Crucified On The Cross Picture

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu