marți, 3 martie 2015

ROMÂNIA VA FI LOVITĂ DE TORNADE !

                                           3 Martie 2015, ora 6,30 dimineaţa !

                                             Dragii mei,

Astăzi dimineaţă trează fiind, mai stăteam puţin în pat cu ochii închisi fiind.
Dar într-o clipă nu mai eram în patul meu, ci într-o altă camera a a casei mele, unde vedeam geamurile larg deschise,
Ducându-mă la geam, văd în faţa mea, deci spre Sud -Est, văd cum plouă torenţial, iar de jos de la Pământ se ridică ca o Tulpină de copac negru -bleumaren, ce era foarte înaltă spre Cer, si care avea la vârf ,nori negri grei, si de-a stânga si de-a dreapta. Deci,si spre Sud-Est si spre Sud -Vest.
Într-o clipă, Cerul s-a făcut din zi noapte. Lângă mine simt o prezenţă şi-i spun :
                "Vaiii, dar asta este O Tornadă ! 
                   O Tornadă adevărată!"
Şi văd cum ploaia cade violent, torenţial, ca la cismea, iar TORNADA se răspândea cu o viteză uluitoare, căci abia am putut închide ferestrele. 
Am tresaltat puternic în patul meu, am deschis ochii si încă mai memoram cele văzute si auzite de la TORNADA  care se apropia.
Dragii mei, din păcate si ROMÂNIA , va fi lovită din ce în ce mai des de astfel de fenomene. Daca s-ar fi aflat cineva sub acea TORNADA, îl lua pe sus cât ai clipi, si casele le-ar fi luat pe sus, atât de mare si de puternică era TORNADA. 

Pe mine, m-a înfricoşat !

Dar să nu ne pierdem Credinţa şi Nădejdea în Dumnezeu şi-n Maica  Domnului, căci vom fi ocrotiti si apărati in fiecare clipă.
Dragii mei, în această săptămână voi scrie despre cum a mers Iisus  Hristos la Pilat, apoi urcând pe Muntele Golgota cu Crucea in spate, fiind batut crunt, scuipat si batjocorit.
Tot ce voi scrie, nu este din Cărti, ci sunt traite de mine live, ca acum 2000 de ani. DUMNEZEU  m-a întors în timp, şi mi-a arătat ce a pătimit si cât de mult a pătimit, pentru ca noi să fim mântuiţi.
Încă lucrez la acest Articol de suflet, adunând toate datele, de pe parcursul anilor.
Va fi ceva ,ce vă va face să plângeţi ,si să vă schimbati modul de viaţă, modul de a gândi.
Acest Articol care va apărea Săptâmâna aceasta, o să vă întărească în CREDINŢĂ ,şi veti deveni mai buni la inimă şi suflet, mai iubitori faţă de Aproapele nostru, aflat la necaz si suferinţă.
                        Cu dragoste, Maria.  




                   
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu